Ryuchidou
4 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 7 z 8
Strana 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ryuchidou
First topic message reminder :
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
Re: Ryuchidou
"Ssss... nikdo Tě o pomoct nežádal, takže drž zobák. A ohledně Tebe Chika-chan... sss... bez Tebe to nezvládne, takže teď už to je jen na Tobě. Když se na ní vykašleš, je opět na začátku. Dělej v souladu se svým nejlepším svědomím a příkazy Hakuja Sennina." Po těchto slovech se Chinatsu-sama pomalu, ale jistě odplazil pryč. Ještě předtím než stihl úplně zmiznout z dohledu Shiranui stihl varovat. "A příště s cizími hady vol lépe slova. Možná že si dosáhla Sennin modu, ale na tomto místě, a proti některým nepřátelům to nic neznamená." Chinatsu-sama měl pravdu. Sennin mod Shiranui poskytoval neuvěřitelnou výhodu, ale pořád zde byla jistá omezení jejího těla. To že se naučí nějakou super ultra mega čupr techniku ještě neznamená, že je super ultra mega čupr postava, a to by měla mít na paměti. Pro začátek to ale stačí.
"Jistě... na viděnou Chinatsu-sama." Stihla Chika-chan dodat ke Chinatsuovém odchodu. Nečekala že to půjde tak lehce. Takhle alespoň zbytečně neztrácela Shiranui čas, kterého nejspíš zde ztratila už tak dost. No byl de ještě jeden problém, který byl potřeba vyřešit. Chika-chan uvolnila spojení a Shiranui se vrátila do normálu, ale tohle nebyl ten míněný problém. Problém byl v tom, že tohle Shiranui nedokáže provést sama. Není to nic neobvyklého. Shiranui se tedy bude muset u provádění této techniky spojit s nějakým hadem, a však se nemohlo jednat o len tak ledajakého. Pokud by to Shiranui chtěla vyzkoušet s Neru, pravděpodobně ji něco takového bude trvat déle než měsíc, a to ani nedosáhne zřetelných postupů. Chika-chan, ačkoli vypadala na bezvýznamnou, se na takové věci specializovala, a proto to s její asistencí bylo raz dva. "Tak teď babo raď." Vypadlo ze Chiky ztrápeně. Jak se Shiranui vyřeší tento problém? Pár řešení zde bylo. Nejpřijatelnější asi byla možnost Chiku-chan požádat o uzavření smlouvy. Jenomže jak na to bude reagovat Hakuja Sennin? Možná by se to nemusel ani dozvědět... Shiranui by odešla jen tak... to bylo ale vysoce nepravděpodobné. Najít cestu pryč by pomocí Sennin modu dokázala, ale v Ryuchidou jsou zavedena jistá obranná opatření pro případ, že by se někdo nežádoucí dostal dovnitř Ryuchidou, takže aby mu zamezila v tom se dostat pryč.
"Jistě... na viděnou Chinatsu-sama." Stihla Chika-chan dodat ke Chinatsuovém odchodu. Nečekala že to půjde tak lehce. Takhle alespoň zbytečně neztrácela Shiranui čas, kterého nejspíš zde ztratila už tak dost. No byl de ještě jeden problém, který byl potřeba vyřešit. Chika-chan uvolnila spojení a Shiranui se vrátila do normálu, ale tohle nebyl ten míněný problém. Problém byl v tom, že tohle Shiranui nedokáže provést sama. Není to nic neobvyklého. Shiranui se tedy bude muset u provádění této techniky spojit s nějakým hadem, a však se nemohlo jednat o len tak ledajakého. Pokud by to Shiranui chtěla vyzkoušet s Neru, pravděpodobně ji něco takového bude trvat déle než měsíc, a to ani nedosáhne zřetelných postupů. Chika-chan, ačkoli vypadala na bezvýznamnou, se na takové věci specializovala, a proto to s její asistencí bylo raz dva. "Tak teď babo raď." Vypadlo ze Chiky ztrápeně. Jak se Shiranui vyřeší tento problém? Pár řešení zde bylo. Nejpřijatelnější asi byla možnost Chiku-chan požádat o uzavření smlouvy. Jenomže jak na to bude reagovat Hakuja Sennin? Možná by se to nemusel ani dozvědět... Shiranui by odešla jen tak... to bylo ale vysoce nepravděpodobné. Najít cestu pryč by pomocí Sennin modu dokázala, ale v Ryuchidou jsou zavedena jistá obranná opatření pro případ, že by se někdo nežádoucí dostal dovnitř Ryuchidou, takže aby mu zamezila v tom se dostat pryč.
Hakuja Sennin- Hebi Sennin
- Počet příspěvků : 72
Nebyl zrovna příjemný ani když odcházel, bylo jasně vidět, že mě zrovna nemusí což mě celkem zklamalo, že jsem pro něj byla naprosto nežádoucí. Nedal mi ani čas vše vysvětlit než odešel a odkopl mě když jsem chtěla jen pomoci. V této jeskyni jsem dostávala jednu ránu za druhou a to nejen fyzickou. Nakonec ten obří trojhlavý had se odplazil a já se podívala na Chiku. Chtěla jsem se zeptat na smlouvu když jsem se s ní mohla dostat do sennin modu, ale váhala jsem abych opět nedostala vynadáno. Vypadala mile, ale nevěděla jsem to jistě jen po pár vteřinách strávení s ní. Proto jsem začala trochu jinak. " Moc bych ti chtěla poděkovat za pomoc a záchranu. Bez tebe bych to nedokázala. Ale vypadá to, že jsem opět na začátku. Vypadá to, že sennin mod je velice obtížný a bez partnera to nezvládnu. Má společnice Neru se kterou mám uzavřenou smlouvu se určitě se mnou ještě takto neumí spojit a sama to nedokážu. " Koukla jsem se do země a povzdychla jsem si. Přemýšlela jsem nad tím, co bych musela podstoupit abych mohla sennin mod vyvovat sama bez pomoci. " Není nějaká jiná metoda, kterou bych se dostala do sennin modu? Jsem teprve začátečník. "
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
"Není zač. Jednala jsem v souladu se svým svědomím, ale měla bych se Ti spíš omluvit. Kdybych se tu neukázala, možná bys to dokázala samotná. Možná se Hakuja Sennin-sama ohledně Tebe vážně neplet, ale to Já." Chika-chan vypadalo jako někdo, koho sžírá svědomí, ale měla k tomu oprávněný důvod? Pokud by Shiranui nepomohla, a Ona se nedokázala samotná do sennin modu dostat, pravděpodobně by ji Chinatsu-sama zabil. Jemu podobné věci nedělali problém. Ne jen kvůli jeho legendární síle byl pověřen strážcem srdce Ryuchidou, ale hlavně kvůli tomu, že s nikým nevycházel, a právě proto ho nikdo nedokázal přivolat. Orochimaru a další... od každého nabídku bez lítostně odmítl. Chika byla jiná. Nebyla sice legendární, ale Shiranui se hodila víc než tušila. "Nejspíš se ho budeš muset znova učit, ale tentokrát to bude ještě těžší. Nemáš totiž nějakou dobrou motivaci, která by Tě hnala vpřed. Sama sebe si dokázala porazit i bez sennin modu a Chinatsu-sama, který není tvrdý oříšek, právě odešel. Dovol mi ale napravit chybu, kterou jsem způsobila a stát se Tvým sumonem." Šlo to snadněji než Shiranui myslela. Pravděpodobně Chiku-chan k tomu dohnali její výčitky svědomí kvůli tomu, že ji překazila trénink. Takhle alespoň Shiranui neodejde s prázdnou. I hadi mají city...
" Aha, pak to tedy chápu " Poslouchala jsem ji a mezitím přemýšlela co bude dál, když se však dostala do části kde se zmínila o tom, že to budu muset absolvovat celé znova tak jsem se musela ozvat. " Počkat! To budu muset absolvovat vše co se do teď stalo ještě jednou? To nedám! " Řekla jsem s odporem. Nechtělo se mi to absolvovat znovu, byla jsem už u konce, ne na začátku tak jsem nechápala proč znova. Uklidnila jsem se a pak se podívala na Chiku. " To je skvělá zpráva, ráda s tebou uzavřu smlouvu " Usmála jsem se na ni, ale něco mi došlo. Já sennin mod už zvládnu, ale jen když ona bude u mě. Budu se učit vyvolat sennin mod bez ní. " Takže pokud to chápu správně. Teď se budu učit sama bez cizí pomoci dostat do sennin modu? Mám přebývat dále v Ryuchidou nebo se mám vydat na cesty? " Zabombardovala jsem ji otázkamy na které jsem potřebovala odpověd abych věděla s čím mám do budoucna počítat.
"Může trvat i léta než se jej naučíš používat sama, a nebo to nikdy nedokážeš. Ne každý je jako Naruto-sama. Jiraya to nikdy sám nedokázal, a když dokázal, nedokázal jej udržet." Tato informace působila spíš neutrálně. Shiranui to mohla v budoucnu vládnout a nebo nemusela. Pokud by se nad tím však zamyslela, přišla by na to, že vzhledem ke Jiryaovi je 85% pravděpodobnost, že to sama nedokáže. Legendy však vždy lze překonat, takže i těch 15% stojí za zmínku ke úspěšnému ovládnutí Sennin modu sama. "Hakujův trénink zde prozatím končí. Na víc nejsi připravena. Budu Ti kdykoli k dispozici, když budeš chtít dosáhnout sennin modu. Postačí jen uzavřít smlouvu." Po těchto slovech Chika-chan čekala trpělivě bez žádných dalších známek života na Shiranuininu reakci. Nehodlala se tady pořád ohledně toho opakovat. Ona samotná smlouvu uzavřít nedokáže. Shiranui by měla udělat první krok. Nic méně Chika-chan byla pořád na Shiranuininých prsou. Nejspíš byl pravý čas se přemístit, ale jak?
" No jo, ale jak ji uzavřeme? Každý summon by měl mít svůj svitek, ale já uzavřela smlouvu s celým vaším druhem. Něco zkusím, možná když se tam nějak podškrábneš tak to bude fungovat " Byl to experiment, nevěděla jsem zdali to tak opravdu funguje, ale za pokus jsem nic nedala. Složila jsem pečetě a přivolala si velký přivolávací svitek s podpisy. " Ah,ty potřebuješ vlastně ven. Zašprajcla ses " Zasmála jsem se po dlouhé době od srdce a trochu jsem roztáhla hrudník aby propadla a dopadla na zem. Čekala jsem na to co se bude dít. Nejspíš mě pak čekala cesta zpět co Konohy, jenže tu byl jeden malý problém. " Jak se sakra odtud dostanu?! " Zahulákala jsem do stropu. Utekly mi myšlenky, se nestávalo často.
"Smlouvu se musí uzavřít, jak je známo krví. Na svitku by příliš záležet nemělo, ale pochybuji, že na tom svitku je ještě místo na mou část smlouvy. Prozatím to ale lze vyřešit tím, že zůstanu u Tebe. Nejsem náročný nájemník a příliš místa nezabírám, takže pokud nebudeš nic namítat, přemístím se buď do Tvé kapsy, nebo se Ti omotám kolem krku, ale ta poslední možnost nezní příliš příjemně." Chika-chan vskutku nebyla nijak velkým hadem, což bylo spíš pro hada, který slouží pro účel sennin modu a ne přímo bojový, výhodou. Trochu nepohodlně jsem spadla na zem, ale cítila jsem se lépe než ve Shiranuininým výstřihu. Nejsem sice chlap, takže tak hrozně jsem to zase nenesla, ale přeci na tom místě jsem si připadala trochu nesvá. "Budu Tě vést pryč. Měla bys ale pro jistotu přejít do stavu sennin modu." V sennin modu si je člověk schopen všímat věcí, kterých by si normálně nevšiml. "Půjdeme horem. Je tam jeskynní komín, který vede až na denní světlo." V jeskyních se říká komínům tunelům, které vedou přímou čárou nahoru v úhlu přibližně 90 stupňů. Tudy se i Chika-chan ke Shiranui dostala, když ji spadla do jejího výstřihu.
Všechno bylo opět o krvi. Krevní pouto bylo celkem populární poslední dobu. Chtěl jsem to mít co nejdřív za sebou a tak jsem se řízla abych mohla dát ji trochu své krve aby věděla později kdo ji přivolává. Nenamítala jsem však nic proti tomu, že se mnou ještě zůstane. Jen jsem doufala, že nebude později Neru žárlit když budu cestovat s jiným hadem. " Můžeš klidně kolem krku, mě to ani tak moc nevadí. " Řekla jsem a počkala jsem až se mi omotá kolem krku. Hned na to jsem přešla do sennin modu. S ní to bylo mnohem snažší se do něho dostat. Výhoda pro oba, ona mi pomáhá a já ji poskytuju ochranu a možná i zábavu z boje. Podívala jsem se směrem, kterým ukazovala a rozhodla jsem se ji poslechnout. " Tak tedy vyrážíme na povrch, už je to doba co jsem viděla slunce " Usmála jsem se a vyskočila do tunelu používajíc mou chakru v nohou abych se udržela na stěnách. Všímala jsem si však i prostředí, jelikož díky sennin modu jsem byla něco jako pokročilejší senzibil. Jaké to štěstí mít toto umění aniž bych musela mít vlohy od narození k senzibilství. " Leží se ti pohodlně? " Řekla jsem něco aby tu nebylo moc ticho, ráda jsem si totiž s někým povídala a nikdo kromě Chiky tu nebyl tak jsem hodlala mluvit s ní.
"Uaaa... tomuhle se říká nářez." Vypadlo z Chiky, když uháněli se Shiranui směrem nahoru. Gravitace je táhla obě dolů, a proto se Chika musela pevně omotat kolem Shiranuininého krku. Bylo podivuhodné, že ji nezačala dusit. V tomhle byla delikátní. Nechtěla ji ublížit. Když uháněli nahoru měla na maximum otevřená ústa a užívala si, jak ji do nich foukal vítr. Shiranui se sennin modem nebyla nejpomalejší. "V Konze jsem ještě nikdy nebyla, nemůžu se dočkat." Promluvila, okamžitě po Shiranui, když řekla, že se těší na denní světlo. Určitě se ale ze všeho nejvíc tak jako Chika těšila na Konohu. Přeci jen všude dobře, doma nejlépe. Chika-chan se do ní těšila ze zvědavosti. Po Ryuchidou se ji nepochybně stýskat bude, ale jakmile uzavře se Shiranui smlouvu, bude moci být v jeden okamžik v Ryuchidou a druhý kdekoli na světě se Shiranui. "Je to výborné. Nikdy jsem něco takového ještě nezažila." Tímto Chika-chan měla na mysli cestu na Shiranuininém krku přímo nahoru. Společně se dokázali bez vážných problémů ven. V sennin modu to bylo ale něco!
Podívala jsem se na nebe když se mé kůže konečně dotýkaly sluneční paprsky. Sice to pro mé oči bylo oslepující, ale ten pocit byl k nezaplacení. " Tak jsme venku a teď hurá domů. Snad se na mě Hakuja Sennin nebude zlobit, že jsem mu neřekla ani čau " Pousmála jsem se nad tím, byla by to zajímavá podívaná, ale nyní byl čas na jiné věci a to bylo cesta do Konohy. Necítila jsem ani v sennin modu nic podezřelého. Tím, že Chika byla stále okolo mého krku jsem nepotřebovala ani vypínat sennin mod. Docela mě zajímalo, co by řekli ve vesnici kdybych tam přišla v takové podobě. Mám dvojité rohy, dlouhý jazyk když ho vypláznu, změněné oči, pokožka a trochu vyspělost těla se také změnila. Až na vestu, ta se během trmácení tak potrhala, že bůhví kde skončila. " Řekni sbohem na nějakou tomuto místu, nějakou dobu se tu neukážem " Řekla jsem na závěr a běžela vší rychlostí sennin modu směrem do Konohy.
(přesun)
(přesun)
"Taky tedy na viděnou Ryuchidou." Shiranui si neuvědomovala závažnost slova sbohem. Pokud by ji u toho slyšel nějaký člen Hakuei, pravděpodobně by skončila na tom špatně. Jsou na tohle trochu citliví. Přeci jen si myslí, že jednají v božím zájmu. Jsou to podivní a hlavně nebezpeční chlápci. Jejich ideologie je žene daleko vpřed. I na pokraji svých mezí jsou schopni pokračovat dál. Pro Shiranui na Hakuei je ale nejhorší to, že pokud se nějakým zázrakem doví o jejím tréninku. Půjdou ji po krku. Přeci jen teď je na úplně jiné úrovni než kdy předtím a Hakuei se právě zaměřuje na velmi silné osoby. Nejsou však nepřemožitelní, takže si s nimi Shiranui snad nějak dokáže vypořádat.
Přesun
Už uplynulo nějaká ta doba, kdy sem Shiranui přišla znovu trénovat. Avšak na sennina zde už nenarazila. Ať už je důvod jakýkoliv, neodradilo jí to a zůstala zde po dlouhých několik měsíců sama jen v přítomnosti svých hadích společníků, či společnic. Někdo by se možná po takové době v jeskyních zbláznil, ale Shiranui to vydržela. Zesílila tak svou vůli a osobnost. Možná zde byla přeci jen dlouho a nikdo o ni neměl žádné zprávy. Naposledy ji viděli v Konoze, když jednala s kagem o svém dlouhodobém tréninku. Možná bylo na čase se vrátit, ale kdo ví co by se zde mohlo ještě uhrát. Poslední týden v jeskyni byl docela zvláštní až to vypadalo nepřirozeně. Po dobu pobytu na sebe však Shiranui nezapoměla, takže udržovala své tělo i mysl v pořádku. Nemohlo se tedy stát, že pak z jeskyně vyjde jako neandrtálec z doby kamenné. Už ale neviděla člověka hodně dlouhou dobu. Možná by jí i nevadilo si popovídat i s nějakým člověkem. Seděla si tak u rozdělaného ohniště a hleděla do plamene, přičemž vzpomínala na časy v konoze.
Poslední týden Shiranui mohl opravdu připadat nepřirozený, ale příliš se od těch předchozích nelišil. Všude to byl samý had, takže jen sssss... aspoň ji nebylo smutno, když tu měla vždy několik kamarádů. Pravda ale je, že to lidskou společnost zastoupit nemůže. Proto se Shiranui stýskalo. Kdyby se ji Hakuja Sennin objevil, zadal nějaký speciální trénink, který by nepochybně rychle splnila, hned by byla zpátky v Konoze. Možná že ale o tom Shiranui přemýšlí špatně. Má za to, že ji není přáno trénovat pod velením Hakuja Sennina. Co když ale právě je v průběhu nějakého tréninku? Není přeci možné, aby o ní velký sennin na tomto místě nevěděl. Pokud tomu tak je, tak co je Shiranuiiným úkolem?
Už mě to posedávání začalo unavovat. Celou dobu jsem tu seděla v sennin modu, který jsem udržela po tak nesmírně dlouhou dobu, že mi připadalo přirozené v něm být aniž bych si uvědomovala jeho aktivaci. Pokračovala jsem beze strachu jeskyní i když tu byla tma, jelikož jsem to tu znala už jako své boty po tolika měsících. Obě mé hadí společnice se mě drželi jako klíšťata. Zmešily se, aby se mohli nechat nosit. Někomu by v té tmě možná začalo hrabat po takové době, ale mě ne, stále jsem při smyslech.
Jak Shiranu správně usoudila, zkoušku trpělivosti zrovna nepodstupuje. Zvedla se proto a vydala se hlouběji do jeskyně. Že by někoho hledala, a nebo se rozhodla jen tak projít? Myslela si, že to tu už zná, takže... uvidíme, jak je na tom. Možná si myslela, že jde stejnou cestou jako prvně, když toto místo navštívila, ale není tomu tak. Na žádné síně nenarazila. Šla čím dál tím víc úzkými chodbami. Nakonec narazila na křižovatku. Vyšla z jedno úzkého tunelu, a napravo od sebe měla dva, odhadem stejně úzké,nalevo dva užší a uprostřed byla jedna chodba, a to až překvapivě široká. Kdyby se Shiranui řídila "obyčejnými" smysly, zajisté by se tu ztratila a stala by se krmivem pro některé z větších hadů, kdyby měla štěstí. Naštěstí používala sennin mod. Co se pomocí něj ale snažila vycítit? Samotného Hakuja sennina? Chakru cítila z každého tunelu, ale chakra v tom nejširším a v jednom z těch nejužších byla něčím zvláštní. Byla mírumilovná a současně hrůzu nahánějící.
Šla jsem poněkud už dlouho až jsem narazila na takovou divnou křižovatku, připadala jsem si jak v nějaké starodávné hře, kde chodíte bludištěm, porazíte bosse patra a pokračujete do dalšího bludiště. Asi tak jsem si připadala když jsem zrovna procházela tou nejširší cestou. Mohla jsem cítit cokoliv, ale stejně mě to neodradilo. Kdo neriskuje, nic nezíská. To byl hold životní fakt, kterým se tenhle svět řídil. Co ale najdu na konci nebo koho to nemám zdání.
Shiranui pokračovala v cestě, ale něco tu nebylo tak, jak mělo. Něco, co ji stojí v cestě, aby dokončila trénink. Vybrala si širší cestu. Na tom není nic špatného. Neví přece, co je na konci každého tunelu, takže zvolila cestu, která ji přišla pravděpodobně nejpohodlnější. Shiranui toto ale vnímá jako bludiště, kde svou sílu změří s jednotlivým hady, a nakonec najde to, co hledá. Jenomže... hadi, kolem kterých procházela a prochází nejsou nijak agresivní, a Shiranui ani neví, co hledá. Bude si to muset dát nějak dohromady. Chodba pořád pokračuje rovně až se zdá, že Shiranui stojí na jednom místě. To je ale absurdní. Sama ví, že šlape nohama.
Stále jsem pokračovala dál, ale cesta se zdála nekonečná a chvíli mi připadalo, jako bych nešla vůbec vpřed. Jako bych chodila na místě, což by i tak bylo velice zvláštní. Prozatím jsem se nedívala pod sebe, jen tak pro jistotu a na chvíli se zastavila a popřemýšlela. Buď chodím po hadech, jsem v hadím žaludku a nebo jsem chycena v nějakém divném genjutsu. Tyto tři možnosti se mi nabízejí, takže jsem se rozhodla vyzkoušet všechny tři naráz. Dupla sem, podívala se na zem a vyzkoušela kai. Dupnutí bylo kvůli zjištění z čeho zem je, pohled abych si byla jista a kai, kdyby selhalo to předchozí.
Pěkný pokus. Nestalo se ale nic. Shiranui pořád stála na stejné podlaze v chodbě. Musí to být skutečnost. Minule, když Ryuchidou navštívila, se ji dostalo nepříjemného genjutsu, takže teď je opatrná. Nebyla ale lapena v žádné iluzi, a nebo spolknutá přes nějakého hada. Věděla, že toto místo je obrovské, ale má asi špatné představy o tom, jak obrovské je. Shiranui nezbylo nic jiného než pokračovat dál. Chodba se opět úžila, takže se Shiranui šlo čím dál tím hůře. K tomu ještě všude byla tma. Shiranui si sama svítila, když potřebovala, a nebo se jen spoléhala na senin mod. Po nějaké době Shiranui vyšla z úzké chodby a stanula na rozcestí. Byla to tatáž křižovatka, na které se Shiranui rozhodla vydat tou širší cestou.
Zdálo se mi jako bych se pohybovala v kruzích, možná jsem někde špatně odbočila. Možná bych si měla cestu nějak označit. Hodila jsem proto jeden senbon proudící elektřinu do stěny té větší chodby, jelikož tamtudma jsem už šla a světélko mi příště řekne zda bloudím, nebo jsou tu křižovatky stejné. Další senbon jsem hodila do chodby vpravo. " Když nevíš, jdi doprava " Rozhodla jsem se tak podle instinktu a vydala se zase o kus dál, snad tentokrát někam dojdu.
Shiranui si označila křižovatku, protože ji tato přišla úplně stejná co ta předchozí, a vydala se doprava. Vstup byl sice úzký, ale čím dále se Shiranui dostala, tím více prostoru kolem sebe měla. Nakonec chodba byla stejně široká jako ta, kterou se vydala předtím, a která ji vrátila zpátky na křižovatku. Že by i tentokrát ji čekalo totéž? Ne. Chodba sice byla stejně široká a vzhledově stejná, ale nebyla to tatáž chodba. Shiranui po asi pěti stech metrech došla k rozcestí. Teď se ale cesta dělila jen na další dvě, ne pět jako posledně. Shiranui pořád nikam nedošla a nevěděla, co tu vlastně pohledává. Snaží se dostat pryč a ztratila se? Chce najít Hakuja Sennina? Přišla sem kvůli tréninku, takže asi jo. Jestli ho chce ale najít, bude se muset zdokonalit v sennin modu, aby jej dokázala vycítit. Senin mod v jejím podání je přeci jen pořád nedokonalý.
Pořád jsem nenacházela konec. Chvíli mi to připadalo jako hodně blbej vtip a začít se vztekat, ale během chvilky to přešlo. Pokračovala jsem dál a dál, ale nikdo ani živáčka. Nebylo to přirozené ani když jsem přitom používala sennin mod k hledání. Nic nefungovalo, jako bych se dostala na planetu bez života. Přesto jsem hledání nevzdala a po několika otřepání šla dál.
Nebylo to přirozené? Ne, bylo to naprosto přirozené. Shiranui tu něco nehraje, ale pravda je, že chodby jsou obyčejné. Shiranui nechodí v kruzích, není v žádným žaludku, a rozhodně nespí. Má výbornou příležitost prozkoumat toto místo, které, ačkoli je určeno výhradně hadům, tu má chodby dostatečné velikosti, aby Shiranui nemusela chodit po čtyřech. Sennin mod sice ovládá, ale její hadí kamarádka, která ji pomohla jej dosáhnout, ji varovala, že není kompletní, takže, co kdyby Shiranui zkusila místo naříkání, že na tomto místě nedává nic smysl, deaktivovat a znovu aktivovat sennin mod, ale aktivovat jej v plné síle? Něco takového nezvládne za den. No, může ale alespoň teď v jeho užívání pokročit dál. Pomocí sennin modu by na tomto místě měla být schopna vycítit i Hakuja Sennin, a tím by rázem její problémy skončily.
Chodila jsem stále sem a tam, ale nic nového jsem nenacházela. Začala jsem ztrácet víru ve své schopnosti. Ty dvě už taky pořádnou dobu nic neřekli, zřejmě měly proč. Já jsem každopádně pořád chodila dál, až jsem z toho deaktivovala sennin mod. Bez sennin modu jsem necítila ani prd a nevěděla ani kam právě jdu. Rozhodla jsem si udělat menší zastávku a odpočinout si. Nosila jsem sebou v batohu vždy takovej provizorní táborák. Měla jsem sice větší zátěž, ale to bylo součástí tréninku, který mě kdysi napadl. Když jsem tak zírala do ohně a poslouchala ho, úplně jsem se v něm myšlenkami ztratila.
Shiranui si udělala přestávku. Z toho všeho chození ji muselo vyhládnout, ale stánek s ramenem tu nebyl nikde k nalezení. Proto se asi jen omezila na odpočinek. Shiranui si jistě nějaké jídlo vzala sebou do jeskyně. Už tu je ale nějaký ten pátek, takže, jestli to všechno jídlo nesnědla, už bude dávno po datu trvanlivosti, i když... v jeskyni je dost chladno. Dalo by se to dokonce srovnávat i s ledničkou. Shiranuinino jídlo by proto mohlo být ještě jedlé. Šance na výskyt nějaké houby, která z něj poroste, jsou ale velmi vysoké. Odpočívat s prázdným žaludkem není zrovna pohodlné. Jestli ale Shiranui sebou už nemá žádné jídlo, čím se nasytí? Myši na takovém místě rozhodně nenajde. Jestli najde ale nějaké stalaktity nebo stalagmity, může je použít jako nanuk. Sou tvořené totiž z minerálů, které její tělo může potřebovat, a nebo v případě možnosti otravy, potřebovat nemusí.
Strana 7 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 7 z 8
Povolení tohoto fóra: