Hlavní brána Kirigakure
+64
Mikasa Aomine
Killunia
Michie Ai
Akemi Kagayaki
Atsuka
Sarada
Kisuke Uchiha
Tatsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Mizuki Netsu
Natsuki Uzumaki
Airis Shiroyaki
Rokuro
Misha Haybushi
Seito Senju
Faito Dansaku
Tobias Ohara
Goku
Hakuei
Hana Ichiro
Takao Hanare
Hisa Kaguya
Kenji Uesugi
Reina Kana
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Rin Saito
Nizashi Shiroi
Hine Kureta
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Crystal Takaishi
Keigo Nakagami
Kiseki Mirakuru
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Kirin Yakushi
Civil
Kairi Utsushi
Sora no Sen
Yoko Terumi
Anbu
Rei Casius
Gats Terumi
Ruko Terumī
Takeshi Kenpachi
Naoki Utsushi
Kataro Terumi
Sadao
Junka
Totsuki
Kioshi Hoshigaki
Akio
Hirin
Akira Hitsumi
Shin
Hoozuki Meizu
Daisuke Utsushi
Bijuu
Shinobi
Yogi
Kashike
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
68 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 19 z 33
Strana 19 z 33 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33
Hlavní brána Kirigakure
First topic message reminder :
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Re: Hlavní brána Kirigakure
Faito
"Odpusť si ten tón..." řekl jsem unaveně. Už zase si hrála na královnu. Buď je maniodepresivní nebo jsem já idiot, že k ní ještě pořád dokážu něco cítit.
"Tak jdeme..." řekl jsem a něco pošeptal strážnému. Za chvíli přišli dva Oinini - má osobní ochranka.
"Můžeme jít. A pamatuj, žádné hlouposti..."
//přesun já i Reina
"Odpusť si ten tón..." řekl jsem unaveně. Už zase si hrála na královnu. Buď je maniodepresivní nebo jsem já idiot, že k ní ještě pořád dokážu něco cítit.
"Tak jdeme..." řekl jsem a něco pošeptal strážnému. Za chvíli přišli dva Oinini - má osobní ochranka.
"Můžeme jít. A pamatuj, žádné hlouposti..."
//přesun já i Reina
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
"Jak bych mohla zapomenout." šeptla jsem smířeně a letmo se podívala i na ty dva. Škoda, že jsem minule měla misi, teď už soukromí nebude...
/přesun/
/přesun/
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
"Tak tohle bylo dost deprimující." natáhla jsem si rukavice a nasadila kapuci.
Tohle mu jen tak neprojde. Zapomněla jsem mu dodat, že jsem i pomstychtivá mrcha. A zhrzené ženy jsou ty nejhorší. Vyšla jsem z brány a pár kroků od ní jsem se zastavila a otočila se zpět na Kiri.
"Nedá se ti věřit Faito Dansaku." šeptla jsem a poskládala jsem pečeť. Celkem jednoduchou. Ne moc složitou, jejíž účinek pozná, jen co se vrátí zpět na hřbitov.
Při nejmenším mu můj dárek trochu zpříjemní pracovní den. Pak jsem se podrážděná vydala zpět k Amegakure pro svůj tým.
(přesun)
Tohle mu jen tak neprojde. Zapomněla jsem mu dodat, že jsem i pomstychtivá mrcha. A zhrzené ženy jsou ty nejhorší. Vyšla jsem z brány a pár kroků od ní jsem se zastavila a otočila se zpět na Kiri.
"Nedá se ti věřit Faito Dansaku." šeptla jsem a poskládala jsem pečeť. Celkem jednoduchou. Ne moc složitou, jejíž účinek pozná, jen co se vrátí zpět na hřbitov.
Při nejmenším mu můj dárek trochu zpříjemní pracovní den. Pak jsem se podrážděná vydala zpět k Amegakure pro svůj tým.
