Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+42
Hideo Hatake
Katashi Aokawa
Hiroyuki Tooya
Sajin Yatoshi
Kigiro
Ken Hiashi
Uchiha Benjiro
Reina Kana
Shinobi
Senju Maro
Faito Dansaku
Hiashi Hyuuga
Niboru no Kentaro
Sasuke Sarutobi
Kyuchi Uchiha
Yuu
Hebi
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Hirin
Katashi Souta
Hyūga Fū
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Shiranui Heiwa
Yorimi Sonoe
Saya Uchiha
Sarutobi Sen
Yume Sarutobi
Rokuro
Hana Ichiro
Ken Uchiha
Hikaru Hyuuga
Senji Kamiuru
Seito Senju
Raiki Senju
Tobiru Senju
Assasin Senju
Killunia
Senshi
Atsuka
Kagayaki Rin
46 posters

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 26 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Kagayaki Rin Sat Aug 31, 2013 9:50 am

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 26 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 26 Hokage's_office

Hokage Konohy:
[/color]
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 26 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Wed Jun 11, 2014 10:31 pm

Tak tady bylo vše vyřešeno a já byla zrovna na cestě jít na to cvičiště kam mě hokage poslal. Šla jsem potichu aby si mohl dát nenápadného šlofíka, zasloužil si to a chtěla jsem mu ho dopřát. Potichu jsem se vplížila na chodbu a zavřela dveře. Pokračovala jsem ven. (přesun)
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 512

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jun 13, 2014 9:24 pm

Jakmile Shiranui odešla, lehl jsem si na pohovku a usnul. Spal jsem dlouho a nikdo mě nebudil, což bylo podezřelé. Nakonec jsem se probudil a šel se umýt na záchod. Poté jsem se rozhodl, že zajdu za Shiranui. Na dveře jsem nalepil připravenou cedulku a odešel.
Přesun

Hokage je na cvičišti č. 3.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 15, 2014 10:03 pm

Dorazil jsem do budovy a sundal cedulku. Otevřel jsem dveře a sedl si do křesla. Dveře jsem enchal otevřené. Vytáhl jsem složky s nejdůležitějšími misemi této války.
Tak, co dál? Co dál uděláš, Tsuchikage? Achjo, potřebuji si promluvit se svými aliančními partnery..Kso. zkousl jsem svůj ret.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jun 15, 2014 10:06 pm

Došla jsem taktéž do kanceláře kde už se přehraboval hokage. " Chvíly jsme tu nebyli " pak se podívala co si to čte. Pokud mě tedy nechal nahlédnout. Potom jsem poodstoupila a čekala jsem co se ted vlastně bude dít.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 15, 2014 10:13 pm

Posunul jsem stranou misi s Gobim. "Na tuhle už jsem poslal shinobi. Vypadá to opravdu nadějně. Zatím.."pak jsem posunul k Shiranui misi s mostem Kannabi."Shiranui, slyšela jsi o bitvě na Kannabi Kyo?" pohlédl jsem na ni zcela vážně.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jun 15, 2014 10:21 pm

Popřemýšlela jsem nad hokageho otázkou a pak odpověděla. " Není to náhodou ten u kterého se proslavil Hatake Kakashi když byl ještě velmi mladým jouninem? Byl mladší myslimže i než já. Génius dle mého názoru. Pamatuju si že se ta bitva zapsala do dějin " řekla jsem mu co jsem o tom ve zkratce věděla.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 15, 2014 10:27 pm

Přikývl jsem. "Skvěle znáš svou historii. Ano je to tak...Iwagakure využívala Kusagakure a most Kannabi k zásobování svých shinobi. Náhoda k tomu chce, že se most opět vystavil a je opět využívám Iwou. Mám v úmyslu tam poslat shinobi z Konohy a sám se zapojit do bitvy. Možná teda.."přimhouřil jsem oči. "Až je tam vyšlu a začneme bojovat, chci, abys vedla tým, který ti přidělím a zničila most. Na tom bude záležet výsledek celé války." pohlédl jsem na ni vážně.
"Co myslíš?"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jun 15, 2014 10:51 pm

Vyslechla jsem jeho pokyny a nakonec jsem se rozhodla co mu dál řeknu. " Byla by to pro mě čest být na tak důležité misi. Ráda ji přijmu a povedu tým, ale jaký tým mi bude přiřazen. Doufám, že ne nějací flákači co jsou neustále pozadu (neaktivisti) ? " Zeptala jsem se a čekala jaká jména řekne. " Snad to společně zvládneme " odmlčela jsem se a pak. " Ne, my to rozhodně zvládneme! "
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 15, 2014 10:52 pm

Vůbec jsem nevěděl, koho poslat. "Chtěl jsem původně poslat tým, se kterým jsi už spolupracovala, ale nejsou tady. Jsou na vlastních misích." pohlédl jsem na složku. Tak koho teda? Shinobi z Konohy, kde se flákáte?
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sajin Yatoshi Sun Jun 15, 2014 10:54 pm

Už jsem to tady znal jako doma. Cestou do kanceláře jsem se stavil v nemocnici a nechal tam Benjira. Potřeboval si odpočinout, tolik se namáhal. Doufám, že ještě uvidí. Došel jsem k Hokagemu. Vůbec jsem nebyl unavený, i když jsem vydal takové množství čakry. To ten bijuu? zaklepal jsem a čekal na vyzvání.
Sajin Yatoshi
Sajin Yatoshi
Tokubetsu Jounin (Ichibi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 53

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jun 15, 2014 11:01 pm

" Aha, tak to nevím koho by jste mohl vzít " Ani hokage si nevěděl rady a tak jsem něco řekla, i když to znělo jako blbost. " A co kdybych šla sama když nikdo není po ruce? " Nadhodila jsem jeden návrh, ale nevěděla jsem jak si ho přebere. Nevěděla jsem kdo má čas, ale geniny se mnou určitě nepošle, možná ani chunniny. Byla trochu zoufalá doba.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 15, 2014 11:03 pm

Zakroutil jsem hlavou. "Je to moc riskantní.." a už někdo zaklepal. "Dále" pohlédl jsem na dveře a čekal jsem, kdo se ukáže.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jun 15, 2014 11:08 pm

" Škoda, ale když nikdo není? Až se vrátí ti z války tak budou vyčerpaní i když jim to tak připadat nebude. Mě jste taky nechal odpočívat po té misi v Amegakure. Tak si nejsem jista s tím týmem " pověděla jsem svůj názor. Bylo to trochu zvláštní. Kdo však klepak na dveře?
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sajin Yatoshi Sun Jun 15, 2014 11:15 pm

Ozvalo se vyzvání a já vstoupil. Poklekl jsem.
"Hokage-sama, přináší krátký report z naší mise. Mise dopadla úspěšně. Jinchuuriki Kokuoa je mrtev. Benjiro musel do nemocnice, příliš se namáhal. Dokázal ovládnout Kokua a pozabíjeli jsme s ním celou armádu Iwy. Zbytek armády se sem dostane společně s Amekage." bylo zbytečné zabývat se detaili. Benjiro jistě sepíše protokol a odevzdá Hokagemu osobně.
"Je důležité, abyste o tom věděl ihned."
dokončil jsem svůj report a čekal na verdikt. Chtěl jsem mu také říct o svém zaváhání. Potřeboval jsem se dozvědět víc o svém bijuu a o dalších věcech, hlavně o tom, jak ho zkrotit a naučit se používat jeho sílu. Pokud bych to dokázal jako mrtvý jinchuuriki, bylo by to skvělé. Byl bych silný a dokázal se vyrovnat Benjirovi. On byl ANBU a já Tokubetsu Jounin, ale i přesto jsme tvořili tým. Nesourodý tým. Doufal jsem, že se opět setkáme a budeme týl nadále.
Sajin Yatoshi
Sajin Yatoshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sun Jun 15, 2014 11:25 pm

Přikývl jsem. Složku s Gobim jsem hodil do šuplíku. "Děkuji Sajine. Děkuji za splněnou misi a za záchranu Konohagakure. Díky bohu, jsme zachráněni." spadl mi kámen ze srdce. Bylo fajn také nějakou bitvu vyhrát. Přišli jsme o Sunu i o Tsuki, ale získali malou Ame. Uff..
"Skvělá zpráva..Odpočiň si, Sajine, vím, že tě musí hodně věcí trápit a máš jistě spoustu otázek, ale zodpovím ti je, slibuji. Bude to brzy." pohlédl jsem mu se svým jedním okem do jeho oka. (Nick Fury ruless xD) Hokageho kancelář - Stránka 26 Tumblr_mc9uvq25WM1r364kco2_500
Pak mi došlo, že nemá kde si odpočinout. Nemá dům, byt nic mu nezůstalo. "Ubytovna ti poslouží jako sídlo, přechodné sídlo, než zařídíme něco jiného." dal jsem mu legitku, kterou se tam prokáže.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sajin Yatoshi Sun Jun 15, 2014 11:30 pm

Hokage nám poděkoval. To byl moment, kdy jsem rád, že jsem se dostal sem. Kazekage-sama nikdy neděkoval, byl vždy strohý, říkalo se, že své podřízené zabíjí, když nesplní rozkaz, ale říkalo se, že nás má rád. "Arigatou, Hokage-sama." vstal jsem a vzal si legitku.
"Budu Vás očekávát. Věřím, že dostanete svého slibu." stěmito slovy jsem se rozloučil a odešel. Tak a bylo to. Dnes jsem zabil mnoho lidí, navíc díky Shukaku nemůžu usnout. Musím si zvykat na to, že nemůžu spát. Tak jsem nevěděl, co mám jiného dělat. Uvařím si horkou čokoládu a budu se dívat z okna. To byl můj plán na dnešní večer. Nechtěl jsem už přemýšlet o té spoustě krve, o těch mrtvých a o pachu, který vydávali. Proč? Pořád jsem si kladl tuto otázku.
Přesun
Sajin Yatoshi
Sajin Yatoshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jun 15, 2014 11:31 pm

Celou dobu jsem jen pozorovala a nic neříkala. Nad hokageho pohledem jsem se stranou pousmála. Vypadal jako nějaký boss. I když on je takový vesnický boss když je hokage. Čekala jsem až tp tedy dořeší a pak tedy dořešili tu mou misi. Nikdo nebyl k mání a hokage mě nechtěl pustit samoutnou na misi.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Jun 16, 2014 6:25 pm

Ráznym krokom som smerovala k budove. Opäť na mňa liezla tá moja agresívnosť. Hokage nás podviedol. S tou babizňou! Kyááá, veď ona raz uvidí...Ruky som zatla v päsť a do kanclu vstúpila ako tornádo, div dvere nevyleteli z pántov. Chýbalo od toho tak málo. Pohľad mi padol na onú dievčinu, skoro som vyletela z kože, keď som ju videla.

Hokageho kancelář - Stránka 26 3rddoll_Suiseiseki4

Kyáááá, ona je všade! Chytila som sa za za hlavu. Vážne by sa v tomto stave ku mne nikto približovať nemal, bola som nanajvýš nahnevaná a najmä šokovaná, pretože sa to senseiove žieňa nachádzalo snáď všade. To nie je fér! Zabrblala som nespokojne a trucovito si založila ruky na hrudi. To mu neodpustím! Nikdy! NIKDY! NIKDY!!!!
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Jun 16, 2014 6:40 pm

Dorazil jsem do budovy těsně po Fuu. A přesně včas, abych zahlédl její vyletění z kůže. S mírným zájmem jsem ji pozoroval a počkal, až se alespoň trochu zklidní. Poté jsem k ní přešel a znova ji konejšivě pohladil po rameni. Na Hyuugu v sobě mělo neuvěřitelné množství cholerika.
"Sensei?" Otočil jsem se na senseie. "Možná by stálo za to vysvětlit, kolik žáků vlastně máte, než to tu Fuu rozmlátí na kůlničku na dříví." Mírně jsem se usmál a čekal.
Katashi Souta
Katashi Souta

Počet příspěvků : 329

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jun 20, 2014 5:21 pm

Odešel Sajin a pořád jsem se rozhodoval, kdo přeci jen půjde na misi. Seito se ještě nevrátil. Sakra, kde se fláká?!
Ajaj. DOrazily problémy.
"Takže..musím jít s právdou ven, co?" to je otrava.
"Shiranui byla Chuunin a několikrát mě žádala, abych ji naučil hadí techniky. Nejdřív jsem odmítl, ale poté jsem přikývl. Zjistil jsem, že Shiranui je lepší než já a nenechala se setřást ze své cesty. Naučil jsem ji přivolávat hady a ostatní techniky. Chtěl jsem, aby to bylo tajemství a tyto techniky neměla ukazovat. Avšak, musela to udělat.." omluvně jsem sklopil oči. "OMlouvám se, že jsem Vám nic neřekl. ALe nejsem jediný, kdo měl víc studentů. Jiraiya-sama učil Nagata a Yondaimeho tým, Naruta-sama...Tsunade-sama měla také víc žáků. Jde jen o předávání tajných technik Konohy."
podíval jsem se na svitek a sevřel rty v úzkou čárku.
"Hyuuga Fuu, Souta Katashi," zvýšil jsem hlas a podíval se na ně velmi přísně. "Povyšuji Vás na Chuuniny a posílám na super důležitou misi na mostě Kannabi Kyo s kapitánem Shiranui!!"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Fri Jun 20, 2014 5:32 pm

Vykulila jsem oči potom co řekl tu novinu. " Cože? Posíláte mě s čerstvými chunniny na misi ranku S? Aspoň bych řekla S když je to nejdůležitější strategický bod Iwagakure. " Pak jsem jim nechala chvíli na jejich reakce a pokračovala později. " Než půjdem tak o vás potřebuju něco zjistit, abych věděla jakým přínosem budete na misi. " Řekla jsem trochu vážněji, nechtěla jsem je mít na svědomí.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Fri Jun 20, 2014 6:14 pm

Opäť ma Katashiho prítomnosť upokojila. Aspoň trochu teda. To mi však nezabránilo v tom, aby som Shiranui prepichovala pohľadom, ktorým som naznačovala len jediné - že ju pri najbližšej možnej príležitosti zmlátim so svojimi legendárnymi panvicami.
Aha. Pohľad som presunula k senseiovi a nadvihla jedno obočie. Ona? Hady? To nejde do kopy. Vyzerá tak...Krehko. Opäť som si premerala Shiranui od hlavy po päty a jemne zavrtela hlavou. Konečne som potlačila tú svoju agresívnosť, avšak štvala ma. Nehorázne. No dobre, odpustím vám, ale iba pod podm... Zmĺkla som, keď pokračoval v reči a oznámil nám, že nás povyšuje. MÁTE ODPUSTENÉ! Zvýskla som a pojašene si poskočila do vzduchu od radosti, potom som sa zavesila Katashimu okolo krku a smiala sa. Konečne sa mi to podarilo. Stala som sa Chuuninom! Mama bude na mňa hrdá, určite!
Keď mala na nás Shiranui blbé poznámky, pustila som Katashiho a šťastný výraz nechala zmiznúť. Spálila som ju vražedným pohľadom. Pffff, aká nafúkaná. By si ešte chcela vyberať...Vieš vôbec, čo sú Hyuugovci zač? Nadvihla som obočie a založila si ruky na hrudi. Myslím si, že zas až takí kyľaví nie sme. Zabrblala som si popod nos. No, také sa ma pýtaš? SOm predsa Hyuuga, tak ti musí byť viac než jasné, že sa špecializujem na Taijutsu, s Byakuganom mám celkom slušné zorné pole, a zároveň som taký medik, teda sa zaň učím. To by jej pre začiatok mohlo stačiť, viac som sa už k svojim schopnostiam vyjadrovať nemienila.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jun 20, 2014 7:12 pm

Nevraživě jsem pohlédl na Fuu a Katashiho, který dosud nic neříkal a na Shiranui.
"Shiranui, jsou to mí studenti, stejně jako ty, což znamená, že jste kolegové, měli byste si porozumět. Fuu je vysoce kvalifikovaná, na to, že byla genin a Hyuugové jsou nejsilnější z Konohy. Katashi je Karasu no Shinobi na střední vzdálenost a používá Ohnivé techniky. Shiranui, teď jsi jounin.." vstal jsem a vzal si ze své skříně jouninskou vestu, ted jsem měl na sobě jen tričko a kalhoty. Oblékl jsem si vestu a vzal si velký svitek a připevnil ho na záda. Provedl jsem pečeť a přivolal MOku bunshina. Dotkl jsem se temena jeho hlavy a položil mu pečeť HIraishinu na hlavu. V případě nouze bych se s ním vyměnil. Otočil jsem se směrem ke dveřím. Pocítil jsem zvláštní chvění. Otočil jsem se za sebe a poté se podíval nahoru na dřevěný strop, dolů na podlahu, ještě za sebe a poté před sebe. CO se to děje..Někdo mě sleduje?! Ale kdo?! Cítil jsem divné šimrání a tak jsem se ještě víc zamračil. Nevypadal jsem jako obvykle, přívětivě a srdečně.
"Půjdeme.." zvedl jsem svitek s informacemi o misi, otevřel dveře a odešel..Přesun brána
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Fri Jun 20, 2014 7:29 pm

Kousla jsem se do rtů abych udržela vztek v sobě. Byla moje podřízená a chovala se k nadřízeným úplně nevhodně. " Pýcha předchází pád, to si pamatuj " řekla jsem přísně na Fu. Vytočila mě tak jsem neměla v plánu být na ni milá jako na všechny obvykle. " Tak jdeme ať už to máme za sebou. " Řekla jsem a pokračovala jsem za hokagem. (přesun)
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Fri Jun 20, 2014 8:48 pm

Neozývala som sa už radšej. Občas som mala pekne ostrý jazyk, nechcela som teda hneď na začiatku vyvolať nejakú hádku. Mohlo by sa to potom odraziť na priebehu misie, ktorej sme sa mali zúčastniť. Hlavne keď na mňa sensei uprel ten jeho nevraživý pohľad. Málo kto by si v tejto chvíli dovolil čo i len pípnuť, ak teda nechcel dostať dve poriadne po pysku, nom. Tak teda poďme. Šepla som smerom ku Katashimu, preplietla si s ním prsty a vybrala sa za senseiom. Všimla som si, že sa tesne pred tým obzeral všade okolo. Ako keby sa chcel uistiť, či ho niekto nesleduje. Nadvihla som jedno obočie, nechápavo zavrtela hlavou. (presun)
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

- Similar topics