Hokageho kancelář
+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters
Strana 12 z 40
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: Hokageho kancelář
"Zdravím Lucy, misi? Samozřejmě, je to mise pro tým. Povedeš špionážní výpravu do Iwagakure no sato. Vypátráte jednoho z generálů Iwagakure - slavné dvojčata. Myslíš, že to zvládneš?" pohlédl jsem na ni a předával ji dokumenty s informacemi.
"Dobře, to by asi neměl být problém, jestli mi k tomu dáte nějaké vhodné lidi." Usmála jsem se na něj a pak s zamyslela. Taková špionáž bude opravdu velmi zajímavá, vzhledem k tomu že začíná válka, bude to chtít hodně energie a hlavně hodně hodně dobrou strategii.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 372
"Seito se určitě bude hodit, potom si můžeš vzít sebou někoho z Hyuuga klanu," pokrčil jsem rameny. Pořád tady byla Rin, nejraději bych udělal něco, co by nikdo neočekával, ale práce je práce.
Klon
Došela jsem až nahoru ke kanceláři ,postavila jsem se do řady ,která tam byla.Doufala jsem ,že nebude nic potřebovat vyřídit do kiri.Nechtělo se mi dobíhat můj originál.
Došela jsem až nahoru ke kanceláři ,postavila jsem se do řady ,která tam byla.Doufala jsem ,že nebude nic potřebovat vyřídit do kiri.Nechtělo se mi dobíhat můj originál.
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
Po naozaj dlhej dobe som dorazil do kancelárie aj ja a ako vždy aké mám ja šťastie tak tu bola rada no nevadilo mi to mal som veľmi dobrú náladu preto som to neriešil. Postavil som sa za toho posledného čo tam bola a všetkých som si tam prezrel očami. Však ja ho dnes presvedčím ! Prebehlo mi hlavou keď som hypnotizoval pohľadom dvere kancelárie.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Pousmála jsem se na Assasina a kývla. V moment kdy vzpomenul někoho z Hyuuga klanu, vybavila se mi Shijin, kterou bych si ihned vybrala, jenže ta možnost tu už bohužel nebyla a o Mikomi jsem měla velmi málo informací, ani jsem netušila jestli je vůbec ve vesnici.
"Dobře, děkuji." Usmála jsem se na něj, uklonila a pak na patě směřovala ke dveřím.
"Nevíš náhodou, kde by se mohla Mikomi zdržovat? Nějakou tu dobu jsem jí neviděla."
"Dobře, děkuji." Usmála jsem se na něj, uklonila a pak na patě směřovala ke dveřím.
"Nevíš náhodou, kde by se mohla Mikomi zdržovat? Nějakou tu dobu jsem jí neviděla."
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Stál jsem sice řadu, ale když už to dlouho trvalo, tak jsem se rozhodl, že si alespoň odskočím na něco k jídlu. Doufal jsem, že se zatím chodba vyprázdní. Když jsem však došel zpět ke kanceláři, tak se řada ještě více natáhla. Opřel jsem se tedy o zeď a pohled zabořil někam do prázdna. Počkám ještě chvíli. Snad to nebude tak dlouho trvat. Jinak budu muset jít dělat něco užitečnějšího.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Nudila jsem se a litovala, že jsem dala přednost práci. Občas není na škodu trochu zhloupnout a věnovat se raději milostn... ehm... osobním záležitostem, než-li přijímání dalších a dalších lidí. Samozřejmě, byla to zrovna nepřerušitelná činnost. Teď. Vyhazovala jsem do vzduchu míček čistě z černých blesků. Jednou výš, jednou níž. Byla to velice uklidňující činnost. Zády jsem se opírala o okno, jednu nohu jsem měla opřenou o parapet, druhou jen tak neurčitě pohupovala ve vzduchu.
Ještě chvilku, wakatta!
Ještě chvilku, wakatta!
Možno som mal dobrú náladu ale nie tak dobrú aby som tu trčal tak dlho keď tu ešte bolo tak veľa ľudí a ešte keď sa to tu vôbec nehnulo preto som sa radšej pomaly otočil a vykĺzol som s tejto budovi preč smerom na cvičisko.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
"Tak kdo je teda další?" podíval jsem se zvědavě na dveře. Rin už začala být unuděná, sledoval jsem chvíli jak si hází s černými blesky. Vždy jsem chtěl umět něco podobného, ale rasengan hodit nejde...Ne s dosavadními schopnostmi. Počkat...A co takhle se Senjutsu?! Přimhouřil jsem oči a přemítal.
Klon
Po dlouhé době strávené v řadě jsem se se konečně dočkala. Bylo mi už jasné že po cestě dom svůj originál už nezastihnu. Vešla jsem do vnitř a uklonila jsem se.
"Zdravím Hokage-sama,jen chci říct, že už jsem dokončila to pro co jsem tu byla. A chtěla jsem se zeptat jestli nepotřebuje té něco poslat do Kiri aby ste nemusel zbytečně posílat někoho od vás." řekla jsem klidným hlasem.
Po dlouhé době strávené v řadě jsem se se konečně dočkala. Bylo mi už jasné že po cestě dom svůj originál už nezastihnu. Vešla jsem do vnitř a uklonila jsem se.
"Zdravím Hokage-sama,jen chci říct, že už jsem dokončila to pro co jsem tu byla. A chtěla jsem se zeptat jestli nepotřebuje té něco poslat do Kiri aby ste nemusel zbytečně posílat někoho od vás." řekla jsem klidným hlasem.
Hirin- Jounin (S-rank)
Z mého přemítání mě vytrhla dívka, která tady už jednou byla.
"Takže tě Mikomi nezabila," pousmál jsem se. "To rád slyším, ne děkuji, nic nepotřebuji. Jen vyřiďte Mizukage-sama mé uctivé pozdravy" mírně jsem se uklonil.
"Takže tě Mikomi nezabila," pousmál jsem se. "To rád slyším, ne děkuji, nic nepotřebuji. Jen vyřiďte Mizukage-sama mé uctivé pozdravy" mírně jsem se uklonil.
Klon
Pousmála jsem se. "Neboj té váš pozdrav bude doručen.Na shledanou." řekla jsem a odešla pryč z kanceláře,pryč z vesnice.
Pousmála jsem se. "Neboj té váš pozdrav bude doručen.Na shledanou." řekla jsem a odešla pryč z kanceláře,pryč z vesnice.
Hirin- Jounin (S-rank)
Odpověď jsem zatím nedostala, proto jsem se jen otočila a vyšla ze dveří. Právě tam jsem uviděla člena mého týmu.
"Seito. Pojď semnou, máme misi." Usmála jsem se na něj mile, vzala ho za zápěstí a vyšla rázným krokem před budovu, až na ulice.
Přesun
"Seito. Pojď semnou, máme misi." Usmála jsem se na něj mile, vzala ho za zápěstí a vyšla rázným krokem před budovu, až na ulice.
Přesun
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Stál jsem opřený o zeď a čekal, až na mě dojde řada. Najednou se však ze dveří vyřítila Lucy, chytla mě za ruku a táhla pryč. Mise? Nechal jsem se táhnout dál, protože jsem ani nevěděl, kam teď máme namířeno.(přesun)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Konec řady? Že by? Nezdá se mi to?
Nadhodila jsem jemný úsměv, blesky vyhodila do vzduchu a nechala jsem je rozprsknout se na jiskřičky. Jako menší ohňostroj. Pak jsem za sebou zavřela dveře kanceláře. I kdyby ještě někdo přišel, měl by smůlu.
Tomu se říká být... majetnická?
Beze slov jsem se na Hokageho zadívala a s očekáváním tázavě naklonila hlavu na stranu.
Nadhodila jsem jemný úsměv, blesky vyhodila do vzduchu a nechala jsem je rozprsknout se na jiskřičky. Jako menší ohňostroj. Pak jsem za sebou zavřela dveře kanceláře. I kdyby ještě někdo přišel, měl by smůlu.
Tomu se říká být... majetnická?
Beze slov jsem se na Hokageho zadívala a s očekáváním tázavě naklonila hlavu na stranu.
Přiběhl jsem celý udýchaný do kanceláře. Vypadalo to, že tu nikdo není. Když jsem přišel přede dveře strejdovi kanceláře, byli zavřené. Asi tam nikdo není...
Nebo je tam s tou paní co tam byla s ním předtím, akorát jsme ji vyrušili. Rozhodně jsem neměl v plánu je rušit znova, už minule nejspíš slyšela o mém ďábelském plánu a já to rozhodně nechci zažít znova.
A i kdyby tam nebyla, tak není zase moje velká potřeba tam jít, spíš bych měl jít hledat Katashiho a Fuu. Už jsem je dlouho neviděl.
A tak jsem radši odešel pryč, ani jsem nevěděl kam. Prostě někam musím dojít.
/Přesun
Nebo je tam s tou paní co tam byla s ním předtím, akorát jsme ji vyrušili. Rozhodně jsem neměl v plánu je rušit znova, už minule nejspíš slyšela o mém ďábelském plánu a já to rozhodně nechci zažít znova.
A i kdyby tam nebyla, tak není zase moje velká potřeba tam jít, spíš bych měl jít hledat Katashiho a Fuu. Už jsem je dlouho neviděl.
A tak jsem radši odešel pryč, ani jsem nevěděl kam. Prostě někam musím dojít.
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Čekala jsem, až se to tu vyprázdní, nechtěla jsem místní nijak předbíhat. Zdálo se, že si mě za celou dobu nikdo nevšiml, jako bych neexistovala. Tak takhle špatné to tady už se mnou je? Když jsem se konečně chystala vejít, zavřely se mi dveře skoro před nosem.
No to snad ne? Spíše určitě ano. Neexistovala jsem, byla jsem duch. Tohle nemá cenu... Podívala jsem se na Makiho, pak znovu na dveře. Nálada mi klesla pod bod mrazu, takže jsem se se sklopenou hlavo vydala po schodech dolů a ven. V tuto chvíli bude nejlepší, když se provětrám na čerstvém vzduchu.
(přesun)
No to snad ne? Spíše určitě ano. Neexistovala jsem, byla jsem duch. Tohle nemá cenu... Podívala jsem se na Makiho, pak znovu na dveře. Nálada mi klesla pod bod mrazu, takže jsem se se sklopenou hlavo vydala po schodech dolů a ven. V tuto chvíli bude nejlepší, když se provětrám na čerstvém vzduchu.
(přesun)
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Objevila jsem se před budovou a sedla si na lavičku. Než přišel Kisuke, zívla jsem si a pomalu usínala-samozřejmě že jsem to hrála-protože on po malé chvilce doběhl taky.
"Normálně bych schválně prohála, večeři miluju...Jenže já už jedla." Usmála jsem se na něj sladce a upravila si červený plášť. Zajímalo mě, co mu bude chtít říct.
"Normálně bych schválně prohála, večeři miluju...Jenže já už jedla." Usmála jsem se na něj sladce a upravila si červený plášť. Zajímalo mě, co mu bude chtít říct.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Doběhl jsem k ní.. sakra byla rychlejší. "Ale ty jsi mě asi nepochopila .. myslel jsem kdo prohraje, zve na večeři." Vyplázl jsem jazyk. "Hold je to na mě.." Zamračil jsem se a vydal se do schodů nahoru.
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
Povzdechla jsem si s úsměvem a následovala ho. Když jsme došli nahoru, opřela jsme si o stěnu, ta žena co tu před tím byla už zmizela, kdo ví asi kam šla. "Hodně štěstí. Já jen...kdo ví jestli tě příjme. Ta žena co tu byla před tím vypadala celkem jako jeho magnet." Řekla jsem prorocky. V kanceláři...no, tak co, každý má jiný styl flirtování.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Naklonil jsem se k jejímu uchu a zašeptal "Jestli ne tak ho zabiju" Odpověděl jsem s úsměvem a zaklepal.
Prokoulila jsem s pobavením očima. I když, dávala jsem raději pozor, aby ho fakt něco takového nenapadlo. Začala jsem si broukat melodii a dávala pozor, jestli se fakt z kanceláře ozve dále, i když jsem měla trošku pochybnosti.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
Konečně to vypadalo nadějně, s Rin...Naklonil jsem se a pousmál se. V tom se ozvaly hlasy a další zaklepání. "Achjo.." povzdechl jsem si a poraženě jsem přešel ke dveřím. V tu chvíli jsem také sdílel myšlenky s originálem, asi to začínalo být vážné...
Otevřel jsem dveře a posadil se za stůl.
"Pojďte dál.." podepřel jsem si hlavu a s vážným výrazem jsem očekával.
Otevřel jsem dveře a posadil se za stůl.
"Pojďte dál.." podepřel jsem si hlavu a s vážným výrazem jsem očekával.
Když otevřel dveře hned jsem vešel dovnitř. "Zdravím Hokage-sama." Pousmál jsem se do široka "Dlouho sme se neviděli"
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 z 40
Povolení tohoto fóra: