Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlavní brána Kirigakure

+64
Mikasa Aomine
Killunia
Michie Ai
Akemi Kagayaki
Atsuka
Sarada
Kisuke Uchiha
Tatsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Mizuki Netsu
Natsuki Uzumaki
Airis Shiroyaki
Rokuro
Misha Haybushi
Seito Senju
Faito Dansaku
Tobias Ohara
Goku
Hakuei
Hana Ichiro
Takao Hanare
Hisa Kaguya
Kenji Uesugi
Reina Kana
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Rin Saito
Nizashi Shiroi
Hine Kureta
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Crystal Takaishi
Keigo Nakagami
Kiseki Mirakuru
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Kirin Yakushi
Civil
Kairi Utsushi
Sora no Sen
Yoko Terumi
Anbu
Rei Casius
Gats Terumi
Ruko Terumī
Takeshi Kenpachi
Naoki Utsushi
Kataro Terumi
Sadao
Junka
Totsuki
Kioshi Hoshigaki
Akio
Hirin
Akira Hitsumi
Shin
Hoozuki Meizu
Daisuke Utsushi
Bijuu
Shinobi
Yogi
Kashike
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
68 posters

Strana 11 z 33 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next

Goto down

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 11 Empty Hlavní brána Kirigakure

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 7:40 pm

First topic message reminder :

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 11 23008-kirigakure_super
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 11 Empty Re: Hlavní brána Kirigakure

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Mar 25, 2014 2:30 pm

Já jsem se mezitím snažil vyhnout útokům té příšery zatímco si ostatní rozebrali protivníky. Naštěstí mě žádný z útoku netrefil, ale bylo to tak těsně, že kdybych si nedal pozor a uhnul o kousek dál tak mohlo být po mě. Konečně jsem doskákal k písečné pyramidě ze které jsem slyšel jakési vrtání což mi mohlo dojít, že se právě dostávali ven. Kryl jsem pyramidu před následujícími útoky a sledoval pečlivě své okolí, abych nedostal nečekaný zásah. By znamenalo, že se nedokážu ostarat ano o jednu věc.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Tue Mar 25, 2014 2:59 pm

Můj plán vyšel. Draci stěnu rozbili, ačkoliv jsme pod pískem ještě zůstali. Kashike nás však pomocí svého KG vytáhl ven. Když jsem to však venku viděla, nebyla jsem si jistá, jestli by nebylo lepší zůstat pod tím pískem. Chiméra, či co to bylo, útočila na Naokiho, který už tak tak držel na uzdě Rokubiho. Cítila jsem to uvnitř hrudi. A než jsem stačila mrknout, měl Naoki kolem těla plášť Bijuu.
,,To snad ne." zašeptala jsem. Neměla jsem teď čas Naokiho pečetit a vážně jsem se bála, aby z toho nebyla mela.
,,Musíš doufat, že to zvládnou." trhla jsem sebou. ,,Saiken není až tak hrozný, on mu neublíží." povzbuzoval mě Choumei.
,,Ale co ostatní kolem něj?" zeptala jsem se ještě, zatímco jsem třeštila oči na lávu.
,,Tak to už je jiná otázka." Tak takovou odpověď jsem slyšet nechtěla. Vzala jsem jednu Kashikeho paži kolem svých ramen a objala ho kolem pasu. Sice byl Kashike o dost těžší, než já sama, ale v této pozici jsem s ním mohla odskočit dostatečně daleko od lávy. Tam jsem ho nechala posadit a usmála se na něj. Proč má sakra Youton?! Sice nepatří výhradně do Kirigakure, ale...Proč? Rozhlédla jsem se kolem sebe a pohledem zůstala na Katarovi. Tohle KG patří jemu.. Láva moje draky samozřejmě pěkně roztála, avšak posloužili mi dobře. Horší bylo, že náš protivník kamsi zmizel.
Princezna Yuki mezitím využila toho, že Naoki zaútočil na Chiméru a rozeběhla se proti ní taky. Z jejích ocasů již na dálku začaly šlehat elektrické výboje, které měly Chiméře ublížit.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Mar 25, 2014 3:36 pm

Kashike

Když jsem se trošku vzpamatoval, zjistil jsem že mě lady Mizukage poponesla do bezpečí. Ztěžka se postavím, vrták na ruce mi kazí balanc. Nechám ho odpadnout, stejně už je "vypotřebovaný" a znovu se chystám k boji. Zaujmu svou pozici vedle lady Mizukage. Děkuji vám madam, ale příště si se mnou nelamte hlavu. Pročesávám celé okolí sharinganem a snažím se najít soupeře dřív, než nás překvapí.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Tue Mar 25, 2014 5:51 pm

"Tak tohle je taky jeden z těch démoních shinobi." Promluvila postava, když spatřila jak Chimera letí pár desítek metrů do zadu. Taková sílá, taková nenávist, takové odhodlání, tolik zla nashromážděné v jednom stvoření. "Je čas..." Řekla za chvíli, když si všimla díky svým senzibilským schopnostem, že Mizukage s Kashikem jsou již pryč z pyramidy. Tu však před svým dalším počínáním zahlédla, jak i přes rantonovou techniku, která vyvolala tuto ukrutnou temnou bouři, šlo zahlédnout pár paprsku světla, ozařujících v této temnotě Mizukage s Kashikem. Tohle vnímala jako znamení. Znamení vyšší moci, která postavě svěřila do rukou nastolení míru na zemi skrze bolest a utrpení těch nadřazených. Když ten, který je něco víc ve společnosti, jeho slovo je respektováno a má moc, pořád existuje v tomto světě, svět nebude nikdy schopen nalézt opravdový mír, nebot každý svou moc zneužije at už dříve nebo později. A tak pokud se tento koloběh nezastaví lidé budou trpět dál, a to čím dál víc, a pak když zemřou, ani tedy nenajdou odpočinku nebot budou trestání za své špatné skutky, za to že sešli a už se nenavrátili na tu správnou cestu. Postava si toho byla vědoma, a také si uvědomovala že muže trvat dalších sto let než tohle někdo pochopí, a proto si nemůže dovolit selhání. Alespon ne v tuto vzácnou chvíli. "Tak jak jsme povstali z prachu... v prach se obrátíme..." Toto byla poslední slova, které postava vyslovila před tím než opět zmizela. Do této chvíle si však Kashike mohl důkladně prohlédnout postavu a jisté nitě, které podle odhadu by mohli být z chakry. Tyto nitě však mohl vidět pouze on sharinganem. Nitě od postavy směřovaly dál do temného lesa. Proč si jich však nevšiml dříve. Pokud je někdo v lese... Proč na něj nenarazil žáden z Anbu, které hlídkovali u brány Kirigakure no Sato? V tom to právě je, neměli čas prohlédávat les daleko před bránou Kirigakure no Sato, když na Kirigakure no Sato útočil neznámý shinobi. Nad touhle právě zíštěnou informaci se Kashike nemohl zamyslet, protože k tomu nebyl čas. Kashike pomocí sharinganu zahlédl opět postavu. Ta mířila neuvěřitelnou rychlostí směrem ke Mizukage. I když ji byl schopen Kashike pomocí sharinganu vidět, jejím pohybům se rovnat nebyl. Nestihla by ani napřáhnout ruku, ani neposkládat jedinou pečet, nestihl by říct ani to nejkratší slůvko. A tak zbývalo jen doufat, že tohle dopadne dobře. Postava používala zcela určitě Jinton, element pohybu... o tom nebyl pochyb. Jak jinak by se Kashike s sharinganem nemohl rovnat s touhle postavou? Tohle byla jediná vysvětlivka. Postava se objevila za Mizukage se složenými dalšími pečetmi. V tu chvíli Mizukage s Kashikem a dalšími zahlédli jasný záblesk, který nim udeřil do očí a na chvíli je oslepil. Technika, kterou postava Mizukage namířila přímo do zad, byla již krutá o jednoduchém užívání. V tomto provedení to byl však mistrovský kousek. Neuvěřitelná chakra...
Hlavní brána Kirigakure - Stránka 11 Reiza-sakusa-o
Žel výsledek nijak Mizukage nepřál. Co se týče Chimery? Postavila se opět na všechny čtyři celá zkrvavená. Její brnění, které měla umístěné po celém jejím těle, bylo celé popraskané, zničené. A najednou PUF! Obrovský kouř, který když zmizel, odhalil Naokimu že chimera byla úspěšně zneškodněna, a tak se nyní všichni byli schopni plně věnovat postavě s Mizukage...
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Tue Mar 25, 2014 7:02 pm

Usmála jsem se na Kashikeho znovu.
,,Když vím, že mohu někoho zachránit, udělám to, kdykoliv." odpověděla jsem mu. Pak už jsem se soustředila na své okolí. Nevěděla jsem, odkud se vynoří....Opravdu jsem to nevěděla...Všechno se odehrálo tak rychle. Zahlédla jsem ho jen na chviličku a zase zmizel. Pak znovu a zase byl pryč. A najednou byl blízko, přímo za mnou. Viděla jsem jen bílé světlo a pak tmu. Nic jsem neviděla. Instinktivně jsem od sebe Kashikeho silou odstrčila, takže útok zasáhl jen mě.
,,Omlouvám se, Hitomi, ale musíš to udělat." Mé tělo se během sekundy zhroutilo v křeči. Pečeť uvnitř mně pomalu praskala a já se najednou objevila ve vzduchu. Mé tělo zůstalo stejné, ovšem ze zad mi trčelo šest obrovských duhových křídel. Technika mě zranila, cítila jsem neúprosné pálení na zádech, nehledě na to, že mi to roztrhalo téměř celé kimono. Díky Nanabimu jsem ale také cítila, že se rána pozvolna uzdravuje.
Hlavní brána Kirigakure - Stránka 11 312px-Nanabi
(Místo hmyzího těla mám ale své lidské tělo)
,,Ale..." zamrkala jsem překvapeně. Tohle bylo poprvé, co jsem této síly, ačkoliv nedobrovolně, využila.
,,Jinak bych tě zachránit nemohl." omlouval se démon.
,,V pořádku, Choumeii. Alespoň se ukáže, jak silná mohu být." pousmála jsem se, i když trochu bolestně.
,,V této formě ale nevydržíme dlouho, tak buď opatrná. Další zásah by mohl být kritický." varoval mě ještě. Yosh! Tak to jdeme zkusit! Soustředila jsem sebe i chakru, stejně jako Choumei. Mávala jsem křídly čím dál rychleji, čímž se mi na konči křídel vytvářela energie která se postupně zformovala do bijuudamy. Nebyla sice silná, jako při plné proměně, ale silná byla. Bijuudamu jsem vypálila po nepříteli. Doufala jsem, že ostatní se tomu ale vyhnou.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Mar 25, 2014 8:50 pm

Kashike

Sleduji celé dění jako ve zpomaleném filmu. K čemu mi je to oko, když nestíhám udržet krok? letí mi hlavou a pak už jen cítím jak do mě lady Mizukage strčí. Dopadnu na břicho a záblesk.... pak tam stojí lady Mizukage a bojuje s tím mužem. V tenhle moment už bych jí byl jen přítěží a motal se jí pod nohy, což nechci. Rychlým rozhlédnutím najdu jednoho z ninjů (Kataro) a rychle k němu doběhnu. Poď se mnou, něco jsem objevil! rozkážu mu autoritativně, jelikož momentálně je úplně buřt, že jsem tu hodností chuunin. Pak vyrazím podél těch vláken do lesa, doufaje že ten ninja jde se mnou a že tam najdu odpovědi.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Tue Mar 25, 2014 9:05 pm

Když na postavu mířila bijuu dama, postávala dál na stejným místě. Nejspíš to byla cena za svou předešlou techniku, a nebo šlo o něco víc? "Takže... Nanabi no Jinchuriki je nejvyšší čas zemřít..." Promluvila těsně před výbuchem bijuu damy. Kashike, který chování postavy zcela určitě sledoval pomocí sharinganu, mohl spatřit, že postava setrvávala na stejném místě až do doby, kdy nastala ohromná exploze způsobená bijuu damou. A když se po výbuchu zlepšila viditelnost, všichni mohli zahlédnout tajuplnou postavu, a však bez rukou a nohou. Kdo ví co by všichni viděli, kdyby jak ležela na zemi nebyla přikrytá svým ohořelým pláštěm? A však i když byla přikryta svým pláštěm, šlo si jasně všimnout toho, že ji chybí horní i dolní končetiny. "Inyuu Shometsu no jutsu..." Promluvila, a tu najednou její končetiny opět dorostly na svá příslušná místa. Když se však postava postavila, díky ohořelého pláště bylo možné zahlédnout to, že končetiny nebyly z masa a kostí nýbrž ze dřeva. "Výsledek této bitvy nezměníte. Dalším odporem pouze potvrzujete svůj zánik." Postava následně ztrhla celý svůj plášt, a tak odhalila svůj pravý vzhled svým nepřátelům, loutku. Kde však byl loutkař? Loutkař právě pomalým a jistým krokem vycházel z lesa vstříc Kashikemu s Katarem. Něco zde však nesedělo. Proč vyšel sám bez podpory? Je všeobecně známo, že loutkaři jsou schovaní někde v povzdálí, protože nejsou řádně vycvičení v boji na blízko, a proto za sebe bojovat nechávají loutku. Tento loutkař byl ale jiný. A v čem? Už jenom v tom, že jeho manipulace se svou jedinou loutkou byla na mistrovské úrovni. A právě o tom se Kirigakure no Shinobi měli právě přesvědčit. Loutka z ničeho nic opět zmizela a objevila se loutkaři na zádach. Loutkař se s ní následně rozběhl vůči nepříteli (Kashikemu s Katarem). Mířil si to přímou čarou proti nim, a tak ho šlo považovat bud za sebevraha, nebo za velmi nebezpečného chlápka, od kterého nikdy nevíte co čekat.
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Mar 26, 2014 1:05 pm

Poskládal jsem několik pečetí když jsem sledoval okolní události, jako na zavolanou začal náš nepřítel vycházet zpoza lesa, přičemž já měl už své pečetě nachystané. Nevěděl však co na něj použiju, jelikož se předtím věnoval někomu jinému. Ale samozřejmě mohl mít své předpoklady vzhledem k tomu, že viděl mé Kekkei Genkai. Byl jsem v obranné pozici zatímco se Kashike zřejmě připravoval taktéž.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Mar 26, 2014 3:22 pm

Kashike

Na ruce si připravím malý pěstní štítek. Jeho tvorba je však jen zástěrka pro zakrytí skutečné akce, která byla veskrze jednoduchá. Kawarimi no jutsu. Natáhnu ho na sebe, zkus mě krýt... syknu ke kolegovi a připravím se do obrané pozice s mečem namířeným přes ruku hrotem k nepříteli. Nejspíš mám jen jeden pokus, nesmím to pos...dělat.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Wed Mar 26, 2014 8:34 pm

Když jsem ucítil Bijuu damu, jak se vytváří od Hitomi, nemohl jsem uvěřit, že se proměnila, ale to nebylo to nejhorší. Jak Bijuu dama rostla, rostla ve mně nějaká jiná energie. Nevěděl jsem, co se děje. Když bijuu dama vybouchla, tak jsem dostal strašné křeče do břicha a vykřikl bolestí. Najednou se objevily dva další ocasy, takže už byly 3. Nechtěl jsem, aby mě to ovládlo. Začal jsem se s tím přetahovat, ale Rokubi byl silnější. Nebylo to však z toho, že by chěl ven, ale z toho, jak Hitomi udělala Bijuu damu, se ve mně něco probudilo a chtělo to ven. Zatnul jsem zuby, opravdu to bolelo a potom padl nakolena. Hlas jsem měl jako nějaké naštvané zvíře. ,,Jak se opovažuješ?! Jak můžeš něco takového udělat?!!!" zařval jsem na tu záhadnou osobu, když se rozeběhl proti kamarádům. Hned na to jsem se posadil, ocasy se postavily a všude létaly malinkaté bublinky. Nechtěl jsem použít tu sílu, co se vyvářela, chtěl jsem ji zastavit, ale nešlo to. Jenom jsem vykřikl na poslední chvíli na Kashikeho a Katara, aby utekli a potom už mi zbělaly oči a byl jsem někdo jiný. Hlava se mi vztyčila nahoru a otevřela se mi ústa. Ty kuličky se spojovaly v jednu velikou a já vědel, že je to skoro stejné, jako když to použila Hitomi. Hned jsem si pomyslel: 'Hitomi, omlouvám se, jestli někoho zraním, zabiju nebo že jsem ti dal slib, že ocasého démona nebudu používat. Opravdu se omlouvám.' Vypálil jsem proti nepříteli stejnou, i když o něco slabší, bijuu damu.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi
Jounin (Rokubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Mon Mar 31, 2014 8:27 am

Naokiho pěkně vzala moje proměna, očekávala jsem to, ale ne to, že ho to zane ještě více měnit.
,,Ne!" vykřikla jsem. Moje síla malinko vzrostla a pomalu se mi vytvořil i poslední ocas. Zůstávala jsem ale ve stejné formě, jen při všech ocasech. Viděla jsem v Naokim vztek, obrovskou sílu. Mezitím se Kataro s Kashikem připravovali k útoku. Zároveň na ně útočil i náš vrah. A co teď? Nevěděla jsem v tu chvíli, co mám dělat.
,,Uklidni se a hlavně jednej. Dlouho tuhle formu neudržíme." připomínal mi Choumei. Věděla jsem to, cítila jsem, jak jsem unavená. Snažila jsem se to ale nevnímat. Musela jsem zastavit Naokiho, jakkoliv. On ale začal vytvářet Bijuudamu. Udělala jsem první, co mě napadlo. Pomocí křídel jsem nabrala rychlost a mířila ke Katarovi a Kashikemu. Oba jsem popadla přesně ve chvíli, kdy k nám doletěla Bijuudama. Odletěli jsme dál, ačkoliv výbuch nás zastihl. Neustála jsem to. V tu chvíli síla Nanabiho zmizela a já jsem padla na kolena a zhluboka dýchala. Ohlédla jsem se na Naokiho. Musím použít pečeť, ale jak a kdy?!
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Mar 31, 2014 8:31 am

Kashike

Na poslední chvíli nás lady Mizukage zachránila. Dost se to na ní podepsalo, takže se postavím mezi ní a útočníka připravený k její obraně. Rozkazy?! Vypadá trošku mimo sebe, takže doufám že jí má otázka vrátí zpátky do přítomnosti.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Mon Mar 31, 2014 5:20 pm

Kéž by Kirigakure no Shinobi nebyli tak lehko vážní. Lehce vyprovokovatelní do jakékoli akce. Kdyby jen nepodcenovali svého nepřítele nestalo by to co se stalo. Ačkoli se ofenziva Kirigakure no Sato zdála býti neskutečná, měli se více zaměřit tak též na defenzivní stránku. Naokiho bijuu dama sebou nesla strach z ničivé síly, kterou nikdo neuměl přesně odhadnout. Nikdo však ani netušil proti čemu stojí, a co od něj má čekat. To že Mizukagina bijuu dama měla úspěch, když loutce učinila nehorázné škody, neznamenalo to, že se loutka nebyla schopna efektivně bránit. A v tom to právě bylo. Loutkař totiž měl v plánu ukázat své pravé Já, a tím trochu napovědět Kirigakure no Shinobim jak mají dál postupovat při souboji s ním. Místo důkladnného zvážení souboje, Naoki lehce podlehl svým citům a rozhodl se jednat. Mohl to zastavit, mohl se ovládnout. V situaci kdy máte pouze jeden nebo dva ocasy, to není ještě takové zlé. Takže možnost varianty prvního souboje byla (válčit po důkladném zvážení situace). Shinobi jsme od toho aby jsme dokázali vnějším i vnitřním tlakům vzdorovat, aby jsme nepodlehli. Když Naokiho bijuu dama byla již neuvěřitelně blízko, loutka začala vysílat intenzivní impulsy chakry. Tu se najednou loutkař zastavil, pootočil se o 360 stupnů a pravou nohou zároven s loutkou udeřil do země. Ze země se vyřítila hromada zlatého písku, která se následně zformovala do štítu.
Hlavní brána Kirigakure - Stránka 11 320px-Gold_Dust_Wall
Bude toto stačit? Kirigakure no shinobi mohli jen doufat, že bijuu dama bude natolik silná, aby se skrze něco takového byla schopná dostat. Co však většina z nich nezahlédla bylo to, že postava použila další techniky. Kashike byla však schopen díky svému sharinganu určit pouze, že následující technika podle chakry mohla být S ranková, založená na ohnivém elementu.
Hlavní brána Kirigakure - Stránka 11 Katon-goka-mekkyaku-o
Bylo neuvěřitelné, že postava za tak krátkou dobu stihla použít několik technik. Nejzajímavější však byla právě tato katonová technika, která byla tak trochu regulována loutkařem skrze loutku. Loutkař s ní měl v plánu zlatý písek roztopit, aby se zlatý písek smísil do jednoho celku. Pokud by se loutkaři s loutkou podařilo toto rychle ochladit... vytvořil by pozoruhodnou obranu. To však Kashike již schopen zjitit nebyl protože bijuu dama se střetla se svým cílem, což mělo za následek ohromnou ničivou explozi. Když se kouř způsobený explozí rozešel do všech možných stran, odhalil tak kráter a v něm ležící postavu s ohořelým pláštěm. Vítězství? Zdaleka ne... a to z jednoduchého důvodu-> nepřítel přežil. A jak to Kirigakure no Shinobi poznali? Desítky anbu, které loutkař loutkou zabil již na začátku tohoto souboje, začali vstávat, jako by pouze spali a nyní se probrali. Každý si však mohl domyslet, že tito anbu již nejsou to, čím byli dřív. Konkrétně Kashike si mohl pomocí sharinganu všimnout, že všech pár desítek anbu měli k sobě připevněné chakrová vlákna, které od nich mířili ke postavě ležící v kráteru. Títo "reinkarnovaní" anbu si to namířili přímo proti Kashikemu, Mizukage, Katarovi i Naokim. Krátce poté Kataro zjistil, že se nemůže pohnout. Kdyby se ohlédl zjistil by, že na jeho tělo je tak též připevněno pár chakrových vláken. Jak to postava stihla? Tato postava nebyla začátečník, a tak chakrová vlákna odpojit a opět na někoho napojit pro ní nebyl problém. Přece jen tohle se učí loutkaři již od útleho věku... toto je jedna z jejích hlavních technik. Nebýt ni, nebyli by schopni loutkou pouhnout vůbec. Tato chakrová vlákna se ale lišila od těch, co se učí pouřívat již geníni, a to tím, že klasické chakrové vlákno se napojí na jednu loutku/osobu. Kataro se ale schopen z vlivu chakrových vláken schopnat nebyl, a to protože loutkař nyní kontroloval každý jeho pohyb. Jedinou šancí by bylo to, že by Kashike kunaiem chakrova vlákna na Katarovi úspěšně přesekl. Kdyby to neudělal neměl by proti sobě jen pár desítek anbu, ale i dokonce oinina, který at už se vzpíral sebe víc, nemohl zabránit jeho tělu, aby se nesnažilo jeho vrstevníka zabít. A co Mizukage? Loutkař díky senzibilským schopnostem loutky byl schopen vycítit nerovnováhu chakry Mizukage, čehož nyní využil. Opět z ničeho nic se za Mizukage objevila loutka. Že by ten stejný tryk dva krát? I kdyby... Mizukage příliš možností se bránit nemohla, kdyby se pokusila rychle otočit a loutku zasáhnout, ta by opět zmizela a objevila se na jiném místě v blízkosti Mizukage. Následně by pěstí udeřila do jakéhokoli místa na Mizukaginém těla a aktivovala by Bakuton Jiraiken:
Hlavní brána Kirigakure - Stránka 11 2Q==
Podaří se i nyní Mizukage přežít? Nebo ji někdo z jejích blízkých dokáže pomoci, když si sama pomoci schopna nebude? Vždy je nějaká možnost, která má za následek pozitivní ohlas. Jen na ní někdy nejsme schopni přijít.
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Mon Mar 31, 2014 8:05 pm

Nezabralo na něj vůbec nic. Už jsem byla zoufalá. Bijuu-forma mi nepomohla, bijuu dama nezabraly a techniky mých shinobi mu nic nedělaly, zatímco on používal jednu techniku za druhou. Nejhorší na tom bylo to, že používal jedno Kekkei Genkai za druhým. Nehledě na to, že kus dál je běsnící jinchuuriki, kterého momentálně nemohu zastavit a já jsem tak trochu indisponovaná.
Zatímco tvořil techniky a Kashike stál přede mnou, já se s námahou a vrávoráním postavila. Byla jsem však ve stavu, kdy jsem mohla použít tak jednu dvě silnější techniky. A já nutně potřebovala pečetit! Na přemýšlení ale čas nebyl, Kataro se začal chovat divně. Ten loutkař ho začal ovládat. Ne! Byla jsem neschopná, nedokázala jsem udělat vůbec nic. To mám být jako Mizukage?! Díky mé vyčerpanosti zmizela i princezna Yuki. Poskládala jsem pečetě, to se ale za mnou objevila loutka a kolem nás povstávali mrtví. Byl to totální chaos. Ztuhla jsem. Chtěla jsem uhnout, jednoduše to nešlo.
,,Gomenne..." zašeptala jsem. Křečovitě jsem zavřela jsem, když mě udeřil do žaludku. Vykašlala jsem krev. Několik setin sekund na to se přede mnou se objevila obrovská ledová zeď o tloušťce asi 5 metrů. To však bylo moje maximum. Měla jsem úplné minimum chakry. Stihla jsem to jen tak tak, v tu chvíli se aktivovala jeho technika. Taková zeď techniku nezastavila, pouze postačila na to, aby to neroztrhalo moje tělo na kousíčky. Projela mnou nepředstavitelná bolest, trhalo se mi oblečení, cítila jsem spálení lidské, mé vlastní, kůže. Odletěla jsem náporem techniky několik metrů dál. Zůstala jsem však ležet na zemi. Nemohla jsem se pohnout. Kairi, Daisuke...
Bylo samozřejmé, že přímý zásah takovou technikou nelze přežít. Selhala jsem jako přítelkyně, jako matka i jako vůdkyně. Nad Kirigakure se stáhla mračna, obloha byla ocelově šedivá. Postupně z ní začaly padat drobné vločky sněhu. Tak jako pokaždé, když zemře někdo z klanu Yamada...
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Mar 31, 2014 9:36 pm

Kashike

Celou dobu sleduji nepřítele a najednou je lady Mizukage mrtvá? Ani sharingan nepomůže, když na to příjde. Celou mou myslí otřásla myšlenka na selhání. Nicméně to už proběhlo a já se tím nemohl dál zaobírat. Jedním krokem jsem u Katara, kterému přetnu ovládací vlákno. Pomocí sharinganu se pak začnu zaměřovat na jednotlivé mrtvoly, které mi překáží v cestě. Vždycky jen uhnu útoku a sekem přeruším kontakt s loutkářem. Tímhle způsobem si razím cestu až k němu. Poď a bojuj jako chlap... ucedím mezi zuby, zatímco se napřahuju k seku.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Tue Apr 01, 2014 4:20 pm

Když jsem se ohlédl, bylo pozdě. ,,Hitomi leží na zemi, to není pravda, to neni možný, to prostě nejdéé!" křičel jsem tak silně, že se trhaly stromy, že i ty chakrový vlákna, co držely mrvoly nad zemí se potrhaly a okolo mě se objevilo obrovské mračno, které mě spoutávalo. ,,Hitomi, ne, nesmíš umřít!" okolo Hitomiina těla se objevily bublinky, které se spojovaly v jednu velkou, ale nebyla to tak obyčejná bublinka, ale byla to bublina zakrvácená - mojí krví. Bylo toho na mě příliš. Ta bublina ji měla ochránit před vším. Poté jsem se otočil na toho týpka. ,,Co jsi tím dokázal, co?" optal jsem se a rozeběhl proti se němu. Těsně před ním jsem bouchl obrovskou silou do země a okolo nás se udělal obrovský kráter. Byl jsem naštvaný, ale vzal jsem kunai a bodl si ho do ramene. ,,Odejdi Rokubi, nechci tvou sílu." zničeho nic se ze mě ztratila chakra bijju a já odskočil k zakrvácené bublině. Padl jsem na kolena a flusal krev. Sáhl jsem na bublinu a ta praskla. Podíval jsem se na Hitomi a řekl: ,,Bude to v pořádku Hime, jenom se nehýbej." potom jsem zakřičel na někoho, kdo umí léčit a potom jsem zase vyflusl krev. Síla mi docházela, nevěděl jsem, co dál. Klekl jsem si vedle Hitomi a chytil ji za ruku. Ještě než jsem skončil v bezvědomí, tak ode mě odlétly 4 bublinky, které přistály na Hitomi a ty rány, z kterých tekla krev, trochu ucpaly, aby nám Hitomi nevykrvácela. Pohladil jsem ji po pramínku vlasů a padal jsem na záda. Zůstal jsem ležet vedle mrtvé Hitomi. Skončil jsem v bezvědomí a doufal, že někdo nám přiběhne na pomoc. Prostě jsem odmítal uvěřit, že Hitomi umřela.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Apr 01, 2014 4:38 pm

Po té explozi jsem se absolutně nemohl pohnout. Spíš mě něco přidržovalo a cítil jsem jak se mé tělo hýbalo bez mého vědomí, proti mé vlastní vůli. Viděl jsem padat své spojence jednoho za druhým. Když nakonec padla Mizukage tak se něco ve mě jakoby zlomilo. Světlo a temnota si v něm prohodily strany. Dokonce mu spadla v ten moment maska z tváře a z úst mu začala vycházet páry a měl takový až vražedný pohled, jakoby přišel absolutně o rozum. V tu chvíli mu přesekl chakrová vlákna Kashike, který na něj i promluvil. Ta slova už ale nebyl schopen slyšet. V tu samou chvíli totiž doslova vystartoval jako raketa proti jeho nepříteli. Pečetě měl už dávno připraven, vody zde bylo až až. " Suiton: Suiryūdan no Jutsu " Zatímco ho kryl vodní drak, který převzal i jeho vztek tak mířil ke skutečnému loutkaři a chtěl ho svou fyzickou silou praštit tak moc, že z Katara vyzařovala až moc temná aura. Drak byl těsně u Katara aby vykryl útoky. Vlastně ho dokonce obklopoval
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sora no Sen Tue Apr 01, 2014 4:57 pm

Odhodlání a vztek Kirigakure no Shinobi bylo možné pochopit. A tento loutkař byl jedním z lidí, kteří toto jsou schopni chápat, a však ani tohle loutkaře nezastavilo před jeho počínáním. To co nyní způsobil se nedalo vrátit zpátky. Mrtvé přivézt zpátky k životu dokázal jen málo kdo. Co však loutkaře zarazilo bylo Naokiho chování. Tohle od démoního dítěte vážně nečekal. Očekával více zloby, vzteku, nenávisti. Místo toho se mu dostalo do činení s lítosti. Naoki místo aby dal přednost pomstě, dal přednost důležitějším věcem. Lítosti nad umirající, ba dokonce již mrtvou Mizukage. Nenechal ji poslední chvíle svého života o samotě. Co se týče Kashikeho s Katarem, kteří sebou nesli nezkrotný hněv způsobený Mizukaginou smrti? Jakmile se Kashike dostal do blízkosti loutkaře a chystal se ho bodnout/seknout, nastalo menší PUF. Když se kouř rozešel do všech stran, zobrazil Kashikemu probodnutou loutku. Že by Kawarimi? Následoval Kataro se svou Suitonovou technikou. A však potom co Kashike probodl loutku i ta zmizela, zanechávajíc za sebou malý svitek. Žádné další stopy... jako by se nyní po loutkařovi s loutkou slehla zem. Loutkař svou práci zde již vykonal... další životy nevinných lidí momentálně již nebylo potřeba obětovat jeho zájmům. Kdyby Kashike s Katarem se rozhodli prozkoumat svitek. Zjistili by, že je na něm napsáno SORA NO SEN s černě otisklou jeho pravou dlaní. Alespon měli nějakou stopu, která by Kirigakure no Shinobim mohla pomoci vypátrat identitu záhadného loutkaře. Že by byl nyní konec? To vážně tohle takto skončí?

Přesun
Sora no Sen
Sora no Sen
Hakuei (S-rank)
Hakuei (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Apr 01, 2014 5:12 pm

Kashike

Promáchnu skrz kouřový oblak a můj pohled padne na svitek. Místo abych ho nějak řešil, ustoupím a snažím se si vyčistit hlavu. Chakru mám prakticky na nule, tak tak že se držím na nohou. Pohlédnu na Katara a začnu vydávat rozkazy, protože někdo tomu tady musí dát řád. Začněte stahovat raněné za bránu. Až budou v bezpečí, začnou se odnášet mrtví, dřív ne. Ty... ukážu na Katara... se postaráš o to, že Anbu okolo brány vytvoří a udrží bezpečnou oblast. Nevíme jestli se vrátí. Pak začnu ustupovat zpět k místům nejtěžších bojů ze začátku. Uchopím jednoho mladíka, kterému něco přelámalo nohu a začnu ho přemisťovat za bránu.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Apr 01, 2014 5:20 pm

Moje vědomí si nevědělo rady v momentální situaci, jelikož jsem byl jaksi na hranici zhroucení, ale když zmizel nějakým způsobem můj vztek zmizel až potom, co jsem udeřil do země abych vypustil svůj vztek. Poslechnul jsem Kashikeho a začal u brány shromažďovat ANBU, kteří se zde teprve scházeli. " Jdete pozdě, už je po všem. Selhali jsme. Zajistěte bránu a nikoho cizího nevpouštějte. " Dal jsem zas já své rozkazy, ale po tomhle jsem nevěděl co dělat. Nesmírně jsem zklamal jako ANBU, ne jako ANBU ale spíš jako shinobi či člověk, který neochránil ani jedinou věc. Má vůle byla zlomena, a proto mne čekala nejasná budoucnost, která mohla něco v budoucnu změnit, včetně mé osobnosti.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Tue Apr 01, 2014 5:31 pm

V tuto temnou chvíli, kdy naděje všech uhasla, bylo možné v oddáli zaslechnout chůzi další postavy. Že by se loutkař vrátil? Pokud by Kirigakure no Shinobi nejednali lehko vážně a vyčkali s útokem proti neznámému. Dočkali by se jeho příchodu ke nejbližšímu Anbu, který hlídkoval v okolí. Tato osoba byla oblečena v tradičním Anbu obleku, kvůli čemu však byla hůře identifikovatelná. Anbu jaké vesnice? Přišel pomoct, nebo se jedná o další loutku Sora no Sena? Kashike se svým sharinganem mohl zpozorovat to, že anbu není ovládán žádnými chakrovými vláky. Tohle však pořád nijak nezodpovídalo otázku zda-li se jedná o pomocnou ruku nebo další vraždící stroj. Navíc tento anbu téhle chvíli nijak nepomáhal. Nezodpovídal otázky, hlídkujících anbu, nedbal jejich vraování, že se nemá přibližovat. Šel dál směrem k tělu Mizukage a Naokiho rázným krokem.
Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Počet příspěvků : 225

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Apr 01, 2014 5:36 pm

Kashike

Položím toho mladíka, které jsem odnášel a s taseným mečem se rozejdu proti tomu neznámému. Už ani krok! zavolám na něj. Okamžitě si klekněte na zem, ruce za hlavu a identifikujte se. Když dojdu až k němu, promluvím k němu polohlasem: Všichni tu mají nervy na pochodu, udělejte co vám říkám, nebo se už asi domů nevrátíte... Stojím proti němu s taseným mečem a náladou pod psa, opravdu asi nevypadám jako někdo, kdo utrousí další přátelské slovo.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Apr 01, 2014 5:40 pm

ANBU mi hlásili příchod další osoby vypadající na ANBU z jiné vesnice. Byl jsem zaražen, ale neopouštěl jsem svoji pozici, jelikož za mnou byli stále ranění, které odnášeli z bojiště. Nespouštěl jsem z toho ANBU pohled a čekal zda se o něco pokusí. Každopádně pokud nás přišel dorazit nebo zneuctít mrtvé tak si podepíše ortel smrti.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Tue Apr 01, 2014 6:04 pm

Jakmile Kashike promluvil na neznámého Anbu, ten se zastavil a ohlédl se. Po chvíli svou pozornost opět přemístil na Kashikeho. "Dobrý den pane. Jmenuji se Yoshimii a jsem Anbu, který pochází již ze zničené Sora no Kuni. Kleknout však před Vámi nekleknu. Chápu čím jste si nyní prošli, Já trpěl více než Vy, když mi zničili mou vesnici. Vy jste měli štěstí, a to protože se jednalo pouze o Mizukage, což se dá lehce napravit." Tento anbu mluvil docela nesrozumitelně. Jak by se dalo lehce napravit něčí smrt? Nebo se rouhal a měl tím na mysli, že je snadno jmenovat Mizukagem dalšího shinobi? Jako by se nic nestalo? Anbu mluvil monotonně, a tak z jeho mluvy nebylo možné nic vyčíst. Mohla být myšlena přátelky ba dokonce nepřátelsky. Anbu následně sundal svou masku, čím odhalil Kashikemu svou tvář, která byla celá popálená, zohavená. "Shinobi s kterým jste měli do činění použivá živou loutku niboli Hitokugutsu. Jakmile zde skončím... Mizukage by měla vyslat někoho do Sunagakure no Sato. Pokud jedná v zájmu Suny bude to znamenat problém. Tato technika se vyskytuje pouze tam. Dále jsem zjistil, že loutkař si říká Sora no Sen. není t ale jeho pravé jméno." Podle jeho slov a zohavené tváře by si každý domyslel, že s tímto shinobim měl již osobně tu čest. "Pokud nyní dovolíte, rád bych si zakryl svou tvář, a dál pokračoval ve svém údělu. Své rodiče, svou vesnici, svého bratra... nikoho z nich jsem schopen zachránit nebyl, ale nyní... Nyní přišel čas, kdy jsem i Já došel na konec své cesty." Tento anbu mluvil zcela nesrozumitelně. Dalo se mu ale věřit? Jak myslel svou poslední větu? Hodla se zde zabít? Bylo zde mnoha nesrovnalostí, a tento anbu nevypadal jako by zde chtěl vykecávat, ale jako někdo kdo bude dál pokračovat, dokud nedojde svého cíle. Když dořekl svou poslední větu jeho oči začali slzit, nejspíš myslel vážně to, že chce pomoci. Byl to ale anbu, a ti neměli podlehnou emocím nikdy... a tak tohle šlo považovat i za snahu oklamání svého nepřítele.
Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Počet příspěvků : 225

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Apr 01, 2014 6:10 pm

Kashike

Zůstanu stát před ním a nehnu ani brvou. Rozumím vaší ztrátě i všemu, co mi tu povídáte. Ale musíte pochopit, že v současné situaci těžko rozlišíme jestli pro nás představujete hrozbu nebo pomoc. Co mě přesvědčí o tom, abych vám věřil?
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 33 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next

- Similar topics