Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 26 z 39
Strana 26 z 39 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Po cvičení jsem dorazil k bráně, kde jsem si vytvořil jakés takés předsunuté velení.
Běžel jsem, zprávy žádné nepřicházeli ani od zpravodajců. Žádné volné jednotky, které bych mohl odeslat do Hayashi no kuni. Nic..to byl také důvod, proč jsem setrvával zde. Také jsem doufal, že uvidím Kisukeho. Nebo spíš nedoufal.
Před branou stála Airis, naše nová Sannin.
"Airis, vítej."
Běžel jsem, zprávy žádné nepřicházeli ani od zpravodajců. Žádné volné jednotky, které bych mohl odeslat do Hayashi no kuni. Nic..to byl také důvod, proč jsem setrvával zde. Také jsem doufal, že uvidím Kisukeho. Nebo spíš nedoufal.
Před branou stála Airis, naše nová Sannin.
"Airis, vítej."
Naposledy upravil Assasin Senju dne Mon Jun 23, 2014 11:36 pm, celkově upraveno 1 krát
Shunshin ktorý som použil bol moc rýchly a dlhý preto som bol nútený Yunu odniesť na rukách. Dopadli sme asi dvesto metrov od brány. Yunu som položil k dveriam jedného domčeku v uličke. Vykukol som a všimol si Anbuov ktorí strážili bránu. Dokonca tam bol aj Hokage. To si robíš srandu.. Chytil som sa za hlavu a kľakol si. Tie deti nám priniesli problémy. Neobviňoval som Yunu ani nič podobné. Vieš o tom že sa nemáme šancu prebiť cez toľko Anbuov však? Kontroloval som všetky smery tak aby nás nikto nemohol prekvapiť zo zálohy. Bolo mi jasné že sa tu neschováme donekonečne ale určite nás nemohli hneď nájsť.
Natao Hyuurai- Jounin
- Počet příspěvků : 207
Rychle jsem utíkal k bráně která byla bohužel zavřená, slyšel sem za ní hlasy... Tak sem zakřičel, a doufal že mi někdo otevře..
Naposledy upravil Hiroyuki Tooya dne Mon Jun 23, 2014 11:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Hiroyuki Tooya- Chuunin
- Počet příspěvků : 33
Krátce po Nataovi jsem dorazil i já. Opět jsem zvolil totožný způsob řešní této záležitosti jak u Lucyiného domu. Postaval jsem o něco dál, čekajíc jak se rozhodnou. Výsledek to ale nezmění.
Nyní jsem však Nataovi nedopřál možnost úniku. Hlídal jsem zadní stranu skrze kterou nebylo možné projít. Natao si možná toho vědom nebyl, ale jeho shunshin no jutsu bylo na příliš menší úrovni než mé, ačkoli na chunina působil silně. S vyšším rankem, který měl navíc pro toto stíhání rychlostí lepší předpoklady kvůli sharinganu, neměl šanci upláchnout tím, že se vrátí zpátky do vesnice, a tam se někde schová. Nebudu už tak tolerantí jako před chvílí. "Ty děti neopustí Konohagakure no sato. Můžete je však navštěvovat." Promluvil jsem směrem k Yuně, snažíc se ji pomoct. Nemuselo to takhle dopadnout, ale pokud by mi nedala na vybranou. Vnímal jsem jako mou povinnost Nataa s Yunou zastavit jako první a děti odevzdat do rukou Hokagemu. Byl jsem tímto přece jen původně pověřen já. Nebyl jsem však paličatý, ačkoli má naprostá oddanost Konohagakure no sato podobné chování paličatému člověkovi způsobovala. Yuna věděla kde jsou její meze, měla na to patřičné postavení, a tak šlo od ní očekávat moudré počínání. Její smrt by nic nezlepšila, a její odpor by zhoršil vztahy mezi Kumogakure a Konohagakure no sato. Natao působil příliš sebevědomně, což se mu může stát v této situaci osudným. Podceňování svých cil je špatnou vlasností, ale jejich předceňování není o nic lepší.
Nyní jsem však Nataovi nedopřál možnost úniku. Hlídal jsem zadní stranu skrze kterou nebylo možné projít. Natao si možná toho vědom nebyl, ale jeho shunshin no jutsu bylo na příliš menší úrovni než mé, ačkoli na chunina působil silně. S vyšším rankem, který měl navíc pro toto stíhání rychlostí lepší předpoklady kvůli sharinganu, neměl šanci upláchnout tím, že se vrátí zpátky do vesnice, a tam se někde schová. Nebudu už tak tolerantí jako před chvílí. "Ty děti neopustí Konohagakure no sato. Můžete je však navštěvovat." Promluvil jsem směrem k Yuně, snažíc se ji pomoct. Nemuselo to takhle dopadnout, ale pokud by mi nedala na vybranou. Vnímal jsem jako mou povinnost Nataa s Yunou zastavit jako první a děti odevzdat do rukou Hokagemu. Byl jsem tímto přece jen původně pověřen já. Nebyl jsem však paličatý, ačkoli má naprostá oddanost Konohagakure no sato podobné chování paličatému člověkovi způsobovala. Yuna věděla kde jsou její meze, měla na to patřičné postavení, a tak šlo od ní očekávat moudré počínání. Její smrt by nic nezlepšila, a její odpor by zhoršil vztahy mezi Kumogakure a Konohagakure no sato. Natao působil příliš sebevědomně, což se mu může stát v této situaci osudným. Podceňování svých cil je špatnou vlasností, ale jejich předceňování není o nic lepší.
Uchiha Benjiro- Velitel ANBU
- Počet příspěvků : 171
U brány byl nějaký rozruch. ANBU se pohybovali tiše, ale mým reflexům neunikli. Neměl jsem z toho dobrý pocit. I když to bylo nezdvořilé kvůli Airis, zavřel jsem na chvíli oči.
K bráně dorazil první chuunin. Počkat, jen on sám? To nedávalo smysl? Nepustili jsme ho dovnitř. Místo toho jsem k němu nasměroval svou čakru a přemístil ho sem pomocí Hiraishinu. Pak jsem pokračoval ve svém "rituálu."
Nehodlal jsem nechat nic náhodě, opravdu jsem z toho neměl pocit, něco se chystalo, něco v Konoze a něco ve světě. Možná to spolu nějak souviselo, nechtěl jsem na to však myslet. Doufal jsem, že Kisuke dostane rozum a přijde alespoň něco oznámit nebo vyjasnit situaci. Nechtěl jsem, abych ho tady na ulici musel zabít. Jenže už jsem dál nemohl tolerovat jeho choutky a toulky jako nukenina. Assasina Senju podvedete jednou, podruhé už se Vám to nepodaří.
K bráně dorazil první chuunin. Počkat, jen on sám? To nedávalo smysl? Nepustili jsme ho dovnitř. Místo toho jsem k němu nasměroval svou čakru a přemístil ho sem pomocí Hiraishinu. Pak jsem pokračoval ve svém "rituálu."
Nehodlal jsem nechat nic náhodě, opravdu jsem z toho neměl pocit, něco se chystalo, něco v Konoze a něco ve světě. Možná to spolu nějak souviselo, nechtěl jsem na to však myslet. Doufal jsem, že Kisuke dostane rozum a přijde alespoň něco oznámit nebo vyjasnit situaci. Nechtěl jsem, abych ho tady na ulici musel zabít. Jenže už jsem dál nemohl tolerovat jeho choutky a toulky jako nukenina. Assasina Senju podvedete jednou, podruhé už se Vám to nepodaří.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Mon Jun 23, 2014 11:50 pm, celkově upraveno 1 krát
Zničený, poraněný, smutný a také zklamaný jsem se vrátil do Konohy kde naštěstí stál Hokage.. "Hokage-Sama, mise byla neúspěšná.. Měl jsem na konci boj pod kontrolou, ale objevil se tam Tsuchikage.. Slitoval se nade mnou.. Ze zdvořilosti jsem mu poděkoval, sensei zemřel, Kioshi zemřel a Tsuchikage získal Akia Sakata, silného nukenina proti kterému jsem bojoval.. Promiňte že sem vás zklamal.. Já, se omlouvám.. Zklamal sem nejen vesnici, ale i Vás. co bych pro vás mohl udělat.. "
A už nic dalšího sem neřekl. Už sem neměl sílu..
A už nic dalšího sem neřekl. Už sem neměl sílu..
Hiroyuki Tooya- Chuunin
Chvíli jsem nic neříkal, vypadalo to, že Hiroyukiho ignoruji, jenže..Otevřel jsem oči a měl aktivovaný Sennin mód.
Cítil jsem přítomnost několika lidí i cizích čaker. Avšak, byl u nich Benjiro, to mě upokojilo.
Otočil jsem se na Hiroyukiho. Nepřinášel dobré zprávy. Takže Tsuchikage získal novou sílu. Hm, to se mi ale vůbec nelíbí..
"Hiroyuki-kun," promluvil jsem konejšivě. "Odpočiň si a sepiš mi prosím zprávu a doruč mi ji ZÍTRA do kanceláře. Včetně podrobného popisu a podoby nukenina. Děkuji..Netrap se.."
Cítil jsem přítomnost několika lidí i cizích čaker. Avšak, byl u nich Benjiro, to mě upokojilo.
Otočil jsem se na Hiroyukiho. Nepřinášel dobré zprávy. Takže Tsuchikage získal novou sílu. Hm, to se mi ale vůbec nelíbí..
"Hiroyuki-kun," promluvil jsem konejšivě. "Odpočiň si a sepiš mi prosím zprávu a doruč mi ji ZÍTRA do kanceláře. Včetně podrobného popisu a podoby nukenina. Děkuji..Netrap se.."
Naštěstí Hokage nezuřil, ale aktivoval Sennin Mod, což znamenalo že byl naštvaný.. ale neprojevoval to.. "Hai Hokage-Sama, arigato" Už nic dalšího jsem na srdci neměl, už sem se nemohl dočkat mé postele.. /přesun/
Hiroyuki Tooya- Chuunin
Když se sem dostavil Hokage-sama, kývla jsem mu na pozdrav s menším úsměvem. Ten mi ale opadl hned, co aktivoval Sannin mod. "Jestli to dobře chápu...Děti mé sestry má v rukou nějaká žena z Kumo...Ty Uchihovský děcka nesou jen problémy." Sikla jsem a stála vedle Hokageho. Dělala jsem že k nim mám odpor už z toho důvodu, že se sestrou jsme neměly moc dobrý vztah... Děti jsem si mohla vzít do péče i já...ne. Hloupá myšlenka, o děti se starat ani neumím. "Je to nedávno co Lucy umřela, zkontroloval alespoň někdo stav těch dětí?" Pohled jsem upřela na Hokageho. Věděla jsem že on ví kde ti Kumogakurský shinobi jsou a můj výraz naznačoval to, aby mi řekl kde.
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Byla otázka času kdy se ke mě dostanou informace. A já se hned vydal na místo největšího ruchu. "Dost !" Na hlas sem si povzdechl a čekal až si mě nekdo všimne. Stál jsem na vyvýšeném místě abych měl rozhled, když jsem našel Assasina, seskočil jsem a došel k němu. "Ukonči ten rozruch, je zbytečný. Já i mé děti zůstáváme zde, chtěl jsem jen čas a klid na přemýšlení, nech ty shinobi z Kumo odejit..." Podival jsem mu do očí a působil co nedůvěryhodněji
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
Necítila som sa dobre. Srdce mi bilo ako šialené. Nie, nebála som sa, bola som v strese. Bola som ANBU. V duchu som sa preklínala, mala by som sa hanbiť za svoje správanie. Mala by som sa hanbiť za svoje city. Tie deti mali ostať tam, niekto by sa už o ne postaral.
Bola som ANBU, čo prinášal len problémy. Na čo som sem chodila? Prečo všetko robím len horším, než je? So sklopenou hlavou som sa sem dostavila. Deti, ktoré sladko spali, som držala v náručí. Nikdy som ich nemala rada, tak prečo som robila toto? Možno preto, že sa môj život pomaly, ale isto blíži ku koncu, možno som len chcela aspoň na chvíľku vedieť, aké je to byť matkou. A možno som to robila pre Kisukeho. Už ani sama neviem, čo k nemu cítim, už len kamarátstvo alebo aj niečo viac? Nevyznala som sa v sebe.
Mala som pocit, že by som ako ANBU pracovať ani nemala. Nachádzalo sa vo mne toľko ľudskosti, poznala som zľutovanie, bolesť, smútok, radosť i šťastie. Mala by som už konečne skapať...Robím hanbu nie len sebe, ale aj svojej vlastnej dedine. Neodvážila som sa pohliadnuť do očí žiadneho z tu prítomných. Len som s kamenným výrazom v tvári pozorovala svoje topánky.
Bola som ANBU, čo prinášal len problémy. Na čo som sem chodila? Prečo všetko robím len horším, než je? So sklopenou hlavou som sa sem dostavila. Deti, ktoré sladko spali, som držala v náručí. Nikdy som ich nemala rada, tak prečo som robila toto? Možno preto, že sa môj život pomaly, ale isto blíži ku koncu, možno som len chcela aspoň na chvíľku vedieť, aké je to byť matkou. A možno som to robila pre Kisukeho. Už ani sama neviem, čo k nemu cítim, už len kamarátstvo alebo aj niečo viac? Nevyznala som sa v sebe.
Mala som pocit, že by som ako ANBU pracovať ani nemala. Nachádzalo sa vo mne toľko ľudskosti, poznala som zľutovanie, bolesť, smútok, radosť i šťastie. Mala by som už konečne skapať...Robím hanbu nie len sebe, ale aj svojej vlastnej dedine. Neodvážila som sa pohliadnuť do očí žiadneho z tu prítomných. Len som s kamenným výrazom v tvári pozorovala svoje topánky.
Seishin Yuna- Buntaichō
- Počet příspěvků : 439
Když se konečně všichni ukázala, sjela jsem pohled od jednoho k druhému až přes děti. Prošla jsem kolem Kisukeho, kterému jsem nevěřila ani nos mezi ušima a doufala jsem, že ostatní také. Stoupla jsem si před Yunu a všimla si jejího tetování na rameni. "Jako ANBU by jsi neměla tak moc ukazovat své city." Pousmála jsem se na ní. S Lucy jsme si byli v obličeji a vlastně celé postavě velice podobné, proto to mohl být trošku šok. Mé ruce obalila zelená chakra. Dlaně jsem přiložila na obě dvě děti a kontrolovala jejich stav. "Jsou v pořádku." Oba dva byli skoro úplně stejní. Bylo dost možné, že i oni by zdědili Sharingan. Oddálila jsem se od Yuny, která držela děti. Normální člověk by si je vzal k sobě, já ale nemohla. Udělala jsem pár kroků vzad a pohlédla na Hokageho, jaké budou jeho další pokyny.
Airis Shiroyaki- Sannin
Tak nás nakoniec ten Uchiha aj tak našiel, bolo to dokonca rýchlejšie než som čakal. Boli sme obkľúčený a pekne zahnaný do kúta. Yuna sa psychicky zrútila a chytila stavy beznádeje.
Presne som vedel čo práve teraz preživala a preto som aj vedel čo mám robiť. Len som sa pousmial a nahlas povedal. Nie sme nepriatelia Konohagakure no sato, teda určite aspoň ona nie. Poukázal som na Yunu ktorá na sebe mala čelenku Kumo. Ja som ju však na sebe nemal keďže ma ešte oficiálne nespravili shinobim z Kumo. Bolo mi jedno či mňa pustia, hlavné teraz bolo postarať sa o Yunu. Otočil som sa k Yune a pomaly jej zobral deti. Práve teraz ťa odľahčujem ťažkého bremena. Tak buď pekne ticho a poslušne odíď z dediny aj keby mňa nepustili. Nenechal by som ju už nijako zasiahnuť do deja. Malá časť môjho čierneho piesku vyletela z ľavej ruky a spravila deťom ostrovček na ktorom ležali ich telá. Piesku som využil čo najmenej, aby nevedeli čo používam za techniky, dúfal som že čo najmenej ninjov uvidí tento čierny piesok. Miernym krokom som prišiel až k Hokagemu, pozrel som sa mu do očí a poručil som piesku aby deti prileteli až k nemu. Dával som si pozor aby ich nikto počas mojej chôdze nezobral.
Presne som vedel čo práve teraz preživala a preto som aj vedel čo mám robiť. Len som sa pousmial a nahlas povedal. Nie sme nepriatelia Konohagakure no sato, teda určite aspoň ona nie. Poukázal som na Yunu ktorá na sebe mala čelenku Kumo. Ja som ju však na sebe nemal keďže ma ešte oficiálne nespravili shinobim z Kumo. Bolo mi jedno či mňa pustia, hlavné teraz bolo postarať sa o Yunu. Otočil som sa k Yune a pomaly jej zobral deti. Práve teraz ťa odľahčujem ťažkého bremena. Tak buď pekne ticho a poslušne odíď z dediny aj keby mňa nepustili. Nenechal by som ju už nijako zasiahnuť do deja. Malá časť môjho čierneho piesku vyletela z ľavej ruky a spravila deťom ostrovček na ktorom ležali ich telá. Piesku som využil čo najmenej, aby nevedeli čo používam za techniky, dúfal som že čo najmenej ninjov uvidí tento čierny piesok. Miernym krokom som prišiel až k Hokagemu, pozrel som sa mu do očí a poručil som piesku aby deti prileteli až k nemu. Dával som si pozor aby ich nikto počas mojej chôdze nezobral.
Natao Hyuurai- Jounin
- Počet příspěvků : 207
Sklopila som pohľad a sťažka preglgla. Ja viem. Šepla som. Že by to dievča bolo taktiež členom ANBU jednotiek? Zdvihla som k nej pohľad a len čo som zbadala tú podobu...Na Lucy. Vyvalila som oči. Že by to bola jej príbuzná? Alebo to bola len obyčajná náhoda? Nepýtala som sa jej na to.
Natao mi vzal deti so slovami, že ma chce zbaviť toho bremena. Nemohla som. Nemohla som ich odovzdať Konohe, pretože som sa bála toho, čo by s tými deťmi mohli urobiť. Možno ich považovali za hrozbu, boli to predsa Uchihovia. Nemyslím si, že by len tak zvolali polovicu ANBU jednotiek, aby chránili bránu. Prepáč, Natao, ale deti si beriem späť...Rýchlo som ho obišla a skôr, než stihol zareagovať, deti som si vzala späť do náručia a vrátila sa na svoje miesto.
Privrela som na chvíľku oči a poriadne sa nadýchla. Musela som sa upokojiť, bola som totálne vystresovaná a tak povediac pod tlakom, napriek tomu mi v očiach zahoreli tie moje typické ohníčky, s ktorými som sa konečne odvážila pozrieť do očí ostatných. Občas som pohľadom zabehla ku Kisukemu, nevedela som, či tie slová myslel vážne, pokiaľ áno, pokojne mu deti odovzdám.
Natao mi vzal deti so slovami, že ma chce zbaviť toho bremena. Nemohla som. Nemohla som ich odovzdať Konohe, pretože som sa bála toho, čo by s tými deťmi mohli urobiť. Možno ich považovali za hrozbu, boli to predsa Uchihovia. Nemyslím si, že by len tak zvolali polovicu ANBU jednotiek, aby chránili bránu. Prepáč, Natao, ale deti si beriem späť...Rýchlo som ho obišla a skôr, než stihol zareagovať, deti som si vzala späť do náručia a vrátila sa na svoje miesto.
Privrela som na chvíľku oči a poriadne sa nadýchla. Musela som sa upokojiť, bola som totálne vystresovaná a tak povediac pod tlakom, napriek tomu mi v očiach zahoreli tie moje typické ohníčky, s ktorými som sa konečne odvážila pozrieť do očí ostatných. Občas som pohľadom zabehla ku Kisukemu, nevedela som, či tie slová myslel vážne, pokiaľ áno, pokojne mu deti odovzdám.
Seishin Yuna- Buntaichō
- Počet příspěvků : 439
Byl jsem naštvaný. Celá tahle prekérní a nesmyslná situace vznikla jen kvůli neschopnosti Kisukeho.
"Ty děcko..uvědomuješ si s kým mluvíš!?" zavrčel jsem a sevřel ruce v pěst. Jestli si myslí, že se ho bojím, tak je na omylu.
"Nevěřím ti.." řekl jsem na konec a té šarády s tím, kdo si vezme děti sem si nevšímal. Alespoň ne zatím. Přemýšlel jsem, co bych nejdiplomatičtěji odpověděl. Moje politika jako Hokageho byla různá, rozhodně jsem kopíroval své předchůdce a nezaváděl nic nového. Možná, že jsem selhal, ale to nám řeknou až dějiny. Nechtěl jsem však, aby Kumogakure, ač spojenecká vesnice, připadl Klan Uchiha, který odjakživa patří k vesnici, patří mezi její zakladatele. V současnosti moc velký problém s Uchihy nebyl, až s jedním, ten stál přímo přede mnou.
"Proč bych Vás měl nechat projít s cizími dětmi? Nemůžete si sem jen tak přijít a uloupit Konohu o dva členy Uchiha klanu! Bez jediného slova!"
"Ty děcko..uvědomuješ si s kým mluvíš!?" zavrčel jsem a sevřel ruce v pěst. Jestli si myslí, že se ho bojím, tak je na omylu.
"Nevěřím ti.." řekl jsem na konec a té šarády s tím, kdo si vezme děti sem si nevšímal. Alespoň ne zatím. Přemýšlel jsem, co bych nejdiplomatičtěji odpověděl. Moje politika jako Hokageho byla různá, rozhodně jsem kopíroval své předchůdce a nezaváděl nic nového. Možná, že jsem selhal, ale to nám řeknou až dějiny. Nechtěl jsem však, aby Kumogakure, ač spojenecká vesnice, připadl Klan Uchiha, který odjakživa patří k vesnici, patří mezi její zakladatele. V současnosti moc velký problém s Uchihy nebyl, až s jedním, ten stál přímo přede mnou.
"Proč bych Vás měl nechat projít s cizími dětmi? Nemůžete si sem jen tak přijít a uloupit Konohu o dva členy Uchiha klanu! Bez jediného slova!"
Nechtěla jsem se plést mezi Hokageho a Uchihu, proto jsem zůstávala na svém místě. Toto byla jejich záležitost, avšak...kdyby došlo k boji, bylo jasné, na čí straně budu. Pohled jsem přesunula na ty dva. To se opravdu přetahovali o děti? Obrátila jsem se čelem k Yuně a zakroutila hlavou. "Je mi líto, ale je tu naděje že by zdědili Sharingan, který po právu patří Konoze. Není možné, aby jsi je odvedla z vesnice." Reagovala jsem prozatím klidně. Popravdě bych jí ale nejradši nechala s nimi odejít, ale nemohla jsem, už z principu. Stoupla jsem si před ní tak, aby poznala, že jí odejít nenechám. Pouze jsem se jí dívala do očí a cítila změnu v jejím chování, byla mnohem odhodlanější. Správně... Usmála jsem se. Víc než Yuna, u které jsem čekala že to snad vyřeší diplomaticky, jsem se strachovala o toho kluka. Vypadalo to, že si až moc věří a nemá problém využít své schopnosti v klidné situaci, což by se pro něj jednou mohlo stát osudným.
Airis Shiroyaki- Sannin
Ozvala sa rana, po ktorej sa uprostred všetkého tohto zmätku ktorý nastal pri bránach jednej z najväčších dedín, objavila dymová clona bielej farby. Už z toho bolo jasné že sa jednalo práve o človekom vytvorené dymové bomby, avšak sila tejto bola tak malá, že sa to nedalo ani na okamih považovať za nepriateľský útok. Pretože len čo dym ustál, uprostred toho zmätku sa objavila podivná postava s ešte podivnejším účesom, takmer celá ukrytá pod vrstvou oblečenia, pričom aj tvár jej zdobila maska a páska ktorá prechádzala cez celé pravé oko. Mnohý z nich už od pohľadu na jeho podivný vzhľad vedeli o koho sa jedná, postava však s knihou v ruke ostala pevne stáť na mieste kde sa objavila a trvalo jej chvíľu než sa odtrhla od čítania, do ktorého bola zjavne naozaj dosť zabraná, pohľad sa jej stočil po okolí. Ani Kisuke si nemohol myslieť že sa o jeho príchode do dediny nedovziem. A možno sa na chvíľu zdalo že mierim práve k nemu, ale môj chladný postoj a pomalé kroky ktoré pomaly prechádzali k priestoru kde sa doteraz nachádzala Seishin a s pomaly zdvihnutou rukou som k nej pomaly kráčal.Mal som nato dosť dobrý dôvod. Predovšetkým tu bola zmobilizovaná takmer celá Anbu základňa, čo vyvolalo medzi obyčajnými ľuďmi dosť veľký zmätok. Nehovoriac o tom že som Seishin ešte niečo dlhoval a samotný Kisuke, nemal som k tomu radšej komentár. Jediná vec ktorá ma ale trápila bolo to, že sa tu handrkovali o deti. Obyčajné deti, ktoré ešte poriadne ani nevedeli čo a ako čo je, deti ženy ktorá nedávno umrela, čo musela byť pekná spomienka na ňu. Lucy bola moja naozaj dobrá priateľka, mal som ju v skutku rád a dokonca bola jedna z mála ktorú som pustil bariérou. A prečo som k nej kráčal so zdvihnutou rukou? Po tom všetkom čo tu doteraz všetci porobili som vyzeral asi najviac dôveryhodne, pretože som rukou nemieril na deti ale práve na ňu, aby som ju ubezpečil v tom aby sa nebála a zachovala pokoj, pretože sa zdala dosť roozrušená. Svojím postojom ju neupokojila ani Airis, práve preto som to chcel vyriešiť v kľude a pokoji. Deti patrili Konohe? Nie to bola totálna hlúposť! Jediný kto mal právo na deti bol Kisuke, ako ich rodič.
Hideo Hatake- Juudaime Hokage *MOD
- Počet příspěvků : 345
Rukou jsem dal Yuně pokyn aby my děti donesla "Hodlám se uctít památku Lucy, ty vyhlásíš poplach, mou nejlepší kamarádku takhlr psychicky necháš zdeptat, jen proto že mi pohlídala děti a ty nevěříš mě ? Jsi paranoidní.... věř si čemu chceš ale na mé deti nemáš nárok a sáhnout na ně ti nedovolím." O pár let starší a nazývá mě děckem ? Jiná urážka ho nenapadla ? Slovy mi ublížit nedokáže, nechápal jsem tedy smysl jeho narážek. "Ještě neměla ani pohřeb a špiníš to dobré čemu věřila... jakmile Uchiha není tvůj stoprocentní obraz, je to zlo... uráží mě tvůj postoj k Uchihům kteří nejsou jako ty nebo Itachi.... to je to co vyvolává to "zlo" které v nás vidíš, jsi neobjektivní a přitom hokagem ? Já se stanu tvým nástupcem a napravím zášti spáchané na nás." Ukázal jsem na něj prstem a vydal se naproti Yuně.
Nejdřív jsem nevěřícně hleděl na toho puberťáka. O 13 let mladší..Nešlo o to, že je mladší, šlo o to, že vůbec neví, co je zodpovědnost a chová se jako dítě.
"Nemám na ně nárok, to souhlasím, ale ty jsi dal jasně najevo, že děti opouštíš. Nemůžeš je opustit a pak se k nim vrátit, dělat co se ti jen za chce, jen proto, že jsi Uchiha. Zlo které ve vás vidím? To zlo vidím jenom v tobě, nukenin, který zradil všechno a všechny. Nejen, že jsi porušil pravidla, ale opustil si i své přátelé." pak řekl, že se stane mým nástupcem.
Nevydržel jsem to, dal se do smíchu.
"Pardon pardon..ale Shinobi z Kumogakure" zvážněl jsem.
"Je mi líto, ale ty děti tady musí zůstat. Za prvné, je to doujutsu konohy a každá vesnice si pečlivě chrání své bohatství a za druhé, Kisuke se o ně nebude umět postarat.." nevím, jestli zde bylo ještě jiné řešení, ale ty děti v jeho rukách by mohli napáchat víc škod, než on sám. Pokud je vůbec nějak vychová.
"Nemám na ně nárok, to souhlasím, ale ty jsi dal jasně najevo, že děti opouštíš. Nemůžeš je opustit a pak se k nim vrátit, dělat co se ti jen za chce, jen proto, že jsi Uchiha. Zlo které ve vás vidím? To zlo vidím jenom v tobě, nukenin, který zradil všechno a všechny. Nejen, že jsi porušil pravidla, ale opustil si i své přátelé." pak řekl, že se stane mým nástupcem.
Nevydržel jsem to, dal se do smíchu.
"Pardon pardon..ale Shinobi z Kumogakure" zvážněl jsem.
"Je mi líto, ale ty děti tady musí zůstat. Za prvné, je to doujutsu konohy a každá vesnice si pečlivě chrání své bohatství a za druhé, Kisuke se o ně nebude umět postarat.." nevím, jestli zde bylo ještě jiné řešení, ale ty děti v jeho rukách by mohli napáchat víc škod, než on sám. Pokud je vůbec nějak vychová.
S Kenem jsme se po cestě loudali. Bavili jsme se o různých věcech a cítil jsem, že bych se mohl stát senseie. Byl jsem mladý, nevím, nevím, čeká mě ještě spoustu tvrdého tréninku.
Uvažoval jsem nad tím už když jsme došli do země Ohně. Nevšiml jsem si, že jsme došli k bráně. Byla zavřená a strážená ANBU. Co se to stalo?
Co mají s těma bránama?!
"Otevřete bránu, lebo ju rozbijem!!!!!"
Uvažoval jsem nad tím už když jsme došli do země Ohně. Nevšiml jsem si, že jsme došli k bráně. Byla zavřená a strážená ANBU. Co se to stalo?
Co mají s těma bránama?!
"Otevřete bránu, lebo ju rozbijem!!!!!"
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
Je proslov a následná reakce mi vyvolala úsměv na rtech, který řekl vše za mě. "Promiňte ó dokonalý táto, který byl u svých dětí 24 hodin denně... počkat a je to pravda ?" Zvážněl jsem "Jestli si ani ty nebyl se svými potomky každý a celý den, nemáš právo mi co vyčítat. Šlapeš navíc po Lucy, byla pro tebe krasnou figurkou co ? Už máš jinou ? Tys pro ni byl přítel, ty ale navíc můžeš za její smrt... a ještě chceš pošlapat to pro co umřela.. ochranu těhle dětí... zde nejsou v bezpečí, ne potom co se stalo Lucy a potom jak se chováš. Proč si uzavřel vesnici až kvuli mě ? to si tak moc cenníš "zbraní" za které nás máš ? Víc než tvých vlastních obyvatel ? ... nejsi hokage ale tyran." Vysipal jsem na něj pádnou argumentaci proč je ten idiot on a ne já... v tuhle chvíli, kdy Lucy pomalu ani nestihla schladnout vyvolával rozbroje..Nechápal jsem jeho uvažování. Konoha je rodina, rodina nadevše, a přitom nechá zmobilizovat takovou část konožských ANBU ... kdo chrání vesnici ? Kdo hlídá ostatní brány ? Kdo dělá tajné hlídky ve vesnici kdyz většina jeho ANBU je tady ?... Oslabil obranu vesnice... stačí chvilka a kdyby byla konohanapadnuta, než se ANBU přemístí může být pozdě pro několik členů jeho "rodiny" A aby si nemyslel, všiml jsem si i Hidea, ten jeho hrozný účes a styl oblečení mu furt zůstal... zajímavé. Povolat sem i jeho.. jsi pakp Assasine, oslabil obranu vesnice co to jen šlo kvůli mě ? Doufám že ted když jsem zpochybnil tvé velení bude někdo tak hodnej a tu tvou konohu roztříská.
Když se objevil dým a z něho vyšel Hatake Hideo, jen jsem si povzdechla. "Na lepší entrée se nezmůžeš?" Usmála jsem se. Byl pořád stejný. Bohužel jsem ho neznala tolik jako sestra, ale také jsme se už hodněkrát potkali. Při pohledu jak se ti dva slovně urážejí a vedou nějakou slovní bitvu jsem si zabořila obličej do dlaní. Stoupla jsem se mezi ně. "Ovšem, dál se hádejte o tom, kdo je lepší taťka, ale ty děti mají teprve pár hodin sakra! Jsou to živé bytosti a handrkujete se tady o ně jako kdyby byly nějakou věcí. Má sestra neobětovala svůj život pro to, aby se tu pak dohadovalo o její děti, takže Kisuke, jestli by jste byl tak laskav a zavedl je do nemocnice, kde by správně alespoň týden měli být, byla bych Vám velmi vděčná." Ta jejích slovní přestřelka musela skončit, takto by jsme se nikam nedostali. Ať si klidně rozmlátí čumáky, ale ne za přítomnosti těch dětí. Navíc, když by je Kisuke dovedl do nemocnice, mohli bychom si o tom všichni v klidu popovídat.
Airis Shiroyaki- Sannin
"Kch...Omlouvám se, dokonalý mstiteli jež obviňuje každého za smrt jeho blízkých. Lucy udělala to, co chtěla udělat. Její oběť žije v dětech a to TY její oběť znevažuješ. Mimochodem, proč jsi ji nechránil? Ty nevíš, co je to obětovat se. Riskovat svůj život za ostatní...Dokud jsem tady já, Konoha je v bezpečí. Ty mě nemáš, co poučovat a pokud nezměníš své chování, zavřu tě do vězení.." nepodíval jsem se na Hidea, protože jsem znal jeho postoj tady k němu. Pořád jsem mu nechával volnou ruku, nedal jsem Kisukeho ani do Bingo knihy, protože jsem mu věřil, že jej nalezne a vyvede z temnoty. Ale teď..
Sevřel jsem ruce v pěst a představoval si jak mlátím Kisukeho do hlavy a třískám s ním o zem.
Už jsem toho měl dost, svět se otřásal v základech a já se tady hádám s nevyvinutým děckem, který ani neví, co mluví. Lucy byla chudák...Nemusela zemřít, neměla zemřít..Podíval jsem se na hodinky, které mi dala k narozeninám. Jeho slova, mě zasáhla, věděl jsem, že to tak vůbec není a nejraději bych ho za to vlastnoručně zabil.
"Tak dost...Pokud opustíš Konohu ve zlém, staneš se opět nukeninem a všechny tvé zločiny budou zpět. A tentokrát.." podíval jsem se na Hidea.
"Vydám rozkaz pro tvé zadržení..Děti odneste prosím do nemocnice..A vy ostatní..Airis potřebuji tě v Hayashi no Kuni, mého bratra unesli a asi to tam nevypadá nejlépe. Nikdo se neozval. Přenesu tě tam hned, jakmile budeš připravená." to byl pravý důvod toho, proč jsem byl tady. Ne kvůli Kisukemu, ale kvůli shinobim, kteří se vracejí, abych je mohl odeslat na mise, kde je jich potřeba. O Kisukem jsem si myslel své, nehodlal jsem ho už víc řešit, protože tady byly daleko důležitější věci, než jeho rozmary.
Sevřel jsem ruce v pěst a představoval si jak mlátím Kisukeho do hlavy a třískám s ním o zem.
Už jsem toho měl dost, svět se otřásal v základech a já se tady hádám s nevyvinutým děckem, který ani neví, co mluví. Lucy byla chudák...Nemusela zemřít, neměla zemřít..Podíval jsem se na hodinky, které mi dala k narozeninám. Jeho slova, mě zasáhla, věděl jsem, že to tak vůbec není a nejraději bych ho za to vlastnoručně zabil.
"Tak dost...Pokud opustíš Konohu ve zlém, staneš se opět nukeninem a všechny tvé zločiny budou zpět. A tentokrát.." podíval jsem se na Hidea.
"Vydám rozkaz pro tvé zadržení..Děti odneste prosím do nemocnice..A vy ostatní..Airis potřebuji tě v Hayashi no Kuni, mého bratra unesli a asi to tam nevypadá nejlépe. Nikdo se neozval. Přenesu tě tam hned, jakmile budeš připravená." to byl pravý důvod toho, proč jsem byl tady. Ne kvůli Kisukemu, ale kvůli shinobim, kteří se vracejí, abych je mohl odeslat na mise, kde je jich potřeba. O Kisukem jsem si myslel své, nehodlal jsem ho už víc řešit, protože tady byly daleko důležitější věci, než jeho rozmary.
Nevšímali si mě! No, slyšel jsem však dost na to, aby se mi rozvařila krev. Mohli slyšet svištění vzduchu, to byl můj rasengan, který se tvořil v pravé ruce.
"Hele, nenavážej se do Hokage jen proto, že ses nedokázal stát jedním z nich." zařval jsem tak, aby mě slyšeli. Hlavně ten Uchiha.
"Ale především, se neser do mýho táty, Sedmýho Hokage!" napřáhl jsem se a udeřil do brány Rasenganem. Ne tak,a bych ji rozbil, ale abych ji dokázal otevřít. Deaktivoval jsem rasengan hned, když jsem cítil, že začíná jít do tuhého. Možná, že tam byla nějaký škrábanec, ale to se opraví. Byl jsem prostě PÁN! xD
"Hele, nenavážej se do Hokage jen proto, že ses nedokázal stát jedním z nich." zařval jsem tak, aby mě slyšeli. Hlavně ten Uchiha.
"Ale především, se neser do mýho táty, Sedmýho Hokage!" napřáhl jsem se a udeřil do brány Rasenganem. Ne tak,a bych ji rozbil, ale abych ji dokázal otevřít. Deaktivoval jsem rasengan hned, když jsem cítil, že začíná jít do tuhého. Možná, že tam byla nějaký škrábanec, ale to se opraví. Byl jsem prostě PÁN! xD
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
Čo bolo na tejto scénke úplne najzvláštnejšie, bol môj postok j slovám Hokágeho. Naozaj som ich úplne odignoroval, nedal som na sebe poznať že som to počul, akoby mi bol Kisuke ukradnutý a keby ho tu aj začali mlátiť, tak by som sa nato ani nepozrel. Avšak vo vnútri to mnou trhlo. Zastavil som sa, pričom som pohľadom prešiel na Hokágeho. On pridobre vedel, čo ku Kisukemu cítim. Pretože len čo sme stáli obaja čelom k sebe, ja aj môj priateľ, on sám si mohol všimnúť podobnú situáciu, ktorá nastala kedysi v minulosti. Proti sebe stál Naruto a Sasuke. Tentoraz v podobe Hidea a Kisukeho. A taktiež som vedel kto by bol v tíme, poslaným na jeho zadržanie. Určite by sa tam ocitlo aj moje meno. Napriek tomu som vedel, že ani jedného z nich by som si nedokázal zvoliť, ak by sa náhodou začali mlátiť, preto som len jednoducho povdychol, presne v momente keď na Airis dopadla podivná gulička. Zo vzduchu z ničoho nič, malá rolnička patriaca Lucy. Vtedy Airis mohol padnúť pohľad na mňa, ako sa na ňu zvláštne dívam a práve týmto vopred pripraveným úkonom jej dokázal, že mám naozaj perfektné vstupy medzi ľudí. Neozýval som sa, a keď nastalo ticho ktoré ale prerušil Tobiru svojím hlasným zjavom, podarilo sa mi urobiť dosť nenápadný facepalm. Jedného dňa ten chlapec pri svojej šikovnosti, sa napichne na vlastnú vetvu..
Hideo Hatake- Juudaime Hokage *MOD
- Počet příspěvků : 345
Strana 26 z 39 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 32 ... 39
Strana 26 z 39
Povolení tohoto fóra: