Hlavní brána Kirigakure
+64
Mikasa Aomine
Killunia
Michie Ai
Akemi Kagayaki
Atsuka
Sarada
Kisuke Uchiha
Tatsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Mizuki Netsu
Natsuki Uzumaki
Airis Shiroyaki
Rokuro
Misha Haybushi
Seito Senju
Faito Dansaku
Tobias Ohara
Goku
Hakuei
Hana Ichiro
Takao Hanare
Hisa Kaguya
Kenji Uesugi
Reina Kana
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Rin Saito
Nizashi Shiroi
Hine Kureta
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Crystal Takaishi
Keigo Nakagami
Kiseki Mirakuru
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Kirin Yakushi
Civil
Kairi Utsushi
Sora no Sen
Yoko Terumi
Anbu
Rei Casius
Gats Terumi
Ruko Terumī
Takeshi Kenpachi
Naoki Utsushi
Kataro Terumi
Sadao
Junka
Totsuki
Kioshi Hoshigaki
Akio
Hirin
Akira Hitsumi
Shin
Hoozuki Meizu
Daisuke Utsushi
Bijuu
Shinobi
Yogi
Kashike
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
68 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 23 z 33
Strana 23 z 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Hlavní brána Kirigakure
First topic message reminder :
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Re: Hlavní brána Kirigakure
https://www.youtube.com/watch?v=HbslCO_OPlc
Faito
Křečovitě jsem svíral kunai a díval jsem se té dívce do očí. Odmítal jsem se podívat dolů. Vím, co bych viděl. Viděl bych nejtemnější kout svého srdce. Viděl bych, kam až dokážu zajít kvůli své vesnici. Ne, ne kvůli vesnici. Já to všechno dělám pro sebe! Vždy jsem chtěl, aby lidé pochopili mé záměry, aby v mých činech viděli světlejší budoucnost tak, jak jsem ji viděl já.
Když jsem se ale setkal s odmítáním, strachem a nenávistí, rozhodl jsem se, že si mě bude historie pamatovat jinak. Že si mě bude pamatovat jako někoho, kdo pro svůj lid chce jen to nejlepší. A udělá pro to cokoliv...
Stalo se ze mě monstrum. I přes všechny city, které k ní chovám, neváhal jsem zabít tu jedinou, kterou jsem kdy skutečně celým svým srdcem miloval, abych "ochránil" vesnici. Vrazil jsem jí kunai do břicha, neohlížeje se na následky a na bolest, která se teď dostavila.
Když mě pohladila po tváři, cítil jsem, jak mě probodlo tisíc nožů. Poslouchal jsem, díval jsem se na tu ženu, která již nebyla mou první láskou, ale opět členkou Hakuei. Její bezvládné tělo se začalo pomalu skládat k zemi. Chytil jsem ji do náruče a opatrně jsem ji položil. Až teď, když bylo nebezpečí zažehnáno a Kurumi byla alespoň proteď pryč, na mě dopadla veškerá tíha mého činu. Srdce mi hořelo, pálilo mě. Zavřel jsem jí oči a klekl jsem vedle ní. Teď už jsem se slzám neubránil. Žal a láska se mísily v jedno - ve vztek. Praštil jsem do země. A znovu a znovu. Klouby praskaly o skalnatou cestu před branou. Díval jsem se okolo sebe a měl jsem chuť zabít každého jednoho z nich, abych se zbavil té bolesti, která mě soužila.
Boje se mezitím přesunuly za první zeď. Jen s podivem si mě nikdo nevšiml. Hodně toho udělala i "ochranka", která se stále snažila seskupovat okolo mě a nepouštět ke mně nikoho z nepřátel. Bitva utichla a zůstala tu už jen jedna skupinka s jedním nepřítelem.
Rozhlédl jsem se okolo. Všude mrtví a ranění, na zemi nebylo jediné místo bez krve. Bitva o Kirigakure pokračuje, čest našich shinobi stále čelí útokům nepřátel. Lidé umírají pro své milované, pro své domovy, prolévají krev, aby se jejich děti měly dobře. A já?
Vzal jsem tělo mrtvé členky Hakuei do náručí a otočil jsem se ke Kirigakure. Pomalým krokem jsem vyrazil k útočníkům a jako duch jsem procházel skrz ně směrem k druhé, vylomené bráně. Prošel jsem dovnitř. Už nebudu bojovat. Pro mě tahle válka skončila. Gomenasai, Nanami...
-----------------------------------------------------------------------------
Když shinobi z Kirigakure viděli, že jejich vůdce není při smyslech, morálka šla hodně dolů.
"To jsem si moh' myslet. Mrtvolka na nás se*e. Nevadí, poradíme si sami..." zamručel vůdce Oininů a otočil se na ostatní. Jelikož nezbylo už moc obranných prostředků, přibělhlo několik shinobi až k hradbám, pod nimiž se opět srocovali útočníci. Za použití techniky Suiton: Teppōdamazačali systematicky ostřelovat prostor před sebou. Když se ale začal tvořit ohromný mrak, jejich nadšení opadlo.
"Zpátky do obranného postavení!" křikl velitel Oininů a rozhodl se pro krizový plán. Protiútok nepřipadal v úvahu, nikdy by jej nestihli. Rozeslal tedy několik shinobi na různá místa vesnice. Občané už by měli být skoro všichni ve sklepích a bunkrech určených pro tyto situace, ale i tak po chvíli vyrostlo mezi domy několik skalních útvarů (http://naruto.wikia.com/wiki/Earth_Release:_Earth_Corridor) a zbývající občané, kteří neutekli, se mohli schovat do těchto provizorních jeskyní. Bylo skutečně smutné vidět raněné nebo pomalé shinobi, kteří se nestihli dostat do bezpečí. Blesky je usmažily za živa a pach spáleného masa se šířil vesnicí spolu s bouřkou. Nevýhodou této techniky bylo, že ani Hakuei nemohli zaútočit, dokud se nad vesnicí vznášel černý mrak. Pro shinobi z Kiri byla tohle vzácná chvilka oddychu. Ihned po skončení techniky ale využili situace a opět opustili "bezpečí" hradeb, aby vyrazili plnou silou do protiútoku. Počty sice nebyly příznivé, ale nepřítel tohle nemohl ustát.
Faito
Křečovitě jsem svíral kunai a díval jsem se té dívce do očí. Odmítal jsem se podívat dolů. Vím, co bych viděl. Viděl bych nejtemnější kout svého srdce. Viděl bych, kam až dokážu zajít kvůli své vesnici. Ne, ne kvůli vesnici. Já to všechno dělám pro sebe! Vždy jsem chtěl, aby lidé pochopili mé záměry, aby v mých činech viděli světlejší budoucnost tak, jak jsem ji viděl já.
Když jsem se ale setkal s odmítáním, strachem a nenávistí, rozhodl jsem se, že si mě bude historie pamatovat jinak. Že si mě bude pamatovat jako někoho, kdo pro svůj lid chce jen to nejlepší. A udělá pro to cokoliv...
Stalo se ze mě monstrum. I přes všechny city, které k ní chovám, neváhal jsem zabít tu jedinou, kterou jsem kdy skutečně celým svým srdcem miloval, abych "ochránil" vesnici. Vrazil jsem jí kunai do břicha, neohlížeje se na následky a na bolest, která se teď dostavila.
Když mě pohladila po tváři, cítil jsem, jak mě probodlo tisíc nožů. Poslouchal jsem, díval jsem se na tu ženu, která již nebyla mou první láskou, ale opět členkou Hakuei. Její bezvládné tělo se začalo pomalu skládat k zemi. Chytil jsem ji do náruče a opatrně jsem ji položil. Až teď, když bylo nebezpečí zažehnáno a Kurumi byla alespoň proteď pryč, na mě dopadla veškerá tíha mého činu. Srdce mi hořelo, pálilo mě. Zavřel jsem jí oči a klekl jsem vedle ní. Teď už jsem se slzám neubránil. Žal a láska se mísily v jedno - ve vztek. Praštil jsem do země. A znovu a znovu. Klouby praskaly o skalnatou cestu před branou. Díval jsem se okolo sebe a měl jsem chuť zabít každého jednoho z nich, abych se zbavil té bolesti, která mě soužila.
Boje se mezitím přesunuly za první zeď. Jen s podivem si mě nikdo nevšiml. Hodně toho udělala i "ochranka", která se stále snažila seskupovat okolo mě a nepouštět ke mně nikoho z nepřátel. Bitva utichla a zůstala tu už jen jedna skupinka s jedním nepřítelem.
Rozhlédl jsem se okolo. Všude mrtví a ranění, na zemi nebylo jediné místo bez krve. Bitva o Kirigakure pokračuje, čest našich shinobi stále čelí útokům nepřátel. Lidé umírají pro své milované, pro své domovy, prolévají krev, aby se jejich děti měly dobře. A já?
Vzal jsem tělo mrtvé členky Hakuei do náručí a otočil jsem se ke Kirigakure. Pomalým krokem jsem vyrazil k útočníkům a jako duch jsem procházel skrz ně směrem k druhé, vylomené bráně. Prošel jsem dovnitř. Už nebudu bojovat. Pro mě tahle válka skončila. Gomenasai, Nanami...
-----------------------------------------------------------------------------
Když shinobi z Kirigakure viděli, že jejich vůdce není při smyslech, morálka šla hodně dolů.
"To jsem si moh' myslet. Mrtvolka na nás se*e. Nevadí, poradíme si sami..." zamručel vůdce Oininů a otočil se na ostatní. Jelikož nezbylo už moc obranných prostředků, přibělhlo několik shinobi až k hradbám, pod nimiž se opět srocovali útočníci. Za použití techniky Suiton: Teppōdamazačali systematicky ostřelovat prostor před sebou. Když se ale začal tvořit ohromný mrak, jejich nadšení opadlo.
"Zpátky do obranného postavení!" křikl velitel Oininů a rozhodl se pro krizový plán. Protiútok nepřipadal v úvahu, nikdy by jej nestihli. Rozeslal tedy několik shinobi na různá místa vesnice. Občané už by měli být skoro všichni ve sklepích a bunkrech určených pro tyto situace, ale i tak po chvíli vyrostlo mezi domy několik skalních útvarů (http://naruto.wikia.com/wiki/Earth_Release:_Earth_Corridor) a zbývající občané, kteří neutekli, se mohli schovat do těchto provizorních jeskyní. Bylo skutečně smutné vidět raněné nebo pomalé shinobi, kteří se nestihli dostat do bezpečí. Blesky je usmažily za živa a pach spáleného masa se šířil vesnicí spolu s bouřkou. Nevýhodou této techniky bylo, že ani Hakuei nemohli zaútočit, dokud se nad vesnicí vznášel černý mrak. Pro shinobi z Kiri byla tohle vzácná chvilka oddychu. Ihned po skončení techniky ale využili situace a opět opustili "bezpečí" hradeb, aby vyrazili plnou silou do protiútoku. Počty sice nebyly příznivé, ale nepřítel tohle nemohl ustát.
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Počítal som s tým, že sa mi to, čo chcem spraviť, nemusí podariť a veru sa ani nepodarilo. Nielen, že ten chalan do Takaa nevletel, len som tým zdržaním ho prezradil svoje schopnosti. Bolo si ľahké po mojej technike domyslieť, že som Hoozuki. Tento klan nebol zrovna neznámy a nepochyboval som, že práve tento protivník o takom klane bude vedieť viac než dosť. Nuž čo, mal som smolu. Vlastne to bola moja vina, že já blb som sa spoliehal na niekoho iného, než na seba.. ts. Takao teda síce vedel, že som Hoozuki, ale keď už, hodlal som mu ukázať všetky svoje esá v rukáve. V tejto chvíli sa okolo nás znova začala tvoriť hmla. Tak hustá, že som pomaly na svojho protivníka nevidel a to som bol v podstate ešte stále na ňom nalepený. Čo sa týkalo jeho slov a neútočenia, len dívania sa na mňa, úplne som ho v prvej chvíli ignoroval. Len ho sledujúc a čakajúc, či aj niečo spraví, som akoby situáciu nechával voľnú a až po tom, čo sa za ním mihol akýsi tieň som sa rozhodol konečne zas prebrať a niečo spraviť.
"Že sa vy všetci chytáte toho, že som prišiel pomôcť dvom faganom.." Pokrútil som hlavou a síce som tak trochu už zistil, že je zrejme celým telom posilnený, hoc už iba keď som ho otáčal a bolo to jak naťahovať sa s balvanom, i tak som bol presvedčený, že má nejaké slabé miesta.
"Možno som iba blázon, čo sa prišiel naposledy zabaviť.." Dodal som už iba na jeden nádych, načo som mu kopom pravej nohy ihneď zaútočil na tvár. Rátal som s tým, že to vykryje či dokonca sa nechá zasiahnuť, ak bol tak posilnený, no ja som svoje telo hodlal rozhýbať trochu viac, keď som Takaa samotného využil na odrazenie sa. Moju pravú nohu pri jeho tvári/krku hneď striedala ľavá, s ktorou som sa pretočil a z oveľa väčšej blízkosti mu znova zaútočil kopom do tváre, keď som sa akoby nad ním prudko pretočil vo vzduchu, nakoľko som ho znova využíval na odrazenie vlastného tela a to nehľadiac na to, či moje útoky budú mať väčší či menší úspech. Moja pozornosť sa však mala zamerať inam, než bola predná časť jeho tela. Z otočky vo vzduchu som dopadol priamo za jeho chrbát. Neočakával som, že by ma stíhal, nie ak by mal na práci krytie kopov a plus do toho hmla. Hoc Shinobi jeho kvalít.. no, musel som sa spoliehať na šťastie, že ma fakt stíhať nebude. Akonáhle, čo som sa nachádzal za ním, som sa tento krátky moment rozhodol využiť, keď som z puzdra na chrbte vytiahol.. tsech, obyčajnú katanu a ňou ho chcel prepichnúť od chrbta, mieriac mu niekde pod ľavú lopatku. Risk je zisk, keď tak by som si aspoň overil, že tá otravná technika pokrýva celé jeho telo, prípadne, že hádam ani nemá tak zraniteľné miesto, čo by pre mňa tento boj robilo ťažším. Určite by to bolo lepšie, keby mám Samehadu.. Bohvie, ako sa mi má.. V duchu som sa nad svojimi myšlienkami sám uškrnul a radšej sa zas sústredil na svojho protivníka. Samozrejme som i tak hodlal využívať svoje schopnosti boja v hmle, nevyraďujúc určite ani Sairento Kiringu, ktoré som ovládal, avšak Takaova technika Dotonu na tele mi dosť prekážala. Ak slabinu nenájdem do nejakej chvíle, budem sa musieť spoliehať už iba na to, že tú techniku prerazia tie moje...
"Že sa vy všetci chytáte toho, že som prišiel pomôcť dvom faganom.." Pokrútil som hlavou a síce som tak trochu už zistil, že je zrejme celým telom posilnený, hoc už iba keď som ho otáčal a bolo to jak naťahovať sa s balvanom, i tak som bol presvedčený, že má nejaké slabé miesta.
"Možno som iba blázon, čo sa prišiel naposledy zabaviť.." Dodal som už iba na jeden nádych, načo som mu kopom pravej nohy ihneď zaútočil na tvár. Rátal som s tým, že to vykryje či dokonca sa nechá zasiahnuť, ak bol tak posilnený, no ja som svoje telo hodlal rozhýbať trochu viac, keď som Takaa samotného využil na odrazenie sa. Moju pravú nohu pri jeho tvári/krku hneď striedala ľavá, s ktorou som sa pretočil a z oveľa väčšej blízkosti mu znova zaútočil kopom do tváre, keď som sa akoby nad ním prudko pretočil vo vzduchu, nakoľko som ho znova využíval na odrazenie vlastného tela a to nehľadiac na to, či moje útoky budú mať väčší či menší úspech. Moja pozornosť sa však mala zamerať inam, než bola predná časť jeho tela. Z otočky vo vzduchu som dopadol priamo za jeho chrbát. Neočakával som, že by ma stíhal, nie ak by mal na práci krytie kopov a plus do toho hmla. Hoc Shinobi jeho kvalít.. no, musel som sa spoliehať na šťastie, že ma fakt stíhať nebude. Akonáhle, čo som sa nachádzal za ním, som sa tento krátky moment rozhodol využiť, keď som z puzdra na chrbte vytiahol.. tsech, obyčajnú katanu a ňou ho chcel prepichnúť od chrbta, mieriac mu niekde pod ľavú lopatku. Risk je zisk, keď tak by som si aspoň overil, že tá otravná technika pokrýva celé jeho telo, prípadne, že hádam ani nemá tak zraniteľné miesto, čo by pre mňa tento boj robilo ťažším. Určite by to bolo lepšie, keby mám Samehadu.. Bohvie, ako sa mi má.. V duchu som sa nad svojimi myšlienkami sám uškrnul a radšej sa zas sústredil na svojho protivníka. Samozrejme som i tak hodlal využívať svoje schopnosti boja v hmle, nevyraďujúc určite ani Sairento Kiringu, ktoré som ovládal, avšak Takaova technika Dotonu na tele mi dosť prekážala. Ak slabinu nenájdem do nejakej chvíle, budem sa musieť spoliehať už iba na to, že tú techniku prerazia tie moje...
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 457
Akuma Saito
No, plány mi zas nevycházely, ale co už. To se stává, když bojujete proti někomu, kdo vás může v klidu zabít. Moje katana sekala jako o život. Každý sek mě stál jeden dech, jeden okamžik v mém životě. Nakonec se však množství nitek obklopila kolem mého těla a já byl nucen ruku Takaa pustit a oběma rukama jsem pevně držel katanu. Když mě nitky obklopily a byl jsem svázán, katanu jsem měl přitisknutou hrudníku, čepelí proti nitím. To mě za následek, že jakmile se přestaly obmotávat kolem mě a získaly co chtěly, jedním seknutím jsem ze sebe většinu těchto nití dostal a pokud jsem je nepřesekl na poprvé, určitě se mi to povedlo na podruhé. Až jsem byl vyproštěn z těchto chujovin, prohlédl jsem si bitevní pole, ale moc jsem z něho nestihl vidět, neboť se vše začínalo schovávat do mlhy. Kdo by používal mlhu proti někomu z Kirigakure? I když jsme neuměli ovládat techniku tichého zabíjení, žili jsme v mlze velkou část svého života, takže orientovat se pomocí perspektivního vidění přišlo vhod. Ne však mě, ale spíše Tobiasovi. Jak jsem již zmínil, techniku tichého zabíjení jsem neovládal, ve svém arsenálu jsem však měl techniku pohybu v mlze, rovnající se technice tichého zabíjení. Byli to moji netopýři, moje oči v mlze. Zvukové vlny, které vydávaly se mlhou šířily a zastavili se až o pevné struktury, například i o lidi. Díky nim jsem tedy měl přehled o tom, kdo a kde se v mlze pohybuje, ale to můj protivník zatím nevěděl a já jsem mu to neplánoval ukázat, dokud nepřijde ta pravá chvíle.
Netrvalo to ani moc dlouho, co jsem dostal echo o tom, že odivná kreatura se odpojila od jednoho z mužů. Možná Meizo, možná Takao, to už mi nebyly schopni prozradit, ale bylo to jedno. Pravdu jsem se brzy dozvěděl. Z ničeho nic se proud blesku začal šířit směrem ke mě, čímž na krátkou chvíli prořezal mlhu. Technika nebyla pomalá, ale to ani já ne, spíše jsem se bál o Tobiase. Rozběhl jsem se směrem od té podivné kreatury. O tom jak se s tím popral Tobias nic nevím, protože jsem neměl čas se soustředit na zjištění jeho polohy. Paprsek mě pronásledoval a drásal půdu za mnou. V zoufalosti jsem se pokusil o hromosvod tvořený zabodnutou katanou za mnou. To však plně nezabralo, techniku to jen na chvíli zpomalilo, ale to stačilo k tomu, abych získal náskok před technikou, která by měla do té doby skončit, netrvá věčně. Zatím jsem se neodvažoval dotýkat se své katany, jestli nebyla elektricky nabitý, tak mohla být rozžhavená a o zranění jsem zatím nestál. Přikrčený k zemi jsem oddychoval a přemýšlel.
Já: "Je to paradoxní, ovládá Dotonové techniky a přitom u sebe nosí i techniky Raitonu. Možná by se toho dalo využít, co myslíš Yine?
Yin: " Myslíš něco jakože nabiješ svoji katanu elektrickým nábojem a zaútočíš?! Je to nemožné, nejenže bys umřel okamžitě, jak bys takový předmět uchopil, ale už přiblížit se k Takaovoi by pro tebe byla sebevražda!"
Já: "Máš pravdu, měl bych najít jiný způsob jak jej porazit... a nebo to nechat na Meizovi..."
Asi takto nějak probíhalo moje taktizování. Yin měl vskutku pravdu, že je to nesmyslný plán, ale byla by to rychlé ukončení boje. Ať tomu bylo jakkoliv, dostal se ke mě Tobias a začal s představováním a vypustil na mě, co měl na srdci. Připomínal mě svým způsobem Kangaeho, snažil se i když věděl, že jeho šance na přežití jsou z nás všech nejmenší a to je právě ten důvod, proč jsem ho svým způsobem obdivoval. Tohle nebyla hra, i já a nebo Meizo zde můžeme zemřít a nejspíše to tak dopadne. Já neměl na výběr, moje čest mi nedovolovala opustit bojiště a ačkoliv jsem se nyní zdál v klidu, moje malé morbidní já se těšilo na maskar.
Moje jméno jsem již dávno ztratil, ale říkej mi devítka. Tvoje dedukce je dobrá, ale nevěřím, že na něco, co vyšlo z Takaa půjde chytit do Genjutsu, když ani on chytit nejde, ale za pokus by to možná stálo. Mám však lepší nápad. Já nejsem dostatečně dobrý v Taijutsu, ale ještě horší v Ninjutsu, tudíž první věcí, kterou uděláme je ta, že otestujeme jeho schopnosti, co nejbezpečněji. Pak by bylo dobré ho uzemnit, když jeho Raiton půjde do země, nám nic nehrozí...
Řeknu svůj plán a vytáhnu poslední dva výbušné lístky, které opět hodím do vzduchu. Dva netopýři je chytí a ve vzduchu nad mlhou čekají na rozkaz. Byla mlha, takže jen s těží by to viděl jak Jiongu, tak Takao, který se věnuje boji s Meizem. Dále však přiletěl na moje druhé rameno. Balgashe jsem uchopil a položil jsem ho Tobiasovi na rameno.
Mluví lidskou řečí, pomůže ti orientovat se v mlze a aspoň budeme oba o sobě vědět, hodně štěstí. Já zprava, ty zleva, dávej si pozor na techniky Raitonu zblízka.
Řekl jsem a vyrazil jsem. Nevěděl jsem, zda-li má oči nebo uši, každopádně jsem to plánoval zjistit. Pokud by je totiž neměl, bylo by to pro něj v mlze velká nevýhoda a zároveň s tím i moje výhoda, mohl jsem vyzkoušet chytit jej do iluzí. Cestou jsem běžel a uchopil svoji katanu. Elektricky nabitý již nebyla, avšak ještě stále z ní sálalo teplo, alespoň co se týče čepele. Svůj útok jsem mířil na pravou nohy. Pokud se nepletu, zase mu sroste, chtěl jsem však ještě zjistit, jaký vliv na srůstání. Byl jsem však připraven i na odezvu, pokud si mě všimne, po paži jsem si přilepil oslňující paprsek, abych zjistil, zda-li vidí.
Akuma Saito- Buntaichō
- Počet příspěvků : 390
Poté co chlapec po představení jako "devítka" domluvil, žasl jsem nad jeho osobností. "Ten kluk může mít stejný věk jako já a už je poznamenán nějakou událostí co se mu v životě připletla do cesty..." Nic ale pořád neměnil ten fakt, že před námi stálo to monstrum.
Když mi "devítka" dal na rameno netopýra, s kterým jsem mohl komunikovat, byla to značná výhoda. Koukal jsem na "devítku" jak doslova vypálil proti monstru. Jak již on sám řekl, musíme nejdřív musíme zjistit sílu Raitonu, kterým monstrum disponuje. Držel jsem se na levé straně a vyčkával na moment kdy "devítka" bude u monstra dostatečně blízko, ale ne přímo u něj. Když už "devítka" byl 2 metry před monstrem, rychle jsem vyběhl z levé strany. Netopýra co jsem měl na rameni, jsem poslal do vzduchu aby mi promítl reakci toho monstra v momentě kdy zaútočíme. Netopýr vyletěl do výšky a v mlze bylo těžké ho vystopovat i pro to monstrum. Vyletěl do takové výšky, aby mohl s přehledem pozorovat tuto situaci. Pomalu jsem zrychloval abych zasadil úder maličkou chvíli po "devítce". Když jsem viděl, že "devítka" mířil svůj útok na pravou nohu, byl můj úder o to jasnější. "Když je zaneprázdněn pravou stranu, odkryl mi levou." Promluvil jsem si v duchu a vyrazil kupředu. V rychlosti sem vyskočil a díky rychlosti můj úder je o něco silnější než normálně. Zaměřil jsem se na oblast levé strany těla od pasu nahoru. Bylo celkem jedno kam úder pujde, potřebovali jsme to montrum dostat pod tlak, pak vynaloží větší úsilí a použije techniku podle které by jsme dokázali zanalizovat sílu dalších úderů.
Bylo celkem zřejmé, že jednomu útoku se dá ještě vyhnout, ale když jdou dva útoky hned za sebou a ještě k tomu je zde rozdíl jen pár vteřin úderu, aspoň jeden útok ho musí zasáhnout. Ani monstrum vyvolaný takovou osobou jako je protivník, by nemělo být schopno uhnout dvoum útokům směřujícím na jinou část těla. "Tohle je pro mě docela slibný začátek nebo naopak konec... každopádně se nebojím neúspěchu." Promluvil jsem v duši sám k sobě a vší silou co jsem měl jsem udeřil monstrum na levou horní část těla.
Když mi "devítka" dal na rameno netopýra, s kterým jsem mohl komunikovat, byla to značná výhoda. Koukal jsem na "devítku" jak doslova vypálil proti monstru. Jak již on sám řekl, musíme nejdřív musíme zjistit sílu Raitonu, kterým monstrum disponuje. Držel jsem se na levé straně a vyčkával na moment kdy "devítka" bude u monstra dostatečně blízko, ale ne přímo u něj. Když už "devítka" byl 2 metry před monstrem, rychle jsem vyběhl z levé strany. Netopýra co jsem měl na rameni, jsem poslal do vzduchu aby mi promítl reakci toho monstra v momentě kdy zaútočíme. Netopýr vyletěl do výšky a v mlze bylo těžké ho vystopovat i pro to monstrum. Vyletěl do takové výšky, aby mohl s přehledem pozorovat tuto situaci. Pomalu jsem zrychloval abych zasadil úder maličkou chvíli po "devítce". Když jsem viděl, že "devítka" mířil svůj útok na pravou nohu, byl můj úder o to jasnější. "Když je zaneprázdněn pravou stranu, odkryl mi levou." Promluvil jsem si v duchu a vyrazil kupředu. V rychlosti sem vyskočil a díky rychlosti můj úder je o něco silnější než normálně. Zaměřil jsem se na oblast levé strany těla od pasu nahoru. Bylo celkem jedno kam úder pujde, potřebovali jsme to montrum dostat pod tlak, pak vynaloží větší úsilí a použije techniku podle které by jsme dokázali zanalizovat sílu dalších úderů.
Bylo celkem zřejmé, že jednomu útoku se dá ještě vyhnout, ale když jdou dva útoky hned za sebou a ještě k tomu je zde rozdíl jen pár vteřin úderu, aspoň jeden útok ho musí zasáhnout. Ani monstrum vyvolaný takovou osobou jako je protivník, by nemělo být schopno uhnout dvoum útokům směřujícím na jinou část těla. "Tohle je pro mě docela slibný začátek nebo naopak konec... každopádně se nebojím neúspěchu." Promluvil jsem v duši sám k sobě a vší silou co jsem měl jsem udeřil monstrum na levou horní část těla.
Tobias Ohara- Genin
- Počet příspěvků : 33
Toto naše "malé stretnutie" sa začalo naťahovať na nechutnejšie dlhú dobu, a aj keď boje v okolí neutíchali, vedel som dobre že prichádza jeden z finálnych úderov zo strany Hakuei, stačil jediný pohľad na oblohu. Rozhodol som sa, že si pohnem s ich zabitím, a hry pomaly začali končiť. Chcel som odtiaľ vypadnúť čo najskôr to pôjde, ešte pred finálnym úderom, či už mal padnúť z našej strany alebo strany Kiri. Neprišiel som sem bojovať, iba sa pozrieť ako katastrofálne tento útok dopadne, nečakal som však že ma zastaví takáto banda. Aj keď, sám som musel uznať že odvaha a presvedčenie im naozaj nechýbali, a dokázali so mnou pri hraní držať krok, čo nezvládalo veľa Shinobi. Ale tak, čo šlo očakávať od tých, ktorý chcú tak obetovať svoj život aby si zdvihli ego. To som totiž na bojisku videl. Deti, ktoré veria že každého porazia. Ách ten Naruto, čo im to nakládol do hlavy.
Na našom bojisku sa odohrávali dva súboje, ale hlavným malo byť stretuntie Meiza Hoozukiho so mnou. Napriek tomu že som ho tu vôbec nečakal, nejaké informácie som o ňom mal.
"Ak je to ten, ktorý vlastní legendárnu techniku druhého Mizukágeho, budem mať čo robiť aby som ho porazil. Vďaka Hakuei mám prístup k naozaj obšírnejším informáciam, a aj keď neviem či je to on ten Hoozuki ktorú túto schopnosť vlastní, vyzerá to s jeho sebavedomím, že je tomu naozaj. Nesmiem ho donútiť vytvoriť klon.." Boli to len moje myšlienky, ale dobre som vedel aká je tá technika mocná. A ak to bol on, práve v túto chvíľu som stál proti naozaj dôstojnemu súperovi, pri ktorom nie je radno sa zahrávať. Ale to čo som videl v očiach ma skôr vystrašilo, na malý okamih. V jeho doterajšom odhodlaní som videl len smrť. Bol ochotný tu práve na tomto bojisku umrieť a ako v opojení agresivity ma vziať zo sebou.
"Ubohé.." Prehovoril som keď rozlomil katanu na mojom chrbte. Nie len že mnou nepohol, keď sa ma pokúšal nohami dokopať, taktiež nevyšiel ani jeho kradmý útok na môj chrbát, ktorý som sa ani nesnažil vyblokovať. Okamžite som sa otočil a odkopol ho čo najďalej, či už mal svoju schopnosť alebo nie, určite by taký náraz, ktorý by ho pretrhol napoly a hodnú chvíľu by sa musel naprávať, nechcel pocítiť. Ale o to mi nešlo, pretože len čo som uskočil z miesta kde som doteraz stál, odvolal som svoju Dotonovú techniku. Nesnažil som sa ani skrývať v hmle, ostal som stáť priamo pred ním, a očakával som ež urobí to isté. Ja som zrušil svoju kamennú bariéru a tak som dúfal že ako čestný muž odvolá svoj Suiton a vrhneme sa do seba v boji muža na muža, bez zbraní a nejakých trikov. Čisté Taijutsu. Či už však vyhovel mojim požiadavkám alebo nie, vyskočil som dopredu a udrel, a znova. Začal som sériou úderov, pričom aj keď som nemal nejaké špecifické Taijutsu, moje ladné údery mohli predznamenať že v Taijutsu mám naozaj skúsenosti a rád si užijem súboj s ním, telo na telo.
Druhý súboj sa odohrával o niečo ďalej. Tam to bolo o niečo menej impozantné, ale napriek tomu obaja chlapci dokázali využívať mozog, čo im dalo dostatočnú výhodu, oproti beštii ktorá mala len dopredu naprogramované čo má robiť proti súperom. Tá však bola nanešťastie dostatočne silná nato aby dokázala na dlhú chvíľu odrážať ich útoky. Stačilo práve to že sa z neznámych príčin dokázala v hmle orientovať, a tým vlastne dokázala dostatočne reagovať na ich plány, ktoré takmer vyšli, kým však neprešla do ofenzívy. Prúd ktorý vyslala tentoraz bol omnoho silnejší a vytvoril doslova prstenec okolo nej, ktorý sa začal rozširovať do všetkých smerov. To stačilo dostatočne nato aby dokázala odskočiť, pričom dokázala že je oveľa rýchlejšia ako sa na prvý pohľad zdalo a naozaj ohromnou rýchlosťou začala obiehať v okolí pričom vždy vypúšťala z úst tú techniku. Na prvý pohľad sa zdalo, že vlastne nerobí nič len ich zdržuje aby nepomohli hlavnému telu, avšak jej chaotické rozmiestňovanie sa po okolí bolo podozrivé, a snáď aj samotný Akuma si všimne že nie je niečo v poriadku.
Na našom bojisku sa odohrávali dva súboje, ale hlavným malo byť stretuntie Meiza Hoozukiho so mnou. Napriek tomu že som ho tu vôbec nečakal, nejaké informácie som o ňom mal.
"Ak je to ten, ktorý vlastní legendárnu techniku druhého Mizukágeho, budem mať čo robiť aby som ho porazil. Vďaka Hakuei mám prístup k naozaj obšírnejším informáciam, a aj keď neviem či je to on ten Hoozuki ktorú túto schopnosť vlastní, vyzerá to s jeho sebavedomím, že je tomu naozaj. Nesmiem ho donútiť vytvoriť klon.." Boli to len moje myšlienky, ale dobre som vedel aká je tá technika mocná. A ak to bol on, práve v túto chvíľu som stál proti naozaj dôstojnemu súperovi, pri ktorom nie je radno sa zahrávať. Ale to čo som videl v očiach ma skôr vystrašilo, na malý okamih. V jeho doterajšom odhodlaní som videl len smrť. Bol ochotný tu práve na tomto bojisku umrieť a ako v opojení agresivity ma vziať zo sebou.
"Ubohé.." Prehovoril som keď rozlomil katanu na mojom chrbte. Nie len že mnou nepohol, keď sa ma pokúšal nohami dokopať, taktiež nevyšiel ani jeho kradmý útok na môj chrbát, ktorý som sa ani nesnažil vyblokovať. Okamžite som sa otočil a odkopol ho čo najďalej, či už mal svoju schopnosť alebo nie, určite by taký náraz, ktorý by ho pretrhol napoly a hodnú chvíľu by sa musel naprávať, nechcel pocítiť. Ale o to mi nešlo, pretože len čo som uskočil z miesta kde som doteraz stál, odvolal som svoju Dotonovú techniku. Nesnažil som sa ani skrývať v hmle, ostal som stáť priamo pred ním, a očakával som ež urobí to isté. Ja som zrušil svoju kamennú bariéru a tak som dúfal že ako čestný muž odvolá svoj Suiton a vrhneme sa do seba v boji muža na muža, bez zbraní a nejakých trikov. Čisté Taijutsu. Či už však vyhovel mojim požiadavkám alebo nie, vyskočil som dopredu a udrel, a znova. Začal som sériou úderov, pričom aj keď som nemal nejaké špecifické Taijutsu, moje ladné údery mohli predznamenať že v Taijutsu mám naozaj skúsenosti a rád si užijem súboj s ním, telo na telo.
Druhý súboj sa odohrával o niečo ďalej. Tam to bolo o niečo menej impozantné, ale napriek tomu obaja chlapci dokázali využívať mozog, čo im dalo dostatočnú výhodu, oproti beštii ktorá mala len dopredu naprogramované čo má robiť proti súperom. Tá však bola nanešťastie dostatočne silná nato aby dokázala na dlhú chvíľu odrážať ich útoky. Stačilo práve to že sa z neznámych príčin dokázala v hmle orientovať, a tým vlastne dokázala dostatočne reagovať na ich plány, ktoré takmer vyšli, kým však neprešla do ofenzívy. Prúd ktorý vyslala tentoraz bol omnoho silnejší a vytvoril doslova prstenec okolo nej, ktorý sa začal rozširovať do všetkých smerov. To stačilo dostatočne nato aby dokázala odskočiť, pričom dokázala že je oveľa rýchlejšia ako sa na prvý pohľad zdalo a naozaj ohromnou rýchlosťou začala obiehať v okolí pričom vždy vypúšťala z úst tú techniku. Na prvý pohľad sa zdalo, že vlastne nerobí nič len ich zdržuje aby nepomohli hlavnému telu, avšak jej chaotické rozmiestňovanie sa po okolí bolo podozrivé, a snáď aj samotný Akuma si všimne že nie je niečo v poriadku.
Takao Hanare- Nukenin (S-rank)
- Počet příspěvků : 98
Presne tak, ako som aj očakával. Útok na jeho chrbát nebol žiadnym rozdielom, stále to bolo ako mlátiť sa s balvanom. Hádam, že aj ten by sa mi podarilo aspoň prasknúť. Len som videl, jak sa čepeľ mojej trápnej katany zlomila o jeho telo a v ruke mi zostala len slabá napodobenina wakizashi, načo som však dostal väčšiu starosť, než bolo lepenie meča dokopy. Bleskovo sa Takao otočil a mal som čo robiť, aby som aspoň uhol, hoc to nemalo veľa významu, pretože ma jeho kop i tak zasiahol. Druhé šťastie bolo to, že tak ako i on, i ja som bol imúnny voči fyzickým útokom a tak jeho kop dosiahol to, že sa časť môjho tela doslova rozliala do môjho malého okolia. Takao sa medzitým stihol vzdialiť, stále však ostať predo mnou, no hlavne stihol stiahnuť tú svoju techniku Dotonu. Ja som sa dovtedy stihol zas poskladať, pričom som hádzal viditeľne naštvaný výraz na to, čo mi zostalo z toho meča.
"Človek aby bojoval.." S nádychom a týmito slovami som sa napriahol a z celej sily rukoväť hodil o zem pod seba, až sa zľahka odrazila, načo som ju aj zlostne niekoľkokrát kopol znova do rukoväte, aby som dosiahol toho, že ju len viac odrazím a zároveň si sám neublížim.
"..s takýmito.. pos*atými.. de*ilnými.. ch*jovinami!" Nahlas som nadával a po tretej nadávke som už do meča kopol tak, že odletel niekam preč a stratil sa v hmle. Začul som len ako dopadol na zem, ale už som sa nad tým nešiel rozhorčovať viac. Hoc bol som schopný ho ísť ešte hľadať a z nervov ničiť, no to by ku mne nemohol priskočiť Takao, ktorého som do tejto chvíle akoby totálne ignoroval. Okamžite ma zamestnal svojimi útokmi a fakt, že som si vopred nepripravil žiadnu krok na boj nablízko aj rozhodol o tom, že som prvé momenty len odrážal jeho údery, uhýbal sa, preskakoval mu nohu, keď sa ma pokúsil podkopnúť a podobne. Občas som bol nútený dokonca cúvnuť, keď sa až príliš tlačil telom dopredu, no hlavne som si uvedomoval, že tá jeho technika bola preč. Preto som ja tie svoje ešte mohol na nejakú chvíľu nechať v zálohe, vrátane svojej istým spôsobom pasívnej schopnosti, a hodlal som mu vyhovieť v tomto Taijutsu súboji. Ak teda neplánoval nejaký podfuk, no na to som sa tiež radšej pripravil! Počkal som si na správny moment a ten prišiel, keď ma v jeho rýchlych pohyboch chcel zasiahnuť kopom pravej nohy. V tú chvíľu som sa musel posnažiť a pevne mu nohu zachytiť oboma svojimi rukami vo vzduchu, čím som ho aspoň na moment chcel zastaviť v tom hýbaní.
"Človek aby bojoval.." S nádychom a týmito slovami som sa napriahol a z celej sily rukoväť hodil o zem pod seba, až sa zľahka odrazila, načo som ju aj zlostne niekoľkokrát kopol znova do rukoväte, aby som dosiahol toho, že ju len viac odrazím a zároveň si sám neublížim.
"..s takýmito.. pos*atými.. de*ilnými.. ch*jovinami!" Nahlas som nadával a po tretej nadávke som už do meča kopol tak, že odletel niekam preč a stratil sa v hmle. Začul som len ako dopadol na zem, ale už som sa nad tým nešiel rozhorčovať viac. Hoc bol som schopný ho ísť ešte hľadať a z nervov ničiť, no to by ku mne nemohol priskočiť Takao, ktorého som do tejto chvíle akoby totálne ignoroval. Okamžite ma zamestnal svojimi útokmi a fakt, že som si vopred nepripravil žiadnu krok na boj nablízko aj rozhodol o tom, že som prvé momenty len odrážal jeho údery, uhýbal sa, preskakoval mu nohu, keď sa ma pokúsil podkopnúť a podobne. Občas som bol nútený dokonca cúvnuť, keď sa až príliš tlačil telom dopredu, no hlavne som si uvedomoval, že tá jeho technika bola preč. Preto som ja tie svoje ešte mohol na nejakú chvíľu nechať v zálohe, vrátane svojej istým spôsobom pasívnej schopnosti, a hodlal som mu vyhovieť v tomto Taijutsu súboji. Ak teda neplánoval nejaký podfuk, no na to som sa tiež radšej pripravil! Počkal som si na správny moment a ten prišiel, keď ma v jeho rýchlych pohyboch chcel zasiahnuť kopom pravej nohy. V tú chvíľu som sa musel posnažiť a pevne mu nohu zachytiť oboma svojimi rukami vo vzduchu, čím som ho aspoň na moment chcel zastaviť v tom hýbaní.
Samozrejme som vedel i videl, že je v Taijutsu kvalitný a nemohol som si dovoliť dať mu čas na čokoľvek a preto som hodlal využiť znova samotné jeho telo, ktoré pôsobilo silne už aj na pohľad.
Vyšvihnúc sa o jeho vlastnú nohu, ktorú som mu zvieral čo mi len sily stačili, som sa telom trochu nadvihol do vzduchu na jeho pravej strane. Akonáhle som dosiahol tohto, nohu som mu hneď aj pustil a radšej som sa šiel spoliehať na svoje vlastné ruky a možno odraz od zeme. Oveľa viac pozornosti som však smeroval k svojej ľavej nohe a kopu, do ktorého som zas preniesol čo najviac sily, ktorú som i mohol z tohto švihu tela vyprodukovať.
Nohou som ho chcel zasiahnuť priamo do krku, kde by takýto úder mohol narobiť problémy aj takej postave, akou Takao bol, no nemohol som sa spoliehať iba na tento jediný ťah. Preto, rátajúc radšej s tým, že mi útok nevyjde, som sa hodlal i telom znova po kope od neho odraziť, keď som využil voľnú nohu a už s viditeľne menšou dávkou sily som ho chcel už iba odstrčiť ďalej, aby som ja sám mal v tej rýchlosti naisto čas dopadnúť na nohy. Ak by mi toto všetko vyšlo, mohol by rátať hneď s mojím ďalším útočením. Snáď akoby som plánoval vymeniť nám role a zamestnávať útokmi ja jeho, ako to bolo prv, keď bol v tejto pozícií on. Či som sa k tomu však dostal s takou istotou, akou som to i plánoval, záležalo už iba na vývoji začiatku tohto Taijutsu súboja.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Při útoku kdy jsme já i "devítka" byli již v bezprostřední blízkosti jsme zaregistrovali, že to monstrum není nijak ovládané. Kdyby bylo, muž stojící opodál proti našemu Jouninovy by již uskutečnil nějaký krok.
V momentě kdy jsem udeřil do monstra, všiml jsem si, že se kolem jeho těla dělá jakýsi bleskový prstenec. "Ksakru to není dobrý...!" Řekl jsem si pro sebe a když jsem se dotýkal o montrum, nohama jsem mu opřel o jeho kreaturní nohu a uskočil zpět.
Monstrum začalo vypalovat o dost silnější bleskový paprsky než byl ten předešlí. Za komunikaci s půjčeným netopýrem co mi dal "devítka" jsem dokázal uskakovat před paprsky. Jenže pak mě to nějak celé zarazilo. Prvních pár paprsků bylo mířených tak, aby jsme se oddálili od monstra, ale ty následující paprsky byli nesouměrné. Monstrum zde pomalu "lítalo" ze strany na stranu a vypouštělo paprsky takřka "na slepo".
Když již nastala fáze kdy monstrum nesouměrně "lítalo" ze strany na stranu a paprsky co vypouštěl vypadali spíše tak, že chce půdu rozrýt než nás porazit. Začalo mi docházet, že toto monstrum má svůj nějaký program, podle kterého se řídí. Avšak tento program nebyl stvořen osobou, která vyvolala toto monstrum. Tudíž mi došlo, že ani sám vyvolávač tohoto monstra ho nemůže ovládat. Tudíž se naskytla možnost, že by mohla existovat cesta využít i toto monstrum proti jeho přivolávači. Jenže zatím jsme neměli způsob a ani jak ho přimět aby tu přestal takhle "lítat". Jenže jsme měli možnost rozptýlit jeho pozornost. Jelikož je "devítka" zaběhlejší v boji více než já, vzdálil jsem se dále. Když jsem odbíhal křikl jsem na "devítku". "Mojí polohu kdyžtak vystopuješ pomocí netopýra, teď ho budu mít u sebe, pomocí chakry mu kdyžtak předej nějaký informace. Zkusím něco vymyslet." Dořekl jsem a odběhl.
Netopýrovi jsem řekl aby byl kdykoliv schopen předat informace co nejdříve. Byl jsem v dostatečné vzdálenosti aby mě co nejméně rušili nesouměrné bleskové paprsky.
"Tohle jeho poletování bude mít nějaký smysl, jen musíme vydržet a přijít s nějakým rozumným protiútokem." Řekl jsem si pro sebe a začal přemýšlet nad dalším naším tahem.
V momentě kdy jsem udeřil do monstra, všiml jsem si, že se kolem jeho těla dělá jakýsi bleskový prstenec. "Ksakru to není dobrý...!" Řekl jsem si pro sebe a když jsem se dotýkal o montrum, nohama jsem mu opřel o jeho kreaturní nohu a uskočil zpět.
Monstrum začalo vypalovat o dost silnější bleskový paprsky než byl ten předešlí. Za komunikaci s půjčeným netopýrem co mi dal "devítka" jsem dokázal uskakovat před paprsky. Jenže pak mě to nějak celé zarazilo. Prvních pár paprsků bylo mířených tak, aby jsme se oddálili od monstra, ale ty následující paprsky byli nesouměrné. Monstrum zde pomalu "lítalo" ze strany na stranu a vypouštělo paprsky takřka "na slepo".
Když již nastala fáze kdy monstrum nesouměrně "lítalo" ze strany na stranu a paprsky co vypouštěl vypadali spíše tak, že chce půdu rozrýt než nás porazit. Začalo mi docházet, že toto monstrum má svůj nějaký program, podle kterého se řídí. Avšak tento program nebyl stvořen osobou, která vyvolala toto monstrum. Tudíž mi došlo, že ani sám vyvolávač tohoto monstra ho nemůže ovládat. Tudíž se naskytla možnost, že by mohla existovat cesta využít i toto monstrum proti jeho přivolávači. Jenže zatím jsme neměli způsob a ani jak ho přimět aby tu přestal takhle "lítat". Jenže jsme měli možnost rozptýlit jeho pozornost. Jelikož je "devítka" zaběhlejší v boji více než já, vzdálil jsem se dále. Když jsem odbíhal křikl jsem na "devítku". "Mojí polohu kdyžtak vystopuješ pomocí netopýra, teď ho budu mít u sebe, pomocí chakry mu kdyžtak předej nějaký informace. Zkusím něco vymyslet." Dořekl jsem a odběhl.
Netopýrovi jsem řekl aby byl kdykoliv schopen předat informace co nejdříve. Byl jsem v dostatečné vzdálenosti aby mě co nejméně rušili nesouměrné bleskové paprsky.
"Tohle jeho poletování bude mít nějaký smysl, jen musíme vydržet a přijít s nějakým rozumným protiútokem." Řekl jsem si pro sebe a začal přemýšlet nad dalším naším tahem.
Tobias Ohara- Genin
Akuma Saito
No, vypadalo to divně, když se ani jeden náš útok nepovedl. Dalo se to ale čekat. Z tohoto útoku jsem však dosti vytěžil. První věc, kterou jsem si z útoky ověřil, monstrum nemělo ani oči ani uši. Nemohl jsem se tedy ani pokusit ho do Genjutsu chytit. Z jeho výhody se však nyní stávala i nevýhoda, boj v mlze pro něj musel být ještě těžší. Zajímalo mě, co jej tedy naviguje. Neměl vlastní mozek, což se dalo poznat z jeho chování. Neznal strach, neznal slovo strategie a nebo taktizování. Byl jako robot, který dělá to, co ho naučili, nic navíc. Konečně zde byl boj bez lidského faktoru!
Když se nás již chtěl od těla zbavit, začal kolem sebe tvořit prstenec z čisté elektrické energie, dostatečně dobrý důvod k ústupu, než se dostane do maximální plochy. Spolu s Tobiasem jsem to udělal na stejno, dá se říci, že právě v nejlepší chvíli, jinak by ze mě byl již dávno škvarek.
Další poznatek, při obraně používalo mostrum velmi podobné pohyby, jakoby jiné neuměl, skutečný robot! V tom se však začalo dít něco, co mi připomínalo bouřku. Monstrum začalo metat blesky ještě více než naposledy. Měl jsem sice možnost vyhýbat se jim co nejdéle, ale byla to jen otázka času, než mě nějaký z blesků zasáhne. Zprvu to pro mě vypadalo opravdu bídně, neboť jsem doslova kličkoval kolem blesku. Cítil jsem dokonce zápach spálených vlasů, něco jako když si vlasy spálíte fénem z dálky. Už to teplo, jež blesky vydávaly bylo nechutné. Zpráva o tom, že se stáhl Tobias sice byla pěkná, ale mě na nic. Ale možná to tak je lepší, nač riskovat krev svých přátel, své vesnice! Netopýři dokázaly sledovat pohyby bestie jež byly poněkud chaotické a ce teprve to míření. Musel mít i jiný důvod pro to, co dělal, zatím jsem však nevěděl, co má za lubem.
Nejspíše mě něco napadlo, neboť jsem složil pečetě, ale díky mlze nebylo vidět, k jaké technice. Jakmile jsem je však doskládal, nic se nestalo... Teď byl důvod k tomu se obávat, každopádně jsem se od té chvíle nehýbal, pouze nečinně stál na místě. Co však bylo zvláštní ještě více, netopýr před doskládáním poslední pečetě odletěl...
Akuma Saito- Buntaichō
Napriek faktu, že aj ja sám som si uvedomoval, ako málo času mi ešte ostáva, rozhodol som sa pristúpiť na naozajstnú hru s Meizom. Avšak, doteraz aj keď som to bral len ako hru, od momentu kedy som odvolal svoje brnenie, bral som to niečo viac ako hru. Ako výzvu. On ňou pre mňa bol, aj keď samotne mne bolo jasné že to dlho trvať nemôže a ani nebude. V tú chvíľu ale začala hmla rednúť, pretože predsa len časti búrky zasiahli aj našu oblasť a na zem začali dopadať kvapky dažďa, prichadzajúca búrka zo samotného srdca hlavnej brány Kirigakure, ktorá bola bezpochyby dostatočne silná aby túto oblasť a aj dedinu za ňou, dokázala zrovnať zo zemského povrchu.
Na malý okamih sa podarilo Meizovi vniesť do nášho súboja dávku komickosti, keď naozaj s podivným výrazom v tvári hodil svoju zlomenú katanu o zem, a ešte do nej stihol pár krát kopnúť, než sa rozhodol zamerať svoj pohľad na môj prichádzajúci útok. Či si už veril natoľko, že si mohol dovoliť robiť takéto veci, alebo nie, faktom ostávalo že za tú katanu si môže on sám a útočiť tak priamo na kameň je proste hlúposť. Možno aj ja sám som začal na okamih pochybovať, že je to naozaj úctyhodný súper, ale jeho schopnosť v Taijutsu ma presvedčila o opaku. Neradno si zahrávať so šiermiarmi z Kiri, či už súčastnými alebo bývalími, to mi bolo okamžite jasné na tom, ako sa dokázal precízne vyhýbať väčšine mojich úderov, a následne ešte zasadzovať vlastné, medzi ktorými bola najtvrdšia jeho rana nohou k môjmu krku, ktorú som nestihol poriadne zablokovať. Sám som pocítil tvrdý náraz do krku, po ktorom ma samotného stiahlo od neho, čo vo mne vyvolalo viac pocitov, ako hnev, ale aj údiv a následne lačnosť po jeho zabití. Dlho neprešiel niekto tak ľahko mojou obranou. Avšak aj on mal čo robiť. To ako sa odrazil bolo naozaj od neho dobré, ale než stihol dopadnúť na zem, dopadol som ho ja. Musel aj on byť udivený, že som sa z jeho perfektného útoku dokázal tak ľahko otriasť, následne čoho on sám pocítil plnú rýchlosť a silu môjho Taijutsu. Tri rany ktoré za sebou schytal za sebou, slúžili aj nato, aby dokázali dva krát prejsť jeho obranou, a tretia rana mala zasadiť svoj úder. Následne toho som sa sám pustil priamo kopom na jeho brucho, snažiac sa ho poslať do najbližšieho stromu. Teraz si to uvedomil možno aj on sám, ale začínal som mať v tomto súboji navrch a aj on sám bude nútený siahnuť po účinejších zbraniach ako sú päste.
Druhý súboj začínal byť až príliš sentimentálny, vlastne sa po celý čas jednalo len o to že sa príšera v ohromnej rýchlosti dostávala na chaotické miesta v okruhu okolo nich, snažiac sa ich len prosto zasiahnuť svojím laserom ktorý vydávala z masky. Na prvý pohľad sa naozaj zdalo že tie kroky sú až moc divné a možno niečo skúša, ale aj na teórii, že je to proste robot, ktorý je akoby dopredu naprogramovaný robiť kroky a reagovať na ne, nebola možno až tak mylná. Faktom ale ostávalo že záhada Jiongu monštra má koreň priamo v hlavnom tele Takaa Hanareho, ku ktorému nemali vďaka výbojom žiaden prístup. Avšak sa stalo niečo podivné z oboch strán. Akuma zastal, akoby sa chcel odovzdať smrti, aj keď bolo jasné že niečo skúša, príšera nevedela na takéto niečo reagovať a z diaľky vyslala silný prúd elektriny... Ktorý minul. Doteraz bolo monštrum vždy presné, avšak záhadne minula pevne stojaci cieľ, o dosť veľkú diaľku, načo zároveň znova uskočila a začala metať blesky po Tobiasovi. Najviac ale zvláštne bolo že sa vedela pohybovať aj ona samotná v hmle, napriek tomu že hmla začínala ustávať vďaka dažďu.
Na malý okamih sa podarilo Meizovi vniesť do nášho súboja dávku komickosti, keď naozaj s podivným výrazom v tvári hodil svoju zlomenú katanu o zem, a ešte do nej stihol pár krát kopnúť, než sa rozhodol zamerať svoj pohľad na môj prichádzajúci útok. Či si už veril natoľko, že si mohol dovoliť robiť takéto veci, alebo nie, faktom ostávalo že za tú katanu si môže on sám a útočiť tak priamo na kameň je proste hlúposť. Možno aj ja sám som začal na okamih pochybovať, že je to naozaj úctyhodný súper, ale jeho schopnosť v Taijutsu ma presvedčila o opaku. Neradno si zahrávať so šiermiarmi z Kiri, či už súčastnými alebo bývalími, to mi bolo okamžite jasné na tom, ako sa dokázal precízne vyhýbať väčšine mojich úderov, a následne ešte zasadzovať vlastné, medzi ktorými bola najtvrdšia jeho rana nohou k môjmu krku, ktorú som nestihol poriadne zablokovať. Sám som pocítil tvrdý náraz do krku, po ktorom ma samotného stiahlo od neho, čo vo mne vyvolalo viac pocitov, ako hnev, ale aj údiv a následne lačnosť po jeho zabití. Dlho neprešiel niekto tak ľahko mojou obranou. Avšak aj on mal čo robiť. To ako sa odrazil bolo naozaj od neho dobré, ale než stihol dopadnúť na zem, dopadol som ho ja. Musel aj on byť udivený, že som sa z jeho perfektného útoku dokázal tak ľahko otriasť, následne čoho on sám pocítil plnú rýchlosť a silu môjho Taijutsu. Tri rany ktoré za sebou schytal za sebou, slúžili aj nato, aby dokázali dva krát prejsť jeho obranou, a tretia rana mala zasadiť svoj úder. Následne toho som sa sám pustil priamo kopom na jeho brucho, snažiac sa ho poslať do najbližšieho stromu. Teraz si to uvedomil možno aj on sám, ale začínal som mať v tomto súboji navrch a aj on sám bude nútený siahnuť po účinejších zbraniach ako sú päste.
Druhý súboj začínal byť až príliš sentimentálny, vlastne sa po celý čas jednalo len o to že sa príšera v ohromnej rýchlosti dostávala na chaotické miesta v okruhu okolo nich, snažiac sa ich len prosto zasiahnuť svojím laserom ktorý vydávala z masky. Na prvý pohľad sa naozaj zdalo že tie kroky sú až moc divné a možno niečo skúša, ale aj na teórii, že je to proste robot, ktorý je akoby dopredu naprogramovaný robiť kroky a reagovať na ne, nebola možno až tak mylná. Faktom ale ostávalo že záhada Jiongu monštra má koreň priamo v hlavnom tele Takaa Hanareho, ku ktorému nemali vďaka výbojom žiaden prístup. Avšak sa stalo niečo podivné z oboch strán. Akuma zastal, akoby sa chcel odovzdať smrti, aj keď bolo jasné že niečo skúša, príšera nevedela na takéto niečo reagovať a z diaľky vyslala silný prúd elektriny... Ktorý minul. Doteraz bolo monštrum vždy presné, avšak záhadne minula pevne stojaci cieľ, o dosť veľkú diaľku, načo zároveň znova uskočila a začala metať blesky po Tobiasovi. Najviac ale zvláštne bolo že sa vedela pohybovať aj ona samotná v hmle, napriek tomu že hmla začínala ustávať vďaka dažďu.
Celkom ma tešil vývoj nášho súboja. Aspoň teda fakt, že som ho skutočne zasiahol do krku ma na moment potešil, pretože som jasne mohol vidieť, že síce je o nejaké stupne silnejším Shinobim, v Taijutsu som bol stále pre neho vyrovnaným súperom. Všetko však nemôže byť bezchybné a obzvlášť ja som chyby robil. Tá aktuálna prišla v momente, čo som ešte stále dopadal z odrazu, kým on sa už veľmi rýchlo spamätal z môjho kopu do krku a dostal sa ku mne. Skutočne, bol som prekvapený z toho, že sa behom momentu zas otriasol a dokázal takto rýchlo preniesť do útoku. Iných som vždy takýmto kopom vyradil aspoň na niekoľko sekúnd, no skutočnosť, že mi to teraz nevyšlo mi len znova pripomínala, že by som ho nemal porovnávať s vôbec nikým, kto proti mne doposiaľ bojoval. Snáď len z reflexu som vykryl jeho prvú ranu, ale už pri tej som vedel, že ho teraz neustrážim tak dokonalo, ako v predošlých útokoch a tak sa aj stalo. Jeho druhá rana mi prešla pomedzi ruky, ktorými som sa kryl a ucítil som úder do hrude, nič však, čo by som nedokázal prejsť ignorovaním, akurát bol problém v tom, že jeho druhý zásah bol iba prípravou na tretí a ten som už pocítil oveľa viac, ako predošlý. Šťastie hádam bolo iba to, že mi nemieril do brucha, inak by som dostal fakt ťažké vyrazenie dychu. Škoda však prišla tak či tak, keď sa rozhodol moje brucho zasiahnuť nohou, keď už nie rukou a veru sa mu aj podarilo to, že som odletel až ku najbližšiemu stromu, do ktorého som vlastným telom spravil menšiu dieru a skĺzol som po chrbte až do sedu, prudko sa nadýchajúc. Zľahka som privrel jedno oko, pričom som pozorne sledoval priestor pred sebou. Bolo mi jasné, že keď tu budem sedieť o moment dlhšie, Takao ma o strom doslova priklincuje a len pri šťastí sa budem môcť nejako rýchlo po takom údere pohnúť. Preto som sa aj dvihol hneď do prikrčenia a oprel sa rukami o zem. Zasiahnuté časti tela ma ešte stále trochu boleli a celkovo bolo moje telo mierne otrasené, nakoľko som také pecky nedostával každý deň, ale ani to nebolo prvýkrát, takže som to celkom úspešne mohol už ignorovať a pripravovať sa na ďalší krok.
V momente, čo som zazrel čo i len siluetu Takaa v už pomaly miznúcej hmle, som sa odrazil všetkými štyrmi nohami a skutočne veľmi rýchlo sa dostal až ku nemu. Aj bez Shunshinu som sa vedel rýchlo pohybovať a presne túto schopnosť som mu chcel teraz predviesť. Znova som sa hodlal spoliehať na to, že nebude dosť rýchly a jednoducho ma nestihne. Preto som sa aj dostal okamžite za jeho chrbát, nedávajúc mu akúkoľvek šancu, hneď som sa rukami zaprel o zem a zvyšok tela vydvihol, kopnúc ho zospodu oboma nohami do chrbta. Plánoval som ho poslať k rovnakému stromu, k akému ma poslal i on, akurát som chcel to prišpendlenie trochu pozmeniť. Len čo som ho odkopol a dostal do vzduchu, rýchlo som sa pretočil čelom ku nemu a zas som sa aj od zeme prudko odrazil, naraziac do neho za letu. Tým, že som znova do tohto odrazu dal všetku silu i rýchlosť, som mal veľkú šancu ho útokom priraziť o strom, čírou náhodou znova ho tlačiac rukou zozadu o krk, akoby sa stále snažiac spôsobiť mu takto veľmi veľké problémy. Sám ani neviem, či som schválne útočil iba na túto jeho partiu, no ale.. stalo sa.. Pri tom, ako som ho pritlačil do kmeňa, som však svoj útok už znova ukončil a hodlal som prejsť znova do obrany, keď som sa už iba vystrel, priložil mu nohu na chrbát a s odrazením sa od neho som ho nechal na mieste, kým ja som dopadol na zem a dal sa do obrannej pozície, keby mal znova tú rýchlosť spamätania sa a dostania sa ku mne. Samozrejme som ho pod odrazení sa celý čas sledoval, nakoľko som nevedel, čo teraz čakať. V každom prípade, keby ho aj skutočne vyvediem z miery týmto útokom a mal by problém vstať, musel by som sa ku nemu rýchlo dostať a doraziť ho, ale čosi mi vravelo, že také niečo som mohol očakávať iba ak zo žartu, takže som celkom presvedčivo čakal na jeho ďalší rýchly protiútok.
V momente, čo som zazrel čo i len siluetu Takaa v už pomaly miznúcej hmle, som sa odrazil všetkými štyrmi nohami a skutočne veľmi rýchlo sa dostal až ku nemu. Aj bez Shunshinu som sa vedel rýchlo pohybovať a presne túto schopnosť som mu chcel teraz predviesť. Znova som sa hodlal spoliehať na to, že nebude dosť rýchly a jednoducho ma nestihne. Preto som sa aj dostal okamžite za jeho chrbát, nedávajúc mu akúkoľvek šancu, hneď som sa rukami zaprel o zem a zvyšok tela vydvihol, kopnúc ho zospodu oboma nohami do chrbta. Plánoval som ho poslať k rovnakému stromu, k akému ma poslal i on, akurát som chcel to prišpendlenie trochu pozmeniť. Len čo som ho odkopol a dostal do vzduchu, rýchlo som sa pretočil čelom ku nemu a zas som sa aj od zeme prudko odrazil, naraziac do neho za letu. Tým, že som znova do tohto odrazu dal všetku silu i rýchlosť, som mal veľkú šancu ho útokom priraziť o strom, čírou náhodou znova ho tlačiac rukou zozadu o krk, akoby sa stále snažiac spôsobiť mu takto veľmi veľké problémy. Sám ani neviem, či som schválne útočil iba na túto jeho partiu, no ale.. stalo sa.. Pri tom, ako som ho pritlačil do kmeňa, som však svoj útok už znova ukončil a hodlal som prejsť znova do obrany, keď som sa už iba vystrel, priložil mu nohu na chrbát a s odrazením sa od neho som ho nechal na mieste, kým ja som dopadol na zem a dal sa do obrannej pozície, keby mal znova tú rýchlosť spamätania sa a dostania sa ku mne. Samozrejme som ho pod odrazení sa celý čas sledoval, nakoľko som nevedel, čo teraz čakať. V každom prípade, keby ho aj skutočne vyvediem z miery týmto útokom a mal by problém vstať, musel by som sa ku nemu rýchlo dostať a doraziť ho, ale čosi mi vravelo, že také niečo som mohol očakávať iba ak zo žartu, takže som celkom presvedčivo čakal na jeho ďalší rýchly protiútok.
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Akuma Saito
"Zajímavé, asi ještě neviděl protivníka, který se nehýbe vůči jeho útokům..." Řekl jsem si v duchu. Jakmile proletěl kolem mě paprsek blesku, ozvala se obrovská rána a mlha, která kolem mě byla, se pod vlivem tlaku rozvířila. Stejně se pomalu rozpouštěla. Zatímco pálil svůj paprsek proti mě mohlo monstrum ucítit bodutí, mířené do jeho hlavy. To jsem byl ve skutečnosti já a bylo mi úplně jedno, zda-li ho tímto útokem zabiji nebo ne. Kdyby vidělo monstrum pořádně, všimlo by si lístku, který byl oblepen kolem čepele meče. Využil jsem času, kdy používal paprsek k tomu, abych se nad něj dostal. Neměl oči a měl jsem taková divné tušení, že orientovat se v mlze mu pomáhá Takao, který mlhu vytvořil. Proč? Velice jednoduchá dedukce. Neměl oči ani uši, takže jen stěží by se dokázal sám od sebe pohybovat. Kdyby nepálil elektrický paprsek, jen těžce by se mi to povedlo na něj dopadnout.
Bylo to prosté a jednoduché. Pochyboval jsem o tom, že by se dokázal vyhnout, když stál, aby mířil paprskem a pokud ano, skončil bych s katanou zabodnutou v zemi a nejspíše s naraženou nohou, ne-li oběma. Jak jsem z předešlé konfrontace zjistil, protivník je z pružného, avšak měkkého materiálu.
Jak jsem se sem však dostal? Bylo to možná hloupé na to, že jsem byl ANBU, ale využil jsem techniku Kawarimi no Jutsu, kdy jsem se vyměnil za jeden z výbušných lístků, které netopýři nosili. Nebyli moc vysoko, takřka plachtili nad mlhou, ti dva s výbušnými lístky obzvláště blízko monstra. Když přišla ta pravá chvíle, složil jsem pečetě na techniku, abych se za jeden z lístků vyměnil. Druhý výbušný lístek jsem rychle sebral z pařátů netopýra, zatímco jsem začal padat dolů a oblepil jsem čepel tímto lístkem, letěl jsem celkem rychle dolů a spěchal jsem, což způsobilo, že jsem se při tomto nalepování řízl přes celou dlaň a jen tak tak jsem stihl čepel obrátit směrem dolů.
Nevěděl jsem, co mostrum řídí a nebo díky čemu se hýbe,co je jeho motorem. Ale pokud se mi můj úder povedl, okamžitě jsem odskočil saltem vzad, a aktivoval pečeť na výbušný lístek. Pokud se mi útok nepovedl, snažil jsem se katanu ještě vrhnout proti svému nepříteli, dovolí-li mi to moje bezpečně nateklé kotníky.
Akuma Saito- Buntaichō
Temné mračná položili nebesá nad Kirigakure do smútku. Shinobi sa podľa všetkého rozhodli správne a namiesto toho, aby sa vrhali do boja, robili všetko preto, aby prečkali búrku. Bohužiaľ si to ale okrem rozsiahlych materiálnych škôd vyžiadalo aj ďalšie obete na životoch. Ako náhle sa však chakra minula, a našťastie to netrvalo priveľmi dlho, členovia Hakuei nemali na výber a museli okamžite prestať. V tento moment im už bolo nad slnko jasnejšie, že toho už fakt veľa nezmôžu. Iba 16 z nich bolo ešte stále schopných plnohodnotného boja. Aký teda bude ich ďalší postup?
Ťažko povedať, ako by sa zachovali, keby o tom mali rozhodnúť sami od seba, ale našťastie pre nich sa objavila záchrana v podobe Mashimovho hlasu, ktorý zaznel v hlavách každého jedného prítomného člena.
Drahí priatelia... viem dobre, že vám nemám právo dávať rozkazy, ale žiadam vás, aby ste sa dali na ústup. Bojovali ste statočne, ale zotrvávať na bojisku už viac nemá zmysel.
"Ale Kurumi predsa povedala-" ozval sa užívateľ fuutonu, ale hneď bol aj prerušený.
Je predsa úplne jedno, čo tá zmija povedala! Už tu viac ani nie je! Toto je posledné moje varovanie. Odíďte, inak vás už ani ja nespasím, ozval sa naposledy a stíchol.
"Asi má pravdu. Nemá zmysel pokračovať. Naše šance na víťazstvo sú nulové. Kurumi nás opustila a Sora no Sen nepríde... ale predsa! Po tom všetkom Kirigakurčanom neukážem chrbát!" zvolal neľútostne muž tmavej pleti, následkom čoho sa k nemu pridal ďalší.
"Máš pravdu. Nie sme žiadna armáda. Prišli sme z vlastnej vôle a z vlastnej vôle aj odídeme. Všetci, čo už viac nemajú chuť bojovať, ale zostala im ešte nejaká chakra, nech ju predajú tým, ktorí ostávajú! Je to aj pre vaše dobro. Môžete si byť istí, že im nedáme šancu prenasledovať vás," zavelil muž s maskou a neobyčajne zafarbenými vlasmi.
Presne tak, ako povedal, sa aj stalo. Všetci tí, ktorí ešte mali chakru na bojovanie, ale chýbala im vôľa zostať, ju predali ostatným a vydali sa na útek, snažiac sa minúť miesto, kde sa odohrával súboj s Takahanom. Posledných 11 členov Hakuei, z toho 4 A-ranky a 7 B-rankov, sa s opäť nabitou chakrou vydalo k tretej hradbe na finálnu konfrontáciu. Napriek rozhodne nezanedbateľnej početnej prevahe Kirigakurčanov je zrejmé, že vojna neskončila, pretože aj tí poslední, ktorí ešte zostali stáť, mali v rukáve zopár ďalších trikov. Schyľovalo sa k záverečnej bitke.
Hakuei- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 276
Když monstrum zde lítalo pořád dokola, napadlo mě že jeho pohyby žádný systém nemají. Doslova to je tělo bez duše, který reaguje na nějaký venkovní faktor. Ten faktor byla pozornost. Když jsem odskočil a odběhl kousek dozadu, byl to právě test, který mi vyšel.
To monstrum nepředvídá, dělá věci z rychlého rozhodnutí. Když tedy monstrum bylo zaměřeno na mě a vysílalo zamnou bleskové výboje, absolutně zapomnělo na "devítku" . Netušil jsem co má v plánu, ale bylo vidět že dva lidi neuhlídá, vždy se zaměří na jednoho kde ten druhý může přijít s protiútokem. Tohle bude celý klíč proti monstru.
Pomocí netopýra kterého jsem měl u sebe, jsem si ujišťoval polohu kde "devítka" je. Když mi netopýr oznámil, že devítka šel do protiútoku, rychle jsem změnil polohu aby mu dalo chvíli času mě opět vystopovat.
Tentokrát jsem se trošičku přiblížil abych měl situaci na dohled. Když se ozval výbuch, kterým "devítka" monstrum musel aspoň částečně zasáhnout, pozoroval jsem jak se monstrum zachová a byl jsem připraven k dalšímu útoku.
To monstrum nepředvídá, dělá věci z rychlého rozhodnutí. Když tedy monstrum bylo zaměřeno na mě a vysílalo zamnou bleskové výboje, absolutně zapomnělo na "devítku" . Netušil jsem co má v plánu, ale bylo vidět že dva lidi neuhlídá, vždy se zaměří na jednoho kde ten druhý může přijít s protiútokem. Tohle bude celý klíč proti monstru.
Pomocí netopýra kterého jsem měl u sebe, jsem si ujišťoval polohu kde "devítka" je. Když mi netopýr oznámil, že devítka šel do protiútoku, rychle jsem změnil polohu aby mu dalo chvíli času mě opět vystopovat.
Tentokrát jsem se trošičku přiblížil abych měl situaci na dohled. Když se ozval výbuch, kterým "devítka" monstrum musel aspoň částečně zasáhnout, pozoroval jsem jak se monstrum zachová a byl jsem připraven k dalšímu útoku.
Tobias Ohara- Genin
Bolo jasné že táto vojna sa uberala smerom aký som aj očakával, a to že sa tento ohromný útok na tak mocnú dedinu nevyplatí. Nevyplatil sa a nech už boli straty na strane Kirigakure obrovské, ich silné srdcia a ešte silnejšie paže dokázali tento ohromný útok odraziť. Mne samému bolo jasné že je čas aby som vystriedal hrátky s Meizom za pravý a poriadny boj, inak budem mať naozaj obrovský problém s posilami ktoré by mohli každú chvíľu dobehnúť, avšak už takto som videl odtiaľ že pár Hakuei, ostalo pevne stáť na mieste, a rozhodli sa že so svojimi životami stiahnu do pekla ďalších vodníkov z Kiri. Na malú chvíľu som sa zasmial ich hlúposti, ale sám som si uvedomil že robím to isté, a práve preto som okamžite stiahol svoj pud zahrávať sa s dosť výnimočnou obeťou, a okamžite ho vystriedalo taktizovanie na rýchly protiútok a následnu zdrvujúcu porážku pre jedincov ktorý sa rozhodli skaziť môj postup dedinou. A jeden z nich, Meizo, mal pre čierny trh výnimočnú hodnotu.
Avšak útok ktorý vytvoril Meizo bol rýchly a efektný. Samozrejme som očakával že vyrazí proti mne, ale zahrávať sa mi už nechcelo a tak som aj očakával, že zaútoči na môj pred, preto som si ruky prekrížil priamo pred hruďou a hlavu trochu sklonil, avšak následne toho ako som očakával útok, zacítil som tlak v chrbte. Prekvapene som len sledoval, ako ma stihol Meizo odkopnúť do toho istého stromu, do ktorého som ho ešte pred chvíľkou napálil ja. Už v ten moment bolo jasné že v tejto oblasti začína nado mnou dominovať, predsa len očakávať že tak ľahko niekto porazí šermiara z Kirigakure, bolo bláznovstvo. Avšak kopanec, ktorý predviedol hneď po mojom dopadnutí, ktorý mal za následok že som prerazil tento strom a ešte pár ďalších za ním, bol ešte viac prekvapujúci a sám som si uvedomil ako som podcenil svoju súpera, keď som sa s ním hral. Z tohto obyčajného Shinobiho sa v mojich očiach stával výnimočný Shinobi, pretože len predsa bol takmer prvý človek, ktorý v boji jeden na jedného mi dokázal uštedriť takú ranu.
„Si dobrý, naozaj dobrý. Škoda že len stojíš na tej zlej strane a proti mne. Síce ste vyhrali túto bitku, ale vojna zďaleka nekončí. A ver mi, v tej už vyhrajeme. Pre dnešok to tu však zabalíme, a prestaneme sa hrať čo povieš?“ Okamžite nato ako som dopovedal svoje slová, pocítil Meizo na nohách moju ruku, ktorú som nechal prejsť tajne zemou keď som pristál na zemi po jeho prekopnutí. Ruka sa však nepustila, pretože predsa len až teraz Meizo pochopil proti čomu stojí, keď pohliadol cez strácajúcu sa hmlu ku mne. Z úst a rúk mi vychádzali podivné čierne nite, ktoré končili navrchu v podivnej podobe oblúku, na ktorom boli dve masky, symbolizujúce dve elementy. Tie sa otvorili a vychrlili na neho spojenú techniku Katonu a Fuutonu, proti ktorému mu nepomôže ani samotné Suika no Jutsu, pretože by ho hneď vyparilo. A keďže som ho po celý čas držal svojimi niťami, bolo nadmieru jasné že bude potrebovať viac. Už žiadne Taijutsu a obyčajné techniky, boj prešiel na nový level, keď sa na neho valila ohromná technika pokrývajúca obrovskú oblasť v smrtiacej páľave.
Bol to od Akumi naozaj obdivuhodný ťah, pri ktorom nastala len jedna malá chybyčka. Nebojoval proti tak blbému súperovi, ktorý by si nechal odhalený chrbát. No samotný Takao v diaľke musel uznať že v tomto chlapcovi je talent, ktorý by sa možno časom rozvinul, keby nebol taký hlupák a nezaútočil na mňa. Mal šancu sa vrátiť, tá však v tento moment skončila. Pretože v momente kedy mal zasiahnuť katanou chrbát tejto príšery, tá sa doslova otvorila. Akoby ju niekto prestrelil a v jej celkovom tvare sa objavila obrovská diera cez ktorú prepadol, akoby ju videla aj zozadu, alebo skôr z jemu neznámych príčin, cítila. Takže nakoniec predsa len nastal scénar, kde dopadol tvrdo na zem, avšak tu ostalo monštrum nad ním, avšak už neútočilo Raitonom. Bolo to zvláštne, akoby sa nedokázalo nejako držať pokope a ovládať sa. Alebo skôr sa vymykalo ovládaniu. Avšak, jej chaotické pohyby neboli spôsobené týmto, monštrum sa snažilo odlákať jeho pozornosť. Vďaka tomu že v nitkách sa nachádzala samotná Senju DNA, a tomu že Takao mal priamy prístup k Jiongu aj na diaĺku, čo z neho robilo naozaj ohromného Shinobiho, pochopil že niečo alebo niekto pomáha Saitovi pohybovať sa v hmle. Avšak hlúpo to hodil na Tobiasa, vôbec nečakal netopierov, kým jedného z nich práve neodhalil. To mu však bolo v túto chvíľu jedno, pretože len čo Saito dopadol k zemi, ocitol sa v pripravenej pasci. Monitoroval vzducho to áno, avšak nedokázal monitorovať zem. A teraz v trojuholníku, presne tam kde dopadol, vyšli 3 stĺpce, ktoré sa okamžite spojili v Raitonovú bariéru, ktorá ho obklopila a nedovolila mu výjsť. Jediná možnosť ako sa dostať odtiaľ bolo použiť nejakú zemnú techniku alebo použiť Tobiasa nato aby dokázal tú bariéru zničiť narušením jedného zo stĺpcov, avšak musel by nejako oklamať príšeru pred ňou. V túto chvíľu bol však sám Akuma v bezpečí, dokonca aj pred samotným ohňom ktorý sa od Takaa dostal až do ich priestoru.
Avšak útok ktorý vytvoril Meizo bol rýchly a efektný. Samozrejme som očakával že vyrazí proti mne, ale zahrávať sa mi už nechcelo a tak som aj očakával, že zaútoči na môj pred, preto som si ruky prekrížil priamo pred hruďou a hlavu trochu sklonil, avšak následne toho ako som očakával útok, zacítil som tlak v chrbte. Prekvapene som len sledoval, ako ma stihol Meizo odkopnúť do toho istého stromu, do ktorého som ho ešte pred chvíľkou napálil ja. Už v ten moment bolo jasné že v tejto oblasti začína nado mnou dominovať, predsa len očakávať že tak ľahko niekto porazí šermiara z Kirigakure, bolo bláznovstvo. Avšak kopanec, ktorý predviedol hneď po mojom dopadnutí, ktorý mal za následok že som prerazil tento strom a ešte pár ďalších za ním, bol ešte viac prekvapujúci a sám som si uvedomil ako som podcenil svoju súpera, keď som sa s ním hral. Z tohto obyčajného Shinobiho sa v mojich očiach stával výnimočný Shinobi, pretože len predsa bol takmer prvý človek, ktorý v boji jeden na jedného mi dokázal uštedriť takú ranu.
„Si dobrý, naozaj dobrý. Škoda že len stojíš na tej zlej strane a proti mne. Síce ste vyhrali túto bitku, ale vojna zďaleka nekončí. A ver mi, v tej už vyhrajeme. Pre dnešok to tu však zabalíme, a prestaneme sa hrať čo povieš?“ Okamžite nato ako som dopovedal svoje slová, pocítil Meizo na nohách moju ruku, ktorú som nechal prejsť tajne zemou keď som pristál na zemi po jeho prekopnutí. Ruka sa však nepustila, pretože predsa len až teraz Meizo pochopil proti čomu stojí, keď pohliadol cez strácajúcu sa hmlu ku mne. Z úst a rúk mi vychádzali podivné čierne nite, ktoré končili navrchu v podivnej podobe oblúku, na ktorom boli dve masky, symbolizujúce dve elementy. Tie sa otvorili a vychrlili na neho spojenú techniku Katonu a Fuutonu, proti ktorému mu nepomôže ani samotné Suika no Jutsu, pretože by ho hneď vyparilo. A keďže som ho po celý čas držal svojimi niťami, bolo nadmieru jasné že bude potrebovať viac. Už žiadne Taijutsu a obyčajné techniky, boj prešiel na nový level, keď sa na neho valila ohromná technika pokrývajúca obrovskú oblasť v smrtiacej páľave.
Bol to od Akumi naozaj obdivuhodný ťah, pri ktorom nastala len jedna malá chybyčka. Nebojoval proti tak blbému súperovi, ktorý by si nechal odhalený chrbát. No samotný Takao v diaľke musel uznať že v tomto chlapcovi je talent, ktorý by sa možno časom rozvinul, keby nebol taký hlupák a nezaútočil na mňa. Mal šancu sa vrátiť, tá však v tento moment skončila. Pretože v momente kedy mal zasiahnuť katanou chrbát tejto príšery, tá sa doslova otvorila. Akoby ju niekto prestrelil a v jej celkovom tvare sa objavila obrovská diera cez ktorú prepadol, akoby ju videla aj zozadu, alebo skôr z jemu neznámych príčin, cítila. Takže nakoniec predsa len nastal scénar, kde dopadol tvrdo na zem, avšak tu ostalo monštrum nad ním, avšak už neútočilo Raitonom. Bolo to zvláštne, akoby sa nedokázalo nejako držať pokope a ovládať sa. Alebo skôr sa vymykalo ovládaniu. Avšak, jej chaotické pohyby neboli spôsobené týmto, monštrum sa snažilo odlákať jeho pozornosť. Vďaka tomu že v nitkách sa nachádzala samotná Senju DNA, a tomu že Takao mal priamy prístup k Jiongu aj na diaĺku, čo z neho robilo naozaj ohromného Shinobiho, pochopil že niečo alebo niekto pomáha Saitovi pohybovať sa v hmle. Avšak hlúpo to hodil na Tobiasa, vôbec nečakal netopierov, kým jedného z nich práve neodhalil. To mu však bolo v túto chvíľu jedno, pretože len čo Saito dopadol k zemi, ocitol sa v pripravenej pasci. Monitoroval vzducho to áno, avšak nedokázal monitorovať zem. A teraz v trojuholníku, presne tam kde dopadol, vyšli 3 stĺpce, ktoré sa okamžite spojili v Raitonovú bariéru, ktorá ho obklopila a nedovolila mu výjsť. Jediná možnosť ako sa dostať odtiaľ bolo použiť nejakú zemnú techniku alebo použiť Tobiasa nato aby dokázal tú bariéru zničiť narušením jedného zo stĺpcov, avšak musel by nejako oklamať príšeru pred ňou. V túto chvíľu bol však sám Akuma v bezpečí, dokonca aj pred samotným ohňom ktorý sa od Takaa dostal až do ich priestoru.
Takao viditeľne môj útok nečakal a zjavne ma i podcenil, pretože inak, aspoň podľa mňa, by si takúto ranu len tak nenechal. Ak by ma to trápilo, určite by som sa cítil urazený, ale takto som sa iba neutrálne díval jeho smerom, keď zvalcoval pár ďalších stromov v rade. Stál som na mieste a vyčkával, ale musím uznať, že som úplne zabudol na to, že môže vyslať svoju ruku cez zem a spútať ma odspodu. Celkovo som zanedbal obranu od zeme, ale tak.. kto by čakal, že ho táto hra tak rýchlo prejde? Ja teda určite nie. Asi čakal, že túto hru bude môcť ovládať, čoho nedosiahol. No nech to už bolo hocijak, stál predo mnou nový problém. Ruka a nite, ktoré ma spútali a obmedzili v pohybe mi popravde však v tejto situácii prekážali asi najmenej. Hneď som však ešte svoju schopnosť proti nim nevyužíval. Ešte prv som však zapichol pohľad na Takaa, z ktorého sa aktuálne stala skôr akási divná obluda. Alebo.. mal obludy na sebe? No, to je fuk, on sám nevyzeral už zrovna najnormálnejšie. Prižmúril som oči a akonáhle už hrozilo vyslanie jeho techniky som si uvedomil, že je čas sa pohnúť. Aktivoval som svoju klanovú schopnosť proti nitiam a ruke, ktoré ma držali a s ľahkosťou sa uvoľnil, načo som sa aj prudko otočil a odrazil sa od zeme.
Už za behu som spojil ruky a začal skladať pár pečatí, pričom som hlavne nespomaľoval, aby ma zas ruka a nite nedohnali. Až keď som mal tušáka, že už to bude stačiť, som sa zas prudko otočil a zložil poslednú pečať, pričom v diaľke u Takaa som už jasne videl záblesk začiatku jeho skombinovanej techniky Katonu a Fuutonu. Nevlastnil som už Samehadu, čo pre mňa bolo zase nevýhodou pri technike, ktorú som teraz hodlal vytvoriť, no s tým som sa už zase raz musel zmieriť. Tsech, hoc najradšej by som si aktuálneho vlastníka Samehady našiel a vyzval ho v rovnaký súboj, aký som viedol i tu, no.. to už bolo neskoro riešiť. Zhlboka som sa nadýchol a následne pred seba z úst vypustil až ohromné množstvo vody pomocou techniky Suiton: Dai Bakusui Shōha. Na veľkosť tejto techniky som teraz netlačil až tak, nepotreboval som vytvoriť až takú gigantickú bublinu vody, vlastne mi stačilo vytvoriť len akurát takú, ktorá by pokryla celú oblasť predo mnou a presne to som sa i pokúsil spraviť. Proti Takaovmu Katonu spojenom s Fuutonom sa odrazu rozliala obrovská masa vody, ktorá sa akoby plánovala pretvoriť na bublinu priamo v centre jeho Katonu. Inak povedané, jednoducho som túto techniku vytvoril priamo uprostred smeru letu jeho techniky so 100%-ným presvedčením, že ho týmto zastavím. Bolo mi jasné, že Suika no Jutsu by tu nepomohla, to by som sa bez pochýb vyradil, ale voda v takomto množstve mala veľkú šancu aj proti podporenému Katonu. Faktom bolo už iba to, že akonáhle sa naše plošné techniky stretli, začala sa od ich centra až do celého nášho okolia tvoriť para a z toho akoby chvíľková hmla. A presne táto para mi pripomenula moju najlepšiu techniku, ktorú, keď už sa teda nechcel hrať, som už mal v pláne tak isto zapojiť. Využil som teda rovno aj vzdialenosť medzi nami i paru a po svojej technike Suitonu, ktorú som už nechával napospas osudu, som si vytvoril dvoch vodných klonov, ktorí ostali stáť vedľa mňa, kým ja som si čupol a ostal som hľadieť na to, ako dopadli naše plošné útoky. Môj ďalší krok sa mal odohrávať až o nejaký moment..
Už za behu som spojil ruky a začal skladať pár pečatí, pričom som hlavne nespomaľoval, aby ma zas ruka a nite nedohnali. Až keď som mal tušáka, že už to bude stačiť, som sa zas prudko otočil a zložil poslednú pečať, pričom v diaľke u Takaa som už jasne videl záblesk začiatku jeho skombinovanej techniky Katonu a Fuutonu. Nevlastnil som už Samehadu, čo pre mňa bolo zase nevýhodou pri technike, ktorú som teraz hodlal vytvoriť, no s tým som sa už zase raz musel zmieriť. Tsech, hoc najradšej by som si aktuálneho vlastníka Samehady našiel a vyzval ho v rovnaký súboj, aký som viedol i tu, no.. to už bolo neskoro riešiť. Zhlboka som sa nadýchol a následne pred seba z úst vypustil až ohromné množstvo vody pomocou techniky Suiton: Dai Bakusui Shōha. Na veľkosť tejto techniky som teraz netlačil až tak, nepotreboval som vytvoriť až takú gigantickú bublinu vody, vlastne mi stačilo vytvoriť len akurát takú, ktorá by pokryla celú oblasť predo mnou a presne to som sa i pokúsil spraviť. Proti Takaovmu Katonu spojenom s Fuutonom sa odrazu rozliala obrovská masa vody, ktorá sa akoby plánovala pretvoriť na bublinu priamo v centre jeho Katonu. Inak povedané, jednoducho som túto techniku vytvoril priamo uprostred smeru letu jeho techniky so 100%-ným presvedčením, že ho týmto zastavím. Bolo mi jasné, že Suika no Jutsu by tu nepomohla, to by som sa bez pochýb vyradil, ale voda v takomto množstve mala veľkú šancu aj proti podporenému Katonu. Faktom bolo už iba to, že akonáhle sa naše plošné techniky stretli, začala sa od ich centra až do celého nášho okolia tvoriť para a z toho akoby chvíľková hmla. A presne táto para mi pripomenula moju najlepšiu techniku, ktorú, keď už sa teda nechcel hrať, som už mal v pláne tak isto zapojiť. Využil som teda rovno aj vzdialenosť medzi nami i paru a po svojej technike Suitonu, ktorú som už nechával napospas osudu, som si vytvoril dvoch vodných klonov, ktorí ostali stáť vedľa mňa, kým ja som si čupol a ostal som hľadieť na to, ako dopadli naše plošné útoky. Môj ďalší krok sa mal odohrávať až o nejaký moment..
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Akuma Saito
Můj útok nevyšel ani zdaleka tak, jak jsem plánoval. Zjistil jsem však jednu novou věc, dokázal se dělit. Pěkné zjištění, po kterém jsem dopadl na tvrdou zem. Katana se zabořila hluboko do země a já ucítil rychlou křeč v okolí čéšek. Tahle bolest mě posadila na zem. Z bolesti jsem si nejdříve ani neuvědomil, že do země narazili nějaké tři sloupky, které kolem mě vytvořily elektrickou bariéru. Rozhodně jsem se toho nehodlal dotýkat a věděl jsem, že tady nejspíš končím, neměl jsem se jak dostat ven. Moje chyba mě nejspíše bude stát můj život, avšak jednu věc mi upřít nešlo, bez česti nezemřu. Nyní jsem neměl možnost se bránit, byl jsem závislý na vnějších vlivech. Vytáhl jsem katanu ze země a sebral jsem nevybouchlý výbušný lístek, který jsem vrátil do balíčku, třeba se mi bude ještě hodit. Na kolena jsem nyní moc nemohl, takže když jsem se snažil postavit, spadl jsem opět na zem. Při druhém pokusu jsem se zabodl katanou o zem a použil ji jako oporu, ale ani tak jsem se nedostal nijak vysoko. Ačkoliv jeden z mých soubojů skočil, můj druhý, největší začínal právě tady... Yin se opět začínal ujímat moci a myšlenek a začal mi ukazovat krutou pravdu... (Pokračování v příštím postě, budu-li tu stále uvězněn a hlavně živ. )
Akuma Saito- Buntaichō
V moment kdy "devítce" útok nevyšel tím, že se monstrum doslova rozpůlilo, to jsem nepředpokládal jak já tak ani devítka. Když devítka dopadl na zem, vztyčily se kolem něj 3 sloupky, které utvořili bariéru.
V tu chvíli vše záleželo pouze a jenom na mě. Uvnitř bariéry toho moc udělat nemohl. Tudíž začínal boj já versus to monstrum. "Musím nějak zrušit tu bariéru... ale to monstrum jí teď bude hlídat jako oko v hlavě. Nezbude mi nic jiného než jít do fyzického souboje s monstrem". Dořekl jsem si a vykročil jsem ven zpoza pozorovaného místa, v tuto chvíli již nehrálo roli kde sem.
Když jsem tak pozoroval tu bariéru, mohla se zrušit dvojitým způsobem. Porazit monstrum co stojí přede mnou což je ta těžší varianta. Druhá by byla, že kdyby se mi podařilo zničit jeden ten sloupek, bariéra by se též zrušila. Nebyla by totiž uzavřená jako celek a tím by sloupky ztratily význam kdyby jeden chyběl. Jenže jak zničit jeden aniž bych neohrozil uvnitř devítku. V hlavě sem si promítal všemožné varianty, ale žádná nebyla adekvátní.
Nejdřív se musím vypořádat s bleskovým monstrem, poté až můžu přemýšlet nad dalšími tahy.
Vykročil jsem přímočaře před monstrum a stál naproti němu, čekal jsem jak se monstrum zachová když mě bude mít přesně před sebou.
V tu chvíli vše záleželo pouze a jenom na mě. Uvnitř bariéry toho moc udělat nemohl. Tudíž začínal boj já versus to monstrum. "Musím nějak zrušit tu bariéru... ale to monstrum jí teď bude hlídat jako oko v hlavě. Nezbude mi nic jiného než jít do fyzického souboje s monstrem". Dořekl jsem si a vykročil jsem ven zpoza pozorovaného místa, v tuto chvíli již nehrálo roli kde sem.
Když jsem tak pozoroval tu bariéru, mohla se zrušit dvojitým způsobem. Porazit monstrum co stojí přede mnou což je ta těžší varianta. Druhá by byla, že kdyby se mi podařilo zničit jeden ten sloupek, bariéra by se též zrušila. Nebyla by totiž uzavřená jako celek a tím by sloupky ztratily význam kdyby jeden chyběl. Jenže jak zničit jeden aniž bych neohrozil uvnitř devítku. V hlavě sem si promítal všemožné varianty, ale žádná nebyla adekvátní.
Nejdřív se musím vypořádat s bleskovým monstrem, poté až můžu přemýšlet nad dalšími tahy.
Vykročil jsem přímočaře před monstrum a stál naproti němu, čekal jsem jak se monstrum zachová když mě bude mít přesně před sebou.
Tobias Ohara- Genin
Velitel Oininů se díval, jak Hakuei ustupují. To, co udělal, bylo šlechetné. Trochu hloupé, ale šlechetné. Neudělal totiž vůbec nic. Stál na hradbách a pozoroval zbylých 11 protivníků.
Ano, počty se konečně kloní k tak oblíbenému stylu Oininů - jeden na jednoho. Mohli by je vyřídit během několika chvil už jen tou početní převahou, která byla, ač přes velké ztráty, čím dál markantnější.
"Odejděte!" křikl najednou dolů z hradeb.
"Odejděte a tahle válka skončí. Nebudeme vás pronásledovat, nebudeme proti vám zbrojit, budeme dělat, že jste tu nikdy nebyli. Posbírejte raněné a padlé, my uděláme totéž. Nechoďte na hloupou smrt jen kvůli někomu, kdo o vás ani neví! Kvůli téhle zbytečné válce už zemřelo tolik dobrých lidí, tolik vašich i našich přátel! Cožpak na světě nemáte nic a nikoho, než jen nesmyslný, zaslepený boj proti lidem, kteří se nechtějí do nikoho míchat? Odejděte a bude vám všem odpuštěno!"
Ostatní shinobi byli připraveni v pohotovosti s pečetěmi na vodní stěnu, ale čekali na reakci nepřítele. Poslouchali ale svého velitele a konečně jim docházelo, proč si ho Mizukage vybral. Měli toho mnoho společného. Oba byli unaveni bojem, hnáni jako poslední lovná zvěř v revíru, neustále zmítáni mezi válkami. Oba tomu chtěli učinit přítrž. Navždy...
Ano, počty se konečně kloní k tak oblíbenému stylu Oininů - jeden na jednoho. Mohli by je vyřídit během několika chvil už jen tou početní převahou, která byla, ač přes velké ztráty, čím dál markantnější.
"Odejděte!" křikl najednou dolů z hradeb.
"Odejděte a tahle válka skončí. Nebudeme vás pronásledovat, nebudeme proti vám zbrojit, budeme dělat, že jste tu nikdy nebyli. Posbírejte raněné a padlé, my uděláme totéž. Nechoďte na hloupou smrt jen kvůli někomu, kdo o vás ani neví! Kvůli téhle zbytečné válce už zemřelo tolik dobrých lidí, tolik vašich i našich přátel! Cožpak na světě nemáte nic a nikoho, než jen nesmyslný, zaslepený boj proti lidem, kteří se nechtějí do nikoho míchat? Odejděte a bude vám všem odpuštěno!"
Ostatní shinobi byli připraveni v pohotovosti s pečetěmi na vodní stěnu, ale čekali na reakci nepřítele. Poslouchali ale svého velitele a konečně jim docházelo, proč si ho Mizukage vybral. Měli toho mnoho společného. Oba byli unaveni bojem, hnáni jako poslední lovná zvěř v revíru, neustále zmítáni mezi válkami. Oba tomu chtěli učinit přítrž. Navždy...
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Musel som to ukončiť, keď som už odtiaľ započul ako sa tíšia zvuky bojov v okolí. To už bolo dostatočné znamenie nato že je čas utiecť, ako najrýchlejšie viem, než budem musieť bojovať s celou zvyšnou Kirigakurskou posádkou ktorá je možno vyčerpaná, ale bude určite v takom množstve bohato stačiť aby mi naozaj zatopili pod kotlom a možno ma dokonca aj chytili. Netušil som že práve tu, stretnem taký odpor v podobe mladého Hoozukiho ktorý úctyhodne držal krok so mnou kým som sa naozaj krotil. Ani on netušil silu môjho pravého Jiongu a taktiež som urobil základnú hlúposť, keď som jeho slabinu poslal na partu tých detí, aby sa s nimi pohrala. Vedel som že vyhrá, tým som si bol istý a to že som bol schopný ho ďalej ovládať, vedel som že v tomto momente je určite niekto z nich v peknej kaši, čo sa potvrdilo keď som v diaľke zahliadol straženú bariáru s tým Anbu vo vnútri.
„Zdá sa že majú problém..“ Uškrnul som sa na Meiza, ktorý vytvoril ohromnú masu vody, a tá sa stretla s mojou kombinovanou technikou. Mal som dva elementy, čím som vytvoril oveľa prieraznejšiu techniku schopnú prebiť aj vodu, avšak Meizova technika bola tak ohromná, že postačila na zastavenie ohňa šíriaceho sa práve k nemu. Oblasť znova zakryla hmla, ale nie pravá, tentokrát to bola para ako výsledok stretnutia naších ohromných techník. Čudoval som sa, a sám som musel uznať že tento chlapec by mal nejakú budúcnosť, keby krotil svoje chúťky zomrieť a neplietol sa do toho. Ale tentokrát mohol len ľutovať, pretože on sám v pare nemohol vidieť čo som urobil. V ohromnom sledi tvorenia pečatí som pridal do pary malé prekvapenie, ktoré malo Meiza dokonale prekvapiť, ale až v záverečnom ťahu. Následne som vytvoril ďalšie techniky, pri ktorých pocítil ako mu začínajú mrznúť guľky, a sám som sa pokryl zemnou bariérou, pričom som pohliadol dopredu, kde mal stáť približne môj súper. Keďže som ruku neodvolal, stačilo sa poriadne chytiť zemi a doslova sa k ruke pritiahnuť, čo malo za následok ohromne rýchle dostatie sa k jeho telu, kde už čakali jeho klony. Až teraz si všimol že som bol tank, v zbroji, a ako spomínaný tank som sa rútil na neho. Bol tu však jeden problém, keď vydýchol, z jeho úst vyšla para taktiež.
Zdalo sa že je to Akumov koniec, napriek tomu že sa mladý genín rozhodol postaviť sa na odpor tomuto monštru, aby ho zachránil. Na malý okamih sa zdalo že sa monštrum vrhne na Tobiasa a v krátkom sledi výbuchov ho roztrhá na kúsky, započulo to volanie svojho pána. A keď aj ich oblasť zahalila para, ktorá sa dostatočne rozšírila, monštrum zmizlo. Nestálo na svojom obvyklom mieste ale niečo sa pozmenilo. Stĺpy ktoré boli doteraz odhalené, pokryla vrstva Raitonu taktiež. Menšia ako mala bariéra, ale chvíľku potrvá než sa im ju podarí zničiť. Avšak, mohli si byť istý že monštrum zmizlo a nechalo ich byť? Alebo predsa len niečo plánuje?
„Zdá sa že majú problém..“ Uškrnul som sa na Meiza, ktorý vytvoril ohromnú masu vody, a tá sa stretla s mojou kombinovanou technikou. Mal som dva elementy, čím som vytvoril oveľa prieraznejšiu techniku schopnú prebiť aj vodu, avšak Meizova technika bola tak ohromná, že postačila na zastavenie ohňa šíriaceho sa práve k nemu. Oblasť znova zakryla hmla, ale nie pravá, tentokrát to bola para ako výsledok stretnutia naších ohromných techník. Čudoval som sa, a sám som musel uznať že tento chlapec by mal nejakú budúcnosť, keby krotil svoje chúťky zomrieť a neplietol sa do toho. Ale tentokrát mohol len ľutovať, pretože on sám v pare nemohol vidieť čo som urobil. V ohromnom sledi tvorenia pečatí som pridal do pary malé prekvapenie, ktoré malo Meiza dokonale prekvapiť, ale až v záverečnom ťahu. Následne som vytvoril ďalšie techniky, pri ktorých pocítil ako mu začínajú mrznúť guľky, a sám som sa pokryl zemnou bariérou, pričom som pohliadol dopredu, kde mal stáť približne môj súper. Keďže som ruku neodvolal, stačilo sa poriadne chytiť zemi a doslova sa k ruke pritiahnuť, čo malo za následok ohromne rýchle dostatie sa k jeho telu, kde už čakali jeho klony. Až teraz si všimol že som bol tank, v zbroji, a ako spomínaný tank som sa rútil na neho. Bol tu však jeden problém, keď vydýchol, z jeho úst vyšla para taktiež.
Zdalo sa že je to Akumov koniec, napriek tomu že sa mladý genín rozhodol postaviť sa na odpor tomuto monštru, aby ho zachránil. Na malý okamih sa zdalo že sa monštrum vrhne na Tobiasa a v krátkom sledi výbuchov ho roztrhá na kúsky, započulo to volanie svojho pána. A keď aj ich oblasť zahalila para, ktorá sa dostatočne rozšírila, monštrum zmizlo. Nestálo na svojom obvyklom mieste ale niečo sa pozmenilo. Stĺpy ktoré boli doteraz odhalené, pokryla vrstva Raitonu taktiež. Menšia ako mala bariéra, ale chvíľku potrvá než sa im ju podarí zničiť. Avšak, mohli si byť istý že monštrum zmizlo a nechalo ich byť? Alebo predsa len niečo plánuje?
Když se zvedla i v okolím našem obrovská a hustá pára, hodně mi ztížilo orientaci. Ovšem tato pára byla přirozená a nebyla vytvořená nikým. Tudíž to byla výhoda a zároveň nevýhoda pro nás všechny.
Koukl jsem před sebe, kde v této sakra husté mlze zmizelo monstrum. Jeho zmizení tentokrát nebylo tak chaotické a tak jsem usoudil, že útočník, který útočil proti našemu jouninovy ho stáhl k sobě. Naskytla se mi pouze jediná možnost. Když se vytvořila kolem bariéry ještě jedna menší bariéra znamenalo to, že mi zbývá už pouze jedna varianta. Kůly byli vraženy do země, ke část fungovala jako statický základ, ale vrstva raitonoévé bariéry byla pouze na povrchu země. Muselo se nám tedy nějak povést vykopat díru a "devítku" dostat z bariéry takto. V rámci mích možností toto byla poslední možnost.
Pohlédl jsem na "devítku" a nadějně řekl: "Nenechám tě uvnitř, prosím stoupni si co nejdál to půjde z mé strany, na ten nejdelší roh za tebou, dostaneme tě ven pomocí výbušných lístků, kterýma v zemi udělám díru." Dořekl jsem vytáhl jsem kunai a ten jsem na rukojeti obalil výbušným lístkem. Zabodl jsem ho do země a ustoupil pár metrů. Složil jsem jednoduchou pečeť a lístek odpálil. "[i]Jak jsem si myslel, od někoho jako to monstrum by nemohla být slabá bariéra. Sloupky to staticky vydrží". Koukl jsem na devítku jestli je uvnitř v pohodě a šáhl jsem po dalším kunaii, který jsem chtěl umístit do již vytvořené díry předešlým výbušným lístkem. "Doufám, že se již monstrum nevrátí a já budu mít nějaký čas dostat devítku pryč z téhle šlamastiky". Dořekl jsem si sám pro sebe a připravoval se na další tah.
Koukl jsem před sebe, kde v této sakra husté mlze zmizelo monstrum. Jeho zmizení tentokrát nebylo tak chaotické a tak jsem usoudil, že útočník, který útočil proti našemu jouninovy ho stáhl k sobě. Naskytla se mi pouze jediná možnost. Když se vytvořila kolem bariéry ještě jedna menší bariéra znamenalo to, že mi zbývá už pouze jedna varianta. Kůly byli vraženy do země, ke část fungovala jako statický základ, ale vrstva raitonoévé bariéry byla pouze na povrchu země. Muselo se nám tedy nějak povést vykopat díru a "devítku" dostat z bariéry takto. V rámci mích možností toto byla poslední možnost.
Pohlédl jsem na "devítku" a nadějně řekl: "Nenechám tě uvnitř, prosím stoupni si co nejdál to půjde z mé strany, na ten nejdelší roh za tebou, dostaneme tě ven pomocí výbušných lístků, kterýma v zemi udělám díru." Dořekl jsem vytáhl jsem kunai a ten jsem na rukojeti obalil výbušným lístkem. Zabodl jsem ho do země a ustoupil pár metrů. Složil jsem jednoduchou pečeť a lístek odpálil. "[i]Jak jsem si myslel, od někoho jako to monstrum by nemohla být slabá bariéra. Sloupky to staticky vydrží". Koukl jsem na devítku jestli je uvnitř v pohodě a šáhl jsem po dalším kunaii, který jsem chtěl umístit do již vytvořené díry předešlým výbušným lístkem. "Doufám, že se již monstrum nevrátí a já budu mít nějaký čas dostat devítku pryč z téhle šlamastiky". Dořekl jsem si sám pro sebe a připravoval se na další tah.
Tobias Ohara- Genin
Akuma Saito
Dění okolo se pomalu tišilo a čas zpomaloval. Nevnímal jsem vnější vlivy ani nic podobného. I když jsem byl uvězněn v Raitonové bariéře, bylo to moje nejmenší vězení. Hlava mě bolela a oko mi začalo pod náporem všech žilek rudnout. Rukama jsem pevně objímal rukojeť katanu a čekal, až to skončí. Co se však dělo? V mé hlavě nyní docházela k souboji mezi mým přesvědčením a Yinem...
Inside my head
Usazen na vysoké skále hledím na dějiště dole, vidím vše naprosto dobře, jakobych měl nějakou oční techniku, která by mi to umožňovala. Při těchto vnitřních promluvách s Yinem byla jedna věc dobrá, měl jsem obě oči. Užíval jsem si to tedy tak, že jsem často jen hleděl. Až po chvíli jsem si všiml, že vedle mě sedí moje kopie, celá pokrytá šedí. Oba jsme byli bez masky a hleděli, jak se vše vyvíjí. Byl jsem na nás patřičně hrdý, náš souboj jsem sledoval o to raději, svůj osud jsem neřešil.
Podívej se na to Akumo. Bojujeme tu, pokládáme životy pro naši vesnici, pro naše přátelé, pro všechny, jež považují Kirigakure za svůj domov. Přesto je tu jedna osoba, která jej pro nás nikdy nepoloží, tvůj Mizukage. Řekl Yin a ukázal mi prstem na Mizukageho, jak hledí na náš souboj a odvolává všechny jednotky, hlásajíc, že ti jsou stejně jen odpad, že bude jen dobře, když je vesnice ztratí! Tato slova mě někde uvnitř opravdu ranila. Vždyť jsem to byl právě já, kdo mu pomáhal se dostat z oné jeskyně v Iwě!
To nemůže být pravda, Mizukage by tato slova nikdy nepronesl... ne o nás!!... ne o mě... Řekl jsem poměrně s rozhořčením Yinovi, ale každým mým slovem má jistota ve slovech upadala. Yin si toho všiml velice brzy a věnoval mi široký úsměv, načež pokračoval. Ve všech ostatních vesnicích Kagové chrání svojí vesnici a její obyvatele, aby nemuseli padnout v niveč, uvědomují si důležitost svého "krále"!! V Kirigakure však všichni nasazují krk, aby přežil Mizukage, je to jen zku**nej pasák, pro něhož jsme všichni nahraditelný dě*vky! Byl by nejradši, aby jsme za něj všichni naskákaly do rány, aby si on tu svoji strachem pod*lanou pr**l zachránil! Když se objeví někdo, kdo je silnější než on sám, pošle na něj ostatní! Ani nechápu, jak se takovej egoistickej bast*rd mohl dostat na post Mizukageho, beztak se o to místo nikdo jiný neucházel! Já mám být zpodobněním zla, ale proti němu jsem já nejnepodlejší člověk na Světě! Řekl pěkně Yin z plných plic, až kapky jeho slin doletěly až na můj obličej, načež jsem se jen podivně zakroutil a otřel si tváře. V hlavě se mi přemítaly všechny křivdy a podrazy, co napáchal. Viděl jsem ho jako dítě, jak okrádá děti na pískovišti. Viděl jsem ho jako Shinobiho, jež zrazuje ty, jež ho měli rádi a to jenom kvůli vlastnímu zisku. Nakonec však vidím jeho samotného, jak stojí přede mnou a utrápenými očima se dívá do těch mých, zatímco se ozývá Yinův tenký a nyní i líbezný hlásek. Dokonce i smrt se pokusil obelstít...
Moje víra a učení mě říkaly, aby Yina na místě zabil, ale pravdou bylo, že to nešlo. Byl mojí součástí, tak jako já jeho. Olej a voda, nikdy nás nic dohromady nesloučí, ale bez jednoho z nás by nebyla dobrá polévka. Přemýšlel jsem nad tím vším. Bylo mi jasné, že většinu věcí, které mi Yin ukázal byly smyšlené, ale i zrnka pravdy byly v jeho poselství. Vskutku jsem viděl v Mizukagem spoustu špatného a pochyboval jsem o tom, že si své křeslo zaslouží, avšak jednu věc jsem mu upřít nemohl, nebýt něj a jeho obětování ostatních v extrémních měřítkách, nikdy by nevzešla Kirigakure jako jedna z nejsilnějších vesnic a nikdy by se z nás, z nové generace, nikdy nestali tak silní Shinobi. Jeho bezohlednosti, krutosti a horlivosti jsme se dostávali do podmínek, ve kterých jsme získávali zkušenosti.
Žádný člověk není bez chyb a Mizukage je toho důkazem. Možná je špatný jak říkáš, možná jsme jeho dě*vky, možná pro něj všichni naskáčeme do rány, nic to však nemění na tom, že je to náš Mizukage a i když pro něj všichni pomřeme, aby on mohl žít dále, uděláme. To je vůle Mlžné, tak nás vychovaly, tak budeme umírat. Možná se jednou ukáže, že máš pravdu a já jsem se spletl. Až ten den přijde, osobně se postarám, abych svoji chybu napravil... ale... během svého proslovu jsem chytil Yina pod krkem a přitáhl si jej až k nosu, načež jsem se na něj usmál já a on se na mě se zděšenýma očima díval. Do té doby tu budu pro něj, protože je to náš vůdce, teď se ztrať... S těmito slovy se iluze začala rozplývat a já opět začínal nabírat vědomí.
Jakmile jsem se dostal z boje vůči Yinovi, oddychl jsem si. Toto bylo poprvé, co se mi jakž takž podařilo Yina porazit a potlačit jej. Zkušení členové klanu to prý dokáží pokaždé a ti, co nedokážou ovládat jeho, jsou sami ovládání. Křečovitě jsem se držel katany a hleděl na bariéru, slova Tobiase jsem neslyšel, protože je říkal, když jsem byl ve svých myšlenkách, ale i tak jsem se nakonec sám složil k zemi, ležíc a užívajíc si své vítězství.
Akuma Saito- Buntaichō
Moje aktuálne šťastie bolo znova v tom, že som sa vôbec od jeho ruky posunul aspoň o kúsok ďalej. Keby som zostal na mieste, kde ma i prvotne spútal, mal by som ešte väčší problém, než som mal teraz. A to už je čo povedať! Vďaka pare som totiž nevidel, čo robí a preto som to musel zistiť až z toho krátkeho momentu, keď som ho zahliadol v jeho rýchlom presune ku mne a následne útoku. Skutočne bol ako tank. Nebolo to len jeho celkovou výdržou, ale s tým otravným Dotonom a viditeľne silným telom človeku ako tank pripadal aj keby ním vlastne nie je! Mal som len smolu, že teraz vzhľad neklamal. V každom prípade som nemal veľa času. Dostal sa ku mne až príliš rýchlo a dobre som vedel, že už môžem celé svoje Taijutsu vynechať, pretože by už bolo úplne o ničom. Tak, ako aj on, som i ja teraz hodlal využiť pár svojich ďalších techník. Či budú však rovnako účinné, to už som znova mohol len hádať. Akonáhle sa dostal k mojim klonom, hneď som sa odrazil od zeme dozadu, preč od neho, nechávajúc klonov, aby ho zdržali aspoň na pár sekúnd, hoc aj to mi prišlo, že očakávam príliš veľa. Dopadol som na nohy a ostal sa dívať smerom ku Takaovi. Nebol som od neho stále príliš ďaleko, no skôr, než by sa ku mne mohol dostať, som celkom jednoducho podvihol ruku a prstom na neho namieril. Nečakal som na nič, chcel som aspoň vyskúšať silu techniky Mizudeppō no Jutsu, keď som z prsta doslova vystrelil väčšiu kvapku vody, ktorej sila bola natoľko veľká, že normálneho človeka dokázala prestreliť a ešte pokračovať s rovnakou silou smerom ďalej. Či to bude fungovať aj proti jeho Dotonu, to už som len hádal a práve aj testoval, no bol som nútený spraviť ešte čosi naviac, pretože som mal taký pocit, že táto strela je skutočne málo proti nemu. Po vystrelení som sa teda znova začal vzďaľovať a pritom som poskladal iba pár pečatí. Hmla okolo nás začínala už trošku miznúť, ale stále nie dostatočne, takže sa mi sledovanie Takaa trošku sťažovalo každým metrom navyše, čo som sa od neho pohol ďalej. Musel som sa hold spoliehať na svoje schopnosti a orientáciu v hmle, nič iné mi neostávalo. Predovšetkým som ale ukončil skladanie pečatí a ostal som stáť na mieste, len držiac ruky v poslednej z nich a dívajúc sa všade naokolo. Bolo mi jasné, že po tejto technike bude moja sila oveľa znížená a možno mi aj jej použitie príde osudné, no.. zvysoka som na to už kašľal a hodlal som to spraviť tak či tak. Ostávalo mi už iba vyčkať na ten najlepší moment, keď som práve vyčkával na Takaa a jeho ďalší útok. Mohlo to tak vyzerať, akoby som sa už nechával napospas jeho útokom, pretože nebolo bezpečné sa zastaviť na mieste a čakať útok z ktovie ktorej strany, no.. asi som si skutočne stále veľmi veril, keď som to takto riskoval a podnikal takýto krok..
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Ako šlo očakávať, celý vývoj súboja sa obracial v môj prospech. Nech už bol Meizo silný ako chcel, čo si potvrdil aj sám, sám nedokázal vzdorovať a ja som začínal mať pochybnosti, že bojujem práve s tým Hoozukim. Mal množstvo príležitostí zaútočiť za pomoci svojich techník, ale zatiaľ som nevidel použitie takmer ani jednej z nich, čo ma na jednu stranu sklamalo, avšak na druhú stranu potešilo, ako dobrá správa že sa tento súboj nepretiahne. Hakuei skončilo. Tento útok nevyšiel, jediné na čom záležalo bolo prežitie, pretože nasadzovať svoj život som pre takúto hlúposť nemienil. Chcel som utiecť ako najrýchlejšie to šlo, ale vďaka nim to nebolo práve najľahšie. Vykročil som teda dopredu.
"Nemožné.." Prehovoril som po chvíli, asi pár sekúnd nato ako som zničil jeho vodné klony, ktoré ma mali v zúfalosti zastaviť. To čo však prišlo po tom, neočakával nikto z nás, ani ja a podľa všetkého ani samotný Meizo, ktorý teraz mohol zahliadnuť ako som sa pri behu k nemu zastavil a ostal stáť skamenený na mieste, nechápajúc ako sa niečo takéto stalo. Mal som na sebe dotonovú stenu, to áno, celý z kameňa v ťažko preniknuteľnej obrane, avšak tá nedokázala pokryť jeho vodnú zbraň, vystrelenú naslepo, ktorá zasiahla ľudský najdôležitejší orgán, srdce. Priami priestrel, ktorý sa prevŕtal cez stenu, pretrhol mi srdce a zasiahol zem za mnou. Zdesene som sledoval na dieru v mojej hrudi, z ktorej sa vyvalila krv a začala dopadať na zem. Bol to naozaj majstrovský ťah od Meiza, napriek faktu že to nebolo dokonca ani jeho zámerom, dokázal niečo čo ešte nikto. Obral ma o srdce, a v tejto bitke, bol jediný kto ma dokázal takto oslabiť. Netrvalo dlho a para začala ustupovať, Meizovi vtedy padol pohľad na mňa, nato ako som padol do pokľaku a v smrteľnom opojení som dopadol bez duše k zemi, kde som sa rozvalil a ostal ležať, mŕtvy a nedýchajúci. V tom istom momente sa začalo otepľovať, moja technika Hyoutonu pomaly končila.
Na druhej strane bojiska sa zvádzal iný boj, a to práve Tobiasov pokus o to aby vytrhol kolíky spod zeme tým, že ich nechá vybuchnúť. Avšak, než však stihol túto hordu výbušných lístkov odstrániť, niečo si mohol povšimnúť, a to ako sa steny priblížili a zaujali podobu bodcov, ktoré všetky mierili na Akumu. Z toho bolo jasné len jedno, a to ako naruší obal tejto bariéry, neodstránia nezničí len ju, ale zabije aj Saita. Musel premýšľať, dalo sa to odstrániť buď zničením toho monštra, ale bola tu aj iná možnosť ako úplná deštrukcia ktorá by mala za následok kolaps celej techniky a spôsobiť Akumovi smrť. Ak sa Tobias poriadne prozhliadol po okolí, mohol si všimnúť, že kolíky ktoré držali bariéru pokope mali istú postupnosť, na každej z nich bolo vyzobrazené niečo iné. Na jednom bolo srdce, ďalšie malo podobu podivných červov a na treťom kolíku bola vyzobrazená podivne zdeformovaná tvár. Pri hlbšom skúšaní ho mohlo niečo napadnúť, jeden z kolíkov sa dal odstrániť, bez toho aby sa mechanizmus spustil a zabil Akumu. Ale ktorý to bol? A čo znamenali tie obrazce?
"Nemožné.." Prehovoril som po chvíli, asi pár sekúnd nato ako som zničil jeho vodné klony, ktoré ma mali v zúfalosti zastaviť. To čo však prišlo po tom, neočakával nikto z nás, ani ja a podľa všetkého ani samotný Meizo, ktorý teraz mohol zahliadnuť ako som sa pri behu k nemu zastavil a ostal stáť skamenený na mieste, nechápajúc ako sa niečo takéto stalo. Mal som na sebe dotonovú stenu, to áno, celý z kameňa v ťažko preniknuteľnej obrane, avšak tá nedokázala pokryť jeho vodnú zbraň, vystrelenú naslepo, ktorá zasiahla ľudský najdôležitejší orgán, srdce. Priami priestrel, ktorý sa prevŕtal cez stenu, pretrhol mi srdce a zasiahol zem za mnou. Zdesene som sledoval na dieru v mojej hrudi, z ktorej sa vyvalila krv a začala dopadať na zem. Bol to naozaj majstrovský ťah od Meiza, napriek faktu že to nebolo dokonca ani jeho zámerom, dokázal niečo čo ešte nikto. Obral ma o srdce, a v tejto bitke, bol jediný kto ma dokázal takto oslabiť. Netrvalo dlho a para začala ustupovať, Meizovi vtedy padol pohľad na mňa, nato ako som padol do pokľaku a v smrteľnom opojení som dopadol bez duše k zemi, kde som sa rozvalil a ostal ležať, mŕtvy a nedýchajúci. V tom istom momente sa začalo otepľovať, moja technika Hyoutonu pomaly končila.
Na druhej strane bojiska sa zvádzal iný boj, a to práve Tobiasov pokus o to aby vytrhol kolíky spod zeme tým, že ich nechá vybuchnúť. Avšak, než však stihol túto hordu výbušných lístkov odstrániť, niečo si mohol povšimnúť, a to ako sa steny priblížili a zaujali podobu bodcov, ktoré všetky mierili na Akumu. Z toho bolo jasné len jedno, a to ako naruší obal tejto bariéry, neodstránia nezničí len ju, ale zabije aj Saita. Musel premýšľať, dalo sa to odstrániť buď zničením toho monštra, ale bola tu aj iná možnosť ako úplná deštrukcia ktorá by mala za následok kolaps celej techniky a spôsobiť Akumovi smrť. Ak sa Tobias poriadne prozhliadol po okolí, mohol si všimnúť, že kolíky ktoré držali bariéru pokope mali istú postupnosť, na každej z nich bolo vyzobrazené niečo iné. Na jednom bolo srdce, ďalšie malo podobu podivných červov a na treťom kolíku bola vyzobrazená podivne zdeformovaná tvár. Pri hlbšom skúšaní ho mohlo niečo napadnúť, jeden z kolíkov sa dal odstrániť, bez toho aby sa mechanizmus spustil a zabil Akumu. Ale ktorý to bol? A čo znamenali tie obrazce?
Zrak som nakoniec nemusel upierať nikam do strán. Uprel som ho pred seba do miznúcej hmly, zatiaľ čo som stále držal ruky v poslednej pečati a hypnotizoval siluetu silnejšej postavy, ktorá sa po chvíľke vytvorila. Takao sa viditeľne bez problémov dostal cez klonov a veľmi rýchlo by sa mu to podarilo i ku mne, avšak namiesto toho iba spravil pár krokov, dosť natoľko aby som ho zazrel, načo ostal stáť s prekvapeným výrazom. No, musím priznať, že som mal rovnaký výraz. Tušil som síce, že Mizudeppō no Jutsu je silná technika s naozaj brutálnou prieraznosťou.. vlastne by bola táto technika schopná i zabiť dvoch ľudí za sebou, ak to ešte nebolo málo! Ale doteraz som pochyboval, že to na jeho Doton bude účinné, čo sa však ukázalo ako nesprávny pohľad. Práve v tejto chvíli som stiahol pohľad na jeho hruď, kde sa jasne tvoril červený fľak od krvi tečúcej z diery, ktorú som mu technikou v tele vytvoril. Teda, náboj cez neho preletel ako nič, takže krvácal z dvoch rán, ale to už bol detail. Oveľa viac ma zaujímalo to, ako sa po momente spustil na kolená a následne padol na zem i zvyškom tela. Nadvihol som obočie a naklonil hlavu, pričom som opatrne spravil krok bližšie. Viedol som už viacero bojov, ktoré ma aspoň trošku naučili, že nemám veriť tomu, čo vidím a radšej nech sa uistím. Otázkou teraz zostávalo.. bolo bezpečné sa k nemu priblížiť? Mohla to byť pasca, mohol to byť len klon či čosi podobné.. dokonca mohol mať aj schopnosť, ktorá by ho i cez takéto zranenie dostala, to som nemohol vedieť! A o Jiongu som vedel len veľmi málo, doteraz mi vlastne nejako.. moc ani ešte nenapadlo, že vôbec proti Jiongu bojujem. Možno práve preto som odignoroval fakt, že má v zálohe ešte ďalšie životy a jednoducho som pomaly začal kráčať bližšie. Nakoniec som zastavil asi na 3 metre od jeho bezvládneho tela, pričom som ostal iba v tichosti stáť a pozorovať ho. Keby sa čokoľvek pokazilo, mal som stále jednu techniku v zálohe a druhú v pláne. Popravde som ale dúfal, že sa čosi pokazí.. ktovie prečo.. Namiesto toho, aby som sa priblížil až úplne k nemu som ale iba vytiahol jeden kunai z kapsy. Ten som si na prste zatočil, načo som sa iba natočil ku Takaovi a švihol rukou, čím som kunai hodil priamo na neho. Popravde, mal zasiahnuť približne jeho chrbát, snáď akoby som ho tým kunaiom chcel ďobnúť a presvedčiť sa, že sa už fakt nepohne alebo áno. Prísť až k nemu a zisťovať to z takej blízky som ale skutočne nehodlal, preto som si i ďalej držal aspoň takýto menší odstup. Istota je istota!
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
Když jsem se chystal k odpálení a narušení nosnosti té bariéry, bariéra se začala přeformovávat. V okamžiku kdy jsem stál a civěl na 3 sloupy na kterých se vyzobrazily 3 symboly.
Každý symbol byl jiný a já věděl a mě došlo, že to bude mít co dočinění se zníčením tý bariéry. "Srdce, divná tvář..... a něco jako červ ?" Pokrčil jsem rameny a přemýšlel. "Něco mě napadlo! Srdce může znamenat postavu toho soupeře, ta divná tvář znázorňuje to monstrum proti kterému jsme bojovali.... jediná věc tedy co sem zapadá není ten červ." Zaměřil jsem se tedy na sloup se symbolem jakýhosi červa a poslední vší silou co jsem měl jsem do něj praštil. Těsně před ránou jsem pohlédl na devítku a řekl: "Pokud se mýlím... odpusť mi."
Každý symbol byl jiný a já věděl a mě došlo, že to bude mít co dočinění se zníčením tý bariéry. "Srdce, divná tvář..... a něco jako červ ?" Pokrčil jsem rameny a přemýšlel. "Něco mě napadlo! Srdce může znamenat postavu toho soupeře, ta divná tvář znázorňuje to monstrum proti kterému jsme bojovali.... jediná věc tedy co sem zapadá není ten červ." Zaměřil jsem se tedy na sloup se symbolem jakýhosi červa a poslední vší silou co jsem měl jsem do něj praštil. Těsně před ránou jsem pohlédl na devítku a řekl: "Pokud se mýlím... odpusť mi."
Tobias Ohara- Genin
Strana 23 z 33 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 28 ... 33
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 23 z 33
Povolení tohoto fóra: