NÁMĚSTÍ A ULICE
+32
Crystal Takaishi
Akasuna no Ruki
Shinobi
Nizashi Shiroi
Shiro Ochita
Killunia
Akemi Kagayaki
Kuroashi Sanji
Haru Iburi
Takeshi Kenpachi
Kirin Yakushi
Reina Kana
Rei Casius
Kaiji
Tobei Miyoshi
Katashi Aokawa
Natao Hyuurai
Dino
Fili RyoGui
Yorimi Sonoe
Ken Hiashi
Kisuke Uchiha
Aloi Senfai
Yasuhiko Nishiwaki
Masao
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Taiki Nobu
Sato Keiko
Atsuka
Nukenin
Kagayaki Rin
36 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 13 z 16
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
NÁMĚSTÍ A ULICE
First topic message reminder :
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: NÁMĚSTÍ A ULICE
Jen jsem se podíval jak se Reina a její vojsko stahuje pryč a lehce se pousmál, no čekal jsem že za mnou příjdou nějací ninjové a začnou se vyptávat, nehodlal jsem klást nejmenší odpor a v klidu stál na jednom místě s rukama nad hlavou.
Akasuna no Ruki- Jounin
- Počet příspěvků : 190
Neplánoval som žiadny epický nástup alebo niečo podobné, predsa len už nato bolo trochu neskoro. Ľahký vietor preniesol moje železné piesočné zrniečka vedľa Rukiho pričom sa ihneď začali formovať v postavu. Sformovali sa na môj klon, keďže som bol nový ninja Kumogakure no sato, je možné, že ma ešte moc nepoznali. Nemal som na sebe ešte ani klasickú vestu. Moje meno je Natao Hyuurai, člen Špeciálneho tímu Kumogakure no sato ktorý slúži výhradne pod Raikage - Kagayaki Rin. Mal by som na vás pár otázok.. Prvá otázka.. prečo nás napadla Otogakure no sato? Ďalšia otázka.. Kde sa nachádza Dračia Zem a čo máte dočinenia s týmito osobami? Otočil som sa naňho a pozrel sa mu do očí. Môj originál bol na tréningovom poli a trénoval nové techniky, vedel som, že toto bude žiadať odplatu a nato treba silu.
Natao Hyuurai- Jounin
- Počet příspěvků : 207
S pomerne divným úsmevom som sledoval ako sa Natao snaží robiť moju prácu. Patril som k mučiacej jednotke ktorá má za úlohu vypočúvať vezňov a odchytených, a nie len tých, ale aj svedkov a podobne. Do tejto pozície ich veliteľa som sa dostal len nedávno, ale sám som už mienil skončiť tak som sa pozorne zahľadel na to ako sa mu v tomto darí. Tie informácie na ktoré sa pýtal ma zaujímali ale už dopredu som vedel jedno, že ani na jednu z týchto odpovedí nebude vedieť vypočúvaný odpovedať. Celý od krvi som položil posledného raneného neďaleko medika ktorý ešte donedávna uzdravoval Killuniu po ktorú si Reina prišla, a pomaly sa pobral naozaj blízko nich, zatiaľ len nezaujato stojac s rukami vo vreckách ale očividne bolo nadmieru jasné že som sledoval práve ich. Nataa som nejako ale nespoznával, avšak sám som bol prisťahovalec, nebol som pravý občan Kumogakure.
"Skôr by ma zaujímalo čo znamenal ten čierny kryštál, a kto sakra bola tá žena. Zdala sa silná a sebaistá, akoby sa nebála smrti. A predovšetkým, ako dokázal vstúpiť do dediny už roky mŕtvy Madara. Len tak si prejsť našou líniou, vyzdvihnúť Reinu a keď už nás mohol podľa všetkého napadnúť, odišiel. Dafaq?" Uprene som sa zahľadel na Nataa, v ktorom som videl naozaj silnú chtivosť po odplate. Každý z nás ju cítil, každý z nás z Kumogakure chcel pomstu, odplatu zato čo sa tu dnes stalo, ako si len tak bez dovolenia sem prišli a zaútočili. Avšak samy to len tak pri plnom útoku nezvládneme, nie proti Madarovi a jeho bande mutantov, ktorých už využíval za minulej vojny. Našťastie sme mali v Oto jeden tromf, a to práve Killuniu. Pohľadom som sa tiež snažil nájsť veliteľa ANbu jednotiek, ale ten záhadou zmizol. A v pozadí bolo vidieť ako sa snažia vtáci uletieť z istej oblasti, odkiaľ sa ozval vysoký rev. Čo sa to tu dialo? Útok inej dediny, naše jednotky sa doteraz nevrátili zo záchrannej misie a do toho sa vracia Madara a samotná Raikáge ktorá už aj tak bola odvolaná, je nezvestná?
"Skôr by ma zaujímalo čo znamenal ten čierny kryštál, a kto sakra bola tá žena. Zdala sa silná a sebaistá, akoby sa nebála smrti. A predovšetkým, ako dokázal vstúpiť do dediny už roky mŕtvy Madara. Len tak si prejsť našou líniou, vyzdvihnúť Reinu a keď už nás mohol podľa všetkého napadnúť, odišiel. Dafaq?" Uprene som sa zahľadel na Nataa, v ktorom som videl naozaj silnú chtivosť po odplate. Každý z nás ju cítil, každý z nás z Kumogakure chcel pomstu, odplatu zato čo sa tu dnes stalo, ako si len tak bez dovolenia sem prišli a zaútočili. Avšak samy to len tak pri plnom útoku nezvládneme, nie proti Madarovi a jeho bande mutantov, ktorých už využíval za minulej vojny. Našťastie sme mali v Oto jeden tromf, a to práve Killuniu. Pohľadom som sa tiež snažil nájsť veliteľa ANbu jednotiek, ale ten záhadou zmizol. A v pozadí bolo vidieť ako sa snažia vtáci uletieť z istej oblasti, odkiaľ sa ozval vysoký rev. Čo sa to tu dialo? Útok inej dediny, naše jednotky sa doteraz nevrátili zo záchrannej misie a do toho sa vracia Madara a samotná Raikáge ktorá už aj tak bola odvolaná, je nezvestná?
Shiro Ochita- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 17
Když se předemnou formovali zrnka písku, podle vzhledu osoba nevypadala na velké postavení, ale v momentě kdy řek lspeciální jednotka, tak se mi oddechlo " Zdravím mé jméno je Akasuna no Ruki, nejsme člen žádné vesnice, jen se ptejte" čekal jsem co na mě padne za otázky s celke mzájmem, čekal jsem že se totiž na mě seběhne banda ninjů a ihned mě spoutají, otázky do mě začal sypat opravdu rychle no chtěl jsem mu na ně odpovědět po pravdě " Netuším proč vás napadli, přišel jsem semka za svým přítelem a viděl jsem co se děje, nečekal jsem že zrovna tohle se stane a netuším kde je Dračí vesnice, slyšel jsem o ní jen zvěsti." Když na mě padla otázka co mám společného s těmi osobami, tak jsem nevědě lzda mu mám povědět pravdu, ale jelikož Tatsu byl Raikage, tak by mě tak či tak dostal z vězení, takže jsem to mohl mít ukradené. Jen jsem si dal lehce ruku za krk a podrbal se "Reina, ta žena s krystalovou technikou je moje matka ten zbytek neznám"
Akasuna no Ruki- Jounin
Ruki vyzeral zvláštne, nedávalo mi to vôbec zmysel. Prečo by sa tu zrazu objavil syn Reiny ktorá "zrazu" napadla Kumogakure no sato? Prečo s ňou neutiekol alebo jej nepomohol v boji?
Čo plánuješ robiť teraz? Zbystrel som pohľad a nazrel mu priamo do očí. Bol som docela dosť mimo dediny takže som ani nepostrehol to, že je Raikage nezvestná a dokonca bola aj odvolaná.
Načej strane vlastne stojíš? Tiež mi v hlave výrila myšlienka okamžitého protiútoku, no bolo jasné, že nato budeme potrebovať veľmi veľkú prípravu.. To však už bude na stratégovy dediny a nie na mne. Očami som letmo prebehol po jednotkách Kumogakure no sato, úprimne.. vyzerali ako banda splašených kuriat. Necítil som z nich žiaden rešpekt ani úctu. Možno to bolo tým, že som vyrastal v špeciálnej kekei genkai jednotke. Jeden človek ma ale zaujal, bol to Shiro, stále na mňa pozeral a usmieval sa. Nevyzeral ako jeden z tých shinobi, tento vyžaroval poriadnu energiu. Taktiež som sa pousmial a pozrel sa na Rukiho.
Čo plánuješ robiť teraz? Zbystrel som pohľad a nazrel mu priamo do očí. Bol som docela dosť mimo dediny takže som ani nepostrehol to, že je Raikage nezvestná a dokonca bola aj odvolaná.
Načej strane vlastne stojíš? Tiež mi v hlave výrila myšlienka okamžitého protiútoku, no bolo jasné, že nato budeme potrebovať veľmi veľkú prípravu.. To však už bude na stratégovy dediny a nie na mne. Očami som letmo prebehol po jednotkách Kumogakure no sato, úprimne.. vyzerali ako banda splašených kuriat. Necítil som z nich žiaden rešpekt ani úctu. Možno to bolo tým, že som vyrastal v špeciálnej kekei genkai jednotke. Jeden človek ma ale zaujal, bol to Shiro, stále na mňa pozeral a usmieval sa. Nevyzeral ako jeden z tých shinobi, tento vyžaroval poriadnu energiu. Taktiež som sa pousmial a pozrel sa na Rukiho.
Natao Hyuurai- Jounin
Zdalo sa že medzi týmito kreténmi, vyzeral práve Natao dostatočne nato, aby sa dalo usúdiť že nemá v hlave len seno. Vlastne, sa ale nedalo čomu diviť, odkedy sme stratili hlavu dediny, bolo to tu ako v Zoo. Nikto nebol tam kde mal byť, a tam kde mali byť bol niekto úplne iný. Nečudo že si tu dokázal Madara len tak nakráčať, vziať čo chcel a odísť bez toho aby sme dokázali sformovať nejaký ten odpor. Avšak čo ma najviac zarazilo bolo to čo povedal Ruki. Nezabilo ma to že bol práve syn Reiny, ale práve to že sme bojovali proti Reine. Tentoraz mi však na tvári nebolo vidieť úsmev, ale fakt podivný a prázdny pohľad ktorý nebol už tak sebaistý ako som mal aj pri boji s ňou. Tentoraz tam bola nejaká ta neistota a malá iskierka strachu, už len z dôvodu že som o histórii vedel vďaka sestre naozaj dobre. Nútila ma to učiť sa, a teraz sa to naozaj hodilo.
"Ako je ku*va možné že po svete chodia dve mŕtve postavy, o ktoré malo byť postarané v posledných vojnách? Ako je možné že žije Madara a nato aj Reina? Mám pocit že onedlho sa tadiaľ začne prechádzať celá minulosť.." Pohľad som presunul z Nataa, okamžite som ho zpevnil a zacelil istotou a arogantnosťou ako doteraz. Bol som skalopevne presvedčený že pomsta z našej strany príde, naša odplata bude rychlá a naša pomsta krutá. Avšak, ak sme naozaj stáli proti Madarovi a Reine, budeme potrebovať viac ako len vojenskú silu. "Kto je ten váš priateľ?" Zrazu som sa z ničoho nič zapojil do ich rozhovoru, a moja otázka znela naozaj zvláštne avšak, mal som svoje pochybnosti o tom kto bol a pre koho pracoval. A predovšetkým, jeho príchod bol možno len zhodou okolností, ale bude nutné určite prekontrolovať všetky možnosti, nehľadiac na fakt že sa zdalo že o Reine vie veľa a tak bude isto požiadaný mnou, teda aspoň z môjho postoju to šlo vyčítať, o to aby ma následoval a podrobil sa krátkemu vypočúvaniu.
"Ako je ku*va možné že po svete chodia dve mŕtve postavy, o ktoré malo byť postarané v posledných vojnách? Ako je možné že žije Madara a nato aj Reina? Mám pocit že onedlho sa tadiaľ začne prechádzať celá minulosť.." Pohľad som presunul z Nataa, okamžite som ho zpevnil a zacelil istotou a arogantnosťou ako doteraz. Bol som skalopevne presvedčený že pomsta z našej strany príde, naša odplata bude rychlá a naša pomsta krutá. Avšak, ak sme naozaj stáli proti Madarovi a Reine, budeme potrebovať viac ako len vojenskú silu. "Kto je ten váš priateľ?" Zrazu som sa z ničoho nič zapojil do ich rozhovoru, a moja otázka znela naozaj zvláštne avšak, mal som svoje pochybnosti o tom kto bol a pre koho pracoval. A predovšetkým, jeho príchod bol možno len zhodou okolností, ale bude nutné určite prekontrolovať všetky možnosti, nehľadiac na fakt že sa zdalo že o Reine vie veľa a tak bude isto požiadaný mnou, teda aspoň z môjho postoju to šlo vyčítať, o to aby ma následoval a podrobil sa krátkemu vypočúvaniu.
Celkem jsem byl překvapen z jejich pohledu a reakce na situaci, ale největší zmatek jsem měl z toho že nevidím nikde Raikageho " Chtěl jsem zde navštívit jen svého přítele, vašeho Raikageho Tatsua Reigiho a no co se tady stalo s tím nemám nic společného, jen jsem chtěl Reinu zastavit, aby tady neumřelo zbytečně moc lidí, nevím co dělá myslel jsem že se změnila, třeba tohle vše je jen nedorozumění" V hloubi srdce jsem v to doufal, věděl jsem že Reina je akční člověk, ale útočit na vesnici bez důvodu? Chtít použít černý krystal, to prostě k ní nesedělo. " Na jaké straně stojím? Na ničí, jelikož jsem Akasuna tak logicky pocházím z Písečné vesnice, jenže bohužel ta byla zničena a já se tam chystám vyrazit, jak jsem říkal dlouho jsem byl mimo dění v tomhle světě." Poté k nám přišel nějaký jiný ninja, všiml jsem si ho již předtím, ale přeci jen tady nebudu skákat za každým ninjou a ptát se co se děje " Zdravím jsem Akasuna no Ruki " nastavil jsem ruku, abychom si podali ruce na náznak míru a přátelství to stejné jsem samozřejmě udělal i na Nataa, protože jsme si stále nepotřásli.
Akasuna no Ruki- Jounin
Raikageho Tatsua Reigiho? Vyvalil som oči a poškrabal sa na hlave. Toto ma dosť prekvapilo, nie že by som nejako emočne vybuchol alebo sa začal chovať ako malé dieťa ktoré sa snaží všetko ochraňovať. Musel som byť dlho mimo.. Čo sa stalo s Kagayaki Rin? Tej starej Raikage som ešte dlhoval nakladačku zato jak sa na mňa uškerila! Úsmev mi však zarazilo to, keď mi povedal odkiaľ pochádza. Pochádzam zo Suny.. Pôsobil som v špeciálnej kekei genkai jednotke ktorá bola.. vyvraždená. Posledné slovo som povedal trochu hlasnejšie. Sunu som naposledy videl pred pár mesiacmi.. Zatriasol som si hlavou aby som nerozprával ďalej a nechal zo seba opadnúť spomienky, predsa len to nebolo nič príjemné. Až tam budeš, prosím polož niekde kvetiny na počesť mojich rodičov. Neviem, či budem niekedy schopný sa vrátiť na to miesto. Smutne som sa usmial a podal mu ruku na náznak priateľstva.
Natao Hyuurai- Jounin
Ruku som neprijal, nemienil som mu ňou potriasť ale hodil som na neho aspoň trochu prívetivý úsmev. Ja, som nebol ten typ človeka ktorý nejako má rád ľudský kontakt a väčšinou som ľudí urážal, ale tiež som vedel kde mám svoje miesto a bol som taktiež dobrý herec, preto som sa aspoň trochu snažil zapôsobiť na Rukiho. Takmer som mu aj podal ruku, tá sa načahovala aby som stlačil tu jeho, ale keď povedal nahlas to meno, okamžite sa zastavila a môj úsmev zmrzol. Chvíľu som na neho hľadel dosť nechápavo, nevedel som čo presne mu mám odpovedať a ako to sformulovať, pretože náhle citové ochladenie museli pocítiť aj oni, keď z arogantného úsmevu plného aspoň ako takej prívetivej stránky, sálal chlad a nenávisť. Sústredil som sa preto radšej na Nataa, až teraz mi došlo že sme tu boli naozaj viacerý ktorý pochádzali z iných dedín. Ja som bol z Iwy, ale dobré spomienky na ňu som nemal, radšej som bol za túto dedinu.
"Kagayaki Rin je už takmer týždeň nezvestná a pohrešovaná.." Prehovoril som potichu, boli to informácie ktorá boli tajné ale ako člen Kumo by to mal vedieť. Už to vedeli takmer všetci, rozkazy sme dostávali už pekne dlhú dobu od jej zástupcu, ktorý taktiež nevedel o jej pobyte. Nehľadiac na fakt, že poslednú dobu sa toho stálo naozaj veľa, našťastie budúci Raikáge už bol vybraný avšak jeho príchod bol ešte dosť dlho vzdialený, keďže väčšina našich vojakov sa ešte nevrátila zo svojich misií. Tu som však upriamil pohľad na Rukiho. "Na Tatsua Reigiho, bývalého Raikágeho Kumogakure no sato je vydaný zatykač na okamžité zatknutie, za zradu, dezerciu, pokús o lúpež, vandalizmus a mnohé iné obvinenia ktoré boli podané na jeho hlavu. Ak sa ukáže v tejto dedine, bude okamžite zatknutý a odsúdený.." Prehovoril som vážne. O tom čo spôsobil pri svojom odchode a čo robil počas toho ako bol mimo Kumo sa vedelo málo, ale niektoré informácie nám prišli až zo samotnej Tsuki. Nevedel som aký to bude mať dopad na Rukiho ale bolo jasné že ak to bol jeho priateľ, teraz pocíti úder v podobe vypočúvania. "Ak ste za ním prišli na základe jeho požiadavky, tak vás prosím aby, ak to viete, ste nám povedali čo najviac o jeho terajšom pohybe.." Prehovoril som vážne a okamžite nato som sa predstavil ako veliteľ mučiacej a vypočúvacej jednotky v Kumogakure. Tvár som mal tvrdú, už z nej nesálala taká radosť ako predtým, avšak nemienil som nechať vyplávať pocity vonku, pretože bolo nadmieru jasné že Tatsuo Reigi je v mojich očiach nežiadúci číslo 1.
"Kagayaki Rin je už takmer týždeň nezvestná a pohrešovaná.." Prehovoril som potichu, boli to informácie ktorá boli tajné ale ako člen Kumo by to mal vedieť. Už to vedeli takmer všetci, rozkazy sme dostávali už pekne dlhú dobu od jej zástupcu, ktorý taktiež nevedel o jej pobyte. Nehľadiac na fakt, že poslednú dobu sa toho stálo naozaj veľa, našťastie budúci Raikáge už bol vybraný avšak jeho príchod bol ešte dosť dlho vzdialený, keďže väčšina našich vojakov sa ešte nevrátila zo svojich misií. Tu som však upriamil pohľad na Rukiho. "Na Tatsua Reigiho, bývalého Raikágeho Kumogakure no sato je vydaný zatykač na okamžité zatknutie, za zradu, dezerciu, pokús o lúpež, vandalizmus a mnohé iné obvinenia ktoré boli podané na jeho hlavu. Ak sa ukáže v tejto dedine, bude okamžite zatknutý a odsúdený.." Prehovoril som vážne. O tom čo spôsobil pri svojom odchode a čo robil počas toho ako bol mimo Kumo sa vedelo málo, ale niektoré informácie nám prišli až zo samotnej Tsuki. Nevedel som aký to bude mať dopad na Rukiho ale bolo jasné že ak to bol jeho priateľ, teraz pocíti úder v podobe vypočúvania. "Ak ste za ním prišli na základe jeho požiadavky, tak vás prosím aby, ak to viete, ste nám povedali čo najviac o jeho terajšom pohybe.." Prehovoril som vážne a okamžite nato som sa predstavil ako veliteľ mučiacej a vypočúvacej jednotky v Kumogakure. Tvár som mal tvrdú, už z nej nesálala taká radosť ako predtým, avšak nemienil som nechať vyplávať pocity vonku, pretože bolo nadmieru jasné že Tatsuo Reigi je v mojich očiach nežiadúci číslo 1.
Lehce jsem se nadechl a převrátil oči k obloze " Takže je to pravda, Suna už neexistuje a přeživší šli do jiných vesnic. Díky bohu že to Amayo a má pravá matka nezažila, obě by to asi zničilo. Milovali vesnici nadevše. A co se stalo se Sasorim? Přeci jen je to můj předek a rád bych o něm něco věděl. Sice tě neznám, ale rád ti s tímhle vyhovím" U Shira jsem si všiml, že mi jaksi nevěří což bylo dobře, protože věřit někomu se v téhle době nevyplácelo. Slova co řekl o Tatsuovi mě překvapila, ale né nějak smutně spíš jsem to nemohl vydržet a začal se smát, po chvilce jsem přestal, ale furt s velkým úšklebkem na tváři, rozhodně jsem jim musel připadat jak nějakej blázen co se z ničeho nic začne smát, tak jsem si řekl že jim to objasním " Tatsua nikdy nezajímal post ale jen síla, peníze a ženy. Titul Raikage si vybojoval a čekal jsem že ho to lehce změní no bohužel stává se a omlouvám se netuším kde by mohl být nebo co se s ním děje tohle jsou vážně pro mě novinky. Nechci vás podceňovat, ale Tatsua 1 ninja nezastaví, nebo jen málo kdo by to dokázal a bůh ví jak za 2 roky zesílil." Na mé tváři se po těchto slovech objevil utrápený výraz, jelikož mě zajímalo co ho motivovalo k tomu opustit tento post a kde by se mohl nacházet.
Akasuna no Ruki- Jounin
Celý útok jsem sledovala z po vzdálí. Nechtěla jsem se jim do toho motat, avšak bylo vidět, že bez řádného vůdce nejsou jednota. Rada mě a vesnici nechala čekat až příliš dlouho. Nový Raikage měl být již zvolen a stejně se tak nestalo. To že se tu opět objevila Reina a Madara dokazovalo, jak se informace šíří rychle. Toho muže jsem si pamatovala ještě jako chlapce. Když jsem Reinu ošetřovala, byl tam s ní. Vyšla jsem ke skupince.
"Vážení, tohle není moc vhodná doba na vybavování. Jelikož nemáte zatím zvoleného Raikage, uděluji rozkazy a to následující: Vy..." ukázala jsem na Shira, "....vemte tady pána na výslech a zkuste z toho vyždímat co nejvíc to půjde přijdu za vámi. Vy...." ukážu na Nataa, "sežeňte velitele jednotek a vyřiďte jim, že očekávám okamžitá opatření pro obnovu budov ve vesnici, lékařské ošetření raněným lidem a počty ztrát. Všechnu dokumentaci shromáždíte a přinesete do kanceláře Raikageho. Mile rád si to přečte až bude zvolen nový. Nemocnice je v plném proudu a dohlídnu na raněné, očekávám Vaši loajalitu vůči vesnici." řekla jsem náhle až tvrdě. Pravdou bylo, že mě útok velice zasáhl a já ani nebyla pomoci, protože jsem seděla u rady, která odmítala cokoli dělat.
"Vážení, tohle není moc vhodná doba na vybavování. Jelikož nemáte zatím zvoleného Raikage, uděluji rozkazy a to následující: Vy..." ukázala jsem na Shira, "....vemte tady pána na výslech a zkuste z toho vyždímat co nejvíc to půjde přijdu za vámi. Vy...." ukážu na Nataa, "sežeňte velitele jednotek a vyřiďte jim, že očekávám okamžitá opatření pro obnovu budov ve vesnici, lékařské ošetření raněným lidem a počty ztrát. Všechnu dokumentaci shromáždíte a přinesete do kanceláře Raikageho. Mile rád si to přečte až bude zvolen nový. Nemocnice je v plném proudu a dohlídnu na raněné, očekávám Vaši loajalitu vůči vesnici." řekla jsem náhle až tvrdě. Pravdou bylo, že mě útok velice zasáhl a já ani nebyla pomoci, protože jsem seděla u rady, která odmítala cokoli dělat.
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
Rin je.. pohrešovaná? Zarazilo ma. Predsa len som mal nejaké pocity a prišlo mi ľúto. Spomenul som si na nášu prvú "konfrontáciu" kde som jej skoro zabil dvoch Jouninov. Krásne to spomienky. Veril som však, že sa ukáže, nebola ten typ čo by sa nechal uniesť alebo by nebodaj niekde išiel niekoho zabiť. A i keď, tak sa aspoň o nej dozviem, že je nažive, dlžím jej predsa niečo zato, že ma nezabila.
Moju pozornosť však upútala neznáma žena ktorá vkročila medzi nás. Kto to je? Odpoveď som však rýchlo dostal. Vyzerá to, že tu velí. Prikývol som a pozrel sa ešte raz na Shira a Rukiho. Tešilo ma. Usmial som sa a skočil medzi jednotky Anbu. Zaveďte ma za vašimi nadriadenými. Jeden z Anbu prikývol a zobral ma za nimi.
Moju pozornosť však upútala neznáma žena ktorá vkročila medzi nás. Kto to je? Odpoveď som však rýchlo dostal. Vyzerá to, že tu velí. Prikývol som a pozrel sa ešte raz na Shira a Rukiho. Tešilo ma. Usmial som sa a skočil medzi jednotky Anbu. Zaveďte ma za vašimi nadriadenými. Jeden z Anbu prikývol a zobral ma za nimi.
Natao Hyuurai- Jounin
Pozoroval som po celý ten čas Nataa, kým sa sem nedostala úplne iná osoba. Bola to Crystal a zdalo sa že na malý okamih sa rozhodla že bude zrazu z ničoho nič veliť tejto dedine. Pozrel som na Rukiho, takým výrazom pri ktorom u bolo jasné že len sťažka udržiavam vážnu tvár, pretože som sa mal chuť rozosmiať na celé kolo, už len z dôvodu že sa niekto snažil mi rozkazovať. Nikdy v živote som nikoho nepočúval, nikdy som to nemal za potrebné a už vôbec som s tým teraz nechcel začínať, a nie to ešte u osoby ktorú som vôbec nepoznal a taktiež osoby ktorá sa zdalo je dosť arogantná a povýšenecká keď si len tak myslí že môže prebrať velenie v dedine. V túto chvíľu by som poslúchol možno len Raikáge, tá tu ale není takže len jej zástupcu. Ale nikoho iného aj keby na tom závisel chod dediny.
"A vy.. Si môžete ísť viete kam.." Odvetil som s jemným úsmevom, pri ktorom bolo jasné do akých krajín som ju poslal. Nevedel som že je Daimyo, ale aj keby som to vedel, vonkoncom by to nemalo žiaden vplyv na moju osobu, ktorá bola proste arogantná už len tým že bola. Nerobil som rozdieli, urážal som a povyšoval som sa nad každého a jediný kto mal na mňa vplyv bola moja sestra, pričom mi všetko ostatné bolo ukradnuté. "Neviem kto ste, a neviem kto vám udelil právo rozkazovať, ale určite ten rozkaz nepočúvnem..." Prehovoril som jasne a zreteľne, aké mám stanovisko. Nebola veliteľ, ani zástupca a ak tak, velenie mal po nich prebrať veliteľ armády, generál, a nie ona. Preto sa volili, aby v neprítomnosti vysokých postáv niekto tu niečo robil. Založil som si preto ruky do kapies a pomaly som sa otočil na Rukiho s úsmevom na tvári.
"A vy.. Si môžete ísť viete kam.." Odvetil som s jemným úsmevom, pri ktorom bolo jasné do akých krajín som ju poslal. Nevedel som že je Daimyo, ale aj keby som to vedel, vonkoncom by to nemalo žiaden vplyv na moju osobu, ktorá bola proste arogantná už len tým že bola. Nerobil som rozdieli, urážal som a povyšoval som sa nad každého a jediný kto mal na mňa vplyv bola moja sestra, pričom mi všetko ostatné bolo ukradnuté. "Neviem kto ste, a neviem kto vám udelil právo rozkazovať, ale určite ten rozkaz nepočúvnem..." Prehovoril som jasne a zreteľne, aké mám stanovisko. Nebola veliteľ, ani zástupca a ak tak, velenie mal po nich prebrať veliteľ armády, generál, a nie ona. Preto sa volili, aby v neprítomnosti vysokých postáv niekto tu niečo robil. Založil som si preto ruky do kapies a pomaly som sa otočil na Rukiho s úsmevom na tvári.
Sledovala jsem to s tikem v oku. Zraněná ano. Z tohoto útoku. Ale nezvěstná? A pohřešovaná? A týden?! Vůbec se mi nelíbilo, kde se vzaly tyto závěr a svůj hněv jsem obrátila proti Crystal, která začala bez mého vědomí rozdávat rozkazy.
"Už nejsem Raikage," ozvala jsem se a vystoupila ze stínu. "Ale nadále zastávám povinnosti Raikageho, dokud nebude zvolen můj nástupce."
Dva útoky na vesnici. Tímhle jsem překonala i svou předchozí éru jako vůdce vesnice. Byla jsem absolutně otupělá. Všechna má nerozhodnost se vytratila. Už tu nebylo, co chránit. Děkovala jsem bohu, že Ken je v tuto chvíli mimo vesnici, i když to neznamenalo, že je ve větším bezpečí.
"Musím vás ale zklamat, celý týden jsem s Crystal-san strávila v kanceláři při čekání na rozhodnutí rady," ozvala jsem se a probodla jsem ji pohledem.
Rychle si chtěla získat vládu pro sebe, když si všimla, že nejsem v centru dění.
"Bohužel mě v boji zranili," sykla jsem. "Okolnosti jeho konce mi tedy budete muset prozradit."
Cítila jsem se slabá! Jako Raikage, byť bývalá, jsem se nechtěla nechat zranit v boji natolik, abych omdlela a probudila se až teď. Den poté, zakrytá troskami a hladová. Alespoň jsem se ale dobře vyspala, jakkoli to byla cynická myšlenka.
"Mimochodem, kdo koho má brát na výslech?" zamířila jsem první otázku na Crystal. "A kdo jste vy?" zacílila jsem hned poté druhou na neznámého muže s čelenkou Sunagakure.
Asi jsem právě tohle potřebovala, abych se vzpamatovala z prvního útoku. Teď jsem na nerozhodnost a sebelítost neměla ani jednu myšlenku. Vítej zpět, mé staré já!
//Nevím, kdo vymyslel, že je Raikage nezvěstná, ale měla jsem zapsanou nepřítomnost a v té době se, pokud si správně pamatuji pravidla, s cizími postavami nemanipuluje. Co se týká předchozí neaktivity, pak mohu s klidným svědomím říct, že i ta měla svůj důvod. Rin nebyla aktivní kvůli stále se prodlužující misi, při které má být zvolen nový Raikage. Neměla tak jinou možnost než čekat na její konec, pokud si s Crystal mezitím v době války nechtěla dát čaj o páté.
"Už nejsem Raikage," ozvala jsem se a vystoupila ze stínu. "Ale nadále zastávám povinnosti Raikageho, dokud nebude zvolen můj nástupce."
Dva útoky na vesnici. Tímhle jsem překonala i svou předchozí éru jako vůdce vesnice. Byla jsem absolutně otupělá. Všechna má nerozhodnost se vytratila. Už tu nebylo, co chránit. Děkovala jsem bohu, že Ken je v tuto chvíli mimo vesnici, i když to neznamenalo, že je ve větším bezpečí.
"Musím vás ale zklamat, celý týden jsem s Crystal-san strávila v kanceláři při čekání na rozhodnutí rady," ozvala jsem se a probodla jsem ji pohledem.
Rychle si chtěla získat vládu pro sebe, když si všimla, že nejsem v centru dění.
"Bohužel mě v boji zranili," sykla jsem. "Okolnosti jeho konce mi tedy budete muset prozradit."
Cítila jsem se slabá! Jako Raikage, byť bývalá, jsem se nechtěla nechat zranit v boji natolik, abych omdlela a probudila se až teď. Den poté, zakrytá troskami a hladová. Alespoň jsem se ale dobře vyspala, jakkoli to byla cynická myšlenka.
"Mimochodem, kdo koho má brát na výslech?" zamířila jsem první otázku na Crystal. "A kdo jste vy?" zacílila jsem hned poté druhou na neznámého muže s čelenkou Sunagakure.
Asi jsem právě tohle potřebovala, abych se vzpamatovala z prvního útoku. Teď jsem na nerozhodnost a sebelítost neměla ani jednu myšlenku. Vítej zpět, mé staré já!
//Nevím, kdo vymyslel, že je Raikage nezvěstná, ale měla jsem zapsanou nepřítomnost a v té době se, pokud si správně pamatuji pravidla, s cizími postavami nemanipuluje. Co se týká předchozí neaktivity, pak mohu s klidným svědomím říct, že i ta měla svůj důvod. Rin nebyla aktivní kvůli stále se prodlužující misi, při které má být zvolen nový Raikage. Neměla tak jinou možnost než čekat na její konec, pokud si s Crystal mezitím v době války nechtěla dát čaj o páté.
Na ženu jsem se jen pousmál " A vy jste kdo smím li se zeptat to už já tady možná mám větší slovo, když vás ani místní ninjové nepoznávájí " Možná to znělo vůči této osobě hnusně " Avšak chápu o co jste se pokusila smysl to mělo pěkný, ale jste v Kumogakure a né v politické místnosti " V tom jsem si všiml že Natao a jen jsem se na něj ušklíbil. V tom přišla bývalá Raikage a já si jí změřil od spodu na horu, říkal jsem si že je celkem pěkná a mladá " Madam mé jméno je Akasuna no Ruki " Nastavil jsem jí opět ruku ve znamení přátelství, ale moje oči se nemohli odtrhnout od jejího výstřihu, vždy se mi líbili starší ženy, takové mé prokletí.
// Nemám čelenku Suno, vím je to zmatující oficiálně spíš patřím do Oto, ale na starém foru jsem se měl stát kazekagem po své matce xD je to trošku šílené prostě vypadám jak na obrázku bez čelenky xD //
// Nemám čelenku Suno, vím je to zmatující oficiálně spíš patřím do Oto, ale na starém foru jsem se měl stát kazekagem po své matce xD je to trošku šílené prostě vypadám jak na obrázku bez čelenky xD //
Akasuna no Ruki- Jounin
Nastala situácia ako kedysi. Opäť niekto napadol našu dedinu. Síce som mala ešte voľno, ale musela som sa nejako zapojiť do diania, tentoraz som ale pôsobila ako medik, nie ako obyčajný shinobi, ktorý by mal svoju dedinu chrániť. Ohľadom tohto som sa spoliehala na druhých. Dalo mi to veľa námahy, liečiť zranených, ale musela som.
Kumo bola predsa dedina, rodná, vyrastala som tu, navyše som bola ANBU. Tentoraz som ale bola bez masky a ANBU výstroja, pretože útok prišiel tak náhle, že som sa ani nestihla prezliecť.
Temnú uličku osvietila ružová žiara, sálajúca z mojich krídel, tvorených ružovou chakrou. Ladne som pristála na zemi, krídla zmizli. Uklonila som sa Raikage-sama, i keď som už počula čosi, že zo svojej pozície odstupuje a na jej miesto zasadne niekto nový. Dobrý večer, Raikage-sama. Stav zranených je stabilizovaný, konečný počet zranených ešte nie je známy, ale špekuluje sa o niekoľkých stovák, vrátane zranených shinobi, ostatné ANBU jednotky aj s dobrovoľníkmi sa pustili do opravy poškodených budov. Oznámila som jej. Pohľad mi padol na muža, ktorého som nikdy v živote nevidela a jeho chakra mi bola cudzia. Nevedela som, o koho sa jedná, či je spojenec, obyvateľ Kumo či len nejaký návštevník. Zmerala som si ho nedôverčivým pohľadom, hneď na to som ale svoju pozornosť opäť premiestnila na Rin.
Kumo bola predsa dedina, rodná, vyrastala som tu, navyše som bola ANBU. Tentoraz som ale bola bez masky a ANBU výstroja, pretože útok prišiel tak náhle, že som sa ani nestihla prezliecť.
Temnú uličku osvietila ružová žiara, sálajúca z mojich krídel, tvorených ružovou chakrou. Ladne som pristála na zemi, krídla zmizli. Uklonila som sa Raikage-sama, i keď som už počula čosi, že zo svojej pozície odstupuje a na jej miesto zasadne niekto nový. Dobrý večer, Raikage-sama. Stav zranených je stabilizovaný, konečný počet zranených ešte nie je známy, ale špekuluje sa o niekoľkých stovák, vrátane zranených shinobi, ostatné ANBU jednotky aj s dobrovoľníkmi sa pustili do opravy poškodených budov. Oznámila som jej. Pohľad mi padol na muža, ktorého som nikdy v živote nevidela a jeho chakra mi bola cudzia. Nevedela som, o koho sa jedná, či je spojenec, obyvateľ Kumo či len nejaký návštevník. Zmerala som si ho nedôverčivým pohľadom, hneď na to som ale svoju pozornosť opäť premiestnila na Rin.
Seishin Yuna- Buntaichō
- Počet příspěvků : 439
Člověk by řekl, že Raikage bude mít pevný stisk. Já ho ale měla jen jemný, přesto uctivý a dalo by se říci, že byl tak akorát. Musela jsem být klidná.
"Kagayaki Rin, Nanadaime Raikage. Je mi ctí, Ruki-san," pousmála jsem se. "Akasuna... Pocházíte snad ze Suny?"
Pokud sem přišel hledat útočiště, pak na to nebyla nejvhodnější dobu. Klan Akasuna by se nám ale hodil. Byl známý svým loutkařským uměním a pokud jsem se nepletla, tak jedna z bývalých Kazekage byla právě z tohoto klanu. Akasuna no PiliKKa.
Objevila se Yuna, což mě donutilo odvrátit pohled od návštěvy a zauvažovat nad příšernou statistikou. Nezbude nám nic než žádost o pomoc.
"Pošleme žádost do Konohy o humanitární pomoc," dostala jsem se po chvíli k odpovědi. "Především co se týká lékařské péče."
Na několik stovek raněných jsme sice byli vybavení, co se přístrojů týká, ale naši medici nebyli zdaleka tak dobře vyškolení jako ti v Konohagakure no Sato. A Assasin Senju byl vždy naším dobrým přítelem a spojencem.
"Bude to ústní vzkaz, krátká a rychlá mise, ale můžeš vzít někoho s sebou. Vyrazte, prosím, ihned."
Nemohla jsem udělat nic jiného. Jen jsem doufala, že Konoha naši prosbu vyslyší.
"Kagayaki Rin, Nanadaime Raikage. Je mi ctí, Ruki-san," pousmála jsem se. "Akasuna... Pocházíte snad ze Suny?"
Pokud sem přišel hledat útočiště, pak na to nebyla nejvhodnější dobu. Klan Akasuna by se nám ale hodil. Byl známý svým loutkařským uměním a pokud jsem se nepletla, tak jedna z bývalých Kazekage byla právě z tohoto klanu. Akasuna no PiliKKa.
Objevila se Yuna, což mě donutilo odvrátit pohled od návštěvy a zauvažovat nad příšernou statistikou. Nezbude nám nic než žádost o pomoc.
"Pošleme žádost do Konohy o humanitární pomoc," dostala jsem se po chvíli k odpovědi. "Především co se týká lékařské péče."
Na několik stovek raněných jsme sice byli vybavení, co se přístrojů týká, ale naši medici nebyli zdaleka tak dobře vyškolení jako ti v Konohagakure no Sato. A Assasin Senju byl vždy naším dobrým přítelem a spojencem.
"Bude to ústní vzkaz, krátká a rychlá mise, ale můžeš vzít někoho s sebou. Vyrazte, prosím, ihned."
Nemohla jsem udělat nic jiného. Jen jsem doufala, že Konoha naši prosbu vyslyší.
" Ano moje rodina pochází se Suny, avšak měl jsem komplikované dětství, též je mi ctí Raikage-sama" Měla velice jemný stisk a na ženu velice jemnou pokožku, potom jsem si všiml jak to tady vlastně kočiruje a jen se na ní pousmál a poté si dal ruce k tělu " Chtěl bych se omluvit za Tatsua a za to co udělal Kumo, ten kluk to měl v životě těžké a stále bude, vím že mu nepůjde jen tak odpustit, ale třeba jednou..." Řekl jsem skleslým hlasem a z tváře mi trošku vymizel úsměv.
Akasuna no Ruki- Jounin
Sledovala som Rin a čakala na rozkazy. Nemohla som si ale odpustiť podozrievavé pohľady smerované na človeka, ktorý sa predstavil ako Ruki. Hai, Raikage-sama. Prikývla som. Nerada som sa vracala späť do Konohy, už len kvôli posledným udalostiam, ktoré snáď po prvý krát vo mne zanechali negatívny pocit, ktorý ale neprerástol do hlbokej nenávisti voči Listovej.
Možno som tam mala aj nejaké pozitívne spomienky z detstva. Ale to neprekrylo fakt, že sa Kisuke zmenil a nevidela som v ňom už toho človeka, ktorého som kedysi milovala. Narovnala som sa. Vrátim sa čoskoro. Zatiaľ dovidenia. Na chrbte sa mi opäť vytvorili krídla, nebudem ísť snáď do Konohy na peši. Vyletela som do vzduchu a zamierila rovno tam. (presun)
Možno som tam mala aj nejaké pozitívne spomienky z detstva. Ale to neprekrylo fakt, že sa Kisuke zmenil a nevidela som v ňom už toho človeka, ktorého som kedysi milovala. Narovnala som sa. Vrátim sa čoskoro. Zatiaľ dovidenia. Na chrbte sa mi opäť vytvorili krídla, nebudem ísť snáď do Konohy na peši. Vyletela som do vzduchu a zamierila rovno tam. (presun)
Seishin Yuna- Buntaichō
- Počet příspěvků : 439
Vďaka svojím spoločníkom od Anbu som sa dozvedel, že Raikage je tu. Preto som sa sem v podstate ponáhľal, aby som mohol oznámiť všetko Raikage. Keď sa mi podarilo dostať sa až k nej, len som sa postavil pred ňu a uklonil som sa. "Raikage-sama. Mám naliehavé správy ohľadom poslednej misie s Hachibim. " Ostal som v úklone a čakal som, kým si ma vypočuje, predsa len sa tam toho stalo veľa a dokonca nám tam zomrel jeden shinobi a to Haru Iburi, ktorého tam zabili. To, že som ja teraz v sebe mal zapečateného Hachibiho už bolo niečo iné. Aj tak som jej to nemohol povedať len tak tu na ulici. K tomu som bol zvedavý, či už sa poriešil ten nový Raikage no zatiaľ som sa zodpovedal jej.
Yotsuki Sorata- Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 508
Já jak jsem šel celou dobu za ním směrem do kanceláře tak najednou odbočil směrem na náměstí. Bylo mi to divné tak jsem si řekl, že tam bude asi někdo důležitej. A měl jsem taktéž pravdu, jelikož tam byla právě Raikage. Bylo to celkem překvápko vidět ji tady, musel jsem klidnit své hormony vůči ženám a s klidem přijít k nim a mávnu na pozdrav. Nic neříkám, protože určitě bude chtít mluvit ten ANBU chlápek. Proto jsem čekal co bude říkat o naší misi. Určitě jí to bude vyprávět a já chtěl slyšel vše co řekne, jelikož jsem tam opravdu byl a nasazoval s nyní už mrtvým Haruem, nechť je mu země lehká, tělo.
Kuroashi Sanji- Chuunin
- Počet příspěvků : 146
Chápala jsem ignoraci ostatních nechápala jsem však chování bývalé Raikage. Celou dobu měla možnost zasahovat a až teď se toho chopila, když viděla potencionální konkurenci. Nemohla neříct, že to byl původní záměr vyprovokovat je.
Pak se tam ale přiřítil jeden ANBU, z rady jsem se dozvěděla, že jakýsi ANBUje na misi, ale je jasným kandidátem na post. Zamračila jsem se, protože jeho chakra byla abnormálně zvětšena. Snad na misi neudělal tu největší oběť?
Chvíli jsem je ještě sledovala, ale konečně už tu byla ta skutečnost a já se mohla vrátit zpět odkud jsem přišla.
Pak se tam ale přiřítil jeden ANBU, z rady jsem se dozvěděla, že jakýsi ANBUje na misi, ale je jasným kandidátem na post. Zamračila jsem se, protože jeho chakra byla abnormálně zvětšena. Snad na misi neudělal tu největší oběť?
Chvíli jsem je ještě sledovala, ale konečně už tu byla ta skutečnost a já se mohla vrátit zpět odkud jsem přišla.
Chtěla jsem odpovědět Rukimu, ale byli jsme přerušeni dalšími událostmi. Ona tajemná mise, která byla u konce. A Ken snad byl doma, v pořádku. Byla jsem v pokušení se ihned zeptat na něho. Jsem asi špatná ex-Raikage.
"Snad mě omluvíte," pronesla jsem k návštěvníkovi ze Suny. "Pokud ale máte informace o Tatsuovi, ráda bych je později slyšela. Je nezvěstný, ale dosud nebyl prohlášen za nukenina."
A přesně to by se stalo, kdybychom věděli, že je naživu.
"Pojďme do kanceláře," kývla jsem na jednoho z ANBU a na již známého Sanjiho, kterého jsem už dobře znala.
Pro dnešek ale držel svou povahu na uzdě, za což jsem mu byla vděčná.
Kde je ale Haru?
Otočila jsem se na Crystal. Tohle byla záležitost vesnice.
"Myslím, že můžete odejít, dnes se rada rozhodne."
Na nic víc jsme ji potřebovali.
"Když budete mít někdy cestu, budete zde vítaná."
Tón hlasu ale jasně dával najevo, že opak je pravdou. Až příliš se s iniciativním převzetím moci zapletla do něčeho, do čeho jsme si my Kumogakurští nikdy nehodlali nechat mluvit. Na nic jsem nečekala a zamířila jsem ke kanceláři.
//Přesun
"Snad mě omluvíte," pronesla jsem k návštěvníkovi ze Suny. "Pokud ale máte informace o Tatsuovi, ráda bych je později slyšela. Je nezvěstný, ale dosud nebyl prohlášen za nukenina."
A přesně to by se stalo, kdybychom věděli, že je naživu.
"Pojďme do kanceláře," kývla jsem na jednoho z ANBU a na již známého Sanjiho, kterého jsem už dobře znala.
Pro dnešek ale držel svou povahu na uzdě, za což jsem mu byla vděčná.
Kde je ale Haru?
Otočila jsem se na Crystal. Tohle byla záležitost vesnice.
"Myslím, že můžete odejít, dnes se rada rozhodne."
Na nic víc jsme ji potřebovali.
"Když budete mít někdy cestu, budete zde vítaná."
Tón hlasu ale jasně dával najevo, že opak je pravdou. Až příliš se s iniciativním převzetím moci zapletla do něčeho, do čeho jsme si my Kumogakurští nikdy nehodlali nechat mluvit. Na nic jsem nečekala a zamířila jsem ke kanceláři.
//Přesun
Rád si s vámi později promluvím, ale jestli mě omluvíte musím jít pryč " Poté jsem viděl jak zmizla a já pomali odcházel z vesnice pryč.
(přesun)
(přesun)
Akasuna no Ruki- Jounin
Raikage si o sobě zřejmě hodně myslela, když dokázala říct tohle, zřejmě mě vůbec neposlouchala, když jsem jí říkala, že jsem tu od toho abych zvolila nového Raikageho. Ignorovala jsem její poznámky a přešla k Sanjimu.
"Co nejrychleji si to vyřiďte v kanceláři, pak Vás očekáváme s Radou Kumogakure." kývnu na něj a odejdu směr hlavní budova informovat Radu.
(přesun)
"Co nejrychleji si to vyřiďte v kanceláři, pak Vás očekáváme s Radou Kumogakure." kývnu na něj a odejdu směr hlavní budova informovat Radu.
(přesun)
Strana 13 z 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 13 z 16
Povolení tohoto fóra: