Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 14 z 39
Strana 14 z 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
"Co myslíš?" odsunul jsem se od ní a poodstoupil. Zdálo se, že jí to moc nálado nevylepšilo. Pokrčil jsem rameny a sklopil oči. No pak jsem se nakonec pousmál. Aspoň jsem věděl, že to je pořád ta stará Mikomi a žádný náraz ji hlavu nespravil.
Uzumaki Allii- Počet příspěvků : 168
Zkoumavě jsem naklonila hlavu na stranu. A i když to vzhledem k situaci bylo poněkud divné, znovu se mi na tváři objevilo malé pousmání.
"Odpusť, nejsem na tohle zvyklá. Zkrátka když se mě někdo dotýká, nutí mě to zbystřit smysly. Léta tréninku." pravila jsem omluvným tónem.
Mikomi, jsi divná. Víš to?
"Odpusť, nejsem na tohle zvyklá. Zkrátka když se mě někdo dotýká, nutí mě to zbystřit smysly. Léta tréninku." pravila jsem omluvným tónem.
Mikomi, jsi divná. Víš to?
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
"Mikomi, jsi divná, víš to?" uchechtl jsem se nad jejím výrokem. Jenže právě to na ní měl Allii rád, byla sama sebou. Divná. Každopádně jsem byl spokojený, když se trošku pousmála. Mise byla splněna.
"Někdo musí vyrovnat ty zástupy normálních." pokrčila jsem rameny a udělala několik kroků směrem do centra Konohy.
"Musím už jít. Ráda jsem tě zase viděla. Přeju dobrou noc." otočila jsem se a krátce na Alliiho mávla.
Proč nemůžu být jako ostatní?
Přesun
"Musím už jít. Ráda jsem tě zase viděla. Přeju dobrou noc." otočila jsem se a krátce na Alliiho mávla.
Proč nemůžu být jako ostatní?
Přesun
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
"Na tom něco bude.."
Chystala se odejít, já bych s ní rád ještě byl, ale neodvážil jsem se jí v tom zabránit.
"To já tebe, Mikomi.. dobrou noc."
Také jsem mávl a pak strčil ruce do kapes, když už byla pryč. Naposledy jsem pohlédl na oblohu a pousmál se. Za pár okamžiků jsem zmizel ve tmě.
přesun
Chystala se odejít, já bych s ní rád ještě byl, ale neodvážil jsem se jí v tom zabránit.
"To já tebe, Mikomi.. dobrou noc."
Také jsem mávl a pak strčil ruce do kapes, když už byla pryč. Naposledy jsem pohlédl na oblohu a pousmál se. Za pár okamžiků jsem zmizel ve tmě.
přesun
Čekal jsem na Hikara se založenýma rukama. Hm,opravdu se tak bojím toho, co tam uvidíme? Je to tak nezodpovědné, tam jít sám! Ale zase, věřím Konoze, kdybych umřel, věděl bych, že bude v dobrých rukách. Přece jenom, je v Konoze spoustu silných ninjů, silnější než jsem já.
Dosel jsem k brane. Ne ze bych mel strach ale spise obavy z toho co se semele. Cestovani s Hokagem z nas dela terc jak blazen. "Hokage-Sama ocekavate cestou komplikace? Uprime receno moc neverim tomu ze to bude moc klidna cesta." Rekl jsem normalnim tonem.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
"Cestu ano, ale spíš tam, si myslím, že bude spoustu Torových přívrženců." povzdechl jsem si. "Musím tam jít a musím nastolit rovnováhu v zemi. Jinak se může stát, že toho využijí ostatní země."
"Myslel jsem si to. Myslym ze i kdyby tam nebyly jeho privrzenci ze na nejaky odpor se narazi vzzdy pri cestovani svami Hokage-Sama." Trochu jsem se pousmal spise jsem se snazil odlehcit situaci.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Čoskoro som dorazil do Konohy. Alebo aspoň k jej bráne, ešte som ani netušil, či sa dostanem dnu. Ale zas, prečo by nie? Po ceste som sa rozprával len so Samehadou, ozaj to šlo občas lepšie než s niekým iným, ľudskejším. Teraz som už len zastavil pred bránou a začal som kukať po niekom živom, čo by tu mohol byť domáci. Takého som veru aj postrehol, pristúpil som k nemu a vysvetlil som svoj dôvod návštevy. Následne som rýchlym krokom zamieril ďalej..
~Presun~
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 457
Dorazil som k bráne a čakal či príde Ken. Moc sa mi nechcelo čakať, ale predsa som mu povedal, že naňho počkám. Začal som sa pozerať po okolí, nebol tu nikto bližšie známy. Celkom som sa nudil pri čakaní, ale to vlastne vždy. Preto som vytiahol katanu a začal ju pomaly utierať, bolo tam trochu zaschnutej krvi. Tak som to nemal rád! Vždy som ju chcel mať ukážkovo čistú.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Došel jsem pomalu až k bráně Konohy. Bylo to tu jak po výbuchu atomovky. Viděl jsem tu někoho sedícího, hodil jsem na něj takový poker face, ruce nechal v kapsách a unuděně řekl.
"Hej ty...Konožane, kde máš Hokageho?" Ale ne fakt....strašně jsem se nudil, že jsem si myslel že nudou umřu. Toto má u mě...taková štreka a nuda!
"Hej ty...Konožane, kde máš Hokageho?" Ale ne fakt....strašně jsem se nudil, že jsem si myslel že nudou umřu. Toto má u mě...taková štreka a nuda!
Shaky- Jounin
- Počet příspěvků : 19
Dobehol som sem s menším meškaním. "Prepáčte že meškám akosi som zablúdil na ceste životom." Povedal som zo smiechom v hlase a čakal teda či už vyrazííme. Potom prišiel akýsi týpek na ktorého som sa len pozrel s mojím obvyklím sebavedomím úškrnom.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
"Ja mám aj meno..."
Poznamenal som na Sasukeho, keď sa tu dohnal Ken pousmial som sa a povedal.
"Uhm to je v pohode."
Zaujímavú výhovorku si našiel... zablúdil som na ceste životom... No bolo mi to fuk a potom som na toho Sasukeho povedal.
"Hokage-sama by mal byť v hlavnej budove, je to dosť veľká budova. Budeš musieť ísť stále po hlavnej ulici na konci odbočíš doprava a pôjdeš chvíľu a uvidíš veľkú budovu. Tam je Hokage-sama.. aspoň by mal."
Potom som sa pozrel na Kena ešte a zavelil som.
"Môžeme ísť."
Potom som šiel krokom smerom na cestu do Sunagakure no Sato.
Poznamenal som na Sasukeho, keď sa tu dohnal Ken pousmial som sa a povedal.
"Uhm to je v pohode."
Zaujímavú výhovorku si našiel... zablúdil som na ceste životom... No bolo mi to fuk a potom som na toho Sasukeho povedal.
"Hokage-sama by mal byť v hlavnej budove, je to dosť veľká budova. Budeš musieť ísť stále po hlavnej ulici na konci odbočíš doprava a pôjdeš chvíľu a uvidíš veľkú budovu. Tam je Hokage-sama.. aspoň by mal."
Potom som sa pozrel na Kena ešte a zavelil som.
"Môžeme ísť."
Potom som šiel krokom smerom na cestu do Sunagakure no Sato.
Presun
Naposledy upravil Rokuro dne Wed Aug 14, 2013 7:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Rokuro- Jounin
"Jo jasný, jméno...to je jedno. Arigato." Řekl jsem s nezájmem a byl jen vděčný za to že mi to fakt řekl. Letmo jsem se ještě podíval na toho kluka co přišel a pak si to kráčel po hlavní ulici až tam, kam mě nohy zavedly. Snad přímo před budovu Hokageho.
//Přesun
//Přesun
Shaky- Jounin
- Počet příspěvků : 19
Mlčky jsem proběhl branou. Až odejde poslední Shinobi na misi, měli příkaz ji vrátit. Letmo jsem se otočil a usmál se. A už jsem utíkal pryč.
PŘESUN
PŘESUN
Brána už se měla co každou chvíli uzavřít, navíc tady nebyl Hokage. Napustil jsem nohy čakrou a opravdu rychle proletěl ještě otevřenou branou. Přesun
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
Vybral som sa za senseiiom.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
Vrátil som sa k bráne, samého ma trochu prekvapovalo, že sa hneď vraciam, ale mal som k tomu dôvod. A ten bol ešte viac prekvapivejší, než ten, prečo som vôbec hneď vyrazil naspäť do Kiri.
~Presun~
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 457
Třetí z mých klonů úspěšně dorazil ke bráně jedné z další velké shinobi vesnice. Konohagakure no sato. Dle plánu přiběhl ke nejbližší strážní jednotce, a poté se se slovy-> "Dobrý večer. Jsem posel ze Sora no kuni respektive klon toho posla a mám předat Hokagemu informace týkající se nejbližších událostí. Informace jsou sepsány v tomto svitku." Promluvil, vytahujíc z mé shinobi brašničky uvázané na koleně jeden svitek. Ve svitku bylo napsáno->
- OBSAH:
- Zdravím Vás Hokage-sama jsem posel ze Sora no Kuni a rád bych Vám předal informace týkajíci se srazu kage. Předem se omlouvám, že jsem je nemohl předat osobně, proto že přednost má rychlost dodáni této zprávy a né nějaká konverzace mezi čtyřma očima. Daimyo Sora no Kuni by chtěla vědět kdy Vám bude sedět termín srazu. Co se týče představ Daimyeho rád by, aby se uskutečnil čím jak nejdřív... 19.-25. srpen. Chtěl bych Vás požádat, aby jste s odpovědí Daimyo Sora no Kuni neotálel. Předem děkuji člen Anbu Sora no Kuni Yoshimii.
Akira Hitsumi- Shinobi S-rank
- Počet příspěvků : 225
"Ken, zvládneš to do nemocnice."
Povedal som, keď sme došli k bráne, tam som odovzdal toho shinobiho, ktorý nás napadol. Dal som ho Anbu, nech sa pohrajú.
"Vidíš, konečne sa ti to podarilo Ken."
Dodal som nakoniec a šiel niekam do dediny, vypadal celkom v pohode. Takže mu to v nemocnici obviažu a ja som mal už voľno. Konečne!
Povedal som, keď sme došli k bráne, tam som odovzdal toho shinobiho, ktorý nás napadol. Dal som ho Anbu, nech sa pohrajú.
"Vidíš, konečne sa ti to podarilo Ken."
Dodal som nakoniec a šiel niekam do dediny, vypadal celkom v pohode. Takže mu to v nemocnici obviažu a ja som mal už voľno. Konečne!
Presun
Rokuro- Jounin
Stráž
Už skoro usínali, nikdo nic nechtěl, nic se nedělo a v tom přišel nějaký muž ze Sory.
"Hai, svitek předáme Hokagemu osobně," jounin si vzal svitek.
Už skoro usínali, nikdo nic nechtěl, nic se nedělo a v tom přišel nějaký muž ze Sory.
"Hai, svitek předáme Hokagemu osobně," jounin si vzal svitek.
"Hej konečne." Povedal som zasa mojím sebavedomím tónom. A potom som sa pomaly pobral k nemocnici. Nešiel som rýchlo lebo to bolelo.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
Došel jsem k bráně a bez nějakého prodlužování vyrazil rovnou na cestu.(přesun)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Strana 14 z 39 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Strana 14 z 39
Povolení tohoto fóra: