Cvičiště 3
+32
Sarada
Soshi
Yuki Ōkami
Akemi Kagayaki
Rokuro
Rino Hatake
Yuri Sarutobi
Yaeko Uzumaki
Uzumaki Shinji
Sakura Haruno
Hyuuga Mikomi
Katashi Aokawa
Hiashi Hyuuga
Yuu
Lucy Shiro
Itama Senju
Saya Uchiha
Hana Ichiro
Shiranui Heiwa
Tobiru Senju
Orochimaru
Killunia
Raiki Senju
Ken Uchiha
Ryuuk
Senju Maro
Seito Senju
Hikaru Hyuuga
Hyūga Fū
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Assasin Senju
36 posters
Strana 11 z 30
Strana 11 z 30 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30
Re: Cvičiště 3
"Misiu... hmm no neviem. Práve sa moc na to necítim, ale možno na nejakú jednoduchú by som šiel. Spýtam sa na názor Hokageho."
Zareagoval som už s úsmevom, konečne. Potom som sa pohol z miesta a šiel som smerom do Konohy. Bol som zvedavý, čo mi povie na to Hokage-sama.
Zareagoval som už s úsmevom, konečne. Potom som sa pohol z miesta a šiel som smerom do Konohy. Bol som zvedavý, čo mi povie na to Hokage-sama.
Presun
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Ako Rokuro senseii odišiel ja som tu ostal a pokračoval v tréningu čo doteraz. Predsa len ak to zistí tak mi to podľa mňa príde povedať a k tomu ma nevolal zo sebou za hokagem. Preto som si radšej počkal či vážne nejakú nájde lebo ak nie zbytočne by som sa prešiel. Hej nadával som teraz na cvičenie ale zasa márniť čas som nechcel.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Jako vždy jsem trávila čas na cvičišti i když bych ráda byla někde u řeky v plavkách. Někdo tu sice byl, ale nevěnovala jsem zrovna pozornost. Když mně někdo bude chtít oslovit tak ať si přijde blíž. Zatím jsem si vytáhla své dvě převážně nadměrně dlouhé dýky a začala cvičit přičemž jsem se snažila protrénovat i manévry.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Tak došiel som na cvičisko v Konohe, naposledy tu bol Ken. Nebol som preč práve moc dlho. Spozoroval som tu aj nejakú chunninku a mierne som sa pousmial. Trénovala s nejakými nezmyselnými dýkami, celkom som tie zbrane podceňoval.
"Zdravím. Dostali sme misiu blízko Iwy a má tam byť aj niekto zo Suny, takže si chcel misiu, tak poďme na ňu no nie?"
Povedal som na Kena, čakajúc na odpoveď.
"Zdravím. Dostali sme misiu blízko Iwy a má tam byť aj niekto zo Suny, takže si chcel misiu, tak poďme na ňu no nie?"
Povedal som na Kena, čakajúc na odpoveď.
Rokuro- Jounin
"Nemusíte hovoriť dva krát poďme!" Povedal som a na tréning som už teraz kašľal tú techniku už som takmer vedel použiť takže to sa doučím potom.
Ken Uchiha- Chuunin
"Fajn fajn..."
Povedal som a vybral som sa k bráne. Chemikáliu som mal, toto bola dosť špinavá práca, skôr pre ANBU, než pre nejaký tým. No nejako som to neriešil dal náznak tomu, aby šiel Ken so mnou a smeroval som krokom k bráne.
Povedal som a vybral som sa k bráne. Chemikáliu som mal, toto bola dosť špinavá práca, skôr pre ANBU, než pre nejaký tým. No nejako som to neriešil dal náznak tomu, aby šiel Ken so mnou a smeroval som krokom k bráne.
Presun
Rokuro- Jounin
Když jsem se cítila dostatečně odpočatá, zvedla jsem se. Lidé se tu dost střídali, nakonec tu zbyla jen nějaká dívka. Podívala jsem se na svitek s právě naučenou technikou a pousmála jsem se. Zase o krok blíže k zesílení. Docela rychlý progres, naučení tří technik mi trvalo jen několik dní, možná i pár týdnů. Vlastně čtyř. A jednu jsem si vlastně sama vymyslela, což se dá zařadit mezi plusy. Podívala jsem se na Makiho, který dřímal ve stínu stromu. Dovolila jsem si jej jemně probudit, jen jsem do něj šťouchla. Když se probral, působil zmateně.
"Jdeme vrátit svitek... A pak se můžeme podívat i do jiných vesnic, kdybys chtěl..." oznámila jsem mu. Přikývl, tak jsme se spolu vydali zase ke kanceláři Hokageho.
(přesun)
"Jdeme vrátit svitek... A pak se můžeme podívat i do jiných vesnic, kdybys chtěl..." oznámila jsem mu. Přikývl, tak jsme se spolu vydali zase ke kanceláři Hokageho.
(přesun)
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Ja som následoval svojho senseiia.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
Už mně tenhle trénin začal pomalu unavovat. Raději bych se učila používat hady jak to uměla Anko a Orochimaru. Ukryla jsem si své dýky a šla si po svých směrem k hokageho kanceláři. (přesun)
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Přišel jsem na cvičiště. Kupodivu tu nikdo nebyl. "No nic, alespoň budu mít větší soukromý." řekl jsem si a přemýšlel čím bych začal. Rozhlédl jsem se kolem. Rozhodl jsem si dát malou rozcvičku.
Začal jsem tradičními dřepy a kliky. Pro začátek jsem udělal 50 dřepů a 50 kliků. Řekl jsem si ale, že bych dal ještě dalším 50 a tak jsem to udělal. Poté jsem udělal ještě 100 přeskoků přes švihadlo a začal jsem být pomalu unavený. Ještě jsem ale nehodlal skončit.
Přišel jsem k jednomu kůlu a začal do něj boxovat. Nyní jsem měl v plánu do něj 100krát praštit. Ke konci mě pomalu začali bolet ruce. Další část mého tvrdého tréninku bylo do kůlu 100krát kopnout. Dělal jsem tak, ale moje nohy byly celkem unavené po plavání a tak jsem jich udělal jenom 50.
Konečně přišla moje oblíbená část-techniky. Začal jsem svoji nejstarší nezákladní technikou a to Doton: Shinjū Zanshu no Jutsu. Rozhlédl jsem se kolem po nějakém dobrém cíli. Rozhodl jsem se pro malou větev, která ležela na zemi. Udělal jsem potřebně pečetě a podhrabal se pod zem. Chvíli jsem si jen tak hrabal a poté jsem vyrazil ze země přesně pod větví a uchopil jsem ji. Pak jsem ji stáhl pod zem a nechal tam. Třeba tam vyroste stromek.
Další technika byla Kuchiyose no Jutsu. Udělal jsem potřebné pečetě, kousl se do prstu, zakřičel název,soustředil chakru a dotkl se země. Objevil se můj "oblíbený" Kodi. "Hoj, jak se máš?" zeptal se mě a začal kolem mě řádit. "Zmizni, teď nemám čas." řekl jsem mu a připravil se na další techniku. Kodi se na mě zmateně podíval a pak se rozplynul.
Poslední technika byla Doton: Gansetsukon. Začal jsem soustředit chakru, udělal jsem potřebně pečetě a sledoval jsem svůj vyvolený kámen. Dal jsem před něj ruku a soustředil se. Moje ruka se začala klepat a kámen se začal pomalu tvarovat. Poté se úplně změnil v tyč a vletěl mi přímo do ruky. Pousmál jsem se a vyhlížel si cíl. Zvolil jsem si jeden kůl a rozeběhl jsem se proti němu. Zařval jsem a vší silou do něj praštil. V kůlu se objevila malá prasklina. Usmál jsem se. Hůl se rozpadla a já si sedl a opřel se o kůl. Díval jsem se do nebe a hluboce oddychoval. Dnešní velký trénink mám za sebou. Teď už budu jenom odpočívat.
Začal jsem tradičními dřepy a kliky. Pro začátek jsem udělal 50 dřepů a 50 kliků. Řekl jsem si ale, že bych dal ještě dalším 50 a tak jsem to udělal. Poté jsem udělal ještě 100 přeskoků přes švihadlo a začal jsem být pomalu unavený. Ještě jsem ale nehodlal skončit.
Přišel jsem k jednomu kůlu a začal do něj boxovat. Nyní jsem měl v plánu do něj 100krát praštit. Ke konci mě pomalu začali bolet ruce. Další část mého tvrdého tréninku bylo do kůlu 100krát kopnout. Dělal jsem tak, ale moje nohy byly celkem unavené po plavání a tak jsem jich udělal jenom 50.
Konečně přišla moje oblíbená část-techniky. Začal jsem svoji nejstarší nezákladní technikou a to Doton: Shinjū Zanshu no Jutsu. Rozhlédl jsem se kolem po nějakém dobrém cíli. Rozhodl jsem se pro malou větev, která ležela na zemi. Udělal jsem potřebně pečetě a podhrabal se pod zem. Chvíli jsem si jen tak hrabal a poté jsem vyrazil ze země přesně pod větví a uchopil jsem ji. Pak jsem ji stáhl pod zem a nechal tam. Třeba tam vyroste stromek.
Další technika byla Kuchiyose no Jutsu. Udělal jsem potřebné pečetě, kousl se do prstu, zakřičel název,soustředil chakru a dotkl se země. Objevil se můj "oblíbený" Kodi. "Hoj, jak se máš?" zeptal se mě a začal kolem mě řádit. "Zmizni, teď nemám čas." řekl jsem mu a připravil se na další techniku. Kodi se na mě zmateně podíval a pak se rozplynul.
Poslední technika byla Doton: Gansetsukon. Začal jsem soustředit chakru, udělal jsem potřebně pečetě a sledoval jsem svůj vyvolený kámen. Dal jsem před něj ruku a soustředil se. Moje ruka se začala klepat a kámen se začal pomalu tvarovat. Poté se úplně změnil v tyč a vletěl mi přímo do ruky. Pousmál jsem se a vyhlížel si cíl. Zvolil jsem si jeden kůl a rozeběhl jsem se proti němu. Zařval jsem a vší silou do něj praštil. V kůlu se objevila malá prasklina. Usmál jsem se. Hůl se rozpadla a já si sedl a opřel se o kůl. Díval jsem se do nebe a hluboce oddychoval. Dnešní velký trénink mám za sebou. Teď už budu jenom odpočívat.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Celý čas som sedela skrytá za listím na konári jedného stromu a Raikiho pozorovala. Určite si ani nevšimol, kedy som prišla. Vlastne ma nemohol vidieť vôbec, páč som od neho sedela asi takých desať metrov a predo mnou sa nachádzalo niekoľko ďalších stromov. Pozorovala som ho pomocou Byakuganu, s ktorým som mohla vidieť cez veci.
Keď skončil, zoskočila som z konára a s úsmevom na perách som k nemu došla, pričom som si nezabudla Byakugan deaktivovať. Aby som trošku šetrila oči. Myslím, že si sa zlepšil. Poznamenala som a sadla si hneď vedľa neho. Pričom som sa neprestávala usmievať.
Keď skončil, zoskočila som z konára a s úsmevom na perách som k nemu došla, pričom som si nezabudla Byakugan deaktivovať. Aby som trošku šetrila oči. Myslím, že si sa zlepšil. Poznamenala som a sadla si hneď vedľa neho. Pričom som sa neprestávala usmievať.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Trochu jsem se Fū vylekal. "Jo, ahoj Fū a arigato." poděkoval jsem zezačátku trochu nejistě a pak jsem se taky usmál. Podrbal jsem se za hlavou. "Snažím se a co tady děláš ty?" zeptal jsem se jí.
Raiki Senju- Chuunin
Uchechtla som sa a založila si ruky za hlavou. Mala som viditeľne dobrú náladu, to bolo hlavné. Mama už bola v poriadku doma, vo vojne totiž utrpela ťažké zranenie. Ale dostala sa z toho. To je hlavné.
Čo tu robím? Kyslo som sa zatvárila, pravdupovediac som to nevedela ani ja. Počkať, ja som na cvičisku? Až teraz som si uvedomila, kde som. Vyvalila som oči. Ako som sa tu preboha dostala?! Nahlas som sa opýtala samej seba, ale odpovedať som si nevedela.
Čo tu robím? Kyslo som sa zatvárila, pravdupovediac som to nevedela ani ja. Počkať, ja som na cvičisku? Až teraz som si uvedomila, kde som. Vyvalila som oči. Ako som sa tu preboha dostala?! Nahlas som sa opýtala samej seba, ale odpovedať som si nevedela.
Hyūga Fū- Chuunin
Přišel jsem na cvičiště a koho nevidím: mé dva spolubojovníky. Yo. Mávl jsem na ně rukou a poupravil si svitek v podpaždí. Copak tady děláte? Zeptal jsem se a rozhlédl, i když odpověď byla celkem jasná. Na druhou stranu nebylo na škodu si s nimi popovídat, než se vrhnu na Housenka no Jutsu.
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Uchechtl jsem se a zakroutil jsem hlavou. Pak jsem si všiml Katashiho. Zamával jsem mu a odpověděl jsem pyšně: "No, dneska jsem si dal velký trénink a teď tu odpočívám." Zadíval jsem se na Fū. "A Fū prý ani neví jak se sem dostala." odpověděl jsem i za ní a usmál se.
Raiki Senju- Chuunin
Kde sa vzal, tu sa vzal Katashi. Súhlasne som prikyvovala, keď Raiki tvrdil, že trénoval a keď spomenul to, že neviem, ako som sa tu dostala, očervenela som ako čili paprička. Prišlo mi to nehorázne trapné. A ak sa mám priznať, pripadám si ako čistý retard. No čo, aj takí ľudia musia byť! Zazubila som sa a nervózne začala trhať trávu. Zase sa ideš učiť nejakú techniku? Ukázala som prstom na zvitok.
Hyūga Fū- Chuunin
Usmál jsem se na Raikiho. Odpočinek je dobrá věc... co jsi trénoval? Zeptal jsem se ho se zájmem a obrátil se na Fuu. S pochopením jsem přikývl. Jo jo, kocovina je hrozná věc. Člověk se někam dostane a netuší jak. Zazubil jsem se. Na její otázku jsem přikývl. Jop...Housenka no Jutsu... a pokud se nemýlím, ani jeden z vás nemá Katon, takže vás to bohužel nemůžu naučit. Poškrábal jsem se na hlavě.
Při Katashiho větě s kocovinou jsem se začal smát a kdybych se neuklidnil, tak bych se asi svalil na zem. "No, trénoval jsem všechno možný. Techniky a pak nějaký ty rány nohama a rukama, kliky, dřepy atd..." řekl jsem a hrdě se usmál.
Raiki Senju- Chuunin
Katashiho poznámku o "kocovine" som pre istotu ignorovala. Mal by si si už konečne odpočinúť, koľko krát tu prídem, toľko krát sa niečo učíš! Poznamenala som a vyskočila na nohy, pričom som sa ponaťahovala. Uvedomili ste si, že sme ešte nikdy trebárs nezašli na Rámen? Vrhala som na nich oboch divné pohľady. Nad Katashiho poznámkou o Katone som jemne zavrtela hlavou. Ja pravdepodobne žiadnu podstatu ani nemám. Len u niektorých jedincov sa podstata prejaví a to jedine vzdušná. Usmiala som sa.
Hyūga Fū- Chuunin
Usmál jsem se na Raikiho. Super... Všeobecný trénink má svoje výhody. Otočil jsem se zpět k Fuu. Já vím, já vím. Ale Chuuninské zkoušky se blíží a jsme ve válce. Na druhou stranu... Kousl jsem se do rtu a vzpomněl si na všechny ty večery, kdy jsem přišel domů a povedlo se mi usnout u večeře. Ten rámen taky nezní špatně... zrovna jsem dostal kapesné, takže bych vás mohl i pozvat. Pokud proti tomu tedy nic nemáte. Nabídl jsem se a rychle jsem zkontroloval peněženku. Na tři rámeny to stačit bude. Podíval jsem se na Raikiho. Ale přídavky si platíte sami. Zazubil jsem se.
Jakmile jsem uslyšel to sladké slovo ramen, rychle jsem vstal na nohy. "Jsem pro!" prohlásil jsem. S tím přídavkem jsem mírně sklopil hlavu. Škoda."Já mám podstatu Doton." řekl jsem, ale stejně to asi nikoho nezajímalo.
Raiki Senju- Chuunin
To áno, ale častý tréning telu neprospieva. Ver, že viem o čom hovorím. Keďže som Hyūga, už od ranného veku sa na môj tréning kládol velký dôraz. Mojim poslaním bola, a stále je, ochrana členov hlavnej vetvy. No tak to je super! Bolo už na čase bližšie sa spoznať. Rozstrapatila som Raikimu vlasy, a Katashiho potlapkala po pleci. Tak teda ideme?
Hyūga Fū- Chuunin
Trochu se mi vehnala krev do tváří, když mě Fuu poplácala. No, kam jinam než do Ichiraku? Zazubil jsem se. Povšiml jsem si Raikiho mírného zklamání. Gome, Raiki, ale musíme šetřit. Až bude po válce, koupím ti tři porce, domluveno? Usmál jsem se a spokojeně kývl na jeho poznámku o Dotonu. Všiml jsem si. Umíš ho dobře využívat. Protáhl jsem se. Tak tedy...za mnou. Vyrazil jsem, směr Ichiraku.
//přesun
//přesun
"Jasně!" odpověděl jsem Fu a otočil se na Katashiho. "Arigato,Katashi" usmál jsem se. Trochu jsem se nad sebou zamyslel. "Ale stačí jenom dva." řekl jsem nakonec. Nejsem přece žádnej žebrák.
"Ty zase umíš dobře s havranama nebo vránama." opáčil jsem mu trochu nejistě zmínku o Dotonu. Moc jsem se v ptácích nevyznal. Pak jsem se celý natěšený rozeběhl směrem k Ichiraku. Sice mě trochu boleli nohy po tréninku, ale ramen volá. Ještě než jsem vyběhl z cvičiště jsem na oba zakřičel: "Kdo bude poslední je pukavec!" Je to sice moc dětské, ale pořád zábavné!
/Přesun
"Ty zase umíš dobře s havranama nebo vránama." opáčil jsem mu trochu nejistě zmínku o Dotonu. Moc jsem se v ptácích nevyznal. Pak jsem se celý natěšený rozeběhl směrem k Ichiraku. Sice mě trochu boleli nohy po tréninku, ale ramen volá. Ještě než jsem vyběhl z cvičiště jsem na oba zakřičel: "Kdo bude poslední je pukavec!" Je to sice moc dětské, ale pořád zábavné!
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
Prižmúrila som na Katashiho oči. Nestávalo sa často, aby sa červenal! Pokrčila som ramenami a so širokým úsmevom sa vybrala hneď za ním! Akonáhle však Raiki vyhlásil tú "súťaž", neváhala somčo najrýchlejšie som sa rozbehla k Ichiraku. (presun)
Hyūga Fū- Chuunin
Strana 11 z 30 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30
Strana 11 z 30
Povolení tohoto fóra: