Cvičiště 3
+32
Sarada
Soshi
Yuki Ōkami
Akemi Kagayaki
Rokuro
Rino Hatake
Yuri Sarutobi
Yaeko Uzumaki
Uzumaki Shinji
Sakura Haruno
Hyuuga Mikomi
Katashi Aokawa
Hiashi Hyuuga
Yuu
Lucy Shiro
Itama Senju
Saya Uchiha
Hana Ichiro
Shiranui Heiwa
Tobiru Senju
Orochimaru
Killunia
Raiki Senju
Ken Uchiha
Ryuuk
Senju Maro
Seito Senju
Hikaru Hyuuga
Hyūga Fū
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Assasin Senju
36 posters
Strana 14 z 30
Strana 14 z 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Re: Cvičiště 3
Sledoval jsem pozorně, vše co zatím udělala. Zvědavě jsem očekával, co se v kouři objeví...Nebyla to žádná krvelačná zrůda.
"Působivé, opravdu krásný had s nezvyklou barvou, o něčem to svědčí,"usmál jsem se a pohlédl na Shiranui.
"Tak teda jsi to zvládla, beru tě za svou studentku. Jen prosím, nikomu o tom zatím neříkej. Už mám své studenty a chci, abys byla mou tajnou zbraní, jestli mi rozumíš," nechtěl jsem, aby to blbě pochopila, nevěděl jak to mám vyjádřit jinak.
"Působivé, opravdu krásný had s nezvyklou barvou, o něčem to svědčí,"usmál jsem se a pohlédl na Shiranui.
"Tak teda jsi to zvládla, beru tě za svou studentku. Jen prosím, nikomu o tom zatím neříkej. Už mám své studenty a chci, abys byla mou tajnou zbraní, jestli mi rozumíš," nechtěl jsem, aby to blbě pochopila, nevěděl jak to mám vyjádřit jinak.
Podívali jsme se s Neru na sebe trochu zmateně a pak se znovu otočili na Hokageho. Pochopili jsme však, že s námi hokage něco zamýšlí. Proto jsme se rozhodli ho poslechnout a nikomu nic neříct. Ozvala jsem se abych se na něco zeptala " Děkuji. Chápu, jistě máte nějaký svůj plán. Chtěla bych se proto zeptat co se tedy se mnou teď bude dít. Jakožto zda budu podrobena nějakému složitějšímu tréninku a tak. Samozřejmě to nikomu jinému než vám nebudu ukazovat. Bude to takové naše malé tajemství. " Usmála jsem se a Neru zasyčela.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Po nějaké době jsem došla na cvičiště.Zdálo se že tu nikdo kolem není.To že se pletu jsem zjistila ve chvíli kdy jsem si vyskočila ne větev stromu a zůstala v podřepu.Někoho jsem viděla avšak byla jsem dost daleko od nich na to abych něco slyšela nebo tak nějak.Na druhou stranu jsem ani nebyla moc zvídavý člověk takže jsem to nechávala být.Hmmm,mohla bych začít trénovat.Válela jsem se dost dlouho.Hlesla jsem si v duchu a trochu se pro sebe pousmála.Trochu jsem si poupravila na zádech svoje dvě katany a zůstávala tiše.Byla bych docela nerada kdyby si někdo z těch dvou myslel že je špehuju nebo tak.
Saya Uchiha- Genin
- Počet příspěvků : 35
Chvíli jsem mlčel, přemítal, co bych mohl odpovědět.
"Přemýšlel jsem, co bych tě tak mohl naučit, rozhodl jsem se, že tě vycvičím na zabijáka, tokubetsu Jounina, pokud souhlasíš. Budeš-li souhlasit, není cesty zpět. Naučím tě postupně některé hadí techniky, poté dostaneš lekci ohledně jedů a pokusím se, aby sis vypěstovala imunitu, jako já." teď jsem mluvil naprosto vážně, což bylo znát i z mého výrazu.
"Přemýšlel jsem, co bych tě tak mohl naučit, rozhodl jsem se, že tě vycvičím na zabijáka, tokubetsu Jounina, pokud souhlasíš. Budeš-li souhlasit, není cesty zpět. Naučím tě postupně některé hadí techniky, poté dostaneš lekci ohledně jedů a pokusím se, aby sis vypěstovala imunitu, jako já." teď jsem mluvil naprosto vážně, což bylo znát i z mého výrazu.
Podívala jsem se trochu ustaraně na Neru, že se z nás stanou zabijáci. Podívala jsem se na ní tak aby rozuměla, že se jí ptám zdali souhlasí. Kývla mi hlavou, že pokud si to přeji já tak do toho semnou půjde. Poté jsem se otočila zpátky k Hokagemu a dala jsem mu naši odpověď. " Obě souhlasíme. Jsem si jista, že každý kdo cvičí s hady má jít touto cestou, a pokud mi tahle cesta dá sílu pomoc, ochrany a prospěchu vesnice tak po ní ráda půjdu. Doufám, že se mi podaří jít po této cestě dlouho a budu jednoho dne tak zkušená jako vy. " Mluvila jsem s úctou a respektem k Hokagemu.
Po chvíli jsem se zvedla ze svého místa a seskočila na zem.Nepřibližovala jsem se k těm dvěma.Nic mi nebylo po tom co tam řeší nebo neřeší.Vytvořila jsem si jeden bunshin k tomu aby jen uhýbal a pak vytáhla jednu svojí katanu.Potřebovala jsem se trochu protáhnout.Máchla jsem prvně katanou přímo proti klonu ale ten uhnul.Jak jsem čekala.Na obličeji se mi objevil malý úsměv.Tak dlouho jsem lenivěla že mi tenhle pohyb doslova chyběl.
Saya Uchiha- Genin
Přikývl jsem na znamení souhlasu. Pak jsem se zasmál.
"Až moc vážná, no nic, začnu s první technikou, také C-rank," předvedl jsem dvě ruční pečetě. "Hebi, tora..později žádné pečetě nebudeš používat.." natáhl jsem ruku a namířil ji ke stromu. "Senei jashu!" z mého rukávu vylezli dva zelení hadi a zahákli se za nejvyšší větev. Zhoupl jsem se jako Spiderman a přistál na nejnižší větvi. "Je to užitečná technika, nehodí se jenom na boj. Je to stejně jako Kuchiyose, druh časoprostorové techniky, patří ke druhu základních technik, která musíš zvládnout."
"Až moc vážná, no nic, začnu s první technikou, také C-rank," předvedl jsem dvě ruční pečetě. "Hebi, tora..později žádné pečetě nebudeš používat.." natáhl jsem ruku a namířil ji ke stromu. "Senei jashu!" z mého rukávu vylezli dva zelení hadi a zahákli se za nejvyšší větev. Zhoupl jsem se jako Spiderman a přistál na nejnižší větvi. "Je to užitečná technika, nehodí se jenom na boj. Je to stejně jako Kuchiyose, druh časoprostorové techniky, patří ke druhu základních technik, která musíš zvládnout."
" Hm, zajímavá technika. Budu jak pravý assassin. Po budovách a v lese se tahle technika bude náramně hodit. To abych začla ihned. Já to tedy zkusím. " Začala jsem skládat pečetě hebi a tora a natáhla ruce aby se mohli hadi zjevit. "Senei jashu!" Zvolala jsem a hadi se mi vytvořili v rukávech. Dala jsem jim povel a nasměrovala jsem je na jednu větev. Hadi se přichytili na větvi a já vyskočila a zhoupla se. Jenže když jsem byla dostatečně vysoko ve vzduchu najednou hadi zmizeli. Jako by se to schválně povedlo naschvál abych spadla. Když jsem letěla vzduchem po zmizené hadů, spadla jsem na zadek, který mě bolel. " Au, to bolí. " Naříkala jsem chvilku a zkoušela jsem hady s trucem vyvolat aby mě vytáhli na nohy. "Senei jashu!" Ale nic se nestalo. "Senei jashu!" zase nic a tak jsem zkusila ještě jednou. "Senei jashu!" Nefungovalo to ani tentokrát. Nejspíš to měl být ten první pokus asi ukázka failu. Zvedla jsem se a oprášila jsem si svůj zadek a podívala se na Hokageho. " Nějak mi to nefunguje "
Chvíli jsem si takto trénovala a chvíli také trvalo než se mi povedlo ten klon trefit a tím jej zničit.Na protažení mích svalů to stačilo.Nebyl důvod se tu moc zdržovat i když jakmile jsem se podívala na ty dva trochu mě přepadla zvědavost.Avšak bylo by nejspíš hloupé za nimi jen tak přijít a sledovat co se to vlastně děje.Katanu jsem dala zpátky do pouzdra na zádech a poupravila si černý,dlouhý plášť na kterém se v místě zad tyčil znak našeho klanu. Jen s povzdychnutím a rukama v kapsách jsem se vydala mimo tohle místo.Musela jsem vymyslet co budu dělat protože tohle chození sem a tam mě začalo skutečně nudit.
-Přesun-
-Přesun-
Saya Uchiha- Genin
Chvíli jsem se snažil udržet vážnou tvář, nedařilo se, tak jsem vybuchl smíchy.
"Promiň, není to moc profesionální, aby se tvůj mistr smál. Vypadá to komicky," pak jsem zaujal jiný postoj, postoj instruktora.
"Takže, podle všeho, do techniky dáváš málo čakry, měla bys použít víc, stejně jako když ses učila chodit po stromech nebo po vodě."
"Promiň, není to moc profesionální, aby se tvůj mistr smál. Vypadá to komicky," pak jsem zaujal jiný postoj, postoj instruktora.
"Takže, podle všeho, do techniky dáváš málo čakry, měla bys použít víc, stejně jako když ses učila chodit po stromech nebo po vodě."
" Tak já to tedy znovu zkusím. " Složila jsem pečetě s trochu vážnějším výrazem a když jsem měla aktivovat techniku tak jsem švihla pažemi vpřed a objevili se hadi. Jenže z neznámého důvodu vystartovali po mě a já dostala takovej šokující výraz do tváře až to šlo slyšet. Upadla jsem na zem a hadi zmizeli. Začala jsem trochu vyvádět " Co to má být za fóry tohleto? Děje se tohle běžně při tréninku? " Zkusila jsem to proto znovu, ale tentokrát se mi je podařilo vyvolat. Byli v klidu, ale vypadalo to, že i s větší zásobou chakry je v tuto chvíli dlouho neudržím.
Ehm, vypadalo to zajímavě. "Už ti víc neřeknu, musíš na to přijít sama. Ve tvých krocích nemáš sílu, hadi jsou tví spojenci, teď to zřejmě nepochopili. Ta technika se jmenuje skrytá stínová ruka hada, musíš je brát jako tvou prodlouženou ruku,"
" Chápu, takže je mám brát jako spojence a prodloužené ruce. Avšak nejlepší bude asi začít pomalu abych si na ně zvykla a postupně zvyšovat rychlost. Samozřejmě výdrž hadi musí mít také aby mě unesli při letu. Zkusím to tedy ještě jednou, cítím, že se mi to podaří. Senei jashu!" Po pečetích a vyřknutí techniky se mi kolem paží objevili hadi, kteří už byli zaručeně klidnější. Pomalu jsem je nesměrovala na větev stromu nedaleko a snažila jsem se je správně navigovat a trochu i ovládat. Po nějaké chvilce se hadi konečně dostali k větvi kde se pevně zakousli. " Myslím si, že se mi to podařilo. Jen musím vydržet a jít postupně a zvyšovat rychlost. "
"No výborně, teď na to jdeš dobře," posadil jsem se na zem a zahlédl se na nebe. Už tak brzy začíná být tma. Přitáhl jsem si plášť blíž k tělu, začíná už i zima.
"Pokračuj dál, jen nespěchej."
"Pokračuj dál, jen nespěchej."
Když byli přichycení tak jsem se zkusila zhoupnout a naštěstí se mi to podařilo, a proto jsem pokračovala v tréninku dál. Stále však pomalu abych moc hady neunavila a získala si i tímto gestem jejich přízeň. Jenže jsem viděla, že pomalý a dlouhý pohyb byl pro ně horší, a proto jsem zkusila zrychlit tempo. Zkoušela jsem to takto několik minut a na závěr jsem si hady přivolala k sobě a něco jim pověděla. " Hlavně se moc neunavte. Až tenhle trénink skončí, budeme určitě parádně sehraní. "
Otočil jsem se, když promluvila. Chtěl jsem odpovědět, ale pak mi došlo, že mluví s hady. Ušklíbl jsem se.
To vypadá zajímavě. Možná, má opravdu talent..
"Jde ti to dobře Shiranui, jen tak dál."
To vypadá zajímavě. Možná, má opravdu talent..
"Jde ti to dobře Shiranui, jen tak dál."
Trénovala jsem tedy dál abych se to mohla naučit co nejdřív, avšak jsem věděla, že tohle taky nějakou dobu zabere. " Myslíte, že tohle bude trvat se naučit stejnou dobu jako to přivolání předtím " Zeptala jsem se zvídavě zatímco jsem se věnovala svému tréninku a postupně se snažila hady udržet v tomto světě a zrychlovat jejich tempo při vystřelování.
To už dávno viem. Zamračila som sa naňho, to bude asi tým, že máme dutého Amekageho. Keby bol aspoň spolovice ako Konan, určite by sa vzťahy medzi týmito dvoma dedinami zlepšili. Nadvihla som obočie. Nejako si veríš, nie? Uškrnula som sa a zavrtela hlavou. Mňa len tak ľahko nedá, tým is mohol byť istý.
Odskočila som od neho a okamžite sa začala rozpadávať na papier. Bude to drsné... Pomyslela som si. Neútočila som. Nechala som papier poletovať okolo mňa a sústredene toho shinobiho pozorovala. Nevedela som, kto to je, a už vôbec nie, že pochádza z klanu Uchiha.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Na tvári sa mi objavil menší úškrn po zhliadnutí jej kroku. Ovládanie lístkov, o tom som počul. V živote som sa však s tým nestretol, preto som nevedel čo presne mám očakávať. Shuriken, ktorý som držal v ruke som vrhol po Hane, chcel som zistiť, čo urobí. Z tohto súboja som mohol získať skúsenosti, preto som ho začal brať skôr trošku vážnejšie.
"Ľudia hovoria o mojom klane, že sme namyslení."
Odpovedal som na jej poznámku s úškrnom. Bola to pravda. Aj ja som občas býval namyslený, ale nie moc často.
"Ľudia hovoria o mojom klane, že sme namyslení."
Odpovedal som na jej poznámku s úškrnom. Bola to pravda. Aj ja som občas býval namyslený, ale nie moc často.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
"No, myslím, že ano, je to stejného ranku, jako Kuchiyose," vyškrábal jsem se na nohy, nebavilo mě už sedět.
"Jen tak dál, pokud dovolíš, vzdálím se." pousmál jsem se a ještě chvíli sledoval její snažení. "Možná bychom mohli na misi,"
"Jen tak dál, pokud dovolíš, vzdálím se." pousmál jsem se a ještě chvíli sledoval její snažení. "Možná bychom mohli na misi,"
" Aha. Přitom bych řekla, že tuto techniku zvládnu dřív. Nepomohl by třeba Kage Bunshin? Ten přeci předává i zkušenosti a i když se bude dělit chakra tak pořád se to vyplatí. Co myslíte? " Ptala jsem se ho zatímco jsem pokračovala v tréninku, který se zlepšoval jen pomalým tempem. Myslela jsem na to jak to zařídit abych nemusela tak dlouho trénovat. " A na misi bych ráda zašla. "
Zastrčil jsem si ruce do kapsy a udělal krok směrem k "východu". "Všechno má svůj čas a své místo, nespěchej, nebo jediné co na své cestě nalezneš bude smrt." otočil jsem se a pousmál se. Kývl jsem na rozloučení a vydal se po svých.
" Dobře, tak já tedy budu pokračovat v tréninku. Ale pomalu mi dochází chakra. " Jakmile jsem domluvila pokračovala jsem v tréninku i se zbytkem chakry co mi ještě zbýval. Začala jsem z toho být však už unavená.
Nemusela som skladať pečate ani nič, aby som prinútila papiere k pohybu. Ovládala som ich pomocou svojej vlastnej vôle. Len čo po mne hodil shuriken, papiere ho zospodu potlačili, čím zmenili jeho dráhu a zapichol sa do zeme asi tri metre odo mňa. Uškrnula som sa.
Teraz som bola na rade ja. Zdvihla som ruky, čím sa papiere samé sformovali do drobných shurikenov a takmer okamžite vyleteli proti nemu. Takže pochádza z nejakého klanu, že by mal i Kekkei Genkai? Máločo som o Konohe vedela. Netušila som, o členoch ktorého klanu sa povráva, že sú namyslení.
Teraz som bola na rade ja. Zdvihla som ruky, čím sa papiere samé sformovali do drobných shurikenov a takmer okamžite vyleteli proti nemu. Takže pochádza z nejakého klanu, že by mal i Kekkei Genkai? Máločo som o Konohe vedela. Netušila som, o členoch ktorého klanu sa povráva, že sú namyslení.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Moja reakcia na útok bola rýchla, okamžite som poskladal pečate a z úst som na jej lístočky masy ohňa.
"Katon: Goukakyuu no Jutsu"
Som sekundu predtým stihol povedať, než sa na ňu a na jej lístočky vyrútili plamene. Jej útok bol dosť rýchly, preto som to stihol len tesne. Zatiaľ som nemal aktivovaný sharingan. Technika, ktorú som použil jej mohla napovedať, z ktorého klanu pochádzam. Skoro každý člen ju vedel od malička. Ja som začínal u inej techniky, ale väčšina Uchihov ju vie, ako aj ja.
"Katon: Goukakyuu no Jutsu"
Som sekundu predtým stihol povedať, než sa na ňu a na jej lístočky vyrútili plamene. Jej útok bol dosť rýchly, preto som to stihol len tesne. Zatiaľ som nemal aktivovaný sharingan. Technika, ktorú som použil jej mohla napovedať, z ktorého klanu pochádzam. Skoro každý člen ju vedel od malička. Ja som začínal u inej techniky, ale väčšina Uchihov ju vie, ako aj ja.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Strana 14 z 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Strana 14 z 30
Povolení tohoto fóra: