Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brána Konohy

+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters

Strana 27 z 39 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Next

Goto down

Brána Konohy - Stránka 27 Empty Brána Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:59 pm

First topic message reminder :

Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!

Brána Konohy - Stránka 27 2227291227_988d74eeb1

Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Brána Konohy - Stránka 27 Empty Re: Brána Konohy

Příspěvek pro Seishin Yuna Wed Jun 25, 2014 1:16 pm

Mlčala som. Stála som tu ako tieň. Nechcela som sa hádať, nechcela som vyvolať žiadne ďalšie problémy. Doteraz som ich už urobila dosť, a zrejme som hlavne priťažila Kisukemu, ktorý si nedával vreckovku pred ústa, sypal zo seba všetko, čo mu prišlo na rozum, a bolo mu totálne jedno, či tým urazí Hokageho alebo nie.
Čoskoro sem dorazil Hideo. Poznala som ho, ale nie veľmi. Pár krát som ho stretla, keď som sem ako malá prišla aj s mamou. Jeho vzhľad sa veľmi nezmenil. A jeho prítomnosť ma upokojila, takže som sa prestala triasť a opäť som vyzerala sebavedomejšie. Kisuke, majú pravdu, deti by sme mali odviesť späť do nemocnice. Musia tam aspoň ten týždeň prežiť. Šepla som, keď som sa objavila vedľa neho. A skús sa trochu upokojiť, nechcem, aby sa ti stalo niečo zlé. Chvíľu som sa mu dívala do očí, potom som sa otočila k Nataovi. Ten bol záhadne ticho. Povzdychla som si.
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 439

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Wed Jun 25, 2014 3:48 pm

Pohlédla jsem na Hokageho. I přes to co jsem řekla to bylo na stejné brdo, ale na jednu stranu jsem chápala obě strany. Při zmínce o únosu jeho bratra jsem se zamračila a kývla hlavou. Nasadila jsem si rukavice a pohlédla na Kisukeho, který měl v rukou děti. Došla jsem k němu a ty malé chudáčky jsem zabalila do poustevnického pláště, který jsem si sundala. Byl velmi podobný tomu co nosil Hokage, byl pouze černo červený. Děti jsem pak mu pak s menší nejistotou dala opět do náručí. "Do nemocnice...Byli při tom velkém boji, mohli se nadýchat prachu, nebo třeba i nějakých jedovatých plynů, je třeba si je tam nějakou dobu ponechat a ty jako otec by jsi měl na jejich zdraví apelovat. Určitě tím prospěješ mnohem víc, než touto slovní přestřelkou." Podívala jsem se na něj vážně. Byl to muž kterého má sestra milovala, proto jsem se snažila působit alespoň trošku mile. Došla jsem k Hokagemu a udělala si během pár vteřin culík. "Jsem připravena, můžeme kdykoliv odejít." V ten moment na mě dopadla rolnička. Vzala jsem jí do ruky a moc dobře si jí pamatovala. Pohlédla jsem na Hidea se skleněnýma očima a pak se jen pousmála. Rolničku jsem si připla na opasek a úsměv mi na tváři zůstal. Přeci jen má skvělé entrée. Přivřela jsem spokojeně oči, tímto mě opravdu potěšil.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Wed Jun 25, 2014 6:45 pm

Na Assasina jsem se už ani nepodival a otočil se k němu zády. "Odcházím" Řekl jsem dost povýšeně a nasměroval jsem si to s dětmi k nemocnici. Byl jsem naštvaný, obviňovat mě z její smrti ? To on neuhlídal vesnici, a já se pomstím. Teď nebo v příštím životě. Nevěděl jsem kam se teď vydá Yuna, ale tušil jsem že Hideo přímo za mnou aby mi opět mluvil do duše.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kigiro Wed Jun 25, 2014 9:43 pm

Došiel som pomali k bráne kde bolo nejak veľmi veľa ľudí čo bolo až divne lebo väčšinou su tu len stráže medzi nimi tam bol aj Assassin tak som len ostal stáť a čakal lebo vyzeralo to tak že ma prácu.
Kigiro
Kigiro

Počet příspěvků : 20

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natao Hyuurai Wed Jun 25, 2014 10:25 pm

Pozorne som sledoval všetko čo sa dialo, začalo sa to tu množiť ľudmi. Od Anbu až po Jouninov. Každý tu niečo rozprával a hádal sa s Uchihom ktorého som nemal v láske.
Pripadal som si tu divne, úplne bez úžitku a dôvodu. O deťoch sa veľmi rýchlo rozhodlo, takže tu pre mňa už nebolo viacej potreby. Yuna si tam vymieňala hrejivé slová s Kisukem čo mi dvakrát neladilo s žalúdkom.
Cítil som sa medzi nimi tak.. divne, všetci mali veľké ranky a "silu". Odstúpil som si pár krokov a keď sa Yuna nepozerala, vyskočil som na budovy a rozbehol sa na jej vrchol. Tam som sa zastavil a ľahol si. Prevalil som sa na chrbát a zahľadel sa na to krásne nebo. Konečne kľud, žiadne hádanie ani ninjovia čo by ma neotravovali. Bol som tu len ja a môj piesok. Pomaličly som zavrel oči a nechal sa svoju myseľ únašať. Keď som otvoril oči, zazrel som v diaľke svojich priateľov. Čo tak asi musíte robiť? Cítil som sa v tomto momente až príliš zbytočne a bezcenne.
Natao Hyuurai
Natao Hyuurai
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 207

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Thu Jun 26, 2014 6:59 am

Uvedomila som si, že tu Natao nie je. Kisukeho som nechala ísť samého, nešla som za ním. Miesto toho som sa rozhodla nájsť Nataa. Sustredila som sa a hľadala jeho chakru. Našla som ho, bol na streche budovy. Odrazu som sa objavila vedľa neho a sadla som si. Naklonila som sa nad neho, čím som mu zakryla výhľad. "Hneváš sa na mňa?" Opýtala som sa ho.
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Thu Jun 26, 2014 3:08 pm

Nechápal som, čo sa to deje ale aj tu pred nami zatvorili bránu. Asi niekomu veľmi ležíme v žalúdku. Pomyslel som si a prevrátil som oči. Potom som si vypočul aj ja niečo, čo som asi nechcel ale boli dosť hlasný. V tedy začal byť Tobiru dosť akčný ale otvoril bránu čo bolo dobré. Ja som sa tu ale nevyjadroval k ničomu, keďže by som tu aj tak nijako nepomohol.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natao Hyuurai Thu Jun 26, 2014 3:37 pm

Moju koncentráciu vyrušila až Yuna ktorá na mňa prehovorila.
Krásny výhľad na nebesá mi zakryla menšia postava Yuny ktorá sa zdala byť ustráchaná a smutná. Nehnevám sa, len si prezerám hviezdy. Usmial som sa a opäť privrel oči. Občas premýšľam.. aké to bolo mať domov, aký to bol pocit vedieť, že ťa doma niekto čaká. Nie že by som ho chcel opäť zažiť.. ale.. dosť by ma to zaujímalo. Aj teraz, v tento moment sa snažím zistiť aký je môj dôvod k živote? Služba dedine? Alebo nebodaj pomsta? Pomaličky som sa postavil a zahľadel sa na krajinu ktorá ležala za Konohou.
Natao Hyuurai
Natao Hyuurai
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Thu Jun 26, 2014 5:07 pm

Jeho odpoveď ma upokojila. Bála som sa, že sa snáď na mňa hneval, ale nebolo to našťastie tak. Inak by som si to musela vyžehliť. Sama by som nevedela ako, a vlastne koľko času by mi to zabralo.
Počúvala som ho. Nemal rodinu, teda nie tú biologickú. Bolo mi to ľúto. Nevedela som si predstaviť, že by ktokoľvek z mojich rodičov zomrel. Aj keď...Keby sa mama nevzdala sily meteoritu, nebola by už medzi živými. Pomsta nie je zmyslom života, ani nikdy nebude. Predstav si, pomstíš sa, ale čo potom? Uvedomíš si, že nemáš nič. Urobíš čo chceš, zabiješ niekoho. Tvoj zmysel života zmizne. Postavila som sa rovnako ako on. Zmysel života musí byť niečo, čo ťa baví, alebo si preto schopný položiť život, musí to byť niečo, čo ti prináša radosť a robí ťa šťastným. Pomsta nikdy nikoho šťastným neurobila. Spôsobuje len ďalšie utrpenie a smrť, a pokračuje tak v kolobehu zabíjania. Mal by sa nad tým zamyslieť. Nikdy sa nesmie stať zmyslom tvojho života a ty zase nesmieš dovoliť, aby ti zatemnila myseľ. Mohla by z teba vytvarovať úplne iného človeka, než ktorým si. Kto vie, či by si potom neprešiel na temné chodníčky. Tým som narážala na Uchihu Sasukeho. Áno, viem, Uchihovia majú odjakživa v sebe ukrytú temnotu, avšak Sasuke si prežil niečo podobné ako Natao.
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natao Hyuurai Thu Jun 26, 2014 10:39 pm

Zmysel života musí byť niečo čo ma baví, alebo som preto schopný položiť život? Presne to.. pre mňa pomsta je. Povedal som s úsmevom a otočil sa chrbtom k Yune.
Brána Konohy - Stránka 27 Tumblr_mob19cCkHW1sr90jxo1_500
Zmysel života nikdy nemusí byť pozitívny, stačí keď naplní tvoje srdce spokojnosťou a zadosť učinením. Svet je plný utrpenia a smrti, nikto s tým nič neurobí.. nieje to totižto v našich možnostiach. Ich sa tiež nepýtali.. tiež im nedávali na výber či môžu žiť alebo zomrieť! Povedal som trošku naštvaným tónom. Zomierali po jednom.. bránili jeden druhého pretože verili.. už ani neviem poriadne v čo.
Jedno ale viem.. moja posledná povinnosť na tomto svete je zistiť kto im to spravil a vykonať rozsudok. Nieje to vlastne ani pomsta.. je to súd.. a ja som ich rozsudok smrti.
Usmial som sa a otočil sa opäť k Yune. Konečne už chápem aká úloha mi bola zverená. Pomalými krokmi som podišiel až k Yune a vrúcne ju objal. Neboj sa, ďalšia povinnosť ktorá mi na tomto svete ostala je ochraňovať ťa. Zasmial som sa a opäť si ľahol.
Natao Hyuurai
Natao Hyuurai
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri Jun 27, 2014 12:58 pm

Už tady bylo moc lidí. Možná, až příliš. A nebyl čas. Tobiru rozrazil bránu, málem jsem si ho nevšiml. Otočil jsem se na něj a usmál se. Byl tak hlučný, nepředvídatelný. Občas tichý a pozorný, později hlučný a neurvalý. Nové lístky?
Airis byla připravená,  kývl jsem a natáhl jsem k ní ruku.
"Pošlu tě zhruba na stejné místo, kde je Seito, vím, že tě nikdo nezabije," ušklíbl jsem se. Ona moc dobře věděla, co jsem tím myslel. 
"Postarej se o ně, prosím," řekl jsem a odeslal jsem ji do Hayashi no kuni, pomocí Hiraishinu. Pomalým krokem jsem se vydal k budově Hokage. "Tobiru a tu bránu opravíš..sám" dodal jsem ještě a pomalu odešel.
Přesun
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Fri Jun 27, 2014 2:52 pm

Nenechal sa presvedčiť. Stále si stál za svojou pomstou. Chápem, že mu zabili jeho drahých, ale...Bála som sa, že by sa mu niečo mohlo stať. Áno, mal mocnú vrodenú schopnosť, ale človek nikdy nevie, čo sa môže prihodiť.
Nahlas som si povzdychla, otočila sa mu bokom a zahľadela sa do niekam do diaľky. Zafúkal chladný vietor, vlasy mi zaviali v jeho smere. Ofina mi zavádzala vo výhľade, preto som si ju rukou strčila za ucho. Prečo je svet tak zvrátený? Prečo chce každý len zabíjať s domienkou, že to je jediná správna možnosť Na tieto otázky som odpoveď nevedela. Ani nikto iný. Hold, sme shinobi a smrť nás prenasleduje na každom kroku. Nikto nemôže s presnosťou vedieť, ktorá jeho misia bude aj tou poslednou...
Jeho objatie som opätovala, ruky som mu omotala okolo krku. Sľúb mi, že až sa pôjdeš pomstiť...Tak sa aj vrátiš. Šepla som mu do ucha s pomerne smutným tónom hlasu, potom som ho pustila a hoc si on ľahol, ja som ostala stáť. A opäť zamyslene čosi v diaľke pozorovala.
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Sun Jun 29, 2014 9:38 am

Keď oznámil Hokage Tobiruovi, že ju musí opraviť nemal som veľa od toho, aby som sa mu smial. Aj keď tu predtým bola zlá situácia. "Budete s tým chcieť pomôcť?" Opýtal som sa. Nemal som čo robiť aj tak, takže aspoň by som možno urobil dobrý skutok a mal by som aj nejakú prácu.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natao Hyuurai Sun Jun 29, 2014 8:51 pm

Či sa vrátim, to už neviem.. Ale budem sa snažiť. Usmial som sa a rukou si prehrabol vo vlasoch. Ako vidím, všetko sa už upokojilo, možno by sme sa mohli vrátiť späť. I keď pred tým by som sa možno rád vydal na jedno miesto. Dopovedal som a zoskočil som zo strechy na zem. Tak teraz už by sme mohli mať voľnú cestu. Pomyslel som si a zahľadej sa na nebesá. Tak čo, ideme? Zahľadel som sa na strechu kde bola Yuna. Mal som v pláne odtiaľto čo najskôr odísť, Konoha bola dosť zvláštna. Raikage by mi asi rozbila semenníky keby som jej rozbil ja bránu. Tá predstava ma dosť desila, vďaka bohu že som to nemal ani v pláne urobiť.
Natao Hyuurai
Natao Hyuurai
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Mon Jun 30, 2014 10:52 am

Kývla jsem hlavou k Hokagemu a byla jsem připravená na přesun. Nasadila jsem si před technikou ještě rukavice, vlasy si stáhla do drdolu a přivřela oči. Nikdy jsem neměla ráda techniky teleportace.

Přesun
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Mon Jun 30, 2014 11:14 am

Situace se poměrně rychle urovnala, takže jsem zde nebyl déle potřeba. Bylo na čase informovat tým, který měl na starosti bariéru, o naléhavé kontrole celé bariéry. Pak byly na řadě jiné věci. Již dlouho jsem plánoval schůzku s Gobim za jiných podmínek, než se udála posledně. Lidé vidí bijuu jako monstra, ale často si neuvědomují, že v ohledu brutality a násilí jsme často stejní, ba dokonce horší. Bijuu vždy představovali hrozbu kvůli své síle, a tomu jak snadno je lze využít. Proto každý bijuu musel být pod nějakým dohledem. Toto byl důvod proč byly v době, kdy se tvořily shinobi vesnice, rozděleny mezi ně. Hlavní záměr Rikkudou no sennina byl udržet stabilitu, ale jeho vedlejší záměr byl lidem dát naději. Naději, že se může opřít o něco silnějšího, něco co v mnoha ohledech vesnici pomůže. V podobě jinchuuriki a podobně. Člověk však co může využije, a tím se Rikkudův záměr nenaplnil. Koloběh nenávisti postihl i bijuu samotné. Zdálo se, že se vše změní, když Naruto všem ukázal, jak to s bijuu vážně je. Člověk se ale nepoučí i hned. Potřebuje k tomu časem sám dospět, a proto Narutovo smýšlení o tomto světě brzy pominulo v jiných shinobi. Dálo jiskru, ale ne dalo vzniknout ohni. Gobi byl navíc poškozen i ideologií Iwagakure no sato. Nechtěl jsem ho používat jako zbraň, ale chtěl jsem mu připomenout důvod jeho existence a nabídnout vzájemnou spolupráci. Věřil jsem, že pochopí, proč musí i nadále být v něčích rukou. Samotný se ve světě potulovat nemohl.
Přesun
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Počet příspěvků : 171

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seishin Yuna Mon Jun 30, 2014 12:34 pm

Zoskočila som k Nataovi dole. Aké miesto? Opýtala som sa ho. Bolo vidno, že stará dobrá Yuna je späť. Nebola som v strese, depresia sa vytratila, cítila som sa výborne. Aj keď si nie som istá, či po tomto zážitku sa do Konohy niekedy vrátim.
Možno áno. Ale sama. No, to by sme mohli, kto vie, či nebudeme mať u Rin prúser, pokiaľ jej teda Ken odovzdal správu. Nervózne som sa poškriabala za hlavou a uškrnula sa. Dúfam, že sa mi nepokúsi vyškriabať na mieste oči, nebola by to dva krát príjemná skúsenosť. Pokrčila som ramenami a vybrala sa k bráne, tentoraz nás ale pustili bez problémov. Prevzala som si od stráží zbrane, ktoré som si tu nechala a počkala na Nataa.
Seishin Yuna
Seishin Yuna
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Jul 02, 2014 9:05 am

Neviete si ani predstaviť, aká som bola šťastná, keď som po dlhej dobe zazrela mohutné brány Konohy. Konečne sme dorazili domov. Pamätám si, ako som si vždy ako malá vravela, že misie vyššieho ranku nie sú vôbec náročné a že ich zvládnem bez problémov. Aká som len bola naivná!
Síl mi ubúdalo, bolesť ma prenasledovala celou cestou, napriek tomu som pomaly vykročila k bráne, kde nás nechali bez problémov prejsť. Nemienila som ísť do nemocnice, nebola som na tom tak strašne. Chcela som ísť domov, dlho som svoju mamu nevidela, ba dokonca som jej to, že idem na misiu, neoznámila.
Otočila som sa na Katashiho. Tak teda, idem domov. Musím sa vyspať, a ty tiež, odviedol si dnes skvelú prácu, rovnako ako ostatní. Povzdychla som si a dala mu jemnú pusu na líce. Bola som rada, že je v poriadku a nestalo sa mu niečo také, ako Hikaruovi a Shiranui. Tak, zatiaľ sa maj... Pustila som mu ruku, kývla naňho rukou a odkráčala preč. (presun)
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Wed Jul 02, 2014 10:53 am

(Nechce sa mi tu dlho čakať, tak to urobím takto xD )

Keďže sa Tobiru pomaly ale isto pustil do opráv brány, zobral som sa aj ja a šiel som mu pomôcť. Netrvalo to tak dlho, ako som si myslel a naša práca bola hotová. Našťastie ten rasengan spôsobil škodu len na jednom mieste. "No ja teda idem, takže dovidenia!" Prehovoril som k nemu a pobral som sa smerom do dediny.
(presun)
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Fri Jul 04, 2014 4:07 pm

Přijela jsem s početnou výpravou před brány Konohy. Na tuhle vesnici jsem měla mnoho vzpomínek dost na to, abych ji milovala i nenáviděla zároveň. Holt jsem se stala zahořklou ženou. Musela jsem si ale zanechat objektivitu vůči ostatním vesnicím. Nebyla dobré, že si mé schopnosti bude chtít Konoha přivlastnit. Mladíkům u brány jsem ukázala svůj znak Daimiyo a důrazně jim poručila: "Nechci být hlášená u HOkageho, oznamte můj příchod Radě vesnice a zaveďte mě za nimi!"
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Počet příspěvků : 559

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niboru no Kentaro Fri Jul 04, 2014 7:26 pm

"Hai Daimyo-sama." Mladicí u brány byli očividně vychovanější než oni chunínové, s kterými se Crystal setkala. Za normálních podmínek by neměli na vybranou a museli by tohle oznámit Hokagemu, a však z důvodu jeho náhlého onemocnění v průběhu návštěvy nemocnice, vše šlo jaksi mimo něj. Všechny povinnosti bez žádných výjimek ačkoli proti své vůli přebral Kentaro, současný správce a radní Konohagakure no sato. "Kentaro-sama se nachází v kanceláři. Již Vás očekává. Pokud chete, doprovodíme Vás." Promluvil jeden ze stráží ke Crystal, nabízejíc ji i doprovod. Nebyla však žádným psem, kterého by třeba bylo hlídat, aby někde neudělal něco, co nechceme, a tak pokud by odmítla, nestalo by se nic.
Niboru no Kentaro
Niboru no Kentaro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 107

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Fri Jul 04, 2014 7:45 pm

"Není třeba, postarejte se o mou výpravu." pronesla jsem a zamířila si to rychlým krokem přímo do kanceláře Hokageho.

(přesun)
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Niboru no Kentaro Fri Jul 04, 2014 7:51 pm

"Můžete se spolehnout Daimyo-sama." Mladicí u brány se uklonili, jakmile Crystal dál postupovala do vesnice, a pak, když odešla, zapsali všechny potřebné údaje o výpravě jako např. počet lidí, jídlo, které si berou sebou etc. Byla jim již předem přidělena vyklizená část Konohagakure no sato. Ne že by Kentaro někoho násilně vyhazoval, ale v poslední době ubylo o tolik lidí. Válka přináší ztráty oběma stranám. S využitím schopných shinobi ze Sora no Kuni tohle nebezpečí bude brzy zažehnáno.
Niboru no Kentaro
Niboru no Kentaro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 107

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Sun Jul 06, 2014 7:55 am

Nechala jsem ve vesnici jednoho jounina, který bude dohlížet na vývoj mediků zde a se zbytkem jsem se vydala vstříc našemu dalšímu cíli a to Kirigakure

(přesun)
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sat Jul 19, 2014 12:29 pm

Bez jakých koli zastávek nebo odboček jsem šel přímo do Konohy podat hlášení o neúspěchu mé mise. U brány mě pustili bez problému, byli už seznámeni o Sabisu, já tedy hned zamířil na místo de jsem viděl Kentara naposled. (přesun)
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 27 z 39 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Next

- Similar topics