(přesun)
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Objevil jsem se u brány, pár minut po odchodu ze cvičiště. Moc jsem se toho nedozvěděl.. Jestli to takhle půjde dál tak můj jediný problém nebudou jen antipatie s Mizukagem a má mrtvá sestřička. Neznatelně mi přeběhl úsměv na tváři když jsem si na to vzpomněl. Dopadlo to docela komicky. Pomyslel jsem když jsem si bral zpět svůj meč a zbytek svého vybavení, o které mě zde připravili. I když jsem o tom uvažoval s nadhledem, tohle setkání znovu otevřelo staré rány. Ale já už jsem jiný. S touto myšlenkou jsem zmizel v mlze. (přesun)
Takeru Kana- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 59
Akuma Saito
Došel jsem k bráně, přes kterou jsem se chtěl vydat pryč. Mimo války jsem z Kirigakure snad nikdy nevyšel, takže jsem se těšil, že nejdu na tak jistou smrt, jako předtím. Někdo by si mohl říct, že jsem blázen, ale těšil jsem se do rozvalin. Tuto misi jsem si mohl doslova užít.
Když jsem procházel kolem stráží, nahlásil jsem jim, že odcházím na misi, aby si nikdo nemyslel, že utíkám z vesnice. Asi by si to stejně nemysleli, když mě díky loajálnosti a schopnostem přiřadili do ANBU, ale tak jistota byla jistota, jistě jsem tím nic nezkazil. Od strážců jsem se vydal šouravým krokem do Světa. Nikam jsem nespěchal, cesta nebyla tak dlouhá, prakticky jsem šel jen do sousedící země. Svět byl nebezpečný, zejména pro někoho, jako jsem já, pro ANBU, je dost pravděpodobné, že se mě někdo pokusí porazit či napadnout, byl jsem však na tyto situace vycvičen, byl jsem přeci jenom ANBU!
Jak jsem v té mlze mizel, již jsem se ani neotáčel, stejně bych svojí vísku nyní neviděl. Měl jsem úkol a splnit jsem ho musel za každou cenu. Cesta do Sunagakure no Sato byla krok od kroku blíže.
//Přesun.
Akuma Saito- Buntaichō
- Počet příspěvků : 390
Podruhé jsem cestu do Kiri zvládla bez obtíží. Netrvalo dlouho a stanula jsem před branami. Pořád jsem byla v ráži, nehledě na má zranění. Základního ošetření se mi dostalo, po těle mi bylo celkem ucházejícně, avšak co se týče informovanosti, nebylo to právě ideální. Budu se dožadovat vysvětlení, i když nemám nárok strkat nos do záležitostí této malebné vesnice.
"Dobré pozdní odpoledne." zamumlala jsem pozdrav. Nepochybuju o tom, že ještě pár takových návštěv u brány a budou si mě pamatovat.
"Dobré pozdní odpoledne." zamumlala jsem pozdrav. Nepochybuju o tom, že ještě pár takových návštěv u brány a budou si mě pamatovat.
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Stráže u brány si na první pohled všimly, že Mikomi je raněná.
Lékař vyhodnotil zranění jako vážná, ale přežitelná, nicméně požádal o převoz do nemocnice.
"Madam, pokud se identifikujete, zařídíme Vám lékařskou pomoc a pokud jste přišla za účelem návštěvy, uděláme, co je v našich silách."
Stráž vypadala, že si možná něco pamatuje, ale kdo ví, všichni jsou tak stejní...
Lékař vyhodnotil zranění jako vážná, ale přežitelná, nicméně požádal o převoz do nemocnice.
"Madam, pokud se identifikujete, zařídíme Vám lékařskou pomoc a pokud jste přišla za účelem návštěvy, uděláme, co je v našich silách."
Stráž vypadala, že si možná něco pamatuje, ale kdo ví, všichni jsou tak stejní...
Ztěžka jsem si povzdechla. Identifikovat se? Kdykoliv to udělám, znamená to problémy. Vytáhla jsem služební odznak s identifikačním číslem.
"Děkuji za starost, ale má zranění již byla ošetřena. To co vidíte nyní, je pouze kosmetická vada. Nijak mě to neirituje." odvětila jsem suše. Vyhlídka, že do Kiri půjdu pro změnu v zajetí lékařů se mi vůbec nepozdávala.
"Děkuji za starost, ale má zranění již byla ošetřena. To co vidíte nyní, je pouze kosmetická vada. Nijak mě to neirituje." odvětila jsem suše. Vyhlídka, že do Kiri půjdu pro změnu v zajetí lékařů se mi vůbec nepozdávala.
Stráže přikývly.
"A důvod návštěvy, madam?" zeptaly se.
"A důvod návštěvy, madam?" zeptaly se.
Mé oči se o něco zúžily a pravé dokonce chytilo podivný tik. Já ti dám madam, já ti ji nalinkuju na záda tu madam! Následně jsem vydechla a znovu se nadechla. Žádné pozdvižení před branou Kirigakure.
"Dejme tomu, že se jedná o přátelskou návštěvu jisté osoby a zároveň předání naléhavé zprávy. Bude opět nutný tak okázalý doprovod jako posledně mladíku?" neodpustila jsem si narážku na ten cirkus co probíhal během mé minulé návštěvy. Mezitím jsem vysypala na stůl všechny kunaie, shurikeny, výbušné lístky i kouřové bomby. Spokojeně jsem se usmála. Pěkná zásobička.
"Dejme tomu, že se jedná o přátelskou návštěvu jisté osoby a zároveň předání naléhavé zprávy. Bude opět nutný tak okázalý doprovod jako posledně mladíku?" neodpustila jsem si narážku na ten cirkus co probíhal během mé minulé návštěvy. Mezitím jsem vysypala na stůl všechny kunaie, shurikeny, výbušné lístky i kouřové bomby. Spokojeně jsem se usmála. Pěkná zásobička.
Strážný se zatvářil trochu smutně, že Mikomi zklame, leč jeho odpověď zněla:
"Bohužel ano..."
A už se zde řadila delegace, která Mikomi doprovodila, kam chtěla.
(4 ANBu, 1 Oinin)
"Bohužel ano..."
A už se zde řadila delegace, která Mikomi doprovodila, kam chtěla.
(4 ANBu, 1 Oinin)
Protočila jsem oči v sloup. Příště si vyžádám i pouta, aby to bylo extra záživné.
"Příště už jim vymyslím jména." zamumlala jsem a naposledy loupla očkem po tom "madam" týpkovi. Boha jeho, vypadám na sedmdesát? Vyrazila jsem tedy směrem, který jsem už znala z předchozí návštěvy.
Přesun.
"Příště už jim vymyslím jména." zamumlala jsem a naposledy loupla očkem po tom "madam" týpkovi. Boha jeho, vypadám na sedmdesát? Vyrazila jsem tedy směrem, který jsem už znala z předchozí návštěvy.
Přesun.
Akuma Saito
Po mé zdlouhavé misi napříč Světem jsem se konečně dostával do známé mlhy, kterou Kirigakure chránila svoji polohu před vetřelci. Moc jsem se těšil, až svoji rodnou vísku zase uvidím, nyní jsem však pro ní měl důležitý svitek, svitek s technikou EdoTensei. Pro vesnici to bylo nejspíše důležité, avšak jak velkou hodnotu to má pro Mizukageho.
Mojí prací bylo pracovat pro vesnici a pro její dobro, jediným mým nadřízeným nyní byl Mizukage, nikdo jiný, žádný sensei a podobně. Když jsem došel skrze mlhu k bráně, oznámil jsem jim, že jsem přišel z mise, kterou mi zadal Mizukage a ať kdyžtak uvědomí Mizukageho o mém příchodu, ať to mám rychle vyřešené. Od brány jsem se vydal přímo za Mizukagem.
//Přesun
Akuma Saito- Buntaichō
Dobehol som k bráne a poriadne udýchaný som sa zastavil. Niektoré individuá ma sledovali pomerne dlho, čo som nechápal ale v dedine už som v bezpečí. Konečne doma... Pomyslel som si a poobzeral sa okolo seba. Nebol čas na nejaké dlhé rozmýšľanie a preto som sa hneď pobral ku kancelárii. Aj keď som šiel z misie mal som na pláne, aby ma poslal na ďalšiu.
(presun)
(presun)
Kiseki Mirakuru- Genin
- Počet příspěvků : 279
Cítil som sa ako handra. Krivkal som k bráne s jednou rukou ochabnutou okolo tela. Druhou som si pridržiaval obväz nasiaknutý krvou. V mysli som si prehrával všetky chyby, čo som počas tejto misie spravil. Popravde som si nemyslel, že ich bolo moc. Jedna však bola kritická, moje vlastné ego. Navyše som musel nejakým spôsobom zvýšiť moju bojovú silu v uzavretých priestoroch bez prístupu k oblohe a tým pádom aj mojej najsilnejšej stránke. Bolo toho veľa. Teraz ? Teraz som však mal v pláne dojsť do nemocnice, kým som ešte stále pri vedomí.. a ostatné veci riešiť až po ďalšom zafačovaní.
Musel som ale uznať, že poslednú dobu som viac času tráfil so zraneniami, než bez nich. Dokonca som bol s nimi nútený bojovať a to sa tiež dalo považovať za istý spôsob tréningu. Aspoň sa budem vedieť v budúcnosti prispôsobiť mojej vlastnej situaćií, alebo som v to aspoň dúfal. Odmietol som pomoc pri bráne. Potreboval som kráčať svojim vlastným tempom a nechať si usporiadať myšlienky.
(presun)
Musel som ale uznať, že poslednú dobu som viac času tráfil so zraneniami, než bez nich. Dokonca som bol s nimi nútený bojovať a to sa tiež dalo považovať za istý spôsob tréningu. Aspoň sa budem vedieť v budúcnosti prispôsobiť mojej vlastnej situaćií, alebo som v to aspoň dúfal. Odmietol som pomoc pri bráne. Potreboval som kráčať svojim vlastným tempom a nechať si usporiadať myšlienky.
(presun)
Goku- Nukenin (A-rank) *ADMIN
- Počet příspěvků : 781
Akuma Saito
Opět jsem mířil ven, z nástěnky jsem si vybral misi, kde jsem měl zjistit stav ostatních velkých vesnic a měl jsem za to, že tato práce je přesně pro mě. I když pravdou je, že to jsem si myslel o každé práci, kterou jsem dostal.
"Ták, je čas vyrazit, musím zjistit, co nejvíce půjde. Začnu v Kumogakure, podle fámů je zde nový Raikage, tak zjistím nějaké informace a prozkoumám infrastrukturu, mohlo by se to hodit Mizukagemu, kdyby proti Kumo plánoval pikle." Řeknu si v duchu a projdu kolem stráží směrem z vesnice. Pomalu, ale jistě jsem z ní byl pryč čím dál tím častěji, ale pravdou bylo, že mi to nevadilo, asi jsem již skutečně dospíval, stal se ze mě silnější Shinobi, než jsem předtím byl a hodlal jsem svůj potenciál rozvinout na maximální možnou úroveň. Cílem mým, ochránit vesnici bylo, je a navždy bude.
Opět jsem mizel v mlze, pokaždé, když jsem odcházel, bál jsem se, že už zpátky po vlastních nedojdu, toho jsem se opravdu bál, bál jsem se o vesnici, bál jsem se, že jsem pro ní neudělal ještě maximum... Moje vůle je jako voda... můžeš nás stlačit jak chceš, ale nakonec vyvineme stejně velkou sílu jako protivník, nezáleží na počtu, nezáleží jak silný protivník je, každý z nás dokáže tuto sílu v Kiri vyvinout! Já byl kapka, pouze jedna kapka v moři! Společně jsem my, Shinobi z Kiri nestačaitelná kapalina! Nikdy se nevzdáme a vždy vše stejně velkou silou oplatíme! Taková je vůle vody, taková je naše filozofie, taková je moje cesta Shinobi!
Akuma Saito- Buntaichō
Proběhl jsem ulicemi Kirigakure, které jsou plné mlhy vlastně téměř poslepu. Chodím těmihle ulicemi už od malička a až na to že nám to tu párkrát poničili zůstávají základy pořád stejné. Nevšímal jsem si pohledy lidí jež okukovali toho podivína co pobíhá po ulici v plášti jako batman. Naopak já jsem si říkal co to mají za problém, ale vlastně jsem to neřešil. Už jsem viděl v mlze obrysy brány a v po chvíli přede mnou byla brána samotná.
Zastavil jsem se a pořádně jsem se vydýchal, přece jen to byla docela štreka. Rozhlédl jsem se kolem sebe a Hirin nikde. Ach, to jsem nemusel tolik spěchat. Jen jsem kývl na ANBU jež tam stáli, určitě mě poznali tak se věnovali dál svojí práci. Přešel jsem blíž k bráně a sedl si na lavičku hned vedle strážnice a vyčkával.
Zastavil jsem se a pořádně jsem se vydýchal, přece jen to byla docela štreka. Rozhlédl jsem se kolem sebe a Hirin nikde. Ach, to jsem nemusel tolik spěchat. Jen jsem kývl na ANBU jež tam stáli, určitě mě poznali tak se věnovali dál svojí práci. Přešel jsem blíž k bráně a sedl si na lavičku hned vedle strážnice a vyčkával.
Kenji Uesugi- Chuunin
- Počet příspěvků : 92
Šla jsem pomalejším krokem, nikam jsem nespěchala. Pomaličku jsem dorazila před bránu a rozhlédla jsem se okolo. Mlha byla hustá ale naštěstí jsem Kenjiho spatřila sedět na jedné z laviček co tu byli. Přišla jsem k němu blíž. "Můžeme vyrazit?" Zeptala jsem se a pousmála jsem se.
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
Seděl jsem na lavičce a znuděně jsem zíral do blba a asi jsem se tak trochu zasnil. Je pravda že jsem ještě nikdy nevyšel za hranice země vody. Jaké to tam asi bude? Hmmm,..
Když v tom mě z mého snění probudil dívčí hlas. Zvedl jsem pohled a uviděl jsem Hirin. Opětoval jsem jí úsměv už tak nějak automaticky a rychle jsem vyskočil na nohy. "Můžeme." pomalu jí obešel a prohlédl si ještě jednou meč na jejích zádech. Na obvazech které zakrývali samehadu jsem si všiml kapičky krve jež jsem tam zanechal po mém nárazu a tak trochu zvědavě jsem do samehady píchnul prstem. "Je to živé?" zvědavě jsem se zeptal a pomalu jsem se dal na cestu skrz bránu a pobídl jí tím aby šla zamnou.
/přesun
Když v tom mě z mého snění probudil dívčí hlas. Zvedl jsem pohled a uviděl jsem Hirin. Opětoval jsem jí úsměv už tak nějak automaticky a rychle jsem vyskočil na nohy. "Můžeme." pomalu jí obešel a prohlédl si ještě jednou meč na jejích zádech. Na obvazech které zakrývali samehadu jsem si všiml kapičky krve jež jsem tam zanechal po mém nárazu a tak trochu zvědavě jsem do samehady píchnul prstem. "Je to živé?" zvědavě jsem se zeptal a pomalu jsem se dal na cestu skrz bránu a pobídl jí tím aby šla zamnou.
/přesun
Kenji Uesugi- Chuunin
- Počet příspěvků : 92
Objevil jsem se u hlavní brány Kirigakure. Byl jsem plně vyzbrojen(maska, brnění se všemi příslušnými chrániči, dva meče, luk a toulec s šípy, tři pouzdra ZVN-jedno u opasku a zbytek na stehnech- a malý cestovní vak, ve kterém jsem měl lahev s vodou a sušené maso).
K mé radosti jsem zjistil, že šermíři jsou právě na odchodu, ale když jsem uviděl Hirin, úsměv mi zamrznul. Ajaj...
Chvíli jsem se radoval, že mám na obličeji masku, pak jsem si ale vzpomněl, že si mě nejspíš bude pamatovat podle chakry. Rozhodl jsem se alespoň neudělat stejnou chybu jako posledně a pozdravil jsem.
"Zdravím vás. Mizukage mě k vaší skupině přidělil jako doprovod. Ujišťuji vás, že vás nebudu nijak brzdit, ani omezovat. Předpisy mi zakazují prozradit jméno, takže mi můžete říkat třeba Devítko..."
Počkal jsem, pokud k tomu nebudou chtít něco dodat a pak jsem vyrazil za Kenjim.
Instinktivně jsem měl celou cestu ruku na jílci meče, ani jsem to nijak nevnímal...
(přesun)
K mé radosti jsem zjistil, že šermíři jsou právě na odchodu, ale když jsem uviděl Hirin, úsměv mi zamrznul. Ajaj...
Chvíli jsem se radoval, že mám na obličeji masku, pak jsem si ale vzpomněl, že si mě nejspíš bude pamatovat podle chakry. Rozhodl jsem se alespoň neudělat stejnou chybu jako posledně a pozdravil jsem.
"Zdravím vás. Mizukage mě k vaší skupině přidělil jako doprovod. Ujišťuji vás, že vás nebudu nijak brzdit, ani omezovat. Předpisy mi zakazují prozradit jméno, takže mi můžete říkat třeba Devítko..."
Počkal jsem, pokud k tomu nebudou chtít něco dodat a pak jsem vyrazil za Kenjim.
Instinktivně jsem měl celou cestu ruku na jílci meče, ani jsem to nijak nevnímal...
(přesun)
Keigo Nakagami- ANBU
- Počet příspěvků : 279
Pomalu přicházím sem a podívám se kolem sebe jestli tu náhodou někoho není... Uvidím dívku a chlapce kteří se spolu nejspíš o něčem baví.. Nebudu je rušit a navíc jsem zaneprázdněn učením Kuchyiose.. Pomalu se rozejdu jinam, při cestě pryč sleduji ty dva jedním okem. Přemýšlím o čem si asi nejspíše povídají. Ta paní nevypadá zase až tak mladě.. Nejspíše to bude Jounin.. A ten chlapec.. Vypadá maximálně na Chuunina. Zamyslí se ale po chvíli na to myslet přestane.. Pomalu odchází pryč.
Rin Saito- Genin
- Počet příspěvků : 55
Ušklíbla jsem se při jeho poznámce o samahadovi. "Je" odpověděla jsem stručně. Konečně přišel i 3 člen výpravy. Zarazila jsem se,když jsem spatřila toulec a luk. "K čemu to asi má ? Půjde lovit zvěř během našeho cvičení?" Pomyslela jsem si. Jedno se mu muselo uznat a to ,že uměl slušně pozdravit. "Zdravím, tak že vyrazíme." Řekla jsem. Keingovi se mohlo zdát, že ho nepoznávám ale opakem byla pravda. Pamatovala jsem si jeho chakra, minulost jsem hodila za hlavu. Mohla jsem si různě rýpnout do něho, ale přeci jsem si ho vážila, ikdyž jsem to nedávala najevo
Kenji si usmyslel, že povede naší výpravu. Přidala jsem do kroku at jsem v čele výpravy já a ne on. Možná to bylo dětinské ale já jsem byla služebně starší.
//přesun
Kenji si usmyslel, že povede naší výpravu. Přidala jsem do kroku at jsem v čele výpravy já a ne on. Možná to bylo dětinské ale já jsem byla služebně starší.
//přesun
Hirin- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 739
Před branou Kirigakure už stáli nastoupeni příslušníci první armády Kirigakure. Druhá a třetí se k nám měly ještě přidat a s nimi i "opozdilci". V tichosti jsem zavelel a vyrazili jsme si pro to, co nám patří.
// Přesun Iwa
// Přesun Iwa
Nakoniec som dorazil k bráne. Ešte pred tým som sa zastavil pre vyzdvihnutie istých shinobi potrieb. Predsa len toto bola vojna. Kirigakure svojim vojakom mala zaobstarať základnú ochranu v podobe viest a prípadne doplnkov ako kunaie, shurikeny a podobne..v dedine by boli nanič, keď je značná časť jednotiek na fronte. Po tom, ako som si nasadil ochrannú vestu, som ešte pridal chrániče na predlaktia a holene. Moja čelenka sa taktiež zmenila. Vymenil som ju za čelenku typu "šatka", ktorá mi vlastne pokrila celú hlavu a zároveň trocha upravila vlasy do strán, aby mi nezavadzali pri bojoch. Skontroloval som si ešte veci ako brašňu na kunaie a shurikeny, bojové pilulky a chakra pilulky ktoré zas boli umiestnené vo veste. Bola sranda, že aj takáto ochrana ma v podstate nijak neobmedzovala v pohybe.. Žiadneho shinobiho... Začal som rozmýšľať o tom, že by som podobné veci nosieval stále.
Nakoniec zaznel povel a ja som spolu s ostatnými vyrazil z Kirigakure no sato.
(presun)
Nakoniec zaznel povel a ja som spolu s ostatnými vyrazil z Kirigakure no sato.
(presun)
Goku- Nukenin (A-rank) *ADMIN
- Počet příspěvků : 781
Taktéž jsem se dostal k bráně jako ostatní, kteří šli na misi. Byl jsem hned u Toujoua, přeci jen jsme před chvílí ještě trénovali. Měl jsem vše připravené, akorát jsem ještě napsal dopis své rodině kam vlastně jdu, aby se kdyžtak mohli připravit, ale napsal jsem tam, že se vrátím, takže by je to mělo udržet v klidu. Dal jsem dopis strážím aby ho pak doručili a vydal jsem se s ostatníma vstříc dalšímu nebezpečí, které nás čeká. Život shinobiho je divoký a málokdy si může dovolit si oddychnout. Tu to však bylo 50 na 50. Snad se všichni vrátíme domů živí.
/přesun
/přesun
Kataro Terumi- Jounin
- Počet příspěvků : 531
Strana 19 z 33 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 19 z 33
Povolení tohoto fóra: