Hokageho kancelář
+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters
Strana 7 z 40
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Hokageho kancelář
Poslouchala jsem Hokageho a pohledem přešla k Mizukage. Poprvé jsem se s ní mohla setkat, proto jsem jen sklopila zrak a poklonila se, byla přirozená autorita, ale v duchu respekt ode mě ještě nezískala, byla jsem prostě taková, podezíravá ke všem cizím.
"Rozumím. Kyuubiho chakru bude s mými schopnostmi jednoduché vystopovat, ale to, co tam najdeme, už bude horší.." Odmlčela jsem se, pokud jsme povolávali i Kiri, byla na tom snad Konoha tak špatně? Že přišla i samotná Mizukage? Otázky, na které nejspíš odpovědi nedostanu hned.
"Kdy vyrazíme?" Strohá otázka, snad abych se mohla připravit. I když já toho moc nepotřebovala.
"Rozumím. Kyuubiho chakru bude s mými schopnostmi jednoduché vystopovat, ale to, co tam najdeme, už bude horší.." Odmlčela jsem se, pokud jsme povolávali i Kiri, byla na tom snad Konoha tak špatně? Že přišla i samotná Mizukage? Otázky, na které nejspíš odpovědi nedostanu hned.
"Kdy vyrazíme?" Strohá otázka, snad abych se mohla připravit. I když já toho moc nepotřebovala.
Yume Sarutobi- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 48
Zasmál jsem se nad poznámkou Hitomi. "Proto jsem tě nechal zavolat, Yume. Můžete vyrazit hned," řekl jsem s mírným úsměve. I když nebyl zrovna na místě.
Vešel jsem za nimi i s Kairi v náručí. A postavil jsem se stranou, abych se do ničeho nepletl. Tady je na mě moc lidí.. navíc je tu takový hluk... divím se, že Kairi spí. Je to celá Himina, taky by se jen tak nevzbudila.
Daisuke Utsushi- Buntaichō
- Počet příspěvků : 187
Sen Sarutobi
Znova som zmĺkol a po pridelení novej identity som len poslušne prikývol. Pre mnohých divné ale za posledný čas som vystriedal toľko identít, až je to úplne nemožné! Takže som si na to proste zvykol, nevnímajúc nič iné som sa odlepil od steny kde som doteraz stál a postavil som sa Yume po boku, nič nehovoriac, nič necítiac, čakajúc že niekto z nás sa chopí velenia, pretože ja som nebol veliaci týmu. A určite aj Assasin chápal že mne dať do ruky velenie by bola katastrofa.
Znova som zmĺkol a po pridelení novej identity som len poslušne prikývol. Pre mnohých divné ale za posledný čas som vystriedal toľko identít, až je to úplne nemožné! Takže som si na to proste zvykol, nevnímajúc nič iné som sa odlepil od steny kde som doteraz stál a postavil som sa Yume po boku, nič nehovoriac, nič necítiac, čakajúc že niekto z nás sa chopí velenia, pretože ja som nebol veliaci týmu. A určite aj Assasin chápal že mne dať do ruky velenie by bola katastrofa.
Sarutobi Sen- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 107
,,Jistě." přikývla jsem. Ještě, že jsem si dneska pospala.
Otočila jsem se na Daisukeho. ,,Tady ten klučina nám prý pohlídá Kairi." ukázala jsem na černovláska od Uchihů. ,,Myslím, že by ses měl obrnit nervama. Je hrozně líná, ale i přesto strašně zvědavá." pousmála jsem se.
Tentokrát jsem se zaměřila na členy prozatímního týmu. ,,Jelikož neznám vaše schopnosti a čas na seznámení není, tak nám to celou misi ztěžuje. U brány nebo po cestě si ktomu řekneme víc, teď bychom měli vyrazit. Do 10 minut se všichni setkáme u brány." oznámila jsem jim a čekala jsem, než si Kyuuji převezme Kairi od Daisukeho. Hned na to jsem opustila kancelář a vydala se k bráně. (Přesun)
(Omlouvám se, ale musím jít...zítra si napíšeme rovnou u brány, nezlobte se....Dobrou noc ^^)
Otočila jsem se na Daisukeho. ,,Tady ten klučina nám prý pohlídá Kairi." ukázala jsem na černovláska od Uchihů. ,,Myslím, že by ses měl obrnit nervama. Je hrozně líná, ale i přesto strašně zvědavá." pousmála jsem se.
Tentokrát jsem se zaměřila na členy prozatímního týmu. ,,Jelikož neznám vaše schopnosti a čas na seznámení není, tak nám to celou misi ztěžuje. U brány nebo po cestě si ktomu řekneme víc, teď bychom měli vyrazit. Do 10 minut se všichni setkáme u brány." oznámila jsem jim a čekala jsem, než si Kyuuji převezme Kairi od Daisukeho. Hned na to jsem opustila kancelář a vydala se k bráně. (Přesun)
(Omlouvám se, ale musím jít...zítra si napíšeme rovnou u brány, nezlobte se....Dobrou noc ^^)
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Thu Jul 18, 2013 9:52 pm, celkově upraveno 1 krát
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Předal jsem Kairi Kyuujimu a dodal "Pokud se jí něco stane, tak si mě nepřej.. neskončíš dobře, mojí malý holčičce se nesmí nic stát, tak to ber na vědomí a střež ji víc než sebe.." řekl jsem mu výhružně a pak jsem odešel. (přesun)
Daisuke Utsushi- Buntaichō
- Počet příspěvků : 187
Prikývol som a zmizol, v obláčiku dymu ako každý Anbu. Následne toho Yume vyšla z kancelárie a vydala sa k bráne.
Sen Sarutobi + Yume Sarutobi --> Presun, Yume musela ísť spať a ja tiež musím.
Sen Sarutobi + Yume Sarutobi --> Presun, Yume musela ísť spať a ja tiež musím.
Sarutobi Sen- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 107
"Ať Vás síla provází," křikl jsem ještě když všichni šli. Zavřel jsem oči a soustředil se na originál. Tohle bylo nepřijatelné..
Pořád čeká na Hokageho, mezitím co si neochotně vyslechl cizí rozhovory. *Doufám že to nebude moc dlouho trvat, mrhám časem. Nerad se takhle flákám..* zamyslí se Kyuchi. Ale neměl to Hokagemu za zlé, toto jsou jeho povinnosti, které musí dodržet, jinak by to nebyl Hokage.
Kyuchi Uchiha- Genin
- Počet příspěvků : 174
Po tréningu s vlastnou matkou...Počkať, to ani tréning nebol, pretože ho celý prekecala s jej najlepšou kamarátkou...Som sa dotrepala sem. Tie schody ma nijako nepotešili...Koho aj áno.
Dúfala som, že sem nejdem zbytočne. Nudila som sa, snáď pre mňa bude mať nejakú prácičku...Alebo poriadneho senseia. Mamka bola silný Hyuuga, to áno, ale...V poslednom čase s tými svojimi kamarátkami trávi až príliš veľa času. Leňochod jeden.
Nádych, výdych...A hurá po schodoch. Trvalo mi dlho, než som sa dotrepala hore. Jemne som zaklopala na dvere a sadla si na lavičku.
Dúfala som, že sem nejdem zbytočne. Nudila som sa, snáď pre mňa bude mať nejakú prácičku...Alebo poriadneho senseia. Mamka bola silný Hyuuga, to áno, ale...V poslednom čase s tými svojimi kamarátkami trávi až príliš veľa času. Leňochod jeden.
Nádych, výdych...A hurá po schodoch. Trvalo mi dlho, než som sa dotrepala hore. Jemne som zaklopala na dvere a sadla si na lavičku.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
"Vstupte!" doufal jsem, že je to nějaký genin, který by mohl pomoc hlídat Kairi-chan.
"Kyuuchi, jde vidět, že jsi neposlouchal..Tady na gauči spí malá Kairi-chan, je to dcera Mizukage. Takže jistě chápeš, jak je tato malá mise důležitá."
"Kyuuchi, jde vidět, že jsi neposlouchal..Tady na gauči spí malá Kairi-chan, je to dcera Mizukage. Takže jistě chápeš, jak je tato malá mise důležitá."
"Omlouvám se, byl jsem myšlenkami jinde, chápu to." řekne Kyuchi potichu, aby Kairi nevzbudil. Je ve střehu a má ruku na rukojeti meče, pro případ, že by někdo chtěl Kairi ublížit nebo unést, aby mohl rychle zareagovat. *Doufám že mi nezpůsobíš moc potíží, holčičko.* řekne v duchu a usměje se. Ale ve své ostražitosti nepolevuje.
Kyuchi Uchiha- Genin
Pomaly som sa začala prebúdzať. Pôvodne som samozrejme vôbec nechcela vstávať a ďalej by som len najradšje ostávala v mojej postielke. Ako som sa ale načiahla pomojom objímacom vankúši.. nebol tu. Zrazu som si uvedomila že ani nie som prikritá a to sa v noci neodkopávam. Otvorila som jedno oko, ktoré mi skĺzlo na katanu toho Uchihi. Pomaly, veľmi pomaly som sa posadila a nervózne som sa obzrela po miestnosti. Nahlas som preglgla, rýchlo som skočila z gauča a začala som trieliť k dverám.
"POMOOOC !! UNIESLI MAAA!" Začala som jačať ako pomätená a zo slzami v očiach som sa odtiaľto snažila zdrhnúť. Predsa len, posledne som bola pri sebe ešte v Kiri. Cudzie prostredie a týpek ktorý držal rúčku na katane.. nevyzeralo to vôbec dobre.
"POMOOOC !! UNIESLI MAAA!" Začala som jačať ako pomätená a zo slzami v očiach som sa odtiaľto snažila zdrhnúť. Predsa len, posledne som bola pri sebe ešte v Kiri. Cudzie prostredie a týpek ktorý držal rúčku na katane.. nevyzeralo to vôbec dobre.
Kairi Utsushi- Chuunin
- Počet příspěvků : 273
Zaznamenám, že se holka začala probouzet a hýbat se na gauči. Holka si sedla a otevřela oči a pak si uvědomila, že byla unesena a začne utíkat. byl jsme ve střehu, takže jsem rychle zareagoval. "Kam utíkáš ? nedělej mi mou práci ještě těžší než je!" okřiknu ji a běžím za ní. S mou rychlostí bych ji mě dohonit. Pokusím se ji chytit, ale šetrně, aby nespadla nebo se jí něco nestalo. "Neboj se, neublížili jsme ti, dopravíme tě zpět do Kiri!" řeknu důrazným hlasem.
Kyuchi Uchiha- Genin
Jasné slnko mi svietilo na moju masku, cez ktorú som sa pozeral na sídlo Hokageho. Mal som na sebe samozrejme anbu plášť, ale kapucňu som mal na ramenách. Vybral som sa do tej budovy a zamieril som si to rovno k Hokagemu, pre nejakú prácu. Schody mi nerobili problém a rýchlo som po nich vyšiel, potom už len miene dlhá chodba a ocitol som sa pred dverami Hokage-sama. Trošku som sa pod maskou pousmial a dvakrát som zaklopal na dvere , následne som len čakal.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Po vyzvaní som okamžite vstala a vošla dnu. Hokagemu som sa okamžite uklonila a s úsmevom na perách ho pozdravila. Dobrý deň prajem, Hokage-sama. Na chvíľu som sa odmlčala. Prišla som sa len opýtať, či pre mňa nemáte nejakú prácu. To je jedno čo, len proste potrebujem zabiť nudu. Chcela som ešte dodať, že urobím všetko okrem umývania verejných záchodov. Ale radšej som mlčala. Ešte by sa Hokage naštval a prehodil ma cez stenu...
Pravdupovediac som sa ho trochu bála. Tá jeho sila...Všimla som si malé dievčatko, ktoré sa pravdepodobne pokúšalo utiecť, a tak som ju jemne chytila za ramená a veselo sa na ňu usmiala. Neboj sa, všetko bude v poriadku. Pohľadom som spražila toho Uchihu. Už ani o decko sa nevie postarať, no proste typický chlap.
Pravdupovediac som sa ho trochu bála. Tá jeho sila...Všimla som si malé dievčatko, ktoré sa pravdepodobne pokúšalo utiecť, a tak som ju jemne chytila za ramená a veselo sa na ňu usmiala. Neboj sa, všetko bude v poriadku. Pohľadom som spražila toho Uchihu. Už ani o decko sa nevie postarať, no proste typický chlap.
Hyūga Fū- Chuunin
Vyvalila som na Hokageho oči. Dcéru...Mizukage?! Myslela som si že si zo mňa robí srandu. Akože s deťmi problém nemám...Ale ak sa jej niečo stane...Štyri po pysku od Mizukage..."Vysnívaný" let Konohou od Hokageho...Som v riti... Zbledla som ako stena pri tej predstave. Dobre...Nejako to už zvládnem... Ozvala som sa priškrteným hlasom a pohľad presunula na to dievčatko. Mňa sa báť nemusíš, nie som ako tento vyšinutý a neschopný Uchiha. Pousmiala som sa na ňu, pričom som hádzala divné pohľady na Uchihu. Volám sa Fū. A ty si...? Milo som sa na ňu pousmiala.
Hyūga Fū- Chuunin
Ako na mňa ten chalan ešte prehovoril, začala som okolo kanclu robiť kolečká a naozaj som sa neplánovala len tak zastaviť. Tento krát s vydeseným krikom išiel ruku v ruke aj ohromný až hysterický plač. Zastavila ma až nejaká čiernovláska, ktorá ma chytila za ramená. Myslela som si že som práve zomrela. Sklesnuto som sklopila hlavu a stále zo slzami v očiach som len niečo neurčito povedala. Poriadne som potiahla nosom a konečne som zatvorila ústa a veľavýznamne, trocha spýtavo, som sa na dievča pozrela. Ruky som si dala k brade s následným strelením pohľadu po Uchihovi.
"Nenecháavaj ma tu s níiim." Takmer som to zamučala. Očividne mi bol vrcholne nesympatický no mohla za to hlavne katana. Prvá vec čo som uvidela bola to, ako ju držal a stál naozaj blízko pri mne. Pristúpila som o niečo bližšie ku Fu, chytila som ju za okraj kimona (?) a nehodľala som sa jej len tak pustiť.
"Kairi.." Šepla som potichu, že som to takmer sama nepočula.
"Nenecháavaj ma tu s níiim." Takmer som to zamučala. Očividne mi bol vrcholne nesympatický no mohla za to hlavne katana. Prvá vec čo som uvidela bola to, ako ju držal a stál naozaj blízko pri mne. Pristúpila som o niečo bližšie ku Fu, chytila som ju za okraj kimona (?) a nehodľala som sa jej len tak pustiť.
"Kairi.." Šepla som potichu, že som to takmer sama nepočula.
Kairi Utsushi- Chuunin
Hodila som na Uchihu vražedný pohľad. Ešte aj pred očami Hokageho sa mu Kairi podarilo tak vystrašiť. Vieš, že ťa s ním nenechám, kto vie čo by ti bol schopný urobiť. Prižmúrila som naňho oči. Neschopák jeden... Zabrblala som si popod nos viac menej pre seba. V Konohe máme jedno veľké hračkárstvo...Alebo si chceš zájsť najprv na zmrzlinu? Usmiala som sa na ňu. V Konohe bolo celkom teplo, zmrzlina by určite bodla.
Najmä po tom "tréningu", ak sa to vôbec dá tak nazývať. Skôr by som to nazvala stretnutím starých známych, bola som nútená vysedávať na slnku. Kým mama kecala s tou jej kamoškou.
Najmä po tom "tréningu", ak sa to vôbec dá tak nazývať. Skôr by som to nazvala stretnutím starých známych, bola som nútená vysedávať na slnku. Kým mama kecala s tou jej kamoškou.
Hyūga Fū- Chuunin
"Fu, prosím, zůstaň tady...Já musím jít!" Originál potřeboval, co nejvíc čakry. Chystal se splnit svou misi. Klon se rozpadl na třísky.
"Chmmm.. " Na chvíľku som sa zamyslela a stále som sa schovávala za Fu, aby na mňa ten chlapík moc nevidel.
"Uhm.. uh.. nom.. možno tá zmrzila?" Popravde som naozaj chcela ísť do hračkárstva no nechcela som zo seba spraviť už úplne malé nepoužiteľné dieťa ! Na to aby som išla do hračkárstva by som najprv nemohla byť s nejakou slečnou pred ktorou by som sa viac menej do hračkársva ísť hanbila.
"Uhm.. uh.. nom.. možno tá zmrzila?" Popravde som naozaj chcela ísť do hračkárstva no nechcela som zo seba spraviť už úplne malé nepoužiteľné dieťa ! Na to aby som išla do hračkárstva by som najprv nemohla byť s nejakou slečnou pred ktorou by som sa viac menej do hračkársva ísť hanbila.
Kairi Utsushi- Chuunin
Zase som vyvalila oči na Hokageho...Zostať...Tu? Nervózne som sa usmiala a udivene sa dívala na triesky na zemi. Sťažka som pregĺgla. Tak tu asi budeme musieť počkať... Povzdychla som si a otočila sa na toho Uchihu. Myslím, že by bolo dobré, keby si odišiel...Tvoja nehorázna neschopnosť tuto Kairi vystrašila, nemáš na ňu dobrý vplyv. Bola pravda, že som Uchihov veľmi v láske nemala. Do hlbokej nenávisti to zatiaľ neprerástlo a dúfam, že ani neprerastie...
Hyūga Fū- Chuunin
Vyslechnu si několik urážek na jméno Uchihy. Vytáhnu meč, kolem něj se objeví ohnivá aura Kenshinu a namířím Fu na krk. "Nejsem tady od toho, abych hlídal děti! A ještě jedna jediná urážka, tak ti tímhle mečem probodnu hrdlo!" řeknu, mezitím se mi zapne Sharingan. "A já odsud neodejdu, ty ses tu vetřela. Já tu čekám na misi, nejsem chůva." řeknu velmi důrazně a dívám se Fu do očí vražedným pohledem. *Nenávidím Hyuugy. Nevěřím, že se Sharingan mohl vyvinout z toho jejich špinavého Byakuganu.. neměla by si s Uchihy začínat, jestli nechce špatně skončit.* pomyslím si.
Kyuchi Uchiha- Genin
Strana 7 z 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Strana 7 z 40
Povolení tohoto fóra: