Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 32 z 39
Strana 32 z 39 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Rinovi to přišlo divné vypovídat proti Ninjovi o kterém si myslí že je z Kirigakure... Bylo by to jako vypovídat proti svojí vesnici. Řekne si v hlavě.. Boužel nic o tomto Shinobi nevím.
Rin Saito- Genin
- Počet příspěvků : 55
Stráže
Hyuuga teda pokrčil rameny a zařadil se do řady. Všiml si, jak jeho kolega soustředí čakru na něco velkého.
Hyuuga teda pokrčil rameny a zařadil se do řady. Všiml si, jak jeho kolega soustředí čakru na něco velkého.
V tom případě chci okamžitě pryč z Konohy. Chci svoje papíry a výzbroj !.. Rin zamotá ruce do sebe a čeká.
Rin Saito- Genin
Padnu na zem a přestanu vše vnímat. Sova která je nedaleko se snaži mé tělo chytnout do zobáku a vyletět víš do vzduchu.
Ghepard Haybushi- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 52
Stráž
Hyuuga, který se připravoval k útoku vyskočil bleskově nahoru a jedním úderem sovu odstrčil. Druhý Hyuuga vrátil geninovi zbraně a vypustil ho z vesnice ven.
ANBU se svými brouky se mírně stáhl, protože věděl, že už je nyní po všem. Druhý ANBU však stále udržoval pečeť, pro každý případ.
Hyuuga, který se připravoval k útoku vyskočil bleskově nahoru a jedním úderem sovu odstrčil. Druhý Hyuuga vrátil geninovi zbraně a vypustil ho z vesnice ven.
ANBU se svými brouky se mírně stáhl, protože věděl, že už je nyní po všem. Druhý ANBU však stále udržoval pečeť, pro každý případ.
Sova okamžitě co jí vlna odstrčí začne pískat. HIkuhegi no Jutsu: (Na způsob techniky Hakugeki no Jutsu. Začne pískat a pomalu pararizuje oběti). Sova mě chce znova chytnout do drápu
Stráž
Hyuuga i ostatní zůstali stát neschopni pohybu. Technika sovy byla úspěšná a paralyzovala je. Byla to otázka, jestli se někomu z přítomných podařilo paralýzu prolomit a nepřítele chytí.
Hyuuga i ostatní zůstali stát neschopni pohybu. Technika sovy byla úspěšná a paralyzovala je. Byla to otázka, jestli se někomu z přítomných podařilo paralýzu prolomit a nepřítele chytí.
Když jsem konečně venku rozutíkám se zpátky do vesnice. (přesun)
Rin Saito- Genin
Sova svímá drápama chytne mé tělo a začne rychle máchat křídly aby se co nejrychleji dostala do výšky kde bude útok plně nemožní. Sova letí pryč od vesnice
Stráž
Hyuuga policie už měla dostatek informací, aby je Hokage dokázal použít ve svém vyjednávání s Kirigakure. Nebyla potřeba dál věznit tohoto ninju. Moc dobře věděli, že pokud to byl Oinin, tak se chytit nenechá a pravděpodobně by se sám zabil. Nechtěli jsme tady žádnou mrtvolu.
ANBU zastavili další sledování a všichni se postavili do řady. Představení skončilo. Jeden z ANBU, zřejmě Aburame začal sepisovat krátkou zprávu o tom, co se tady dělo a o tom, co zjistil a vtiskl ji Yaeko-san do ruky. Věděl, že je to Hokageho nová asistentka.
Hyuuga policie už měla dostatek informací, aby je Hokage dokázal použít ve svém vyjednávání s Kirigakure. Nebyla potřeba dál věznit tohoto ninju. Moc dobře věděli, že pokud to byl Oinin, tak se chytit nenechá a pravděpodobně by se sám zabil. Nechtěli jsme tady žádnou mrtvolu.
ANBU zastavili další sledování a všichni se postavili do řady. Představení skončilo. Jeden z ANBU, zřejmě Aburame začal sepisovat krátkou zprávu o tom, co se tady dělo a o tom, co zjistil a vtiskl ji Yaeko-san do ruky. Věděl, že je to Hokageho nová asistentka.
Sova se dostane mimo dosah všech útoku od členu Konohy. Sova začne mířit směrem k vesnici zpět. Furt vylítává víš a víš aby nemohla být sledována. //přesun
Zůstala jsem tam oněměle stát. Z jeho techniky jsem se dostala prakticky ihned, ale neměla jsem žádnou techniku, která by mohla to zvíře dostat ze vzduchu. To si vážně dělali legraci! Čtyři ANBU, klan Aburame a klan Hyuuga.
"Tohle je ostuda," promluvila jsem, když jsem se vzpamatovala z toho šoku. "Ten člověk reagoval na naše techniky jako amatér, bylo vidět, že je vůbec nezná. Jste z našich nejvýznamnějších klanů a přesto jste ho nechali utéct..."
Nemluvila jsem naštvaně. Nemluvila jsem k nim ani jako nadřízená, tou jsem přímo nebyla. Pouze s klidnou výčitkou, nad kterou by se měli zamyslet. Přejela jsem je pohledem, než jsem ho obrátila ke Shiranui a Raikimu.
"Omluvte mě, prosím," poznamenala jsem, když jsem převzala od účastníka souboje pro Konohu nesmírně ponižující zprávu. Ani Onin tohle nedokáže. Obzvláště ne Oinin, kterého se snaží chránit někdo, kdo je zřejmě jen Genin a který se musí spolehnout na svého mazlíčka, aby vůbec něco dokázal.
Zavřela jsem oči a vtiskla jsem si útočníkovu chakru do paměti. Jeho smůla (a štěstí našich strážných) byla, že ovládám teleskopickou techniku. Najdu ho teď kdekoli na světě.
"Vlastně je dobře, že je pryč," pousmála jsem se na velitele Hyuugů povzbudivě. "Když znám jeho chakru, můžeme přesně zjistit, kde je a odkud tedy pochází, aniž bychom prolili jedinou kapku krve."
Snažila jsem se to brát klidně a alespoň trochu optimisticky. A nakonec se mi i podařilo přesvědčit samu sebe, že tak je to lepší. Pak jsem se odtud probleskla pryč. Musela jsem do kanceláře, tohle nepočká.
//Přesun
"Tohle je ostuda," promluvila jsem, když jsem se vzpamatovala z toho šoku. "Ten člověk reagoval na naše techniky jako amatér, bylo vidět, že je vůbec nezná. Jste z našich nejvýznamnějších klanů a přesto jste ho nechali utéct..."
Nemluvila jsem naštvaně. Nemluvila jsem k nim ani jako nadřízená, tou jsem přímo nebyla. Pouze s klidnou výčitkou, nad kterou by se měli zamyslet. Přejela jsem je pohledem, než jsem ho obrátila ke Shiranui a Raikimu.
"Omluvte mě, prosím," poznamenala jsem, když jsem převzala od účastníka souboje pro Konohu nesmírně ponižující zprávu. Ani Onin tohle nedokáže. Obzvláště ne Oinin, kterého se snaží chránit někdo, kdo je zřejmě jen Genin a který se musí spolehnout na svého mazlíčka, aby vůbec něco dokázal.
Zavřela jsem oči a vtiskla jsem si útočníkovu chakru do paměti. Jeho smůla (a štěstí našich strážných) byla, že ovládám teleskopickou techniku. Najdu ho teď kdekoli na světě.
"Vlastně je dobře, že je pryč," pousmála jsem se na velitele Hyuugů povzbudivě. "Když znám jeho chakru, můžeme přesně zjistit, kde je a odkud tedy pochází, aniž bychom prolili jedinou kapku krve."
Snažila jsem se to brát klidně a alespoň trochu optimisticky. A nakonec se mi i podařilo přesvědčit samu sebe, že tak je to lepší. Pak jsem se odtud probleskla pryč. Musela jsem do kanceláře, tohle nepočká.
//Přesun
Yaeko Uzumaki- Jounin
- Počet příspěvků : 303
Několik metrů před branou se otevřel podivný otvor, skrz něj byly vidět ledové planiny. Z tohoto otvoru vyšly dvě dívky, které byly zhruba stejné výšky. Jedna měla na sobě brnění, které vzhledem v mnoha ohledech připomínalo to, které nosil Madara nebo Hashirama. Kolem krku měla uvázanou nějakou čelenku, ale na dálku nešlo odhadnout, které vesnici patřila. Obě měly světle hnědé vlasy, nebo tak by to alespoň každý tipoval (samozřejmě, že byly špinavě blonďaté). Ta druhá, značně hubenější, měla na sobě jen bílé tílko a černé kraťasy, které sahaly do půli stehen.
Pomalu jsem přistoupila k bráně. Všimla jsem si, že byli trochu v pohotovosti, takže jsem kráčela opatrně. Zastavila jsem se až před strážnými. Ve tváři jsem měla pevný výraz, mé zelené oči s kočičími zornicemi vyzařovaly jistotou. A konečně se jim mohl dostat pohled na mou čelenku.
"Ne, nejsem kunoichi Amegakure no Sato," řekla jsem hned, když jsem ucítila jejich pohledy na tom kusu kovu. "Přicházím jako svobodná kunoichi spolu se svou sestrou, abychom nabídly své služby Hokagemu a Konohagakure no Sato."
Vracím se jen domů, dodala jsem v mysli. Jen se vracím na místo, kde jsem se narodila, kde mají hrob mí rodiče. Kde je více geninů než v Oto, kde člověk nebude přítěží. Alespoň tak jsem si to myslela. Doufala jsem, že se alespoň tady nestanu odpadem a monstrem, kterým jsem byla v očích shinobi z Otogakure.
"Můžete si mě prohlédnout, nenesu žádné zbraně a nepředstavuji žádné nebezpečí. Pokud mě budete chtít prošetřit, nebudu protestovat." Nemělo smysl proti nim bojovat, a tak jsem je nechala dělat, co chtějí.
Pomalu jsem přistoupila k bráně. Všimla jsem si, že byli trochu v pohotovosti, takže jsem kráčela opatrně. Zastavila jsem se až před strážnými. Ve tváři jsem měla pevný výraz, mé zelené oči s kočičími zornicemi vyzařovaly jistotou. A konečně se jim mohl dostat pohled na mou čelenku.
"Ne, nejsem kunoichi Amegakure no Sato," řekla jsem hned, když jsem ucítila jejich pohledy na tom kusu kovu. "Přicházím jako svobodná kunoichi spolu se svou sestrou, abychom nabídly své služby Hokagemu a Konohagakure no Sato."
Vracím se jen domů, dodala jsem v mysli. Jen se vracím na místo, kde jsem se narodila, kde mají hrob mí rodiče. Kde je více geninů než v Oto, kde člověk nebude přítěží. Alespoň tak jsem si to myslela. Doufala jsem, že se alespoň tady nestanu odpadem a monstrem, kterým jsem byla v očích shinobi z Otogakure.
"Můžete si mě prohlédnout, nenesu žádné zbraně a nepředstavuji žádné nebezpečí. Pokud mě budete chtít prošetřit, nebudu protestovat." Nemělo smysl proti nim bojovat, a tak jsem je nechala dělat, co chtějí.
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Stráže
Hyuuga policie pečlivě zkontrolovala tzv. svobodnou kunoichi a zjistila, že opravdu mluví pravdu. Na rozdíl od těch, kteří přišli předtím.
"Pojďte dál," oznámil jí a pootevřel jí bránu.
Hyuuga policie pečlivě zkontrolovala tzv. svobodnou kunoichi a zjistila, že opravdu mluví pravdu. Na rozdíl od těch, kteří přišli předtím.
"Pojďte dál," oznámil jí a pootevřel jí bránu.
Kontrola proběhla rychle, jelikož ji prováděli Hyuugové. Ano, jejich oči prý dokázaly rozeznat pravdu ode lži, tak, jako to jednou dokáží i mé oči. Mohli být trochu překvapeni, že ani jediné slovíčko, které jsem vypustila ze svých úst, nebyla lež. A to bylo zvláštní, protože lidé měli ve své řeči lež alespoň jednu - ať už by se jednalo o něco nevinného a neškodného, nebo něco nebezpečného, velkého.
"Něco vám řeknu, milí strážci. Jedno malé tajemství. Já nemohu ani lhát." Zakončila jsem to smíchem. A kdyby se na mě podívali, zase by zjistili, že mluvím pravdu. Ale existuje skutečně někdo, kdo by nedokázal lhát? Je vůbec možné, aby se jednalo o člověka?
Mávla jsem rukou na svou sestru, která okamžitě přiběhla za mnou. Prošla také krátkou kontrolou. Když jí prozkoumali tašku, zjistili, že v ní leží živé stvoření. Mělo tvar kočky, takže předpokládali, že se skutečně o kočku jedná. Osvětlily jsme to tak, že je to náš věrný chlupatý společník, který se rád mazlí a rád přede. A pak, když jsme byly obě vpuštěny dál, jsme se vydaly ke kanceláři Hokageho.
Přeci jen, on je ten první, s kým budeme mluvit, abychom se zapojily do vesnice.
(já + ségra přesun)
"Něco vám řeknu, milí strážci. Jedno malé tajemství. Já nemohu ani lhát." Zakončila jsem to smíchem. A kdyby se na mě podívali, zase by zjistili, že mluvím pravdu. Ale existuje skutečně někdo, kdo by nedokázal lhát? Je vůbec možné, aby se jednalo o člověka?
Mávla jsem rukou na svou sestru, která okamžitě přiběhla za mnou. Prošla také krátkou kontrolou. Když jí prozkoumali tašku, zjistili, že v ní leží živé stvoření. Mělo tvar kočky, takže předpokládali, že se skutečně o kočku jedná. Osvětlily jsme to tak, že je to náš věrný chlupatý společník, který se rád mazlí a rád přede. A pak, když jsme byly obě vpuštěny dál, jsme se vydaly ke kanceláři Hokageho.
Přeci jen, on je ten první, s kým budeme mluvit, abychom se zapojily do vesnice.
(já + ségra přesun)
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Po přečtení vzkazu od našeho Kazekage jsem okamžitě zareagoval. I když jsem byl občan Konohy, tohle byla výzva.
Sbalil jsem si věci a utíkal na místo setkání. U brány jsem jim ukázal čelenku Suny a už věděli, že mě můžou pustit.
Doufal jsem v to.
Pokud bylo vše v pořádku..
Přesun
Sbalil jsem si věci a utíkal na místo setkání. U brány jsem jim ukázal čelenku Suny a už věděli, že mě můžou pustit.
Doufal jsem v to.
Pokud bylo vše v pořádku..
Přesun
Sajin Yatoshi- Tokubetsu Jounin (Ichibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 53
Dosel jsem pomalu k brane a pomalu a jen prosel. a vydal se do Tanzaku Gai.
(presun)
(presun)
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Pohodlne som prišiel k bráne, to že utiekol bolo asi len dobre. Teda ja som si to myslel, pokiaľ by bol z dediny, kde maju nejakého agresívneho Kageho, mohli by sme si zbytočne vyvolať vojnu, takto mu urobíme možno len nejaké nervy. Všetko som to pozoroval, moc sa mi nechcelo zasahovať. Len som pozrel na stráže a mávol rukou. Potom som šiel preč od brány smerom do Konohy.
Presun
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Zde už bylo vše vyřízeno a tak nebylo potřeba nic dělat. Zbývalo už jen dojít do kanceláře Hokageh a podat zprávu o té nudné misi na kterou nás poslal, což jediné co jsme z toho měli byly bolavé nohy a puchýře z té dlouhé cesty. Byla jsem zvědavá co mě asi tak čeká příště, snad ne nějaká špionáž. (přesun)
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Čekal jsem, jestli si Shiranui nepotřebuje něco vyřídit, takže jakmile se dala do pohybu, ihned jsem jí následoval. Alespoň ta malá zápletka tady u brány trochu okořenila tuto misi.
/Přesun
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Klony dobehly zpet k vesnici. Jakmile byly u brany jeden se zrusil a ten druhy poskladal pecet a zmizel v oblacku koure.
(Presun Shunshin)
(Presun Shunshin)
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Šel jsem k bráně, kde už na mě čekali ostatní. Tvářil jsem se drsně. Přišel jsem k nim blíž a vycenil zuby, které se leskly ve svitu světla. No jo, pasta s bobrem.
"Saaate! Jsem váš taichou, jounin a žabák z hory Myoboku, Senju Tobiru!"
"Představte se, chuunini, a potom můžeme vyrazit s naší silou mládí!" zaječel jsem a otočil prst směrem k východu. Nechal jsem se unést.
Ayame
Náš kapitán byl opravdu podivín. Zatvářila jsem se trochu šokovaně.
"Ayame, jenom Ayame." řekla jsem pomalu a dál na něj divně zírala. To bude ještě mise..
Chouta Akimichi
Kapitán Tobiru se mi zamlouval, akorát to mělo jednu chybu. Víc než sílu mládí mám rád sílu jídla! A brambůrek. Doufal jsem, že se jich ani nedotkne..
"Akimichi Chouta, taichou," představil jsem se, podle jeho rozkazů. Nic jsem neříkal, čekal jsem, co bude dál.
....
Banda se představila, i když jsem věděl, kdo jsou, jen jsem je zkoušel.
"Tak bando, poběžíme velmi rychle, ať jsme v Kumo ještě dnes. Pokud se nám to nepoběží, tak poběžíme na rukou. A ještě budeme dělat kliky, je Vám to jasné?! Jdemeeeeee!!" rozeběhl jsem se kupředu až za mnou bylo vidět jenom prach.
Ayame se podívala na Choutu docela vyděšeně. Nic z toho se jí dělat nechtělo a Choutovi snad ještě víc.
Přesun
"Saaate! Jsem váš taichou, jounin a žabák z hory Myoboku, Senju Tobiru!"
"Představte se, chuunini, a potom můžeme vyrazit s naší silou mládí!" zaječel jsem a otočil prst směrem k východu. Nechal jsem se unést.
Ayame
Náš kapitán byl opravdu podivín. Zatvářila jsem se trochu šokovaně.
"Ayame, jenom Ayame." řekla jsem pomalu a dál na něj divně zírala. To bude ještě mise..
Chouta Akimichi
Kapitán Tobiru se mi zamlouval, akorát to mělo jednu chybu. Víc než sílu mládí mám rád sílu jídla! A brambůrek. Doufal jsem, že se jich ani nedotkne..
"Akimichi Chouta, taichou," představil jsem se, podle jeho rozkazů. Nic jsem neříkal, čekal jsem, co bude dál.
....
Banda se představila, i když jsem věděl, kdo jsou, jen jsem je zkoušel.
"Tak bando, poběžíme velmi rychle, ať jsme v Kumo ještě dnes. Pokud se nám to nepoběží, tak poběžíme na rukou. A ještě budeme dělat kliky, je Vám to jasné?! Jdemeeeeee!!" rozeběhl jsem se kupředu až za mnou bylo vidět jenom prach.
Ayame se podívala na Choutu docela vyděšeně. Nic z toho se jí dělat nechtělo a Choutovi snad ještě víc.
Přesun
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
Po no narocne ceste jsem se dostal zpet do vesnice nastesti nebyly zadne komplikace. Slo to az moc hladce na muj vkus . Nakonec jsem si pohnul do kanclu.
(Presun)
(Presun)
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Dorazila som k bráne. Ako prvá. Bola som trochu popredu, nechcela som kráčať v blízkosti hentých Uchihov. Zrejme to bolo dôvodom, prečo som šla tak rýchlo.
Cítila som sa ale strašne. Príliš vyčerpane. Zjavne za tú dobu, počas ktorej sa mi liečili zranenia z predchádzajúcej misie, sa mi zhoršila kondícia. Potrebovala som oddych. Uvedomila som si, že som už dlho nebola v horúcich prameňoch. Úžasné miesto na oddych. Tá predstava, ako tam vylihujem, v teplučkej vodičke, mi vyčarovala úsmev na perách. Bez rozmýšľania som teda prešla cez bránu, zbehla ešte domov po potrebnú výbavu na čľapkanie sa vo vode (xD) a zamierila rovno k prameňom. (presun)
Cítila som sa ale strašne. Príliš vyčerpane. Zjavne za tú dobu, počas ktorej sa mi liečili zranenia z predchádzajúcej misie, sa mi zhoršila kondícia. Potrebovala som oddych. Uvedomila som si, že som už dlho nebola v horúcich prameňoch. Úžasné miesto na oddych. Tá predstava, ako tam vylihujem, v teplučkej vodičke, mi vyčarovala úsmev na perách. Bez rozmýšľania som teda prešla cez bránu, zbehla ešte domov po potrebnú výbavu na čľapkanie sa vo vode (xD) a zamierila rovno k prameňom. (presun)
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Ako som mieril domov ani som si nevšimol, kam sa podela Fu. Ehm tá nás vážne musí nenávidieť. Povzdychol som si a len som sa pre seba usmial. No som Uchiha, čo s tým narobím, každý Hyuga nás nemá rád. Ubezpečoval som sa sám seba, predsa len ja som depky nikdy nemal a bol som len vysmiaty. Aj keď som sa príliš nenarobil doteraz som trénoval a hneď som šiel aj na misiu, preto som sa vybral niekam, kde sa dá odpočinúť.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Strana 32 z 39 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39
Strana 32 z 39
Povolení tohoto fóra: