Hokageho kancelář
+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters
Strana 24 z 40
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: Hokageho kancelář
Přikývl jsem hlavou. "Chápu.. kdyby si mě hledal, jsem s Lucy." Upozornil jsem ho a dal si čelenku kolem ruky "Odcházím, zatím ahoj." Pokynem ruky jsem pozval dalšího dovnitř a odešel.
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
Konecne byla rada na me. Uklonoil jsem se Yaeko a pak vesdel dovnitr. Jakmile jsem zasebou zavrel dvere poklekl jsme na jedno koleno a pak se opet postavil a rekl Hokagemu."Hokage-Sama. Omlouvam se za vyruseni ale je neco co musim zjistit. Potrebuji pristup do archivu k utajenym Dokumentum." Rekl jsem a cekal na jeho odpoved. Ale zaroven muj pohled naznacoval ze Ne pro me neni odpoved jednoznacna.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Dorazil Hikaru.
"Hikaru, jako Jounin máš k němu přístup, ale kdyby to nestačilo,"vytáhl jsem pečeť Hokageho a podal mu ji. "Kdyby cokoliv bylo, řekni, že ji máš ode mě."
"Hikaru, jako Jounin máš k němu přístup, ale kdyby to nestačilo,"vytáhl jsem pečeť Hokageho a podal mu ji. "Kdyby cokoliv bylo, řekni, že ji máš ode mě."
Ted jsem si pripadal jako naprosty Baka. Mozna mi jeste nedochazelo ze sem Jounin. "Hokage_ama dekuji. Jedna vec je mozna mam pristup ale tak kam potrebuji. Veskere dokumenty mych rodicu at uz udaje o misich a ostatni urceny za tajne. Na Zadost Hlavy klanu. Tudis jsou pouze dve autority ktere mi povoli pristup. Vy nebo Naoto_sama. Je mi jedno co tam muzu najit ale chci zjistit pravdu o svych rodicich a mozna zjistim vice i o sobe." Rekl jsem a nakonec jsem prece jen musel dodat jeste neco, proste mi to nedalo.
"Pokud potrebujete nekoho jako vedouciho tytmu, Jsem ochoten na to docasne pristoupit. Je mi jasne ze diky tehle valce je celkem malo volnych Jouininu takze predpokladam ze na novych nechate trenink Geninu. Chapu ze Zkuseni Jouninove jsou zapotrebi jinde." Pri tehlech slovech se snad kroutilo vse co jsem drive odmital. Ale co se zmenilo ze by treba neco ve me a nebo jsem proste mel nejakou krizi? Mozna jsem si uvedomil ze se treba nikam nepohnu. I kdyz jsem mel celkem obavy. Ale vyckaval na odpoved.
"Pokud potrebujete nekoho jako vedouciho tytmu, Jsem ochoten na to docasne pristoupit. Je mi jasne ze diky tehle valce je celkem malo volnych Jouininu takze predpokladam ze na novych nechate trenink Geninu. Chapu ze Zkuseni Jouninove jsou zapotrebi jinde." Pri tehlech slovech se snad kroutilo vse co jsem drive odmital. Ale co se zmenilo ze by treba neco ve me a nebo jsem proste mel nejakou krizi? Mozna jsem si uvedomil ze se treba nikam nepohnu. I kdyz jsem mel celkem obavy. Ale vyckaval na odpoved.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Přikývl jsem. "Dobře, tohle mi hodně ulehčuje situaci, už něco najdu, tak se ozvu," usmál jsem se a kývl hlavou na poděkování.
"Doufám, že v archivu najdeš to, co hledáš. Jen si pamatuj, že pravda je něco krásného, ale zároveň i něco hrozného a strašného. Proto se s ní musí zacházet s krajní obezřetností. Ať tam zjistíš cokoliv, nenech, aby to ovlivnilo tvůj charakter."
"Doufám, že v archivu najdeš to, co hledáš. Jen si pamatuj, že pravda je něco krásného, ale zároveň i něco hrozného a strašného. Proto se s ní musí zacházet s krajní obezřetností. Ať tam zjistíš cokoliv, nenech, aby to ovlivnilo tvůj charakter."
Uklonil jsem se a rekl.
"Hai Hokage-sama. Poslu dalsiho."
Rekl jsme a odesel. Nakonec jsem dosel ke dverim a Te slecne jsem rekl par slov.
"Hokage-Sama vas ocekava."
Rekl jsem a mirne se uklonil a pak se vydal smerem k Archivu.
(Presun)
"Hai Hokage-sama. Poslu dalsiho."
Rekl jsme a odesel. Nakonec jsem dosel ke dverim a Te slecne jsem rekl par slov.
"Hokage-Sama vas ocekava."
Rekl jsem a mirne se uklonil a pak se vydal smerem k Archivu.
(Presun)
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Bol som na rade nehľadiac na to čo povedal Hikaru. Vošiel som dnu a uklonil sa.
"Dobrý deň Hokage-sama. Asi ma nepoznáte. Ken Hiashi. "
Predstavil som sa a narovnal sa. Pohľadom som prešiel Assasina zdola hore. Tak konečne som mal tú česť sa stretnúť s Hokagem. Bolo cítiť z neho trocha rešpektu, ale tá páska cez oko bola fakt vychytaná, asi si takú zoženiem! Vypadal by som ako pirát, to som vždycky chcel! ... Potom som si uvedomil, že už nemám 10 rokov, keď som chcel byť pirátom...
"Posiela ma Raikage-sama. Máme v dedine pár špiónov. A chcela by vás požiadať o niekoho z klanu Yamanaka, upevní to vzťahy medzi dedinami. Ešte by sme sa s vami podelili o nejaké informácie. "
Čakal som na reakciu.
"Dobrý deň Hokage-sama. Asi ma nepoznáte. Ken Hiashi. "
Predstavil som sa a narovnal sa. Pohľadom som prešiel Assasina zdola hore. Tak konečne som mal tú česť sa stretnúť s Hokagem. Bolo cítiť z neho trocha rešpektu, ale tá páska cez oko bola fakt vychytaná, asi si takú zoženiem! Vypadal by som ako pirát, to som vždycky chcel! ... Potom som si uvedomil, že už nemám 10 rokov, keď som chcel byť pirátom...
"Posiela ma Raikage-sama. Máme v dedine pár špiónov. A chcela by vás požiadať o niekoho z klanu Yamanaka, upevní to vzťahy medzi dedinami. Ešte by sme sa s vami podelili o nejaké informácie. "
Čakal som na reakciu.
Ken Hiashi- Jounin
- Počet příspěvků : 449
Přišel další člověk. Tentokrát posel z Kumo. Měl vážně skvělou barvu vlasů. Usmál jsem se. "Těší mě. Právě jsem poslal své posly do Kumo, zvláštní, máme s Vaší Raikage stejné nápady." podepřel jsem si bradu a přemýšlel. "Špiona? To je zapeklitá situace, jsem si jist toho, že Vám Yamanaka Inoka bude k ruce a udělá to rád. Také se s Vámi rád podělím o informace.."
"Kde nájdem Yamanaka Inoka? "
Nasledovala moja otázka. Dúfal som, že je niekde poblízku, ponáhľal som sa naspäť do Kumo.
"Nie je to teraz také ľahké v Kumo. Raikage-sama by potrebovala aby som čo najskôr dorazil. Špión v dedine je niečo ako časovaná bomba, hocikedy si poň niekto môže prísť."
Povedal som tak ako sa to snažila mne naznačiť Rin.
Nasledovala moja otázka. Dúfal som, že je niekde poblízku, ponáhľal som sa naspäť do Kumo.
"Nie je to teraz také ľahké v Kumo. Raikage-sama by potrebovala aby som čo najskôr dorazil. Špión v dedine je niečo ako časovaná bomba, hocikedy si poň niekto môže prísť."
Povedal som tak ako sa to snažila mne naznačiť Rin.
Ken Hiashi- Jounin
Přikývl jsem, uvědomoval jsem si závažnost situace.
"Bude čekat u brány," vytáhl jsem svitek, napsal vzkaz přivolal hada a vložil mu jej do úst.
"Můžete vyjít okamžitě."
"Bude čekat u brány," vytáhl jsem svitek, napsal vzkaz přivolal hada a vložil mu jej do úst.
"Můžete vyjít okamžitě."
Bol som spokojný, ako rýchlo som to dokázal zariadiť.
"Vďaka za rýchle jednanie Hokage-sama."
Poďakoval som a uklonil som sa.
"A máte fakt super pásku cez oko."
Uškrnul som sa a kývol mu na pozdrav. Potom som už odtiaľto vypadol čo narýchlejšie.
"Vďaka za rýchle jednanie Hokage-sama."
Poďakoval som a uklonil som sa.
"A máte fakt super pásku cez oko."
Uškrnul som sa a kývol mu na pozdrav. Potom som už odtiaľto vypadol čo narýchlejšie.
Presun
Ken Hiashi- Jounin
Ušklíbl jsem se. Takovou poklonu jsem nečekal. "A ty zase vlasy. Pozdravuj Raikage-sama!" řekl jsem mu ještě a už byl pryč. Tak a vypadá to na konečně volno. Natáhl jsem se na gauč, který byl u zdi a usnul.
Došel jsem před dveře a uviděl ještě nějakou dívku. Moc se však neměla k tomu, aby vešla. Budu hned. Zaklepal jsem tedy na dveře a vstoupil dovnitř. Bylo dobré vidět zase Assasina po nějaké době. Zrovna sice spal, tak jsem ho prostě vzbudil. Zavřel jsem za sebou dveře a podíval se na něj. ,,Tak co jsi zjistil?" Byl jsem zvědavý, co mi řekne, ale jedna věc mě zajímala o něco více. ,,Byl tam i Itama?"
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Pomali som došiel pred budovu v čiernom plášti a pomali sa vidal do vnútra budovy. Kľudným tempom som šiel po schodoch kým som nedošiel pred tvere do kancelárie Hokágeho. Bolo tam jedno dievča ktoré ma samozrejme nezaujímalo proste som len zaklopal a čakal na pokyn.
Kigiro- Počet příspěvků : 20
Spal jsem jen chvíli, ale měl jsem pocit, jako kdybych spal věčnost. Senju DNA..
"Seito, tak rád tě konečně vidím." pousmál jsem se na něj a sedl si. Ukázal jsem mu na místo vedle mě.
"Zjistil jsem toho hodně..Kde začít. Ano, byl tam i Itama. Ale to nejdůležitější.Je to organizace Shuuketsu, je tam ten hadí Sennin Hebi, Tsuchikage a nějakých 6 postav s rinneganem. Poté Itama. Ovládají Juubiho tělo a chytají jinchuuriki, ale nezabíjí je, to je na tom to nejzvláštnější. Vedli útok na Tsuki, kvůli Nibi, což dostali. Já jsem svým Mokutonem chránil obyvatelé tak, aby to nepoznali. I když jsem viděl, že mi vůbec nedůvěřují, jenom mě využili..Poté se stalo něco hrozného. Přišel ninja jménem Sora no Sen..má u sebe loutku Tora Vizsly. To on zabil Hitomi Yamada, to on málem porazil i mě. Je to nebezpečný muž s ještě nebezpečnější ideologií. Bude mě chtít dorazit, to je nejpravděpodobnější. Ať jsem udělal cokoliv, vždycky mě přechytračil svou silou. Nebýt toho, že se objevil Sen Sarutobi, který je už pravděpodobně mrtvý, tak tady teď nesedím. Používal jsem sennin mód a po vypršení jsem byl na chvíli paralyzován a on toho využil," vysvětlil jsem. "Nejhorší však je, že tady byla Reina. Zachránila Tobira, který byl v Ame na misi. Dohodl jsem se s ní, že ji vymažu příkaz chránit Otokageho, který je mimochodem Uchiha Madara. Vložil jsem jí do hlavy formulku o tom, že nesmí zaútočit na Konohu a zabít člena Konohy..Co se dělo tady?"
"Seito, tak rád tě konečně vidím." pousmál jsem se na něj a sedl si. Ukázal jsem mu na místo vedle mě.
"Zjistil jsem toho hodně..Kde začít. Ano, byl tam i Itama. Ale to nejdůležitější.Je to organizace Shuuketsu, je tam ten hadí Sennin Hebi, Tsuchikage a nějakých 6 postav s rinneganem. Poté Itama. Ovládají Juubiho tělo a chytají jinchuuriki, ale nezabíjí je, to je na tom to nejzvláštnější. Vedli útok na Tsuki, kvůli Nibi, což dostali. Já jsem svým Mokutonem chránil obyvatelé tak, aby to nepoznali. I když jsem viděl, že mi vůbec nedůvěřují, jenom mě využili..Poté se stalo něco hrozného. Přišel ninja jménem Sora no Sen..má u sebe loutku Tora Vizsly. To on zabil Hitomi Yamada, to on málem porazil i mě. Je to nebezpečný muž s ještě nebezpečnější ideologií. Bude mě chtít dorazit, to je nejpravděpodobnější. Ať jsem udělal cokoliv, vždycky mě přechytračil svou silou. Nebýt toho, že se objevil Sen Sarutobi, který je už pravděpodobně mrtvý, tak tady teď nesedím. Používal jsem sennin mód a po vypršení jsem byl na chvíli paralyzován a on toho využil," vysvětlil jsem. "Nejhorší však je, že tady byla Reina. Zachránila Tobira, který byl v Ame na misi. Dohodl jsem se s ní, že ji vymažu příkaz chránit Otokageho, který je mimochodem Uchiha Madara. Vložil jsem jí do hlavy formulku o tom, že nesmí zaútočit na Konohu a zabít člena Konohy..Co se dělo tady?"
Nic jsem neříkal a všechno pozorně poslouchal. Madara. Sora no Sen. Shuuketsu. Svět se asi zbláznil. Zakroutil jsem hlavou a podíval se na Assasina. ,,To vypadá, jako pořádný problém. Ještě že jsi ten útok přežil." Na chvíli jsem se zamyslel nad naší situací, ale nic dobrého mě nenapadalo. ,,Jen jsme zaútočili na Ame a osvobodili ji. Příkaz byl však od radních, takže bych si na ně teď dával pozor. Ti jsou schopní všeho."
Seito Senju- Jounin
"O nich vím, byli tady naši vítězové," pousmál jsem se a přikývl. "Ještě něco, o čem bych měl vědět?" pohlédl jsem na něj a pak si dal ruce za hlavu. Měl pravdu, vypadá to jako ohromný problém, ale co s tím? Mám dostatek sil na to, abych to zvládl? "Konoha musí mít spojence, tak pevné, jak jen to jde. Faito je muž stínu, nevím, jestli se na něj mohu spolehnout tak, jako na Hitomi. Rin Kagayaki je čestná žena a dělá čest svému titulu Raikage. Teď když jsou ostatní pryč, musíme se sjednotit s malými národy. Všechno to nezvládnem."
,,No, když už jsi zmínil Faita, tak ten byl zde. Více o tom bude vědět Orochimaru." Za posledních pár týdnů se toho stalo opravdu moc. ,,Spojenci teď budou důležití, ale i tak se obávám, že proti takovým soupeřům to bude stále ještě málo. Chce to něco extra. Ale co?" Zakroutil jsem hlavou a podíval se z okna ven na Konohu. ,,Je tady něco, s čím bys chtěl pomoct?"
Seito Senju- Jounin
Přimhouřil jsem oči. "Hm, tohle bude ještě zajímavé..Potřebuji, aby Orochimaru přišel sem a vysvětlil mi, co s ním prováděl." zatracený Orochimaru, co to sakra plánuje?
"Máš pravdu, chce to něco extra. Poté, mám pro tebe misi. Vezmi si prosím několik členů ANBU a jdi se podívat do Tsukigakure, přeživší přiveď sem do nemocnice.."
"Máš pravdu, chce to něco extra. Poté, mám pro tebe misi. Vezmi si prosím několik členů ANBU a jdi se podívat do Tsukigakure, přeživší přiveď sem do nemocnice.."
,,Pošlu pro něj po cestě." Pomalu jsem vstal ze židle a trochu se protáhl. ,,Vyrazím hned." Lehce jsem se pousmál a otočil se směrem ke dveřím. Doufám, že to proběhne v klidu. ,,Měj se." Otevřel jsem dveře a vyšel na chodbu. Jakmile jsem se dostal z budovy, tak jsem zamířil k bráně a po cestě kontaktoval pár jednotek Anbu a nechal taky poslat pro Orochimara.(přesun)
Seito Senju- Jounin
Po dlhom čakaní niekto vyšiel s kancelárie ale nebol to ten kto ma zaujíma podišiel som k dverám a zase som zaklopal ale tentoraz som už vošiel do vnútra.
Zdravím Hokáge prišiel som ohľadom misie rád by som nejakú dostal nejaku zaujímavú.
Zdravím Hokáge prišiel som ohľadom misie rád by som nejakú dostal nejaku zaujímavú.
Kigiro- Počet příspěvků : 20
Prišiel som pred kanceláriu, v plnom vybavení a naplnený energiou. Počul som hlasy, a tak som trpezlivo čakal pred kanceláriou. Šiel som si pre misiu so Shisen. Niečo troška nebezpečné s adrenalínom, ale nie príliš. Nemohol som predsa preceňovať svoje schopnosti.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Na stůl mi přistály informace ANBU. Šel jsem ke stolu a přečetl si je. Sakra, Jishaku utekl! Sevřel jsem ruku v pěst. Potřebuju Rokura..
Pak přišel Kigiro. Nezdvořilý..
"Kigiro, chci, abys šel do Iwagakure no sato a provedl menší špionáž. Chci vědět o pohybu jejich vojáků. Nikdo tě nesmí vidět." rozdal jsem přesné instrukce. Přešel jsem ke kartotéce a chvíli se přehraboval ve složkách. Byl jsem dost nervózní. Pak jsem naše konečně, co jsem hledal. Otevřel jsem dveře. Stál tam Rokuro.
"Rokuro, právě tě hledám. Chci, abys šel do věznice a vypátral nebezpečného zločince Jishaku. Pracoval s ním Tor Vizsla a Hyuuga klan jej zajal. Nyní utekl. Je velice nebezpečný, musíš ho chytit a dovést zpátky živého, či mrtvého. Vezmi si sebou Inuzuku Shisen." podal jsem mu informace o Jishakuovi.
Pak přišel Kigiro. Nezdvořilý..
"Kigiro, chci, abys šel do Iwagakure no sato a provedl menší špionáž. Chci vědět o pohybu jejich vojáků. Nikdo tě nesmí vidět." rozdal jsem přesné instrukce. Přešel jsem ke kartotéce a chvíli se přehraboval ve složkách. Byl jsem dost nervózní. Pak jsem naše konečně, co jsem hledal. Otevřel jsem dveře. Stál tam Rokuro.
"Rokuro, právě tě hledám. Chci, abys šel do věznice a vypátral nebezpečného zločince Jishaku. Pracoval s ním Tor Vizsla a Hyuuga klan jej zajal. Nyní utekl. Je velice nebezpečný, musíš ho chytit a dovést zpátky živého, či mrtvého. Vezmi si sebou Inuzuku Shisen." podal jsem mu informace o Jishakuovi.
"Rád vás znova vidím doma a plný energie Hokage-sama."
Pousmial som sa potom ako som si vypočul jeho misiu. Chcel som s ním prebrať vlastne ešte misiu v Ame, ale na to nejak nebol čas.
"Samozrejme to zariadim, čo najskôr."
Odpovedal som a na koniec som sa otočil a šiel preč. Bolo fajn vidieť Assasína po nejakom tom čase živého... Tiež som si zobral zložku o tom utečencovi.
Pousmial som sa potom ako som si vypočul jeho misiu. Chcel som s ním prebrať vlastne ešte misiu v Ame, ale na to nejak nebol čas.
"Samozrejme to zariadim, čo najskôr."
Odpovedal som a na koniec som sa otočil a šiel preč. Bolo fajn vidieť Assasína po nejakom tom čase živého... Tiež som si zobral zložku o tom utečencovi.
Presun
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Usmál jsem se na Rokura. V Konoze je tolik skvělých ninjů!
"I já tě vidím rád," a už byl Rokuro pryč. Nevím, jak to dopadne, snad ho chytí včas!
Vstoupil jsem opět do kanceláře a sedl si za stůl. Vstřebával jsem všechny informace, které jsem poslední dobou získal. Bylo toho opravdu hodně. Rozbolela mě hlava, ale musel jsem už trénovat některou z technik. Rozevřel jsem svitky a pustil se do čtení. Musel jsem si pořádně osvojit postup. Nejsložitěji vypadala technika Chiyu no chikara. Byla dost těžká nejenom na ovládaní čakry, ale i na totální osvojení. Musel jsem naučit své tělo, používat techniku samovolně a pořád. Bylo to naprosto odlišné od techniky Byakugou. Na tuto techniku bylo třeba aktivovat pečeť, jenže tady? Nic..Jenže, pokud tuto techniku zvládnu, mé možnosti se dalece zvýší..
"I já tě vidím rád," a už byl Rokuro pryč. Nevím, jak to dopadne, snad ho chytí včas!
Vstoupil jsem opět do kanceláře a sedl si za stůl. Vstřebával jsem všechny informace, které jsem poslední dobou získal. Bylo toho opravdu hodně. Rozbolela mě hlava, ale musel jsem už trénovat některou z technik. Rozevřel jsem svitky a pustil se do čtení. Musel jsem si pořádně osvojit postup. Nejsložitěji vypadala technika Chiyu no chikara. Byla dost těžká nejenom na ovládaní čakry, ale i na totální osvojení. Musel jsem naučit své tělo, používat techniku samovolně a pořád. Bylo to naprosto odlišné od techniky Byakugou. Na tuto techniku bylo třeba aktivovat pečeť, jenže tady? Nic..Jenže, pokud tuto techniku zvládnu, mé možnosti se dalece zvýší..
Strana 24 z 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Strana 24 z 40
Povolení tohoto fóra: