Hokageho kancelář
+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Hokageho kancelář
"I Sora no sato bude fungovat. Spoléhám na vaší vyjednavačskou sílu." pronesla jsem a už jsem byla na odchodu nevím proč, ale tím jak na mě promluvil jsem si připadala dost uraženě. A já hloupá se o něj starala. Co jsem si myslela, že mi skočí do náručí?
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
Natáhl jsem ruku a chtěl ji zastavit.
"Děkuji, děkuji za to, že jsi, že jste se o mě starala, o mého syna i o naše životy." půjdu na to místo se svým týmem, pročistíme to tam a založíme malou vesnici..
"Děkuji, děkuji za to, že jsi, že jste se o mě starala, o mého syna i o naše životy." půjdu na to místo se svým týmem, pročistíme to tam a založíme malou vesnici..
Pomaly som isiel za Crystal. Stale som bol na pozore, nemohli sme si byt isty nikym.
Senji Kamiuru- Počet příspěvků : 43
Když jsem uslyšel Fuuinu poznámku o "kancovi" přešel jsem k nejbližší zdi a praštil do ní hlavou, abych se uklidnil.
Když jsem usoudil, že už jsem dostatečně klidný, začal jsem Fuu ignorovat a postavil se ke dveřím.
Když jsem usoudil, že už jsem dostatečně klidný, začal jsem Fuu ignorovat a postavil se ke dveřím.
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Zastavila jsem se a podívala se na něj.
"Je to moje úloha shinobiho, stejně jako vaše být Hokagem a zavděčovat se lidem." dobře tím si to trochu vyžehlil, stejně i když budu tak blízko jeho vesnice nebude mít ani čas si vzpomenout.
"Omluvte nás musíme jít..... nevím kdy se vrátíme." Rozhodně tam budem dlouho natolik, než si srovnám myšlenky.
"Je to moje úloha shinobiho, stejně jako vaše být Hokagem a zavděčovat se lidem." dobře tím si to trochu vyžehlil, stejně i když budu tak blízko jeho vesnice nebude mít ani čas si vzpomenout.
"Omluvte nás musíme jít..... nevím kdy se vrátíme." Rozhodně tam budem dlouho natolik, než si srovnám myšlenky.
Rozhodla jsem se, že si konečně dojdu zjistit, zda si mohu půjčit na učení nějakou techniku Katonu. Pořád jsem po nich toužila. Vymýšlení bylo náročné, učení Onidourou bylo až moc náročné a v boji to není tak moc efektní a ničivé, jak bych chtěla. Přála jsem si nějakou typicky útočnou ohnivou techniku, takovou, jaké jsou známé celému světu. A také jsem se chtěla zeptat, zda by se tu pro mě našlo nějaké místo, kdybych se chtěla vrátit. S jednou podmínkou, pochopitelně.
Vystoupala jsem po schodech a... chtěla jsem zase odejít. Stálo tu teď až moc lidí na můj vkus. I přesto jsem se donutila k nim přistoupit blíže. Byli tři. Myslím, že jsem alespoň dva viděla před pár dny na cvičišti. Nepromluvila jsem k nim, jen jsem se opřela o zeď a čekala jsem, až se to tu uvolní.
Vystoupala jsem po schodech a... chtěla jsem zase odejít. Stálo tu teď až moc lidí na můj vkus. I přesto jsem se donutila k nim přistoupit blíže. Byli tři. Myslím, že jsem alespoň dva viděla před pár dny na cvičišti. Nepromluvila jsem k nim, jen jsem se opřela o zeď a čekala jsem, až se to tu uvolní.
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
"Rozumím," přikývl jsem.
"Dobře, vesnice bude zítra hotová," pořád jsem měl založené ruce na hrudi. "Tak dávejte na sebe pozor Daimyo-sama,"
"Dobře, vesnice bude zítra hotová," pořád jsem měl založené ruce na hrudi. "Tak dávejte na sebe pozor Daimyo-sama,"
"Budu." řekla jsem jenom a ještě mu věnovala krátký pohled. Zapomenout? Nezapomenout? Toť je otázka... nakonec jsem sklopila hlavu odcházela: "Sbohem..." šeptla jsem a vyšla ven z kanceláře a rovnou i z budovy bylo mi fakt divně. (přesun ulice)
Po Hokageho poslednej vete som ho s miernym uklonom pozdravil. „Dovidenia.” Povedal som a pomaly visiel z kancelarie.
// musim dat nabit mobil, o pol hodku som s5
// musim dat nabit mobil, o pol hodku som s5
Senji Kamiuru- Počet příspěvků : 43
Chvíli jsem na ni hleděl s otevřenou pusou. Nic jsem neříkal ani neodpovídal. "Ach ty ženy, vždy tak složité. Proč Takumi? Byla jsi ideální, až na to, že jsi byla nukenin," mumlal jsem si pod vousy, když odešla. "Další!"
Když se ozvalo spásné pozvání, vešel jsem dovnitř. Jen jsem se usmál a opřel se o stěnu. Sensei, porazili jsme vašeho klona a ten nás poslal sem. Odůvodnil jsem proč jsem tady a čekal na jeho reakci.
"Vím o tom, dobrá práce. Moku bunshin je snad nejsilnější klon, který se dá udělat," i když jsem mu nedal tolik čakry, kolik jsem chtěl, kvůli tomu tréninku. To jsem jim ale neřekl.
"Máme misi, jen než ji vysvětlím, slyšeli jste, co se stalo na srazu Kage?"
"Máme misi, jen než ji vysvětlím, slyšeli jste, co se stalo na srazu Kage?"
Na jeho kompliment jsem se jemně začervenal a na jeho otázku jsem zavrtěl hlavou. Slyšel jsem jen, že jste se vrátil šeredně zohavený, ale jak a proč, v tom už se zdroje liší. Však víte, prodavač ryb to slyšel od kamaráda, který má kamaráda, který prý má bratrance, který zase je v nemocnici. Usmál jsem se.
Šeredně zohavený?!?!
"No, na sraz Kage zaútočil někdo, kdo si říkal Uchiha Madara, skamarádil se s Tsuchikagem, který nás zradil. Jenže to Madara nebyl, byl to Yoshiro Uchiha, můj bývalý student.." odmlčel jsem se, kde jsem udělal chybu? "S jednou technikou srovnal Soru se zemí. Nás pět Kage + statečný jounin z Tsuki dostal na lopatky. Podařilo se nám ho zlikvidovat, ale všechny nás dostal na pokraj smrti. Nebýt Sakury, tak tady asi už sedí někdo jiný."Re: Hokageho kancelář
Trpělivě jsem poslouchal a přikyvoval. To zní jako zajímavě strávený den. Odkašlal jsem si. Takže...ne, že by nebylo fajn vás zase vidět, ale proč jste pro nás zavolal? Zeptal jsem se a usmál se.
"Sora no kuni byla sice zničena, ale její lid přežil, nabídl jsem Daimyo, že ji vystavím vesnici Soru, nedaleko Ohnivé země..Pomůžete mi připravit terén, zmapovat atd a já budu stavět," usmál jsem se.
"Stavitelství a architektura je mou zálibou," bože, už jsem FAKT STAREJ...
"Stavitelství a architektura je mou zálibou," bože, už jsem FAKT STAREJ...
"Ten hlas znám. Ta paní k nám chodí hodně často na návštěvu...teda spíš hodně často za strejdou. Už jsem je dokonce jednou viděl jak jí strejda dává růži." řekl jsem ještě Fu jako odpověď na jejího "kance" a pak se začal smát.
Potom jsem vstoupil do místnosti a poslouchal vše co nám strejda říkal. "Co, co se stalo?!" zeptal jsem se co se stalo na srazu kage a potom nám to strejda vysvětlil. "Hai" kývnul jsem. nad tím co máme udělat pro Soru.
Potom jsem vstoupil do místnosti a poslouchal vše co nám strejda říkal. "Co, co se stalo?!" zeptal jsem se co se stalo na srazu kage a potom nám to strejda vysvětlil. "Hai" kývnul jsem. nad tím co máme udělat pro Soru.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Ráno po tom čo som musel ísť dom po nákupoch s mamou čo som naozaj rád nemal som sa konečne vytratil a mal soam naozaj chuť niečo robiť nejakú misiiu. Asi to bolo tým že už som nemal žiadne peniaze. Preto som vyšľapal zasa tie nekresťansky dlhé schody a keď som tam prišiel pred dverami niekto už stál akési dievča. "Zdravím." Nepoznal som ju ale pozdravil som ju s mojím zvyčajným optomistickým úsmevom a len som čakal teda kým sa asi vybavia tý vo vnútri predsa len inak by tu nestála.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Vyslechl jsem si senseie a pevněji si utáhl šálu. Bylo sice teplo, ale....styl je styl. Rád pomůžu. Stejně se musím víc naučit spolupracovat jak s Wakanou, tak Yuuko. Podotkl jsem a usmál se.
To váážne? Zasmiala som sa spolu s ním. Dám ruku do ohňa za to, že z toho niečo bude. Uchechtla som sa, pričom som na Katashiho pobavene zazerala.
Vstúpila som do kanclu a založila si ruky na hrudi. Počula som síce o tom, že sa niečo na tom ich zraze stalo, nevedela som ale, či tým babským rečiam mám veriť. Keď som ale začula pravdivú verziu toho...Útoku, vyvalila som na senseia oči. Á sákra...Do prdele, musí zo mňa byť výborný medik...Musí! Takže budem musieť veľa veľa trénovať. A ešte si musím zájsť do knižnice po tie knihy o ľudskom tele a o bylinkách. Príprava a zmapovanie terénu? Nahodila som taký divný výraz, ako keby mi niekto tresol s tehlou po hlave. Toto nedopadne dobre...Ledva viem určiť, kde je sever, nie to, že by som ešte mapovala terén... Prižmúrila som oči.
Vstúpila som do kanclu a založila si ruky na hrudi. Počula som síce o tom, že sa niečo na tom ich zraze stalo, nevedela som ale, či tým babským rečiam mám veriť. Keď som ale začula pravdivú verziu toho...Útoku, vyvalila som na senseia oči. Á sákra...Do prdele, musí zo mňa byť výborný medik...Musí! Takže budem musieť veľa veľa trénovať. A ešte si musím zájsť do knižnice po tie knihy o ľudskom tele a o bylinkách. Príprava a zmapovanie terénu? Nahodila som taký divný výraz, ako keby mi niekto tresol s tehlou po hlave. Toto nedopadne dobre...Ledva viem určiť, kde je sever, nie to, že by som ešte mapovala terén... Prižmúrila som oči.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Vyšplhala jsem se po schodech až před kancelář. Nikdo. Jen zevnitř bylo slyšet hlasy. Chvíli jsem uvažovala, že by to bylo příliš nápadné a tak jsem se rozhodla jinak. Zaujala jsem pozici lotosového květu přímo před zavřenými dveřmi. Tedy potom, co jsem se ujistila, že se otevírají na druhou stranu. A čekala. Oči mi doslova zářily.
Yomi Hikikomori- Jounin
- Počet příspěvků : 95
"Zdravim slecno jak pak se mate?" Byla celkem nuda tak sem se dal do reci s neznamou.A co tak alespon to ubehne.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
"Dobře, tak půjdeme. Cestou můžeme trénovat nejjemnější ovládání čakry," pousmál jsem se. Vytáhl jsem jednu techniku a dal ji Raikimu. "Doton: Gantetsukon C -rank, pak tě naučím ještě jednu," poskládal jsem pečeť a z mého těla vyskočil klon, který si sedl na mé místo. "Půjdeme, přesuneme se k bráně,"natáhl jsem ruku, aby se mě mohli všichni chytnout. "Připraveni?"
Protočil jsem oči. Ale ne...už zase. Poznamenal jsem a chytl se jeho ruky. Co je špatného na cestování pěšky?
Byl jsem nadšený, když mi podal tu techniku. "Arigato, strejdo!" řekl jsem šťastně a schoval si to do kapsy. Byl jsem trochu zmatený, když nám podal ruce. Pak mi došlo že to je nejspíš nějaká teleportační technika a chytl jsem se ho.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Strana 35 z 40
Povolení tohoto fóra: