Hlavní brána Kirigakure
+64
Mikasa Aomine
Killunia
Michie Ai
Akemi Kagayaki
Atsuka
Sarada
Kisuke Uchiha
Tatsuya Kaguya
Tetsuya Kaguya
Mizuki Netsu
Natsuki Uzumaki
Airis Shiroyaki
Rokuro
Misha Haybushi
Seito Senju
Faito Dansaku
Tobias Ohara
Goku
Hakuei
Hana Ichiro
Takao Hanare
Hisa Kaguya
Kenji Uesugi
Reina Kana
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Rin Saito
Nizashi Shiroi
Hine Kureta
Kangae Mizutsuchi
Akuma Saito
Crystal Takaishi
Keigo Nakagami
Kiseki Mirakuru
Hyuuga Mikomi
Shiranui Heiwa
Kirin Yakushi
Civil
Kairi Utsushi
Sora no Sen
Yoko Terumi
Anbu
Rei Casius
Gats Terumi
Ruko Terumī
Takeshi Kenpachi
Naoki Utsushi
Kataro Terumi
Sadao
Junka
Totsuki
Kioshi Hoshigaki
Akio
Hirin
Akira Hitsumi
Shin
Hoozuki Meizu
Daisuke Utsushi
Bijuu
Shinobi
Yogi
Kashike
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
68 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 29 z 33
Strana 29 z 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Hlavní brána Kirigakure
First topic message reminder :
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Kirigakure je zahalená mlze, tudíž ani brána není vidět. Najít Kirigakure je celkem těžké a většina lidí, kteří zde zatím nebyli, bloudí. V blízkém okolí jsou však shinobi, kteří cestu do vesnice hlídají, takže Vám můžou pomoct.
U brány je několik ANBU, kteří hlídají všechny, kdo přichází i odchází. Po několika hodinách se stráž vystřídá. Dále se tu střídají dva Jounini, kteří zapíší každého, kdo z vesnice odchází a právě přichází dovnitř. Samotřejmě jsou tu i dva medici, kteří jsou připraveni na vše.
Ti, kteří přicházejí do vesnice potřebují nějaké povolení či prohlášení od svého Kage, proč do vesnice přicházejí. Nemají-li ho, pobýt ve vesnici můžou až na základě rozhodnutí Mizukage.
Ti, kteří z vesnice odcházejí, musí mít povolení od Mizukage, že můžou opustit vesnici. Povolení předloží u brány.
Brána vesnice se uzavírá přesně ve 21:00. Poté už nikdo neodejde z vesnice ani se nedostane dovnitř. Výjimky pouze v případě nouze (napadení, válka, na příkaz Kage/Kageho)
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Re: Hlavní brána Kirigakure
S jednou dlaní položenou na Michiko a druhou dlaní, která mi volně padala podél těla, aby umožňovala co nejvolnější pohyb léčivým pavoučkům jsem si vyslechl Kashikeho přání. Doufal jsem, že si nevšiml mého zaraženého výrazu. Jo, přesně tak. Chakrové pilulky jsem právě všechny ráčil sežrat, abych mohl léčit několik lidí najednou. Co teď?
Je tu jedna možnost. Ale... je to ještě prototyp. Vlastně ani to ne. Je to jen pokus. Vím jak se chová metamfetamin, ale co ta věc provede, pokud tím napumpuju chakrové pilule? Vzhledem k pomocným látkám, které tato inovovaná proháněčka obsahovala, jsem očekával, že pocit přílivu energie se o něco zvýší. Ale o kolik? Jaká je ta správná míra?
S rukou obvázanou pavučinami jsem zašátral v brašně. Vytáhl jsem jeden ze svitků, rozložil jej a složil jednoduchou pečeť. Objevila se malá dózička s dvaceti tabletkami, které byly od běžných chakrových pilulek k nerozeznání. Jeden z pavouků dózičku nabral na záda a vydal se za Kashikem. Druhý pavouk obdržel placku s whiskou a běžel za svým kolegou.
"Uhm. Na zdraví kámo. Za to co jsi tu předvedl, si to zasloužíš." kousl jsem se do jazyka. Jaká ironie. Jsem zrůda! Využiju ho, i když je to můj kolega. Už zase jsem tomu nemohl odolat! Mizukage mě zabije, jestli se složí. Jestli se nesloží, bude mě strašit jeho duch a já se složím!
Nadále jsem se věnoval léčbě našich spolubojovníků a občas loupnul očkem po Kashikem.
Je tu jedna možnost. Ale... je to ještě prototyp. Vlastně ani to ne. Je to jen pokus. Vím jak se chová metamfetamin, ale co ta věc provede, pokud tím napumpuju chakrové pilule? Vzhledem k pomocným látkám, které tato inovovaná proháněčka obsahovala, jsem očekával, že pocit přílivu energie se o něco zvýší. Ale o kolik? Jaká je ta správná míra?
S rukou obvázanou pavučinami jsem zašátral v brašně. Vytáhl jsem jeden ze svitků, rozložil jej a složil jednoduchou pečeť. Objevila se malá dózička s dvaceti tabletkami, které byly od běžných chakrových pilulek k nerozeznání. Jeden z pavouků dózičku nabral na záda a vydal se za Kashikem. Druhý pavouk obdržel placku s whiskou a běžel za svým kolegou.
"Uhm. Na zdraví kámo. Za to co jsi tu předvedl, si to zasloužíš." kousl jsem se do jazyka. Jaká ironie. Jsem zrůda! Využiju ho, i když je to můj kolega. Už zase jsem tomu nemohl odolat! Mizukage mě zabije, jestli se složí. Jestli se nesloží, bude mě strašit jeho duch a já se složím!
Nadále jsem se věnoval léčbě našich spolubojovníků a občas loupnul očkem po Kashikem.
Hine Kureta- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Přeberu si od pavouků jak pilulky, tak placatku. Odšroubuju víčko dozy a lupnu si několik pilulek podle stejné analogie jako u těch "klasických". S alkoholem raději ještě chvilku počkám. Po asi minutě se mi po těle začne rozlévat příjemné teplo, většina ran se zatáhne a pár polámaných kostí se začne opravovat. To by bylo v pořádku... to divné brnění v konečcích prstů a pod kůži ale moc v pořádku není. Neni to nepříjemné, jen je to neobvyklé. Takový ten pocit, když člověku naskakuje husí kůže... husí kůže? Shit! Oklepu se a po celém těle mi vyjedou kostěné jehličky, které se po chvilce vrátí zpátky. To je Kaguyovská husí kůže a je to dost problematické. Abych se srovnal, loknu si z placatky.
Hele, Hine... ty pilulky jsou fakt epesní. Co do toho dáváš navíc? Skořici? Zázvor? Nic jinýho mi husinu nenahodí. Teda, ještě zlej sen o 13ti tchýních ale to se mi moc často nestává. A jak ti můžu píchnout s raněnejma?
Hele, Hine... ty pilulky jsou fakt epesní. Co do toho dáváš navíc? Skořici? Zázvor? Nic jinýho mi husinu nenahodí. Teda, ještě zlej sen o 13ti tchýních ale to se mi moc často nestává. A jak ti můžu píchnout s raněnejma?
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Viděl jsem, jak si Kashike vzal hrst pilulek a lupnul je do sebe. Chtěl jsem na něj zvolat, ať to nedělá, ale prozradil bych se. Raději jsem se kousnul do rtu a držel zobák. Pánbičku, dej aby to přeeežil...
"Ale... nic... vlastně, jo, skořici a zázvor, trochu tě to nakopne a rozproudí ti to krev v žilách. Ale radši opatrně! Ještě jsem to na nikom nezkoušel." blekotal jsem s rozpačitým úsměvem.
"Pomoc nepotřebuju, díky. Teď už je potřeba akorát dostatek času." dodal jsem. Jo, času. Doufám že to rychle vyprchá. Prosím. Kaguya tornádo tu nepotřebujeme...
"Ale... nic... vlastně, jo, skořici a zázvor, trochu tě to nakopne a rozproudí ti to krev v žilách. Ale radši opatrně! Ještě jsem to na nikom nezkoušel." blekotal jsem s rozpačitým úsměvem.
"Pomoc nepotřebuju, díky. Teď už je potřeba akorát dostatek času." dodal jsem. Jo, času. Doufám že to rychle vyprchá. Prosím. Kaguya tornádo tu nepotřebujeme...
Hine Kureta- Jounin
To je ale škoda že nechceš píchnout... prohodil jsem zklamaně. Cítím se naprosto luxusně. Jak kdybych za sebou vůbec neměl celodenní bitku. Prokřupnu si krk, klouby na rukou a očima těkám po bojišti. Myslím že do budoucna si tohle od tebe nafásnu. A jestli jsi to na nikom netestoval, tak budu fér a dám ti pak krev na rozbor, abys to mohl ještě vylepšit. Je to hukot. Totální hustokrutopřísnost... melu pátý přes devátý, zatímco se energicky rozhlížím kolem sebe.
Sleduji situaci která vypadá jako prohrána bitva. Přišel jsem a nestihl jsem ani nic udělat a už je konec celého utoku. Já osobně nic proti Kirigakure nemám ale Tsukigakure asi ano. At je to jakkoliv, plán na podporu pomocí Dotonové techniky Uitenpen byl vniveč. Možná to vypadá že je mi to jedno ale už je to druhá mise která nedopadla moc dobře. Pokud to tak půjde dál budu mít problemy ale za tuto prohru nemohu. Možná opravdu šéf trochu Kiri podcenil. Jak to vypadá tak Kirigakure bránu udržela a tento útok byl odražen. Nastanou další útoky které budou ještě tvrdší ale moje služba je tady u konce. Byl jsem svědkem boje, boužel spíš okamžité prohry po příchodu a jak rychle jsem přišel tak stejně rychle se vypařím. //přesun
Misha Haybushi- Nukenin (S-rank)
- Počet příspěvků : 111
Kashikeho zornice těkaly tam a zpátky. Aniž by si to uvědomoval, jeho gestikulace se stávala výraznější. Mluvil značně nahlas a přitahoval nežádoucí pozornost.
"Je ti dobře?" pronesl jsem otázku, která byla více než na místě. Mohl jsem jen odhadovat jak prudce mu vyletěl krevní tlak do nebeských výšin.
"Je ti dobře?" pronesl jsem otázku, která byla více než na místě. Mohl jsem jen odhadovat jak prudce mu vyletěl krevní tlak do nebeských výšin.
Hine Kureta- Jounin
Svět se mi najednou topil ve světle a slyšel jsem jako snad nikdy. I tiché zvuky byly najednou hlasité a jasné. Co? Dobře? Proč? Je mi naprosto skvěle. Kdo by si pomyslel že zázvor a skořice udělají takový rozdíl. Jsi genius Hine, naprosto největší borec na tyhle věci, jakého jsem kdy potkal. No nic, fakt moc díky, na tady vracím placatku... podám mu jí, prázdnou, a já jdu něco dělat. Je tu plno raněnejch který je třeba ošetřit a dopravit do nemocnice. A místo aby lidi makali, ploužej se tu jako mrtvoly. Pak už se ozval jen výstřel kotviček, zasyčení plynu a byl jsem pryč.
//přesun
//přesun
Niekde, na mieste mimo bojiska a horúcej lávy sa otvoril portál, cez ktorý som prešla. Kirina som odvolala, najmä preto, že som ho už nepotrebovala. Chcela som sa rýchlo dostať sem, lietaním by mi to trvalo veľmi dlho.
Rozhliadla som sa. Všade samá skáza. Čo všetko sa tu za mojej neprítomnosti udialo? Existovalo mnoho možností. Bez mihnutia oka, s pomocou jedinej myšlienky sa mi z papiera vytvorili na chrbte krídla, s ktorými som vzlietla smerom k nebu a mierne zakrúžila nad bojiskom. Mnoho mŕtvych i zranených. Veľa lávy.
Hľadala som ale istú osobu. Chvíľu trvalo, než som si všimla sivasté vlasy. Stiahla som krídla k telu, čím som začala padať obrovskou rýchlosťou dole. Tesne nad zemou som krídla roztiahla a zľahka na zemi pristála. Zdravím, Seito. Prehliadla som si ho od hlavy po päty, zdál sa byť celkom v poriadku.
Rozhliadla som sa. Po Mizukagem ani stopy. Stalo sa mu niečo? Alebo sa stihol odpratať. Netuším. Potrebovala som s ním porozprávať. Zložila som jednoduchú pečať a vedľa mňa sa objavilo hneď niekoľko klonov, ktorí pomáhali zraneným, odnášali ich s pomocou papiera do nemocnice a podobne. Tak sa tu nebudem len tak prizerať, že?
Uprela som svoj chladný pohľad späť na Seita. Asi nevieš, kde je Mizukage, že? Opýtala som sa ho neutrálnym tónom. Čo sa to stalo? Prečo som nenahodila ten svoj žiarivý úsmev a nerozprávala sa s ním priateľským tónom, to mu mohlo byť tak akurát záhadou.
Rozhliadla som sa. Všade samá skáza. Čo všetko sa tu za mojej neprítomnosti udialo? Existovalo mnoho možností. Bez mihnutia oka, s pomocou jedinej myšlienky sa mi z papiera vytvorili na chrbte krídla, s ktorými som vzlietla smerom k nebu a mierne zakrúžila nad bojiskom. Mnoho mŕtvych i zranených. Veľa lávy.
Hľadala som ale istú osobu. Chvíľu trvalo, než som si všimla sivasté vlasy. Stiahla som krídla k telu, čím som začala padať obrovskou rýchlosťou dole. Tesne nad zemou som krídla roztiahla a zľahka na zemi pristála. Zdravím, Seito. Prehliadla som si ho od hlavy po päty, zdál sa byť celkom v poriadku.
Rozhliadla som sa. Po Mizukagem ani stopy. Stalo sa mu niečo? Alebo sa stihol odpratať. Netuším. Potrebovala som s ním porozprávať. Zložila som jednoduchú pečať a vedľa mňa sa objavilo hneď niekoľko klonov, ktorí pomáhali zraneným, odnášali ich s pomocou papiera do nemocnice a podobne. Tak sa tu nebudem len tak prizerať, že?
Uprela som svoj chladný pohľad späť na Seita. Asi nevieš, kde je Mizukage, že? Opýtala som sa ho neutrálnym tónom. Čo sa to stalo? Prečo som nenahodila ten svoj žiarivý úsmev a nerozprávala sa s ním priateľským tónom, to mu mohlo byť tak akurát záhadou.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Začala som sa cítiť lepšie. Aspoň po fyzickej stránke, keď ten pavúčik, na ktorého som spočiatku dívala vystrašene a chcela som ho zo seba zhodiť, do mňa pumpoval chakru. Na dobro vplyv Chomeia vymizol. Bolo to v poriadku.
Inokedy by som bola na seba hrdá, pretože i toto je v mojom prípade úspech, ale teraz som nemala vôbec náladu. Mala som na tvári taký zvláštny zamyslený výraz, to, čo mi vravel Hine, som vlastne ani nevnímala. Vyzerala som byť úplne mimo, vykoľajená.
Keď som cítila, že sa už budem schopná udržať na nohách, pokúsila som sa o to. Bolo to tak. Nerobilo mi to problémy, na Hokage som sa ani len nepozrela. Chcela som vidieť svojho staršieho brata. Katara. Podeliť sa s ním o to, čo sa stalo. Ďakujem. Preniesla som ticho k Hinemu a pomalým krokom odtiaľ zmizla. (presun)
Inokedy by som bola na seba hrdá, pretože i toto je v mojom prípade úspech, ale teraz som nemala vôbec náladu. Mala som na tvári taký zvláštny zamyslený výraz, to, čo mi vravel Hine, som vlastne ani nevnímala. Vyzerala som byť úplne mimo, vykoľajená.
Keď som cítila, že sa už budem schopná udržať na nohách, pokúsila som sa o to. Bolo to tak. Nerobilo mi to problémy, na Hokage som sa ani len nepozrela. Chcela som vidieť svojho staršieho brata. Katara. Podeliť sa s ním o to, čo sa stalo. Ďakujem. Preniesla som ticho k Hinemu a pomalým krokom odtiaľ zmizla. (presun)
Yoko Terumi- Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 278
Na Kashikeho jsem jen přikývl, když mi poděkoval a chvíli zůstal stát na místě. Bylo tu dost raněných, o které se ale už začali jednotky z Kiri starat.
Když už teď boj skončil, mohl jsem jít konečně hledat Hanu. Štěstí však bylo na mé straně, protože po chvíli jsem zahlédl něco na nebi. Trvalo to jen chvíli a Hana už stála kousek přede mnou.
Na mé tváři se objevil úsměv a já udělal pár nadšených kroků k ní a chtěl ji přivítat, ale po pár metrech jsem se zarazil a díval se na ni. ,,Ahoj?" Po fyzické stránce vypadala v pořádku, ale něco bylo jinak. Takhle neutrálně se totiž se mnou nikdy nebavila. Vždycky to bylo přátelským tónem. Chtěl jsem se jí zeptat, jestli se něco stalo, ale ona mě předběhla a otázala se na Mizukageho.
Když se na něho tedy zeptala, ukázal jsem na místo, kde před chvíli bylo jeho tělo, nebo alespoň to, co z něho zbylo. Nic jsem ani neříkal a jen ji dále pozoroval, protože svoje otázky ji můžu položit i po cestě do Konohy.
Když už teď boj skončil, mohl jsem jít konečně hledat Hanu. Štěstí však bylo na mé straně, protože po chvíli jsem zahlédl něco na nebi. Trvalo to jen chvíli a Hana už stála kousek přede mnou.
Na mé tváři se objevil úsměv a já udělal pár nadšených kroků k ní a chtěl ji přivítat, ale po pár metrech jsem se zarazil a díval se na ni. ,,Ahoj?" Po fyzické stránce vypadala v pořádku, ale něco bylo jinak. Takhle neutrálně se totiž se mnou nikdy nebavila. Vždycky to bylo přátelským tónem. Chtěl jsem se jí zeptat, jestli se něco stalo, ale ona mě předběhla a otázala se na Mizukageho.
Když se na něho tedy zeptala, ukázal jsem na místo, kde před chvíli bylo jeho tělo, nebo alespoň to, co z něho zbylo. Nic jsem ani neříkal a jen ji dále pozoroval, protože svoje otázky ji můžu položit i po cestě do Konohy.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Zaregistrovala som, že ho to vykoľajilo. Moje správanie. Kedysi som sa k nemu správala priateľsky a milo, avšak zmenilo sa to. Rovnako ako správanie ku každému, predovšetkým k vysoko postaveným osobám, pri ktorých som mala jeden jediný cieľ - nadobro ich odstrániť.
Otočila som sa smerom, ktorý mi Seito ukázal. Láva. Chcel tým naznačiť, že je mŕtvy? Nie, to nie je možné. Je to predsa Edo Tensei. Možno stále žije, len mu bude dlhšie trvať, než sa odtiaľ dostane a my mu s tým už asi nepomôžeme. Uškrnula som sa viac menej pre seba.
Chcela som sa s ním porozprávať, ale to si asi necháme na neskôr. Zdvihla som pohľad k Seitovi. Bolo by už na čase vrátiť sa späť do Konohy. Prehovorila som k nemu možno už trochu priateľskejším tónom, ale stále to nebolo to, čo bývalo. Klony som tu nechala, možno tu budú ešte nejako užitočné.
Tak teda poďme. Rozkázala som, otočila sa tak trochu zdemolovanej Kiri chrbtom a vykročila späť do Konohy. Už čoskoro budme môcť svoje plány zrealizovať... Prebleslo mi mysľou, kým som sa od Kiri vzďaľovala čoraz viac. (presun)
Otočila som sa smerom, ktorý mi Seito ukázal. Láva. Chcel tým naznačiť, že je mŕtvy? Nie, to nie je možné. Je to predsa Edo Tensei. Možno stále žije, len mu bude dlhšie trvať, než sa odtiaľ dostane a my mu s tým už asi nepomôžeme. Uškrnula som sa viac menej pre seba.
Chcela som sa s ním porozprávať, ale to si asi necháme na neskôr. Zdvihla som pohľad k Seitovi. Bolo by už na čase vrátiť sa späť do Konohy. Prehovorila som k nemu možno už trochu priateľskejším tónom, ale stále to nebolo to, čo bývalo. Klony som tu nechala, možno tu budú ešte nejako užitočné.
Tak teda poďme. Rozkázala som, otočila sa tak trochu zdemolovanej Kiri chrbtom a vykročila späť do Konohy. Už čoskoro budme môcť svoje plány zrealizovať... Prebleslo mi mysľou, kým som sa od Kiri vzďaľovala čoraz viac. (presun)
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Stále jsem byl z toho dost zaražený. Zatím jsem si to nemohl vůbec vyjasnit. Ach jo. Ženské... Pochopím já je někdy? Chvíli jsem ji pozoroval, jak se dívá směrem, kde by měl být Faito. S tím jsme asi nic dělat nemohli a tak bylo na čase vrátit se do Konohy.
,,Rozkaz." Ať už se bavila se mnou jakkoliv, pořád to byla moje Hokage a můj nadřízený, takže rozkazy jsem musel plnit dále.
Ještě jednou jsem se podíval na Kirigakure a doufal jsem, že se dají co nejrychleji dohromady. Pak jsem se otočil zpátky na Hanu a vyrazil za ní. Chtěl jsem se jí po cestě zeptat na to, co se stalo, ale pořád byla přede mnou, takže budu muset asi počkat a zeptat se až v Konoze.(přesun)
,,Rozkaz." Ať už se bavila se mnou jakkoliv, pořád to byla moje Hokage a můj nadřízený, takže rozkazy jsem musel plnit dále.
Ještě jednou jsem se podíval na Kirigakure a doufal jsem, že se dají co nejrychleji dohromady. Pak jsem se otočil zpátky na Hanu a vyrazil za ní. Chtěl jsem se jí po cestě zeptat na to, co se stalo, ale pořád byla přede mnou, takže budu muset asi počkat a zeptat se až v Konoze.(přesun)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Pokračoval jsem v léčení Michiko. Všichni ostatní už byli ve stavu odejít po svém. Shinobi v bezvědomí byli odneseni do nemocnice a Kashike vyrazil pryč tempem naspeedované veverky. Mohl jsem jenom doufat, že až mu dojde šťáva, odpadne na nějakém bezpečném povrchu.
Trvalo nějakou chvíli, než jsem si mohl být jistý tím, že i tak specifická tělesná schránka, jakou Michiko oplývá, se nachází ve stabilizovaném stavu.
"Nerad bych tě zase držel v nádobě. Tak se koukej dát dokupy." promluvil jsem na ní, i když mi bylo jasné, že pokud spí tak tvrdě, není sebemenší šance, že by mě slyšela.
Rozhlédl jsem se po bojišti. Naše opevnění bylo značně pochroumané. Naštěstí už několik lidí pracovalo na tom, aby uvedli věci do původního stavu. Zabere to ale času uklidit všechen ten bordel... Je to stejné jako můj pokojíček v době, kdy jsem procházel pubertou.
Bordel? Uklidit? Ale to vůbec není špatný nápad!
Vytáhl jsem z kapsy jeden ze svitků a pomocí několika jednoduchých pečetí přivolal pár skleniček a jiné drobné laboratorní náčiníčko.
"Šup tam s tebou." pravil jsem k modrému tyrkysovému maglajzu, který v současné formě vypadal jak nepovedené želé. Lahvičku jsem uzavřel a vydal se na místo, kde naše drahá obludka zařvala naposledy.
"Takže jedna ručička, jedna nožička, jeden hrudní košíček..." pozpěvoval jsem si, zatímco jsem se nimral v těchto pozůstatcích a odebíral vzorky. Konečně bylo hotovo. Své nově nabyté poklady jsem opět skryl ve svitku.
Vrátil jsem se k Michiko, která stále byla na návštěvě ve Šlofíkově. Zvedl jsem ji a co nejrychleji vyrazil ven z Kirigakure, směrem ke své jeskyni. Ulevilo se mi, že se nenašel žádný aktivista, který by na ni ukazoval prstem, jakožto na členku Hakuei.
"Probuď se co nejdřív, neboť plánuju další převratný vynález!"
Přesun
Trvalo nějakou chvíli, než jsem si mohl být jistý tím, že i tak specifická tělesná schránka, jakou Michiko oplývá, se nachází ve stabilizovaném stavu.
"Nerad bych tě zase držel v nádobě. Tak se koukej dát dokupy." promluvil jsem na ní, i když mi bylo jasné, že pokud spí tak tvrdě, není sebemenší šance, že by mě slyšela.
Rozhlédl jsem se po bojišti. Naše opevnění bylo značně pochroumané. Naštěstí už několik lidí pracovalo na tom, aby uvedli věci do původního stavu. Zabere to ale času uklidit všechen ten bordel... Je to stejné jako můj pokojíček v době, kdy jsem procházel pubertou.
Bordel? Uklidit? Ale to vůbec není špatný nápad!
Vytáhl jsem z kapsy jeden ze svitků a pomocí několika jednoduchých pečetí přivolal pár skleniček a jiné drobné laboratorní náčiníčko.
"Šup tam s tebou." pravil jsem k modrému tyrkysovému maglajzu, který v současné formě vypadal jak nepovedené želé. Lahvičku jsem uzavřel a vydal se na místo, kde naše drahá obludka zařvala naposledy.
"Takže jedna ručička, jedna nožička, jeden hrudní košíček..." pozpěvoval jsem si, zatímco jsem se nimral v těchto pozůstatcích a odebíral vzorky. Konečně bylo hotovo. Své nově nabyté poklady jsem opět skryl ve svitku.
Vrátil jsem se k Michiko, která stále byla na návštěvě ve Šlofíkově. Zvedl jsem ji a co nejrychleji vyrazil ven z Kirigakure, směrem ke své jeskyni. Ulevilo se mi, že se nenašel žádný aktivista, který by na ni ukazoval prstem, jakožto na členku Hakuei.
"Probuď se co nejdřív, neboť plánuju další převratný vynález!"
Přesun
Hine Kureta- Jounin
Misia: Chladenie lávy
Dorazila som na miesto, kde sa.. odohrával boj. Bol už koniec, no stále tu boli značné škody, ktorých následky sa majú odstrániť. Sledovala som rozžeravenú lávu, ktorá sa tu stále nachádzala. Naozaj sme ju mali chladiť? Nebola som tu sama, boli tu aj iný a navyše táto misia ani nebola stanovená pre jednotlivcov. Ani pre geninov môjho kalibru. Predsa len som nebola nič moc. Na druhú stranu som však ovládala niečo, čo by chladenie mohlo značne urýchliť a pomôcť. Lávu trebalo schladiť niečim, čo takto využiť Hyouton? Ovládala som len jednu techniku. Zohodu okolností však pra´ve táto technika, dokázala vytvoriť celkom slušné ľadové masy.
Nebolo to však nič, čo by som bola schopná spraviť sama. Ak by som mala celú plochu schladiť len mojim vlastným ľadom bez pomoci, stálo by ma to tak desať životov.. a ja som mala jeden, takže som podobné vecičky nemala v pláne robiť. Spolu s istou skupinou shinobi sme však prišli na riešenie. Bolo to vlastne jednoduché.
Ľad bol omnoho studenší než voda. Hlavne Hyouton.. dostatočne na to, aby proti nemu ohnivé techniky neboli efektívne. Na druhú stranu bol stále tvorený z vody a v Kirigakure ovládalo suiton naozaj veľa .. ľudí.
Spolu s ďalšími shinobi sme nakráčali až ku kraji lávy. Bolo tu také teplo, že mi z toho začalo byť zle. Potrebovali sme to nejak schladiť. Ruku som pre to položila na zem a chlapíci vedľa mňa poskladali pečate. Bola to kombinácia jednoduchej techniky suitonu a môjho ľadového vezenia. Výsledkom bola vodná vlna plná ľadových kryhiel. Vďaka ľadu bola voda omnoho studenšia a keby že tu nie je prítomnosť lávy, pravdepodobne by tiež len pasívnym vplivom ľadu začala dosť rýchlo zamŕzať. Láva tu však bola. Preto sme tu boli aj mi. Táto kombinácia techník pokryla veľký priestor, no v porovnaní s tým, čo sa tu nachádzalo a čo sme mali spraviť.. to bolo takmer zanedbateľné. Pozerala som sa na náš výtvor a následne som hlavou otočila k veliteľovi, ktorého toto tu celé napadlo. Očividne bol rád, že tu má niekoho s Hyoutonom, aj keď niekoho ako ja.. ktorý s ním nebol nijak schopný. Ten sa pozrel na mňa a následne mi len podal váčok plný chakrových gulôčok. Povedal mi, že ak budem pociťovať nedostatok chakry, nemám to preháňať a radšej si jednu dať. Predsa len sa jednalo len o chakrové gulôčky, nie bojové... a nás čakalo práce naozaj veľa.
Celý čas som sa sústreďovala hlavne na vytváranie ľadu. Aj to však malo svoje nevýhody. Skúšali sme rôzne spôsoby, ktorým by sme mohli ľad efektívnejšie využiť. Nevedela som však určovať jeho tvrdosť.. a rozsekať veľký ľadový kváder, ktorý som vytvorila, bolo jednoducho zbytočne namáhavé. Predsa len sa jednalo prevažne o obrannú a uväzňujúcu techniku, ľad ktorý mal "vydržať"... nerozbil sa ľahko, pod fyzickými útokmi to malo clekom blízko k slovám "extrémne náročné". Nakoniec sme zvolili niečo, čo bolo podobné našemu prvému pokusu. Vytvorenie kvádra ľadu a jeho následné presunutie pomocou suitonových techník k láve. Nemuseli sme to tam ani rozmiestniť, pretože na láve ľad začal po chvíľke praskať, až sa rozpadol a celkom rýchlo ju schladil. Nebolo to však vždy úplne bezpečné. Pár krát sa stalo, že ľad jednoducho vyletel do vzduchu. Teda konkrétne jeho kúsky. Padajúce úlomky ľadu boli celkom nebezpečné hlavne pre neskúsených ľudí, hlavne ako ja.
Po niekoľkých hodinách neustálej práce, som pod očami mala clekom výrazné kruhy. Vo vrecúšku sa nachádzlai len posledné dve chakrové guličky a ja som začala tušiť, že mi to jednoducho nevystačí na zvyšok, ktorý nám ešte ostal schladiť. Momentálne som si však užívala chvíľku pauzi. Sedela som osamote na zemi a v rukách som držala pohár s vodou. Vďaka ľadu a vode, sa láva schladila dostatočne na to, aby tu už nebolo také teplo. Takže som si vychutnávala clekom príjemný chladný vánok. Prestávka mala trvať len krátko a tak som si ju chcela užiť na plno.
Po nej ma znova čaklo to, čo som robila posledné hodiny. Na jednu stranu som sa vo vyuźívaní tejto techniky dosť zlepšila. V podstate som ju vedela vytvoriť inštinktívne... len vďaka neustálemu a neustálemu opakovaniu tej istej veci. Na konci zmeny som nevládala ani len koncentrovať chakru natoľko, aby som sa udržala trebárs na stene či nebodaj vode. Preto mi hlavný týpek, ktorý to tu mal na starosti, jednoducho napísal potvrdenie o spravení misii a poslal ma s ním do kancelárie Mizukageho.
(presun)
Kairi Utsushi- Chuunin
- Počet příspěvků : 273
// splněno
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Misia: Nabíjanie samostrelov
Tento krát ma moje kroky zaviedli niekam úplne inam. Znova som sa nachádzala na hradbách Kirigakure no sato. Teda tej časti, ktorá nebola tak úplne zničená. Dostala som ďalšiu misiu. Cítila som sa ako celkom prepracovaný človek. Za posledné dva dni bola už tretia. Bola som však rada, že sa konečne moja kariéra shinobi začala nejakým spôsobom rozbiehať. Predsa len, nechcela som sa stále len spoliehať na majetok toho, čo mi vedel môj otec zabezpečiť.. navyše keď som ho posledne videla tak dávno. Na to aby som si zarobila na seba, som nepotrebovala veľa. Predsa len som bola ešte veľmi mladá, malá a moja spotreba nebola nič extra. Aj tak som ale bola rada za veľa práce.
Konkrétne táto, znela ako naozaj zábava. Prvý krát som na vlastné oči a zblízka videla veľké samostrely, ktoré zdobili hradby Kirigakure. A že neboli len na ozdobu. Moja misia bola celkom jednoduchá. Bola som pridelená pod jedného staršieho a skúsenejšieho shinobiho, ktorý mal tieto stroje na starosti. Vedel ako fungujú, vedel ako ich opraviŤ, ako ich vyrobiť.. samozrejme nebol sám, bol jedným z mnohých, no v mojich očiach to bol veľmi skúsený shinobi. Spočiatku som mu nemala moc s čím pomôcť. Len som k samostrelu niesla debničky plné projektilov, ktoré strielal. Neniesla som ich v dvoch rukách, skôr som ich vláčila a ťahala na koliečkach jednej posúvacej malej plošiny / vozíka. Išlo to ľahšie, navyše som bola naozaj mladá.. z fyzickej sily som toho teda zatiaľ moc nepobrala. On bol vlastne tým, ktorý samostreli nabíjal, vybýjal, kontrolova, premazávaj a udržiaval. Ja som mu bola priradená len ako pomocná sila. Podával som mu rôzne veci, ktoré zrovna potreboval. Prípadne mi strČil do ruky handru, do druhej olej a poslal ma samostrel premazávať.
Po chvíľke som bola trocha zamazaná a zašpinená no, užila som si pri tom veľkú srandu. S týmto chlapíkom sa naozaj dobre rozprávalo. Prežil toho veľa, jeho príbehy boli náučné a ja som sa po dlhom čase v Kiri cítila, ako naozaj doma. Naučila som sa ja jeho meno, a sám ma dokonca naučil niekoľko pesničiek, ktoré by ste malé deti nemali učiť. Spievajú si ich totiž vojaci popri prepíjaní svojho žoldu a podobne.
Práca sa po pár hodinách stala trocha triviálna. Stále som v podstate robila to isté. Chlapík sa ma dokonca spýtal, či si nechcem vystreliť no ja som len rázne prikývla hlavou že nie. Predsa len, boh vie, kam by ma to odpálilo.. taká tá spätná vezba. navyše by som pre ten kunai pravdepodobne musela ísť, a samostrel znova nabiť. Mohla to byť sranda, ale nestálo mi to za to.
Ku koncu sme už obaja len sedeli a rozprávali sa. teda rozprával hlavne on. Bola som dobrým poslucháčom a on bol dobrým rozprávačom. Dalo sa povedať, že som sa za celú túto misiu naučila dosť vecí o týchto samostreloch, dokonca aj o rôznych taktikách nie len strieľania, ale aj hádzania kunaiov.. využívania prostredia pri hádzaní či strieľaní a podobne. Patrilo to k jednej z tých príjemnejších misií.
Kairi Utsushi- Chuunin
Hezké, splněno
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Ostala som vyvalená na jednej z hradieb, s rukami založenými za hlavou a nohami voľne spustenými cez okraj dolu. Sledovala som oblohu, zdalo sa mi že celú noc. Pravdepodobne som pár krát aj zaspala.
Nakoniec som sa však zobudila. Nebola mi zima, mne predsa len zima nebývala. Zoskočila som z hradieb a zošuchla som sa po nich až späť do dediny, kde som si to zamierila do nejakého obchodu, kúpiť si niečo pod zub.
(presun)
Nakoniec som sa však zobudila. Nebola mi zima, mne predsa len zima nebývala. Zoskočila som z hradieb a zošuchla som sa po nich až späť do dediny, kde som si to zamierila do nejakého obchodu, kúpiť si niečo pod zub.
(presun)
Kairi Utsushi- Chuunin
Misia: Zber masiek Hakuei
Ďalší deň v "práci". Začínala som od brány Kirigakure no sato, kde už sa potuľovalo niekoľko takých, ako ja. V ruke som držala kliešte, pre istotu, a na chrbte som mala celkom veľký a zatiaľ prázdny batoh. Bolo na čase pozbierať pár masiek. Nechápala som, prečo máme podobnú vec robiť no.. typovala som že s tým má Kirigakure svoje plány. Možno nejaké maskovanie za ich členov, alebo kto vie.
Potešilo ma, že práce s chladnením lávi sú v podstate u konca. A dosť značná časť práve mojou zásluhou. Sem tam som ešte videla malý potôčik, ktorý však už bol zašednutý a len po ňom sypali piesok a podobné veci. Jedno som vedela na isto, určite tu bude dobrá úrodná pôda. Predsa len láva a veci spojené s ňou..
Tento krát som tu však nebola kvôli láve, ani kvôli ceste, ktorá sa musela opraviť. Vydala som sa na miesto, kde by sa masky mali nachádzať. Vďaka istej príšere, o ktorej som počula od Shinobi ktorý obraňovali dedinu, sa všetky masky nachádzali roztrúsené v jej okolí. Teda v okolí, kde padla. Bolo mi jasné, že väčšina masiek bude popraskaná no dúfala som, že nájdem aj nejaké celé. Bolo by to pre zmenu celkom príjemné prekvapenie.
Celý boj s Hakuei z okolia kiri spravil niečo, čo som nespoznávala. Dokonca som mala pocit, že tu vznikli nové pohoria. Kto mal schopnosti niečoho takého? Vyzeralo to až desivo. Každopádne ma tiež napadlo, že to bolo zbytočné. Mi sme ich porazili a oni prišli o život, všetci, alebo aspoň ževraj všetci. Každý by si rád pomyslel, že je s Hakuei koniec. Ja som v to dúfala tiež. Preto ma ani nijak netrápilo, prehrabávať sa v zemi a hľadať úlomky masiek, či masky ako také. Vedela som, že mi to bude trvať dlho. Táto práca bola celkom nudná. Príjemná bola len prechádzka, ktorú som popri nej podstúpila. Do batohu som vložila niekoľko masiek, ktoré výnimočne aj držali. To źe boli trocha uštiepené, tomu sa nikto nemohol čudovať. Perdsa len boli ževraj nasaté obrovským slizom alebo čím.
Po nejakom čase som v batohu mala uź pár kusov, aj keď som to nepočítala. Zbláznila by som sa, keby že to musím počítať. Podarilo sa mi však nájsť niekoľko takých, pre ktoré ani nemalo cenu sa ohnúť. Boli roztrieštené úplne a musela som sa pousmiať, ako mi pripomínali porcelán. Tie som sa len snažila zakopať do zeme, aby sa na nich neporanilo nejaké zviera či aby ich nebodaj nejaké čajky nezjedli. Tie lietajúcep otvori boli schopné skonzumovať všetko.
Po dlhých dlhých hodinách som sa pripojila ku skupinke shinobi, ktorý sa taktiež vracali zo svojho "lovu" na masky Hakuei. Brali to ako súťaž, no zo mňa moje číslo masiek nedostali. Keď som počúvala tie ich, celkom som sa hanbila. Cítila som sa tak trocha ako tretie koleso u voza. Pravdepodobne som mala viac než dvadsať, možno aj tridsať, no jeden z nich mal predsa len viac. A keď sa chválil tým, aké ich má celé a neporušené.. takmer sa mi chcelo plakať.
(presun)
Kairi Utsushi- Chuunin
Misia 2) Hrobařina
Po mojom tréningu s Nuibari som sa pridal ako dobrovoľník ku ľuďom, ktorý hľadali pohrešovaných. Či už živých.. mŕtvych, alebo nebodaj zavalených. Už pri prvom strete s jedným z týchto pohrešovaných som však pochopil, prečo sa na túto misiu príliš ľudí nehrnulo.
Zoškrabať pripálené ostatky bolo jednoducho nemožné. Mohol som danému jedincovi len z krkustrhnúť štítok, zobrať lopatu a namiesteho zahrabať do zeme. Už pri prvom dotyku sa telo v podstate rozpadlo na popol.. okrem niekoľkých šliach ktoré pred spálením kto vie čo zachránilo. Prečítal som si meno na vysáčke a následne som ju schoval do prázdnej braštičky, ktorú som mal práve na to. Nemohol som však ostať na jednom miete dlho. Bola to len jedna z mŕtvol ktoré.. trebalo identifikovať. Popravde bol zoznam dosť veľký. Mal som o to mspísanú malú knižku.. zomrela minimálne stovka shinobi len na našej strane.. bolo to niečo takmer nepredstaviteľné. Začal som si o sebe myslieť, že som mohol spraviť viac. V podstate som v posledných situáciach Kirigakure nijakým spôsobom nepomohol. Moje kroky ma zaviedli ďalej.
Bola celkom irónia, že som bol oblečený celý v čiernom. Bol som predsa len ten, kto mal preberať pozostatky ľudí.. a identifikovať ich. Toto meno som si z knižky mohol vyśkrntúť.. "mŕtvy". Láva bola schladená a medzi už v podstate len pieskom, sa podobné výjavy vyskytovali často. Sám som sa nachádzal ďaleko za sochami Hakuei, ktoré boli práve vo výstavbe. Nachádzal som sa na mieste, kde sa odohral asi ajťažší boj, kde bolo asi najviac tieľ. Pár krát som dokonca videl shinobiho či kunoichi, ktorý na tomto mieste vzdávajú poctu svojim padlim bratom, sestrám.. rodičom či partnerom. Sám som vo vojne stratil celú moju rodinu, možno by som sa k nim mal predsa len pridať. Pozeral som sa na rozmetané zvyšky až priam znetvorených tieľ. Kusy končatín ... a krv, ktorá nehorázne smrdela a udierala do nosa. Neodvracal som zrak, nikto z prítomných neodvracal zrak. Chvíľku som tam len stál a sledoval mŕtve telá. Snažil som sa tento pohľad vriť do pamäti. Bolo toto naozaj to jediné, čoho boli shinobi schopný? Nad mojimi vraždami som sa snáď nikdy nezamýšľal no, tento pohľad mi celkom vyrazil dych.. a proste ma k tomu prinútil. Nezačal som však ľutovať svoje činy. Uistil som sa, že mi maska z obväzov nepadá z tváre a vykročil som medzi ostatky, pomedzi ktorými som hľadal štítky, fotky.. menovky.. alebo hocičo.
Zoznam sa veľmi rýchlo krátil. Jeden mŕtvy shinobi za druhým. Nepoznal som ich osobný príbeh, no vedel som že títo ľudia zomreli za svojich blízkych. Prečo iné by sa aj niekomu oplatilo zomierať? Od kedy som sa vlastne zaoberal podobnými otázkami? Zobral som do rúk ďalší zo štítkov, vyškrtol ďalšie meno a zakopal ďalšie príliš znetvorené pozostatky na to, aby sa dali nejakým spôsobom preniesť na cintorín. Po chvíľke som bol celý od krvi a popravde.. som bol jeden z mála, ktorý túto prácu dokázal robiť dlhšie než pár hodín. Čím tobolo?
Hnusila sa mi predstava, že by sa niečo takéto stlao mojim rodičom. Predsa len oabja zomreli pred týmto útokom. Matka počas útoku na Iwu, bola jedným z medik shinobi ktorých udupal nečakaný protiútok byvolov.. otcove telo som nikdy nenašiel no taktiež mi skupina jeho spolubojovníkov povedala o jeho msrti počas prvého útoku na Iwu, ktorého som sa ani neúčastnil. Vtedy som bol ešte len genin.. a teraz toto. Bol som celkom rád, že som nemal nikoho, koho by som oplakával aj tento krát. Jeden z mužov mi dal ruku na rameno. Ani som si neuvedomil, že som dobrú pol hodinu stál a bol stratený vo vlastných myšlienkach.
"Mal by si ísť do dediny Tanaki, pomôcť niekomu, živému.. pre zmenu." Možno to neznelo milo, no vedel som že to myslí dobre. Prikývol som a len som mu podal už plnú brašňu so štítkami, na ktorých boli mená padlích "hrdinov" Kirigakure no sato.
(presun)
Goku- Nukenin (A-rank) *ADMIN
- Počet příspěvků : 781
Než som prišiel k bráne na chvíľu som sa Yoko musel vytratiť, lebo som šiel odniesť domov čelenku, ktorú by som stratiť nechcel, lebo by som si musel pýtať novú. Keďže som celú cestu bežal, tak som bol pomerne rýchli, preto som sem prišiel o niečo skôr. Však môj dom v podstate nebol ďaleko od knižnice. Keď som tu tak stál akosi som sa zasnil a predstavil som si, aké je to byť vlastne nemí. Pri tom som začal rozmýšľať, že ako by som sa opýtal na cestu, keď by som bol nemí. Bol som do tejto predstavy tak zažraný, že som úplne prestal vnímať okolie. Môj pohľad bol preto prázdny a aj keď som sa pozeral pred seba, ako keby som pozeral cez všetko, čo je predo mnou a videl som len tú svoju predstavu.
Kiseki Mirakuru- Genin
- Počet příspěvků : 279
Divila som sa, že som sem došla neskôr ako Kisuke. Cestou sa kamsi stratil, predpokladala som, že zašiel domov. A ja som šla...no..celkom rýchlym krokom. No, neviem. Možno sa zdalo len mne, že idem rýchlo.
Zastavila som sa tesne pred "trochu" rozpadnutou a zničenou bránou, po udalostiach, ktorých som ja bola svedkom. Kiseki vyzeral byť zamyslený, kto vie nad čím premýšľal. Hm...Môžme vyraziť či ešte niečo potrebuješ? Opýtala som sa ho pre istotu, pričom sa mi na perách objavil pomerne milý úsmev.
Zastavila som sa tesne pred "trochu" rozpadnutou a zničenou bránou, po udalostiach, ktorých som ja bola svedkom. Kiseki vyzeral byť zamyslený, kto vie nad čím premýšľal. Hm...Môžme vyraziť či ešte niečo potrebuješ? Opýtala som sa ho pre istotu, pričom sa mi na perách objavil pomerne milý úsmev.
Ja som tam stál a ďalej dumal. Dokonca ani po tom, čo ma oslovila som si nevšimol, že tu je, takže až po ďalších pár sekundách som si to všimol. "Oh, ty už si tu?" Povedal som pomerne prekvapene a potom som prehovoril zasa. "Ak by si bola nemá a stratila by si sa, ako by si sa opýtala na cestu?" Bolo odo mňa zvláštne, že sa pýtam na niečo také ale to si časom zvykne, teda nezvykne, lebo ja sa zasa vyparím. Než som jej dal šancu odpovedať položil som jej ďalšiu otázku. "Si bohatá?" Ďalšia vec bola to, že som jej neodpovedal. Vlastne som niečo potreboval a to je odpoveď na jej otázky.
Kiseki Mirakuru- Genin
No, skoro si všimol, že som tu. Ale čo čakať od človeka, ktorý sa tak zahrabal do svojich myšlienok. No, neviem, asi nie. Pokrčila som ramenami a zaškerila sa. Jeho otázka hneď po tom ma akosi prekvapila. No, čakala som všetko, ale takéto niečo nie. V živote sa ma nikto nič také nepýtal. Nooooo. Zamyslela som sa. Neviem síce, čo týmto chceš docieliť, ale...Keby som bola nemá, nikam by som sama nešla. Ak by sa ale predsa len stalo, že by som sa niekde stratila a bola by som sama, najskôr...eh. To je ťažká otázka. Zvolila by som asi písanú formu. Neviem. Opäť som pokrčila ramenami. Nikdy som nad niečím takým nepremýšľala. Nie, nie som. Ani byť nechcem. Odvetila som na jeho ďalšiu otázku. Moji rodičia síce boli, ale nijako som to nevyužívala.
Na tú prvú otázku som bol snáď viac zvedavý, ako na tú druhú, preto som pozorne počúval a po jej odpovedi som znalecky pokýval hlavou na súhlas. "Hej, vlastne by som písal, takže ak by sa ťa niekto pýtal na mňa, neviem rozprávať ani písať aj keď to pravda nieje.." Hrať sa na úplne idiota môžem len v tedy ,ak má ten druhý komplic podrobné informácie. Po jej druhej otázke som si trocha povzdychol. "A koľko máš práve u seba? Najlepšie by bolo, ak by sme mali zopár tisíc." Povedal som jej a než sa stihla opýtať prečo tak som dodal. "Bolo by dobré ak by som zašiel do hostinca zvaného Zlaté oko. Ak potrebuješ informácie, tak je to to správne miesto, lenže sú pomerne drahé, preto som dúfal, že ich budeš mať takto prídem zasa o všetky peniaze...." Ujasnil som jej to do predu a rozmýšľal som, že odkiaľ by som zobral viac penazí. Za kagem sa mi ísť nechcelo, však mi ma zožral na mieste, ak by som sa tam ešte raz objavil.
Kiseki Mirakuru- Genin
Strana 29 z 33 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure
Strana 29 z 33
Povolení tohoto fóra: