NEMOCNICE
+11
Akemi Kagayaki
Crystal Takaishi
Kirin Yakushi
Mareo Renjiro
Takeshi Kenpachi
Kaiji
Yuu Yotsuki
Ken Hiashi
Seishin Yuna
Natao Hyuurai
Yorimi Sonoe
15 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 6 z 6
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
NEMOCNICE
First topic message reminder :
Nemocnice je jedinou důležitou institucí vesnice, která není umístěna v jejím středu. Důvodem toho je možnost izolace nemocnice od zbytku budov v případě epidemie. Jde o komplex několika budov se speciálními účely od ambulance až po pitevnu.
Nemocnice je jedinou důležitou institucí vesnice, která není umístěna v jejím středu. Důvodem toho je možnost izolace nemocnice od zbytku budov v případě epidemie. Jde o komplex několika budov se speciálními účely od ambulance až po pitevnu.
Naposledy upravil Rin Kagayaki dne Wed Apr 23, 2014 11:09 pm, celkově upraveno 4 krát
Re: NEMOCNICE
Netrvalo to dlouho a já našel okno, které bylo naštěstí otevřeno dokořán, aby se vyvětralo. Jsem já to ale šťastlivec. Vyskočil jsem oknem a mašíroval jsem si to přímo do kanclu. Byl jsem tak blízko, přece neprohraju když mám vítězství na dosah ne? Alespoň to jsem si pořád opakoval abych nezapoměl co se může stát při prohře.
přesun
přesun
Kuroashi Sanji- Chuunin
- Počet příspěvků : 146
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 6 z 6
Povolení tohoto fóra: