Hokageho kancelář
+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters
Strana 19 z 40
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Hokageho kancelář
"Itachiho se bát nemusíš, myslím, že nebude proti," usmál jsem se a pak se zamyslel. Hm..Raiton?
"Raiton ovládá Rokuro, jeden z mých ANBU.."
"Raiton ovládá Rokuro, jeden z mých ANBU.."
"Pokud je to ten Itachi tak se mu mozna nebude zamlouvat Hyuuga. Ja uprime nemam nic proti Uchihum. Teda az na toho spratka ve vasem tymu. Neberte me spatne ale uz me stve hodne dlouho." Rekl jsem zcela pravdive.
"A co se tyce Raitonu vim ze to nebude sranda vubec ovladnout a mozna eventualne pridat do nekterych technik. Mohl by jste mi rict vas nazor, Ohledne spojeni technik s mym elementem?" VBedel jsem ze zdrejmne bude negativni odpoved ale nejak jsem chtel slyset nazor nekoho kdo ma vetsi zkusenosti.
"A co se tyce Raitonu vim ze to nebude sranda vubec ovladnout a mozna eventualne pridat do nekterych technik. Mohl by jste mi rict vas nazor, Ohledne spojeni technik s mym elementem?" VBedel jsem ze zdrejmne bude negativni odpoved ale nejak jsem chtel slyset nazor nekoho kdo ma vetsi zkusenosti.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Klon
Môj klon prišiel k dverám po odmenu za misiu a zároveň si chcel vypýtať jednu vzácnosť od Hokageho. Dúfal, že Hokage-sama bude mať tento zvitok, ktorý by Rokuro rád mal.
Prišiel pred kanceláriu a zaklopal na dvere.
Čakal, kým ho Hokage-sama pozve dnu.
Môj klon prišiel k dverám po odmenu za misiu a zároveň si chcel vypýtať jednu vzácnosť od Hokageho. Dúfal, že Hokage-sama bude mať tento zvitok, ktorý by Rokuro rád mal.
Prišiel pred kanceláriu a zaklopal na dvere.
Čakal, kým ho Hokage-sama pozve dnu.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
"Itachi nemá předsudky a Hyuuga, Uchiha, Senju bere jen jako jméno, které nic neznamená." řekl jsem rázně. "Nevím, nejsem zrovna odborník na spojení živlu a taijutsu, ale předpokládám, že to bude náročné, ale ne nemožné.."
"Take uprime nic nemam Proti klanum. Akorat nechapu co ma Vas student proti Klanu Hyuuga. Nase klany jsou da se rict pribuzni. Tak proste jenom nechapu proc je takovy. Z pristupem jaky ma Bych musel nenavidet cleny sveho vlastniho klanu." Rekl jsem pravdive. I kdyz ne vsichni ale nekteri se vazne ke me chovali spatne ale ani to me vsak nezlomilo nebo necitil zast vuci nim. "Takze mam jit za Itachim sam nebo jdete semnou?" Vypadalo to jako by snim chtel mluvit kdyz prestim zminil jeho jmeno.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
"Hmm..myslím, že si ho sem nechám zavolat," pousmál jsem se a poskládal ruční pečetě a kousl se do prstu. Kuchiyose no jutsu přivolal jsem malého hada a vytáhl svitek, na který jsem napsal Itachimu vzkaz. Hadovi jsem ho předal a odplazil se pryč.
"Hai Hokage-Sama. Ale je tu jedna vec ktera by me zajimala. Jakoz to clen ANBU musim nosit masku. Stim bych problem nemel ale problem bude ze jako ANBU se nebudu moct dostat do pritomnosti nikoho z klanu. Samstyl boje by me prozradil a maska ta neni problem se pod ni podivat."
Rekl jsem ze zvedavosti jelikoz me zajimalo jak se tohle vyresi.
Rekl jsem ze zvedavosti jelikoz me zajimalo jak se tohle vyresi.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
"No, když půjdeš domů, tak masku sundáš, nevidím v tom problém, v Hyuuga klanu zrádci nejsou." pokrčil jsem rameny. Možná jsem nepochopil, na co se ptá.
"Mel jsem na mysli behem misi. Kazdy dokaze zjistit mou tver nemluve pri aktivaci Byakuganu hned poznaji. Dokonece i Fuu by to zvladla. Spise jsem mel na mysli ze Jako ANBU nesmim byt s cleny Klanu ."Asi jsem mlluvil celkem zmatene ale za to asi mohla odpoved vudce klanu necekal jsem ze to povoli.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
"Tak to je jasné. ANBU plní misi většinou samostatně, pokud je přidělen do týmu, tak pracuje bez masky.." odpověděl jsem a zahleděl se na strop. Kde je ten Itachi..
"Hai omlouvam se za nejasnosti a blbe otazky." Ted jsem se citil fakt trapne. "Omlouvam se jsem jeste zdrejmne v soku z odpovedi Naota-Sama. Necekal jsem ze by to jen tak schvalil."Nervozne jsem se podrbal ve vlasech. "Em Hokage-Sama mate svou osobni straz?"
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
"V pořádku," přikývl jsem a pak si prohlédl listiny na stole. "Potřebuju sekretářku, ne osobní stráž, kterou mám.." zamumlal jsem poněkud nevrle. Záviděl jsem zvyklosti Kumogakure a Raikage. Něco podobného musíme zavést i tady.
Pomalu jsem šel do kanceláře Hokage, zdržely mě fanynky, které se chtěly se mnou vyfotit a podepsat fotku. Nikdy jsem neodmítl, ačkoliv mě to obtěžovalo. Vystoupal jsem schody, zaklepal na dveře a vstoupil. Byl tam nějaký Hyuuga, kterého jsem pozdravil kývnutím hlavy.
"Hokage-sama, volal jste?" ozval jsem se uctivě a uklonil se.
"Hokage-sama, volal jste?" ozval jsem se uctivě a uklonil se.
Itachi Uchiha- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 200
"NA sekretarku jsem ponekud bordelar." Rekl jsem s velkym usmevem. "Ale mohl by jste to nabidnout Fuu ta by to mozna vzala." Mel jsem problem abych se nezacal rechtat.. Uklonil jsem se a pozdravil itachiho.
"Zdravim Itachi-Sama."
"Zdravim Itachi-Sama."
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Chtěl jsem mu odpovědět, ale vstoupil Itachi. Byl vždy tak uctivý. To spíš my, bychom se mu měli klanět.
"Zdravím Itachi," opětoval jsem úklonu. "Tento mladý muž se chce připojit k ANBU jednotce. Dal jsem mu misi na přezkoušení, kterou splnil. Velitel klanu má však požadavek, abychom mu oba osobně dali doporučení.." ukázal jsem na Hikaru a pak se podíval na Itachiho. "Až tohle vyřídíme, mám i něco dalšího."
"Zdravím Itachi," opětoval jsem úklonu. "Tento mladý muž se chce připojit k ANBU jednotce. Dal jsem mu misi na přezkoušení, kterou splnil. Velitel klanu má však požadavek, abychom mu oba osobně dali doporučení.." ukázal jsem na Hikaru a pak se podíval na Itachiho. "Až tohle vyřídíme, mám i něco dalšího."
Momentalne jsem nemel co dodat. K tomuhle jsem nemel moc co dodat tak jsem tam stal v uklonu jako pako. No co ja nebyl legenda narozdil od Itachiho.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Přistoupil jsem k Hikaru a prohlédl si ho od hlavy až k patě.
"Takže ty se chceš přidat k ANBU? Na výcvik k ANBU je trochu pozdě nemyslíš?" přimhouřil jsem oči.
"Myslíš, že bys zvládl zabít své emoce? Bojovat rychle a zabíjet jako stroj, ztrácet muže, aniž by ses vracel pro jejich těla či sbírat informace za které se platí životem? Myslíš, že bys zvládl ochraňovat Konohu ze stínu, obětovat se a být pravým Shinobim?"
"Takže ty se chceš přidat k ANBU? Na výcvik k ANBU je trochu pozdě nemyslíš?" přimhouřil jsem oči.
"Myslíš, že bys zvládl zabít své emoce? Bojovat rychle a zabíjet jako stroj, ztrácet muže, aniž by ses vracel pro jejich těla či sbírat informace za které se platí životem? Myslíš, že bys zvládl ochraňovat Konohu ze stínu, obětovat se a být pravým Shinobim?"
Itachi Uchiha- Mrtvý/á
"Nikdy neni na nic pozde!!!" Rekl jsem dost durazne.
"Pokud By ma smrt znamenala ochranu cele vesnice a osoby na ktere mi zalezi. Tak je mi jedno zdali budu zit nebo zemru." Rekl jsem chladne a bez emoci. Malem jsem se uz nechal zabit 2krat a to jsem nebyl zrovna nejlepsi.
"Pokud By ma smrt znamenala ochranu cele vesnice a osoby na ktere mi zalezi. Tak je mi jedno zdali budu zit nebo zemru." Rekl jsem chladne a bez emoci. Malem jsem se uz nechal zabit 2krat a to jsem nebyl zrovna nejlepsi.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
"Jsi houževnatý, možná i odvážný. Mé oči vidí až do tvého nitra," poznamenal jsem aniž bych aktivoval sharingan.
"Pověz mi tvé jméno chlapče,"
"Pověz mi tvé jméno chlapče,"
Itachi Uchiha- Mrtvý/á
"Hikaru Hyuuga, Itachi-Sama." Rekl jsem a dale jen mlcel nechtel vic vedet tak jsem uz nic vice nerikal.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Po naozaj dlhom lelkovaní doma som sa rozhodol vybrať na toto miesto, hoc to čo som robil bol vlastné tréning ale ten mi bol na nič keď som ešte nemal dokonca ani senseiia. Bolo by dobré ak by som nejakého dostal, som zvedavý čo mi povie Hokage. Prebehlo mi hlavou a medzi tým som sa dostal pred dvere kancelárie na ktorú som bez váhania zaklopal. V tedy sa na mojej tvári objavil víťazný úsmev keďže som za nimi niekoho čul. Aj keď asi to až taká veľká výhra nebola keď toľko hlasov znamenalo čakanie ale hlavné bolo že sa tam raz určite dostanem!
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
"Jsem Itachi Uchiha, těší mě. Hm, Nanadaime, říkáte, že misi splnil? Co to byl za typ?" dál jsem tomu chlapci nevěnoval pozornost.
Itachi Uchiha- Mrtvý/á
"Tesi Me Itachi-Sama." Odpovedel jsem Itachimu a vic jem nerikal jelikoz ted uz nebylo me misto na neco odpovidat nebo se vyjadrovat.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
"Špionážní mise, infiltrace, nebezpečná S-rank. Jeho mise byla úspěšná a získal cenné informace," odpověděl jsem Itachimu. "Osobně se domnívám, že jako ANBU uspěje. Má potenciál a Hyuuga by se pro podobné mise hodil," přimluvil jsem se za Hikaru a složil ruce na hrudi.
"Pověz Itachimu, proč chceš být ANBU.."
"Pověz Itachimu, proč chceš být ANBU.."
"Chci se stat ANBU Abych si zaslouzil Respekt. Tech kteri me ignorovaly a braly me jako odpad klanu. Neni snadne si zaslouzit respekt pred lidmy kteri ve vas vidi pouze to ze by jste nemel existovat. Jelikoz sama vase existence je porusenim tradice.Nemuzu ric ze vsichni ale jsou i lide kteri ode me drzeli sve deti. A podobne. Ale chci Chranit Konohu jelikoz schopnosti Byakuganu muzou usetrit zivoty jinych clenu ANBU Jednotek. " Zakoncil jsem svuj monolog a cekal co odpovi.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Strana 19 z 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Strana 19 z 40
Povolení tohoto fóra: