Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlavní brána Kirigakure

+64
Mikasa Aomine
Killunia
Michie Ai
Akemi Kagayaki
Atsuka
Sarada
Kisuke Uchiha
Tatsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Mizuki Netsu
Natsuki Uzumaki
Airis Shiroyaki
Rokuro
Misha Haybushi
Seito Senju
Faito Dansaku
Tobias Ohara
Goku
Hakuei
Hana Ichiro
Takao Hanare
Hisa Kaguya
Kenji Uesugi
Reina Kana
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Rin Saito
Nizashi Shiroi
Hine Kureta
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Crystal Takaishi
Keigo Nakagami
Kiseki Mirakuru
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Kirin Yakushi
Civil
Kairi Utsushi
Sora no Sen
Yoko Terumi
Anbu
Rei Casius
Gats Terumi
Ruko Terumī
Takeshi Kenpachi
Naoki Utsushi
Kataro Terumi
Sadao
Junka
Totsuki
Kioshi Hoshigaki
Akio
Hirin
Akira Hitsumi
Shin
Hoozuki Meizu
Daisuke Utsushi
Bijuu
Shinobi
Yogi
Kashike
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
68 posters

Strana 30 z 33 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Next

Goto down

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 30 Empty Hlavní brána Kirigakure

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 13, 2013 7:40 pm

First topic message reminder :

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 30 23008-kirigakure_super
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Hlavní brána Kirigakure - Stránka 30 Empty Re: Hlavní brána Kirigakure

Příspěvek pro Yoko Terumi Wed Apr 29, 2015 3:38 pm

Prižmúrila som naňho oči. Fajn. Takže budeš teda nemý...a...tak trochu...no...tupý. Nie, to je prisilný výraz. Negramotný. Tak. Zaškerila som sa naňho. No, prečo taký chcel byť, to mi je vážne záhadou, asi má strach z ľudí. Eh. Nemám ich pri sebe veľa, len keby som náhodou na zmrzku zašla alebo tak, ale...Bolo mi to trochu blbé hovoriť, keďže som k tomu rodičov nikdy nevyužila a asi by neboli veľmi nadšení. Ale čo už. ...moji rodičia bohatí sú. Mohla by som ich o tých pár tisíc požiadať. Navrhla som, pripravená vrátiť sa späť domov. Nebola som tým práve dva krát nadšená, ale to nevadí.
Yoko Terumi
Yoko Terumi
Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 278

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Wed Apr 29, 2015 3:50 pm

Videl som, že má asi problémy doniesť tie peniaze ale ak by boli naozaj také veľké odmietla by to. Ja som to po nej nežiadal nasilu ale iba z jej vlastnej vôle.
"Dajme tomu. Inak by sa to nedalo ale najlepšie by bolo to, žeby si vôbec nemusela kvôli mne klamať a šla do konohy sama. " Toto som povedal až po tom všetkom, čo dohovorila. Než mala námietky chcel som svoje tvrdenie odôvodniť. "Ten hostinec je veľmi nebezpečný a mohli by sme tam obaja zomrieť, takže by bolo lepšie, keby som tam šiel sám a ty by si medzi tým zisťovala informácie v konohe. Problém je ale asi ten, že mi asi neveríš a len tak by si mi tie peniaze do ruky nedala že? Keď tak by som ti mohol niečo zastaviť." Neviem presne čo by som jej mohol dať ale ak pôjde so mnou určite by si niečo našla. Ak je aspoň trocha nedôverčivá, ako ja určite by mi ich nechcela dať.  Za ďalšie to čo som hovoril bola pravda, môže sa stať, žeby sme tam zomreli a ja som ju nechcel mať na svedomí. Ak už by som mal zomrieť tak nech som v tom sám však aj tak ma tu nikto nepozná a ešte by si to ani nikto nevšimol.  

Naposledy upravil Kiseki Mirakuru dne Wed Apr 29, 2015 8:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Počet příspěvků : 279

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoko Terumi Wed Apr 29, 2015 4:25 pm

Už už som chcela namietať, ale pri jeho ďalších slovách som sa zarazila. Možnosť smrti? Nevystrašilo ma to, aj keď to tak mohlo vyzerať. Nebála som sa jej. Ba práve naopak. Ak by k tomu vážne došlo, neutiekla by som, postavila by som sa jej čelom ako správna kunoichi. Nedovolím, aby si tam šiel sám, nech je to už akékoľvek riziko. Zamrmlala som a strčila ruky do vreciek. Počkaj, zájdem za rodičmi, hneď som späť. Otočila som sa na päte a rozbehla sa späť do dediny.
Trvalo asi takých...pätnásť až dvadsať minút, kým som sa vrátila a v ruke som držala mešec peňazí. Rodičia síce neboli práve najochotnejší, ale tak čo, peňazí mali dosť a tieto som potrebovala na misiu. Neviem, kde ten hostinec je, takže vedieš ty. Usmiala som sa naňho.
Yoko Terumi
Yoko Terumi

Počet příspěvků : 278

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiseki Mirakuru Wed Apr 29, 2015 8:16 pm

Chcel som jej to vyhovoriť ale bola taká rýchla, že som jej na to nestihol nič povedať. Radšej by som tam chcel ísť sám. Na miesto, kam sme mali namierené, nám naše hodnosti aj tak príliš nepomôžu. Sú tam shinobi vysokých hodností, takže tam boj aj tak vyvolať nesmieme. Ja som ho predtým bojoval ale mal som pomerne šťastie, ako som vyviazol. Pustiť sa do hádky s dievčaťom asi nieje príliš dobrý nápad. Nechám to teda tak, však už som tam raz bol a až na ceste odtiaľ boli problémy. Až keď som hľadal samotného Tetsuyu. Najlepšie by bolo, keby tam bol práve on ale o tom som pochyvoval. Po chvíľke čakania sa tam objavila Yoko aj s peniazmi. "Dobre si ich ukry nech ti nevypadnú... koľko ich tam máš?" Opýtal som sa a naznačil som rukou, že vyrážame.
(presun = Hostinec Zlaté oko)
Kiseki Mirakuru
Kiseki Mirakuru
Genin
Genin

Počet příspěvků : 279

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akuma Saito Sat May 09, 2015 8:31 pm

Akuma Saito

S batůžkem na zádech, maskou na obličeji a zbrojí na sobě jsem se vydal směrem k přístavišti, potřeboval jsem se nalodit. A najít správný spoj. Když jsem došel a pohlédl jsem na bitevní pole, kde ztratil život jeden z legendárních mužů Kirigakure.
"Chci být víc jako ty..."  Řeknu si v duchu. Zhluboka se nadechnu, zatímco přemítám poslední chvíle, které jsem s Meizem prožil. No on už nežil, ale hleděli jsme si až neskutečně dlouho do očí. Ale musel jsem jít. Musel jsem jít a získat něco výjimečného. V hlavě se mi totiž rýsoval geniální plán. Bohužel se však začal ozývat i Yin... to bude otravná cesta.. 

//Kirigakure (Přístaviště) ->Yu no Kuni -> Oto no Kuni -> Tetsu no Kuni -> Takigakure
Akuma Saito
Akuma Saito
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 390

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Sat May 16, 2015 10:51 am

Už to byla nějaká chvilka, co jsem naposledy stanula před touto branou. Přesto že Kirigakure byla slavnostně vyzdobená a největší známky proběhlých bojů byly úspěšně odklizeny, přesto zde byly patrné některé změny. Přinejmenším sochy s maskami členů Hakuei. Celá ta podívaná byla docela depresivní.

Najít bránu bylo dnes jednodušší než kdykoliv dřív. Zástupy lidí se hrnuly do vesnice. Slavnosti budou určitě velkolepé. Opět jsem se nemohla zbavit napětí okolo břicha, jak jsem se blížila ke strážím. Byla jsem oblečena svátečně a pro nezkušené oko jsem mohla jednoduše zapadnout mezi civilisty. Zároveň jsem nebyla jediný takový shinobi v blízkém okolí. Byla jsem velice zvědavá, zda bude kontrola tak přísná, jako v předchozích případech.

Nakonec to skutečně dopadlo tak, jak jsem předpokládala. Bez problémů jsem byla vpuštěna do vesnice a mohla pokračovat až na nádvoří.
Přesun

Naposledy upravil Hyuuga Mikomi dne Sat May 16, 2015 6:49 pm, celkově upraveno 1 krát
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi
Velitel Konohagakure policie *ADMIN
Velitel Konohagakure policie *ADMIN

Počet příspěvků : 395

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Sat May 16, 2015 6:29 pm

Brány jsou od dnešního dne do dalšího oznámení otevřeny pro všechny bez kontroly!!!
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sun May 17, 2015 7:09 pm

Po niekoľkých hodinách cesty sme prišli k bráne Kirigakure, bola otvorená a dalo sa prejsť bez kontroly, preto som pokračoval v ceste a sem tam pokukoval po Airis. "Tak ako sa darí v nemocnici?" Začal som sa trošku zaujímať, aby tu nebolo blbé ticho a jednoducho som sa chcel niečo dozvedieť. Pomaly sme prešli spoločne cez bránu a pokračovali hlbšie do dediny. Popravde už pri bráne bolo dosť ľudí a stačilo ísť viac menej s davom, ktorý najskôr smeroval do hlavného miesta diania sa celej tejto slávnosti.
Uvedomil som si, že som na slávnosť nie boh vie ako oblečený, mal som klasické čierne nohavice a sivé tričko k tomu, na druhú stranu som neplánoval ísť na bál tancovať, takže to bolo celkom v pohode, tu von boli ľudia oblečený úplne normálne.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Sun May 17, 2015 8:33 pm

Cesta trvala dlho, ale nijako mi to neprekážalo, bola som opäť vo forme. Zastavili sme sa až pri Kirigakurských bránach, ako dlho som tu len nebola. Ani si nepamätám, kedy naposledy som tu stála.
Rokuro mi položil celkom prekvapujúcu otázku. No, v poslednej dobe nemám vôbec čas. Musím sa starať o ťažko zranených pacientov, zaúčať nádejných medikov a podobne. Začína mi to liezť na nervy už, ale keď už nič, aspoň si trochu oddýchnem tu. Povzdychla som si. Ale dosť už takýchto rečí, poďme priamo tam, nie? Jemne som sa usmiala, otočila na opätku a ladným krokom prešla cez bránu. Bola som na ten festival strašne zvedavá. (presun)
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Tue May 19, 2015 5:27 pm

Taktiež som prišla do Kirigakure. Už pred ňou ma však čakalo celkom podivné prekvapenie. Sochy ktoré na sebe mali naukladané masky Hakuei, otočené v Kirigakure v pokornom geste. Bol to naozaj zvláštny jav. Mala som pocit, že Kirigakure na tieto slávnosti všetkých pozvala práve kvôli tomu, že sa chceli ukázať.. že sa nás neboja.. že sa neboja ničoho a ukázať taktiež to, čo sa má stať s každým ich nepriateľom. Podľa mňa to bol celkom trúfalý akt, no nemyslela som si, že sa sem dostanú kage osobne. Nakoniec som prešla bránami a zamierila som si to do dediny.. aj keď moja navigácia niekde, kde som nikdy nebola.. mohla byť zaujímavá. 
(presun)
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki
Tokubetsu Jounin (Kyuubi no Jinchuuriki)
Tokubetsu Jounin (Kyuubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Wed May 20, 2015 6:48 pm

Tak jsem konečně dorazil společně se Saradou k bráně. Myslel jsem, že cesta bude namáhavá, ale tělo to sneslo dobře. Vypadá to, že už jsem plně zdráv. Otočil jsem se k Saradě a trochu se pousmál. ,,Tak jsme tady. Určitě to bude vynikající." Přikývl jsem hlavou a zároveň se vydal pomalým krokem na slavnost. Sám jsem byl na to zvědavý a zároveň se i těšil.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Thu May 21, 2015 8:20 am

Dobře trochu jsem nepočítala s tím, že poletíme tak rychle a já budu ve finále rozcuchaná. Přistáli jsme u brány. Seskočila jsem a protáhla se.
"No tady jsme dlouho nebyli. Díky pánové." kývnu na draky a jen co budou jejich hřbety prázdné, tak zmizí.
"No je to na Vás, zaveďte nás k Mizukagemu." usměju se na Toujoua a výhružně na ty dva Kaguyi
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Thu May 21, 2015 12:39 pm

Dopadol som na zem, po čom som sa pozrel na Reinu, ktorá po mne chcela, aby som ich zaviedol ku Mizukagemu.
"Nemám v pláne ďalej pozostávať vo vašej spoločnosti." Odvetil som a rukou som naznačil jednoduchú pečať. Okolo mňa sa rozvírila hmla, ktorá sa následne "rozprskla" a ja som sa nachádzal inde. Samozrejme sa nejednalo o žiadnu časopriestorovú techniku, ale o shunshin. Narozdiel od toho, čo využívajú v konohe, som však moju dráhu nezakril lístkami, ale práve už spomínanou rozprsknutou hmlou.
(presun)
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Počet příspěvků : 781

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Thu May 21, 2015 4:25 pm

Prileteli sme pred brány Kirigakure no Sato, čo bolo celkom príjemné. Cesta poníkala celkom pekný výhľad z hora na krajinu. Trošku ma to fascinovalo. Keď sme pristáli, zosadla som z draka. Prišlo mi celkom ironické ako ten modrovlások z Kiri odmietol požiadavku Reiny, no nebolo to moc slušné, ale čo už jednoducho to odmietol. Ja som si počkala na Tatsuyu a zasa som sa k nemu pridružila. Naklonila som sa k nemu a povedala mu potichu. "Mohli sme predsa radšej ostať u mňa nie?" Trošku som namietala, moc som z tejto návštevy nemala dobrý pocit. Potom som sa zas trošku odlepila od Tatsuho a prešla som bližšie k Reine. "Nejaké rozkazy Otokage-sama?" Spýtala som sa jej, pre istotu nevedela som vlastne ani len to či sme tu ako jej ochranka, alebo sprievod, či čosi iné.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 425

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Thu May 21, 2015 5:01 pm

Počkala jsem až Toujou odejde. Otočila jsem se na Tetsuyu.
"Plán trochu selhává, uvidíme jak na nás bude reagovat Mizukage." řekla jsem,protože jsem mu za letu slíbila, že mu pomůžu. Bylo mi jasné, že v tuhle chvíli ví Faito o všem co se stalo a že jsme tu. Nevím jestli jsem se měla obávat toho, co bude po slavnosti, nebo toho že za svou změnu k lepšímu budu opět pykat. Společnosti se člověk prostě nezavděčí, prostě bude jen dál provokovat dokud opět nenarazí nebo dokud nezemřu.
"Rozkazy?" podívala jsem se na bránu do vesnice. Proč jsem se vlastně rozhodla jít se podívat? Abych naštvala ostatní? Už zase. No fajn, když to tak společnost chce, proč ne.
"Pořád tu jste jako moje ochranka, nic méně bavte se, nevyvolávejte žádné šarvátky, ať nemáme další problémy. Zkuste se trochu kontrolovat. Půjdeme teď hned pozdravit Mizukageho a předat mu dárek, a pak máte rozchod." řekla jsem a čekala, co na to řeknou.
"Až se vám bude chtít domů, řekněte si!"
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Kaguya Thu May 21, 2015 5:52 pm

Sotva jsme přistáli, následoval jsem Reinu, až bylo divný, že jsem v její společnosti tak dlouho. Ale jen potvrdila mé myšlenky a já to začínal brát vážně. S podivem! Ne, že bych se hodlal chovat jako řádná ochranka, spolehlivost nebyla moje nejsilnější stránka, ale celá ta situace mi přišla divná, přitažená za vlasy, takže jsem se rozhodl, že se pro jednou nebudu chovat jako rozmazlenej spratek, ale jako rozmazlenej jonin.
Vyposlechl jsem si Reinu a kývl na souhlas. Když Tou odešel, přišlo mi to celé ještě divnější a skoro jsem litoval, že už ho nemám na očích. Teď už jsem ho bral jako hrozbu.   Byl jsem si jistý, že mezi tím setkáním, obrazy, které jsem jen tak viděl a tímhle výletem je nějaká spojitost, její konkrétní podoba mi ale unikala a to jsem neměl rád. Tvářil jsem se ještě nasraně*i než obvykle.
Jako vždy, ani tentokrát jsem necítil potřebu vyjadřovat se, takže jsem jen postával, jako by se mě to vůbec netýkalo a přemýšlel, co bych měl asi tak dělat. Normálně bych už dávno hledal cestu k nejbližšímu baru, ale jednak při pohledu na Tatsuyu a Mizuki mi došlo, že brácha mi parťáka asi dělat nebude a jednak jsem chtěl být při vědomí. Alespoň prozatím..
Tetsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 79

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Thu May 21, 2015 10:07 pm

Vypočula som si Reinu, plán bol celkom jednoduchý a nevyznelo to náročné, takže som dúfala, že to prebehne všetko bez problémov, niekde sa s Tatsuyom a po prípade jeho bratom lepšie spoznám. "Hai." Odpovedala som Reine celkom jednoducho. Znova som prišla bližšie k Tatsuyovi. "A hlavne žiadne blbosti." Povedala som mu skôr tak poučne. Predsa len sme si tu mali oddychnúť a v to som aj dúfala. Už som len počkala na rozkaz ísť do sály a keď zaznel dala som sa na cestu.
Presun
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 425

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Fri May 22, 2015 5:44 am

Pri letu mi bylo lip nez pri normalni chuzi a to jsem opravdu necekal! Bylo to bozi. Kdyz jsme ale prostali v Kiri, mou pozornost dostala Reina, konkretne jeji rozcuchany vlasy. Potichu jsem se zasmal a pomohl Mizuki ze hrbetu toho okroveho draka. Chvili jsem jen tak stal a pozoroval brachu. V tom me ale Mizuki zaseptala pomerne dost prijemnou vec. S usmevem jsem kyvl hlavou a polibil ji na celo. V moment kdy sla za Reinou jsem ji prstem ukazal, ze jdu k brachovi. Chytl jsem ho kolem ramen a bouchl mu do hrudi. "Pujdes semnou a Mizuki, jasny? Chci vas seznamit. A ne ze budes porad tvarit jako kakabus." Teda, on se tak tvaril normalne, ale momentalne jeste vic nez normalne byli zvykem. Pak jsem jen Mizuki chytl za ruku, kyvl hlavou na znak ze chapu, pak koukl na bratra kteremu jsem naznacil, at jde s nama a odesli jsme. Presun
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 396

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Fri May 22, 2015 7:01 am

Kývla jsem na ně. Snad Mizuki dokáže zkrotit ten kaguyovský temperament. Zrovna teď by se to hodilo. Věřila jsem, že mě nezklamou. Jsou to přeci mí shinobi.
Usmála jsem se a vyrazili jsme za Mizukagem.

(přesun)
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tetsuya Kaguya Fri May 22, 2015 10:30 am

Vlastně až ve chvíli, kdy mi Tatsu skoro vyrazil dech, jsem se nějak probral z myšlenek. Vážně mě to otravovalo, protože já nebyl zrovna stratég a neplánoval jsem si svoje kroky na pár dní dopředu. Nebavilo mě to, tak proč s tím začínat teď..
Nakonec jsem k němu jen zvedl pohled a ironicky se ušklíbl. Byla to u mě takový obdoba úsměvu, takže mohl být spokojený. "Takže Mizuki jo?" zopakoval jsem a pohlédl na ni. Pořád jsem ten jejich vztah tak nějak nepobíral, znal jsem přece Tatsuyu, ale tím víc mě to zajímalo. "Fajn." oznámil jsem nakonec a společně s nimi a blondie se vydal dál do vesnice.
-Přesun-
Tetsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 79

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sun May 24, 2015 3:01 pm

Po dost dlouhé cestě jsem já, i děti jak jinak, dorazil ke Kirigakurské bráně. "Tak jsme tady.." Šeptnul jsem směrem k dětem, které se před chvílí probudili. U brány jsem pozdravil a jelikož byl festival mohl jsem jít dál bez jakékoli kontroly. Neveděl jsem jak jsem na tom, co se týče toho útěku. Neveděl jsem zdali už mě prohlásili za nukenina nebo ne a proto jsem měl nasazenou svou kápi. Kapě byla mé poznávací znamení. Měl jsem ji schválně ? Kdo ví, ale hlavní bylo že mi do obličeje mohl někdo vidět jen s těží. (přesun)
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarada Sun May 24, 2015 3:17 pm

Společně jsme dorazili až před bránu. Chvíli jsme měla problém vnímat, mlha v okolí mi nevadila, ale spíš jsem se cítila nesvá, ani jsem nevěděla proč mám ten pocit, ale bylo to tím, že jsem snad byla v jiné vesnici a připadala si tak...v nebezpečí? No, asi jsem už začínala blbnout. Potřebovala jsem se uvoklnit a ne nad vším tak moc přemýšlet. Protáhla jsem se kývla s úsměvem hlavou. "Yosh, tak jde se." Zazubila jsem se do široka a pomalu se vydala k slavnosti spolu se Seitem.

Přesun
Sarada
Sarada
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 82

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Atsuka Wed May 27, 2015 7:00 pm

Nebola som príliš zvyknutá cestovať po vlastných na dlhé vzdialenosti. Nebola som ten typ osobnosti. Každopádne som však nakoniec dorazila. To kde som sa vytratila. To kam som sa vytratila z kancelárie Raikageho, som si nechala pre seba. Ani som netušila, či vôbec mladý Raikage vie, že som sem prišla. No bola som jeho zástupca a on sa sem očividne nechystal. Niekto z Kumo sem prísť musel. Spolu so mnou prišlo aj niekoľko hostí Kumogakure. Prevažne ne-shinobi, ktorý si chceli užiť festival. 
Prešla som cez bránu a môj doprovod som nechala ďaleko za sebou. Bol čas.. privítať Mizukageho. Bola som zvedavá, aky na mňa bude mať Faito názor. Možno tu tiež stretnem niekoľko známych tvárí.
(presun)
Atsuka
Atsuka
Juudaime Raikage
Juudaime Raikage

Počet příspěvků : 267

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akemi Kagayaki Wed May 27, 2015 8:22 pm

Došla jsem z Konohy až sem. Po delší době budu zase v až příliš velké společnosti, ale tak co už. Jediné co jsem chtěla byly informace, možná něco dobrého k pití a pak možná nějaká zábava, u které se nebudu muset druhý den pozastavit a trávit snídani. Hold, milovala jsem tyto oslavy a už moje samotná dedukce mi z člověka řekla někdy až příliš. "Yosh, jde se na to." Mile jsem se usmála a vešla do vesnice.

Přesun
Akemi Kagayaki
Akemi Kagayaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Michie Ai Mon Jun 01, 2015 6:07 pm

U brány Kirigakure jsem se ani moc nepozastavovala a spíše lehkým tempem pokračovala dál. Je pravda, že jsem se sem nikdy nepodívala, ale tohle nebyly věci, které by mě lákaly. Lákala mě zábava a zvědavost z toho, jak takhe slavnost vůbec dopadne. Krátce jsem se zorientovala, pár lidí se poptala a vydala se za podle nich největším ruchem a zábavou. Vydala se sem většina z vesnice a nebyla bych to já, kdybych si tohle nechala uniknout! S lehkým úsměvem pohrávajícím mi na rtech jsem se ztratila v uličkách té všemi známé a obávané Kirigakure. Ale.. Zatím mi nepřišla tak strašidelná.

(Přesun.)
Michie Ai
Michie Ai
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 30 z 33 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31, 32, 33  Next