Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ryuchidou

4 posters

Strana 5 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Ryuchidou  - Stránka 5 Empty Ryuchidou

Příspěvek pro Hebi Sun Oct 06, 2013 11:53 am

First topic message reminder :

Ryuchidou  - Stránka 5 Ryuchi10
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Ryuchidou  - Stránka 5 Empty Re: Ryuchidou

Příspěvek pro Hakuja Sennin Sat Jul 26, 2014 9:13 pm

"To by bylo příliš snadné." Tak dát jako bod tréninku Shiranuininu smrt... proč ne? Kdyby ji to v něčem mělo pomoct. Něco by ji to do budoucna dalo. Ještě by Senninovi pak děkovala za tu její smrt. Takhle ji přímo zabíjet by ale nebyla žádná zábava a hlavně ne v hadím stylu. had vyčkává na vhodnou příležitost, a když zaútočí, nemine. Shiranui dál pokračovala jeskyní. Ta zde ale nebyla nikde osvětlena loučí nebo něčím podobným... byla zde naprostá tma. Ve tmě by mohla být Shiranui snadným cílem. Co tedy udělá, aby k tomu nedošlo?
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Počet příspěvků : 72

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sat Jul 26, 2014 9:21 pm

Když jsem neviděla a neuměla ani žádný katon abych si vytvořila světélko tak jsem se rozhodla použít jednu z těch raitonových technik, které jsem se naučila. Já jsem však vynalézavá a dokážu je použít vícero způsoby. Tím že vkládám svou bleskovou chakru do senbonu, proudí tím malým předmětem spousta voltů, která může i lidské oko vidět, v podobě jisker blesku, které dokonce vydávají trochu světla když jsou v menším množství. Vzala jsem pár senbonů a vložila do nich bleskovou chakru pomocí techniky Kaminari Senbon. Měla jsem tak svoje univerzální světélko se kterým Hakujo Sennin zřejmě nepočítal. Smála jsem se mu v té chvíly když jsem ho podfloukla. Hold neměl mě posílat do takové tmy jen tak zhebnout.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 512

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Sat Jul 26, 2014 9:46 pm

Ono přesně s takovým chováním Sennin počítal. Shiranui si myslela, že ho přechytračila, ale tím, že zde vnesla alespoň malý zdroj světla zahájila tuto část. Nic se totiž až do doby, kdy Shiranui nepoužila Kaminari senbon nedělo. Hakuja očekával, že to tak dopadne. Netušil sice jak Shiranui vytvoří světlo, ale věděl, že si s tím nějak dá rady. Vypadala totiž na takovou tu kunoichi, která se ve tmě bojí. Nebo to byl jiný důvod? Bála se ale oprávněně. Ve tmě nikdy nevíte proti čemu stojíte. Noc je temná a plná hrůz. No a Shiranui měla noc nyní...
Jakmile Shiranui byla hotova a vydala se dál za nosem, za její osobou zazářili dvě jasně žlutá světla. Pravděpodobně si toho nevšimla, protože to bylo za ní, ale určitě měla takový ten divný pocit, že ji někdo sleduje. Když se ohlédla za sebe, dvě žluté kuličky, které připomínaly šikmé oči, byly pryč. Po chvíli mohla zaslechnout plazení... neslo se ozvěnou jeskyně snad všude, a proto toho, kdo se plazil, bylo těžké lokalizovat. Cesta ale dál pokračovala bez problému až do chvíle, kdy Shiranui narazila na obří propast. Pěšinka po které jde mířila dál za propastí, takže se přes ní nějak bude muset dostat. Ta ale byla velké... tak velká, že jí obyčejným skokem nepřeskočíte.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sat Jul 26, 2014 9:55 pm

Měla jsem pocit sledování ve svých zádech. Nelíbil se mi tento pocit a tak jsem si posvítila, nic jsem však neviděla, ale slyšela. Přidala jsem do kroku až jsem nakonec dorazila k velké propasti opět v jeskyni. Normálním skokem bych asi spadla na hubu kdybych se to snažila přeskočit. Hodila jsem dva senbony s bleskovou podstatou do stran, které se zarazili do stěn. To napovídalo tomu, že propast není tak široká abych nemohla jít po zdech. Přenesla jsem tak chakru do noh a po postranní zdi jeskyně jsem přešla až na druhou stranu kde jsem opět stoupla na pevnou zem a šla dál. " Brnkačka " Řekla jsem si a pokračovala, přičemž jsem hodila další dva zářící senbony před sebe jako varovný výstřel.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Sat Jul 26, 2014 10:04 pm

Taková brnkačka, jak si Shiranui myslela to nebylo. Když se totiž rozhodla šlapat po stěnách, Ty se asi v polovině začali hroutit a její části postupně začali padat do propasti. Že by to byl pro Shiranui konec? Nějaká pevná půda se nacházela až o pěkný kus dál. Naděje pohasly... tu si ale Shiranui uvědomila, že nepadá dolů, ale spíše setrvává na jednom místě. Že by uměla lítat? To se však o kouskách stěn říct nedalo. Část jeskyně, v které se Shiranui nacházela, se začala hroutit. Co bude dělat, když se nyní zdá, že ji nebe padá na hlavu a umí lítat? Něco takového se nikomu nestává běžně. Shiraui se mohla volně pohybovat, ale pouze v jedné rovině, což napovídalo tomu, že lítat nejspíš neumí. Tak tedy ale o jaký trik Sennina se jednalo?
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sat Jul 26, 2014 10:11 pm

Když jsem dopadla všimla jsem si, že ne zrovna na pevnou půdu. Spíš to ale vypadalo jako nějaký laciný trik, když jsem stála ve vzduchu a kolem mě se vše bortilo zatímco já byla v pohodě. Když jsem udělal krok po rovině tak jsem mohla jít. Bylo to velmi zvláštní. " Zase na mě ušil nějakou habaďůru, to mu nedaruju! " Postěžovala jsem si na to co se mi zde děje. Ten senilní páprda mi snad chce přivodit infarkt. Ale já neskapu dřív než on, to bych ho radši dřív zabila než aby mě přežil. Zasmála jsem se nad touto myšlenkou co mi procházela hlavou a šla opatrně dál.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Sat Jul 26, 2014 10:38 pm

Shiranui pokračovala dál až k místě, kde dorazila ke mřížím, které ji bránily ke dalšímu postupu. Pokud by se je pokusila zničit nějakou technikou, nevyšlo by to, protože mříže pohlcovaly chakru. Jak pak tedy Shiranui bude pokračovat dál? A aby toho nebylo málo, ze země se začali tvořit malí hadi. Shiranui byla s obou stran odříznuta. Na jedné mřížemi a na druhé malinkatými hady, ale za to vysoce jedovatými. Pokud by se na ně Shirani podívala lépe, zjistila by, že všichni jsou až podezřele hnědí. Nebyli skuteční/živí, ale pravděpodobně se jednalo o nějakou dotonovou techniku.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sat Jul 26, 2014 11:07 pm

Kopala jsem, bouchala do mříží, ale nechtěly se pohnout. V tomse za mnou začala tvořit malá armáda hadů. Neměla jsem na výběr, musela jsem bojovat. Opět jsem vzala hrstku senbonů na které jsem použila Kaminari Senbon a začala je házet po hadech. Měli v sobě bleskovou podstatu, takže by jim to mělo dost uškodit ať už jsou z čehokoli.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Sun Jul 27, 2014 5:32 pm

Kamimari senbon zničil všechny dotonové hady, a však ty dlouho nezůstali zničené. Z prachu, v který se obrátili po střetu s raitonem, povstala další armáda malých na oko neškodných hadů, ale vysoce jedovatých. Pokud se tento postup bude opakovat, Shiranui zde přijde o veškerou chakru, což bude pravděpodobně její konec. Musela existovat i jiná možnost, než-li Shiranuinina smrt. Jaká ale pak? Že by Shiranui prorazila cestu skrze skálu, která tvořila stěny? Mříže, které pohlcovaly chakru, se nejspíš nerozléhali i ve stěnách skal. Pokud ale nějak vážně naruší jejich strukturu, zasype ji to tady.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jul 27, 2014 5:43 pm

Znovu jsem hodila Kaminari senbony na hady, ale jen abych získala čas a prostor. Položila jsem na stěny kolem mříží výbušné lístky, abych to odpálila. Když jsem měla dostatečnou vzdálenost tak jsem i tak učinila, jenže výbuch způsobil, že jeskyně se stala nestabilní, ale průchod byl volný. Proto jsem i přes nebezpečí zasypání vtrhla dál co nejvyšší rychlostí, zatímco mohly za mnou padat kusy skal.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Sun Jul 27, 2014 7:38 pm

Skutečně začaly padat kusy skal a Shiranui byla nucena uhánět dál. Naštěstí ji dotonoví hadi nemohli pronásledovat. Byli jaksi připoutaní ke své neměnné pozici. Shiranui pokračovala nebojácně dál až do chvíle, kdy opět stanula před Neru. Tentokrát ji však lehce obejít nepůjde, protože se rozléhala téměř po celém jeskynním tunelu. Byla to jedna z nepříjemnosti, která vycházela z toho, že Neru umí měnit velikosti. S velikostí se měnila i její síla a další věci, které Shiranui toto setkání mohou znepříjemnit. Obzvláště když Shiranui Neru nechce ublížit. Může však dát na Hakujovy rady ohledně pouta mezi shinobim, který přivolává summona, a summonem a zkusit jiný postup, než si zvolila předtím.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jul 27, 2014 8:16 pm

Tentokrát jsem se opět objevila před Neru a neměla jsem kam utéct. Musela jsem se podívat pravdě do očí. Nechci ji ublížit, protože je to má kamarádka a zažili jsme toho mnoho. Už jen z toho důvodu nemám právo na ni útočit. Byla zde jen jedna možnost. Příjmout ji taková jaká je, i když na mě útočí. Postavila jsem se před ní a roztáhla jsem ruce. Ukázala jsem, že už s ní nebudu bojovat, jsem bezbranná a nepohnu se ani na krok. Přijmu od ní vše.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Sun Jul 27, 2014 8:57 pm

Rozhodla se Shiranui moudře? Pokud ne, s největší pravděpodobností zemře. Jestli však ano, získá víc než jen kamarádku. Kdo ví totiž, co se za Shiranui skrývá? Šlo poznat, že se Neru opět vzpírá, bylo to intenzivnější než kdy předtím. Očividně nechtěla Shiranui zabít, ale taktéž něco v ní ji chtělo ublížit, a to velmi silně. Setrvávala pořád a místě, netušíc, co má dělat. Bylo zřejmé, že svým přirozeným instinktům nedokáže dlouho vzdorovat. Nutkání Shiranui zabít bylo neodolatelné. Možná zaberou nějaká slova. Pak tedy ale jaká? Jakou dojemnou větu by ji Shiranui měla říct? Jaká pak bude její poslední věta před možnou smrtí? Co nevidět se Neru přestane ovládat a někdo si to tady odskáče... je ve Shiranuininým zájmu, aby to nebyla Ona. Dostala se přece již tak daleko! nemůže selhat! 
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jul 27, 2014 9:10 pm

Začala jsem se znovu k ní přibližovat bezbraně a neváhala jsem. "  Vraťme se do těch zábavných časů kdy jsme si společně hráli, jedli, spali a povídali si. Buďme jako dřív. Nemusíš ten hlas poslouchat, poslechni své srdce. Na tom jediném záleží. Tolik jsme toho zažili, nechci se toho vzdát. Nechci tě ztratit, pokud tě ztratím, tak nemá už žádný smysl žít " Čím dál víc jsem se přibližovala a promlouvala Neru do duše. Doufala jsem, že si vzpomene a vzepře se svým instinktům.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Sun Jul 27, 2014 9:23 pm

Tak Neru celou tu dobu na Shiranui pamatovala. To byl taky důvod, proč se vzpírala, ale jak pak to sdělit? ... Celé toto místo je podivné a nutí všechny se chovat taktéž podivně. Ve Shiranui nastal opravdu velký duševní boj. Možná jste se nacházeli v podobné situaci, když Vám ztroskotalo letadlo, a Vy jste s kamarádem jediní přežili, neměli jste co pít, a tak jste dostávali chutě na svého kamaráda. Ne že by Neru neměla, co jíst, ale tato situace byla zmíněné situaci velmi podobná. Neru Shiranui nezklamala. Shiranui věděla, že ji neublíží Že by intuice, a nebo jen věřila síle pouta, které mají? Neru zmizla v obláčku kouře, což znamenalo jediné, Shiranui ji nejspíš bude smět opět přivolávat, a to vše již mají za sebou. Byl jediný způsob, jak pak to zjistit... vyzkoušet to, ale co kdyby se stalo totéž, co když Shiranui Neru přivolala na tomto místě poprvé? Shiranui se odblokoval průchod dál jeskyní. Tentokrát ke konci. Byla tam velká temná místnost. Stěny byly zdobeny mnoha hadími ornamenty a sochami, které vypadali nepřirozeně děsivě. Nyní přišla na řadu ta část, kde Shiranui má v sobě probudit ten pocit, který pocítila prvně při meditaci. Měla ho v sobě probudit ale při souboji s protivníkem, alespoň tak to říkal Hakuja Sennin. Tak tedy, kde se protivník Shiranui nacházel?
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sun Jul 27, 2014 9:30 pm

Neru konečně pochopila mé pocity a nakonec se vrátila zpět. Zmizela v obláčku kouře a já se jen děkovně usmála se skloněnou hlavou. Doufala jsem, že se s ní brzy uvidím, ale momentálně ji zde ještě nebudu přivolávat, kdyby ji něco opět posedlo. Pokračovala jsem dále jeskyní, která se mi otevřela až jsem vešla do temné místnosti s hadími ornamenty. Procházela jsem toto místo křížem krážem abych si ho zmapovala, něco mi říkalo, že o této místnosti Hakujo Sennin mluvil, a proto jsem byla připravena na cokoliv. I na samotného Hakujo Sennina.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Mon Jul 28, 2014 10:39 am

Tak kdyby se v této místnosti proti Shiranui postavil samotný Hakuja Sennin, zcela jistě by zemřela. Jeho síla předčila mnohé a jeho šupiny byly těžce zničitelné jakoukoli technikou. Navíc jeho délka. Zaútočil by na Shiranui z míst, kde by to nejméně čekala, a zaútočil by smrtelně. Shiranui však nemusí být zklamána nepřítomnosti Sennina. Její soupeř totiž nebude žádné lehké kvítko. Z jednoho rohu jedné v této místnosti šlo zahlédnout postavu. Bylo možné vidět pouze její siluetu, ale i podle té bylo možné usoudit, že se jedná o ženu s velmi vyvinutým poprsím a výškově odpovídala Shiranui. Copak Hakuja pro ní tentokrát přichystal? Utká se snad s dalším zájemcem o titul Hebi Sennina a jeho technik? Tak trochu ano i ne.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Mon Jul 28, 2014 10:55 am

Dívala jsem se do dáli a vyhlížela svého protivníka když v tom se spoza rohu začala objevovat záhadná siluety ženy. Z té dálky nešlo rozpoznat kdo to skutečně je, ale doufala jsem, že ne to co sem si myslela. To by byl totiž vážný problém. Každopádně jsem ještě stále nepřecházela do bojového postavení. Třeba to šlo vyřešit i trochu jinak než bojem, ačkoliv jsem věděla, že právě boj mě čeká.  Sennin se v tom zdáse vyžíval a tak jsem musela přistoupit na jeho podmínky a hrát podle pravidel. To co mě však čekalo byla velmi těžká zkouška.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Mon Jul 28, 2014 7:55 pm

Skutečně nebyla jiná možnost než boj, ale tohle Shiranui nepodstupovala, protože se v tom Hakuja nějak vyžíval. Bylo to nutné k jejímu tréninku. Pokud se ji podaří v tomto boji nabudit pocit, který tenkrát ucítila, nejen že přežije, ale bude mít již 50% tréninku za sebou. Najednou Shiranui zaslechla proudění raitonu, a tu se u záhadné ženy objevilo malinkaté světélko. Není pochyb o tom, že raitonovou techniku použila právě tato žena. Poté žena jakoby hodila raiton na Shiranui. Že by dokázala házet samotný raiton bez vodiče? Ne. Když se raiton nacházel blíž, Shiranui mohla spatřit, že je veden po kunai. Že by se jednalo o techniku Kamimari senbon? Svitek na ní měl přeci je Hokage, muselo by to tím pádem znamenat, že Shiranuinin nepřítel má nějaké styky s Konohagakure no sato.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Mon Jul 28, 2014 8:21 pm

Musela jsem se vyhnout raitonu, který věak byl jiný než ten můj a zjistila jsem také proč. Záhadná osobahodila raitonovýkunai, zatímco já házela jen senbony. Bylo to zvláštní, myslela jsem že to funguje jen na senbony.Možná bych to mohla taky zkusit, ale to spíš až později. " Co si zač? " Zakřičela jsem na záhadnou osobu jenž jsem viděla jen její siluetu. Chtěla jsem konečně poznat svého nepřítele. Kdo to byl a proč na měútočí, to jsem chtěla vědět a bez odpovědí se odsud nehnu. Poskládala jsem pečetě a byla připravena bojovat.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Tue Jul 29, 2014 4:55 am

Kaminari senbon skutečně fungoval i na kunaie, ale odstranil jednu velkou výhodu této techniky, a to že se zasažení místo znecitliví, jak u použití senbonu, a raiton nepřeruší nervové zakončení buněk, protože se nedostane tak pečlivě jak senbon do nepřítelova těla, a proto se teoreticky jednalo pouze o kunai, který měl jisté stránky zdokonaleny. Pokud Shiranui skutečně čekala na odpověď, byla naivní. Proč by s ní měl nepřítel zde klábosit? Každou chvíli by mu tak unikala možnost zabití Shiranui. Najednou silueta, spíše postava, ale bylo možné vidět pořád pouze její siluetu, začala skládat pečetě. Rychlost skládaní pečetí byla totožná s rychlostí Shiranui, a proto by teoreticky měla začít účinkovat dřív technika, kterou se Shiranui hodlá použít, než technika jejího nepřítele.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Tue Jul 29, 2014 8:57 am

Odpovědi jsem se bohužel nedočkala a tak zbývala jediná možnost. Zaútočit na tu osobu se zdálo jako jediné řešení, ale měla jsem jistý plán na který jsem potřebovala se připrav. Začala jsem prvně se Suiton:Mizurappa, který jsem poslala jejím směrem. Viděla jsem jak skládá pečetě, ale možná se techika dostaví rychleji než to provede. Já si přitom začala skládat další pečetě abych záhadnou siluetu sundala.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Tue Jul 29, 2014 10:24 am

Vypadalo to velmi nadějně. Vodní vlna byla již těsně před záhadnou ženou, ale ta stihla složit poslední pečeť, následně ji strhla sebou voda. Očividně si dávala neuvěřitelně záležet, aby svou techniku dokončila. Její snaha nepřišla vniveč. Okolo Shiranui se ze mě vynořily kousky skal, které se následně zformovaly do pece. Ne příliš obří, protože ta by se zde nevešla, ale do takového průměru. Místnost v které se Shiranui nacházela byla obrovská, což poskytovalo možnost použití technik většího rozsahu.
Samotná záhadná žena skončila odplavena někde v rohu místnosti. Chvíli to potrvá než se opět zvedne a bude schopna bojovat. Možná toto byla Shiranuinina chvíle. Pokud by to ale bylo tak lehké, nebylo by to k ničemu. Shiranui měla jasně stanovené, jak se z toho dostane, Hakuja Sennin před zahájením poslední části.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Tue Jul 29, 2014 11:33 am

Tuto techniku jsem chtěla použít já s danou přípravou, ale zdálo se, že záhadná osoba ji použila dřív. Byl to problém, že ji taky uměla a ještě mě obelstila. Jenže tato technika měla jednu velkou vadu. Spíše sloužila k zadržení velkých summonů. Pro menší to nemělo takový efekt. Byla zde jedna velká díra, která byla má jízdenka domů. Vyšplhala jsem až k tomu velkému otvoru kde jsem mohla i manévrovat díky většímu prostoru kdyby na mě znova zaútočila. Viděla jsem však kde teče voda a tam byla i ta osoba. Hodila jsem po ní dva výbušné kunaie abych ji pošramotila.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Tue Jul 29, 2014 7:39 pm

Ono jelikož tuto techniku Shiranui ovládala dalo se předpokládat, že o ní něco věděla. V průběhu života se však pořád učíme, jak ze svých tak i z chyb druhých. Uvnitř pece bylo poněkud nebezpečno, což však Shiranui zjistila okamžitě, jakmile se zvedla, skákajíc, ze země. Tím, že poskočila, aby se dostala pryč skrze okno na bocích, zapříčinla že do ní udeřil raitonový výboj, který ji okamžitě svalil k zemi. Do doby, kdy v peci nebyla zas tak vysokým bodem si to do ní nenamířilo nic, ale v okamžik, kdy se pokusila dostat pryč, ji uzemnil raitonový výboj, který nebyl nijak příjemný. Jeden by si možní lámal hlavu nad tím, proč si to Shiranui tak komplikuje? Ještě se ani nepokusila opět v sobě nabudit pocit, o kterém se Sennin mluvila. Pokud se ji to nepodaří, zajisté tady zemře.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Povolení tohoto fóra: