Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeskynní komplex

+2
Hakuei
Hine Kureta
6 posters

Strana 7 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

Jeskynní komplex - Stránka 7 Empty Jeskynní komplex

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Jul 14, 2014 8:00 pm

First topic message reminder :

Toto místo se nachází kdesi mimo Kirigakure a přesto dostatečně blízko. Vstup na vlastní nebezpečí. V blízkosti jeskynního komplexu neustále stráží jeden senzibil a čtyři Anbu. Vchod do jeskyně a celý její povrch je ozdoben pavučinou, která neslouží k dekorativním účelům, ale okamžitě informuje Hineho, obří pavoučici Amandu a dalších 50 - 100 tisíc nas***ých osminohých zvířátek, že dorazila svačinka.

Napřed vás čeká dlouhá cesta klikatou chodbičkou, jejíž stěny ani pod množstvím drobných tělíček nelze spatřit. Poté vás už jenom pár schodů dělí od srdce Hineho laboratoře.

Laboratoř:

Odtud vedou odbočky například do skladu, obývací místnosti a v neposlední řadě trochu zašlého archivu.

Knihovna:

Kdo bude mít odvahu, dostane se až do oddělení cel, oddělených výzkumů a podobných zařízení.

Pohovka:

Ale nevítaný host tam už zůstane do konce věků.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Jeskynní komplex - Stránka 7 Empty Re: Jeskynní komplex

Příspěvek pro Hine Kureta Fri Nov 21, 2014 7:30 pm

Užuž jsem chystal otočku, když v tom mi přejel mráz po zádech. Hisa snad o ty bikiny opravdu stojí? No nazdar....

Docela se mi ulevilo, když jsem viděl pozoruhodnou tekutinu. To co řekla Hisa o jejím původu mě skutečně zarazilo. Ještě jsem neslyšel nic podobného. Netušil jsem, že někdo už tenkrát znal tak pokročilou technologii.
"Sto let?" vykulil jsem oči a opatrně uchopil ampulku do ruky. První co jsem mohl v těchto podmínkách udělat bylo prohlédnout si ji proti světlu. Byla čistá, bez jakékoliv známky zákalu. Ukázal jsem prstem přímo na Hisu.
"Tak to je elixír mládí, nebo máš tak dobrý make up?"
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Fri Nov 21, 2014 7:58 pm

"Zřejmě elixír mládí a tak trochu jsem doufala, že bys ho mohl udělat víc, abych ho mohla pravidelně užívat." usmála jsem se na něj a dala si ruce v bok.
"Klidně se podělím." mrkla jsem na něj
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 297

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Fri Nov 21, 2014 8:44 pm

"Děkuji, ale já jsem svým způsobem již nesmrtelný." pousmál jsem se. Byla to pravda? Nebyla? Záleží na úhlu pohledu. Na chvíli jsem se odmlčel a zamyslel se.

"Nepochybuji o tom, že tato kapalina bude značně rafinovaná. Přeci jen musela plnit mnoho funkcí. Dodávat tvému tělu živiny, opravovat případné defekty, postarat se o nepřetržitý přísun kyslíku. Vzhledem k tomu, že jsi i po sto letech zůstala mladá, musí být schopná zázračně obnovovat každou jednotlivou buňku tvého těla. Včetně vnitřních orgánů. Je však docela možné, že toto funguje pouze na člena klanu Kaguya. Vaše tělo je opravdu speciální." pokračoval jsem v přemýšlení nahlas. Ano, jste speciální a jednoho dne se ve vás do sytosti popitvám...

"Nemůžu si pomoci, ale přirovnal bych tuto látku jen podle toho toho mála co jsi mi řekla ke krvi. Ovšem na využití jejího potenciálu je třeba funkční krevní oběh. Proto se domnívám, že by bylo nutné zrekonstruovat celou hibernační komoru tak, jak ji před lety vybudovali tví předkové. Co si o tom myslíš?"
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Fri Nov 21, 2014 8:58 pm

"Mám tomu rozumět tak, že chceš tuhle věc co mě držela na živu znovu zrekonstruovat a pak co? Mám se ti dobrovolně vydat a jít do toho znova? myslím, že z toho budu mít noční můry ještě na hodně dlouho navíc, ani nevím jak jsem do toho dostala, pamatuju si jen, že jsem se probudila a voda mi byla po pás, pak jsem cítila zase únavu." řekla jsem mu vše.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Fri Nov 21, 2014 9:14 pm

Začal jsem se chechtat. Zajímavá reakce, dozvěděl jsem se toho dost.
"Nemám v plánu to zrekonstruovat a ani tě nutit znovu si do toho vlézt. Nač by mě to asi bylo?" zavrtěl jsem hlavou a opět si pořádně přihnul svého drahocenného rumíčku. To tak, copak jsem architekt?
"Je to obdivuhodné. Je až zarážející že natolik důmyslný mechanismus existoval už tenkrát a dnešním vědcům se o ničem podobném ani nesní. Jestli se o rekonstrukci někdy pokusím, pak čistě jen jako bláhový nadšenec. Pokud bych to myslel vážně, musel bych se hrabat v troskách a na to nejsem stavěný." objasnil jsem jí další důvody, proč je kolem této záležitosti více otázek, než odpovědí.
"Pokud si přeješ, můžu pár dní věnovat výzkumu oné kapaliny a zjistit, zda by se dala využít i jinak, než na uvěznění živé osoby do pořádně dlouhého snu." navrhl jsem jednu z možností. Byla by škoda, kdyby takový objev vyšel zcela nazmar.

Zaujalo mě co říkala o svém probuzení.
"Takže jediný vedlejší účinek je únava? Žádná ztráta paměti, silná nevolnost? Co svaly? Byly dlouhou dobu nepoužívané, necítila jsi slabost nebo bolest? A jak se s tím srovnala tvá psychika? Bylo to jako ráno vstát z postele a nebo jsi pociťovala výrazný časový posun?" pokládal jsem zvídavé otázky.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Fri Nov 21, 2014 9:51 pm

"Bylo by to fajn." reagovala jsem na jeho návrh s výzkumem. Pak jsem se zamyslela a přemýšlela, co jsem cítila jako první.
"Měla jsem dost silný šok, chvíli mi trvalo, než jsem se postavila na nohy. Bylo to jako, kdybych se znovu nadechla nad hladinou. A hned na to jsem cítila to, na co jsem si pamatovala jako poslední takže vztek, protože mě můj snoubenec omráčil. A moje psychika, pořád je to těžké, neumím se s tím vyrovnat, i když tvrdím opak. Neříkej to Kashikemu prosím. Nechci před ním vypadat jako slaboch. Pravda je, že i když moje rodina byla zlá, teď mi chybí. Ono je to něco jiného, když se probudíš a najednou jsi jinde než předtím a bez svých blízkých, úplně sama ve vesnici, kterou jsme nenáviděli." opřela jsem se o stěnu a dívala se na jedno místo a vzpomínala. Ani nevím proč jsem mu to říkala, ale připadal mi jako dobrý doktor, jako někdo komu se můžu svěřit.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Fri Nov 21, 2014 10:09 pm

Tiše jsem naslouchal jejímu vyprávění. Znal jsem okrajově smutný osud klanu Kaguya a několikrát jsem se sám sebe ptal - co si probůh mysleli? Nebyla to snad od začátku jasná sebevražda? Muselo pro ni být dost těžké, když byla postavená před hotovou věc.
"Jako lékař musím přece chránit tajemství těch, kteří se mi svěří. Chápu, že je to pro tebe těžké a pocity, staré dobrých sto let, pro tebe zůstávají stále živé. Lidé se často dostávají sporů. Někdy vážných, někdy absurdních. Dokáží se nad vzájemnou nesnášenlivost povznést, nebo na ni i zapomenout. Ačkoliv to pro tebe zní jako paradox, tohle zahojí jen čas. Máš právo na to prožít veškeré emoce, které s tím souvisí. Každý je originál a potřebuje jinou dobu na adaptaci. Nikdo nemá právo ti to zazlívat." dodal jsem uklidňujícím hlasem a všiml si, že jeden z pavouků se spouští po stěně, o kterou se Hisa opírá. Vyslal jsem k němu myšlenku, ať ho to ani nenapadne a on se poslušně vydal kamsi do výšek.

Uf, to bylo o fous, málem toho vykrmeného tvorečka měla ve vlasech...
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Fri Nov 21, 2014 11:02 pm

"já jenom vím, že jsme prohrávali, otec chtěl, abych se zachránila, ale já ho tam nechtěla nechat. Je pravda, že jsem ani bojovat nechtěla. Vždycky jsem chtěla být něco jako učitelkou mám ráda děti a to se otci nelíbilo. Měla jsem dohodnutý sňatek a můj snoubenec na rozkaz mého otce mě omráčil a měl mě odvézt, jenže se tak nestalo, pamatuju si, že jsem se probrala v našem sklepě po pás ve vodě a chtěla mu nadávat, když jsem ho viděla, ale prostě jsem nějak nemohla nešlo to. Byla jsem unavená a pomalu jsem zase usínala. Nic se mi nezdálo. Probudila jsem se až v Kashikeho náručí zase u nás ve sklepě a celá mokrá." prohrábla jsem si vlasy a povzdychla si.
"Jsem černá ovce rodiny." pokusila jsem se o úsměv.
"Nejhorší na tomhle návratu je, že nepoznávám okolí ani věci co tu jsou, dneska jsem se seznámila s věcí jménem televize. Strašný."
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sat Nov 22, 2014 10:45 am

Takže tu máme mírumilovnou Kaguyu, která netouží po tom stát se vraždící bestií a nástrojem Mizukageho. Jsem v Kiri zpět pouze krátce, ale i tak jsem ji vyhodnotil jako vesnici plnou lidí, kteří neváhají poslechnout svou autoritu, jít do boje, a dělat nepříliš hezké věci, pokud je to nutné. Někdo tomu může říkat - chladnokrevní zabijáci. Někdo by je nazval disciplinovanými vojáky.
"Bohužel pro tebe, lidé neustále budou vytvářet nové a nové konflikty. Je to pro náš druh přirozené a nemyslím si, že žádný mír tomu zabrání. Stačí totiž i naprostá malichernost a už zase teče krev. Na druhou stranu musím říct, že naše doba je trochu přátelštějští vůči lidem, jako jsi ty. Ninja není zdaleka jen bojovník, jeho hodnota se měří různými způsoby." pousmál jsem se. Znal jsem několik výborných mediků, kteří se do souboje téměř nikdy nedostali. Poznal jsem také pár vědců, co trávili čas nad knihami a zkumavkami. Vymysleli tolik léků a účinných bojových látek, že si jich nakonec kdekdo cenil více, než nějakého sběrače lebek. A já? No, já zůstával někde na půli cesty. Nebyl jsem sice vraždychtivý maniak (většinou), ale pokud udělal někdo tu chybu a pokoušel se mě inhumovat, tak jsem se neštítil dát mu pořádnou lekci. Případně si z něj udělat materiál.
"A nemusíš mít strach. Televize přijde strašná i lidem, co jí znají od malička. Je to stupidní vynález."
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Sat Nov 22, 2014 9:58 pm

"Jistě, no nevadí ti, že se ti tady takhle vyzpovídávám? Jestli jo zatrhni mě a vyhoď." pousmála jsem se, i když nechtěla jsem ho už dál vyrušovat i mě to přišlo divné.
"Taky si myslíš, že někdo jako já by měl bojovat?"
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Nov 23, 2014 11:06 am

Vytáhl jsem dvě cigára a zapálil si obě naráz. Potřeboval jsem už pořádného čouda. Věnoval jsem Hise zkoumavý pohled, asi jako kdybych hodnotil zda má chřipku, nebo malárii.
"Můžeš se mi vyzpovídat kdykoliv a s čímkoliv, i když do psychiatrie příliš nefušuju. A co se toho boje týče... Inu jako Kaguya máš velký dar, kterého je škoda nevyužít. Pokud ale cítíš, že tvé poslání je trochu jinde, pak neváhej a věnuj se tomu, co tě opravdu baví. Neměla bys ale co se boje týče příliš zlenivět, dřív nebo později jistě budeš muset bránit sebe, nebo někoho, na kom ti záleží." odpověděl jsem jí upřímně to co si myslím.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Mon Nov 24, 2014 9:49 am

Kývnu na znamení, že rozumím. Mizukage je zřejmě jiného názoru, ale co se dá dělat?
"Jak ses k tomuhle všemu vlastně dostal?" rozhodila jsem rukama, že myslím celý tenhle komplex, jeho pokusy a služby vesnici. Zkoumavě jsem se na něj také dívala, byl fakt zvláštní a vůbec bych se nedivila, kdyby měl vzadu schovanou mrtvolu a pitval to tam. Otřásla jsem se při té myšlence.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Nov 24, 2014 6:39 pm

Pousmál jsem se a zahleděl se kamsi nahoru, mezi své osminohé svěřence.
"To je dlouhý příběh. Snad ti postačí stručná verze." silně jsem potáhl z cigarety. Dneska je opravdu krásný a čistý vzdoušek.
"Původní Mizukage neměla příliš mnoho pochopení pro exota mého typu. Znáš to. To bylo furt - támhle to bouchlo... To kafe bylo otrávený - tenhle má průjem - ten je zelenej... No hele jako..." začal jsem máchat rukama ve stylu - já níc. Můj pohled těkal ze strany na stranu, jako kdybych věřil tomu, že po mě jdou.
"Kdo by na sobě dobrovolně testoval projímadlo? Pro vědu se musí mnohé obětovat! Tu a tam někdo kvůli mě zmodral, ale nikoho jsem nezabil! Dobře, ta stará fůrie ale tu beztak neměl nikdo rád a Amanda měla hlad... No vážně! Všem se ulevilo když zmizela. A uznávám, že když se opiju tak zvracím no jo no a vobčas hulákám a takovýdletotamto jeeenže!" přestal jsem horlivě gestikulovat a působit dojmem, že frčím na peří.

"Atmosféra v Kiri zhoustla. Dopadlo to tak, že jsem byl osoba, na kterou ze svedlo všechno, od špatné úrody, až po rozbitou výkladní skříň. Měl jsem toho dost. Potřeboval jsem bádat, zkoumat, testovat, odebírat vzorky... A oni mi to zakázali." zatvářil jsem se dotčeně. To jsem se potajmu odebíral vlasy, kůži a jiné materiály svým kolegům jsem z vyprávění vynechal.
"Vydal jsem se do světa. Objevoval jsem nové živočišné druhy, rostliny, které dokáží kvést pouze za určitých podmínek, prošel jsem krajiny nechutně zapadané sněhem, vláčel se bažinami, ba dokonce pouští! Jeden by nevěřil kolik života se tam skrývá! Třeba Sasori!" zahlaholil jsem. Hádal jsem, že Hisa z toho nebude příliš moudrá a dostane mnohem více podnětů k otázkám než očekávaných odpovědí.

Je to trochu zamotané, a nakonec to beru zeširoka. Ale kolikrát za život si pohovoříte s někým, kdo vypadá na svůj věk tak zachovale?
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun Dec 07, 2014 1:01 pm

S hlasitým syknutím plynu přistanu před Hineho jeskyní, kde stále najdu oba dva i s Hisou. Skvěle, jsem rád že jste tu pořád oba pokupě... potíže. Hine, evakuuj svou laboratoř, vem si všechno podstatné a přestěhuj to k nám do sídla. Celé okolí Kiri se vyklízí a stahuje za hradby. Mám 20 minut abych ti s tím pomohl. Pak jdeme k bráně bránit náš domov. Hiso, tobě dávám na starost akademii. Až se začne bojovat, přesuneš všechny děcka do krytů a pokud to půjde blbě, tak pomůžeš při evakuaci. Otázky?
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Počet příspěvků : 905

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Sun Dec 07, 2014 1:06 pm

než jsem stačila reagovat na Hineho přišel Kashike.
"No co se stalo?" chtěla jsem se zeptat, trochu jsem se začínala bát jak moc vážné to je.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Dec 07, 2014 1:28 pm

Ozval se pšouk a kde se vzal, tu se vzal, zjevil se nám Kashike. Nakrčil jsem nos a přeměřil si ho podezíravým pohledem. Ihned jsem s tím však přestal v okamžiku, kdy nahlásil urychlenou evakuaci. Kurníček na entou! Člověk se tu nestihne ani zabydlet a už už aby se zase stěhoval.
"Zachovejte paniku!" vykřikl jsem, přivolal Amandu a zmizel v útrobách své jeskyně.

Viděl jsem spoustu věcí, ke kterým jsem si vypěstoval takřka vášnivý vztah. Ještě v běhu jsem z kapsy vytáhl svitek. Tentokrát se nejednalo o ten typ, se kterým se důvěrně seznámila Michiko. Ne, nechystal jsem se tu spawnout barely s kyselinou, ale udělat pravý opak.
"Banzaaai!" dodal jsem si odvahy bojovým pokřikem a rozevřel svitek před tím chaosem, co panoval na mém stole.

Celý proces bylo nutné několikrát opakovat, abych do svitků zapečetil veškeré své vybavení. Jediné co tu po mně zůstalo bylo pár nádob s tekutým dusíkem, plíseň, kterou jsem s láskou pěstoval na stěnách jeskyně, literatura podřadné úrovně, zkumavky naplněné lógrem, čistící prostředky a železná zásoba toaletního papíru. To cenné a důležité, co by mohlo být použito proti mně, jsem sroloval do kusu papíru.

"Pravda. Ty jdeš se mnou." pravil jsem směrem ke zdobené karafě, naplněné čistou vodou.
"Pšššt, ticho, nesmíš na sebe poutat pozornost!" domlouval jsem kapalině, jako kdyby byla malé dítě.

Mezitím si Kashike a Hisa nemohli nevšimnout armády osminohých tělíček, která pospíchala přímo za Amandou. Vypadalo to úchvatně. Ze všech směrů se ozývaly drobné a rychlé krůčky, tu a tam zaznělo i prasknutí větvičky, to když na ni vkročil mimořádně vykrmený a opancéřovaný jedinec.

Pár pavouků dokonce z mé zahrádky vyvrátilo rostlinky, na kterých jsem lpěl. Jedna byla celá zelená a připomínala jakousi malou palmičku a ta druhá vynikala drobnými, žlutými kvítky. Než však stihl kdokoliv rozvíjet úvahy o tom, co to je za rostlinky, vyběhl jsem z jeskyně, s hromadou svitků za pasem. Jakmile jsem se objevil na scéně, Amanda, i její pomocníčci zmizeli. Kuchiyose bylo zrušeno.

"Tak na koho se čeká? Co je to zase za bordel? Kterej sebevrah chce sundat Kiri?" zuřivě jsem máchal rukama a pokládal otázky s poněkud zmateným tónem, ale neměl jsem už místo kam zapečetit kokain a tak jsem se musel "obětovat" a zužitkovat ho za běhu.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Sun Dec 07, 2014 1:34 pm

Páni... ujede mi, když se Hine vrátí s rychlostí namydleného a nafetovaného blesku. Inu, na srazu kagů se objevil poslíček Sora no sena, který nám oznámil že je Kiri další "na řadě". Takže ho skopeme do kulaté krychle a s ním nejspíš i tu jeho skupinku rebelantů... jak oni se to? Jo, Hakuei...
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Sun Dec 07, 2014 5:40 pm

Hezké, tomu se říká zmatek.
"Tak já teda jdu." řekla jsem nejistě. Ještě nikdy jsem neměla na starost tolik dětí a ještě k tomu všem z akademie, co když je neuchráním? Ne já je musím ochránit.
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Tue Dec 09, 2014 8:08 pm

Dva malinkatí pavoučkové vylezli z mého rukávu a tázavě upřeli očka na dva Kaguyi. Mohli si je vzít s sebou, ale nemuseli. Jistě si byli vědomi toho, že díky nim mohu kdykoliv zjistit jejich lokaci. Pavoučkové slanili na zem a rozhlíželi se po okolí. Hodil jsem na Kashikeho "menší" hromádku svitků. Když už mi nabídl své sídlo jako útočiště, byl by hřích toho nezn... eh, nevyužít.
"Kupředu. Čím dřív budeme na místě, tím víc lidí seberu hrobníkovi z lopaty." zabrblal jsem, zuřivě zatřepetal rukama a vyrazil na cestu rychlými kroky.

přesun
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kashike Tue Dec 09, 2014 8:43 pm

Převezmu si jednoho pavoučka a nasměruji ho do kapsy uniformy. Výborně, tak tedy jdeme. Hiso, ty vyraž do akademie, až bude po všem, vyzvednu si tě tam... pěkně po spa... mrknu na ní a vyběhnu rychlým klusem k sídlu.

//přesun
Kashike
Kashike
Juudaime Mizukage *MOD
Juudaime Mizukage *MOD

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hisa Kaguya Thu Dec 11, 2014 11:22 pm

Pousměju se a vyjdu z jeskyně a zamířím si to rovnou do akademie pro ostatní děti a studenty

(přesun)
Hisa Kaguya
Hisa Kaguya
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Tue Apr 14, 2015 7:40 am

Jeskyně byla stále obsypána pavouky. Přísahal bych, že nadšeně mrskali nožičkami, když viděli, že se vracím. Amandu jsem měl v zádech. Ta se okamžitě uvelebila nad vchodem do jeskyně, zatímco já pokračoval klikatou chodbičkou přímo do laboratoře. Michiko jsem uložil na lehátko tak, abych ji měl stále na očích. Mezitím jsem ze svitků uvolnil nedávno nasbíraný materiál. Netrvalo dlouho a část tyrkysového maglajzu plavala v jakési kapalině a tvářila se, že je jí tam celkem fajn. Vzorky mrtvol, které tvořily střed toho odpudivého monstra jsem mezitím roznimrával pod mikroskopem. Na první pohled se nelišily od obyčejné tkáně v různých fázích rozkladu. Zkoušel jsem jak tato tkáň reaguje s modrým želé, ale nezaznamenal jsem žádnou zvláštní aktivitu.
"Bude to pěkný oříšek." zamračil jsem se a začal listovat v jedné tlusté bichli. Začetl jsem se. Náhle jsem padnul k zemi jako podťatý. Pochopitelně jsem sebou stáhnul pár skleniček, takže jsem to měl i s doprovodným efektem.

Procital jsem. Hučelo mi v uších. Nebyl jsem schopný říct, zda mám nohy pod sebou, nebo nad sebou.
"Proč eeee sem na tom kolotoči..." zamumlal jsem. Slyšel jsem zvonění a cítil své srdce, které se zuřivě snažilo dohnat chvilkový kyslíkový deficit v mém mozku.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Apr 19, 2015 6:34 pm

Sama som netušila, ako som sa sem dostala. V rukách som stále držala tú vec, ktorú som mala dať banke na vyplatenie nejakých peňazí alebo čo.. no a.. toto naozaj nevyzerala ako banka. 
Sledovala som vchod do jaskyne s otvorenými ústami. Toľko pavučín a.. podobne.. až mi po tele behali zimomriavky. Pozrela som sa cez rameno za mňa a otázka, ako som tu skončila, sa mi ešte viac prehĺbila v mojom miniatúrnom mozgu. Predsa len toto pomaly ani nebola časť Kirigakure. Zvedavosť mi však nedala a tak som spravila zopár krokov smerom k vchodu do jaskyne.
"Haló?" Zakričala som dostatočne nahlas na to, aby ma niekto počul.. hocikto, aspoň som v to dúfala. Na druhú stranu som si nebola istá, či chcem vedieť, čo za vec by v niečom takomto bývala.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Apr 19, 2015 6:45 pm

Kairi vkročila na okraj úzké a klikaté chodbičky. I při velmi sporém osvětlení si mohla povšimnout, že na stěnách se cosi hýbe. Spousta osminohých tělíček. Každé z nich na Kairi upřelo osm oček. Vypadalo to, že se nemají v plánu chovat nepřátelsky.

Na zavolání se nikdo neozval. Nebylo divu. Já jsem byl momentálně trochu mimo a válel jsem se na zemi. Michiko, která ležela na lůžku stále nenabyla vědomí a pavouci nevlastnili dar řeči.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Apr 19, 2015 6:53 pm

Vstúpila som do kľukatej chodbičky, kde bolo len minimálne svetla.. a aj tá troška sa odrážala od malých lesklých gulôčok tisíciek pavúkov, ktorý boli všade v mojom okolí. Takmer som stuhla. Nebola som arachnofobik ale momentálne som k nemu naozaj nemala ďaleko. Prečo som stále pokračovala dopredu? Kto vie. 
Ruky sa mi triasli a moje tempo bolo naozaj pomalé. Sotva som vliekla jeden krok za druhým. Každú chvíľku som sa zastavila a trhla hlavou do strany. Naozaj som sa bála, že na mňa tí pavúci zoskočia a so mnou bude amen.
Moje kroky vytvorili trocha plechový zvuk. Trhla som sebou a keď som si pozornejšie prezrela dlážku, zistila som, že sa nachádzam v nejakom.. priestranstve, plechovom ? Či ? Kto vie. Keď som vošla hlbšie, všimla som si obsiahle laboratórium.
"Mamii..." šepla som a mala som čo robiť, aby som nezačala panikáriť.  Dokonca som sa potkla o vlastné nohy a spadla na zem, čo vytvorilo ešte väčší hluk, než by mi bolo príjemné.
"H..h..hal..haló?" Pískla som stiahnutým hlasom a vydesene som sa obzerala do strán.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 7 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next

Povolení tohoto fóra: