Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 3

+32
Sarada
Soshi
Yuki Ōkami
Akemi Kagayaki
Rokuro
Rino Hatake
Yuri Sarutobi
Yaeko Uzumaki
Uzumaki Shinji
Sakura Haruno
Hyuuga Mikomi
Katashi Aokawa
Hiashi Hyuuga
Yuu
Lucy Shiro
Itama Senju
Saya Uchiha
Hana Ichiro
Shiranui Heiwa
Tobiru Senju
Orochimaru
Killunia
Raiki Senju
Ken Uchiha
Ryuuk
Senju Maro
Seito Senju
Hikaru Hyuuga
Hyūga Fū
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Assasin Senju
36 posters

Strana 10 z 30 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Next

Goto down

Cvičiště 3 - Stránka 10 Empty Cvičiště 3

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:21 pm

First topic message reminder :

Cvičiště 3 - Stránka 10 00ae12567a64253463o2
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 3 - Stránka 10 Empty Re: Cvičiště 3

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 27, 2013 9:40 pm

"Je jedno, jestli jsi míšenec, jsi Hyuuga ač chceš nebo ne, ač chtějí oni nebo ne. Má sestra, Hyuuga Naomi je také míšenec.Já jsem taky míšenec, matka byla z Uzumaki klanu. Babička Godaime-sama byla Uzumaki..Je to jedno. Když na to pořád budeš poukazovat, bude to horší a horší, musíš se naučit s tím žít a hodit to za hlavu. Je to taky přestane bavit. Ta zpráva..už jsi je dávno pomstil. Byla to ta organizace, která na Konohu útočila," řekl jsem a zamračil se. "Musím už jít, tak se měj.." otočil jsem se a zamyšleně odešel. Vzpomněl jsem si na rodiče...
klon ještě pořád bojoval s ostatními, uvidíme jak mu to půjde.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Tue Aug 27, 2013 9:45 pm

"HAi Hokage-Sama. Mejte se zatim." Ja se jeste musim pro neco stavit malem bych zapomel. No musim jit taky neco sehnat.
(Presun)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 28, 2013 8:41 pm

Přišel jsem na cvičiště a rozhodl se trénovat.
Co první? Gamakuchi shibari nebo ranjishigami? Asi Ranjishigami, je to jednodušší technika.
Ušklíbl jsem se a narovnal se. Začal jsem skládat pečetě.

"Ranjishigami no jutsu!" vlasy se mi měly zpevnit, vyrůst a začít se omotávat okolo stromů, pak jsem s nimi mohl manipulovat, vytvořit velkého lva z vlasů, který může někoho zakousnout, spoutat ale podařilo se něco, co jsem nechtěl. Zvládl jsem se akorát zabalit vlasama, vytvořit jehlového ochránce - Hari jizou.
Kso, pečetě jsou podobné, technika je taky podobná. Jak jsem to mohl splést..

Opět jsem poskládal pečetě, ale tentokrát pomaleji, vlasy se opět naježily a místo toho, aby se prodloužily a obtočily stromy, tak mě probodly.
"Au.." skončil jsem na kolenou.

Sakra, jak jsem to mohl dopustit? vlasy se stočily zpátky. Naštěstí to nebylo moc hluboké, taktická vesta mě splnila svůj účel. Pekelně to bolelo. Vydýchával jsem a snažil se potlačit bolest.
Necítíš bolest, necítíš bolest, sakra Tobiru, jsi sannin a budoucí Hokage, necítíš bolest! Trochu jsem se třásl, snažil jsem třes ovládnout. Vstal jsem. Vestu i vlasy jsem měl trochu zakrvácené. Nevadí, zkusíme to znovu, ale tentokrát se musím pořádně soustředit.

"Ranjishigami no jutsu!" tentokrát jsem postupoval pomalu, nechci se tady zabít. Mé vlasy se opět zvětšily, naježily se a začaly vytvářet jakési liány. Napumpoval jsem je čakrou ještě víc, ale nakonec se vše vrátilo zpět.

"Hmm, větší lamu než jsem já, snad nikdo neviděl," zakroutil jsem hlavou nad svou neschopnost. Ale notak..Zavřel jsem oči a soustředil se. Poskládal jsem pečetě. "Ranjishigami no jutsu!"

Mé vlasy se naježily, zvětšily, tentokrát to bylo rychlé, a naštěstí se bodliny nevysunuly špatným směrem. Stále se zvětšovaly a rozdělily, omotaly stromy a mým pohybem nohou stromy rozdrtily!
"Waaau!" zajásal jsem a technika pokračovala, ačkoliv jsem nechtěl.
Cvičiště 3 - Stránka 10 Ranjishigaminojutsu
Táhla mě sebou, takže jsem narazil na rozbitý kmen. Moc mě to nebolelo, ale bouli určitě mít budu.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 284

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Aug 28, 2013 8:52 pm

Když se Fuu postarala o kořeny, přišla řada na mě. Fuu, pozor! Křikl jsem na ni, aby odskočila. Počkal jsem až tak udělá a mezitím složil pečetě. Katon: Goukakyuu no Jutsu! Z úst mi vyletěla obří ohnivá koule, mířící na klona.
Cvičiště 3 - Stránka 10 Katon-goukakyuu-no-jutsu-o
Katashi Souta
Katashi Souta

Počet příspěvků : 329

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 28, 2013 9:10 pm

Klon
Fuu se podařilo zlikvidovat klony svou technikou. Teď už jen čekal na své rozmlácení.
"Výborně, stavte se do kanceláře," řekl klon předtím, než dokonale shořel.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Aug 28, 2013 9:15 pm

Klon byl naprosto a definitivně zničen. Unaveně jsem se usmál na své spolubojovníky. Dobrá práce. Všichni. Asi bysme měli vyrazit. Promluvil jsem a vyrazil jsem k Hokageho kanceláři.
//Přesun
Katashi Souta
Katashi Souta

Počet příspěvků : 329

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Aug 28, 2013 9:19 pm

Prudko som uskočila, aby Katashi mohol použiť techniku a klon tak spáliť. Ten nám predtým však oznámil, že sa máme dostaviť do kanclu. Deaktivovala som Byakugan. Čo od nás asi bude potrebovať? Jemne som pokrčila ramenami a rozbehla sa smerom ku kanclu. (presun)
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Wed Aug 28, 2013 9:29 pm

Chvíli jsem se vydýchával a pak následoval ostatní.
/Přesun
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 338

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Fri Aug 30, 2013 4:50 pm

Přišel jsem na cvičiště a rozhlédl se všude kolem. Bylo tu pár lidí včetně Tobira. "Vypadá to že už mu je líp." pomyslel jsem si.
Hlavní důvod proč jsem sem přišel ale nebyl pozorovat ostatní, ale naučit se novou techniku a to Doton: Gansetsukon.
Otevřel jsem svitek a pilně si jej přečetl. Psalo se tam že toto Jutsu umožnuje použít malou část skály a přeměnit ji do hole. "To je celkem dobrý" usmál jsem se.
Rozhlédl jsem se kolem a uviděl obrovský kámen. Ten by snad pro zatím mohl stačit. Začal jsem soustředit chakru a snažil se nějakým způsobem ten kámen proměnit. Nic se nědělo. Musel jsem vypadat jako nějaký blázen. Zkusil jsem to znova ale zase nic. Zkusil jsem to potřetí a zase nic.
"Aaa, tak dělej." nadával jsem ale pořád nic. Soustředil jsem se co nejvíc a kámen se trochu proměnil. Byl mírně tenčí. Usmál jsem se a zkusil to znovu. Zase nic. Kdybych se neřídil heslem nikdy se nevzdávat tak bych to asi vzdal. Takový já ale nejsem a zkusil jsem to znova a znova. Moje tvář nabírala čím dál soustředivější výraz až mi z toho ukápla kapka potu. Soustředil jsem chakru jako nikdy předtím a zařval: "Doton: Gansetsukon!!"
V tu ránu se kámen ztenčil víc než předtím. Byl už celkem hubený ale ještě ne dost.
Napadlo mě že bych se toho možná měl dotknout. Přišel jsem ke kameni a chytl ho. Opět jsem soustředil spoustu chakry a zařval: "Doton: Gansetsukon!"
Kámen se proměnil v hůl. Chvíli jsem se na to díval a pak se mi na tváři objevil úsměv. "Super!" zaradoval jsem se. Chvíli jsem s tyčí jen tak cvičil jako mažoretka a bouchl se u toho do hlavy, což pěkně bolelo. Pak jsem se rozhlédl že bych tu hůl mohl na něčem vyzkoušet. Šel jsem k těm třem kůlům. Rozeběhl jsem se proti jednomu a vší silou do něj praštil. Udělala se tam trhlina. "Páni." řekl jsem nadšnením a zadíval se na hůl.
Cvičiště 3 - Stránka 10 320px--Earth_Release_Rock_Staff-
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Fri Aug 30, 2013 8:04 pm

Hleděl jsem na temné nebe, když v tom se celá Konoha obalila do krystalu. Vyděšeně jsem vstal.
"Já to nebyl! Přísahám, JÁ JSEM TO NEBYL!" zařval jsem vystrašeně. Byla to pravda, neumím takové techniky, nevyužívám Shouton na takové úrovni.
Rozeběhl jsem se někam k ulici, nevěděl jsem, kdo to je, ale byl to Shouton a ten neumí jen tak někdo.

Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Fri Aug 30, 2013 8:09 pm

Lekl jsem se když najednou se obloha proměnila v krystal. Zmateně jsem se ohlížel kolem sebe. Tobiru něco říkal a vypadal, jako by možná věděl o co se jedná. Pak se někam rozeběhl. Rozhodl jsem se běžet za ním. "Tobiru! Počkej, můžu jít s tebou? Ty víš co se tady děje?" zakřičel jsem za ním a doufal jsem že mě slyšel.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Fri Aug 30, 2013 9:35 pm

Otočil jsem se, volal na mě Raiki.
"Nevím, jen, tohle technika je shouton a já jsem v Konoze jediný, kdo ovládá SHouton. Shouton je zlé kekkei genkai, vždycky ho ovládali postavy, které s ním zabíjeli.." řekl jsem splašeně.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sat Aug 31, 2013 10:56 am

"Ahá." přikyvoval jsem, i když jsem to moc nechápal. Chvíli jsem nad tím přemýšlel a díval se na tu oblohu. Tobiru by přece nic takového neudělal. "Myslíš že na nás někdo zaútočil?" zeptal jsem se ho a pořád přemýšlel jako je to možné. Na rozdíl od něho, jsem nebyl tak nervozní. Asi nechápu závažost situace.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Sat Aug 31, 2013 3:11 pm

"Určitě, musím najít otce." vytáčelo mě, jak může být takhle v klidu. "O téhle technice jsem četl, dokáže zničit vesnici a všechno v ní. Už to chápeš?" sevřel jsem ruce v pěst.
"Jdeš se mnou?"
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sat Aug 31, 2013 3:22 pm

Teď jsem už byl také nervózní. Tohle bylo celkem vážné. "Jo, už jo." odpověděl jsem mu. "Samozřejmě!" řekl jsem odhodlaně. Nenechám Konohu jentak zničit,i když jsem jen genin.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Sat Aug 31, 2013 3:24 pm

"Tak půjdeme do kanceláře," usmál jsem se a rozeběhl se směrem ke kanceláři.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sat Aug 31, 2013 3:25 pm

Kývl jsem a rozeběhl se za ním.
/Přesun
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sun Sep 08, 2013 1:34 pm

Ako obyčajne cez deň som zamieril na cvičisko kde som mal na pláne trénovať nové techniky čo som mal na svitkoch. Jeden z nich som mal už poriadne preštudovaný a naučený preto som si priravil dostatočné množstvo kunaiou shurikenou a drôtu. Potom som si vyhliadol nejaký ten pekný strom a pustil som sa do tréningu.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sun Sep 08, 2013 4:25 pm

Došiel som na cvičisko... niečo mi hovorilo, že som neurobil práve najlepšie, keď som Shijin požičal tú katanu. No prisahal som, preto som s tým nič nemohol urobiť.
"Zdravím Ken."
Povedal som celkom zamyslene. Naozaj som nevedel či som urobil dobre.
"Tak ako pokračuje tvoj tréning?"
Opýtal som sa so zamysleným výrazom.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sun Sep 08, 2013 5:55 pm

Keď ma oslovil môj senseii prerušil som tréning a otočil som sa smerom k nemu. "Ále podľa mňa veľmi dobre, aj keď je pravda že teraz len celé dni trénujem takže mi to pomaly už lezie na mozog . A čo vy? Niečím pochváľte dlho som vás nevidel." Zatváril som sa pri tom docela divne možno len pre efekt toho že mi to vážne už liezlo na mozog.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sun Sep 08, 2013 6:07 pm

"Nič moc, mohlo byť aj lepšie oveľa."
Poznamenal som zamyslene naďalej. Potom som zatriasol hlavou.
"Tak teda, chceš niečo odo mňa ? Pomôcť alebo tak? Poprípade niečo nové naučiť?"
Opýtal som sa. Chcel som skúsiť Mankekyou Sharingan, ale v jeho prítomnosti radšej nie. Zatiaľ som to udržal v tajnosti.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sun Sep 08, 2013 7:20 pm

"Nó možno by som o niečom vedel ... chcel by som vedieť ako by som mohol čo najrýchlejšie zlepšiť môj sharingan. Som rád že som ho prebudil ale chcelo by to aby som ho zlepšil." Poznamenal som. A čakal som čo mi na to povie. Keď som tak rozmýšľal mal by som sa potom opýtať či by nešiel náhodou na misiu.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sun Sep 08, 2013 8:22 pm

"Sharingan sa pomaly vylepšuje sám, stálym tréningom a v situácií, keď ho potrebuješ."
Odpovedal som mu potom som sa mierne usmial. Zrazu som nevedel, čo budem robiť, preto som vlastne zabíjal čas s Kenom. Fakticky som nemal náladu nič robiť. Možno tak pozrieť sa na nejakej misií by mohlo byť zaujímavé.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Sun Sep 08, 2013 8:35 pm

Katon: Housenka no Jutsu - učení techniky

Spolu s Makim jsme dorazili na cvičiště. Sedla jsem si pod strom, hezky do stínu, a rozbalila jsem svitek s technikou, kterou jsem obdržela od zástupce Hokageho. Snažila jsem se zachytit všechny detaily zde popsané, každé písmenko. Abych nic nepřehlédla, na nic nezapomněla. Začala jsem si opakovat postupně všechny pečetě, jednu po druhé. Krysa, tygr, pes, tur, králík, tygr. Každičkou jsem si vyryla do paměti, každou bych si měla zautomatizovat, nepřemýšlet nad nimi.
Když jsem se cítila dostatečně připravená na první zkoušku techniky, zvedla jsem se a postavila jsem se do bojové pozice. Zhluboka jsem se nadechla, snažila jsem se do plic dostat co nejvíce vzduchu. Pro většinu obyčejných bojových technik je třeba mít dobrý dech, jelikož vycházejí z úst. Složila jsem pečetě, vyřkla jsem název techniky a... nic se nestalo. Štěstí, že jsem s něčím takovým počítala. Zatím se mi nepovedlo napoprvé nic.
Budu se muset více soustředit... Znovu složení pečetí, tiché vyřčení názvu techniky... A tentokrát vyšel z mých úst malý plamen. Ale tohle přeci není ta technika, ne? Nemá těch plamenů být více? Povzdechla jsem si. Tohle bude trvat ještě dlouho. Možná i déle než Onidourou (a nad tím jsem strávila pár dní). Budu se muset učit rychleji. Nezbývalo mi nic jiného než danou věc opakovat a opakovat a opakovat... Pečetě, vyslovení názvu techniky, nádech, výdech s přidáním chakry. S každým opětovným užitím techniky jsem se zlepšovala. Nejprve se ta první ohnivá koule zvětšila na přijatelnou úroveň.
První mezník překonán.
Pak přišlo přidávání dalších ohnivých koulí, což šlo docela rychle, i když jsem je také musela postupně zvětšovat. Za chvíli byly dvě, pak tři... Má chakra začala klesat, cítila jsem to. Jenže já jsem nechtěla přestat. Teď ještě ne. Přišla čtvrtá, já už se cítila dost unavená. Má paličatost mě však hnala ještě o kousek dál. Pět, takové hezké číslo, mé nejoblíbenější a nejšťastnější. Toho jsem chtěla dosáhnout. Docházel mi dech, začala jsem sípat, chakra už mi skoro došla. Ještě jeden pokus. Nebo dva. Vytvořila jsem jich nyní pět, přičemž jsem je poslala jen tak do vzduchu, kde se rozpustily.
Tohle budu muset urychlit... Zamračila jsem se. Ještě kousek a mám to. Chvíli jsem se vydýchala, jinak bych se totiž asi udusila. Nebo by mé plíce praskly. Když se mé tělo trochu uklidnilo, složila jsem naposledy pečetě, naposledy jsem vyslovila potichu název techniky a naposledy jsem vyslala před sebe pět ohnivých koulí, teď už všechny stejně velké, přičemž jsem je následně vyslala k nebi. Pak jsem dopadla na zadek zpátky ke stromu, kde jsem seděla, a celá udýchaná jsem zavřela oči. Cítila jsem se zničená, vyčerpaná. Neměla jsem skoro žádnou chakru, vyždímala jsem ze sebe vše, co se dalo.
"Ale dala jsem to..." řekla jsem nahlas. Maki se usmál a přitulil se ke mně.
"Jsi dobrá. Nečekal jsem, že to bude tak rychlé... Vy lidé se umíte učit docela dobře..." poznamenal malý chlupatý drak. Pohladila jsem ho po hlavě a opřela jsem se o strom. Začala na mě padat únava a také jsem cítila hlad a žízeň. No jo, nějakou dobu jsem nic neměla. Potřebovala bych to.
"Jsi šikovná," pochválil mě spokojeně Killuni. "S každou naučenou technikou se lepšíš. Brzy budeme moci vyzkoušet další věci... Posunout limity zase o kousek dál..."
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Mon Sep 09, 2013 6:25 am

"Takže nejaká rýchla cesta nieje čo ? No nevadíí ... umm senseii? Čo tak zájsť na nejakú misiu? Mám havu plnú tréningu a myslím si žeby to bolo dobré odreagovanie." Opýta som sa ho a dúfal som že bude súhlasiť. A aj keby nie tak by som mu poveda teda asi nech niečo vymyslí xD. Lebo trénovania som mal vážne už plné zuby aj keď je to potrebné pre zosílenie po dlhej dobe s toho človeku haraší.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 30 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Next

- Similar topics