Ryuchidou
4 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 2 z 8
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ryuchidou
First topic message reminder :
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
Re: Ryuchidou
Téměř se mu vyvedl útok, nebýt toho, že jsem pořád byl ve svém sennin módu. Vyblokoval jsem Katanu svým hadím ocasem, který se omotal okolo jeho ruky. Já jsem spojil ruce dohromady. "Senpou: Muki Tensei!" ze země vystoupili ostny, které se obklopily okolo mě.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Když se jeho had omotal kolem mé ruky, tak jsem se rozpadl na malé hady a zformoval jsem se kousek od něj. Složil jsem pár pečetí. Fuuton: Daitoppa. Technika by ho měla dostat, ale pro jistotu jsem si přichystal další možnost.
Orochimaru- Sannin
- Počet příspěvků : 67
Moje technika nezabrala, je pořád o krok napřed. Odkud vzal tolik zkušeností?
"Kdo sakra jsi? Orochimaru!?" vyhrkl jsem myšlenku, která mi vrtala hlavou. Klekl jsem si a předemnou vyrostla tlustá kamenná zeď, která mě ochránila proti větru.
"Kdo sakra jsi? Orochimaru!?" vyhrkl jsem myšlenku, která mi vrtala hlavou. Klekl jsem si a předemnou vyrostla tlustá kamenná zeď, která mě ochránila proti větru.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Když už na něj mířila technika, tak se mi z rukávu vynořil had, který objel tu zeď a mířil a na něho. Teď se mu však z tlamy vynořilo Kusanagi, které ho mělo zasáhnout. Stačil však promluvit a já se jen pousmál, což mohl brát taky za odpověď.
Orochimaru- Sannin
Co se to děje?! Nevycítil jsem útok svým sennin módem a zasáhl mě svým Kusanagi.
"Jak!?" přimhouřil jsem oči a rána se mi léčila, i když byl uvnitř meč. V přítomnosti jeho hadů jsem nedokázal tak dobře vycítit útok. Možná, je to opravdu Orochimaru a má stejnou čakru!
"Jak!?" přimhouřil jsem oči a rána se mi léčila, i když byl uvnitř meč. V přítomnosti jeho hadů jsem nedokázal tak dobře vycítit útok. Možná, je to opravdu Orochimaru a má stejnou čakru!
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Když byl zasažen, okamžitě jsem se u něj objevil a chytil ho pod krkem. Kusanagi bylo pořád v jeho těle a já s ním pohyboval druhou rukou tak, aby mu pořád působilo škody a on se musel neustále léčit. Pod krkem jsem ho držel pořádně a díval se mu přímo do očí. ,,Je na tobě jakou si vybereš stranu, ale pokud se to nějak dotkne Konohy, tak si tvou hlavu vyvěsím nad postel, jako trofej." Pousmál jsem se a stisk povolil. Díval jsem se stále na něj a pomalu mizel v ohni.
>přesun
>přesun
Orochimaru- Sannin
Stál jsem tam jako opařený čajem. Co se to sakra stalo? Proč má nademnou takovou moc? Najednou jsem byl plný vzteku a nenávisti. Vyléčil jsem se během chvíli.
"Brzy se to Konohy dotkne a pak už budu připraven!" poskládal jsem ruce v pečeť a zmizel v ohni.
"Brzy se to Konohy dotkne a pak už budu připraven!" poskládal jsem ruce v pečeť a zmizel v ohni.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Společně se Shiranui jsme dorazili na místo, kde začínal Ryuchido. Jednalo se o jeskyni. Tato jeskyně však skrývá mnoha tajemství. "Jsme na místě. Dál půjdeš samotná." Nejraději bych odešel zpátky do Konohagakure no sato, ale byl jsem tak troch zvědav, jak pak to dopadne se Shiranui. Zemře po pěti metrech následující chůze, nebo po půl hodině hledání Hyakuja Sennina? A nebo mě překvapí něčím jiným? Každopádně dál Shiranui bude pokračovat sama. Hadi by pravděpodobně prozradili mou identitu, což by bylo taky jistou komplikací.
Orochimaru- Sannin
" Děkuji za doprovod, dál to tedy zvládnu. Předpokládám, že se ještě setkáme takže naschle " Rozloučila jsem se s Ryuuem a pokračovala jsem do jeskyně samotná jen s Neru, která mi hlídala záda a okolí kdyby se něco stalo. Byla jsem velice zvědavá co tu na mě Ryuu s Hokagem přichystali. Kráčela jsem tichými kroky vpřed neznámému abych odkryla tajemství tohoto místa. Chtěla jsem být osobou, která se začlení mezi těch pár co v téhle zkoušce obstáli.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Okamžitě když Shiranui vkročila na území Ryuchido, Neru se začala chovat neobvykle. Že by to bylo tímto místem? Byla více nervozní, a zdálo se, že i agresivní. Začala se okolo Shiranui pořád motat a vyhlížet něco v dáli. Tento pocit se nijak víc Shiranui netýkal. Pouze působil na Neru. Po chvíli chůze před Shiranui přeběhla myš, která si to mířila pryč z jeskyně. Dřív než dosáhla ale svého, na ní Neru zaútočila. Nemilosrdně a rychle. Možná, že to měla v povaze, a nebo ji Shiranui znala méně než si myslela? Kolik toho sdílí se svým hadem? Najednou v keři za Shiranui něco šustlo. Připadalo to jako něco obrovského, ale pořád to bylo skryto za tím keřem, a tak to Shiranui nemohla vidět. Za okamžik nastalo opět ticho. Atmosféra houstla a Shiranui si mohla začít uvědomovat, že tohle bude těžší než si myslela. Nemohla zde kontrolovat svého hada, a pravděpodobně ji z od dáli něco sledovalo, ale když se rozhodla to lépe prozkoumat, nic tam nebylo.
Hakuja Sennin- Hebi Sennin
- Počet příspěvků : 72
Neru se zničeho nic začala chovat velice podivně. Jako by to ani nebyla ona a to jsme se znali už celkem dlouho a takové chování jsem u ní ještě neviděla. Byla jsem tím velice zaražena a tak jsem ihned na ni zavolala když jsem dostala tu příležitost. " Neru co to děláš? Vrať se! " Ona mě však přestala poslouchat, jakoby ji někdo ovládal proti její vůli nebo ji připoměl její základní instinkty, kterými si hadi řídí. Každopádně se mi to nelíbilo a já chtěla svou kamarádku zpátky. " Neru!!!!! " Zakřičela jsem na ni když se vzdalovala. Něco se tu však objevilo za keřem a já nevěděla co to je. Moje bojové instinkty se začaly probouzet a já to šla důkladně prozkoumat. Nejdřív jsem tam však odkopla kámen co ležel na zemi.
Když se Shiranui šla věnovat keři, Neru se odplazila pryč malou skulinkou. Bylo Shiranui určitě podezřelé, co by keř dělal zde v jeskyni, ale když bude pokračovat dál, zjistí, že keř není tím jediným úchvatným na tomto místě. V keři, kde něco šustlo se opravdu nic nenacházelo, alespoň v současnosti. Nikdo nemohl popřít fakt, že se tam před chvíli něco nacházelo. Přece jen keř by sám nešustil. Zde v jeskyni nebyl takový vítr, že by keře k něčemu takovému přinutil. Byl zde spíše takový ten chladný vánek vedoucí od vchodu do jeskyně. Nyní zde byla Shiranui naprosto sama. Nebyl zde nikdo, kdo by ji podpořil. Pokud dokázala přivolat dalšího hada, určitě si uvědomovala fakt, že pravděpodobně se i tento had začne chovat podobně jako Neru. Kdo ví? Možná by na Shiranui i zaútočili? Co teprve Neru? Zaútočí na v budoucnu na Shiranui? Určitě se Shiranui se svým hadem potkají, ale za jakých okolností, to nikdo neví.
Byla jsem nyní v jeskyni sama, aspoň tak to vypadalo až mi nakonec došlo, že to tak vůbec nemusí být. Když jsem se zamyslela nad tím kde jsem a co mi řekl Hokage tak mi něco došlo. Ten keř mohl být klidně maskovaný had, jelikož v jeskyních keře nejsou z důvodu nedostatku světla a vody. Pro jistotu jsem na ten keř hodila výbušný lístek s dálkovou spouští, kterou mohu kdykoliv odpálit a odpálí se i sám při pokusu o zničení ve zlomku setiny. Připravila jsem si jisté pečetě abych mohla hned reagovat. Nebyla jsem tak hloupá jak si někteří mysleli, nepřišla jsem sem nepřipravena.
Ono Shiranui opravdu nebyla hloupá, pouze méně chytrá. Neuvědomila si, že zde s hady nepřišla bojovat, ale vyjednávat. Tato chyba bude mít daleko nosné následky, a však Ty se začnou projevovat až za jakousi chvíli. Keř byl pozoruhodnější, než si Shiranui myslela. Nejen že rostl v jeskyni, ale, jakmile kouř způsobený explozí rozešel do okolních stran, Shiranui mohla vidět keř naprosto nepoškozený. Najednou se celá jeskyně otřásla, ale naštěstí to nebylo nic vážnějšího. Žádná ze stěn se nezřítila, nebo něco podobného. Byla patrná pouze jedna jediná změna, Shiranui pocítila nyní velmi ostrý smrad. Něco takového by jste necítili ani po měsíci na záchodě, kdyby jste tam nesplachovali. Bylo to tady čím dál, tím více podivnější. Stáním na místě a čekáním ale Shiranui nenaplní svůj úkol, takže co se tedy rozhodne podniknout?
To co jsem udělala mohlo být trochu hloupé, ale byl to reflex. Trochu jsem se bála když mi utekla Neru a tak jsem byla opatrnější. Přišla jsem se s hady domluvit, ne rozpoutat válku. Ucítila jsem však jakýsi mrtvolný smrad. Jakoby někdo někoho zabil, hodil ho na měsíc do hnoje a zakopal ho pod zem, přičemž ho po nějaké době vykopal a nechal ho jen tak pohozeného. Mrtvolu jsem však neviděla a šla jsem čím dál víc k původu smradu. Musela jsem dokonce zadržet dech abych se nepozvracela.
Shiranui postupovala hlouběji, a nakonec se zastavila v obrovité místnosti, které stěny byly dírkované. Bylo v nich snad pár miliard malinkatých děr. Pokud Shiranui nos neklamal, smrad vycházel odsud. Blíže jeho zdroj Shiranui vyhledat nebyla schopna. Její nos byl již příliš poblouzněn tím smradem. Jednu chvíli se Shiranui dokonce i zdálo, že cítí řízky. Kde by se ale ty tu vzaly? Tunel, kterým zde Shiranui přišla, se začal zavírat neuvěřitelnou rychlostí. Pokud by pokusila dostat zpátky do něj, pravděpodobně by to nestihla, a hlavně tamtudy cesta nevedla. Shiranui musela projít celou tuto místnost a na konci vejít do malých dvířek. Ty se ale nacházely neuvěřitelně daleko, a Shiranui se ani nevydala na cestu, a už stihla s malinkatých dírek vylézt hromada malinkatých a tenoučkých hadů mnoha pestrých barev. Říká se, že čím víc viditelná je barva na nějakém zvířeti, tím víc je jedovaté. V tom případě tito hadi byli extrémně jedovatí. A co hůř? Z těch dírek vycházeli pořád další a další, čím zaplňovali pomalu celou tuto místnost.
Byla jsem překvapena místem kam mě ten smrad dovedl a ještě víc, když se to tu začalo množit hady, kteří vypadali jako velice jedovaté. Plazili se po zemi, že jsem ani neměla kudy kolem nich projít. Byl to jistý problém, který jsem musela překonat, ale vzpoměla jsem si na jednu základní lekci, ale když jsem uviděla i díry na stropech uvědomila jsem si, že by mě mohli při pádu uštknout. Soustředila jsem chakru s připravenými pečetmi a vytvořila jsem vodní vlnu, která mi mohla vytvořit trochu času na únik ke vzdáleným dvířkům. Ty hady co ke mě mířili to odplavilo stranou a ti co padali ze stropu a stran tak padali do vody, jenž je sebral proud. Zbytek pokud stále vylézal tak jedině někde za mnou, ale snažila jsem běžet rychleji než se oni plazí.
Navzdory veškeré snaze Shiranui se ji nepodařilo ochránit před všemi hady. Přece jen bylo jich nesmírní množství, a ze stěn a tropů padali jako déšť. Proto Shiranui se nezvládla sutinovou vlnou ubránit všem. Když však dva hadi na ní spadli a kousli ji, nestalo se nic. Shiranui ucítila pouze menší bolest, ale dál pokračovala ke dveřím. Že by se nejednalo o jedovaté hady? Celé toto místo bylo podivné. Začalo to keřem v jeskyni a nyní to pokračovalo touto místností, která spíše připomínala doupě několika mrňavých krtků. Krtkům by se lehčeji uvěřilo než tomu, že tyto díry zde udělali hadi. Ono to však hadi tak úplně nebyli. Ryuchido oplývá mnoha tajemství. Například těmi, že zde prvně nesídlili hadi, což však ale málo kdo věděl. Díry ve stěnách plnily hned několik účelů.
Bylo to stále těžší a těžší když na mě dopadali i tak hadi. Dokonce mě i kousli a já pocítila bolest. Nemohla jsem se zrovna zabývat bolestí nebo jedem, jelikož jestli nevypadnu brzy z této místnosti je po mě. Proto jsem běžela co nejrychleji ke dveřím stále se kryjíc a jakmile bych tam byla popadla bych kliku a zavřela za sebou. To byla má jediná naděje na únik. Toto místo bylo životu nebezpečné, měla jsem pravdu když jsem se obávala.
Shiranui úspěšně dorazila ke dveřím. No nedopadlo to tak, jak si představovala. Dorazila k nim celá obalená hady, a dveře následně, co Shiranui potáhla za kliku, se rozpadly na další hady. Ti její tělo začali omotávat. Když smrad ustával, Shiranui začalo být nevolno, a začala se ji motat hlava. Že by za to mohl ten smrad? Nevypadalo to zrovna nejlépe. Samotná Shiranui mohla cítit, jak blízko byla smrti. Něco zde ale nesedělo. Bylo to tím místem, nebo touto situací? To brzy Shiranui zjistí. Zde ale nic nejde podle některých představ. Shiranui ještě ani neviděla ty nejhrůznější věci na tomto místě. Copak ji Hakuja Sennin testoval? Ano. Do své přítomnosti nepouštěl jen tak někoho. Sevření hadů bylo příliš silné, a tak Shiranui znemožnilo jakékoli pohyby rukama. Tohle ale nebyl její konec, nýbrž zkouška, kterou musela úspěšně dokončit, aby zahájila začátek nové etapy v jejím životě.
Nebyla jsem na tom zrovna nejlépe a pomalu jsem z toho smradu začala omdlévat a tlak, který mi působili hadi na mém těle tomu zrovna neprospíval. Musela jsem se z tohoto držení dostat co nejdřív. Byla jsem ve velmi zoufalé situaci a tak jsem musela uvolnit více mé síly, která ve mě dříme. Samotná chakra kolovala mým tělem až se stala viditelnou a kolem mě se začal měnit vzduch i tlak. Nebyla to žádná technika ani nic podobného. Má chakra se prostě dostávala násilím na povrch a působila i na hady. Každopádně to odválo dokonce i ten smrad, jenže mě tento risk stál část mých vlastních sil. Zapojila jsem do toho i svou hrubou sílu a snažila se překonat škrcení hadů.
Ačkoli přišlo neuvěřitelné, že Shiranui dokázala něco, co se daří z většiny pouze jinchuurikim u svého běsnění, byla to pravda. A však nejednalo se o tak silné uvolnění chakry, jak si myslela. Postačilo to ale na to, aby hady dostala pryč ze svého těla. Neuměli se totiž jaksi udržet na chakrovém povrchu, který Shiranui vytvořila, i když byl malý, a proto sklouzli po její kůži až k nohám, a tam spadli na zem. Vypadalo to sice, že to dobře dopadlo, ale nebylo tak tomu. Shiranui po chvíli upadla do bezvědomí, přičiněním smradu, který byla nucena dýchat. Může si zapsat další bod do jejího zápisníku: Nikdy nedýchat cizí neznámou látku. Kdo ví, zda-li ten smrad nevytvořil nějaké iluze, a toto všechno, čím si Shiranui musela projít, bylo iluzí? Hadi disponovali nejednou technikou, která byla založena na tento typ. Dokonce i samotný Shiranui přes výpary z hadí kůže chtěl provést Fushi Tensei se Sasukem. Jakmile se Shiranui probrala. Visela hlavou dolů nad jámou, z které na ní civěl obrovský had. Nevypadal zrovna přátelsky. Podle okolí bylo možné usoudit, že se Shiranui pořád nachází v jeskyni. Neměla nijak svázané ruce, pouze nohy, za které visela dolů. Jednalo se o další možnou iluzi, nebo tentokrát to je opravdové? A jak pak se Shiranui zachová, když had pod ní začal se plazit směrem k ní nahoru po stěně s otevřenými ústy? Chystal se ji očividně sníst. Obrovský had vydával ze své kůže jakýsi sliz, díky kterému se dokázal na stěně udržet. Pohyboval si pomalu, ale za neškodného ho považovat nešlo.
Byla jsem překvapena, že ještě žiju, ale neměla jsem moc času vzhledem k potížím, které nastaly. Byla jsem vzhůru nohama a visela jsem za nohy přičemž se ke mě hrnul velký had. Ani jsem dlouho nepřemýšlela a začala jsem sebou házet ze strany na stranu, čím se mi podařilo se rozhoupat. Chvíli mi to však trvalo a když jsem se dostatečně přehoupla do stojící polohy udělal jsem vše potřebné abych se zbavila toho jenž mi poutalo nohy. Jenže když jsem tak učinila tak jsem začala padat dolů na opačnou stranu než byl had směrem ke steně. Zapojila jsem opět chakru v nohou abych se přidržela na zdi. Byla jsem ale zadýchaná a trochu se začala i potit.
Had, pronásledující Shiranui, ze své kůže začal vypouštět jakési fialové výpary. Že by nepřítel chtěl na Shiranui zaútočit tak jak předtím? Výpary postupně zaplňovaly celou místnost, a tak Shiranui musela okamžitě jednat. Pokud něco nepodnikne, kdo ví, co se stane tenkrát? Tohle byl ale pouhý začátek boje s tímto velikánem. Had se následně rozdělil ve dví a zmizel. Ne v obláčku kouře, ale jednalo se o něco na styl chameleona. Že by hadi disponovali jakousi takovou technikou, a nebo to bylo tím, že výpary stihli částečně zakrýt celé dva hady? Výpary nemuseli mít pouze halucinogenní účinky…
Mezitím co jsem lezla na nahoru k pevné půdě pod nohama jsem si vytvářela pečetě abych mohla zaútočit. Věděla jsem, že slabé útoky na někoho takové ráže nebudou fungovat, a proto jsem použila něco mnohem ostřejšího. Když se mi podařilo dostat na rovnou zem tak se ke mě začal valit kouř, který vypadal spíš jak jedovatý kouř. Blížil se dosti rychle a já nepřítele ztratila z dohledu. " Tak takhle teda ne, už nic nevdechnu " Složila jsem poslední pečeť když se ke mě blížil kouř. " Suiton: Suishōha " Kolem mě se začala shromažďovat do víru i když tu zprvu žádná nebyla. Byla to výhoda této techniky, kterou vytvořil druhý hokage Tobirama. Tato technik se rozléhala všude kolem mě aby kouř ani hadi se nemohli ke mě ani trochu přiblížit. Proud vody byl velice prudký.
Strana 2 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 2 z 8
Povolení tohoto fóra: