Ryuchidou
4 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 3 z 8
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Ryuchidou
First topic message reminder :
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
Re: Ryuchidou
Vlna byla dobrým východiskem. Ačkoli její ohromná síla nestačila na povalení hadů, dokázala výpary smést z povrchu zemského, i když pouze prozatím. Proč pak ale tato technika s dvěma hady ani nepohnula? Bylo to snad kvůli slizu, kterým se předtím jakoby přisáli na stěnu? Bylo to podobné tomu, jak se pohybuje slimák, ale přes to to nebylo totéž. V první řadě se hadi neohybovali stejně pomalu, jako slimáci. Dva hadi okamžitě postřehli, že je mlha tvořena výpary pryč, a tak na Shiranui ohromnou rychlostí zaútočili. Nyní již byli viditelní, což Shiranui potvrdilo to, že ta smradlavá mlha má víc než jen jedno využití.
Hakuja Sennin- Hebi Sennin
- Počet příspěvků : 72
Nemělo smysl s nimi bojovat. Kdybych s nimi začala vážně bojovat akorát bych plýtvala chakrou. Musela jsem se dostat dál a ne se zabývat s podřízenými. Už tak jsem kvůli nim ztratila víc chakry než dost. Proto jsem používala shunshin no jutsu k útěku před nimi. To mi získávalo náskok před nimi aby mě nedohnali. Každopádně jsem se dívala po nějakém východě či nějaké rouře ve stěne kam bych se vlezla já, ale ti hadi ne.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Shiranui pro tentokrát učinila správné rozhodnutí. Nepřišla zde s hady bojovat, ale vyjednávat a domluvit se s nimi. Hadi však nevypadali na někoho, kdo by si chtěl pokecat. Pokud Shiranui bude chtít ve svém úkolu uspět, bude muset nalézt Hakuja Sennina. Ne že by u něj měla nějakou větší pravděpodobnost úspěchu vyjednávání, ale když se ji podaří přesvědčit jeho, aby ji pomohl, budou ho následovat další hadi, a Shiranui se o něco přiblíží sennin modu, po kterým tak prahla. Shiranui narazila na malou škvíru, do které se mohla ztěží vlézt pouze ona. Hadi by za ní tam rozhodně nemohli. Když by tam nevlezle, zůstala by dohnána a s největší pravděpodobností sežrána. Hadi pomalu totiž nabírali na rychlosti, a kdo ví, jaké pak jsou jejich meze v ní?
Neměla jsem na vybranou a jinudy cesta nevedla. Shunshinem jsem se dál přenášela vpřed abych jim unikla a vyřešila tento zásadná problém kde mě chce každý zabít. Skočila jsem a protáhla se škvírou do které jsem se mohla se svým tělem vlézt jenom já, ale přesto jsem zde neztrácela čas a podívala se za sebe hledajíc cestu ven do bezpečí před těmi nebezpečnými hady. Toto místo bylo vskutku životu nebezpečné.
Ve škvíře byl malý tunel, ve kterém by se mohla Shiranui pohybovat maximálně po čtyřech. Měla na vybranou. Buď se vrátí a bude čelit dvěma životu nebezpečným hadům, a nebo se poníží a rozhodne se vydat tunelem neznámo kam. Kterou pak možnost si vybere? Zde se bralo v úvahu ihned pár věcí: 1) Styl, 2) Zkušenosti, 3) Promyšlenost … Když tohle všechno se odehrává pouze proto, aby si ji někdo vyzkoušel. Musí zapůsobit ne? A co když ji nikdo nezkouší? Vskutku špatná chvíle. Jak pak se rozhodnout?
Začínalo mě dosti štvát, že musím neustále jen zdrhat. To prostě nebyl můj styl, ale zabíjet se jen tak taky nebyl můj styl, takže jsem se musela smrsknout do malého tunelu a proplazit se přes něj na druhou stranu. Nevěděla jsem vůbec kde se objevím, ale pokračovala jsem dál dokud jsem nenarazila na konec. Doufala jsem, že ti hadi nenajdou způsob jak se za mnou dostat. Hodil by se tu doton abych jim zatarasila cestu.
Cesta, kterou někdy zvolíme, nám nepřinese potěšení. Totéž platilo u Shiranui. K jejímu překvapení vešla očividně do slepého tunelu. Než to však zjistila stihla se přejít několik desítek metrů, což po čtyřech a sehnutá, nebylo nejlehčí. Shiranui však nejspíš neměla na vybranou a musela se vrátit. Nejspíš se bude muset postavit dvěma hadům. Když to nepřežije, alespoň zemře s vědomím, že to zkusila. Na cestě zpátky však narazila na něco neobvyklého. Místo vyjít do místnosti, kde do tunelu vešla. Vyšla do úplně jiného prostředí, a to ještě více neobvyklého v jeskyni. Nacházela se v džungli, a to si nedělám legraci. Nikde nebyla známka výskytu jeskyně až na ten malý otvor v zemi, který se Shiranui zde ocitla. Toto místo ji stihne ještě mnohokrát překvapit. Neříká se mu pro nic za nic bájné, tajemné a hlavně zapomenuté. Když o něm nikdo téměř nevěděl, nikdo nemohl tyto fascinující úkazy sepsat. Shiranui by zde bez pomoci Ryuua taky nedošla. Kdo pak teda byl Ryuu, že znal cestu vedoucí do Ryuuchidou?
Když jsem pokračovala dál tak jsem narazila do zdi. Nebo bych spíš měla říct do skály? Nebyl tu žádný východ a nemohla jsem se ani otočit, takže jsem musela jít zpět po zpátku což mi zrovna nevyhovovalo když jsem za sebou nic neviděla. Nakonec jsem se ale dostala ven a k mému překvapení jsem se objevila kde si venku v džungli. Má reakce byla jasná " No to si ze mě děláte pr*** " Zanadávala jsem si i když mě tu nikdo stejně neslyšel a šla jsem se trochu porozhlédnout po okolí a najít toho sennina, který tu má někde být. Aspoň jsem v to doufala.
Tak pro dnešek se Shiranui stala dobrodruhem. Kým bude příště? Dobrodruh ji slušel. Vzhůru do neznáma a nebezpečí! Nejeden by si na takové místo netroufl, a Shiranui již měla tu čest zjistit proč, ale Shiranui zde byla i navzdory tomu nebezpečí, a pak i nejspíš proto, protože by již nebyla ve stavu najít cestu zpět. Shiranui prozkoumávajíc džungli začala chodit v kruzích. To ale nebylo okamžitě zřejmé… přece jen dva krát podobné místo vidět můžete, ale po třetí, čtvrté, ba dokonce i po páté? Bylo to velmi nepravděpodobné.
Kráčela jsem tu hodiny v této džungly až jsem z toho byla na prášky, kdybych tak ještě u sebe nějaké měla. Po nějaké době mi došlo, že chodím v kruzích, jelikož jsem prošla kolem jednoho místa hned několikrát. Zastavila jsem se u toho místa naposledy a povídám " To jako fakt!!!??? Kolem tohohle keře, kterej vypadá jak bobr jsem prošla nejmíň šestkrát. " Z naštvanosti jsem ten keř rozsekala na malý kousíčky a trucovaně jsem si sedla na zem do tureckého sedu. " Tak a je to. Já už nikam nejdu. Nic mě nedonutí udělat další krok " Seděla jsem tak jak zařezaná a uražená.
Tak Shiranui to po tak krátké době už zabalila? Pokud čekala, že si ji Hakuja Sennin najde sám, nepletla se. Již dávno o ní věděl, ale dorazí k němu, když tady bude jen tak sedět? S 99% pravděpodobností ne, a tak Shiranui seděla a seděla… možná seděla déle než bloudila? Kdo ví? Na tomto místě člověk úplně ztratil pojem o čase. Na oblohu se spoléhat taky nešlo, ačkoli vypadalo, že je poledne, mohla být i půlnoc. Přece jen se Shiranui nacházela v jeskyni, a i když byla momentálně v džungli, nejspíš se pořád jednalo o jeskyni, protože by bylo nepravděpodobné, že tamtím krátkým tunelem, kterým navíc mířila dolů, došla až do opravdové džungle. Co se týče keře, který vypadal jako bobr. On tak nevypadal, opravdu byl bobrem, ale to je zase jiný příběh. Pro tentokrát to byl bobr v podobě keře.
Přestávalo mě dokonce i to sezení bavit a tak jsem se opět vydala na cestu. Neustále jsem bloudila, že jsem si připadala jak Alenka v říši divů, ale já taková naštěstí nejsem. Chvíli mě dokonce napadlo zdali nejsem celou dobu v genjutsu od té doby co jsem vdechla ten kouř. Šla jsem pořád dál a dál, ale nemohla jsem nic najít a zatím přemýšlela. Pokud je toto opravdu genjutsu tak jak se z takového silného mám dostat? Sama jsem na genjutsu amatér, takže jestli mě chytili tak nemám šanci a zůstanu tu po zbytek svého života.
Shiranuininy obavy byly oprávněné. Nemohla tušit, zda-li ten první smrad neúčinkoval ještě nyní. Jedno však ale bylo jisté a prozatím neměnné. Nacházela se v džungli, ať už to bylo genjutsu nebo ne. Po dalších pár hodinách chůze Shiranui narazila konečně na nějaký pokrok! Paradoxně pořád chodila dokolečka, ale tenkrát když přešla opět okolo bobrovitého keře, ocitla se zpátky v jeskyni. Ať už se předtím pohybovala kamkoli, vždy chodila v kruzích. Nebylo to podezřelé? Nyní se ale očividně z toho dostala. Nacházela se před schody vedoucími neznámo kam vzhůru. Cestu ji však zatarasil její vlastní had, Neru. Jednalo se o poslední zkoušku. Spíše než zkoušku tak překážku. Hakuja Sennin ji zkoušel, to ano, ale ne kvůli tomu, aby zjistil, zda-li je hodná si s ním promluvit, ale zda-li je hodná na tomto místě ještě setrvávat dále živá! Pouze pár lidí se dostalo tak daleko, jak nyní Ona. Byla téměř u konce své cesty, ale předtím než ji ukončí se bude muset vypořádat s Neru, která nyní dosahovala abnormálních velikostí.
Nějakým zázrakem se mi podařilo se dostat zpátky do jeskyně, přičemž jsem se dostala až k jakýmsi schodům po kterých jsem měla vystoupat. Cestu mi však skřížila má vlastní kamarádka Neru. Nevěděla jsem co s ní je, ale jestli mě hodlá zradit tak ji dám co proto. " Takže takhle to končí? " Zavolala jsem na Neru, přičemž jsem si k sobě přivolala dva Kage Bunshiny. Čistě strategicky abych ji mohla i zmást. " Tak tedy ať je po tvém " Všechny tři jsme vyskočili do vzduchu kolem Neru a začali se pohybovat rychle aby nás nemohla lapit. Nechtěla jsem s ní bojovat, ale musím se přes ní dostat a přivést ji k rozumu. " Já ti otevřu oči "
Tak současná situace byla trochu směšná. Shiranui si vážně myslela, že by proti ní Neru bojovala dobrovolně? Pokud ne, tak proč tedy jednala jako by tomu tak bylo? Shiranui přece jen s Neru měla smlouvu, což už něco znamenalo. Ta by ji jen tak nezradila. Kloní, kterými Shiranui na Neru zaútočila byli stejně směšní, jako celá tato situace. Copak si myslela, že jimi nějak prorazí Neruninu kůži nebo tak něco? Ono dva kloní na jednoho hada, který dle libosti mění velikost je přece jen málo, ale na odlákání pozornosti to mohlo stačit, a však jen možná. Hadí smysly jde totiž oklamat jen těžko, a to Shiranui jako shinobi, který přivolával pár hadů mohla dobře vědět. Neru ale klony nenechala jen tak. Začala útočit vším, co měla k dispozici. Ústa, jedovaté zuby, ocas... zkrátka celým tělem. Co však bylo podivné. Na originální Shiranui ani nesáhla. Jak pak to bylo možné? A hlavně jak poznala duplikáty od originálu?
To, že jsem řekla, že ji otevřu oči znamenalo, že vím, že je ovládána a dělá to proti své vůli. Chtěla jsem zkusit takový experiment, který byl nejenom šílený, ale nevěděla jsem jaké bude mít následky. Zatímco se Neru věnovala klonům já se řízla do prstu a vytvořila si pečetě. Věděla jsem, že neprorazím její kůži, ale chtěla jsem vědět co se stane kdybych na její tělo použila její přivolávací pečeť. Jakmile jsem byla u jejího těla tak sem tak učinila. Co se ale stane když takhle ji zkusím přivolat i když je tu vlastně předemnou? Tohle ještě nikdo nezkoušel.
Tak nápad to byl dobrý, ale pokud chování Neru bylo zapříčiněno tímto místem, nemělo by se to změnit. O tom se Shiranui nyní přesvědčila. Jakmile ji opět přivolala, byla svědkem dalších jejich pokusů o zabití Shiranui. Útoky byly rychlé, a však nepřesné. Nebylo to způsobeno její nemotorností, ale tím, že Shiranui nechtěla ublížit. Nechtěně však někdy její nějaký útok byl přesnější než plánovala. Vzpírala se, to šlo poznat po první pohled, ale ať dělala co dělala, toto místo bylo silnější než Ona. Možná to bylo tím, že se zde nacházeli silnější hadi, kteří ji ovládali... toto však hadi nemají ve zvyku. Spíše to bylo tímto místem, které působilo pozoruhodně, tajemně, ale hlavně nebezpečně. Nutilo to hady se chovat více děsivěji a odkrývalo to jejich špatné stránky, které ani sami neznali. Děsivé místo...
Nezbylo mi nic jiného než opět zbaběle ustoupit. Abych se kolem ní dostala musela jsem použít shunshin no jutsu v plné rychlosti. Dávala jsem si pozor při výstupu na schodech abych nezakopla a mířila jsem k vrcholu schodiště. Co mě tam však čekalo jsem netušila a zdali mě Neru bude pronásledovat dokud mě nezabije také ne. S mou nynější zásobou chakry jsem ji nemohla zvládnout, musela jsem si odpočinout aby se mi dobila. Při útěku jsem za sebe hodila oslepující výbušný lístek do vzduchu aby ji jen oslepil dočasně.
Ono výbušný lístek hada možná dočasně oslepí, ale ten se taky orientuje podle otřesu na zemi. Neru mohla Shiranui dál pronásledovat, ale z jakéhosi nepochopitelného důvodu se váhala dotknout schodů, což Shiranui dalo dostatek času, aby utekla do bezpečné vzdálenosti. Zabránit ji v průniku uvládla téměř. již, již ji měla, ale v tom se ocitla Shiranui na prvním schodě, a Neru dál nepokračovala. Shiranui mohla zahlédnout na bocích schodiště kamenné hadí sochy. Zdálo se, že čím dál výš, tím strašidelněji sochy působí. jakmile Shiranui dosáhla vrcholu, nemohla uvěřit vlastním očím. Zahlédla trůn, velký trůn a na něm hada, kterého délku nemohla odhadnout, protože jeho tělo proplétalo celou tuto místnost a pokračovalo dál dírami ve skalách. Člověk by si pomyslel, že tak dlouhé tělo mu pouze bude překážet, ale tento had byl nejsilnějším z hadů na světě, legendární Hakuja Sennin. Shiranui ho mohla poznat hlavně kvůli dýmky, kterou měl v ústech. Tohle žádný jiný z hadů nedělal, alespoň se o hadu se stejnou závislosti na dýmce ještě nevědělo.
Konečně jsem vyšla ty strašně dlouhé schody a dorazila jsem na místo kam jsem původně měla i namířeno, jen jsem netušila, že se mi ten pohled naskytne právě teď. Nevěděla jsem co se mnou Hakuja Sennin zamýšlí, ae předstoupila jsem před ním zatímco jsem si pro sebe něco říkala. " Fííha, tak tohle je Hakuja Sennin. " Obdivovala jsem ho, i když jsem nebyla senzibil šlo jasně vidět jak je silný, na toho určitě nemám. Škoda, že ho nemohu přivolávat, to by sensei čubrněl. " Tak se konečně setkáváme " Promluvila jsem na Hakuja Sennina.
Hakuja Sennin tam jen tak seděl a seděl. Hadi nemají v povaze klábosit několik desítek minut, několik hodin, ba dokonce dní. Většinou vyčkávají na okamžik, kdy jejich kořist poleví v ostražitosti, a u toho musí být zcela potichu. Když neloví, odpočívají, ale taktéž potichu. S hadem jen málo kdy dáte řeč. Navíc Hakuja Sennin se necítil povinný jakkoli přivítat Shiranui. Konec konců to je ona, kdo se chce naučit od něj sennin mod, nikoli On. Tak tedy ať Shiranui dělá, co bude potřeba…
Hakuja Sennin nic neříkal, ale já na něj měla celkem dost otázek, ale ta jedna je důležite než nějaký sennin mod. " Mohl by jste prosím vrátit mou kamarádku Neru do normálu? " Poklekla jsem s žádostí. Věděla jsem, že když se o něco takového žáda, a ještě někoho takového tak je třeba být trochu formální. Já jsem však nevědělaco si myslí, ale doufala jsem, že vyslyší mou první žádost.
"Ssss… ona je v normálu, ale pokud chceš, aby se chovala jako dřív, budeš ji muset sama přesvědčit." Nechovala se jinak z důvodu Hakujova přičinění, ale bylo to způsobeno tím místem. Summon a shinobi, který jej přivolává, mají nějaké pouto. Jak pak pevné je pouto mezi Shiranui a Neru? Dokáže ji Neru vrátit zpátky? "Pro příště: Je slušností zahájit konverzaci s někým starším slovem nebo frází: Ahoj, Zdar, Tě péro starý hade, Dobré ráno, Dobré dopoledne, Dobré poledne, Dobré odpoledne, Dobrý večer a dál." Z Senninových slov nešla vycítit ani kapka humoru. Hakuja Sennin to říkal vážně a ještě takovým tím strašidelným tonem. Tato věta však ale vyzněla trochu legračně… hlavně kvůli tomu, že Hakuja Sennin použil neobvyklou frází Tě péro starý hade. Měl však za to, že to se u generace jaké je Shiranui běžně používá. Nechtěl být zastaralý. Nejsilnější had přece jen musel jít s dobou.
" Hm, čekala jsem od stařešiny jiné chování. Tak tedy ještě jednou zdravím a těší mě že vás poznávám, cesta k vám je hotový bermundský trojuhelník. " Chovala jsem se podle sebe a často měnila i nálady. To co mi ale vrtalo hlavou byla Neru a jak ji dostat zpátky, každopádně jsem tu byla i za jiným účelem. " Přišla jsem za vámi s prosbou, zdali bych se od vás mohla učit. Nechci vás jen přivolávat, ale i vám porozumět a učit se od vás pokud možno " Možná jsem žádala mnoho, ale věděla jsem, že pokud neřeknu to co chci na začátku akorát by se pak mohlo stát nějaké nedorozumění. O Neru jsem se zatím nezmiňovala, tu jsem měla pouze ve své hlavě a pak jsem ji hodlala přivést k rozumu.
"Jen hrstka lidí se dokázalo dostat takhle daleko. Za poslední tři dny si dokázala nevídané věci, a navíc si mě dokázala najít. Toto velké úsilí nemůže být neodměněno, a pak…" Hakuja zasyčel a podíval se na Shiranui vražedným pohledem, který v hadím provedení působí ještě více vražedně než u člověka. Sennin řekl, že zde Shiranui tráví již tři dny. To ztratila až tak pojem o čase? Únava na ní ještě příliš nedoléhala, ale pokud bude chtít začít trénovat, bude se muset prospat. „… a pak je tu ještě jedna věc, kvůli, které Tě nemůžu odmítnout.“ Tak fakt, že Shiraniu Hakuja Sennin odmítnout nemohl byl víc než uspokojivý, ale proč pak ji nemohl odmítnout? "Cítím ho z Tebe." Bylo tomu tak nejspíš kvůli někomu dalšímu. Buď se v Shiranui nacházel, a nebo s nim přišla v nejbližší době do styku. Hakuja Sennin ze Shiranui ale danou osobu cítil tak silně, že se nemohlo jednat o pouhý styk s ní. "Orochimaru…" Tak na pohled příliš nejasností. Pokud Shiranui byla orochimarovým převtělením, proč Orochimarů pořád žil? Popravdě již zemřel pár krát, ale pořád se zde na tomto světě nacházel živý. To byl důvod, proč Shiranui nemohla do doby, kdy Orochimaru zemře, ukázat sílu svého plného potenciálu. To že byla jeho převtělením ale vysvětlovalo i řadu dalších věci. Za tak poměrně krátkou dobu ovládla pozoruhodné množství hadích technik. Shinobi, který by z nimi neměl nějaký bližší vztah, by toho schopen nebyl. "Řekni své jméno." Aby se mohla SHiranui stát oficiálně Hakujovou studentkou, bylo to potřeba.
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Ostatní územní celky
Strana 3 z 8
Povolení tohoto fóra: