Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters

Strana 29 z 40 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 29 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:55 pm

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 29 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 29 Hokage_residence

Hokage Konohy:
[/color]

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 29 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 11:19 pm

Můj klon se přesunul ke mě a ihned se semnou spojil. Přešli na mě jeho vzpomínky a pocity. Byl jsem ještě unavenější. Nebyl čas jít domů..Vzal jsem si s kumbálu spacák, převlékl jsem se do pyžama, které jsem měl v kumbálu a vlezl do spacáku na zemi. Jen co jsem ulehl, usnul jsem.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Wed Aug 14, 2013 7:27 am

Klon někam odešel. Následoval jsem ho. Přišel do strejdovi kanceláře a tam se s pravým strejdou spojil. Strejda pak ulehl do spánku. Přemýšlel jsem jestli ho mám vzbudit. Pak jsem si to ale rozmyslel. Asi se taky půjdu trochu prospat. Protáhl jsem se a odešel z kanceláře někam do ulic.
/Přesun
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 338

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Aug 14, 2013 10:47 am

Chodbou začali znieť moje už živé kroky po schodoch, a spolu aj s pískaním, kedy som splietal jednu melódiu s druhou, a vznikla tak tretia, ktorú som zas splietol s ďalšími a ďalšími. No proste som si pískal voloviny. Až som nezastavil pred dverami, za ktorými pravdepodobne bola kancelária. Nuž, zaklopal som teda, spojil ruky za chrbtom a začal som si už iba potichu pískať, kým nebude možné vstúpiť. Ešteže tu nikto nebol, trafil som správny príchod.
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 457

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 6:06 pm

Probudil jsem se těsně před čtvrtou hodinou. Oblékl jsem se a umyl ve služebním bytě v budově. Trvalo mi to celou hodinu, byl jsem dnes podivně napjatý. Najedl jsem se a posadil se na židli. Teď konečně někdo zaklepal.
"Vstupte!" pousmál jsem se a upnul zrak na kliku.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Aug 14, 2013 6:19 pm

Nejakú chvíľku to trvalo, ale určite kratšiu, než v Kiri. Hoc, to bolo asi jedno, tam bola výhoda, že sa stihlo aj zájsť do baru, vyspať a s opicou sa vrátiť. Hoci, skúsiť miestny podnik... no, určite tam zájdem. Chytil som kľučku a pomaly som otvoril dvere, načo som so zvedavým pohľadom vstúpil cez prah do kancelárie. Kukal som po miestnosti s výrazom veľmi neistého decka a tak isto som sa kukol aj na Hokageho. Následne som sa ale zatváril normálne, jemne som sa usmial a dvere som za sebou zavrel. Pristúpil som bližšie.
"Dó-brý déň Hokage-sama." Hlboko som sa uklonil, nechávajúc si ten trochu pobavený úškrn. Následne som sa vystrel a ruky znova spojil za chrbtom.
"Moje meno je Hoozuki Meizu a prichádzam k Vám z Kirigakure kvôli istej veci." Môj výraz sa prepol do vážneho módu, kedy som zašmátral vo vrecku a začal som niečo vyťahovať. Samehada sa medzitým potichu ozvala, v poslednej dobe som chodil iba popri ľuďoch s veľkou chakrou.. Nakoniec som vytiahol dopis od Mizukage, ktorý som Hokagemu položil na stôl a tak, trošku komicky nenápadne som ho prstami posunul až k nemu.
"Stalo sa zopár vecí." Oznámil som mu ešte predtým, než vôbec list otvoril, načo som stíchol a začal som sa dívať, čo a ako bude robiť. Pritom som sa tváril zas inak, teraz som mal výraz, akoby som čakal pochvalu alebo čo. No a v duchu som zápasil s tým, aby som sa nezačal smiať, aj keď to po tom liste asi nebude ani vhodné. Ale ja som si nevedel proste pomôcť...

Obsah listu:
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 6:23 pm

"Dobrý den, těší mě, já jsem Assasin Senju, Nanadaime," lehce jsem se uklonil a ukázal mu na volnou židli před stolem. Také jsem vytáhl džbán vychlazené šťávy a sušenky. Převzal jsem si dopis se zvědavým výrazem a pustil se do čtení. Nanabi? Můj obličej zůstal dokonalý kamenný výraz. Po přečtení jsem horečně přemýšlel. "Děkuji za zprávu. Vzkaž Hitomi, Vaší Mizukage, že se za ní osobně dostavím," řekl jsem zřetelně. Nejdřív ale půjdu do Tsukigakure..
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hoozuki Meizu Wed Aug 14, 2013 6:36 pm

Mrkol som na stoličku, chvíľu som uvažoval, ale nakoniec, keď som ešte aj zahliadol sušienky a vychladenú šťavu, som sa posadil a tak nenápadne obe tieto potraviny začínali ubúdať. Hlavne tie sušienky, tekutej stravy som mal totiž už aj nad limit, narozdiel od normálneho jedla. Nakoniec som sa zas pozrel na Hokageho.
"Odkážem!" Prikývol som a široko sa usmial, keď som si povšimol jeho kamenný výraz. Práve v taký som totiž nedúfal celú cestu, ale aspoň to nebol starec so zbytočnými rečami.
"Mno, takže, asi bude treba tento odkaz doručiť čo najskôr, hm?" Poškrabal som sa vo vlasoch a trochu sa naklonil dozadu na stoličke, div som sa nestrepal dozadu. Následne som sa už stiahol späť, vstal som a vzal som si poslednú sušienku čo tam zostala, no čo, bol som hladný xD. S úškrnom som sa znova trochu uklonil.
"Tak teda ďakujem aj za pohostinstvo, Mizukage sa vo Vašom popise zrejme nemýlila." Dovolil som si provokačne žmurknúť jedným okom, načo som už ale začal zas tak nenápadne cúvať, ako aj raz v Kiri-kancelárii. Takto som sa nakoniec dostal až ku dverám.
"No, čo dodať... už iba dovidenia." Uškrnul som sa a kukol som aj na okno, oj, odtiaľto by sa ale dobre vyskočilo von... oblízol som si pery, chvíľu som uvažoval, že tak spravím aj keby to bolo proti nejakému pravidlu či čomu, ale nakoniec som otvoril dvere a vyparil som sa na chodbu, po ktorej som s nanovo-začatým pískaním vykročil preč.
~Presun~
Hoozuki Meizu
Hoozuki Meizu
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 6:40 pm

Ušklíbl jsem se. "Ne, cesta do Kiri je dlouhá, můžeš tady zůstat a zítra ráno vyrazit. Odpočiň si a zkus naše horké lázně," pousmál jsem se. Navíc se pomocná síla bude hodit, když opět nebudu ve vesnici.
"Děkuji," s úsměvem jsem vstal a pohlédl jsem na vesnici. Ale to už Meizo zmizel, hlasitě jsem si povzdechl a otevřel kumbál. Připravoval jsem si kunaie, výbušné lístky a podobnou zbroj.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 14, 2013 7:18 pm

Vyběhal jsem schody až nahoru ke dveřím. Byla to menší rozcvička. Zaklepal jsem a vešel. "Ahoj tati," uklonil jsem se a ušklíbl. "Přišel jsem si pro misi, no, taky jsem ti chtěl říct, že mám za sebou krok 1 a 2 v učení rasenganu!"
Hokageho kancelář - Stránka 29 Naruto-happy
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 284

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shaky Wed Aug 14, 2013 7:28 pm

S rukama v kapsách, extrémně unuděným výrazem jsem vyšel až schody nejvyšší budovy. Nevadilo mě to, aspoň jsem si stihl všechno okouknout. Dostal jsem se snad až před ty správné dveře, kde jsem se zastavil a jako slušně vychovanej člověk zaklepal a vyčkal na vyzvání. Bože můj, proč zrovna já, to si nemohla vybrat někoho jinýho? Co tu mám jako dělat? Asi pomáhat...ale mě se nechce! Vlastně mám podat potom hlášení...Ale kam když tam nebude! TO JE KOMPLIKOVANÝ! Začal jsem v duchu docela zmatkovat, ale na venek jsem nedal nic znát. Vedl jsem si takovej vnitřní boj.
Shaky
Shaky
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 19

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 7:31 pm

Byl jsem pyšný. Tobiru to zvládl. "Výtečně Tobiru! Jsem na tebe opravdu hrdý! Něco jsi dokázal, aniž bych tě k tomu musel vést. " zazubil jsem se. "Misi? Hmm, myslím, že bys mohl s malou skupinkou Shinobi prohlédnout Hlavní město a vyhnat Torovi přívržence. Vrátit bezpečí do ulic, mise A-ranku." pak někdo zaklepal. Proč teď!? Nemám čas.. "Vstupte!"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shaky Wed Aug 14, 2013 7:35 pm

Při vyzvání jsem jen otevřel dveře a vstoupil. Totálně jsem ignoroval všechny okolo a popošel blíž ke stolu.
"Zdravím, Hokage-sama. Jsem shinobi ze Sora no Kuni a...Slyšel jsem že tu máte, nebo jste měli nějaké nepokoje, proto jsem přišel jako...pomocník." Povzdechl jsem si. Toto bylo fakt hrozně pod mojí úroveň a vlastně jsem si nikdy nemyslel že něco takovýho řeknu. Kdyby to jen slyšeli lidi z hospody! Bože co bych to byl pak za člověka...
Shaky
Shaky
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 14, 2013 7:42 pm

Mise? A-ranku? Já jako velitel? Myslel jsem, že na místě zešílím nebo že budu mít mokro v kalhotách, jedno z toho určitě. Zachoval jsem si však důstojnou tvář a přivřel oči. "Hai Hokage-sama, otče, misi přijímám." řekl jsem a potom kývl na pozdrav nově příchozímu. Takže Sora..Hlavně ho neposílej se mnou.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 7:48 pm

"Dobrý večer, Sora no Shinobi. Ano, měli jsme...Pokud chceš pomoci, prosím, zůstaň ve vesnici jako stráž. Já se chystám opustit Konohu, ještě dnes večer. Mám nějakou práci mimo vesnici," zatvářil jsem se tajnůstkářsky. "Potřebuji každou pomocnou ruku, pokud by někdo zaútočil a já tady nebyl.." pak jsem se otočil na Tobiru. "A tvá mise pořád platí Tobiru."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shaky Wed Aug 14, 2013 8:06 pm

Vyslechl jsem ho a poklonil se -tentokrát už jsem neměl ruce v kapsách jak u mě bylo zvykem.
"Hai, Hokage-sama. Konohagakure je pro mě asi stejně cenná jako Sora, proto jsem vděčný za to že mohu nějak pomoc." Narovnal jsem se a podíval se na Tobira. Jen tak letmo ho přelítl pohledem od hlavy až k patě.
"Přeji příjemnou cestu." Popřál jsem mu, pleskl rukami o sebe a proměnil se na smog, který se potom jaksi rozplynul, prostě jsem zmizel, byl to můj odchod se ctí...xD

//Přesun
Shaky
Shaky
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 8:08 pm

"Yosh, kdyby něco, jsou tu lidé, kteří ví, jak mě přivolat," ušklíbl jsem se a přešel ke dveřím. "Tak Tobiru, prozatím se s tebou rozloučím."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 14, 2013 8:12 pm

"Proč? Proč pořád odcházíš a neřekneš kam jdeš? Proč musíš jít zas? Zase se vrátíš zkrvavenej?" zeptal jsem se zklesle. Docela mě to zajímalo, měl jsem o něj strach.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 14, 2013 8:24 pm

"Protože jsem Hokage. Mou povinností je ochraňovat vesnici a vesničany uvnitř i mimo vesnici...Vesničané jsou má rodina, oni věří ve mě, já věřím v ně. To je vztah mezi vesnicí a Hokagem. Tobiru, je to skoro samé jako to, co máme mezi sebou ty a já. Ty patříš do vesnice, ale zároveň jsi můj jediný syn. Jsi má rodina. Povinností rodičů je chránit děti i svým životem, a to jdu udělat. Jednou to pochopíš.." čekal jsem, až Tobiru vyjde z kanclu a zamkl jsem. Rozeběhl jsem se dolů po schodech a zamířil pryč.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 14, 2013 8:27 pm

Nechal jsme se vyhodit z vesnice a byl celou dobu zamlklý. Nic jsem neříkal, ani když vyšel ven. Pak jsem se rozeběhl za ním.Na tváři se mi objevil úsměv a oči se zaleskly.Myslím, že to chápu už teď. Hodně štěstí, Sedmý Hokage. Vrať se živý zpět.. také jsem odešel.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Thu Aug 15, 2013 8:20 pm

Běžel jsem chodbami kanceláře. Doběhl jsem před dveře do kanceláře. Zatáhl jsem za kliku, ale bylo zamčeno. Zdrcený jsem spadl na zem. Přemýšlel jsem jestli mám čekat až strejda příjde nebo jestli mám někam jít. Rozhodl jsem se že tu ještě chvíli pobudu. Z kapsy jsem si vyhrabal malý sendvič a zakousl jsem se do něj. Nebyl sice nic moc ale k zahnání mého hladu by zatím měl stačit.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Aug 17, 2013 6:47 pm

Konečně jsem byl doma. Unavený, vyčerpaný a bez šaringanu jsem se vrátil do Konohy.
Otevřel jsem dveře, abych vyvětral, bylo to nesnesitelné vedro a otevřel okno.
Zhroutil jsem se na židli a uvědomil, že potřebuji doktora.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sat Aug 17, 2013 6:53 pm

Všiml jsem si že strejda už přišel. Rychle jsem se zvedl. Se stejdou něco bylo. "Strejdo, co...co se ti stalo?!" zeptal jsem se ho vyděšeně. Měl jsem o něj celkem strach.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Aug 17, 2013 6:59 pm

Ach Raiki. "Ještě štěstí, že jsi tady," pousmál jsem se. "No, v Tsukigakure, problémy, Tsuchikage, Yonbi," vydrkotal jsem ze sebe. "Sakuru, najdi..Sakuru,"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sat Aug 17, 2013 7:02 pm

Stále jsem se na něj vyděšeně díval. Ještě víc jsem se vyděsil když mi řekl o Yonbimu. "H-hai!" řekl jsem a všechen strach se mě spadl. Rychle jsem se rozeběhl pryč z kanceláře. Sakura je většinou někde v nemocnici, doufám že tam bude i teď.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Aug 17, 2013 7:20 pm

"Rychle," zhroutil jsem se na stůl a nepravidelně oddechoval. Kso, kso, kso..Musím zesílit, jsem slabý jako čaj! Zmocňovaly se mě mdloby, jen jsem počítal vteřiny a čekal na pomoc.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 29 z 40 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next