Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters

Strana 8 z 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 8 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Kagayaki Rin Sat Aug 31, 2013 9:50 am

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 8 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 8 Hokage's_office

Hokage Konohy:
[/color]
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 8 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Rokuro Wed Sep 18, 2013 7:35 pm

"Som možno len trochu znepokojený tou misiou, ak sa naliala do vody chemikáliu, môžu trpieť aj nevinný, ak by si toto uvedomovali niektorý shinobi, možno by nemali práve najlepší názor na vás Hokage-sama, preto takéto misie radšej treba dávať ANBU, aby vám neklesol rešpekt."
Poznamenal som pokojne, dávalo to celkom zmysel. Niečo takéhoto medzi armádou Konohy by mohlo vyvolať menšie nepokoje, preto by mali takúto špinavú prácu robiť ANBU, ale ja som to chápal.
"Ešte mám otázku na Vás. Neviete čo je so Shijin Hyuuga? Je stále v nemocnici alebo ju prepustili?"
Opýtal som sa. Vedel som, že Shijin celkom poznala Hokageho, preto som aj tušil, že on to bude vedieť, kde je.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Sep 18, 2013 7:52 pm

"Ta chemikálie není smrtelná, Iwagakure disponuje lékařskou silou, která to dokáže zvládnout. Jde jen o oslabení a způsobení zmatku," podíval jsem se na něj. Měl naprostou pravdu. Vytáhl jsem z pokladny šest set ryo a podal je Rokurovi.
"Shijin?" mám mu to říct? To, co zjistil originál?
"Shijin...je pravý Shinobi. Ztratila zrak a ...zanechala vzkaz - protože jsem Hyuuga..odešla.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Sep 18, 2013 8:02 pm

"Máte pravdu."
Dodal som k téme Iwy a potom som zvedavo nadvihol obočie, keď povedal jej meno. Ďalšia správa ma však nejako pohltila. Dal som jej katanu, už vtedy vypadala trošku podozrivo, ale proste som si nechcel pripustiť, že to urobila. Vlastne som sa začal obviňovať, že som jej dal Katanu. Mohol som jej to vyhovoriť, ale ja som dodržal sľub a odkráčal odtiaľ preč.
"O-Odišla?"
Dostal som zo seba. Shijin som mal celkom rád. Posledný mesiac som utrpel jednu stratu a teraz druhú.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Sep 18, 2013 8:13 pm

"Ano..už je snad na lepším místě..spáchala sebevraždu.." bolestivě jsem přivřel oči a snažil se tu myšlenku odehnat. 
Všiml jsem si, že měl Shijin rád, tohle byla velká ztráta. Nejen pro Hyuuga klan.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Thu Sep 19, 2013 1:41 pm

Jeho slová mi zneli v hlave. Po chvíli, čo som tam stál som zo seba len vydal.
"No.. tak ja idem."
Hneď ako som dopovedal som sa otočil a pomaly vyšiel von odtiaľ. Už ma nezaujímala moja katana, skôr som upadol do nejakého tranzu. Začal som sa obviňovať z jej smrti.
Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Fri Sep 20, 2013 1:14 pm

Dorazil som do kancelárie nakoniec až ráno keďže celý večer som musel trénovať s otcom ovládanie katany. Predsa len som ju dostal vďaka nemu tak chcel aby som sa ju naučil používať a dokonca aj dnes som s ňou musel trénovať ale predsa len prax s niečím takým sa nedá chytiť hneď tak som sa pred dvere kancelárie dostal sem až teraz. Preto som na ne zaklopal a mal som jasný cieľ.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Sep 20, 2013 6:08 pm

S chladným výrazom v tvári som sa objavila na chodbe. Samozrejme že som sa sem dostala tak, že som sa rozpadla na stovky motýľov. Kráčať po schodoch nebola totiž moja obľúbená činnosť. Vyzerala som trošku nervózne, tak poprvé, ešte stále mi tí kreténi nevrátili moje výbušné lístky a po druhé, nemala som na sebe svoj plášť, s ktorým som chodila prakticky všade. Takže som sa cítila trochu divne, keď som po dedine kráčala z môjho pohľadu bezmocná a príliš naľahko oblečená. Veď som mala len čierne legíny a tričko, ktoré mi odhaľovalo brucho, ale to je už jedno. Sadla som si na lavičku, preložila nohu cez nohu. Dôvod môjho príchodu sem bol jednoduchý, dopočula som sa, že sa vraj Hokage vrátil a musel predsa o mne vedieť. Zároveň som sa s ním chcela zoznámiť...S tým legendárnym Assasinom Senju.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Sep 21, 2013 12:42 pm

Bylo to zlé, můj originál byl se Sakurou, a bylo potřeba něco dělat.
Ozvalo se zaklepání.
"Vstupte!"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sat Sep 21, 2013 12:55 pm

Po Hokageho vyzvaniu som vstúpil dnu a pozdravil. "Dobrý deň Hokage sama." Zatvoril som za sebou dvere a postavil som sa pred stôl. Potom som vytiahol všetky svitky techník čo som u seba mal a položil ich na stôl keďže som ich akosi predtým nevrátil boli to vlastne 3 katonové techniky a dve zo shudikenami a potom som nahodil taký nevinný výraz. "Rád by som s vami chcel prejednať tie techniky s tými hadmi." Podľa mňa som na to bol už pripravený aj keď ja som si to myslel už aj predtým a teraz som sa v tom len utvrdil a preto som chcel vedieť či aj Hokage nezmení názor.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Sep 21, 2013 1:09 pm

"Dobrý den Kene," trochu jsem se zamračil, když zmínil hady. "Pokud vím, ještě nejsi chuunin," trochu jsem ho popíchl a vzal si vrácené techniky zpět.
Hm, těch zájemců o hady je trochu moc, ale je pravda, že Ken byl první a ne ta dívčina.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sat Sep 21, 2013 1:24 pm

"Ja viem že niesom chuunin ale naučil som sa všetko čo som mal za veľmi krátku dobu a ja teraz neviem kam sa ubrať alebo čo trénovať. Možno si myslíte že je to moc skoro ale ja to zvládnem. Je to teraz proste môj hlavný cieľ ktorý chcem zvládnuť a určite sa ale ním nechcem nechať pohltiť." Vedel som že keď je rozhodnutý presviedčanie moc nepomôže ale chcel som to skúsiť predsa len teraz som aj tak nemal potuchy čo ďalšie by som sa mal učiť keď v takej krátkej chvíli som sa naučil všetko o čom mi hovoril aby som vedel ako základ keď som genin.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Sep 21, 2013 1:59 pm

"A co tvůj sharingan? Kolik máš tomoe?" zvědavě jsem se podíval do očí. Poslední dobou je tu spousta sebevědomých lidí, no, dalo se to pochopit. Je válka a touží se předvést.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yume Sarutobi Sat Sep 21, 2013 3:46 pm

Začínalo mi podezřele moc vadit, jak všichni chodili do kanceláře a z kanceláře, niichan vypadal, že každou chvíli odpadne a já? Já jen čekala, až tam bude mít Hokage na chvíli čas a volno, ale toho jsem se nedočkala, takže jsem to vyřešila následovně. Je pravda, že autorita mi moc neříkala a bylo jen pár lidí, před kterými jsem poslušně sklopila zrak. Už jsme v kanceláři byli nějakou tu dobu, ale já jsem se rozhodla promluvit a skočit jim do rozhovoru, a nestát už jen zticha vedle.
"Takže, dovolte mi, abych vás přerušila Hokage-sama. Něco důležitého bych s Vámi chtěla probrat.." Věnovala jsem mu tvrdý a neústupný pohled, tohle už rozhodně déle nepočká.
Yume Sarutobi
Yume Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 48

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sat Sep 21, 2013 3:52 pm

Sen Sarutobi

Stál som a sledoval túto naozaj nadmieru podivnú scénku, aká ma naozaj dlho nepobavila. Vidiac ako štve sestru, ako ju väčšina osadenstva ignoruje, mi napriek pár viac otvoreným ranám pod brnením a tročku väčšej strate energie, vyčarila nepochybne zvláštny, ba až uspokojujúci úsmev na tvári, ktorý sa rovnal škodoradosti. Neuveriteľne ako som bol rád za jej naštvanosť, tá ma ale okamžite prešla len čo sa ozvala a prerušila vskutku zaujímavý a nadmieru dramatický rozhovor medzi Uchíhom a Hokágem. V ten okamih my totižto naskočila husia koža sprevádzaná pocitom úzkosti a možno aj zo strachu, zo sestry, ktorá teraz vyžarovala ešte väčší rešpekt ako samotný hokáge pred ňou. V mnoho ohľadoch pripomínala Tsunade alebo Kushinu a tým odporovať naozaj nešlo. Cítil som jej ruku, ako zviera moje pravé rameno, nechcela ma pustiť aby som sa dokázal vytratiť a tak sa vyhol dosť divnému rozhovoru a téme aký chcela navodiť sestra.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 107

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Sep 21, 2013 3:56 pm

Abych pravdu řekl, zapomněl jsem na oba Sarutobi, kteří tady byli. "Yume Sarutobi, omlouvám se," uklonil jsem se. "O co jde?"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yume Sarutobi Sat Sep 21, 2013 4:00 pm

Nadechla jsem se a zase vydechla, věděla jsem, že Hokage je férový a čestný chlap, ale jeho omluva mě překvapila. Stejně jsem ale ten lehce zamračený výraz z tváře nesundala a drtila Senovi rameno, kdyby se pokoušel z tohohle nějak vykroutit. Ale já už nehodlala déle čekat.
"V pořádku. Chtěla bych s Vámi probrat jistou maličkost.." Začala jsem mile, pohledem přeskočila z Hokageho na Sena.
"Mám na Vás prosbu. Chci, abyste propustil Sena ze služeb ANBU.." Myslela jsem to smrtelně vážně a jestli bude říkat, že je to jeho volba.. Měla jsem dost argumentů v zásobě.
Yume Sarutobi
Yume Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sat Sep 21, 2013 4:02 pm

*le poker face
Hokageho kancelář - Stránka 8 Poker_face_2_by_rober_raik-d4cxlfn
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Sep 21, 2013 4:13 pm

Nadechl jsem se zhluboka a vydechl.
"Chápu to, ale tohle je čistě mezi mnou a Senem. Když pominu tento fakt, tak je několik možností jak propustit Sena ze služeb ANBU. On jako ANBU splnil své povinnosti na výbornou, nemám žádný důvod ho propustit, své povinnosti plní, nemá za sebou žádný prohřešek, další možností je, že toho nechá on sám."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yume Sarutobi Sat Sep 21, 2013 4:32 pm

Stejně jako Hokage, udělala jsem to samé. Proč jsem tuhle odpověď naprosto čekala? Ale nedokázala jsem se s tím faktem smířit.
"Já Vás chápu Hokage-sama, žádám Vás jen o to, jako jeho starší sestra. Sám to nepřizná a nenechá toho, ale nechci vidět, jak ho to ničí, zahazuje svoje city a to, kým býval. Minulá mise mi dost stačila na to, abych pochopila.. Sotva stojí! Vím, že je to jeho volba.. Ale prostě nechci přihlížet tomu, jak.." Zavrtěla jsem hlavou a povzdechla si, tohle jsem prohrála, ale zkusit jsem to musela.
Yume Sarutobi
Yume Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sat Sep 21, 2013 4:38 pm

Sen Sarutobi

Bol som ticho, Anbu bez tváre a bez názoru. Sledoval som šarvátku ktorá sa pomaly tvorila predo mnou, nie vďaka jej úsiliu zmeniť môj životný štýl, ale pravdou bolo že ja sám som si nevážil jej úsilia chrániť ma pred všetkým zlým a ponechať ma v svetle. Anbu, odvrátená strana dediny, avšak ja som bol trochu niečo viac. Bol som samotná ochranka Hokágeho, človek ktorý na príkaz za Assasina zomrie. Bol som viac vo svetle ako v tme, pretože som bol vedľa neho. Vedľa legendy. Vedľa človeka ktorý ma toho naučil naozaj veľa. Človek pri ktorom sa nebojím zomrieť a verím v jeho schopnosti legendy. Pretože hrdinov je málo a on bol jeden z mála, nikdy by nenechal čo i len jedného človeka jemu blízkeho, zomrieť. Bojoval by pre neho všetkým čo má, keby ho obrali o ruky kopal by, keby o nohy tak by hrýzol, a ak by mu tie zuby vyrazili tak by ich preklínal. Tak isto som to mienil urobiť ja, to preto som sa nebál smrti, takéto je puto Konožanov, najnezdolnejšej dediny vo svete Shinobi! „Hokáge~sama, dovoľte mi prehovoriť..“Požiadal som okamžite po Yuminej požiadavke o slovo od Assasina, hlavou som uklonil k zemi a naspäť sa narovnal vystupujúc z jej zovretia a sledujúc Hokágeho reakciu.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Sep 21, 2013 4:46 pm

Vyposlechl jsem si prosbu Yume. Chápal jsem to, já bych možná nejednal jinak, ale jsou tady určitá pravidla, které musím respektovat.
"A co o tom říká Sen? Co si o tom sám myslíš, Sene?"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yume Sarutobi Sat Sep 21, 2013 4:59 pm

Sen se rozhodl promluvit, už jsem ho nepodepírala rukou, protože jsem viděla, že se snaží nedat najevo nic. Bylo mi jasné, že ho nepřonutím odejít. Mohl být ochranka, to mi nevadilo. Mě vadilo to, že ztrácí sám sebe. Chránit vesnici a schovávat se za masku. Proč tohle udělal 16-ti letý kluk, co bral život s nadhledem? Patřila bych sem spíš já než on. Nadechla jsem se a znovu zmlkla, co řekne, bylo čistě na něm.
Yume Sarutobi
Yume Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sat Sep 21, 2013 5:07 pm

Sen Sarutobi

Mienil som konečne prehovoriť a tak sa aj stalo. Múdrosť mojich slov donútila stromy rozkvetnúť a vtákov spievať na zhrdzavetom zábradlí. Dokonca sa tu ukázal aj Bambi a jeho lesná partia ktorá nás s úškľabkom sledovala! „Anbu práca je vskutku temná. A človek pri tom stráca seba samého. Avšak je to práca ktorú nikomu neprajem a ktorú by nezvládol hocikto. Bojovať denne o svoj život, dokázať ho brať pre dobro dediny a bez ľútosti zabíjať aj bezbranných, práca akú nemôže zvládnuť ktokoľvek na koho sa ukáže. Poslednú dobu ale pracujem ako ochranka, mám menšie množstvo takýchto úloh napriek tomu sa skrývam za masku. Nepotrebujem slávu ani rešpekt, viem čo robím, a pre koho to robím. Ak nato sa niekto hodí, tak práve ja. Hokáge~sama, je mi česť slúžiť vám po boku, mnohému som sa naučil a verím že mnohému sa ešte dokážem pričuť..“ Tu som ale pohľad obrátil na svoju milovanú sestru, Bambi sa pri tomto chvate s krikom skotúľal zo schodov a veverici zabehol oriešok ktorý práve prehĺtala. „Nech už sa mi stane čokoľvek, vždy ostanem Senom, vždy keď zložím masku, prisahám, že sa svojej identity tak ľahko nevzdám.. Ale niečo si neodpustím! Hokáge! Kuchár v jedálni je isto nepriateľ! Podáva nam nechutné jednlá z ktorých je nám zle a tak sa ťažšie dokážeme sústrediť na misie..“ Pousmial som sa svojím typickým úsmevom ktorý ako Maito Gai hovoril, ver mi sakra! Nie som slabý a som dostatočne dospelný nato aby som to dokázal! Nie nadarmo mám Hokágeho pri sebe!
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Sep 21, 2013 5:47 pm

"Tak to teda máme, chceš být má ochranka, jestli jsem to teda pochopil správně," pokusil jsem se o úsměv a doufal, že už je to v pořádku.
Pohlédl jsem na Yume, jestli jí to stačí.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yume Sarutobi Sat Sep 21, 2013 6:24 pm

Dívala jsem se na Sena, to, co říkal, nepřestávala jsem se mračit. Ochranka, to on by být mohl, ale stejně, schovávat se za masku a hrát si na někoho, kým on není, s tím jsem stále nesouhlasila, musela jsem mu jen věřit. Vždyť to byl můj mladší brácha, každý jeho orzhodnutí bylo šílený, ale j ho měla ráda, tak jsem to musela akceptovat. Jen jsem pokrčila rameny, Sen mě znal, věděl, že toho moc nenamluvím. Jen jsem na Hokageho děkovně kývla.
"No, nic víc s tím nenadělám. Je Vám až moc oddaný Hokage-sama. Tak když neposlouchá mě, nařiďte mu prosím aspoň vy, ať jde do nemocnice nebo domů a leží, aby se zotavil ze svých zranění. Třeba Vás poslechne" Otočila jsem se k odchodu, ale ještě se zastavila.
"A když už jsem tady. Nemáte pro mě něco? Jsem Jounin a dosavaď mi nebyl přidělen tým.." Nadzvedla jsem oočí, byla jsem sice jedna z nejlepších senzibilů, ale to neznamenalo, že učit druhé jsem neschopná.
Yume Sarutobi
Yume Sarutobi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

- Similar topics