Cvičiště 3
+32
Sarada
Soshi
Yuki Ōkami
Akemi Kagayaki
Rokuro
Rino Hatake
Yuri Sarutobi
Yaeko Uzumaki
Uzumaki Shinji
Sakura Haruno
Hyuuga Mikomi
Katashi Aokawa
Hiashi Hyuuga
Yuu
Lucy Shiro
Itama Senju
Saya Uchiha
Hana Ichiro
Shiranui Heiwa
Tobiru Senju
Orochimaru
Killunia
Raiki Senju
Ken Uchiha
Ryuuk
Senju Maro
Seito Senju
Hikaru Hyuuga
Hyūga Fū
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Assasin Senju
36 posters
Strana 4 z 30
Strana 4 z 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: Cvičiště 3
Když se zdálo, že Hokage je už hotov chtěl jsem nějak urychlit mou práci s tím hadem, a tak jsem rychle uchopil kýbel s vodou a vylil ho na něj. Následně jsem rychle běžel pryč směrem ke Hokagemu. Něco mi říkalo, že tomu hadu stéjně nestihnu utéct, a však za pokus to stálo. Ten had si taky nemohl na nic stěžovat. Měl svou koupel? Měl. Jakmile jsem doběhl k Hokagemu, promluvil jsem udýchaným tonem. "Jsem hotov."
Senju Maro- Počet příspěvků : 140
"Vezmi si svitek Hiraishin do ruky. V první řadě si musíš vytvořit jutsu shikki; každý ji má jinou, to je ta značka, ke které se budeš přesouvat. Je to rychlé cestování skrz dimenzemi, jen málokdo přežije první krok učení. To je vytvoření kruhu ze své značky metr před tebou a přemístění se do něj pomocí čakry a tajné pečetě. Může tě to vážně zranit." já jsem poodstoupil a provedl pečetě na provedení techniky.
"Mokuryu no jutsu!" Předemnou se měl vytvořit velký dřevěný drak, ale nic se nestalo. Zklamaný z mého mizerného výkonu jsem se otočil na Mara.
"Si děláš srandu? Had je přímo obří a tys mu vyčistil jen kousek kůže!"
"Mokuryu no jutsu!" Předemnou se měl vytvořit velký dřevěný drak, ale nic se nestalo. Zklamaný z mého mizerného výkonu jsem se otočil na Mara.
"Si děláš srandu? Had je přímo obří a tys mu vyčistil jen kousek kůže!"
Nudila jsem se na tolik ,že si půjdu pohladit hada.Vytroříla jsem klona.
A šla jsem k hadovi,ale šla jsem okolo lesa a pak kolem řeky aby mě nikdo neviděl.
A šla jsem k hadovi,ale šla jsem okolo lesa a pak kolem řeky aby mě nikdo neviděl.
Ryuuk- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 125
Nad jeho slovy jsem si uchechtl. "No... to je vedlejší." Promluvil jsem, drbajíc si pravou rukou záda. "Tak já se zase vrátím k tomu čištění." Navrhl jsem a otočil se zpátky ke Maboi. Nečekajíc na Assasinovu reakci jsem se vydal směrem ke Maboi. "Příjemně stráveny večer." Pomyslel jsem si, pochodujíc k Maboi. Ta jak se zdálo nebyla příliš nadšená z mého počínáni. "Jo vím... jsem nenapravitelný a bla bla bla." Řekl jsem a vydal se pro vodu, a pak pokračoval v mytí hada. "Jak se jen z toho vyvlíknu?"
Pořádně jsem poslouchal a sem tam přikývl. Když Assasin domluvil, vytáhl jsem svitek Hiraishin a ještě si to jednou celé rychle přečetl. Pak jsem si ho nechal v ruce a soustředil do ní chakru. Pod svitkem na dlani se mi vytvořil nějaký symbol. Hned jsem se na to podíval, ale značka hned zmizela. Hm, asi se musím více soustředit. Udělal jsem to tedy znovu a teď už jsem značku udržoval a následně začal dělat kruh na zemi. Jakmile se mi ho podařilo dokončit, otočil jsem se na Assasina a lehce se pousmál. ,,Nějak tak?"
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
KlonUž jsem byla dost blízko toho hada.Tak jsem ho pozdravila a obdařila ho svým usměvem.
Ryuuk- Tokubetsu Jounin
Mabui byl unavený, nejraději by Mara sežral a rozkousal, ale nic z toho neudělal. Proč?
"Ano, nějak tak, značka je něco jako tvůj vlastní podpis." opětoval jsem úsměv.
Začal jsem tedy trénovat techniku A-ranku.
Po dokončení pečetí jsem zaměřil svou čakru a spojil vodní a zemní podstatu a vytvořil mokuton. Země praskala a začal se tvořit dřevěný drak. Nebyl tak velký jak měl být a jen co jsem se uvolnil okamžitě se rozpadl v prach. Stálo mě to hodně úsilí. Přece jenom to byl A rank.
Postup jsem znovu aktivoval, na čele se mi objevily krůpěje potu a soustředil jsem čakru do draka. Čím víc se zvětšoval, tím víc požíral mou čakru. Začínal jsem se cítit malátně, zatím jsem nepřišel na poměr čakry, aby se s ním dalo pohybovat. Drak opět ztratil svou podobu a rozpadl se. Na chvíli jsem se opřel a oddechoval. Setřel jsem si z čela pot. Přemýšlel jsem, jak to teda udělat.
V jistém úhlu pohledu to bylo stejné jako Suiryuudan. I to je dost složitá technika, pokud neumí někdo trik, jak to provést jednou rukou. Málokdo umí použít tuto techniku bez zdroje vody, někdo umí shromáždit čakru v plících a vytvořit proud z čakry, stejně jako při katonu. Tohle je Mokuton, nesmím to dělat odlišně, musím použít svůj způsob používání technik. Když použiju tuto základní znalost tvoření suiryuudanu bez vody, tak bych mohl tuto znalost aplikovat na mokuryuu. No, tak to by šlo.
S velkou dávkou odhodlání jsem poskládal několik pečetí, rychle a energicky. "Mokuton: Mokuryuu no jutsu!" Z mého těla, stejně jako při tvoření moku bunshin nebo suiryuudan se vynořil kus dřeva a pak se dál tvořil a tvořil ve velkého draka s velkým nosem xD. Chvíli jsem se kochal jeho silou a krásou (xD) a pak se opět rozpadl. Ale už jsem byl blízko!!
"Ano, nějak tak, značka je něco jako tvůj vlastní podpis." opětoval jsem úsměv.
Začal jsem tedy trénovat techniku A-ranku.
Po dokončení pečetí jsem zaměřil svou čakru a spojil vodní a zemní podstatu a vytvořil mokuton. Země praskala a začal se tvořit dřevěný drak. Nebyl tak velký jak měl být a jen co jsem se uvolnil okamžitě se rozpadl v prach. Stálo mě to hodně úsilí. Přece jenom to byl A rank.
Postup jsem znovu aktivoval, na čele se mi objevily krůpěje potu a soustředil jsem čakru do draka. Čím víc se zvětšoval, tím víc požíral mou čakru. Začínal jsem se cítit malátně, zatím jsem nepřišel na poměr čakry, aby se s ním dalo pohybovat. Drak opět ztratil svou podobu a rozpadl se. Na chvíli jsem se opřel a oddechoval. Setřel jsem si z čela pot. Přemýšlel jsem, jak to teda udělat.
V jistém úhlu pohledu to bylo stejné jako Suiryuudan. I to je dost složitá technika, pokud neumí někdo trik, jak to provést jednou rukou. Málokdo umí použít tuto techniku bez zdroje vody, někdo umí shromáždit čakru v plících a vytvořit proud z čakry, stejně jako při katonu. Tohle je Mokuton, nesmím to dělat odlišně, musím použít svůj způsob používání technik. Když použiju tuto základní znalost tvoření suiryuudanu bez vody, tak bych mohl tuto znalost aplikovat na mokuryuu. No, tak to by šlo.
S velkou dávkou odhodlání jsem poskládal několik pečetí, rychle a energicky. "Mokuton: Mokuryuu no jutsu!" Z mého těla, stejně jako při tvoření moku bunshin nebo suiryuudan se vynořil kus dřeva a pak se dál tvořil a tvořil ve velkého draka s velkým nosem xD. Chvíli jsem se kochal jeho silou a krásou (xD) a pak se opět rozpadl. Ale už jsem byl blízko!!
Klon asi se se mnou nechce bavit.
Klon se proměnil v dým.Já jsem seslezla ze stromu a šla jsem domu spát (Přesun)
Klon se proměnil v dým.Já jsem seslezla ze stromu a šla jsem domu spát (Přesun)
Ryuuk- Tokubetsu Jounin
,,Dobrá tedy." Ustoupil jsem od značkového kruhu metr dozadu a podíval se na něj. Začal jsem hromadit chakru a složil jednoduchou pečeť. Něco jsem ucítil, ale to bylo všechno. Lehce jsem si povzdechl a zkusil to znovu. Tentokrát když jsem složil pečeť, tak jsem se objevil uprostřed kruhu, ale něco bylo špatně. Cítil jsem jak to se mnou zamávalo a já jen padl na kolena a vykašlal nějakou krev. Bylo mi fakt těžce a já se podíval na Assasina, ale nezmohl jsem se ani na slovo. Následně jsem přepadl na zem a omdlel.
Seito Senju- Jounin
Unaveně jsem po svém výkonu klesl na kolena, ale musel jsem zase vstávat, Seito nezvládl první krok. Objevil jsem se u něj a položil mu ruku na hlavu. Shosen jutsu mu měl pomoci a probudit ho.
"Seito..vstávej Růženko,"
"Seito..vstávej Růženko,"
Otevřel jsem pomalu oči, ale hlava mě pořád ještě trochu bolela. Podíval jsem se na Assasina. ,,Haha. Říká někdo, kdo by se mnou sotva udržel krok." provokativně jsem se na něho usmál a postavil se na nohy. ,,No možná chvíli jo."
Seito Senju- Jounin
"Tse," ušklíbl jsem se a trochu se protáhl. Prej sotva udržel krok. No, možná má pravdu, v poslední době jsem nebyl moc v dobré kondici.
"Možná máš pravdu, v poslední době nejsem moc silný a v dobré kondici.." vzpomněl jsem si souboj s Narou. Skončil takto..A pak souboj s Hanzouem..
"Možná máš pravdu, v poslední době nejsem moc silný a v dobré kondici.." vzpomněl jsem si souboj s Narou. Skončil takto..A pak souboj s Hanzouem..
,,Vidíš to." Lehce jsem se ušklíbl a otočil se na něj. ,,Zatímco já se nacházím pomalu v nejlepší formě." udělal jsem pár kroků bokem a sedl si na trávu a podíval se na nebe. ,,Mám takový divný pocit." řekl jsem si spíše pro sebe, ale Assasin to asi taky mohl zaslechnout.
Seito Senju- Jounin
"To je možná taky pravda," ušklíbl jsem se a pak se posadil na zem. "Taky mám divný pocit, tak těžký vzduch," zavětřil jsem a čekal. Na co? To nevím.
,,Přesně. Ale asi to nic nebude." povzbudivě jsem se pousmál a po chvíli sezení jsem pomalu vstal. ,,Kdyby něco, tak budu u nás doma." zamával jsem mu na pozdrav a pomalu odkráčel pryč.(přesun)
Seito Senju- Jounin
Yamanaka Inochi
Assasinovi se zacal v hlave ozyvat hlas.
"Hokage-Sama. Na pevnost zautocily nepratele. Vudce te skupiny a jedna dalsi silna cakra. Nepratel je kolem osumdesati. utok jiz zacal. Poslete koho muzete."
Assasinovi se zacal v hlave ozyvat hlas.
"Hokage-Sama. Na pevnost zautocily nepratele. Vudce te skupiny a jedna dalsi silna cakra. Nepratel je kolem osumdesati. utok jiz zacal. Poslete koho muzete."
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Usmál jsem se a zamával Seitovi. Pak se mi v hlavě ozval hlas.
A sakra.. Zbledl jsem. Osmdesát nepřátel...Je konec..
Nemohl jsem se smířit s tímto faktem. Musel jsem něco dělat.
"Katashi, zajdi do Senju čtvrtě a řekni Seitovi, že na guvernérku započal útok, to také sděl všem ninjům, které po cestě potkáš. Setkáme se u brány."
odvolal jsem Mabui, bude potřeba jindy. Teď jsem se rozhodl jednat rychle. Použil jsem hiraishin a rychle zmizel.
A sakra.. Zbledl jsem. Osmdesát nepřátel...Je konec..
Nemohl jsem se smířit s tímto faktem. Musel jsem něco dělat.
"Katashi, zajdi do Senju čtvrtě a řekni Seitovi, že na guvernérku započal útok, to také sděl všem ninjům, které po cestě potkáš. Setkáme se u brány."
odvolal jsem Mabui, bude potřeba jindy. Teď jsem se rozhodl jednat rychle. Použil jsem hiraishin a rychle zmizel.
Přikývl jsem. Jak si přejete, pane. Rozeběhl jsem se do čtvrtě Senju.
//Přesun
//Přesun
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Znudeně jsem myl hada. Už mi to vážně lezlo kyrkem. Občas jsem se i ohlédl na Assasin s Seitem, přemýšlejíc o tom, kdy něco takového budu taky trénovat. "Ghhh..." Myslel jsem si, že umřu, ale najednou přišla nějaká kunoichi. Jak se zdálo neuměla nic jiného než pozdravit. Mě však ani za pozdrav nestála, proto že momentálně jsem trpěl a u toho zdravit s mým obvyklým optimistický nadhledem nešlo. "Kdy to jen skončí???" Pomyslel jsem si, vzdychajíc z plných plic. Ta kunoichi zde nebyla dlouhou dobu, což o ni říkalo své. "Trapas..." Pomyslel jsem si, dál se nudíc. Jakmile jsem byl již z poloviny hotov. Něco se stalo. Had najednou zmizel. Okamžitě jsem se ohlédl, přemýšlejíc nad tím co se mohlo stát. Ne že by mi ten had chyběl, ale netušil jsem co se stalo, a tak jsem se snažil získat rychlý přehled o událostech. Podíval jsem se na místo kde před tím trénoval Assasin a Seito... nikdo tam však nebyl. Netrápil jsem se tím však dlouho, proto že tohle naznačovalo tomu, že můj trest je již splněný. "PARADA!!!!" Vykřikl jsem, utíkajíc směrem pryč. Po chvíli mi však došlo, že na mě čekají svitky v kanceláři, a tak jsem se rozhodl si to vzít oklikou a nekazit si tím mou dobrou náladu.
Přesun
Hiraishin no jutsu
post 1.
Přišel jsem na cvičiště a v hlavě mi pořád probíhal ten souboj s Kakashim. Málem jsem prohrál, kdyby ho neodvolal, tak už bych tu nebyl. Na chvíli jsem se zamyslel a pak se začal soustředit. Musím se to už naučit, abych získal proti soupeřům další eso v rukávě.post 1.
Vytáhl jsem svitek s Hiraishin no jutsu a ještě jednou si ho pořádně pročetl. Svojí značku už jsem vytvořil na předchozím tréninku, když jsem trénoval s Assasinem. Vzpomněl jsem si krátce na jeho slova a soustředil chakru do ruky. Objevila se mi tam na chvíli značka, ale po chvíli zmizela. Ale i tak, první krok mám za sebou. Teď mě čeká ta horší část, kdy se musím teleportovat do kruhu, vytvořený značkami. Když jsem se o to pokoušel minule, tak jsem omdlel a musel mě zachraňovat Assasin. To se teď už nesmí stát.
Vytvořil jsem tedy na zemi kruh ze značek a postavil se metr od něj. Teď už stačilo, abych se do něho za pomocí chakry teleportoval a neomdlel při tom. Začal jsem se tedy soustředit a zkusil se teleportovat. Povedlo se. Opět jsem stál v kruhu, ale začala se mi točit zase hlava. Teď už jsem to naštěstí ustál, ale musel jsem si na chvíli sednout.
Po malém odpočinku mě čekal pokus číslo dvě. Opět jsem stál metr před kruhem a soustředil chakru. Znovu jsem se objevil v kruhu a teď už se mi ani netočila hlava. Začal jsem tomu rozumět, jak to mám správně udělat. Dobrá, první část je za mnou, teď se zkusím teleportovat k nějakému objektu.
Přešel jsem tedy k nejbližšímu stromu. Soustředil chakru do ruky, aby se mi na ní objevila značka a tu jsem následně "přilepil" na strom. Podle toho co jsem se dočetl ve svitku, by neměla nikdy značka zmizet, takže doufám, že na tom stromě bude pořád. Šel jsem od stromu do vzdálenosti pěti metrů a otočil se čelem k němu. Zatím jsem jsi na větší vzdálenost nevěřil. Soustředil jsem chakru a viděl před sebou jen tu značku. Zavřel jsem oči a zkusil se teleportovat. Když jsem oči otevřel, stál jsem pořád na tom samém místě a strom byl pořád daleko. Takže znovu. Začal jsem se soustředit ještě více a povolil chakru. Ucítil jsem něco zvláštního. Cítil jsem, jak se moje tělo pohnulo. Bylo to něco neuvěřitelného. Neměl jsem však čas užívat si to, protože to bylo poprvé, takže jsem nevěděl, jak to mám zabrzdit. Proto jsem se řítil přímo na strom. Stihl jsem před sebe dát ruky a tak se alespoň trošku ochránit. Byl to celkem tvrdý náraz, až jsem skončil na zádech. Na tváři se mi objevil bolestný úsměv, protože se mi to povedlo. Zůstanu ale zatím u vzdálenosti pěti metrů, než se naučím brzdit. Ještě chvíli jsem ležel na zádech a odpočíval. Pak se pomalu zvedl a podíval se na strom, na kterém byla značka. Pro dnešek mám splněno. Příště už zkusím i větší vzdálenost. Následně jsem cvičiště opustil.(přesun)
Seito Senju- Jounin
Dorazil som na tréningové miesto kde som sa vybral na miesto kde nemôžem nič podpáliť. Bolo to vlastné voľné priestranstvo. Aj keď som ešte mal mať pauzu lebo som bol zranený učiť sa techniku zvládnem to som vedel sám a rodičia sa o tomto dozvedieť nemusia. Asi by ma zabili keby vedeli že teraz trénujem aj keď by som nemal. Poskladal som nasledovné pečate. Sústredil som chakru do pľúc a potom som vydýchol "Katon: Hōsenka no Jutsu!" Vystrelil som zo pár gulí zasa rozdieľnej veľkosti v menšom počte. Mal som na pláne ju opakovať pokiaľ v nej teda nepokročím.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Doběhl jsem na mé nejoblíbenější cvičiště. Ze všech cvičišť se mi zdálo nejhezčí. Všiml jsem si jak o kus dál trénuje ten Uchiha, kterého jsem už jednou viděl. Ním jsem se už nezabýval a začal jsem přemýšlet jako ruční pečetě mi to strejda říkal. Z prstu mi ještě trochu krev tekla, takže jsem mohl použít ještě tuhle. Pak jsem si vzpomněl i na pečetě. "I, Inu, Tora, Saru, Hitsuji." odříkal jsem je a rukou se dotkl země. Nic se nedělo. Kso Strejda taky říkal abych soustředil chakru, což jsem předtim nedělal. První dva kroky jsem udělal jako předtím a než jsem se dotkl země, soustředil jsem chakru jak nejlépe jsem mohl. Když jsem cítil, že jsem připravený, dotkl jsem se dlaní země,ale zase nic. Začal jsem být pěkně naštvaný a začal jsem se tam rozčilovat. Pak jsem toho ale nechal a zkusil to ještě jednou. Kousl jsem se do prstu, protože krev už přestala téct, vytvořil jsem potřebně pečetě, soustředil velké množství chakry a dotkl se země. Zase nic. Naštvaně jsem si chvíli sedl ke kůlu a odpočíval. Přemýšlel jsem co jsem udělal špatně.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Ako som tu trénoval sám dlhú dobu všimol som si ako prišiel akýsi človiečik ktorého som už videl. Niečo trénoval ale nevedel som presne čo to je ale ja už som sa nudil tým že trénujem sám preto som k nemu podišiel bližšie."Zdravím... nechceš si tak trochu zabojovať?" Túto vetu som povedal s mojím obvyklím sebavedomím úsmevom. Čakal som čo povie a dúfal som že ale nepovie nie.
Ken Uchiha- Chuunin
Po chvilce na mě promluvil ten kluk co tu taky trénoval. Rychle jsem vstal a chvíli si ho prohlížel. Pak jsem se ušklíbl a řekl: "Tak jo." Alespoň trochu zesílím.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Ako tak dobre odpovedal potom ma vlastne niečo napadlo.
"Um čo tak to spraviť trocha zaujímavejšie ? Ten kto prehrá platí tomu druhému rámen čo ty na to ?" Opýtal som sa ho a zaujal som bojový postoj trocha ďalej od neho.
"Um čo tak to spraviť trocha zaujímavejšie ? Ten kto prehrá platí tomu druhému rámen čo ty na to ?" Opýtal som sa ho a zaujal som bojový postoj trocha ďalej od neho.
Ken Uchiha- Chuunin
Strana 4 z 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Strana 4 z 30
Povolení tohoto fóra: