Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ryuchidou

4 posters

Strana 8 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Goto down

Ryuchidou  - Stránka 8 Empty Ryuchidou

Příspěvek pro Hebi Sun Oct 06, 2013 11:53 am

First topic message reminder :

Ryuchidou  - Stránka 8 Ryuchi10
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Ryuchidou  - Stránka 8 Empty Re: Ryuchidou

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Sat Aug 08, 2015 6:11 pm

Neměla jsem moc jídla. Vzala jsem si jídlo jen na měsíc, což už tu opravdu nějak takovou dobu budu. Jídlo se v této jeskyni drželo obstojně, vzala jsem jen to co se mohlo udržovat čerstvé v takovém prostředí. Ráda bych ale zakousla nějaké to maso, ale copak tu nějaké je kromě hadů? Hady jíst nebudu, to už by ze mě byla skoro kanibalka. Po jídle mi ale i tak kručelo v břiše. Měla jsem i žízeň, voda mi však došla už včera. Možná kdybych se napila tak bych byla schopná obnovit svoji sílu a znovu použít sennin mod. Jenže na vodu jsem nenarazila. Udusila jsem po nějaké době oheň a pokračovala dál, jenže jsem po chvilce začala padat do nějaké díry, která nevím kam směřuje. Padala jsem volným pádem a čím déle jsem padala, tím větší mi začala být zima.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 512

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuja Sennin Mon Aug 10, 2015 5:51 pm

Shiranui padala? Vypadá to tak. A když spadla, tak se silně bouchla do hlavy, a probrala se doma v bezpečí. Pak zjistila, že usnula nad domácími úkoly, a to všechno byl sen. Ne. Padala. To sice ano, ale, když čekala, že bude následovat tvrdý střet se skálou, podlahou, dočkala se jen plesknutí do vody. To bylo ale stejně bolestivé jakoby spadla na tvrdou podlahu. V jeskyních bývají jezírka. Jelikož byla všude tma, Shiranui asi začala panikařit. Neměla pevnou půdu pod nohama a věčně plavat nemůže. Vyběhnout po kluzkých stěnách zpátky nahoru by stálo za to, ale to by musela být alespoň trochu šikovná, což podle mě není, když se nedívala pod nohy a spadla do díry. Může ale zkusit jestli nemůže pokračovat někam dál ve vodě. Jestli se o to pokusí, takže se trochu víc potopí, narazí na silný proud, s kterým, pokud není opravdu dobrý plavec, se měřit nemůže. Naštěstí pro ní ji zanese k nedalekému otvoru, který vede pryč z jeskyně. Z Ryuchidou vytéká řeka, a od teď i Shiranui. Toto místo je opravdu samé překvapení! Dech ji ale na tuto cestu k otvoru stačit nemůže, alespoň obyčejnému člověku by nestačil.
Hakuja Sennin
Hakuja Sennin
Hebi Sennin
Hebi Sennin

Počet příspěvků : 72

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Mon Aug 10, 2015 6:31 pm

Zdálo se, že jsem v koncích, ale podařilo se mi k mé blbosti spadnout do jezírka v jeskyni. Ještě, že tu nějaké takové bylo, jinak bych si musela zahrát na superwoman. Po pádu do vody jsem se snažila zůstat nad vodou, ale nic jsem neviděla což nebylo zrovna dobře. Jelikož jsem neviděla světlo, předpokládala jsem, že jsem na druhé straně jezera. Tyto jezera byly propojeny, tudíž se dalo dostat k tomu u vchodu. Pořádně jsem se nadechla a začala se potápět, když tu mě vzal silný proud a já se jím nechala unášet. Usoudila jsem, že bych to mohla zvládnout na druhou stranu když se nebudu bránit a ponechám si víc kyslíku i času. Jen tak tak jsem to dala na druhou stranu a vyplavala u kraje kde jsem si dala pořádný odpočinek. Hadi toho měli taky dost a já taky. Po odpočinku jsem to tu vzdala a rozhodla se vrátit do vesnice.
/přesun
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 512

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8