Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 3 z 39
Strana 3 z 39 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Seděla jsem u brány, Daisuke stál vedle mě. Čekali jsme na oba členy našeho týmu.
Byla jsem nervozní, že je Kairi u někoho, koho neznáme. Byla jsem nervozní z toho, co se bude dít. Kdybych to udělala potají, nebyly by problémy. Zatracenej Orochimaru, zatracená Tsukiko. Nebýt jich, nemusím mít strach že někomu ublížím nebo že to tetování ublíží mně. Povzdychla jsem si a zavřela oči.
Byla jsem nervozní, že je Kairi u někoho, koho neznáme. Byla jsem nervozní z toho, co se bude dít. Kdybych to udělala potají, nebyly by problémy. Zatracenej Orochimaru, zatracená Tsukiko. Nebýt jich, nemusím mít strach že někomu ublížím nebo že to tetování ublíží mně. Povzdychla jsem si a zavřela oči.
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Sen Sarutobi
Po odchode z kancelárie, kde som ešte stihol jedaiovsky odzdraviť Hokágemu, pomalým krokom som sa dostavil ž k bráne, kde som sa ale pred všetkými zjavil Shunshinom neďaleko nich. Pohľadom som prešiel po ostatku týmu pod ktorým som teraz úradoval, masku som si ale nezložil, naďalej som bol v Anonymite. Hlavne som sa nechcel prezradiť pred sestrou. „Čo sa týka Kyuubiho, posledná hliadka zmizla..“ V momente som vytiahol z tajnej kapsičky na boku brnenia mapu, rozložiac ju priamo pred nimi a prstom som ukázal na istý bod na mape. „Práve tu, nemáme záznamy o sile súpera, nemáme záznamy ani o jeho počte ale už dve skupinky tých najlepších Anbu jednotiek pod velením samotného veliteľa bez stopy zmizlo a ich telá sme doteraz nenašli. Navrhol by som túto cestu..“ Znova som prehovoril a môj prst sa presunul po tkanej látke tvoriacu mapu. Len čo som dopovedal, podal som Hitomi posledné zložky ku ktorým som mal ako Anbu prístup a znova sa do stoja postavil neďaleko všetkých prítomných a bez pohybu som utíchol vyčkávajúc na rozkazy.
Po odchode z kancelárie, kde som ešte stihol jedaiovsky odzdraviť Hokágemu, pomalým krokom som sa dostavil ž k bráne, kde som sa ale pred všetkými zjavil Shunshinom neďaleko nich. Pohľadom som prešiel po ostatku týmu pod ktorým som teraz úradoval, masku som si ale nezložil, naďalej som bol v Anonymite. Hlavne som sa nechcel prezradiť pred sestrou. „Čo sa týka Kyuubiho, posledná hliadka zmizla..“ V momente som vytiahol z tajnej kapsičky na boku brnenia mapu, rozložiac ju priamo pred nimi a prstom som ukázal na istý bod na mape. „Práve tu, nemáme záznamy o sile súpera, nemáme záznamy ani o jeho počte ale už dve skupinky tých najlepších Anbu jednotiek pod velením samotného veliteľa bez stopy zmizlo a ich telá sme doteraz nenašli. Navrhol by som túto cestu..“ Znova som prehovoril a môj prst sa presunul po tkanej látke tvoriacu mapu. Len čo som dopovedal, podal som Hitomi posledné zložky ku ktorým som mal ako Anbu prístup a znova sa do stoja postavil neďaleko všetkých prítomných a bez pohybu som utíchol vyčkávajúc na rozkazy.
Sarutobi Sen- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 107
Z kanceláře jsem ještě zamířila domů, vzít si na cestu něco. Čekala jsem, že tam najdu i Sena, ale ten mizera se pravděpodobně ještě nehodlal ukázat, ale to, že jeho sestra o něj má už měsíc strach, ho zjevně nezajímalo. Na tváři jsem ale nic znát nedala a jako obvykle se ušklíbla a zarazila ruce do kapes. K bráně to byla jen chvilka, ale stejně jsem dorazila jako poslední, snad jsem nenechala Mizukage dlouho čekat.
Pozdravila jsem všechny jen kývnutím hlavy a soustředila se na misi. Poslouchala jsem toho ANBU, ten hlas.. Blbost, už ti prostě jen moc chybí.
Sledovala jsem mapu, jestli to nezvládli ANBU jednotky, bude to rozhodně zajímavé.
"Tahle cesta vypadá dobře, můžeme jí zkusit. Ať chtějí nepřátelé nebo ne, Kyuubiho chakru nezamaskují. A to bude to, čeho bychom měli využít.." Krátká jednoznačná strategie, jak se od klanu Sarutobi očekává. Očekávání.. jak já to neměla ráda.
Pozdravila jsem všechny jen kývnutím hlavy a soustředila se na misi. Poslouchala jsem toho ANBU, ten hlas.. Blbost, už ti prostě jen moc chybí.
Sledovala jsem mapu, jestli to nezvládli ANBU jednotky, bude to rozhodně zajímavé.
"Tahle cesta vypadá dobře, můžeme jí zkusit. Ať chtějí nepřátelé nebo ne, Kyuubiho chakru nezamaskují. A to bude to, čeho bychom měli využít.." Krátká jednoznačná strategie, jak se od klanu Sarutobi očekává. Očekávání.. jak já to neměla ráda.
Yume Sarutobi- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 48
Kývnutím hlavy jsem Yume i Sena pozdravila. Potom už jsem jen poslouchala, co mi říkají. Převzala jsem si od Sena složku a prolistovala jí. Do mise se opravdu zapojili samí dobří shinobi. Zamračila jsem se.
,,Dobře, souhlasím s vámi. Jen tak pro jistotu se zeptám, nemá jeden z vás senzibilské schopnosti?" zeptala jsem se jich.
,,Dobře, souhlasím s vámi. Jen tak pro jistotu se zeptám, nemá jeden z vás senzibilské schopnosti?" zeptala jsem se jich.
Sen Sarutobi
Neprehovoril som, nemal som tú schopnosť, vediac že má ale moja sestra. Ja som ale zmĺkol čo sa týkalo schopností a Hitomi ako Mizukáge musela dobre vedieť prečo. Nemohol som ako Anbu keď mám masku prezradzovať nie len svoju identitu ale to sa týkalo aj schopností. Nesmel som povedať ani len slovo, po väčšie ale aj tak na ne prídu pri boji. Nech to bolo ako chcelo, boli dokonca z cudzej dediny, nemohol som. Postavil som sa bez pohybu neďaleko a čakal na odchod.
Neprehovoril som, nemal som tú schopnosť, vediac že má ale moja sestra. Ja som ale zmĺkol čo sa týkalo schopností a Hitomi ako Mizukáge musela dobre vedieť prečo. Nemohol som ako Anbu keď mám masku prezradzovať nie len svoju identitu ale to sa týkalo aj schopností. Nesmel som povedať ani len slovo, po väčšie ale aj tak na ne prídu pri boji. Nech to bolo ako chcelo, boli dokonca z cudzej dediny, nemohol som. Postavil som sa bez pohybu neďaleko a čakal na odchod.
Sarutobi Sen- Mrtvý/á
Ten ANBU se k misi nějak moc nevyjadřoval a já už jsem čekala jen na rozkazy a kdy vyrazíme. Netušila jsem o síle a schopnosti Mizukage, ale určitě byly velké. Když se zeptala an senzibily, uráčila jsem se ozvat.
"Já jsem senzibil, moje schopnosti jsou na poměrně vysoké úrovni, jak jsem řekla, vystopovat Kyuubiho chakru nebude problém.." Odpověděla jsem, nejspíš to bylo vše, co chtěla vědět.
"Já jsem senzibil, moje schopnosti jsou na poměrně vysoké úrovni, jak jsem řekla, vystopovat Kyuubiho chakru nebude problém.." Odpověděla jsem, nejspíš to bylo vše, co chtěla vědět.
Yume Sarutobi- Mrtvý/á
Pokývala jsem hlavou. ,,Výborně. V tom případě poběží jako první ten, jež má mapu a ví, kudy jít." podívala jsem se na Sena. Pak jsem stočila pohled na červenovlásku. ,,Nejenže budeš vědět jako první, kde se nachází náš hledaný Jinchuuriki, ale budeš vědět, kolik podle chakry s ním je a jak jsou přibližně silní. Poběžíš za ním..Pak hned Daisuke." ukázala jsem na černnovláska. ,,Já poběžím jako poslední. V případě potřeby nám udělám stěnu." vydechla jsem.
,,Můžeme vyrazit." rozhodla jsem. Vyrazila jsem sice první, ale čkala jsem, že se kdyžtak srovnáme. Nepočítala jsem s tím, že poběžíme přesně, jak jsem řekla, ale víme, jaké jsou naše úlohy.
,,Můžeme vyrazit." rozhodla jsem. Vyrazila jsem sice první, ale čkala jsem, že se kdyžtak srovnáme. Nepočítala jsem s tím, že poběžíme přesně, jak jsem řekla, ale víme, jaké jsou naše úlohy.
Sen Sarutobi
Potichu som prikývol na rozkaz daný od Mizukáge, siahol som rukou za hlavou a nasadil si na ňu kapucňu. Čierna farba ktorá sa pri prechode cestičkami ktorými som chcel viesť hodila n ukrytie perfektne, práve do takej som s zahalil a v ruke som pretočil Assasinov kunai. Následne som vybehol od brány, tá sa z nami na môj rozkaz zatvorila a my sme vyrazili do ticha. Cestami ktoré som poznal len ja, možno tak ešte Yume ale len okolie hradieb. Cestou som nerobil prestávky, neboli potreba keďže som nešiel ž tak rýchlo, bolo by to príliš riskantné úplne sa vyčerpať.
Potichu som prikývol na rozkaz daný od Mizukáge, siahol som rukou za hlavou a nasadil si na ňu kapucňu. Čierna farba ktorá sa pri prechode cestičkami ktorými som chcel viesť hodila n ukrytie perfektne, práve do takej som s zahalil a v ruke som pretočil Assasinov kunai. Následne som vybehol od brány, tá sa z nami na môj rozkaz zatvorila a my sme vyrazili do ticha. Cestami ktoré som poznal len ja, možno tak ešte Yume ale len okolie hradieb. Cestou som nerobil prestávky, neboli potreba keďže som nešiel ž tak rýchlo, bolo by to príliš riskantné úplne sa vyčerpať.
-presun-
Sarutobi Sen- Mrtvý/á
Vše jsem si vyslechl a následně vyrazil za Hitomi. To jsem zvědav na ty dva.. Nehodlám se o ně starat, tudíž doufám, že jsou soběstační, nepotřebujeme mít na krku zátěž. Hokage nám asi moc nedůvěřuje, když nás nepošle samotné. (přesun)
Daisuke Utsushi- Buntaichō
- Počet příspěvků : 187
Rozkazy Mizukage jsem si vyslechla, přikývla a rozběhla se hned za tím ANBU, věděla jsem, že tahle mise nebude lehká. Ale ona žádná mise není jednoduchá. Stejně jako ANBU před námi, i já si nasadila plášť a kapuci, s tou rudou hřívou bych totiž byla fakt nenápadná.
(Přesun)
(Přesun)
Yume Sarutobi- Mrtvý/á
Vrátili jsme se zpět do Konohy. U brány jsme prošli běžnou kontrolou. Stráže celkem koukali, když jim bránou prošla obří liška. Mno .. opravdu to musel být vtipný pohled.
Když jsme zastavili, otevřela jsem oči. Usínala jsem v Daisukeho náručí. Byla jsem unavená, ale bylo mi už lépe.
,,Děkuji za vše, Yuki." poděkovala jsem jí znovu. Ona pokývala hlavou a zmizela.
,,Můžeš mě už pustit na zem, už to zvládnu." natočila jsem hlavu k Daisukemu.
,,Děkuji za vše, Yuki." poděkovala jsem jí znovu. Ona pokývala hlavou a zmizela.
,,Můžeš mě už pustit na zem, už to zvládnu." natočila jsem hlavu k Daisukemu.
"To víš, že jo.. a ty mi tu potom usneš ve stoje, to tak. Ještě chvíli vydrž, za chvíli tam budem, už je to jen kousíček." usmál jsem se na ní, dal jí pusu na čelo a pokračoval jsem dál k budově hokageho. (přesun)
Prošla jsem branou a držela Kyuubiho jinchuuriki. Musela jsem jej odnést k hokagemu.
Sakura Haruno- Jounin
- Počet příspěvků : 132
Objevil jsem se na menším jezírku, které bylo blízko od brány. Neváhal jsem a okamžitě se rozběhl k bráně. Po chvíli jsem dorazil, kývl na stráže a dále pokračoval do centra Konohy.(přesun)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Zastavila jsem se u brány chvíli před Alliim a Lizzy. Pak nezbývalo, než se otočit a čekat těch pár vteřin, než mě dojdou. Konečně jsem se trochu uklidnila. Už jen chvíle a sestra bude doma.
Však bylo na čase...
Pořád ale platilo, že nás asi otec obě uškrtí.
Však bylo na čase...
Pořád ale platilo, že nás asi otec obě uškrtí.
Celú cestu som sa pozerala Shijin na chrbát. Nehovorila som však nič, na nič som nereagovala a vlastne som pripomínala skôr nejakú šedú myšku ktorá v tichosti kráčala jedným smerom a ktorej sa vôbec nechcelo nijak odbáčať či podobne. Nakoniec sme prišli až k bráne, kde som sa len postavila ku Shijin a trocha sklesnutý pohľad som zavŕtala do zeme.
Goku- Nukenin (A-rank) *ADMIN
- Počet příspěvků : 781
Všimla jsem si, jak je Lizzy skleslá a dostala jsem podivnou chuť, chytit ji za ruku. Nic jsem neříkala, jen jsem svou ideu uskutečnila. Potřebovala jsem to. A díky její skleslosti se zdálo, že tuto potřebu sdílela.
Chytila ma za ruku, na čo som sa musela slabo pousmiať no náladu mi to zlepšilo len trocha. Aj ten úsmev bol jeden z tých slabších. Nevedela som si predstaviť ako Himi zareaguje na to, že je Reina medzi živými a ja som jej to povedať musela, aj keby to chcel Hokage neviem ako utajiť. Nebol to samozrejme jediný dôvod mojej skleslosti no momentálne pravdepodobne dominoval. Rozmýšľala som nad tým, že som do toho vôbec nemusela strkať nos. Proste som mala radšej ostať v konohe a počkať tu, aj keď na druhú stranu by som v tom Shijin samú nenechala. Pretrela som si trocha unavenú tvár a s povzdychom som sa začala pozerať niekam do diaľky.
"Gomenasai," podotkla jsem. "Vím, že jsme tě tím... zatížili..."
Bylo mi to upřímně líto. Přijela za mnou. A od té doby, co tu bylo, to pro ni bylo horší a horší. Poznaly jsme se za války a teď jsme musely snášet toto.
"Nepatříš pod Konohu," povzdechla jsem. "A šla jsi s námi jen kvůli mne. Pokusím se ti to vynahradit, ačkoli vím, že není nic, co by bylo dostatečné."
A ačkoli se nejdřív musím postarat o sestřičku.
Bylo mi to upřímně líto. Přijela za mnou. A od té doby, co tu bylo, to pro ni bylo horší a horší. Poznaly jsme se za války a teď jsme musely snášet toto.
"Nepatříš pod Konohu," povzdechla jsem. "A šla jsi s námi jen kvůli mne. Pokusím se ti to vynahradit, ačkoli vím, že není nic, co by bylo dostatečné."
A ačkoli se nejdřív musím postarat o sestřičku.
Len som pokývala hlavou na nesúhlas.
"Netráp sa tým, som v pohode." Znova som sa na ňu pozrela. Nenapadlo ma ale, čo povedať ďalej. Bohvie koľko to ešte bude trvať a ako dlho bude Mikomi mimo. Ja som len dúfala že Hitomi nebude vadiť moja dlhá absencia. Aj keď ma to teraz tak napadlo, bola v Konohe.. pravdepodobne u Hokageho. Mala by som tam ísť a aspoň sa nahlásiť a povedať jej čo sa stalo v Oto no rozhodne sa mi nechcelo. Veď ona ma pochopí, pozná ma ..
"Shijin?" Zamumlala som a trocha spýtavo som sa na ňu pozrela.
"Netráp sa tým, som v pohode." Znova som sa na ňu pozrela. Nenapadlo ma ale, čo povedať ďalej. Bohvie koľko to ešte bude trvať a ako dlho bude Mikomi mimo. Ja som len dúfala že Hitomi nebude vadiť moja dlhá absencia. Aj keď ma to teraz tak napadlo, bola v Konohe.. pravdepodobne u Hokageho. Mala by som tam ísť a aspoň sa nahlásiť a povedať jej čo sa stalo v Oto no rozhodne sa mi nechcelo. Veď ona ma pochopí, pozná ma ..
"Shijin?" Zamumlala som a trocha spýtavo som sa na ňu pozrela.
Naklonila jsem hlavu na stranu.
"Ano?"
Byla jsem zvědavá, co mi teď řekne. Chtěla jsem vědět, co jí probíhá hlavou a nedokázala jsem to odhadnout.
"Ano?"
Byla jsem zvědavá, co mi teď řekne. Chtěla jsem vědět, co jí probíhá hlavou a nedokázala jsem to odhadnout.
Naklonila som sa k nej a ako sa ku mne pootočila, venovala som jej jednu ľahšiu pusu. Bola opatrná a tak trocha nevinná, skôr len jemné obtretie pier. Znova som sa odtiahla a len som pohľad odvrátila niekam mimo, po tvári mi prebiehala menšia červeň.
"Tak.. vynahradené." Pousmiala som sa o niečo veselšie.
"Tak.. vynahradené." Pousmiala som sa o niečo veselšie.
Zůstala jsem na ni překvapeně hledět.
Wau.
Jestli jsem něco doopravdy nečekala, tak toto. Ale proti tomu by rodiče neměli nic mít, tady žádné křížení Byakuganu s něčím jiným nehrozí. Polibek to byl takový jemný, nevinný, ale krásný. Příjemně mě při něm zamrazilo. Naklonila jsem se ke své přítelkyni blíž.
"Ne, ještě to vynahrazené není," šeptla jsem. "To bude teprve chvíli potom, co se s tebou zavřu v pokoji potom, co se postarám o sestru."
A jemně jsem ji kousla do ouška. Pak jsem se zrudlá jako polní máky rychle odvrátila a snažila jsem se tvářit, jako že tam vůbec nejsem.
Wau.
Jestli jsem něco doopravdy nečekala, tak toto. Ale proti tomu by rodiče neměli nic mít, tady žádné křížení Byakuganu s něčím jiným nehrozí. Polibek to byl takový jemný, nevinný, ale krásný. Příjemně mě při něm zamrazilo. Naklonila jsem se ke své přítelkyni blíž.
"Ne, ještě to vynahrazené není," šeptla jsem. "To bude teprve chvíli potom, co se s tebou zavřu v pokoji potom, co se postarám o sestru."
A jemně jsem ji kousla do ouška. Pak jsem se zrudlá jako polní máky rychle odvrátila a snažila jsem se tvářit, jako že tam vůbec nejsem.
Nom, klamala by som, ak by som povedala, že by som tu teraz na ňu najradšej neskočila. Pohľad na nás musel byť kaźdopádne zaujímavý. Dve dievčatá ktoré sa držia za ruky, odvrátené od seba pohľadom a červené ako prezreté rajčátka. Kaźdopádne ma jej reakcia príjemne prekvapila. Obviňujúco som sa na ňu pozrela a pevnejśie som jej stiskla ruku, druhou som si na chvíľku zakrila ústa.
"Hentaai no Shijin." Zamumlala som a musela som sa trocha zachichotať ako malé dieťa.
"Hentaai no Shijin." Zamumlala som a musela som sa trocha zachichotať ako malé dieťa.
Strana 3 z 39 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39
Strana 3 z 39
Povolení tohoto fóra: