Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlavní brána Kirigakure

+64
Mikasa Aomine
Killunia
Michie Ai
Akemi Kagayaki
Atsuka
Sarada
Kisuke Uchiha
Tatsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Mizuki Netsu
Natsuki Uzumaki
Airis Shiroyaki
Rokuro
Misha Haybushi
Seito Senju
Faito Dansaku
Tobias Ohara
Goku
Hakuei
Hana Ichiro
Takao Hanare
Hisa Kaguya
Kenji Uesugi
Reina Kana
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Rin Saito
Nizashi Shiroi
Hine Kureta
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Crystal Takaishi
Keigo Nakagami
Kiseki Mirakuru
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Kirin Yakushi
Civil
Kairi Utsushi
Sora no Sen
Yoko Terumi
Anbu
Rei Casius
Gats Terumi
Ruko Terumī
Takeshi Kenpachi
Naoki Utsushi
Kataro Terumi
Sadao
Junka
Totsuki
Kioshi Hoshigaki
Akio
Hirin
Akira Hitsumi
Shin
Hoozuki Meizu
Daisuke Utsushi
Bijuu
Shinobi
Yogi
Kashike
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
68 posters

Strana 20 z 33 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33  Next

Goto down

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 20 Empty Hlavní brána Kirigakure

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 7:40 pm

First topic message reminder :

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 20 23008-kirigakure_super
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 20 Empty Re: Hlavní brána Kirigakure

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Sun Oct 05, 2014 2:57 pm

Určite, ako veľa ďalších ostatných shinobi som sa aj ja vybral preč z dediny na nebezpečnú misiu. V poslednom čase som nemal takmer žiaden voľný čas, čo mi vyhovovalo. Bral som to tak, že to je najlepšia možno cesta, ako sa zlepšiť aj keď je možné že sa mi nemusí podariť dostať sa z tej misie živý.
(presun)
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Počet příspěvků : 279

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Thu Oct 09, 2014 4:28 pm

Akuma Saito

Konečně jsem zavítal do té mlhy, za kterou se schovával můj domov. Konečně jsem byl tady. Než jsem však mohl udělat úkol, musel jsem nejdříve získat informace, které stihl zaznamenat netopýr při svém letu nad Kumo. Společně s věcmi, které mi řekl Raikage jsem chtěl všechny informace spojit a vytvořit hlášení i s mapkou. 
Jakmile jsem se skrz mlhu dostal k bráně, hned u ní stál posel, který ke mě přiběhl, až mě skoro shodil na zem. Chytil jsem ho za ramena a oddálil jsem si ho od těla, nemohl jsem si pomoct a musel jsem si ho od hlavy až k patě prohlédnout, protože na takového pitomce nechci nikdy zapomenout.
Co se děje baka?!
Zakřičel jsem na toho posla, který se na mě jen vytřeštěně díval, než z něho vypadlo, že mám dojít do Iwagakure. Tato zpráva mě nepotěšila. Když jsem tam byl naposledy, málem mě to stálo život. Moje radost z toho, že se vracím domů se opět vytratila, měl jsem jít na místo, kde přišlo o život velmi mnoho Shinobi z Kirigakure, málem i já. 
Pustil jsem posla a v tichosti se otočil opět od vesnice pryč. Úkol musí počkat, vesnice mě nyní potřebuje jinde. Tak moc jsem se honil všude pro vesnici a dělal pro ní první poslední, že jsem pomalu ztrácel pojem o čase. Nyní jsem již chápal, jaké to je vlastně břímě, jaké to je být ANBU . Dýcháme pro vesnici, přesně jak mi to říkal otec. Dokud žiji, bránit vesnici a až zemřu, musíme se ctí, aby si nás každý pamatoval, o když z našich těl nic nezbyde.
Opět jsem se rozběhl směrem do Iwagakure.

//Přesun
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 390

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Fri Oct 10, 2014 2:08 pm

Kangae Mizutsuchi

Vrátil jsem se od jezera s tím, že jsem slyšel, že jde Kirigakure opět do války. Pomalým krokem jsem přišel na shromáždění všech shinobi, za pasem jsem měl katanu a upravoval jsem si vlasy. Nakonec jsem si je dal do copu a uklonil před všemi vyššími hodnostmi. Všiml jsem si i Akumy, ale to mě teď moc nezajímalo, šlo mi o to, vyhrát válku a už nikoho neztratit. Vzpomněl jsem si na to, jak umírali všichni mí známý. Bratr, rodiče, Yato a spousta shinobi, už jsem nechtěl, aby umřel někdo další, proto jsem se rozhodl přidat. Když se všichni vydali do Iwy, šel jsem tedy také. 
//přesun 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Tue Oct 28, 2014 8:26 pm

Kangae Mizutsuchi 

"Musím to udělat, pro dobro všech, tato vesnice je v ohrožení a také celý svět shinobi, když bych zůstal, zemřel bych jako idiot, který se o nic nepokusil nebo bych dožil svůj bolest na světě plný bolesti? Nechci ani jedno, raději zemřu jako hrdina!" Tato slova si opakuji, když procházím celou vesnicí, neusmívám se, právě naopak mi po tvářích stékají slzy. Každý krok ve mě probouzí vzpomínky na bratra, rodinu, celý můj klan, na první misi, na Yata, na Akumu a Rina, na zkoušky ANBU, na mé přátelé. To všechno nyní musím zahodit a jít dál. Pomalu si z krku sundám šátek a ten hodím do větru. Po chvíli uletí, ale sem si jist, že zůstane někde v Kirigakure. S úsměvem se vydávám až k bráně kde mi ukápne poslední slza. Stráže mě znají, takže mě nezastavují, ale i přes to si pomalu sundám čelenku a schovám si jí do tašky. "Mějte se, vzpomínejte na mě v dobrém, kdybych se již nevrátil" Dodám a odcházím pryč z vesnice. Všechna mlha se rozléhá kolem mě a když už jsem z dosahu vesnice, usměji se. "Konečně budu moct ovlivnit tento svět!" 
//přesun do Tsukigakure
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Fri Oct 31, 2014 12:00 pm

Akuma Saito

Společně se zraněnými jsem dojel do Kirigakure skrze mlhu. Cítil jsem se poměrně unaveně, protože jsem si ještě neodpočl.  Cesta to byla věru dlouhá a celou cestu jsem dával pozor spolu s ostatními nezraněnými Shinobi. 
"Konečně v Kirigakure, musím zajít domů, před válkou mi otec říkal, že mě čeká nějaký rituál nebo co, prý to je pro mě dobré, tak doufám, že to nebude moc náročné, jsem docela unaven."  Pomyslel jsem si a jakmile jsme dojeli k bráně, počkal jsem, než si karavany přeberou jiné jednotky a já zamířil domů, čekal mě rituál, který ze mě měl udělat lepšího člověka. Nebýt bitvy, již bych jej podstoupil, čekal jsem na to opravdu velmi dlouho.  
Zvedl se vítr a Kirigakure políbil ledový vzduch. Něco se asi stalo, Kirigakure plakala, což se kvůli kdejakému pobudovy nestává....
//Přeun
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Fri Oct 31, 2014 1:41 pm

Nedalo se říct že jsem nadšená, ale aspoň na chvíli jsem této vesnici mohla říkat domov. Stále jsem hledala mezi ostatními Kashikeho a když jsem ho nezaregistrovala nikde, rozhodla jsem se jít do sídla. Půjde tam kdyby náhodou

(přesun)
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 297

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Sat Nov 01, 2014 1:51 am

Akuma Saito

Nevím proč, ale něco v mé hlavě mi říkalo, že bych měl jít pryč z vesnice, protože se stane něco, čeho bych pak mohl litovat. Cítil jsem, jak se celé mé tělo ocitá ve vnitřním boji. Bylo to otřesné, tlak i nervozita mi stoupaly, netušil jsem, co přesně se se mnou děje, tichý hlásek mi však říká, co mám dělat a kam mám jít.
"Neboj se, Akumo.  Já vím, co musíme udělat, aby jsme byli silnější a ochránili vesnici, musíme zabít všechny, jež jsou potencionální hrozbou, Akumo. Pomůžu ti, jen běž do Světa..."
Nevím, jak to ten hlas dělal, ale něco mě prostě nutilo ho uposlechnout. Jakoby měl nade mnou nějakou moc. Stráže mě jako vždycky ani nezastavili. Možná jim ale přišlo divné, že jsem jim nyní neoznámil svůj důvod odchodu. Jakmile jsem vyšel, otevřel jsem si Bingo knihu a sledoval jsem, koho by mé oko mohlo zabít, těš se, Světe. 

//Přesun
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Sat Nov 01, 2014 1:51 pm

Vrátil som sa do dediny svojim zvyčajným lenivým krokom. Bol som, ako vždy zamyslený, že som dokonca ani nevnímal nič okolo seba. Pre shinobiho to je naozaj zlá vlastnosť ale nikdy sa mi to nevymstillo. Keď som prešiel bránou vyštveral som sa na ňu, aby som bol čo najvyššie a sadol som si na jej vrch. Mal som rád výšky a toto bolo pomerne vysoké miesto. Khairuni, normálne by som sa chcel ísť zasa pozrieť do dračej zeme. Myslíš, žeby som sa na jednom z vás mohol preletieť? Nemusel mi ani odpovedať, lebo ak by to bol jeden s drakov s ktorým mám zmluvu tak by to aj išlo aj keď by som musel nájsť toho červeného, lebo ten je dostatočne veľký na to, aby ma uniesol.Nohy sa mi vznášali vo vzduchu a jemne som nimi húpal. Nepotreboval som si ísť odpočinúť a ani som nepotreboval ísť domov, lebo ma tam nič nečakalo. Chcel som na nejakú chvíľu ostať na tomto mieste, aby som si potom mohol ísť po ďalšiu misiu. Nechcel som, aby niekomu prišlo zvláštne, že jediné čo robím, je to že chodím na misie.
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Wed Nov 05, 2014 7:01 am

K bráně se došourám jako jeden z posledních. I přes to, že se mi rameno už dávno zahojilo, je až podivně ztuhlé a já sám mám dost strhané rysy. Levé oko mám převázané páskou, aby mi zbůhdarma nevysávalo zbytky chakry. Pokynu strážím a pak se vydám rovnou domu. Potřebuji si lehnout a odpočinout si.... nutně.
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Wed Nov 05, 2014 7:16 am

Strávil som tu na bráne nejakú chvíľu rozjímaním. Už sa mi tu nechcelo dlho sedieť, preto som zoskočil dolu a ladne dopadol. Jediný, kto tadeto prešiel a ja som ho poznal bol maximálne Kashike, ktorého som spoznal až na tej misii. Pomalým krokom som sa odtiaľto bral preč. Na pláne som mal ísť na cvičisko, aby som si precvičil niektoré techniky a trocha si zatrénoval. Bol som zvyknutý trénovať sám, preto som akosi nepotreboval niekoho na pomoc aj keď by to bolo asi lepšie.
(presun)
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Fri Nov 07, 2014 9:39 pm

Akuma Saito

S mrtvolou na zádech skrz mlhu se dostávám pomalu až do Kirigakure. Na mé tváři byl úsměv, avšak to nemohli vidět, maska byla perfektní krytí.
Když se na mě stráže u brány dívají, jen jejím směrem kývnu a pokračuji do města, lépe řečeno do ANBU centrály, Mizukagemu na stůl házet mrtvolu by asi nebyl nejlepší nápad.
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Sat Nov 08, 2014 9:53 pm

Akuma Saito

Byl jsem informován o tom, že Mizukage chybí a také o tom, kde by se měl nacházet. Jakožto ANBU jsem byl pověřen, abych jej našel a tak trochu vyžehlil to v Zemi Vlnu, ačkoliv jsem vinu necítil, dokonce i Yin mě v hlavě říkal, že jsem udělal dobrou věc a já mu věřil, byl to můj nejbližší přítel.
Mizukageho bylo potřeba zachránit, už kvůli tomu, že by toho někdo mohl využít. Opět jsem mlhou mizel pryč, opět na stejné místo, opět do Iwy.
// Přesun 
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Nov 09, 2014 9:01 pm

Faito

Došel jsem před bránu Kiri a usmál se. Byla stejná, jako když jsme ji opouštěli. Cestou mi mí zachránci řekli, jak dopadlo trestání Iwy. Byl jsem skutečně pyšný. Jako je otec pyšný na své dítě, tak jsem já byl pyšný na každého, kdo sloužil za hranicemi Země Vody.
Před branou mě již vítali vesničané i strážní a já byl konečně doma.
Odevzdal jsem Akumu strážím, aby ho donesli do nemocnice a sám jsem se hluboce uklonil Keigovi a Kenjimu.
"Ještě jednou vám oběma děkuji. Kdo ví, jak by to bylo dál, kdyby nebylo vás... pokud byste něco potřebovali, budu za pr dní ve své kanceláři. Zítra si ještě ale ptořebuji něco zařídit..."
Načež jsem se otočil a odešel do svého sídla.

//přesun
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Uesugi Sun Nov 09, 2014 11:14 pm

Cesta zpět do Země Vody byla dlouhá. Já sám jsem celou cestu spíš sledoval okolí, přírodu a lidi co jsme potkávali, nebo kolem nich prostě procházeli. Naprosto běžné věci, které by někdo posoudil jako nudné, nebo snad nezáživné. Odjakživa jsem běžné věci odkoukával od ostatních, abych byl taky běžný. Někdo chce být nejlepší, někdo by zase rád byl naprosto běžný. Ale moje první výprava za hranice této země, mi ukázala plno nových věcí a můžu říct že jsem se z ní vrátil o něco silnější.
Když jsme se znovu vrátily přes hranice Země Vody, opět jsem pocítil ten hřejivý pocit, byl jsem doma. Jako kdyby to byly měsíce, co jsem zde byl naposled. Ale nic se nezměnilo, nebo aspoň ne na první pohled. Z mlhy se po chvíli vynořily první obrysy hradeb Kirigakure a na našich tvářích se objevil úsměv, dokonce i na mé aniž bych si to uvědomoval. Po chvíli jsme se objevily před hradbami a zde na nás už čekal uvítací úbor. Vrátily jsme se snad jako hrdinové? I tak by se to dalo říct, ovšem já jsem si připadal spíš po dlouhé cestě poměrně strhaně a těšil jsem se na odpočinek.
Ve chvíli kdy se nám sám Mizukage uklonil, nevěděl jsem jak mám reagovat. Většinou jsem to já, kdo se klaní. Takže jsem byl v této situaci opravdu v rozpacích.
"Bylo mi ctí, pane" řekl jsem oddaně a i já jsem se lehce uklonil.
Hned na to se odporoučel a odešel.
"Děkuji za všechno, devítko." uctivě jsem pokynul hlavou i k muži, o kterém jsem nevěděl spoustu. Ale jak během naší ochrany tak i během záchrany Mizukageho si vedl velmi dobře, poděkovat a složit úctu spolubojovníkovi, který se mnou i za mě riskoval život, je přece normální a sluší se to. Hned na to jsem se ztratil za branami někde v mlze.

//přesun
Kenji Uesugi
Kenji Uesugi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 92

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Nov 11, 2014 11:33 pm

Tak nějak jsem se nějakou dobu toulal a poznával svět, nemohl jsem si odepřít ty zastávky po cestě. Zabralo mi to ale moc času, a proto byl čas se vrátit domů. Abych byl přesněji za těmi, kteří jsou mi nejdražší. Určitě opět popovyrostly. Jak je to vlastně už dlouho? Skoro půl roku? Ten čas ale letí, měl bych si pospíšit, jinak zmeškám všechny události. Spěchal jsem skrz bránu s radostným výrazem ve tváři a bylo jasné kam směřuji.
/přesun
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Thu Nov 13, 2014 4:51 pm

Mlha byla všude kam se kdo podívá a právě z té mlhy vystoupily tři osoby v černých kápích. Pomalu postupovaly dopředu směrem k bráně. Nebyly si jisté zda-li je Mizukage očekává nebo ne, zastavily se před bránou. První postava vyšla vpřed.
"Jdu za Mizukagem." řekla jsem z pod kápě, nic víc jsem neřekla.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Thu Nov 13, 2014 5:02 pm

Stráž se zadívala na ty tři.
"Počkejte chvíli..." řekl jeden ze stráží a jiný odběhl. Po chvíli dorazila eskorta těchto tří. Vedl ji sám velitel ANBu a soudě podle chakry a bezchybného, bezslyšného pohybu ti další také nebyli zrovna nejmenší šarže.
"Pojďte s námi, jste očekávána..." řekl velitel ANBu a tři návštěvníky obklopilo celkem osm ANBu z povzdálí je sledovali tři Oinini, připraveni kdykoli bez milosti zasáhnout.

//přesun eskorta i s návštěvou do kanceláře.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Thu Nov 13, 2014 8:45 pm

U brány jsem se ještě na chvíli zastavila a podívala se na Kiri. Za Hitomi zajdu jindy, myslím, že mě velmi ráda uvidí ( Razz ).
Sféry se postavily za mě a opět jsme odcházely, tentokrát to ale bylo jiné. Ne naštvaně, ale spokojeně...

(přesun)
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Keigo Nakagami Sat Nov 15, 2014 9:17 am

//Před sedmi dny, když se skupina vrací i s Mizukagem z Iwy.

Když se před námi Mizukage-sama poklonil, popravdě jsem vůbec nevěděl, jak zareagovat. Myslím že v "příručce jak se chovat ke Kagemu" s toudle variantou rozhodně nepočítali.
Nezbylo mi nejspíš nic jiného, než mu hlubokou poklonu opětovat a pokusit se sklonit se ještě níž.
Když Mizukage-sama odešel a zraněného Akumu odvedli do nemocnice, obrátil jsem se na Kenjiho. "Naše vesnice může být hrdá, že má šermíře, jako jsi ty." Sklonil jsem hlavu až na prsa a s těmito slovy jsem se odebral do nemocnice.

//Přesun
Keigo Nakagami
Keigo Nakagami
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Sat Nov 15, 2014 9:03 pm

Akuma Saito

Už to bylo tady. ANBU Akuma Saito opět mířil ven z vesnice. Na zádech měl batoh, na rameni netopýra a na obličeji měl masku. Byla tu další mise, kterou bylo šmírování Konohagakure. Pokud se mi tato mise povede, měl bych dosáhnout velkého ohlasu, u Kumo to taky poměrně šlo, když nepočítám na mě nasazeného psychopatického vraha, který se během mého pobytu staral o mé pohodlí, kupodivu velmi pěkně. U brány jsem se rozloučil se stráží a vyrazil jsem směrem do Ohnivé Země, v té jsem vlastně ještě nebyl, takže jsem měl premiéru a snad né taky derniéru, to by bylo nemilé.
Mlha stále stejně hustá, kroky stále stejně velké, akorát z vesnice jsem už neodcházel s tak těžkým srdcem, jak tomu kdysi bylo. S maskou na tváři nebo se nikdy nevrátit, takový osud mě nyní čekal. Kdyby mě u něčeho chytli, měl bych asi trable, ale jestli jsem přežil Kumo, tak Konoha nebude o moc těžší. Tak teda vzhůru, mé kroky provází vůle Kiri!
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Keigo Nakagami Sat Dec 06, 2014 6:58 pm

Objevil jsem se před branami Kirigakure, celý zadýchaný, ale né zase tolik unavený, protože jsem si před startem vzal vojenskou energetickou pilulku.
Ve svém brnění ANBU a masce, jsem se snažil vypadat co nejdůstojněji. Přešel jsem k strážným a spustil.
"Rozkazy od Mizukageho-sama, rovnou ze srazu Kagů: Vyhlaste pohotovost! Obranu hradeb zvyšte na maximum, přesuňte tam i všechny z vnějšího okruhu překladiště, tam to kompletně vykliďte! Okamžitě vyšlete hlídky po cestách k přístavům! Všechny karavany musí být zastaveny! Žádní civilisté se nesmějí přiblížit ke Kirigakure no Sato! Mizukage-sama si nepřeje zbytečné ztráty na životech! On sám dorazí, hned jak to bude možné. Do té doby, ať je vesnice připravena odrazit jakýkoliv útok! Jděte! Všechny jednotky, ať jsou v pohotovosti!"
Strážní u brány na mě nejprve mohli jistě zírat jako na blázna, ale brzy jim určitě došlo, že nežertuji a že situace je opravdu vážná. Věděl jsem, že kromě strážných tu jsou i poslové, kteří tu byli kuli ohlášení nějakých nečekaných událostí(jako např. vetřelce u bran, atd.). Doufal jsem, že i ti mě poslechnou a vydají se šířit Mizukageho rozkazy.
Na jednoho z nich jsem ještě konkrétně ukázal. "Přiveďte Hineho Kuretu, z jeskynního komplexu... On si vás tam už najde.
Jeho pomoc budeme potřebovat. Požádejte ho, ať se zdržuje jen ve vesnici."

Když jsem domluvil, očekával jsem od všech maximální poslušnost. Pokud by se snad někomu chtělo zapochybovat o tom, že to jsou rozkazy od Mizukageho, moje pěst na jeho solaru by mu to jistě řádně osvětlila.
Sám jsem se pak vydal na vnější okruh překladiště, abych dohlídnul na to, že se odtamtud všechno stáhne.
Poté, co se vyklidí vnější okruh zamířím na první hradby, abych tam zkoordinoval obranu. Taky nechám připravit a zkontrolovat všechny obranné prostředky(samostříly atd.) na ostatních hradbách.
Keigo Nakagami
Keigo Nakagami
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Sat Dec 06, 2014 10:39 pm

Konečně jsem byl před Kirigakure. Přišel jsem až ke strážím, kterým jsem ukázal svitek od Reiny, který by měl zajistit můj přístup do vesnice, jelikož se mám setkat s Mizukagem. Doufal jsem, že to vyřídím co nejrychleji, abych se mohl vrátit co nejdříve to půjde. Přeci jenom u nás se koná konkurz na velitele ANBU jednotek. Vyčkával jsem na další pokyny od stráží.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 169

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Dec 07, 2014 8:54 am

Stráže se na Keiga dívaly trochu s nedůvěrou. Po chvíli ale dorazil velitel ANBu, který věděl, že Keigo byl na srazu s kagem. Když ho "proskenovali" kvůli henge a jiným věcěm (přeci jen, na srazu se mohlo stát cokoli), vzali ho dovnitř a okamžitě začaly přípravy na obranu. Karavany byly vtaženy dovnitř a lidé čekající na audienci nebo návštěvníci Kirigakure taktéž. Mezi nimi i Nizashi. Velitel ANBu se postavil na vyvýšené místo a zakřičel:
"Máme zprávy, že na vesnici se chystá útok. Zachovejte klid, uděláme vše pro Vaše bezpečí. Musíte ale zůstat v první čtvrtině vesnice, v prostoru ohraničeném rudými značkami na zdech! Kdo nebude mít povolenku nebo trvalý pobyt v Kirigakure, a bude přistižen mimo prostory, bude zadržen a v případě odporu zabit. Pokud můžete, začněte vyndavat věci z vozů, obchody dále pokračují a vaše zásilky potřebujeme!"
Pak seskočil. Na celý prostor bylo rozmístěno asi dvacet shinobi, kteří by neměli mít problém s nějakými výtržníky. Obchodníci na tohle byli vyklí, přeci jen, při cvičeních se tohle stávalo často.

Pak velitel seskočil k Nizashimu.
"Ty jsi s Otogakure, co? Hele, je mi jedno,  jestli tu budeš okounět nebo ne, ale každá ruka v boji dobrá..."
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Sun Dec 07, 2014 11:05 am

Byl tu docela zmatek, ale to se mi zrovna nehodilo. Já jsem se potřeboval dostat k Mizukagemu. Přišel jsem k jednomu ze strážců a pověděl mu. " Nejsem tu kvůli bojování, ale proto, abych si promluvil s Mizukagem. Nic víc, nic míň. Mohli by jste mě za ním zavést? " Zeptal jsem se zdvořile, nechtěl jsem totiž plýtvat časem. Boj za cizí vesnici nemám v popisu práce.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 169

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sun Dec 07, 2014 11:19 am

Faito

Doběhl jsem v době, kdy přípravy byly v plném proudu. Přkladiště už bylo prázdné a vesnice prakticky uzavřena a připravena na útok.
Došel jsem za kapitánem ANBu a chtěl jsem mu předat další rozkazy, ale zastavil mě nějaký řadový člen.
"Umm, pane? Je tu jakýsi muž, co s Vámi chce mluvit..."
Ukázal na Nizashiho.
No super, další poskok, co očividně plně chápe závažnost situace.
Kývl jsem a došel k němu.
"Doufám, že je to něco urgentního..." řekl jsem nevrle a čekal, co z něj vypadne.
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 33 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33  Next

- Similar topics