Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 28 z 39
Strana 28 z 39 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Dorazila jsem k bráně společně s Ryuuem zahalená v klobouku a plášti. Takhle mě neměl nikdo jak poznat, možná jen ti jenž viděli Neru někdy když jsem ji přivolala, ale skoro nikdo nebyl. Nemarnili jsme tady čas a nechala jsem Ryuua jít předemnou, jelikož já neznala cestu. (přesun)
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Zpoza rohu jedné z ulic se vynořila brána Konohagakure no Sato. Dala jsem Airis najevo, že teď musíme zastavit.
"Summon zraněného shinobi, Hidea Hatakeho, šel napřed," uvedla jsem jí do další souvislosti. "Potřebujeme být rychlejší než nám umožňuje lidské tělo, proto poletíme."
Vzdušnou čarou se cestovalo nejlépe. Doufala jsem ale, že nemá strach z létání. Připravila jsem si pečetě a přivolala Yone. S tichým "puf" se před Airis objevila obrovská vrána. Podle stavby těla vcelku obyčejná až na to, že velikostí přesáhla koně. Naskočila jsem na její hřbet a podala Airin ruku, aby mohla udělat totéž. Nebylo to složité, ale peří vcelku klouzalo a nevěděla jsem, jestli někdy letěla na podobném zvířeti. Podaná ruka jí mohla alespoň trochu ulehčit dilema "kam šlápnout." Na "přešlapy" jsme totiž neměly čas.
"Summon zraněného shinobi, Hidea Hatakeho, šel napřed," uvedla jsem jí do další souvislosti. "Potřebujeme být rychlejší než nám umožňuje lidské tělo, proto poletíme."
Vzdušnou čarou se cestovalo nejlépe. Doufala jsem ale, že nemá strach z létání. Připravila jsem si pečetě a přivolala Yone. S tichým "puf" se před Airis objevila obrovská vrána. Podle stavby těla vcelku obyčejná až na to, že velikostí přesáhla koně. Naskočila jsem na její hřbet a podala Airin ruku, aby mohla udělat totéž. Nebylo to složité, ale peří vcelku klouzalo a nevěděla jsem, jestli někdy letěla na podobném zvířeti. Podaná ruka jí mohla alespoň trochu ulehčit dilema "kam šlápnout." Na "přešlapy" jsme totiž neměly čas.
Yaeko Uzumaki- Jounin
- Počet příspěvků : 303
Zastavila jsem se. To že poletíme, s tím jsem vůbec nečekala, ale neměla jsem vůbec čas na to vyjádřit svůj údiv, nebyl na to ani čas. Chytla jsem se Yaeko za ruku a vyskočila na vránu. "Hlavně ať tam jsme včas." Řekla jsem ve spěchu a už si předem hromadila chakru do jedné z technik, kdyby bylo nejhůře.
Přesun
Přesun
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Znovu jsem přikývla. To byla pravda. Zamířily jsme pryč. Já se zatím soustředila na udržení obvyklého klidu a tím jasných myšlenek. A na Kanchi, abych se připravila na složitější techniku. Yone sledovala cestu pod námi, než jsme narazili na Hideova summona. Pak jsem hvízdla a sledovala, jak seběhl z cesty a vedl nás. S jeho vedením jsme byly mnohem rychlejší a Konoha brzy byla daleko za námi.
//Přesun
//Přesun
Yaeko Uzumaki- Jounin
Nad bránou přeletěla má vrána. Jelikož strážní věděli o našem odchodu, příchod je nepřekvapil a nebránili mu. Pouze se mohli divit, že se změnili pasažéři. Tentokrát jsem svého mazlíčka nesdílela s Airis, ale přidržovala jsem na Yonině hřbetě Hidea. Ze země to muselo vypadat, že je vcelku bezvládný, možná i v bezvědomí. Podle toho, že jsem zamířila do nemocnice to ale vypadalo, že je naživu. Konohagakure no Sato si mohla oddechnout, jelikož život jejího Velitele Jouninů zůstal zachován.
//Přesun
//Přesun
Yaeko Uzumaki- Jounin
Po delší cestě z mise jsem se objevila před bránou Konohy. Seskočila jsem ze stromu přímo do vesnice. Brána už byla uzavřená, proto jsem seskočila ze stromu rovnou do vesnice a okolní ANBU věděli kdo jsem, proto s tím nebyl žádný problém. Byla už noc, bylo hezké vidět zářící lampy a lampiony v ulicích a ne tmu. Byla jsem tak nějak spokojená. Ihned jsem se však vydala do nemocnice.
Přesun
Přesun
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Nez jsem dosel k brane tak jsem se stavil v sidle klanu kde jsem si vzal nekolik svitku be kterych byly zapeceteny zbrane a ruzne predem pripravene pasti. Par obvazu ktere jsem pouzival na zpeveni kloubu jenz byly upraveny aby vydrzeli mnohem vice nez bezne obvazy. Nakonec jsem se coural smerem k brane. ANBU a hlidky me bezproblemu pustili z vesnice nemely duvod my neduverovat. Jakmyle sem prosel branou. Ohledl jsemse zpet a a chvili sledoval branu. Nikdy predtim sem to neudelal byl jsme si jisty ze se vratim ale toto uz nebyla jistota. Vedel jsem ze tahle cestu mam zdrejme jednosmernou jizdenku. Byl jsem si vedom mozneho trestu za svuj cin a i presto jsme se rozhodl jej spachat. Nasadil jsem si Kontaktni cocky co mi udelala Sakura kdyz jsem byl v Ame a nahodil na sebe sedy plast a posleze kapuci. Pohledl jsme na branu a jeste jednou a tim jsme dal sve tiche zbohem. Rozbehl jsem se do lesu a vydal se smerem jenz jsem mel vyznacen na sve mape.
(presun)
(presun)
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Lehké kroky nesoucí se setmělými konožskými uličkami nemohly v nikom vzbudit sebemenší podezření. Patří jen osamnělému chodci, který se řadí mezi ty romantické blázínky pozorujucící hvězdné nebe. Zcela určitě. Nebo ne?
Netrvalo dlouho a došla jsem až ke konožské bráně. Stráže jsem pozdravila lehkým kývnutím hlavy a malým pousmáním. Takže otec měl pravdu. Hikaru se vydal vstříc novému dobrodružství. Poslední dobou kolem sebe rozpoutal spoustu rozruchu. Inu není to zrovna puberta, spíše rebelantský věk. Přidala jsem do kroku s ztratila se ve stínech.
Brzy jsem se ocitla v temnotě lesa, který mou rodnou vesnici ukrýval v listí. Zatím jsem nebyla příliš daleko od Konohy a znala jsem zdejší krajinu nazpaměť. Tak kam se vydá? Má snad nějaký určitý směr? Opustil vesnici zcela jistě s nezhojenými ranami v srdci. S rozpolcenými myšlenkami a nezodpovězenými otázkami. Naposledy se k ní otočil čelem, snad aby si její obraz vryl do paměti, snad proto aby si připomenul, že se jednoho dne chce vrátit. Pak se k ní otočil zády a vyrazil. Sám. Jistý tím, že jej nikdo nesleduje.
"Někdo přeci jen..." dokončila jsem svou myšlenku pološeptem a aktivovala byakugan. Bylo krajně důležité držet si správnou vzdálenost.
Přesun
Netrvalo dlouho a došla jsem až ke konožské bráně. Stráže jsem pozdravila lehkým kývnutím hlavy a malým pousmáním. Takže otec měl pravdu. Hikaru se vydal vstříc novému dobrodružství. Poslední dobou kolem sebe rozpoutal spoustu rozruchu. Inu není to zrovna puberta, spíše rebelantský věk. Přidala jsem do kroku s ztratila se ve stínech.
Brzy jsem se ocitla v temnotě lesa, který mou rodnou vesnici ukrýval v listí. Zatím jsem nebyla příliš daleko od Konohy a znala jsem zdejší krajinu nazpaměť. Tak kam se vydá? Má snad nějaký určitý směr? Opustil vesnici zcela jistě s nezhojenými ranami v srdci. S rozpolcenými myšlenkami a nezodpovězenými otázkami. Naposledy se k ní otočil čelem, snad aby si její obraz vryl do paměti, snad proto aby si připomenul, že se jednoho dne chce vrátit. Pak se k ní otočil zády a vyrazil. Sám. Jistý tím, že jej nikdo nesleduje.
"Někdo přeci jen..." dokončila jsem svou myšlenku pološeptem a aktivovala byakugan. Bylo krajně důležité držet si správnou vzdálenost.
Přesun
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
K bráně dorazil posel. V jedné ruce držel svitek s pečetí Kirigakure a v druhé zakrvavený pytel. V pytli byla pochopitelně hlava jednoho z Tsuchikagů. Předal ho u brány a zmizel.
Vzkaz:
Ke Konoze nesl posel ale ještě jeden vzkaz. Byl zabalený společně s hlavou:
Vzkaz:
- Spoiler:
Tsuchikage byl zabit. Iwagakure má 14 dní na kapitulaci, pak požaduji její obsazení.
Hachidaime Mizukage
Faito Dansaku
Ke Konoze nesl posel ale ještě jeden vzkaz. Byl zabalený společně s hlavou:
- Spoiler:
- Dluh je splacen.
Hachidaime Mizukage
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Stráže u brány převzaly oba vzkazy i "příjemný" dárek. Ten okamžitě i s jedním ze strážných zabalený pro jistotu ještě v neprůhledném igelitovém pytli zmizel do výzkumného ústavu, aby se zjistilo, jestli se z něj ještě dá něco vyždímat. Oba vzkazy potom druhý shinobi odnesl do kanceláře.
//Přesun
Brána samozřejmě nezůstala nestřežená.
//Přesun
Brána samozřejmě nezůstala nestřežená.
Yaeko Uzumaki- Jounin
V mojom cestovateľskom plášti som sa objavil pred bránou. Cestovateľský plášť som mal len preto, aby som nevzbudzoval pozornosť podaktorých ľudí. Snažil som sa nevzbudzovať pozornosť. Popravde som nemal čo na práci, preto som robil jednu z činností, ktoré sú trochu nezvyčajné, pozoroval ľudí a všímal si detaily. Chvíľu som si o sebe pomyslel, že je to divné, čo vlastne bolo, ale na tom nejak nezáležalo.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
S doprovodem jsem dorazil k bráně. Jednotky Sabisu opět měly písemný příkaz, aby mě stráže propustili, a to podepsaný všemi členy rady. Samozřejmě, že o úloze Shuuketsu v jejich plánech nic nevěděli. Kentaro jejich podpisy získal už jen tím, že řekl, že za tohle bere plnou zodpovědnost. Měl vážně obrovský vliv na ostatní radní, a co si mnozí pořád nechtějí připustit... i na obyvatelstvo Konohakure no sato. Nedaří se Hokagemu na Kentara vyhrabat nějakou tu špínu, a On vystupuje pouze tím stylem, že jedná v nejlepším zájmu Konohy. Jeho vliv rostl až nebezpečně rychle. Zdá se, že se to nedá zastavit, ovšem pár možností by zde bylo. U brány se nacházelo pár shinobi, taktéž i po cestě jsme na pár narazili, takže tihle zahlédli dva členy Sabisu s podezřelou postavou. Nějaká podezření určitě vznikla. Je však těžké se tímto způsobem dopracovat ke pravdě, ba dokonce nemožné. Jakmile jsem byl pár metrů za branou a díval se směrem do lesa, který sloužil Konoze jako senzační krytí, zastavil jsem se, a pak sundal kápi. Zdálo se, že je vzduch kvůli stromům čerstvější. Já se pohyboval vetšinou jen ve skalnatým terénu, tam byl vzduch jinší. Více řidší, ačkoli pro člověka, který je například v Iwě prvně to byl nerozpoznatelný rozdíl, Já ho cítil.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Moju pozornosť zaujali členovia Sabisu. Doprevadzali nejakú osobu. Počkal som, kým ta osoba prejde za brány. Priskočil som k strážiam, nemal som síce povolenie opustiť dedinu, ale to som ani nepotreboval. Len som im povedal pár slov, že musím niečo zariadiť mimo dedinu a oni tomu uverili. Predsa len som touto bránou prechádzal nespočetne krát. Z odstupom som sledoval tú tajomnú osobu. Bola len pár metrov od brány a ja som ju len sledoval. Keď zložila svoju kapucňu, celkom som spozornel, bola to žena. Opieral som sa v podstate o konštrukciu brány. Netušil som kto to je, preto som to chcel zistiť, tiež mi nešlo do hlavy, prečo ju doprevádzala ochranka Sabisu.
Rokuro- Jounin
Zvědavost je strašná věc. Vím o tom něco. Ne nadarmo se říká, že kdo je zvědavý, bude brzo starý. Sám jsem zestárl velice rychle, ale jak se ukázalo, stárnutí jde obalamutit stejně jak smrt. Připadám si vážně jako nesmrtelný shinobi. Kdo ví, jak dlouho pobudu na tomto světě? Kombinace Fushi Tensei s bunretsu je opravdu OP, a při tom každý přenos mě činil silnějším. Nemůžu si však donekonečna vybírat pouze schránky s nějakým Kekei Genkai, toho si jsem vědom, ale když se příležitost naskytne, proč ji nevyužít? Rokuro byl natolik zvědavý, co za osobu Sabisu doprovázelo, že dokonce se chystal opustit na okamžik svou vesnici. Co se z toho vyklube? Všiml jsem si Rokura, respektive nějakého člověka, který na mě z dáli civěl. Tak trochu jsem se bál, že budu mít do činění s nepříjemností, která plyne ze schránky ženského pohlaví. Nevím jak mě to napadlo, ale rozhodně bych něco takového absolvovat nechtěl. Jsem to jen přece pořád Já, ačkoli v jiném těle. Zda-li schránky nějak ovlivňují mé svědomí, jsem netušil. Nikdy jsem nesetrvával delší dobu v nějaké schránce, protože jsem byl nucen ji vyměnit. Odhodil jsem bílý plášť, ve kterým jsem doposud byl zahalen, a Rokuro mohl spatřit plášť Shuuketsu. Někdo by řekl, že je podobný do toho akatsuki, jako inspirace akatsuki plášť posloužil, to je pravda, ale plášť Shuuketsu má jiné barvy. Tento plášť Rokura pravděpodobně zarazil, ale dřív než stihl cokoli udělat, zmizel jsem. Ne však někde daleko, to bych nestihl. Postoupil jsem pouze dál do lesa. Je Rokuro natolik zvědavý, že by pokračoval za mnou? Toto bude nepochybně ještě zajímavé.
Netušil som s kým mam tú česť, pokiaľ tá žena nedala dole svoj biely plášť a ja som nezahliadol plášť Shuuketsu. Nevedel som, čo by som mal robiť. Mohol som ísť do dediny a oznámiť to, to by mi však nikto neveril. Naviac nevedel som na čo tu boli Shuuketsu a čo v podstate robia. Bol som oznámený, že zabíjajú ľudí, ale prečo? Kto im to káže? Aký majú cieľ? To všetko som chcel zistiť. Predpokladal som, že si ta žena všimla moju prítomnosť. O chvíľu zmizla do lesa, neváhal som a šiel som za ňou.
Rokuro- Jounin
"Buď si tak blbý, že za mnou jdeš sám, a nebo tak silný, že se ani smrti nemusíš bát." Promluvil jsem ke Rokurovi, jakmile se dostal opět do mé blízkosti. Počkal jsem na něho v lese, nebylo to zde v okolí tak zarostlé. Byli jsme přeci jen ještě blízko vesnice, takže tady se o to nejspíš Konožáci ještě starali, to ale říct nešlo o pár desítek metrů dál. "V každém případě si tady, a viděl si mě, takže to není pro nikoho z Nás nic dobrého." Bít se tady by byl nesmysl. Pouze bych tak upoutal pozornost na Naši spolupráci s Kentarem. Nemohl jsem to však nechat jen tak. Rokura se mi ale zabíjet nechtělo. Působil sympaticky. Ještě ale nic neřekl, takže něco bližšího o něm říct nebylo možné. Nenacházeli jsme se na místě příliš vhodném pro nějaký rozhovor, takže pokud se opravdu vyhneme zbytečnému boji, možná by jsme mohli zajít do nejbližšího hostince. Ono přeci jen okolí Konohy tady co chvíli kontrolovali, a Já o další nepříjemnosti nestál. Nechtěl jsem si kazit dobrý pocit z povedené zakázky s Kentarem.
"Najskôr jedno aj druhé..." Uškrnul som sa, nejako som z tejto osoby necítil rešpekt, asi za to mohol ten milý vzhľad ženy... Nemal som sa čoho báť, boli sme blízko Konohy, sebemenšia explózia, známka po boji a prišla by tu minimálne jedna jednotka ANBU. "Čo robila osoba z takým plášťom v Konohe?" Opýtal som sa nechápavo. Nedávalo mi to zmysel. "A čo robí vlastne tá vaša organizácia Shuuketsu? Zabíjate z potešenia? Alebo sa snažíte oživiť Juubiho? Aký mate cieľ?" Pýtal som sa otázky aj napriek tomu, že som nečakal odpoveď.
Rokuro- Jounin
"Nakupovala. Co jiného?" Jeho otázka ohledně toho, co jsem pohledával v Konohagakure no sato byla směšná. To si vážně myslel, že jsem povinen se mu zpovídat? Byl naivní, pokud čekal pravdivou odpověď. "Co se týče toho pláště. Mají ho ve výprodeji. Copak nemám právo si takový pořídit?" Těmito slovy jsem se Rourovi tak trochu vysmíval, konkrétně jeho otázkám. Chápu že to byla třeba jen ta formální stránka, ale pořád to znělo směšně. "I kdybych byla ze Shuuketsu, nebo jak pak jim to říkáte, myslíš si, že Ti něco jen tak povím?" Vskutku otázka, která stojí za zamyšlení. "Ale řekněme, že pokud o něco máš zájem, můžeme dát společnou řeč, ale ne na tomto místě." Tak Rokuro by mohl posloužit jako skvělý informátor, a nebo kdyby si nedával pozor na jazyk, mohl něco užitečného vyžvanit v hostinci u jednoho, ba dokonce dvou soudku piva. "Navrhuji první hostinec, na který narazíme." Nebyl jsem nějaký vybíravý typ člověka. Každé místo k rozhovoru je lepší než tohle, ve kterém jsme se nacházeli.
"Vlastne som nečakal ani odpoveď..." Poznamenal som celkom zaujato. Netušil som, že sa tamtie plášte predávajú. To bola blbosť ,také sa určite nepredávali. I tak mi tá žena niečo navrhovala, snažila sa ma dostať odtiaľto niekam ďalej. Stále som ju považoval za niekoho zo Shuuketsu a dôvod bol jednoduchý. Určite by ju nesprevádzali nejaké jednotky až k bráne. Moc sa mi nepáčilo, že chcela ísť ďalej. Možno ma chcela zabiť a tu to bolo nebezpečné. Nevedela však, že som Uchiha a možno by som ju dokázal poraziť... "Beriem." Odpovedal som a prehliadol som si ju celú od hlavy po päty.
Rokuro- Jounin
Možná by toho Rokuro schopný byl. Porazit mě, a však když to nedokázal ani legendární Uchiha Itachi, silně o tom pochybuji, což nejspíš byla má největší slabina, podceňoval jsem ho. Možná se opravdu Rokuro je schopný měřit i s legendami. Pokud tomu tak je, možná máme víc věci k řešení v hostinci než si oba myslíme. Rokuro si určitě kladl otázku, copak by od něj Shuuketsu chtělo. Já si naopak kladl otázku, co po něm Shuuketsu bude chtít. Potkal jsem ho tady u brány, což určitě není náhoda. V životě náhody neexistují. Určitě toho šlo nějak využít ve vlastní prospěch. "Tak tedy vyrážíme." Jednoduchá stručná věta. Nejspíš ode mě Rokuro čekal, že zavelím, a tak jsem zavelel. Nelíbilo se mi, jak se mnou mluvil, ale přeci jen mé již stanovené požadavky a podobně u jakékoli konverzace musí jít stranou. Už nevystupuji jako Tsuchikage, a pracuji na tom, abych ho nijak nepřipomínal. Ženská schránka určitě správně plní svůj účel. Kdo by čekal, že má další schránka bude žena?
Přesun
To, že tá žena je niekto iný, než vypadá som netušil, nevedel som čo dokáže a aké ma schopnosti. Preto otázka či dokážem poraziť niekoho zo Shuuketsu bola otázna... Na povel tej ženy som teda kývol hlavou a pomaly sa dal do pohybu. Netušil som, kde je najbližší hostinec, ale rozhodne som bol zvedavý, čo mi tá žena povie...
Prišiel som naspäť z môjho výletu. V plášti som mal obálku aj ten papierik. Prešiel som normálne okolo stráži a šiel do dediny s novou úlohou. Nevedel som, ako sa mi podarí to jedlo otráviť, ale mohol by to byť pre mňa problém. Na premyslenie som však mal času dosť.
Presun
______________________________________Prišiel som naspäť z môjho výletu. V plášti som mal obálku aj ten papierik. Prešiel som normálne okolo stráži a šiel do dediny s novou úlohou. Nevedel som, ako sa mi podarí to jedlo otráviť, ale mohol by to byť pre mňa problém. Na premyslenie som však mal času dosť.
Presun
Rokuro- Jounin
Faito
Dorazil jsem ke Konoze. Hmm, žádné známky útoku, všichni se mají skvěle, brány dokořán... pomyslel jsem si a došel k bráně.
"Chci mluvit s vedením, nejlépe s Hokagem..." řekl jsem nesmlouvavě.
Dorazil jsem ke Konoze. Hmm, žádné známky útoku, všichni se mají skvěle, brány dokořán... pomyslel jsem si a došel k bráně.
"Chci mluvit s vedením, nejlépe s Hokagem..." řekl jsem nesmlouvavě.
STRÁŽ U BRÁNY
Stráže už z dálky rozeznaly známou čelenku."Konichiwa! Odložte zde, prosím, své zbraně, pane," pronesla vcelku mladá dívka, zřejmě Chuuninka, která zrovna měla hlídku. "A mohl byste mi sdělit své jméno?"
Svůj proslov doprovodila úklonou. Neznámý vypadal důležitě. Ani jsem se raději neptala na důvod návštěvy. Tenhle typ chce vždycky jenom mluvit s Hokagem. Jelikož byl ale z vesnice, která s námi měla mít dobrý vztah, netrvala jsem na znalosti důvodu jeho dlouhé cesty z Mlžné až k nám.
"Kolega vás potom doprovodí k Hokageho kanceláři."
Tam najde vše, co potřebuje.
Yaeko Uzumaki- Jounin
Faito
Vrhl jsem na tu dívku takový pohled, že měla pocit, jako bych jí právě vytrhal vnitřnosti.
Odložil jsem tedy klobouk Mizukageho, odepnul jsem všechny zbraně, sundal jsem si kabát plný kunaiů a jiných věciček a řekl jsem tím nejnepříjemnějším tónem:
"Hachidaime Mizukage Faito Dansaku..."
Slečna chuuninka nemusela být jasnovidec, aby věděla, že právě přilila olej do ohně.
//přesun
Vrhl jsem na tu dívku takový pohled, že měla pocit, jako bych jí právě vytrhal vnitřnosti.
Odložil jsem tedy klobouk Mizukageho, odepnul jsem všechny zbraně, sundal jsem si kabát plný kunaiů a jiných věciček a řekl jsem tím nejnepříjemnějším tónem:
"Hachidaime Mizukage Faito Dansaku..."
Slečna chuuninka nemusela být jasnovidec, aby věděla, že právě přilila olej do ohně.
//přesun
Vzala jsem je až k bráně, přesněji řečeno do menšího domu vedle ní, který sloužil pro potřeby stráží. Tohle byla kdysi i má práce, takže jsme se sem i bez povolení dostali lehce. Vypůjčila jsem si jednou kancelář, kde jsem položila na stůl otevřenou složku.
"Prozradím vám před touto misí jednu zatím tajnou informaci," začala jsem. "Tsuchikage-sama je mrtev."
To, že to zařídila Kirigakure no Sato jsem si již nechala pro sebe.
"Říkám to proto, že Iwagakure no Sato se tím dostala do nepříjmné pozice a vaše mise bude o to nebezpečnější a těžší. Buďte opatrní."
Přejela jsem je zamyšleným pohledem. Doufala jsem, že to vezmou vážně a do ničeho neskočí po hlavě. Naštěstí s nimi šel Kisuke a to byl velice zkušený Jounin. Ustoupila jsem od stolu a nechala jsem je nahlédnout do složky, ve které byly všechny informace o jejich misi. Nemusela jsem nic říkat. Za chvíli se zde objevil shinobi s taškou, kterou zde nechal.
"Pro jistotu si to vezměte," podala jsem jim to. "Jsou to silné výbušné lístky. Když je připevníte pod most, vyletí do povětří."
To bylo vše, co k misi potřebovali. Přesto jsem čekala, jestli budou mít ještě nějaké další otázky.
"Prozradím vám před touto misí jednu zatím tajnou informaci," začala jsem. "Tsuchikage-sama je mrtev."
To, že to zařídila Kirigakure no Sato jsem si již nechala pro sebe.
"Říkám to proto, že Iwagakure no Sato se tím dostala do nepříjmné pozice a vaše mise bude o to nebezpečnější a těžší. Buďte opatrní."
Přejela jsem je zamyšleným pohledem. Doufala jsem, že to vezmou vážně a do ničeho neskočí po hlavě. Naštěstí s nimi šel Kisuke a to byl velice zkušený Jounin. Ustoupila jsem od stolu a nechala jsem je nahlédnout do složky, ve které byly všechny informace o jejich misi. Nemusela jsem nic říkat. Za chvíli se zde objevil shinobi s taškou, kterou zde nechal.
"Pro jistotu si to vezměte," podala jsem jim to. "Jsou to silné výbušné lístky. Když je připevníte pod most, vyletí do povětří."
To bylo vše, co k misi potřebovali. Přesto jsem čekala, jestli budou mít ještě nějaké další otázky.
Yaeko Uzumaki- Jounin
Strana 28 z 39 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 33 ... 39
Strana 28 z 39
Povolení tohoto fóra: