Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters

Strana 8 z 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 8 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:55 pm

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 8 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 8 Hokage_residence

Hokage Konohy:
[/color]

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 8 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Hyūga Fū Fri Jul 19, 2013 8:01 pm

Nadvihla som jedno obočie. Si myslel, že sa tej jeho "aury" a katany zľaknem? Bol na veľkom omyle! Vážne? Ja si to nemyslím, veď nie si schopný ani jedno dieťa postrážiť. Zamračila som sa naňho a pohľadom som skĺzla po jeho katane. Vidno, že nemáš rozum. Chceš, aby Kairi videla, ako ti nakopem zadok? Radšej zmizni... Ani Baykugan som neaktivovala na znak, že nemám záujem s ním bojovať.
Potom by ešte všetko bola moja vina a fakt by som dostala po pysku od Hokageho. Netúžim po tom. Mimochodom, Hokáge tu nie je, ak si si nevšimol. Takže nemá zmysel tu čakať... Prižmúrila som naňho oči.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Fri Jul 19, 2013 8:01 pm

Došli jsme před budovu Hokageho. Nezstavili jsme se, rovnou jsme pokračovali dovnitř. Vystoupali jsme schody a zastavili jsme se před kanceláří. Teď už jsem se Daisukemu vymanila z náručí. Malinko jsem usykla bolestí, ale to nc nebylo. Natáhla jsem se ještě a políbila ho na rty. Potom jsem zaklepala a bez vyzvání vešla dovnitř. Ocitla jsem se u zajímavé scénky. Zahlédla jsem ale vyděšený pohled své dcery a to se mi nelíbilo. Přešla jsem k tomu Uchihovi, sáhla jsem mu na zápěstí, které mu zamrzlo, stejně tak jeho meč.
,,Můžete mi říct, co se to tu děje? Proč moje dcera pláče? A kde je Assasin?!" zamračila jsem se..
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kyuchi Uchiha Fri Jul 19, 2013 8:06 pm

"Tahle Hyuuga mi ukradla misi, pošpinila mé jméno i jméno mého klanu. Kairi se probudila, ale když zjistila, že je na neznámém místě, zpanikařila a chtěla utéct. Rozběhl jsem se za ní a řekl ji, že ji dopravíme zpět do Kiri, abych ji uklidnil. Ale pak se vyřítilo toto tornádo a misi mi ukradla. Potom mě začala urážet a já se od ní urážet nenechám." povyprávím příběh. "Kdybyste dovolila, rád bych schoval svůj meč, Mizukage-sama. Assassin je na důležité misi, nechal mi Kairi na starost, teda dokud mi ji neunesla Fu. Kdo ví co s ní chce udělat!" řeknu a pak se můj pohled opět upře na Fu.
Kyuchi Uchiha
Kyuchi Uchiha
Genin
Genin

Počet příspěvků : 174

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daisuke Utsushi Fri Jul 19, 2013 8:08 pm

Porozhlédl jsem se po místnosti. O Uchihu se postarala Hitomi a tak jsem nemusel říct ani jedno výhružné slovo. "Myslím, že až ti upadne ruka Uchiho, tak se můžeš odporoučet z kanceláře, máme tu důležité věci k řešení." Pak jsem se podíval na dívku a usmál se. "Mohla by jste ji vzít někam jinam? Vypadá to, že tu budeme mít trochu více práce a vás si zjevně oblíbila."
Daisuke Utsushi
Daisuke Utsushi
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 187

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Fri Jul 19, 2013 8:14 pm

Zbledla som ako stena, keď sa tu objavila samotná Mizukage. Hlboko som sa uklonila na znak úcty, narozdiel od toho nevychovaného Uchihu. Ktorý razom všetko zvalil na mňa. Čo si to dovoľuješ, hééé?! Zvrieskla som naňho naštvane. Všetko teraz zvalíš na mňa, héj? Zakrývaš to, že sa nevieš postarať o malé dieťa, ty pedofil! Keby si k nej bol dobrý, tak by sa ťa určite nebála ty...Ty... Už už som chcela povedať niečo ozaj škaredé, ale uvedomila som si že tu je dieťa. Tak som radšej zmĺkla.
Otočila som sa na oného...Shinobiho. Hái! Znova som sa uklonila, vzala Kairi za ruku a pousmiala sa. Tak teda ideme na tú zmrzlinu? Opýtala som sa jej.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jul 19, 2013 8:16 pm

Objevil jsem se v křesle během mrknutí oka. Byl jsem vyřízený. Odhodil jsem svou kamennou masku a doslova se svalil do křesla. Hitomi, Daisuke, Kyuuji a Fuu byli v kanceláři. Všiml jsem si vytaseného meče.
"Kyuuji!?"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kyuchi Uchiha Fri Jul 19, 2013 8:18 pm

"Z této místnosti neodejdu, neporuším příkaz Hokageho. Měli by jste respektovat právo prvního." řeknu. *Celý svět je plný idiotů. Kdyby aspoň poslouchali co říkám..* pomyslím si a zakývu hlavou zleva doprava. Potom začne vyšilovat Hyuuga. "Komu říkáš pedofil, ty špinavá Hyuugo?!" řeknu na Fu a dívám se na ni ještě vražednějším pohledem. "Máš štěstí, že tu přišla Mizukage-sama, jinak bys špatně skončila." Potom přijde i Hokage. Omlouvám se, Hokage-dono, už bych svůj meč schoval, nebýt Mizukage a ani bych ho nevytáhl, nebýt téhle dotěrné fúrie." řekne Hokagemu. *Doufám, že aspoň Hokage pochopí, co pro mě jméno Uchiha znamená.*
Kyuchi Uchiha
Kyuchi Uchiha
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daisuke Utsushi Fri Jul 19, 2013 8:21 pm

Poslouchal jsem jejich hádku. Nebyl jsem z toho zrovna šťastný, že se takhle hádají před Kairi. Když se tu objevil Assasin, položil jsem mu otázku. "Mohu připravit tohoto genina z Konohagakure o jeho bezvýznamný život ?" ukázal jsem na Uchihu.
Daisuke Utsushi
Daisuke Utsushi
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Fri Jul 19, 2013 8:23 pm

Povzdychla jsem si. Led z jeho ruky i meče jsem nechala zmizet.
,,Chováš se jako dítě." podívala jsem se na Uchihu. ,,Svalit vše na ostatní? Shinobi by se měl především naučit ovládat, což je mnohem těžší, než se naučit hloupou techniku nebo ovládnout kekkei genkai. Okamžitě tasit meč? To je docela sprosté." zamračila jsem se. Tentokrát jsem se podívala i na Fuu. Má řeč patřila oběma. ,,Rivalita mezi klany se dá řešit i jinak než neustálým bojováním mezi sebou." pousmála jsem se na oba dva. ,,Jinak vám oběma děkuji za hlídání naší dcera." poklonila jsem se.
Pak jsem se podívala na Assasina, který se tu objevil. ,,Vypadáš zdrchaně." povzdychla jsem si. Čekala jsem nějaký problém.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jul 19, 2013 8:26 pm

"Kyuuji, zanech řečí a jdi do Uchiha čtvrtě. Zítra tě vyhledám," věnoval jsem mu jeden ze svých přísných pohledů. "Fuu, postarej se prosím o Kairi, tady máš 1000 ryo a něco ji kup," vstal jsem, vytáhl peněženku a podal ji tučný balík peněz.
"Hitomi, Daisuke, jak to šlo?" přitáhl jsem ke stolu dvě pohodlné židle, aby se mohli posadit. Sám jsem se posadil ke stolu. Vytáhl jsem láhev domácí saké a schoval jej v rukávu. Potají jsem si zavdal pořádný doušek.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Fri Jul 19, 2013 8:29 pm

Keď sa tu objavil Hokage, zbledla som ako stena a už sa radšej neozývala. Aj keď ma ten kretén nazval špinavou Hyuugou. Za to raz zaplatí...Tak ho zmlátim, že ho vlastná matka nespozná. Ééééh, Kairi, asi by sme mali ísť...Nasledujúce scénky sú vhodné len pre divákov starších ako pätnásť rokov. Nahodila som taký nevinný úsmev, vzala si ten balík peňazí, pričom som sa ospravedlňujúco na Hokageho usmiala a zamierila na chodbu, jemne za sebou ťahajúc i Kairi. Nebojte sa Mizukage-sama, o vašu dcéru sa dobre postarám. Ubezpečila som ju a zmizla na chodbe. Úľavne som si povzdychla a oprela sa o stenu. Tá zmrzlina by mi teraz fakt bodla... Poznamenala som, čím som Kairi naznačila, že na ňu pôjdeme, ak teda bude súhlasiť. No kto vie, možno už zmenila názor.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Fri Jul 19, 2013 8:34 pm

Vyplazila som na Uchihu jazyk a len som sa tak veselo zazubila.
"To je moje mamka !" Zaškerila som sa no stále som ostávala pri Fu. Najprv som sa chcela spýtať čo to je pedofil no nakoniec som usúdila že by to nebola práve najlepšia otázka v najlepśiu chvíľku. Keď tu ale bola mamka, už som sa vôbec nebála a tak som len k Fu zaćala naťahovať ruky. Mamča vedela že to znamená že chcem ísť na koníka ! teda.. proste,.. že sa mi nechce kráčať po vlastných.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kyuchi Uchiha Fri Jul 19, 2013 8:35 pm

“Rozumím.“ řeknu po vyslechnutí Hokageho příkazu a schovám meč. Při odchodu se podívám na Fuu. “A ty si na mě dej pozor.“ řeknu velmi důrazně Fuu, nasadím si kápi a vyrazím. Jdu po chodbě potichu jako kočka. Vypnu Sharingan a slezu dolů po schodech. Vyjdu z celé budovy a mířím do Uchiha čtvrti.
Kyuchi Uchiha
Kyuchi Uchiha
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Jul 19, 2013 8:36 pm

Nikto odo mňa nič nechcel, a tak som odišiel stále s maskou na tvári. Kage mal toho veľa a nemal som náladu ho zaťažovať. Tak teda som sa otočil a rovno som odišiel preč. Pekne dole schodmi a nakoniec až k dverám. Natiahol som ruky nad seba a vydal som sa smerom do ulíc. Samozrejme stále s maskou Anbu.
(Presun)
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Fri Jul 19, 2013 8:41 pm

Zaškerila som sa na Kairi. Rozmýšľala som, čo to asi znamená...Keď decko k niekomu naťahuje ruky. Že by chcela ísť na ruky? Určite! Pousmiala som sa na mňa a vzala si ju na ruky. Nebola veľmi ťažká, našťastie. Uchechtla som sa. Takže ideme na zmrzku... K Uchihovi som sa už neozívala, neskazím si predsa kvôli nemu celý deň, nie? Šmejd jeden.
Pomalými krokmi som sa teda vybrala preč z budovy mieriac do ulíc Konohy. (presun + Kairi xD)
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Fri Jul 19, 2013 8:45 pm

,,No, šlo to zajímavě." pousmála jsem se a opatrně kvůli zádům jsem se posadila.
,,Jen co jsme se přiblížili k jeskyni, ztratil se nám ten ANBU. Hned na to zmizela i ta holčina. ANBU, kteří na nás zaútočili, byli Edo Tensei. Následně na nás ten chlap poslal Edo Tensei Nagata. Daisuke se dostal do jeskyně a zjistil, že má Kabutovo techniky. Toho chlapa jsme zřejmě nedostali, zničili jsme ale nějakou osmihlavou příšeru. Kyuubi se málem dostal ven, naštěstí jsem ho stihla zapečetit. Ten jinchuuriki to ale nejspíš nepřežije." sklonila jsem hlavu.
,,Nagato na chíli procitl. Mluvil o něm jako o Hebim. Sakura by měla brzy dorazit i s tělem jinchuurikiho." podala jsem celé hlášení a čekala na odezvu.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Daisuke Utsushi Fri Jul 19, 2013 8:57 pm

"Já bych k tomu jen dodal, že subjekt, který byl Nagatem nazván Hebi, použil techniku, která mě oslepila a nejen to, také ohlušila. Nevěděl jsem, jak mám v té chvíli reagovat." Ušklíbl jsem se nad svou neschopností, jelikož jsem na sebe byl naštvaný. "Naštěstí se vrátil ten váš ANBU a stihl ho vyrušit, což Hebiho nejspíš překvapilo a znejistilo."
Daisuke Utsushi
Daisuke Utsushi
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jul 19, 2013 9:02 pm

Vytřeštil jsem oko. "No, moc hezké, takže problém navíc..." zamračil jsem se. Byla už tma a v kanceláři svítil lustru. Vrhal velmi mdlé světlo.
"Hmm..zajímalo by mě, co, nebo kdo je zač ten Hebi...Takovou techniku neznám...Není moc dobré, že je tu další člověk, co má edo tensei.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Fri Jul 19, 2013 9:11 pm

,,To opravdu není...Každopádně.." nadechla jsem se a znovu pokračovala. ,,Ty ANBU udržel jen chvíli. Potom se prostě a jednoduše rozpadli. Pak ale povolal Nagata. Když se Hebi soustředil na Kyuubiho, Nagato procitl a mluvil se mnou. Zachránil mi život, jinak by mě nejspíš zabil. Použil na mě Shinra Tensei. Nestihla jsem ho ale pak zastavit." odmlčela jsem se. ,,Když už ho přestal ovládat, přestával nad ním mít kontrolu, povolal ho zpátky. Nenechal ho rozpadnout jako ty ANBU." zamračila jsem se.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sakura Haruno Fri Jul 19, 2013 9:12 pm

Konečně jsem dorazila s tím tělem do Hokageho kanceláře. Udržovala jsem jej přiživotě jen díky mé Byakugou síle. Hokage měl co na práci...
Zaklepala jsem a vešla bez vyzvání.
"Hokage-sama," položila jsem opatrně Hideovo tělo na sedačku. "Je to s ním zlé, ten někdo na něm dělal ohavné pokusy s jeho čakrou, nepřežije to,"svěsila jsem hlavu.
Sakura Haruno
Sakura Haruno
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 132

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jul 19, 2013 9:17 pm

"Hmm," byl jsem čím dál víc zamračený. Podepřel jsem si bradu a pozorně poslouchal. Přišla Sakura.
"Dobře Sakuro, děkuji ti, nech ho tady, nějaké lidi jsem poslal k Ruinám nedaleko chrámu ohně na misi, nevracejí se, mám o ně strach. Skoč tam prosím." když odešla, pokračoval jsem.
"Takže to nedokáže ovládat tak, jako já..To je více méně dobře.." na chvíli jsem se odmlčel a položil lahvičku se saké na stůl. Nalil jsem si trochu víc, do kalíšku a uchopil jej.
"Tak..když už jsme u edo tensei..Reina je zpět," místo toho, abych se napil, tak jsem kalíšek v ruce rozdrtil.

Naposledy upravil Assasin Senju dne Fri Jul 19, 2013 10:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Fri Jul 19, 2013 9:30 pm

Poslechla jsem si Sakuru. Sklonila jsem hlavu. Mise nebyla úspěšná... Povzdychla jsem si. Když jsem však slyšela Assasinovo novinu, oněmněla jsem. Musela jsem i zblednout a taky jsem se roztřásla. Nevěděla jsem jen jestli vztekem nebo strachem. Zničila mi toho v životě dost.
,,Proč?" zeptala jsem se pouze.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jul 19, 2013 9:38 pm

"Otokage mě donutil ji oživit...Reina za Mikomi...Ale neměla by být tak nebezpečná, přikázal jsem jí, aby chránila Otogakure, skrývala se jako ANBU, nemá tak docela vlastní vůli.." sevřel jsem ruce v pěst.
"A pokud ne, tak máme triumf.." můj zrak utkvěl Hitomi na rameni.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Sat Jul 20, 2013 7:06 am

,,To snad..." byla jsem stále v šoku. Jak jsem byla šťastná, když jsme se jí ve válce zbavili a teď...
,,Takže celá válka byla...k ničemu...Pointa války, kdy jsme měli dosta Reinu Kanu a Tsukiko Tooyu je v háji." zaťala jsem ruku v pěst. Co je zač ten Otokage?!
Všimla jsem si, že mi Assasin kouká na místo, kde mám pečeť. Sundala jsem si čelenku Kiri. ,,Zajímá mě, kdo je Otokage. Každý normální shinobi ví, co byla Reina zač. Proč by ji chtěl? Moc bych nevěřila tomu, že bude Otogakure pouze chránit. Je v tom něco víc." zamračila jsem se. Teď se ve mně ozvala stejně nedůvěřivá stránka, jako je v Daisukem.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 20, 2013 7:19 am

"Ano, všechny oběti byli k ničemu, možná jsem měl být krutý a nechat Mikomi obětovat.." zamračil jsem se.
"Otokage toho ví víc, než by vědět měl. Zatraceně tomu rozumí" pak jsem zakroutil hlavou. "Nedovol tvým ninjům, aby se přibližovali k Oto. Reina se nemůže mému rozkazu vzepřít. Pokud Otokage poruší dohodu, využiju všechny dostupné prostředky, čestné i nečestné k tomu abych celou Oto zničil," poslední slovo jsem nenávistně zavrčel.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next