Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 3

+32
Sarada
Soshi
Yuki Ōkami
Akemi Kagayaki
Rokuro
Rino Hatake
Yuri Sarutobi
Yaeko Uzumaki
Uzumaki Shinji
Sakura Haruno
Hyuuga Mikomi
Katashi Aokawa
Hiashi Hyuuga
Yuu
Lucy Shiro
Itama Senju
Saya Uchiha
Hana Ichiro
Shiranui Heiwa
Tobiru Senju
Orochimaru
Killunia
Raiki Senju
Ken Uchiha
Ryuuk
Senju Maro
Seito Senju
Hikaru Hyuuga
Hyūga Fū
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Assasin Senju
36 posters

Strana 5 z 30 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30  Next

Goto down

Cvičiště 3 - Stránka 5 Empty Cvičiště 3

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:21 pm

First topic message reminder :

Cvičiště 3 - Stránka 5 00ae12567a64253463o2
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 3 - Stránka 5 Empty Re: Cvičiště 3

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Aug 18, 2013 2:14 pm

Když byla řeč o ramenu, nemohl jsem odmítnout."Platí!" řekl jsem nadšeně a podal jsem mu na to ruku. Jenom doufám že neprohraju.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 338

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sun Aug 18, 2013 2:23 pm

Ruku som mu tiež podal a poriadne stisol potom som sa zasa oddialil. "Tak začnime." Sharingan som ešte nezapínal chcel som vedieť ako to pôjde bez neho a s ním. Robil som si také malé experimenty pri bojoch aspoň takýchto. Zatiaľ som si vytiahol kunai a vyčkával som na jeho ťah.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Aug 18, 2013 2:31 pm

Přemýšlel jsem jak začít. Po chvilce jsem si vyndal kunai a rozeběhl se proti němu. "Bunshin no Jutsu!" zařval jsem cestou a naklonoval se. Pak jsem se všemi svými klony vyskočil a všichni po něm hodili kunai. Bohužel, jenom ten můj ho mohl zasáhnout a trochu oslabit.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sun Aug 18, 2013 2:38 pm

Ako ich hodil ja som uskočil na stranu a ako bol ešte zo svojími klonmi hore vo vzduchu lebo vyskočil v tom momento som hodil po každom asi zo dva kunaie. Keďže sa nemohol vyhnúť len to vyblokovať no aj to som mu znepríjemnil lebo som to hodil smerom na jeho nohy aby to nemohol ani vyblokovať.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Aug 18, 2013 2:43 pm

Všichni moji kloni se vypařili. Já jsem jen taktak stihl použít Kawarimi no Jutsu, ale dalo to dost práce. Objevil jsem se kousek za jeho zády. Nevěděl jsem, jestli mám zaůtočit zezadu nebo použít nějakou techniku. Nakonec jsem potichu použil Doton: Shinjū Zanshu no Jutsu a podrhrabal jsem se pod zem.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sun Aug 18, 2013 2:59 pm

Ako zmizol ja som inštinktívne odskočil ale nemohol som ho nájsť. Hore? V pravo ? Alebó.... wtf ? Akosi som ho nemohol nájsť a to mi prišlo divné preto som aktivoval sharingan a čo také som pod sebou náhodou spatril. Chakru pod zemou. Nechápal som zo začiatku ako sa tam sakra dostal ale uskočil som zasa a vyčkával čo bude robiť. Sharingan som už nechal aktivovaný. Aktivoval som ho skôr ako som chcel.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Aug 18, 2013 3:02 pm

Chvíli jsem vyčkával pod zemí, abych ho poté překvapil. Po 2 minutách jsem se prohrabal pod něj a vytáhl jsem ze země ruku. Chytl jsem ho za nohu a stál ho pod zem, tak aby mu vyčuhovala jenom hlava a vylezl jsem ven.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Mon Aug 19, 2013 12:49 am

Problém bol len ten že ja som ho videl takže som sa nenechal ako už mala vyliezť jeho ruka ja som nadskočil a kopol som smerom na jeho hlavu. Potom som mal v pláne odskočiť a čakal som čo spraví teraz pri tom som ho sledoval sharinganom. Aj keď som ho ešte nemal úplne vyvinutý naozaj to bolo s ním lepšie.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Mon Aug 19, 2013 8:54 am

Jeho rána do hlavy byla celkem silná. Chytl jsem se za hlavu. Kso, tak tohle mi nevyšlo. Teď když má sharingan, tak m nejspíši bude Bunshin no Jutsu k ničemu. Vyndal jsem si dva shurikeny. Hodil jsem je po něm a krátce po nich jsem proti němu vyběhl i já.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Mon Aug 19, 2013 8:58 am

Nevedel som ani sám ako to bolo možné ale ako som videl letieť proti sebe tie shurikeny priamo do nich som hodil kunaie takže sa možno obrátili proti nemu hoc to boli kvôli mojím kunaiom. Aj keď som to nevidel tak dobre ako niekto čo má sharingan dobre vytrénovaný naozaj som si ho začínal zamilovávať.  Ako ale na mňa bežal jedno som pochopil bol určite o dosť rýchlejší než ja ale videl som jeho pohyby zretelne len či budem stíhať sa brániť. Mal som na pláne využiť najlepší moment a potom udrieť čakal som kým sa priblíži.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Mon Aug 19, 2013 9:21 am

Shurikeny měli původně odradit jeho pozornost ode mě a já bych poté mohl zaútočit. Shurikeny se bohužel obrátili proti mě. Přikrčil jsem se, abych se jim vyhnul a běžel se dál. Když jsem doběhl asi metr a půl před něj, vyrazil jsem rukou proti němu, abych mu dal pořádnou pěstí.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Mon Aug 19, 2013 9:29 am

Ako na mňa zaútočil a mal na pláne ma udrieť pesťou mojou rukou som mu odsunul jeho a druhou som mu mal na pláne ja udrieť do tváre. Aj pri tom ako som blokoval som zistil že je silnejší ale v jednom lepší nebol v technike boja som bol lepší ja. Asi keby som nemal sharingan tak by ma na blízko porazil naozaj ľahko.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Mon Aug 19, 2013 10:01 am

Ještě než mi stihl dát pěstí, jsem ho stihl silně kopnout do lýtka. Jakmile mi dal pěstí on, odlétl jsem asi dva metry daleko. Začalo mi krvácet z nosu. Otřel jsem si ho a stoupl jsem si. Tentokrát jsem chtěl aby zaútočil první on.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Mon Aug 19, 2013 10:42 am

Ako ma kopol naozaj to poriadne bolelo. Rozmýšľal som že asi by som mal začať posilovať lebo by ma prebil normálne. Vyštartoval som teraz naňho aj ja a ako som bol uňho blízko mal som v pláne ho oboma rukami chytiť za hlavu to malo byť ako odpútanie pozornosti ale ak by to aj vyšlo bolelo by ho to viac lebo po tom už mierilo moje koleno na jeho rebrá.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Mon Aug 19, 2013 4:28 pm

Jakmile mě chytil, popadl mě strach z toho co udělá dál. Rychle jsem udělal první věc která mě napadla a to, že jsem ho chytil za ramena a přehodil z sebe. Bohužel, on mě držel taky za hlavu, takže jsem takovým zvláštním způsobem přepadl s ním. Cítil jsem jak mi něco křuplo v zádech. Ležel jsem tam chvíli na zemi a začal jsem pomalu vstávat.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Mon Aug 19, 2013 6:11 pm

Dorazil jsem na rozlehlé cvičiště. Nedaleko trénoval Raiki s Kenem a já jsem se pousmál. Koš s rybami už tady čekal. Ryby sebou mrskaly, div se koš neprotrhl. Šel jsem nedaleko k rybníku, kde jsem čekal na ostatní.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Aug 19, 2013 6:20 pm

Došel jsem na cvičiště. A myslíš, že ty ryby jsou pro mě? Již asi stá otázka na toto téma od mé věrné vrány. U mě narazila na zeď hrobového mlčení. Když jsme přišli, seskočila mi z ramena a šla prozkoumávat onen koš ryb.
Katashi Souta
Katashi Souta

Počet příspěvků : 329

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Aug 19, 2013 6:26 pm

Dorazila som na cvičisko. Divne som zazerala na tých dvoch neďaleko, hlavne na toho blondiaka, ktorý sa zložil na zem po nevydarenom útoku. Deti stratenej generácie... Povzdychla som si a zavrtela hlavou.
Pohľad som presunula na kôš s rybami, priblížila sa k nemu a zvrchu pozorovala tie nevinné stvorenia, ktoré so sebou hádzali na všetky strany. Vyplazila som na nich jazyk, na čo jedna drzá ryba vyskočila z koša a s chvostom mi tresla po hlave. Šokovane som sa na ňu dívala. Však ja ti ukážem, že srať Hyuugu sa neoplatí...Potom si to vyriešime, zoči voči! Prižmúrila som na ňu oči a dobehla k Hokagemu. Tak teda senseííí, čo budeme robiť?
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Mon Aug 19, 2013 6:42 pm

Cvičiště 3 - Stránka 5 Tumblr_mp5qqsA9a41spt7vpo1_r1_500
Rozchechtal jsem se. Chiyo Karasu šla po rybách, Fuu rybám vyhrožovala. "No, ty ryby patří ke tréninku medika," ušklíbl jsem se a vytáhl svitek s Katonem: goukakyuu no jutsu a karasu bunshin. Podal jsem je Katashimu. "Katon Goukakyuu no jutsu a Karasu bunshin. Katon bych ti ukázal, ale už nemám sharingan, nedokážu to okopírovat. V mém životě jsem tu techniku zkopíroval několikrát. Nejdřív pečetě - Uma,Tora, Mi, Hitsuji, Tora, Saru, I, Uma, Tora, pak soustředíš čakru v plících, představ si ji jako plamen a pak najednou vypusť ven. S Karasu bunshin ti moc nepomohu, ale vrány ano. A ty Fuu, Shosen jutsu je A rank technika. Je na tebe příliš složitá, to ale neznamená, že ti nemohu pomoci se základním ošetřením. Na Shosen se používají tyto specilní pečetě Ushi a Tora," předvedl jsem. "Zkušení medici používají bez pečetí. Tato lékařská technika umožňuje urychlit proces hojení zasláním čakry do postiženého místa. Umožňuje to léčit pacienta aniž by bylo nutné ho podrobit chirurgickému ošetření. Dokáže vyléčit zranění jak vnitřní tak vnější, množství čakry odpovídá závažnosti zranění. Je nutné mít co nejpreciznější ovládání čakry, ale to máš v krvi...Začneš tento trénink s rybami," jako kouzlem se náhle přestali mrskat. Už byli dost unavení. Vytáhl jsem svitek s podivným vzorcem. Vytáhl jednu smrdutou rybu a položil ji doprostřed. Poskládal jsem potřebné pečetě a přiložil ruce k rybě. Mé ruce zazářily smaragdovou čakrou a ryba sebou začala mrskat, skočila šipku přímo do jezera. "Nějaké otázky?"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Aug 19, 2013 6:52 pm

Očervenela som ako puľka. On to videl! ON TO VIDEL! Hanbi sa Fuu! Tvárila som sa akože sa nič nestalo. Založila som si ruky na hrudi, sústredene som sa na senseia dívala a doslova hltala každé jeho slovo. Dokonca to vyzeralo, ako keby som bola zhypnotizovaná, ale to je len detail.
S údivom som sa dívala na to, ako použil tú techniku, ryba ako by okamžite ožila a skočila rovno do jazera. Nie, nie... Zavrtela som hlavou a snažila sa tváriť inteligentne.

Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Aug 19, 2013 6:54 pm

Chiyo se odebrala pozorovat Fuuin trénink, zjevně s plánem co udělá, kdyby se to Fuu nepovedlo.
Já jsem si mezitím vzal oba svitky a začal se rozvažovat, kterou techniku se naučit dříve. Rozhodl jsem se pro Karasu bunshin. Vypadala zajímavě a s Wakanou jsem ještě moc zkušeností neměl. Provedl jsem Kuchiyose a v oblaku dýmu se objevila Wakana i s jejím hejnem. Podal jsem jí svitek a nechal ji ho přečíst.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Mon Aug 19, 2013 7:28 pm

Vstal jsem. "Tak do toho Fuu.." Já jsem rozevřel svitek a posadil jsem se za svitkem.. Senjutsu..Co je to Senjutsu...Nejdřív musím sesbírat čakru z přírody a smíchat ji s mou vlastní čakrou. Jenže sakra, jak mám takovou čakru vůbec vycítit!? Příroda..přírodní čakra..počkat..Mokuton. Má čakra je živá, dává život, jediné kekkei genkai které dokáže tvořit živé věci. Vlastně skoro jediné, vzpomněl jsem si na Ayame. V sedě jsem provedl sérii pečetí a okolo mě vyrostly sloupy a měly psí hlavy.
Cvičiště 3 - Stránka 5 Kakuan_Entering_Society_with_Bliss-Bringing_Hands
Pak okolo těch sloupů vyrostly různé druhy stromů. Vypadalo to jako jedna z překrásných zahrad.
Měl bych být schopen alespoň trochu pocítit přírodní energii.,Pokud ne, zavoláme si Fukasaku-sama na pomoc. začal jsem meditovat a soustřeďovat se na okolí. Nic..
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Aug 19, 2013 7:40 pm

H-hái! Sťažka som pregĺgla, toto nedopadne dobre. Opatrne som vytiahla tú smradľavú rybu z koša a opatrne ju položila na ten zvitok. Tak teda rybičká, dúfam, že budeš dobrá...A že nie si agresívna! Prižmúrila som oči na tú rybu v koši, ktorá mi tresla s chvostom po hlave. Drzaňa jedna!
Nechcem ti ublížiť... Sústredila som sa a poskladala tie dve pečate. Do rúk som nahrnula chakru a priložila ich na rybu. A čo sa stalo? Nič! Žiadna zelená chakra, ako som to videla u Hokageho! No, to sa mi teda podarilo! Poznamenala som a prižmúrila oči. Odrazu môj pohľad zaujala tá záhrada, ktorú sensei vytvoril. Div mi oči nevypadli!
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Mon Aug 19, 2013 7:47 pm

Po nějaké té době bloudění ulicemi jsme dorazili na cvičiště, kde bylo dost živo. Makiho to dost potěšilo, v jeho očích se zablesklo nadšení. Okamžitě přiběhl k dívce, podle očí bych řekla, že je Hyuuga. Chlupatý dráček se na ni usmál a okamžitě se snažil se s ní spřátelit.
"Ahoj, jak se jmenuješ?" zeptal se. Plácla jsem se do čela. Bylo vidět, že se ta dívka věnuje nějakému tréninku. Teď ji akorát tak ruší. "Já jsem Maki." Na druhou stranu, jeho nevinnost byla neuvěřitelně roztomilá. Vsadím se, že u mě tak roztomilá vůbec není. Když zaostřil kus k lesu, jako by přestal na chvíli vnímat. Pak se otočil na mě a ukázal směrem ke stromům (ne těm, co vytvořil Assassin). "Tamhle je moc chakry! Mohl bych zkusit udělat portál?" Pravda, on tu techniku ještě tak dobře neovládal. Jelikož jej umím přivolat, nemusel ji používat. Nechala jsem ho tedy jít, aby si zkoušel techniku typickou pro národ draků.
"Omlouvám se, je trošku hyperaktivní..." řekla jsem té dívce. "A když ho něco upoutá, je schopný nechat úplně všeho..." Upřímně, díky Makimu jsem se cítila trošku trapně.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Mon Aug 19, 2013 7:50 pm

Po chvíli čtení zakrákala Wakana na hejno jakési příkazy. Pár z vran se poté seskupilo do tvaru, vzdáleně připomínajicího člověka. Provedl jsem pečetě a pokusil se do toho tvaru promítnout svoji čakru. Nestalo se nic. Podrážděně jsem sykl.
Chiyo mezitím pozorovala Fuuino snažení. Moc ti to nejde. Okomentovala to suše a šťouchla do ryby zobákem.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 30 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17 ... 30  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: