Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlavní brána Kirigakure

+64
Mikasa Aomine
Killunia
Michie Ai
Akemi Kagayaki
Atsuka
Sarada
Kisuke Uchiha
Tatsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Mizuki Netsu
Natsuki Uzumaki
Airis Shiroyaki
Rokuro
Misha Haybushi
Seito Senju
Faito Dansaku
Tobias Ohara
Goku
Hakuei
Hana Ichiro
Takao Hanare
Hisa Kaguya
Kenji Uesugi
Reina Kana
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Rin Saito
Nizashi Shiroi
Hine Kureta
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Crystal Takaishi
Keigo Nakagami
Kiseki Mirakuru
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Kirin Yakushi
Civil
Kairi Utsushi
Sora no Sen
Yoko Terumi
Anbu
Rei Casius
Gats Terumi
Ruko Terumī
Takeshi Kenpachi
Naoki Utsushi
Kataro Terumi
Sadao
Junka
Totsuki
Kioshi Hoshigaki
Akio
Hirin
Akira Hitsumi
Shin
Hoozuki Meizu
Daisuke Utsushi
Bijuu
Shinobi
Yogi
Kashike
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
68 posters

Strana 12 z 33 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

Goto down

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 12 Empty Hlavní brána Kirigakure

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 7:40 pm

First topic message reminder :

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 12 23008-kirigakure_super
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 12 Empty Re: Hlavní brána Kirigakure

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue Apr 01, 2014 8:03 pm

Faito

Dojdu k bráně, už plně oblečen a opásán zbraněmi, jako vždy. ANBu už vědí, co dělat, jen ještě pár z nich pošlu pro obyčejné vesničany.
"Vesničané nahradí vás - budou odnášet raněné a uklízet. Vy zajistěte sektor, hned!" zavelel jsem ostatním a práce se tak na minutku, dvě, zastavily. Položil jsem Kairi na zem, aby mohla běžet k Daisukemu, a volným krokem jsem vyšel ke Kashikemu. Když jsem procházel kolem Hitomi, podíval jsem se na ni a jen tak tak zadržel slzy, teď prostě nesměly být na místě. Položil jsem ruku na Daisukeho rameno a řekl jsem: "Upřímnou soustrast. Odnes ji, kam chceš, a stav se, až budeš chtít mluvit o pohřbu..." To bylo vše. Nečekal jsem na odpověď, viděl jsem Kashikeho s rozklepanýma rukama, jak stojí před nějakým cizím ANBu.
Došel jsem až k nim a zeptal se: "Kdo to je a co tu chce?" Ta otázka jasně směřovala Kashikemu a ještě jasněji ukazovala cizímu ANBu, jakým odpadem je v mých očích a že by tu rozhodně neměl být.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Tue Apr 01, 2014 8:04 pm

Anbu sice byl odhodlaný splnit svůj úděl, a však po krátkém zvážení dospěl k závěru, že toho to údělu nedosáhne silou. Bylo totiž zřéjmé, že ho k Mizukage nepustí. Šel však na to inteligentně, protože si uvědomoval, že není v jeho zájmu oživit Mizukage, a však je to v zájmu Kirigakure no Shinobi. A navíc se nechtěl nikde vnucovat, takže si nasadil zpátky svou masku a vydal se pomalými kroky směrem pryč. Během své chůze, kdy odcházel natáhal ruku a zamával Kashikemu se slovy: "Takže Já jdu a mimochodem jsem zvědav jak si poradíte s tím za Váma." Jakmile to dořekl z Mizukagina břicha se začala postupně vylévat jakási černá hmota. Anbu si uvědomoval, že oživením Mizukage by již nezabránil osvobození bijuu, a však pořád Mizukage dokázal zachránit. Zde před bránou Kirigakure no Sato nebyl nikdo na úrovni, kde by se byl schopen rovnat ocasému démonu, a tak jejich jediná šance byla Mizukage, která žel... jaksi nebyla mezi živými. "Je mi líto, že nakonec je tato vesnice další, kterou vidím naposled." Byla poslední slova, které anbu řekl, a poté se začal postupně vytrácet v okolní mlze. Pořád zde však byla šance jej zadržet a požádat o pomoc. Nebo arogance a nedůvěřivost Kirigakure no shinobi zapříčiní její pád? Někdy prostě se naskytne chvíle, kdy jsme odkázání na to, abychom někomu bez důvodně důvěřovali... jen si to musíme uvědomit.
Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Počet příspěvků : 225

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Apr 01, 2014 8:18 pm

Kashike

Cítím že sotva stojím na nohou. Zabodnu meč do země a opřu se o něj, abys se udržel. Hlavou mi běží plno myšlenek a najednou se tu objeví Kapitán. Díky bohu... pomyslím si. Tak moment. Jestli nám dokážete pomoct, udělejte to. Tihle všichni... my... potřebujeme každou pomoc která se může naskytnout. A kapitán vás kdyžtak srovná... domyslím si v duchu. Pak se otočím na Kapitána. Pane, tenhle muž přišel ze zničené Sora no Kuni. Nabídl nám pomoc, i když nevím přesně jakou. Doporučuji nechat ho, ať udělá co chce. Pokud bude dělat potíže, vy si s ním už poradíte aniž by... větu jsem nedořekl protože mé tělo opustily poslední zbytky sil a já se zhroutil v bezvědomí na zem.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Bijuu Tue Apr 01, 2014 8:22 pm

Jak se zdálo všichni zapoměli na riziko, které vycházelo ze Mizukaginy smrti. Konkrétně na to, že zbran, která jim pomáhala při boji s loutkařem, se může obrátit proti nim. Kirigakure no shinobi za to vypadali jako by nic nehrozilo a dalšího anbu sice právem odmítli, a však co v nastalé situaci mohli pokazit? Mysleli si že je konec? Pokud ano tak byli bláhoví. Černá hmota, která se začala vylévat z Mizukagina břicha, se začala formovat do jakési podobizny motýla. Čím víc Té černé hmoty z Mizukagina břicha vyteklo tím se podobizna motýla stávala větší až do chvíle, kdy vyteklo úplně všechno. Najednou všichni byli schopni pocítit ohromnou chakru, která byla v černé hmotě obsažena. Ta zloba, nenávist... stvoření, které se nyni dostalo na povrch mělo právo sebou nést hněv! Po staletí bylo využíváno, zneužíváno... nikdy nedostalo možnost svobody až do dnes. Nyní se jednomu z obávaných ocasých démonů dopřálo opět vidět slunečního světla ve své vlastní podobě.
Hlavní brána Kirigakure - Stránka 12 Naruto-o
Po chvíli se zformoval v celé své nádheře Chomei, sedmiocasý odhodlán těmto vesničanům a shinobim zplatit vše co mu za ta léta způsobili. I když se zdálo, že od Narutovy doby se leda co změní... nic se nezměnilo. Bijuu pořád nebyla dána svoboda, která jim patří, a to z důvodu, protože představují volně v přírodě obrovské nebezpečí... a to se shinobim nyní vymstí!
Bijuu
Bijuu
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 60

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue Apr 01, 2014 8:26 pm

Faito

"Medik!" zařval jsem a v tu chvíli byl u mě drobný mladík, který bral Kashikeho okolo ramen a odtahoval ho blíž k bráně. Podíval jsem se na toho ANBu.
"Přestaň plýtvat mým časem a řekni svůj návrh a podmínky. Jestli tu chceš jen mluvit v hádankách, táhni o dům dál, Kirigakure se vyhrabala i z větších s*aček..." řekl jsem prostě a čekal, co odpoví. Mezitím jsem rukou pokynul jednomu z ANBu. "Zajdi pro Akira..." řekl jsem jen a ANBu zmizel.

Když jsem uviděl choumeie, rychlým výpadem jsem vystřelil k němu a než se vznesl do vzduchu, dotkl jsem se ho pečetí, kterou mi dala Mizukage v případě nejvyšší nouze. Pečeť by měla zapříčinit ztrátu většiny chakry ocasého démona (kdyby byl démon v těle, šel by jeho nositel do komatu, takhle jen démon spadne na zem a nebude moci používat schopnosti.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Tue Apr 01, 2014 8:40 pm

Když na mě Faito promluvil zastavil jsem se v mé chůzi, a potočil se směrem k němu. Pokud mu má přítomnost vadilo, stačilo by říct a už bych zde nebyl. On však zadal rozkaz říct svůj návrh i podmínky. Každý anbu měl poslouchat svého velitele, a však Faito mým velitelem nebyl. I přes to jsem však z důvodu, protože jsem si byl vědom toho, že bijuu nedokážou tak snadno bez podpory Kage zapečetit, mu odpověděl. "Podmínku nemám žádnou a návrh? Když se dostanu ke Mizukage dokážu ji pomocí své techniky vrátit zpátky k životu a Naokiho dokážu přivést zpátky do stavu, kdy je při vědomí." Odpověd byla rychlá a stručná, bez žádných zbytečných popisů nevýhod, které z mé techniky plynuly etc. Má technika by nijak neohrozila životy Kirigakure no shinobi, a tak její nevýhody ani vědět nemuseli. Sice jsem se nacházel trochu dál od Faita, ale slyšet mě slyšel dobře. Takže mi nyní zbývalo jen čekat... pokud mi dá souhlas k dělání své práce... pustím se bez váhání do ní. Pokud ne...
Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Tue Apr 01, 2014 8:53 pm

Faito

Stálo na mně velké rozhodnutí. Akiro byl už u brány a mohl zapečetit démona do jakéhokoli člověka zde. Choumei se nehýbal, ale byla to jen otázka času. Podíval jsem se na všechny okolo, včetně Kairi a Daisukeho.
Nikdy by mi neodpustili, že jsem jí nepomohl.
"Přiveďte ho..." řekl jsem a dva ANBu doprovodili toho neznámého až k Mizukage. O léčivých technikách jsem slyšel ledacos. Kdysi legendární babička Chio dokázala život i navrátit. Možná že je i tenhle cizinec geniální medik.
Otočil jsem se na něj a podíval se mu tvrdým pohledem do očí.
"Zachraň ji a budeš si žít jako král. Zkus cokoli jiného a já ti zaručuji, že smrt bude vysvobozením po tom, co ti provedu..."
Dva ANBu se od toho cizince nehnuli a nehnou ani na vteřinu, dokud neudělá svou práci, a byli kdykoli připraveni ho zabít. Já jsem stál opodál a koukal se na něj z jiného úhlu.
Co bude teď? Jaký bude další krok? Jediný útok by nás teď poslal k zemi a vymazal tuhle vesnici z povrchu zemského.
Hlavou se mi míhaly všechny možné myšlenky, ale ani jediná nebyla uspokojující nebo optimistická.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akira Hitsumi Tue Apr 01, 2014 9:18 pm

Nebo že by si přece jen Kirigakure no Sato poradila bez podpory Kage? To že disponovala pár shinobmi, kteří uměli zvládnout náročné pečetící techniky, ještě neznamenalo, že Chomeie dokážou zapečetit. Něco takového vyžaduje čas, a Já si byl vědom, že pečet, která Chomeie uzemnila nebude působit věčně. Faito mi dal možnost předvést co dovedu, i když pod přísným dohledem nejednoho anbu. Faitova poznámka, že pokud se mi Mizukage podaří přivést zpátky k životu, tak se mě udělá krále mě přinutila se usmát. Situace sice byla závažná, ale Já jsem byl již od narození ten typ člověka, co viděl za každým rohem světlejší zítřky. Když mě anbu doprovodili ke Mizukage a Naokimu, který bezmocně ležel v důsledku vyčerpání jeho chakry a odmítnutí chakry ocasého démona, začal jsem prvně Naokim... protože po provedení Kisho Tensei na Naokim bych měl být schopný dál léčit, a to protože by se nejednalo o někoho mrtvého. "Nyní dokážu okolnímu světu, že i když velká Sora no Kuni, která podporovala všechny vesnice mediky a léčivy, byla zničena, její odkaz zde žije dál. Medici, kteří tam byli vyučeni, se řadí mezi nejlepší ve světě shinobi, a dál naplnují účel pro který Sora no Kuni vznikla. Zachranovat života i za cenu vlastního." Z touto myšlenkou jsem se pustil do práce. Poklekl ke Naokimu a aktivoval Kisho Tensei.
Hlavní brána Kirigakure - Stránka 12 Kisho_Tensei
Nyní se naskytla ta chvíle na kterou jsem tak dlouho čekal. Chvíle kdy jsi sem vědom, že něčí život má větší váhu než ten můj. Chvíle kdy mi bylo dáno právo volby... nechat shinobiho zemřít nebo mu pomoci přežít. Tenkrát kdy jsem se vydal do Sunagakure no Sato požádat Sasoriho o svitek s Kisho Tensei, ten krát jsem se tam nevydal zbytečně. I když jediný koho Sasori akceptoval jako budoucího vlastníka této techniky jsem byla Já, a to z důvodu, aby se ve světě shinobi zachovala rovnováha. Cítil jsem ten pocit, kdy vím že mě Ti mrtví nebo polomrtví lidé potřebují. Bylo to něco nepopsatelně úžasného, alespon pro opravdového medika. Naoki příliš času nezabral, a po chvíli se opět probral. Mohl se cítit trochu zdezorientovaně. Přece jen o leda co přišel, ale problém se zorientovat by neměl být. Další kdo byl na řadě byla Mizukage. Cítil jsem jak po Naokim se můj stav trochu zhoršil, a však ne natolik abych nebyl schopen dokončit svůj úkol. Neváhal jsem s ničím a okamžitě jsem opět aktival Kisho Tensei. Nyní provedení bylo náročné... nacházel jsem se ve stejné situaci jako babička Chiyo, kdy nebyla schopna sama o sobě oživit Gaaru. Tento problém byl však způsobený hlavně jejím věkem, takže já i přes to, že se prvně mé ruce začali pořádně třást a pak i ramena se zbytkem těla, jsem dokázal Kisho Tensei dokončit. "At žije Sora no Kuni... toto je na její pomátku. Živoucí odkaz, kterého existence bude hlásat, že Sora no Kuni nebyla k zahození..." S těmi myšlenkami jsem techniku dokončil, a pak bezvládně padl na zem. Udělal jsem to co jsem udělat měl... a na to jsem byl hrdý...
Akira Hitsumi
Akira Hitsumi
Shinobi S-rank

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Apr 02, 2014 12:25 pm

Kashike

Trhnutí mě probudilo. Seděl jsme opřený o hradbu a medik u mě kontroloval životní funkce. Cítím že mám sundanou masku, takže otevřu jen normální oko a rozhlédnu se. Každý sval v těle mě bolí a cítím že regenerace není aktivní kvůli nedostatku chakry. Natáhnu ruku a sáhnu po masce. Když si jí nasadím, zaměřím svůj pohled na toho neznámého anbu, který právě klečí u těla Mizukage. Aha... takže tohle měl na mysli... 
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Thu Apr 03, 2014 1:28 pm

Všude kolem mě byla tma. Nic jsem neviděla, pouze jsem slyšela svůj hlas a hlasy ostatních. Slyšela jsem dětský pláč. Byl mi tak povědomý a já nevěděla odkud. Slyšela jsem obrovský řev, který byl tak blízko, ale nemohla jsem vidět, kdo ho vydává. Ten řev byl plný nenávisti a zároveň obrovské bolesti. Trhalo mi to srdce. Do toho všeho ten dětský pláč, který mě tak bolel a já nevěděla důvod. Nevěděla jsem proč mě to tak rozhodilo.
Nakonec se tou černotou rozezvučilo bouchání. Pomalé a nepravidelné. Ten zvuk mi něco připomínal. Byla jsem si jistá, že ho znám. No jistě! Znělo to tlukot srdce. Ale čí?
Pomalinku jsem otevřela oči. Jedno oko jsem musela přivřít. Najednou tu bylo moc světla. Zem, na které jsem ležela, krásně chladila. Kde to jsem? Opatrně, s bolestí, jsem natočila hlavu na stranu. Kolem padal sníh, který se okamžitě barvil do temně rudé. Od krve. Čí krve? Došlo mi, že mé krve. V tu chvíli mi všechno došlo. Vzpomněla jsem si, co se stalo. Ten pláč patřil mé malé Kairi. A ten řev vydával Nanabi, spoutaný Nanabi. Stiskla jsem pravou dlaň. Něco v ní bylo. Natočila jsem tedy hlavu na druhou stranu. Byl to Naoki, který mě držel za ruku. Jenomže nevykazoval známky života. Hrklo ve mně. Nespustila jsem z něj oči. Nakonec jsem si mohla oddychnout. Jeho hrudník se, ačkoliv nepravidelně, nadzvedával. Dýchal. Pokusila jsem se opatrně zvednout. Bolelo to, moc to bolelo. Už jsem nekrvácela, ale moje tělo vypadalo zuboženě. Popálená kůže, plno řezných hlubokých ran po celém těle. Bylo mi ze sebe na nic. Křečovitě jsem zavřela oči a zatnula zuby, aby se mohla alespoň posadit. Díky tomu jsem se mohla dívat na spoutaného Bijuu. Rychleji jsem odddychovala. První, co mě napadlo, bylo, že ho musíme zapečeti. Ale do koho? Všimla jsem si, že vedle mě leží nějaké tělo. Pokusila jsem se mu nahmatat tep, ale...Nic. Žádný nebyl. Hučelo mi v hlavě, tolik zvuků, tolik hlasů. tolik lidí a tolik vzpomínek a bolesti. Daisuke, Kairi...potřebuji vás..
,,Fa...Faito?" zavolala jsem na jmenovaného. No zavolala, spíše zaskřípala. Nedokázala jsem ani mluvit po tom všem.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Thu Apr 03, 2014 2:01 pm

Faito

Mizukage se začala pomalu probouzet a rozhlížet se kolem sebe. Dílo bylo dokonáno a cizinec padl bez života na zem. Klekl jsem k němu, abych mu změřil tep, když tu se začal rozpadat. Horko z jeho těla ho pomalu měnilo na popel a mně cukly koutky v lehkém úsměvu.
Podíval jsem se na Mizukage, která se pomalu probouzela.
Má tu manžela, má tu dceru a zavolá si mě?
Došel jsem až k ní a klekl si. "Vše je v pořádku. Ty jsi v pořádku. Hlavně se nesnaž nic organizovat, potřebuješ si odpočinout..."
už zase jsem jí tykal, jako vždy, když nastávala tahle emočně vypjatá situace. Věděl jsem, že je to tak lepší.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Thu Apr 03, 2014 2:52 pm

Zhluboka jsem se nadechla a zase vydechla.
,,Nebojte se..Tentokrát...tentokrát to...nechám na Váš." pousmála jsem se, i když trochu křečovitě. ,,Jen..." pohled jsem upřela na Nanabiho.
,,Musí být zapečetěn. Pečetit ještě zvládnu...ale..." odmlčela jsem se. Nevěděla jsem, koho pečetit. Nikdo vhodný mě nenapadl. Zapečetění Nanabiho do sebe bych už přežít nemusela a umírat se mi znovu nechtěla. Nehledě na to, že..tehdy z toho Daisuke a další radost neměli. Ohlédla jsem se za sebe. Na uplakanou Kairi a na Daisukeho. Usmála jsem se. Bolelo mě, že mě Kairi musí vidět v takovém stavu, s tak zuboženým tělem a poníženou sama sebou...
Neměla jsem ráda Kairininy slzy, radši jsem měla její zářivý úsměv plný radosti a štěstí. Otočila jsem hlavu zpět. Pohled mi zabloudil kamsi za Nanabiho k bráně. Tam stál Kataro a organizoval jednotku ANBU a hlídali, aby se sem nikdo nedostal. V tu chvíli mě něco napadlo. Nejen Kairi se umí pořádně usmívat, je tu ještě jeden člověk.
,,Yoko...Terumi. Přiveďte ji sem, co nejdřív." zvýšila jsem hlas a hned na to tišším hlasem dodala: ,,Prosím." Věděla jsem, že někteří opět nebudou souhlasit s výběrem. Je tomu tak vždy a všude. Není divu, když chcete pečetit něco takového do člověka a zvláště do dítěte. Tentokrát jsem ale věděla, co dělám. Tentokrát jsem si jistá.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Thu Apr 03, 2014 3:20 pm

Faito

"Právě svůj život obětoval medik ze Sora no Kuni, aby tě přivedl zpět. Jestli zkusíš zapečetit tohle zvíře, umřeš stejně rychle, jako ses teď probudila, a všechno bude k ničemu. Lež..." řekl jsem a řekl několika ANBu, aby sehnali Yoko.
Pak jsem kývl na Akira. "Myslím, že jsi nad svými technikami strávil dostatek času na to, abys věděl, co máš dělat. Začni připravovat rituál..."
Pak jsem se podíval na Daisukeho. Všiml jsem si, že držím Hitomi za ruku a vzpomněl jsem si, jak jsem takhle klečel nad ní, když umírala. Okamžitě jsem Hitomi pustil a položil ji na zem. "Vezměte ji do nemocnice a pouštějte k ní jenom rodinu."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Thu Apr 03, 2014 4:57 pm

Když jsem uviděl Mizukage jak znovu oživla byl to nezvyklý pocit úlevy, ale přitom mi došlo, že i já byl na vině za to, že jsem ji neochránil. Vzhledem k mému životu když se ohlédnu zpět tak už nemám právo přebývat mezi Anbu když jsem neuchránil ani naší Mizukage. Buď to řeknu přímo jí nebo jejímu zástupci když bude příležitost. Nejspíš je i čas na chvíli sejít z cesty a vydat se na novou, která mě zavede k dalším zítřkům. Ještě tu pár ANBU zbylo tak jsem je nechal hlídat a pomalu se přibližoval k Mizukage a Faitovi.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Thu Apr 03, 2014 5:07 pm

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 12 Tumblr_m4y6vjyWWf1qkbcgdo1_500
Cestou jsem se dívala na vlasy Faita-sama, když mě nesl. Měla jsem uplakané oči, ze kterých pořád kapaly slzy. O to víc, když jsme došli na bojiště a já viděla maminku ležet na zemi, bez jediné známky života, bez pohnutí hrudníku, mrtvou. Ztuhla jsem a nehla. Slzy kapaly samy od sebe na zem, nešli zastavit. Zkřivila jsem výraz v obličeji a měla skoro hysterický záchvat. V pěti letech vidět svou maminku mrtvou, s tělem popáleným a rořezaným nebylo zrovna nejlepší.
Plakala jsem už aspoň hodinu v kuse a z toho všeho se mi zamotala hlava a já jsem si klekla na kolena. Než jsem ale stihla cokoliv říct, nebo ze sebe vykoktat, přišel sem ten pán z jiné vesnice a provedl zvláštní techniku. Maminko, maminkoo.... Říkala jsem si se vzlykem v duchu pořád dokolečka, když jsem si nepřestávajíc utírala slzy do rukávu od mikiny.
Po celou dobu, co prováděl techniku jsem skoro nevnímala okolí.
Až pak...až v momentě, kdy jsem uslyšela mámin hlas, jsem zvedla nevěřícně hlavu. A dívala se na to, jak si pomalu sedá. Chvilku jsem nic nedělala, až pak se mi nečekaně opět objevily niagáry u očích, ale tentokrát jsem plakal z radosti. Byla jsem ze všeho úplně zmatená, nevěděla jsem, co mám dělat. Co bych měla dělat. Chtěla jsem jí obejmout, ale když viděla, kolik poranění má, ještě bych jí způsobila větší bolest.
Nanabiho jsem v tento moment moc nevnímala jako ostatní. Netušila jsem proč, ale působil na mě klidně, byl krásný, ale očividně nebezpečný.
"M-...mam-i." *vzlyk* "Já jsem..si m-myslela že jsi...mrtvá." Celou dobu jsem u toho plakala a čím víc jsem mluvila, tím prohlobenější pláč byl.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naoki Utsushi Thu Apr 03, 2014 6:14 pm

Ležel jsem vedle Hitomi a doufal jsem, že zase bude všechno v normálu, ale když jsem nemohl pohnout ani prstem, tak jsem nevěděl, jestli nepůjdu za Hitomi. Určite bych ji pak někde našel, byl jsem však oklopený tmou. Chtěl jsem utéct z té tmy, ale nešlo to. Byl jsem jenom vzpomínka ? ,,Ale určitě ne." slyšel jsem, jak na mě mluví hlas. ,,Tak co chlapče, spokojený?" uslyšel jsem a nevědel jsem, kdo to je. Bál jsem se, aby se mi něco nestalo. Nevěděl jsem, co dělat. Objevila se přede mnou brána a za ní Rokubi. Zatnul jsem zuby a řekl: ,,Takže to ty na mě mluvíš. To ty taky křičíš a sleduješ mě co?" ptal jsem se ho. ,,Ano, sleduji tě na každém tvém kroku, Naoki, a konečně slábneš a možná i umřes. A já budu volný, jako Nanabi." ,,Cože? Nanabi? To ne, jak může být venku ?" optal jsem se Rokubiho. ,,Mno když umře Jinchuuriki, tak zeslábne pečeť a pak se dá zrušit. Pak budeme všichni volní." ,,Takže já umírám?" ,,Ano, Naoki, správný postřeh. Umíráš a až umřeš, tak já budu volný společně s Nanabim." To ne, to nemůžu dopustit! Nemůžu umřít!" ,,Ber to tak, že když umřeš, tak se sejdeš s Hitomi." ,,Nemluv tak o ní, jako kdyby byla jenom vzduch!" zničeho nic tma všude začala pohlcovat veškeré světlo. ,,To né!" ,,Ale ano Naoki, umíráš!" Zavřel jsem oči a uslyšel hlas, jemný jako kdyby na mě mluvila Hitomi. Bylo to, co mně říkala maminka: ,,I když půjdu roklí širé smrti, nebudu se bát ničeho zlého, neboť jsi se mnou." a v tom okamžiku to začalo. Zničeho nic mi rostla síla, cítil jsem chlad. ,,Co se to děje ?" pomislel jsem si a pomalým zvednutím víčka jsem uviděl světlo. Vedle mě seděla Hitomi. ,,Ty žiješ?" zatnul jsem zuby a posadil se a když jsem si dožmoulal oči, tak jsem se podíval vedle sebe. ,,Himi ty žiješ nebo jsme mrtví?" optal jsem se ale i bez odpovědi jsem ji objal. ,,Promiň Himi, nebyl jsem dost rychlý, omlouvám se." začaly mi téct slzy a koukl před nás. ,,To je Nanabi ?" optal jsem se. ,,Takže to znamená, že ty už nejsi Jinchuuriki?" zhluboka jsem se nadechl a zatnul zuby a postavil se. Sáhl jsem si pro katanu a když jsem ji nemohl nahmatat, tak jsem se rozhlédl a viděl, že z mé katany zůstaly jenom úlomky. Tak jsem se postavil s kunaiem před Hitomi a čekal, co se bude dít dál.
Naoki Utsushi
Naoki Utsushi
Jounin (Rokubi no Jinchuuriki)
Jounin (Rokubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Civil Sun Apr 06, 2014 4:47 pm

AkiraHlavní brána Kirigakure - Stránka 12 Daiyuki1216528360128_f3

Když na mě Faito-san kývl, přistoupila jsem blíže k němu a Mizukage-sama. Celý tento boj byl totálním selháním, doufala jsem tedy, že budu konečně trochu užitečná.
Poklekla jsem na zem, položila ruku na zem a začala se soustředit. Soustředila jsem chakru do dlaně a kolem mě se utvořil pečetící kruh. Z kruhu se objevil i pečetící svitek.
,,Teď už bych zde potřebovala novou Jinchuuriki, abych mohla pečetění dokončit." ozvala jsem se nakonec a rozhlédla se po ostatních.
Civil
Civil
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sun Apr 06, 2014 4:59 pm

Aniž bych něco stačila říct, dívka od Oininů začala připravovat pečetění. Nakonec...Faito měl pravdu, není jisté, za bych to něco takového zvládla. Nechala jsem to tedy na té dívce.
Faito pustil mou ruku a já se rozhlédla kolem sebe. Zadívala jsem se na muže, který ležel vedle mě. Položil za mě život. Jen aby zachránil nějakou Mizukage. A jen aby zachránil matku dítěte. Bylo mi zle. Sklonila jsem hlavu. To mě ale objal Naoki a chrlil na mě jednu otázku za druhou. Přiběhla za mnou i Kairi. Byla uplakaná, tak moc. Bledá jako čerstvý sníh, který už přestal padat, avšak ležel kolem nás. Bolelo mě srdce, když jsem ji viděla. Já jsem viděla umírat svou rodinu a ona si to musela prožít taky. Natáhla jsem k ní ruce a přitiskla jsem si ji k sobě. Bolelo to, pálila mě kůže, jak byla popálená a pořezaná. Pálily mě její slané slzy. Měla jsem však svou holčičku u sebe, a plakala jsem s ní.
,,Kairi...moje Kairi..." vzlykala jsem šepotem. ,,Tohle už se nikdy nestane. Slibuji...Už nebudeš takto trpět.." hladila jsem ji po uhlově černých vlasech a kdybych mohla houpala bych se s ní dopředu a dozadu.
Pomalu se ke mně ale sbíhali medici, aby mě odvedli do nemocnice. Já ale ještě zůstávala sedět s Kairi v náručí. Pouze jsem se podívala na Naokiho.
,,Naoki, odpočívej. To je můj jediný rozkaz." potom jsem znovu oči zavřela.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Mon Apr 07, 2014 5:41 pm

Nakoniec som prehovorila Gatsovho Fénixa, aby sa so mnou vrátil. Aj to sa mi podarilo až po tom, čo sa boj skončil. Nevyzeralo to vôbec dobre, okrem toho som sa nesmierne bála o svojich bračekov. Čo ak sa im niečo stalo? Čo ak ich uvidím bez náznaku akéhokoľvek života? Fénix ladne pristál na zemi. Keď som si všimla tú spúšť, niekoľko mŕtvych shinobi, šokovane som vypúlila oči. Nečakala som, že sa stane niečo takéto. Pohľadom som hľadala Gatsa a Katara, toho som našla pri Mizukageho. Vydýchla som si, kameň mi spadol zo srdca, a predsa som sa necítila dobre. Čo dokazovala moja bledosť. Prinútila som sa zoskočiť z Fénixa, ale viac som sa už nepohla, teda až dovtedy, kým sa pri mne neobjavili nejaký ANBU a nepovedali mi, že odo mňa niečo Mizukage potrebuje. Bez váhania a s vážnym výrazom v tvári, za ktorým som skrývala svoju zdesenosť a šokovanie, som teda zamierila k Mizukage. Tá tiež viditeľne na tom nebola práve najlepšie. Jemne som sa uklonila na znak úcty. Čo by ste odo mňa potrebovali, Mizukage-sama? Opýtala som sa tak trošku trasúcim hlasom, pričom som občas mrkla na to malé dieťa.
Yoko Terumi
Yoko Terumi
Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 278

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Mon Apr 07, 2014 6:03 pm

Zatímco jsem Kairi držela u sebe, došla sem i Yoko. Bylo mi jí líto, nebyla na to připravena. Na pár sekund jsem se podívala na Nanabiho. Bylo jasně znát, že pečeť slábne.
,,Yoko...Staň se...Jinchuurikim." řekla jsem jednoduše. Nač mazat med okolo pusy, stejně by to mělo stejný výsledek. Další oběť, která je nezbytná.
,,Prosím." dodala jsem a sklonila hlavu.Víc jsem jí nyní říct nemohla...Teď ne..
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 07, 2014 6:11 pm

https://www.youtube.com/watch?v=NXbB9hR12MA#t=41

Podívala jsem se na strýčka a maminku. Oba dva vypadali úplně jinak. Zesláble se samými ranami na těle. Když mě ale i přes tu bolest přitáhla maminka k sobě, zlehka jsem jí objala a zavřela oči, ze kterých stále kapaly slzy. Přemýšlela jsem, co bych asi dělala, kdyby se mamince nebo strýčkovi něco stalo. To bych nezvládla. Rozskočilo se mi srdce a dech, když jsem popotahovala.
Byla jsem pořád schoulená u maminky a její objetí mě i přes to, v jakém stavu byla uklidňovalo, ale nechtěla jsem jí svými doteky a jejím popáleném těle způsobit bolest, proto jsem byla opatrná. Když sem pak přišla ta slečna, podívala jsem se na ní koutkem oka a vykulila oči, když maminka řekla, že se stane Jinchuurikim.
Pousmála jsem se, když jsem se podívala na Nanabiho.
"Nevím, proč v něm každý vidí to špatné...Je krásný." Zabrblala jsem jen tak letmo. I přes to jsem ale byla trošičku v šoku, když jsem se dozvěděla před pár hodinami, že ho maminka měla v sobě. Ale nemuselo to být takové utrpení...Někdo to mohl považovat jako dar.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Mon Apr 07, 2014 6:30 pm

Faito

Podíval jsem se na scenérii. Yoko už byla tady a prosba byla vyřčena. Malá Kairi měla zase hlavu plnou otázek a jednu neudržela za zuby.
"Nesmíš něčemu věřit jen proto, že je to krásné..." řekl jsem a opět si vzpomněl na ni. Otočil jsem se na patách, vydal poslední rozkazy, vzal Kashikeho přes rameno a odešel jsem s ním do kanceláře.

//přesun
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Mon Apr 07, 2014 6:33 pm

Mizukagina otázka, teda skôr prosba, ma prekvapila. Nevedela som, čo povedať, proste som ako keby zamrzla. Rozhodne som to nečakala. Č-čo to...? Nevedela som si predstaviť, že by som bola hostiteľkou nejakého bijuu. J-ja...Vyšlo zo mňa, pričom som sklopila pohľad a nohou kopla do kamienka. Zrejme to bolo súrne. V tej chvíli som si uvedomila, že to je zrejme moja povinnosť, keďže som kunoichi. Nabrala som zvyšok odvahy, vystrela hruď a pevným hlasom vyhlásila. Stanem sa hostiteľom bijuua, pokiaľ to je vážne nevyhnutné. Bála som sa, samozrejme, nevedela som, čo ma čaká. Ale musela som to urobiť, to som vedela.
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Počet příspěvků : 278

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Mon Apr 07, 2014 6:50 pm

Kashike

Když mě kapitán chce vzít přes rameno, zakroutím hlavu a podám mu ruku. Pomůže mi vstát a já odejdu váhavým krokem po svých. Se ctí. //přesun
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Civil Mon Apr 07, 2014 7:00 pm

AkiraHlavní brána Kirigakure - Stránka 12 Daiyuki1216528360128_f3

Netrvalo to tak dlouho a nová Jinchuuriki byla tu. Přistoupila k Mizukage. Byla bílá jako stěna. Není divu. Byla ještě tak mladá a vidět tolik mrtvých kolem sebe, obrovského démona a polomrtvou zuboženou hlavu vesnice. Chytila jsem ji za ruku a ukázala na magický pečetící kruh na zemi.
,,Postav se sem." řekla jsem jí jen. Nebrala jsem to nijak emočně, plnila jsem rozkaz, ačkoliv jsem s ním nesouhlasila. Pokud to však Mizukage rozkázala, musela k tomu mít důvod. Vzala jsem pečetící svitek, kousla se do prstu a svou krví napsala do svitku Yokoino jméno. Tím jsem ho zapečetila. Podepsala jsem smlouvu mezi Nanabim a Yoko. Poskládala jsem pečetě.
,,Asi tě to bude chvíli bolet, tak zatni zuby." poradila jsem jí. ,,Hakke no Fuuin Shiki!" Soustředila jsem chakru, soustředila jsem se na Yoko, soustředila jsem se na Nanabiho. Tiskla jsem k sobě víčka co nejvíc. Nanabi se postupně začal měnit na čistou energii, která se začala vtahovat do Yokoina nitra. Tahle část Yoko musela nejspíš bolet. Musela v tu chvíli cítit obrovský nárůst síly, obrovský nárůst chakry, ale také zloby, nenávisti a velikosti. Jakmile byl vtáhnut celý Nanabi, utvořila se na jejím břiše pečeť, která znamenala, že se právě stala Jinchuuriki. Já jsem zhluboka vydechla a musela si na chvíli kleknout. Tahle pečeť byla namáhavá, hodně namáhává. Měla jsem orosené čelo a měla jsem velké štěstí, že jsem nezačala krvácet, ať už z nosu, úst nebo uší. Přeci jen, až tak silná jsem nebyla. Jakmile jsem si však vydechla, společně s ANBU medikama jsem se poklonila Mizukage.
,,Nyní by měla být v klidu a odpočívat. Musíte doufat, že to její tělo zvládne a bijuu přijme." s těmito slovy jsem se rozloučila a mířila zpět na centrálu ANBU.
Civil
Civil
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 28

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 33 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: