Ryuchidou
4 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 6 z 8
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ryuchidou
First topic message reminder :
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
Re: Ryuchidou
Když mě zashl ten výboj tak mě to hodilo prudce o zem což dost bolelo. Být zasažená bleskem není žádná sranda. Začala jsem přemýšlet jak se z toho dostat. Nemohla jsem se hnout ani o krok. Kdybych tak učinila nejspíš bych zemřela. Byla jsem v pasti. Tu osobu jsem taky nějakým způsobem omráčila takže jsemzískala čas. Sedla jsem si do tureckého sedu a začala meditovat. Přišlo mi to jako nejlepší řešení když nemám techniku, která by to prolomila. Snažila jsem se oprobuzení pocitu o kterém mluvil sennin. Možná mi pomůže se odtud nějak dostat.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Shiranui pociťovala, že se něco podobného k ní již dostavuje. Cítila to! Ještě chvíli, a možná to už má. Byla talentovaná shinobi, a i když to tak na první pohled nevypadalo, mohla by se stát skvělým budoucím Hebi senninem! Tento titul však získat pouze tímto tréninkem nelze, čehož si je i sama vědoma. Po chvíli uslyšela, že někdo na pec dopadl. Byla pouze jediná možnost, o koho by se mohlo jednat. Nikdo jiný zde nebyl. A nebo snad ano? Že by si jej Shiranui nevšimla? Ne.... bylo by to příliš mnoho lidí na tak utajené místo, to by určitě Hakuja Sennin nedopustil. Každopádně ten, který byl nyní o pár metrů nad Shiranui se to nejspíš chystal ukončit. Shiranui se však nemohla poddávat depresím a strachu, který plynul z její smrti. Ještě u ní nebyl, a ani k ní nemůže, když bude tato technika aktivní. Má výbornou příležitost to nyní zvládnout, ovšem pouze pokud se nic nesemele. Nesmí se nechat vyrušit ze své koncentrace, ať už ji její nepřítelkyně bude chtít vyrušit čímkoli. Nejednalo se o záležitost chvilky... zvláště, když zde Shiranui neměla žádné pomůcky, jak v síní. Tam byla pomůckou samotná ta síň. Jak pak se ji tedy bude dařit?
Hakuja Sennin- Hebi Sennin
- Počet příspěvků : 72
Na chvíli jsem ucítila něčí přítomnost nademnou. Avšak já se nesměla nechat vyrušit. Pokračovala jsem stále ve své činnosti i když to nejspíš znamenalo moji smrt když se nebudu hýbat. Byla jsem mometálně až moc snadný terč. Dostávala jsem se totiž do stavu, kde jsem ignorovala rušící elementy. Doufala jsem, že přežiju tak dlouho jak to bude možní i když jsem nevěděla kdo je záhadná osoba nade mnou.
Nevědomost bývá vždy jen dočasná. Neboť není nic skrytého, co by mělo být zveřejněné, a není žádné tajemství, které by v budoucí době nemělo vyjít na denní světlo. Vše má svůj čas, a toto prozatím nebylo tím nejdůležitějším pro Shiranui. Její prioritou bylo opětovné nabuzení již zmíněného pocitu. Shiranui pořád cítila, jako by to měla na dosah, ale neuměla k tomu dojít. Nešlo to... něco možná bylo špatně. Možná se Shiranui špatně koncentrovala. Možná to bylo i tímto místem, že nepříznivě působilo na Shiranuininu meditaci. Její nepřítelkyně se k ní nemohla sice osobně dostavit, ale přišla na způsob, jakým lze Shiranui zneškodnit vevnitř.
Udeřila svou pravou dlaní do vězení ve tvaru pece, a tu se z jejího rukávu začalo hrnout velké množství hadu, které se dostávalo dovnitř pomocí oken, kterými se chystala předtím Shiranui uniknout. Pohybovali se tiše, ale jejich přítomnost byla prozrazena, když do prvního z nich udeřil blesk, výboj se táhl až k ruce Shiranuininy nepřítelkyně, než tam však dorazil, aby dal záhadné postavě na vědomí, že s elektřinou se nehraje, stihlo Shiranui ohrozit pár plazů, kteří se do pece, trouby, vězení dostaly. Ubylo jich, protože raiton nezasáhl pouze jednoho, ale v momentální chvíli Shiranui nepříjemně ohrožovaly. Nejspíš nebude mít na vybranou, a bude to muset zkusit někde jinde.
Udeřila svou pravou dlaní do vězení ve tvaru pece, a tu se z jejího rukávu začalo hrnout velké množství hadu, které se dostávalo dovnitř pomocí oken, kterými se chystala předtím Shiranui uniknout. Pohybovali se tiše, ale jejich přítomnost byla prozrazena, když do prvního z nich udeřil blesk, výboj se táhl až k ruce Shiranuininy nepřítelkyně, než tam však dorazil, aby dal záhadné postavě na vědomí, že s elektřinou se nehraje, stihlo Shiranui ohrozit pár plazů, kteří se do pece, trouby, vězení dostaly. Ubylo jich, protože raiton nezasáhl pouze jednoho, ale v momentální chvíli Shiranui nepříjemně ohrožovaly. Nejspíš nebude mít na vybranou, a bude to muset zkusit někde jinde.
I přes rachot, který byl okolo jsem stále pokračovala v meditaci. Stále jsem toho pocitu nemohla dovršit, ale místo toho se objevil jiný, který se projevil když hadi byli velmi blízko a chtěli mě zabít. Najednou jsem cítila ten vražedný úmysl, na které moje tělo zareagovalo tím, že jsem vytáhla kunaie a chladnokrevně jsem ty plazy přišpendlila k zemi. Když sebou budou dále škubat tak do ich udeří blesk, kterej díky vodiči bude ještě silnější. Já jsem se i přesto ihned vrátila k meditaci.
Tak pokus o opětovné provedení meditace byl pozoruhodný. Na Shiranui bylo možné nejednou sledovat s údivem její odhodlanost. V aktuální chvíli ale spíše byla problémem. Přálo ji však štěstí, i když si to nejspíš neuvědomovala. Ono dva plazi byli skutečně rychlí a měli správné předpoklady na zasažení Shiranui. Když se je pokusila trefit, jednoduše uhnuli a ránu schytal někdo za nimi. Zdálo se, že i tito dva jsou víe odolnější vůči raitonu.... spíše než odolnější byli odhodlanější. Nesli vůli Shiranuininy nepřítelkyně. Shiranuinino štěstí spočívalo v tom, že již když se zdálo, že po ní bude, protože se chystala opět uchýlit k meditaci, čím podcenila tyto dva hady, celé vězení se začalo hroutit a technika Senej tajashu byla deaktivována. Bylo to z jediného důvodu. Blesk po hadech konečně došel až ke záhadné ženě, čím ji způsobil vážná zranění v důsledku, kterých deaktivovala své dvě techniky. Tohle již byl opravdu vážný problém, který Shiranui vyrušil z meditace. Pokud by neuhnula, spadl by na ní nejeden kousek kamene, z kterého toto vězení bylo tvořené. V tom případě by její osud nebyl příliš milý. Když se ji však podaří dostat pryč, na zemi i díky Té vší tmě uvidí kousek potrhané látky. Podobné, jaké ji tvoří mikinu, zároveň i s kouskem shinobi vesty, kterou používají Konohagakure no shinobi. Něco zde nehrálo, a po tajemné ženě opět ani stopy. Rozhodne se Shiranui prvně zničit svého nepřítele, a pak meditovat, a nebo obráceně? Kdyby bylo tak snadné ji zničit, nejspíš by Hakuja Sennin nedal jasně znát, že prvně musí být provedena meditace. Meditovat však lze i ve stoje. Předtím kladl důraz na turecký sed, ale nyní zde nebyl.... co nevidí, to by vadit nemělo, ne?
Měla jsem na kahánku. Díky hroucení jsem nemusel skákat vysoko. Mohla jsem proskočit dírou v této bariéře. Když jsem však utíkala tak mě málem rozdrtilo pár opravdu velkých šutrů. Začala jsem mít strach, že mě jeden z nich rozmáčkne. Trochu jsem se i začala bát smrti, která mi klepala na dveře. Byla jsem stále ve stavu meditace a vědomí, přičemž jsem utíkala. Nedokážu popsat jak je to možné, ale zdá se, že mozek tím neustálým přepínáním nějak zblbnul a zapoměl se přehodit. Všimla jsem si potrhaného oblečení, které mi přišlo až příiš povědomé. Schovala jsem si jej do vesty a utíkala směrem a bezpečné místo.
Shiranui se podařilo udržet alespoň zdánlivou podobu meditace. Tohle pro ní sice nebylo ideální, ale postačilo to k možnému dovršení této části tréninku. Šat z nepřítelova oděvu přišel vskutku Shiranui až příliš povědomý. Možná ji vrtalo hlavou pár věcí, ale nad nimi neměla čas přemýšlet. Nemohla se totiž nijak nechat vyrušit ze svého stavu meditace. Její možné obavy se potvrdily, když se její nepřítelkyně rozhodla vyjít ze stínu ale když vyšla... Shiranui byla nejspíš nemile překvapena, protože spatřila samou sebe. Tohle byl i důvod, proč tento souboj nemůže vyhrát. Stojí zde proti vlastním technikám, a proto to chtělo něco nového. Kdo ví, co se stane, když Shiranui dosáhne požadovaného pocitu? Pomůže ji to? Pokud ano, tak jak? Je zde příliš mnoho otázek, a na všechny Shiranui nemůže nalézt okamžité odpovědi.
Byla jsem celkem zmatená podobou mého protivníka, který vypadal přesně jako já. " Nepamatuji si, že bych dělala Kage bunshin " Řekla jsem jen tak do vzduchu. Nečekala jsem od ní ani odpověď. Bylo by to naivní si myslet, že se nepřítel se mnou bude bavit a tak bylo zbytečné v něčem takovém i pokračovat. I když jsem se snažila ze všechsil stále něco chybělo abych znovu získala ten pocit. Na nepřítele jsem však kvůli tomu ještě neútočila.
Z logického hlediska toto byl jen duplikát, takže by nemohl zvládat vše to, co originál, ale ten, kdo takto smýšlí, z daleko se plete. Shiranuinin duplikát disponoval všemi technikami, kterými disponovala Shiranui ve chvíli jeho stvoření. Jediná šance na něj tasit něco nového je naučit se to za pochodu, a nebo jej překvapit jinými věcmi než-li jutsu. Shiranui ještě nevěděla, zda-li její nepřítel dokonce i smýšlí jako Ona. Možná byl nejvyšší čas to zjistit. Pokud by se ji pořád nedařil v sobě vyvolat ten pocit, mohla by použít tento jiný způsob jako takovou pojistku, že zůstane při životě. "Suiton: Suishōha." Promluvila naprosto totožným hlasem jako Shiranui. Bylo to nejspíš zvláštní takto sama sebe poslouchat.
Jelikož nepřítel používal stejné techniky jako Shiranui, Shiranui mohla nyní velmi dobře vědět, co bude následovat. Možná by ji to dalo nějakou šanci se tomu ubránit ne za použití jutsu. Stačilo pouze zapřemýšlet. Proud vody ale byl opravdu silný, takže kdyby Shirani smetl, zapříčinil by nehezké poranění způsobené z velké míry nejbližší stěnou, v lepším případě.
Jelikož nepřítel používal stejné techniky jako Shiranui, Shiranui mohla nyní velmi dobře vědět, co bude následovat. Možná by ji to dalo nějakou šanci se tomu ubránit ne za použití jutsu. Stačilo pouze zapřemýšlet. Proud vody ale byl opravdu silný, takže kdyby Shirani smetl, zapříčinil by nehezké poranění způsobené z velké míry nejbližší stěnou, v lepším případě.
Vlna byla obrovská a já hledala slepý bod kam vlna nedosáhne. Napadlo mě něco velmi bláznivého co se mi možná může vymstít. Další sebevražedná taktika podobná té minulé. Vyběhla jsem vpřed připravená na moji taktiku. Byla to sice obří stěna, ale měla jsem zhruba vteřinu na to abych svůj plán provedla. Vlna nebyla daleko od uživatele takže mi to zaručeně pomůže. Připravila jsem si chakru a hodila dva kunaie s výbušnými lístky každý na jinou pozici ve vlně abych ji zmátla. Na vteřinu jsem tím udělala průchod ve vlně a to byla chvíle pro moje shunshin no jutsu, které jsem provedla abych tím průchodem stihla proskočit. Udělala jsem však odraz z druhé strany vlny znovu pomoci shunshin no jutsu k ní z boku kde jsem ji chtěla lapnout po krku. Kdyby mi ruku chytla tak by se aktivovala moje technika. Nan no Kaizo. Byla to dobrá lapací technika, která vypadala jako bych neměla kosti a tak trochu se ze mě stala elastička. Začala jsem ji celým tělem obmotávat a zabránit ji v pohybu. V nejhorším případě bych ji zlomila vaz i když se mi zrovna nechtělo když vypadá jako já.
Tak Shiranui nepochybně opět riskovala, ale někdy se říká, že risk je zisk, tak tedy proč to nezkusit? Při svém útoku zapomněla ale na jednu důležitou věc, ono Shiranuinin nepřítel ovládal taktéž nan no kaizo, a tak jakmile se dostala Shiranui do blízkosti jejího duplikátu, zjistila, že podnikla naprotso zbytečný krok. Snaha se však cení. Jenomže Shiranui byla snaživá to ano, ale tímto svou maličkost opravdu ohrozila.
Jakmile chtěla zaútočit, hlava jejího duplikátu se jakoby protáhla na horu, a pak jako z gumy celá i s jejím krkem posunula do pravé strany. Právě nyní Shiranui použila taktéž nan no kaizo, což mělo za následek, že se nyní dva gumoví lidí snažili jeden druhého zasáhnout. Zda-li to logické je, přesvědčte se sami v dalších postech.
Jakmile chtěla zaútočit, hlava jejího duplikátu se jakoby protáhla na horu, a pak jako z gumy celá i s jejím krkem posunula do pravé strany. Právě nyní Shiranui použila taktéž nan no kaizo, což mělo za následek, že se nyní dva gumoví lidí snažili jeden druhého zasáhnout. Zda-li to logické je, přesvědčte se sami v dalších postech.
Použila jsem stejný trik jako třetí hokage když bojoval s Tobiramou a Hashiramou. Když uhýbala jsem ji na ni hodila dva výbušné lístky, které se ji přilepili na nohu a ruku. Já jsem v tom momentu uskočila a při úskoku jsem lístky odpálila. Tento další risk ji mohl bud zabít a nebo připravit o končetiny pokud nebyla edo tensei což bylo zcela nemožné. Dívala jsem se na obláček kouře a čekala jsem jestli něco uvidím.
Ono zdálo se čím dál tím víc, že Shiranui si neuvědomuje plnou sílu svých technik. K tomuto názoru by někdo mohl dospět již u techniky Raiton: Juurokuchu shibari. Tedy nepočítala s raitonovými výboji v obří peci, a proto ji kopl. S čím tentokrát nepočítala u Nan no Kaizo? No ne s čím nepočítala, ale spíše co u Nan no kaizo podcenila. Nurari s touto technikou dokázal neuvěřitelné věci. Shiranui sice nebyla Nurari, ale podstata Nan no kaizo byla pořád stejná. Jakmile hodila dva kunaie s výbušnými lístky směrem na končetiny Shiranuinina duplikátu, nejen že se končetiny nepřirozeně ohnuly, ale její nepřítel se nimi rychle chytil hrbolu na stropě a přitáhl se k němu. Čas stihnout to měl, jelikož Shiranui taktéž musela prvně uskočit, aby mohla odpálit své kunaie. Duplikát Shiranui s tímto manévrem započal právě, když postřehl, že Shiranui se chystá uskočit. Neměl sice sharingan, ale když jste u někoho blízko, což Ona zrovna byla, jste schopní lépe číst něčí pohyby, a však musíte být pozorní a nepodcenit jej. Nepřítel se pro jednou opět před Shiranui skryl ve stínech této místnosti. Kdyby Shiranui byla senzibil, leda co by to ulehčilo, ale nyní si musela vystačit s tím, co měla, a že to k zahození nebylo.
Tím, že tu byl kouř a udržoval se výše a díky vlhkosti jsem mohla použít jednu techniku, samozřejmě jsem ji nastavila aby nepůšobila na místě kde zrovna stojím. Použila jsem techniku Suiton: Kokuu no Jutsu kdy ze stropu začal padat olej. Díky tomu jsem mohla jak zjistit kde se nechází tak ihned provést protiúder. Jakmile bych uslyšela její kroky nebo jen dopadnutí kapek na její tělo či oblečení tak bych tím směrem poslala pár kunaiů s výbušnými lístky, které by ji poslali na onen svět a nebo by ji i přesto usmažily plameny ze zapáleného oleje, které bylo všude kolem ní a i na ní samotné.
Nakonec se ukázalo, že se nejednalo o kunaie, jak si původně Shiranuinin nepřítel myslel. Při krátkém souboji tělo na tělo gumového panáčka s gumovým se Shiranui chytře pokusila připevnit na končetiny nepřítele výbušné lístky. Z dálky to vypadalo jako hození, ale z bližší blízkosti to připomínalo spíše přiložení s trochu větší vzdálenosti, takže mírně pohozené. Na vysvětlování komplikované, ale na vykonání poměrně jednoduché. Shiranuinin nepřítel však postup úhybu provedl jaký by provedl i u kunaie, a proto Shiranui nevyšly její plány. Výbušný lístek nebyl v dostatečné blízkosti na to, aby se stihl připevnit. V momentě, kdy jej Shiranui poslala, to vypadalo nadějně, ale pak následoval nepřirozený ohyb končetiny a přitažení ke stropu, protože si její nepřítel stihl všimnout jejího ústupu. Reflexy dvou žen se zdály být stejné. Že by to bylo tím, že obě byly teoreticky totéž?
Duplikát hrdě setrvával na stropě, ale tu najednou na něj začal kapat olej. Měl stejné reflexy jako Shiranui, ale to neznamenalo, že tohle musel předvídat. Někdy v mnohém překvapujeme i sami sebe, a toto byla podobná chvíle. Než však stihl Shiranuinin kunai doletět ke svému cíli, nepřítel stihl zakročit. Olej poznal lehce, a vybavit si v jakém je nebezpečí je poměrně snadné. Nepřítel si musel stáhnout svou vlastní kůži, protože tato byla již poskvrněna olejem, který by jej nepříjemně ohrožoval. Nyní se obrovskou rychlostí řítil na Shiranui. Jak pak bude reagovat? Rozhodně se nepřítel snadno v pohybu sundat nenechá.
Duplikát hrdě setrvával na stropě, ale tu najednou na něj začal kapat olej. Měl stejné reflexy jako Shiranui, ale to neznamenalo, že tohle musel předvídat. Někdy v mnohém překvapujeme i sami sebe, a toto byla podobná chvíle. Než však stihl Shiranuinin kunai doletět ke svému cíli, nepřítel stihl zakročit. Olej poznal lehce, a vybavit si v jakém je nebezpečí je poměrně snadné. Nepřítel si musel stáhnout svou vlastní kůži, protože tato byla již poskvrněna olejem, který by jej nepříjemně ohrožoval. Nyní se obrovskou rychlostí řítil na Shiranui. Jak pak bude reagovat? Rozhodně se nepřítel snadno v pohybu sundat nenechá.
Přišla na způsob jak se zbavit oleje, který měla na těle, ale zapoměla na jeden prostý fakt. Už při cestě ke mě byl na zemi olej. Technika totiž nepůsobila jen nad ní. Jen se vyhnula mě, jinak byla všude okolo. Když se však řítila dostala na sebe olej znovu, jelikož ji to pocákalo jejími kroky. Mohla jsem se jen pousmát když jsem vytáhla skrytá zapalovač. Nosila jsem ho pro takovéto případy když neumím katon. Hodila jsem zapálený zapalovač na olej, kterej velkou rychlostí rozhořel celé bojiště kromě toho kde jsem byla já. Neměla kam uskočit. Kdyby skočila do vzduchu tak by ji zasáhnul kunaie s výbušným lístkem. Pokud chtěla zůstat tak by se uškvařila za živa. I kdyby tu techniku použila znova, tak stále by stála na oleji který hoří.
Vskutku Shiranuinin duplikát byl opět trochu poskvrněn olejem, ale jelikož se nyní jednalo o opravdu rychlý pád ze stropu a směrem vzdušnou čarou ke Shiranui.... kapek bylo čím dál tím méně, a padlo na ní i minimální množství, jelikož padala stejným směrem jako kapky. Nebyla však rychlejší než ony. Než se stihla k Shiranui dostat byla již opět celá promočená olejem. To už ale stihla Shiranui do oleje hodit zapalovač, a však... v životě to nejde vždy podle Našeho logického uvažování. Nepřítelkyně začala hořet, to ano, ale protože se řítila opravdu vysokou rychlostí, dorazila hořící do kruhu, jediného místa v této místnosti, které nehořelo. Bylo opravdu moudré olejem promočit téměř celou tuhle místnost. Jak pak se Shiranui dostane pryč. Byla jedna možnost, ale tu ji nyní bude ztěžovat splašený nepřítel. Ono přeci jen když hoříte nejste schopni normálně uvažovat, křičíte, běháte do kolečka, jednoduše blbnete. To nyní dělal Shiranuinin duplikát. nejhorší na tom, ale bylo, že nebylo způsobu, jak ho z kolečka dostat. Splašenou ji totiž nebylo snadné zaměřit, a kdyby použila Shiranui nějakou suitonovou techniku, neuhasila by oheň a nesmyla z ní olej? O tom, zda-li by pak nepřítelkyně byla schopna nějakého kvalitnějšího boje, lze pouze spekulovat, ale raději bych to osobně zkoušet zjistit nechtěl.
Rozházela jsem pár kaminari senbonů po zemi kde neustále pobíhala, čímž se i ona snažilla určitě vyhýbat. Jenže já ji hnala na určité místo kde jsem měla v plánu udeřit já zatímco ona nebude mít kam utéct, jelikož kdyby udělala další krok tak by si zapíchla senbony do nohy. To byla moje strategie. Já jsem samozřejmě tak blbá nebyla abych šlápla na svoje senbony a tak jsem k ní proskakovala a se sevřenou pěstí jsem mířila na její obličej. Bylo to sice hnusné a nesportovní, ale byl to dobrý způsob jak mi poslat pryč.
Jak Shiranui byla naivní... bylo to vážně směšné. Takhle zpochybňovat Senninov rady. Měla se snažit v sobě nabudit opět ten pocit, ale Ona se raději řídila svou hlavou. Možná, že ji to prvně nešlo, ale co pak čekala, že ji to půjde na první pokus? Měla se někde uchýlit k meditaci na klidné místo a zkoušet to pořád dál. Sennin ji to neřekl proto, aby zde přežila, ale hlavně, aby mohla pokročit dál ve svém tréninku. Zde však jedna věc nešla s bez Té druhé. Splašený duplikát těžko uhýbal, přeci jen měl na starosti důležitější věci, kterými byla například jeho ohořelá kůže. Kaminari senbony ji zasáhly. Nepohybovala se podle Shiranuinina očekávání. Neustupovala. Když se však pokoušela ji udeřit navzdory aktu, že z ní šlehalo nespočet plamenů.... začalo ji brnět celé tělo a Ona začala odevšad slyšet hadí syčení. Její tělo ji přestávalo pomalu poslouchat, ale pořád ho mohla do jisté míry ovládat. Nedala na Senninovy rady, a tak nyní musí nést následky. Sennin ji slíbil, že ji bude cvičit, ale ne to, že to přežije.
Stále jsem nemohla meditovat kvůli tomuto boji kde mi šlo doslova o kejhák. Nedávalo však absolutní smysl, že se mé tělo přestalo hýbat. Jako by bylo někým ovládáno. V tom jsem zaslechla syčení což mě ještě více zmátlo. Nepřítel byl zraněný a panikařil, neměl čas ani starost o mě. Začala jsem mít však strach z neznámého když se mé tělo nehýbalo a měla jsem pocit jako by mě měl spolknout had. Zavřela jsem své oči když mi nic jiného nezbývalo a v podivném postoji jsem se snažila znovu ovládnout své tělo přičemž mi procházelo tělem tolik neznámých pocitů až na strach ze smrti. I když jsem mu byla blízko nepoddala jsem se mu úplně. Kdybych tak učinila na 100% bych umřela. To jsem však nechtěla, ale věřila jsem, že přežiju a stanu se silnější. Ne nadarmo se říká Co tě nezabije, to tě posílí.
Vskutku na meditaci nejlepší chvíle nebyla, ale copak si můžeme vybírat, co Nám má budoucnost dát za překážku do Našeho života? Takhle to nefunguje, a meditovat lze nejen v tureckém sedě. Shiranuinin nepřítel před ní nemile shořel. Bylo to nepochybně divný pocit, dívat se, jak někdo, kdo vypadá úplně jako Vy, hoří. Jakmile ale oheň na nepřítelově těle ustál, to se rozpadlo na popel. Shiranui nepoužila žádnou silnou katonovou techniku, takže to nedávalo sebemenší smysl. Zůstala by zde alespoň její ohořelá kůže, a nebo její kosti, když už nic jiného, ale z toho všeho zde byl jen prach. Shiranui se dál nemohla hnout a syčení bylo čím dál tím víc hlasitější. Všichni si dokážeme představit, co se stane, jakmile se přiblíží ještě blíž. Ještě však předtím než se tak stalo, na Shiranui spadl z nebe nezvaný host. Naštěstí pro ní, ji přišel pomoct, a ne jí zabit.
"Říkala jsem mu to, a On mi nechtěl uvěřit. Nedokážeš to, co po Tobě požaduje sama, a proto jsem tady..." Znělo to poněkud zvláštně, protože had spadl Shiranui do jejího výstřihu, takže, když řekl, jsem tady... bylo to vážně divné. "Ani Jiraya-chan to nezvládl sám, myslím... pomůžu Ti, ale rychle než se zde objeví ten, koho by si určitě nerada potkala." Shiranui si mohla myslet, že její očividně nová kamarádka má na mysli Hakuja Sennin, ale nebylo tou tak. Na tomto místě existovalo mnoho bájných hadů a na jejich vrchole byl Hakuja Sennin, ale byli zde i tací, kteří svou sílou mu schopni konkurovat byli, ačkoli na to prvně nevypadají. Hakuja Sennin měl zde však pořád to nejvyšší slovo. "Měli by jsme začít, jinak už příležitost nebudeme mít, a skončíme... to raději nechtěj vědět. Pomůžu Ti ve soustředění, ale rychle!" Shiranuinina nová kamarádka byla pravděpodobně víc vystrašená než samotná Shiranui. Možná právě proto si nevšimla, že se Shiranui není schopna jaksi hýbat. Tím že jí pomáha... hodně riskuje, ale pokud Shiranui povede jen ke úspěchu jejího momentálního cíle, Hakuja určitě nebude mít žádné námitky. Myslel si, že to Shiranui zvládne samotná, ale konec konců to nedokázal ani Jiraya. Hakuja Sennin ji dal na záda příliš velké břímě.
"Říkala jsem mu to, a On mi nechtěl uvěřit. Nedokážeš to, co po Tobě požaduje sama, a proto jsem tady..." Znělo to poněkud zvláštně, protože had spadl Shiranui do jejího výstřihu, takže, když řekl, jsem tady... bylo to vážně divné. "Ani Jiraya-chan to nezvládl sám, myslím... pomůžu Ti, ale rychle než se zde objeví ten, koho by si určitě nerada potkala." Shiranui si mohla myslet, že její očividně nová kamarádka má na mysli Hakuja Sennin, ale nebylo tou tak. Na tomto místě existovalo mnoho bájných hadů a na jejich vrchole byl Hakuja Sennin, ale byli zde i tací, kteří svou sílou mu schopni konkurovat byli, ačkoli na to prvně nevypadají. Hakuja Sennin měl zde však pořád to nejvyšší slovo. "Měli by jsme začít, jinak už příležitost nebudeme mít, a skončíme... to raději nechtěj vědět. Pomůžu Ti ve soustředění, ale rychle!" Shiranuinina nová kamarádka byla pravděpodobně víc vystrašená než samotná Shiranui. Možná právě proto si nevšimla, že se Shiranui není schopna jaksi hýbat. Tím že jí pomáha... hodně riskuje, ale pokud Shiranui povede jen ke úspěchu jejího momentálního cíle, Hakuja určitě nebude mít žádné námitky. Myslel si, že to Shiranui zvládne samotná, ale konec konců to nedokázal ani Jiraya. Hakuja Sennin ji dal na záda příliš velké břímě.
Bylo to velice obtížné, ani jsem nečekala, že se mi dostane pomoci. Pomoc se dostavila později formou hada, který se nabídl. Byla jsem velmi ráda, neviděl jsem však toho hada kvůli tomu, že jsem se nemohla hnout a jaksi nebyl v tom dobrém úhlu, ale zněla jako Neru. Bylo shovaná v mém hrudníku a já neměla jaksi navybranou a musela poslechnout. Byl teď zrovna jen čas to právě teď provést. Zavřela jsem oči a začala jsem meditovat i když ne zrovna v ideální pozici. Přesto jsem se snažila i v této situaci.
Možná to bylo způsobeno tím, že se Shiranui víc snažila, nebo tím že byla více odhodlanější než předtím toto splnit, ale v každém případě na tom měla velikou zásluhu její nově nabytá přítelkyně. Dokázala to. Někdy spojení člověka s hadem, aby se dosáhlo tohoto stavu je velmi obtížné, a když jste jinchuuriki takřka nemožné, ale Shiranui měla Ty správné předpoklady, aby to dokázala. Byla přeci jen podle Hakuja Sennina reinkarnací Orochimara. Její očí se mírně změnily do Té hadí podoby, a čím víc času uplývalo, Shiranui se začínala čím dál tím víc cítit jako had. Není pochyb o tom, že pokud by vyplázla jazyk, nebyl by lidský. "A je tady." Shiranui s hadem byla dokonalé spojená, a nyní v jejím současném stavu mohla pocítit tu neuvěřitelnou chakru, která se k ní přibližovala. Není divu, že z něho je její nová přítelkyně tak vystrašená.
Stěna, která se nacházela před Shiranui, byla celá probourána, a jakmile kouř, který vznikl tímto menším výbuchem rozešel do stran, Shiranui mohla spatřit jejího možného nepřítele. Nevěděla jak to dopadne, a když obří tří hlavy had spatřil Shiranui ve stavu Sennin modu, neútočil, ale pořád vypadal dost agresivně. "Začínáš mě překvapovat Chika-chan... sss... neměli jsme jí pomáhat." Promluvila prostřední hlava, a tu se směrem ke malému hadovi v Shiranuininém výstřihu natáhla. "Jak hezké Vás opět vidět Chinatsu-sama. Myslela jsem, že jste mimo Ryuchidou." Nyní Shiranui měla příležitost si zapamatovat oba jména těchto hadů. Zda-li ji to k něčemu bude, to se neví, ale bez Chiky se očividně nedokáže dostat do stavu sennin modu. Co se týče Chinatsa-sama. Je jen hrstka legendárních hadů, a Shiranui měla co do činění právě s jedním z nich. O tom jestli je moudré s nim bojovat i ve stavu sennin modu lze spekulovat. "Moc dobře víš Chika-chan, že strážce srdce Ryuchidou nikdy tuto jeskyni nemůže opustit. Hakuja-sama chrání sice Ryuchidou zevnitř i z venku, ale jeho síle v samotném srdci Ryuchidou slábne." Srdcem Ryuchidou nejspíš had ml na mysli centrum, nebo něco podobného. Čím je ale tak důležité, že si vyžaduje speciálního ochránce? Očividně ale Chinatsu-sama nemusel setrvávat pouze v srdci Ryuchidou... jeho tělo bylo tak dlouhé, že určitě svou koncovou částí v srdci pořád je.
Stěna, která se nacházela před Shiranui, byla celá probourána, a jakmile kouř, který vznikl tímto menším výbuchem rozešel do stran, Shiranui mohla spatřit jejího možného nepřítele. Nevěděla jak to dopadne, a když obří tří hlavy had spatřil Shiranui ve stavu Sennin modu, neútočil, ale pořád vypadal dost agresivně. "Začínáš mě překvapovat Chika-chan... sss... neměli jsme jí pomáhat." Promluvila prostřední hlava, a tu se směrem ke malému hadovi v Shiranuininém výstřihu natáhla. "Jak hezké Vás opět vidět Chinatsu-sama. Myslela jsem, že jste mimo Ryuchidou." Nyní Shiranui měla příležitost si zapamatovat oba jména těchto hadů. Zda-li ji to k něčemu bude, to se neví, ale bez Chiky se očividně nedokáže dostat do stavu sennin modu. Co se týče Chinatsa-sama. Je jen hrstka legendárních hadů, a Shiranui měla co do činění právě s jedním z nich. O tom jestli je moudré s nim bojovat i ve stavu sennin modu lze spekulovat. "Moc dobře víš Chika-chan, že strážce srdce Ryuchidou nikdy tuto jeskyni nemůže opustit. Hakuja-sama chrání sice Ryuchidou zevnitř i z venku, ale jeho síle v samotném srdci Ryuchidou slábne." Srdcem Ryuchidou nejspíš had ml na mysli centrum, nebo něco podobného. Čím je ale tak důležité, že si vyžaduje speciálního ochránce? Očividně ale Chinatsu-sama nemusel setrvávat pouze v srdci Ryuchidou... jeho tělo bylo tak dlouhé, že určitě svou koncovou částí v srdci pořád je.
Během meditace jsem pomalu začínala cítit změny v mě samotné. Nevěděla jsem však jak vypadám z venku, na to bych asi potřebovala nějaké větší zrcadlo abych se mohla přesněji prohlédnout. Tohoto stavu bylo velice těžké dosáhnout a ani jsem nevěděla zdali dokážu sennin mod používat bez toho aby na mě ležel nějaký had. Byl to závažný problém, který budu muset později vyřešit abych přešla do sennin modu rychleji a co nejnenáročněji. Bylo zvláštní cítit jak mi z hlavy stoupají rohy, můj jazyk se mění a prodlužuje a k tomu všemu se mi mění i oči. Trochu i tělo jak jsem si mohla později všimnout. Byl to velice zvláštní pocit, který se nenaskytne každému, krom toho jsem cítila velkou chakru což byla trojhlavého hada asi něco jako hydra kterou přivolávám osobně. Normálně by z něho šel strach, ale v tomto modu jsem ho jaksi tolik nepociťovala. Cítila jsem se jako jedna z jejich druhu. Ti dva se mezi sebou bavili a já si připadala trochu cizí a tak jsem se rozhodla něco říci když už jsem tady. " Ehm. Mohla bych se zeptat proč jste mi nemohli pomoc? " Slušně jsem se zeptala, nezapoměla jsem na výchovu od rodičů, kteří mi ji cpali do hlavy už od narození. Někdy se to však hodilo, ale nevěděla jsem jak se přesně chovat k mluvícím hadům, to mě jaksi zapoměli naučit. " Srdce Ryuchidou? To zní zajímavě, pokud můžu nějak pomoc tak ráda pomůžu " Velice mě to zajímalo když toto téma nakousli. Měla jsem ráda dobrodružství a záhady a tohle vypadalo tajemně. Ráda bych se do srdce této jeskyně podívala co tam Hakujo Sennin ukrývá a co slábne. Nejsem sice žádný medik, ale třeba bych nějakým dílem mohla pomoci těmto stvoření s jejich problémem, který zrovna řeší. Had byl však větší než já tak jsem doufala, že mě aspoň uslyší. Trochu jsem i zasyčela, jelikož jsem byla teď z části had, ale s těma rohama jsem spíš vypadala pomalu jak drak což bylo velice matoucí, jistě se potom na tento detail zeptám.
Strana 6 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 6 z 8
Povolení tohoto fóra: