Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 35 z 39
Strana 35 z 39 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Po delší ceště z Tsukigakure do Konohy se nic zvláštního nestálo, potkal jsem jen jednu menší karavanu, která vypadala pěkně vesele. Dostat se do Konohy není velký problém, je to jedna z největší vesnic a dá se říct, že její cesty jsou jedny z nejbezpečnějších, takže mě nic nezdržovalo. Přišel jsem tedy k bráně a ohlásil své jméno " Akasuna no Ruki z Tsukigakure poprosil bych o povolení k vstupu " Co vím tak Tsuki a Listová měli mezi sebou lehce napjate vztahy a nebyl důvod mě nepustit dovnitř, neměl jsem žádné vedlejší úmysli, jako atentát nebo tak, chtěl jsem se pouze mrknout po delší době na čtvť, kterou by měl navštívit každý Uchiha. Pokud u brány byl někdo opravdu starý mohl si mě splést s mým otcem, protože v mém věku vypadal naprosto stejně.
Akasuna no Ruki- Jounin
- Počet příspěvků : 190
Stráže si Rukiho prohlédla. Jeho uniforma Tsukigakure no shinobi jeho slova o svém původu potvrzovala. Co v Konoze ale pohledává někdo z Tsuki? Možná tu má splnit nějakou misi. Toto by tu nebylo poprvé. Už jednou tu byl nemilý incident s jedním shinobim z Kirigakure no sato. Jmenoval se Ghepard Hayabushi.
"Jednáte z pověření vesnice?" Na této otázce bude možná Rukiho propuštění do vesnice hodně záležet. Není to ale jisté. Stráž se mohla ptát jen ze zvědavosti, nebo to jen vyžadují předpisy.
"Jednáte z pověření vesnice?" Na této otázce bude možná Rukiho propuštění do vesnice hodně záležet. Není to ale jisté. Stráž se mohla ptát jen ze zvědavosti, nebo to jen vyžadují předpisy.
Itachi Uchiha- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 200
Jejich otázka byla naprosto nesmyslná, i kdybych jednal na pověření vesnice určitě jim to řeknu " Ne jsem pouze zde na menší zastávce, mám namířeno jinam a rád bych se vyspal a najedl v chráněném místě " Tyhle slova byla částečně i pravda, i když mým hlavním cílem byla Listová a až poté Písečná. Ohledně kontroly nevěděl jsem si moc co si myslet, moc jich tu nebylo no bůh ví kolik jich bylo skryto.
Akasuna no Ruki- Jounin
Pokud Ruki považuje předpisy za nesmyslné, ještě nic nezažil. Dívá se na to pouze ze svého pohledu, což je chyba. Copak si myslí, že to běžně funguje tak, že se někde ohlásíte u brány a bez problému projdete? Bláhový Ruki. Stráž se logicky zeptala, ne nesmyslně. Každá mise cizího shinobi v Konoze by měla být evidována. Argumentovat to tím, že kdyby jednal s pověření vesnice, tak to řekne sám, čí neřekne, to záleží na jeho misi, není také na místě.
Ne každý je tak bystrý a zodpovědný, jak Ruki že by tohle ohlásil sám od sebe. Od toho tu právě jsou přepisy, protokoly a podobně. "V chráněném místě? Takže píši si... jedna noc, jeden den." Jakmile si to stráž zapsala do zápisníku, pobídla Rukiho aby směle vstoupil. "Užijte si návštěvu vesnice a zítra se uvidíme." Snad to Rukimu nevadí. Řekl přece, že se jen chce najíst a vyspat, aby mohl pokračovat dál.
Ne každý je tak bystrý a zodpovědný, jak Ruki že by tohle ohlásil sám od sebe. Od toho tu právě jsou přepisy, protokoly a podobně. "V chráněném místě? Takže píši si... jedna noc, jeden den." Jakmile si to stráž zapsala do zápisníku, pobídla Rukiho aby směle vstoupil. "Užijte si návštěvu vesnice a zítra se uvidíme." Snad to Rukimu nevadí. Řekl přece, že se jen chce najíst a vyspat, aby mohl pokračovat dál.
Itachi Uchiha- Mrtvý/á
Jen jsem se na něj podíval " Víte možná bych se tu chtěl zdržet déle jak den, tato vesnice je přeci jen historické centrum a je tu mnoho věcí, které nestihnete navštívit za den. Doufám že mi rozumíte " Pousmál jsem se na něj přátelsky, neměl jsem důvod být nějak naštvaný či nepříjemný vůči stráži, chápal jsem že si plnili svou povinnost " Avšak pokud mi povolíte jen jeden den pochopím to " Je pravda, že jsem chtěl rovnou získat aji nějaké informace o vesnici, navštívit svého řekněme strýce Asassina, který mě třeba pozná, protože u nás stále nikdo pravděpodobně neví o změně Hokageho dá se říct, že je to čerstvá událost a co ví, třeba se tu najde aji ta pravá žena a nebo jen správnej hambinec. No čekal jsem na odpověď stráže, byl jsem aji ochoten odevzdat svoje zbraně, tedy kopí co jsem měl na zádech a menší brašnu na stehnu, která obsahovala nějaké shurikeny, kunaie a jeden čistý svitek.
Akasuna no Ruki- Jounin
Rukiho reakce je podezřelá. Je ale pochopitelné, že, když už bude v Konoze, bude chtít si prohlédnout i její historická místa, případně si promluvit s nejedním Konožanem. Tsukigakure no shinobi Konohu nenavštěvují často, takže se dá předpokládat, že to je pro nich neprobádané území. Ruki však říkal, že tudy jen prochází, a proto by delší pobyt byl víc než podezřelý.
"Běžte." Řekla stráž mírně kývajíc hlavou na znak souhlasu. Jak dlouho Ruki může ve vesnicí zůstat, stráž neřekla. Proč? Možná zapomněla. Rukimu to na škodu ale určitě není.
"Běžte." Řekla stráž mírně kývajíc hlavou na znak souhlasu. Jak dlouho Ruki může ve vesnicí zůstat, stráž neřekla. Proč? Možná zapomněla. Rukimu to na škodu ale určitě není.
Itachi Uchiha- Mrtvý/á
Pokývl jsem na náznak vděku a pomalu šel. Divil jsem se, že mě neozbrojili no reálně bych tady měl asi víc problému beze zbraní, ale tím líp jen pro mě. Zmíňka o dnech taky žádná, tak jsem se rovnou vydal se najíst.
Akasuna no Ruki- Jounin
Cesta sem nemohla byť dlhá. Poznal som ju na s pamäť a preto som šiel tou najkratšou možnou uličkou. Keď som sa sem dostal zastavil som sa pred východom a oprel sa o stenu brány. Tu teraz budem musieť počkať obe dievčatá, ktoré so mnou boli pridelené na misiu. Ak stretneme nepriateľa so suitonom, dúfam, že tie dve ho budú môcť nejako preraziť. To mi pripomína, mal by som sa naučiť konečne niečo, vďaka čomu by som tak nepreklínal užívateľou siutonu. Pomyslím si a poobzerám sa okolo seba. Zatiaľ to začala dobre, len nech to aj tak ostane.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Dorazila jsem chvíli za Kenem. Trošku jsem si procházku vesnicí užívala, poslední dobou jsem si vychutnávala všechno z tohohle světa. Možná to mělo svůj důvod - musím si uchovávat vzpomínky. Jestli to teď zvládnu přes nejslabší roky a pak budu mít štěstí, tak po této planetě budu chodit hodně dlouho. Lidský život je krátký. Až se sem třeba za sto let vrátím, nic tu nebude stejné. A všechny tváře, které tady teď vidím, budou ležet na hřbitově tam vzadu.
Postavila jsem se vedle Kena, i když jsem se od něj právě nacházela dobré dva metry daleko. Nerada jsem se dostávala příliš blízko k jiným osobám, skoro mi až vadil lidský kontakt. Neštítila jsem se ho, jen mi nikdy nebyl příjemný.
"Takže ty jsi Uchiha?" otočila jsem se na černovláska. "To znamená, že máš taky Katon. A jelikož se Kameko zajímala o mé plameny, tak předpokládám, že i jejím živlem je oheň. Pokud má náš nepřítel Suiton, budeš muset používat svá genjutsu, jestli teda nějaká ovládáš. Kameko zase kenjutsu a já... No, a já si budu muset taky nějak poradit." Dračí schopnosti uvidí až ve chvíli, kdy na ně přijde. Nemusím tahat z rukávu všechny své trumfy. Ani jsem mu neříkala o záchranném plánu. Trošku jsem se usmála, skoro jako bych doufala, že k této situaci nedojde. Ale samozřejmě, že ten pesimista ve mně křičel, jak budeme mít smůlu jako obvykle a k tomu svému "umění Růží" budou potřebovat právě mistrné ovládání vody.
Zatřepala jsem hlavou, abych svou pesimistickou část odehnala a pohled svých zelených očí jsem upřela na protější stěnu brány.
Postavila jsem se vedle Kena, i když jsem se od něj právě nacházela dobré dva metry daleko. Nerada jsem se dostávala příliš blízko k jiným osobám, skoro mi až vadil lidský kontakt. Neštítila jsem se ho, jen mi nikdy nebyl příjemný.
"Takže ty jsi Uchiha?" otočila jsem se na černovláska. "To znamená, že máš taky Katon. A jelikož se Kameko zajímala o mé plameny, tak předpokládám, že i jejím živlem je oheň. Pokud má náš nepřítel Suiton, budeš muset používat svá genjutsu, jestli teda nějaká ovládáš. Kameko zase kenjutsu a já... No, a já si budu muset taky nějak poradit." Dračí schopnosti uvidí až ve chvíli, kdy na ně přijde. Nemusím tahat z rukávu všechny své trumfy. Ani jsem mu neříkala o záchranném plánu. Trošku jsem se usmála, skoro jako bych doufala, že k této situaci nedojde. Ale samozřejmě, že ten pesimista ve mně křičel, jak budeme mít smůlu jako obvykle a k tomu svému "umění Růží" budou potřebovat právě mistrné ovládání vody.
Zatřepala jsem hlavou, abych svou pesimistickou část odehnala a pohled svých zelených očí jsem upřela na protější stěnu brány.
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Doběhnu rychlým krokem k bráně a zastavím se u té dvojice, funící jako lokomotiva. Tak jsem... ehh... se hnala... hehh... zbytečně. Fotřík doma nebyl, mám jen nějaké dýmovnice a granáty navrch. Co vaše výbava? Nechybí vám něco? Máte všeho dost? optám se jich překotně, až se málem udusím.
Kameko- Genin
- Počet příspěvků : 45
Po celú cestu som na akékoľvek Seitove otázky, ak sa ma niečo pýtal, neodpovedala. Len som hľadela pred seba, rozmýšľajúc nad tým, čo robiť. Poznala som svoje poslanie, vedela som, ako pokračovať, ale pár ľudí mi v tom bránili.
Napríklad on. Ono sa to nezdalo, ale stará Hana tu stále bola, držala sa ma, hoc slabo, ale stále, kričala, aby som s tým prestala, že je to choré a zlé. Nepočúvala som ju. Kompletne ju ignorovala.
Otočila som sa na Seita. Moja tvár bola ľadovo pokojná. Nevenovala som mu jediný úsmev. Len som sa pootočila späť a uprela zrak radšej na konožskú bránu predo mnou. Stáli popri nej okrem stráží aj nejaký mladí shinobi, pravdepodobne sa chystali na misiu. Kývnutím hlavy som ich pozdravila, avšak môj pohľad na nich zotrval len krátko.
Máš voľno. Oznámila som Seitovi, ani som sa len naňho nepozrela.
Proste som len vkročila do Konohy a mierila niekam preč. Očividne som sa mu snažila vyhýbať. (presun)
Napríklad on. Ono sa to nezdalo, ale stará Hana tu stále bola, držala sa ma, hoc slabo, ale stále, kričala, aby som s tým prestala, že je to choré a zlé. Nepočúvala som ju. Kompletne ju ignorovala.
Otočila som sa na Seita. Moja tvár bola ľadovo pokojná. Nevenovala som mu jediný úsmev. Len som sa pootočila späť a uprela zrak radšej na konožskú bránu predo mnou. Stáli popri nej okrem stráží aj nejaký mladí shinobi, pravdepodobne sa chystali na misiu. Kývnutím hlavy som ich pozdravila, avšak môj pohľad na nich zotrval len krátko.
Máš voľno. Oznámila som Seitovi, ani som sa len naňho nepozrela.
Proste som len vkročila do Konohy a mierila niekam preč. Očividne som sa mu snažila vyhýbať. (presun)
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Cesta to byla poměrně krátká a utekla až moc rychle. V průběhu cesty jsem se pokusil na některé věci zeptat, ale zůstalo to bez odezvy. Zbytek cesty jsem tedy jen mlčky pokračoval za ní směrem do Konohy.
Když jsme dorazili k bráně, tak se na mě Hana krátce podívala a já se na chvíli střetl s jejím pohledem. Byl to tak ledový pohled, že jsem měl možná i strach pokračovat dále do Konohy. Spíše jsem měl pocit, že bych se měl otočit a zmizet daleko od ní. To ale neudělám dokud nezjistím, co se děje.
Když mi řekla, že mám volno, jen jsem lehce přikývl a vydal se opačným směrem než ona. Ještě jsem kývl na pozdrav těm, co zde byli a pak zmizel. Měl jsem v plánu si na chvíli odpočinout a pak pokračovat v pátrání. (přesun)
Když jsme dorazili k bráně, tak se na mě Hana krátce podívala a já se na chvíli střetl s jejím pohledem. Byl to tak ledový pohled, že jsem měl možná i strach pokračovat dále do Konohy. Spíše jsem měl pocit, že bych se měl otočit a zmizet daleko od ní. To ale neudělám dokud nezjistím, co se děje.
Když mi řekla, že mám volno, jen jsem lehce přikývl a vydal se opačným směrem než ona. Ještě jsem kývl na pozdrav těm, co zde byli a pak zmizel. Měl jsem v plánu si na chvíli odpočinout a pak pokračovat v pátrání. (přesun)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
S Mizuki jsme došli několik metrů od brány. Zastavil jsem se u jednoho ze stromů, aby nás nikdo neviděl a svou chakru se snažil skrýt co nejlépe. Byli jsme ale i tak o něco dál a proto jsem se moc netrápil, že by nás kdokoliv našel. Podíval jsem se na ní a usmál se.
"Nezapomeň, já jsem ten, co kryje záda, kdyby došlo k nějakým komplikacím." Pousmál jsem se na ní a dloubl jí ukazováčkem do tváře. Mezi tím jsem stále byl schopen vnímat okolí a kdyby se kdokoliv přiblížil, všimnul bych si toho.
"Nezapomeň, já jsem ten, co kryje záda, kdyby došlo k nějakým komplikacím." Pousmál jsem se na ní a dloubl jí ukazováčkem do tváře. Mezi tím jsem stále byl schopen vnímat okolí a kdyby se kdokoliv přiblížil, všimnul bych si toho.
Tatsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 396
Ako senzibilka som časť svojej chakry ukryla. Boli sme pred bránou, teraz čakať na Kisukeho Uchihu. "Yosh, ak by sa niečo stalo, tak sa na teba spolieham." Poznamenala som, aby som ho uistila, že viem aká je jeho úloha. Tiež som vedela, že sa mu nemám pliesť pod nohy atď...
Momentálne nám aj tak nehrozilo okolie, neboli sme útočníci, proste sme tu len tak stáli a nič zlé nerobili, takže nikto nemal dôvod sa s nami zaoberať. "Napadlo ma, že ten človek, čo sa premenil za Reinu bol jeden starý známy. Dokázal napodobňovať aj chakru danej osoby, najlepší špión na svete akého poznám." Nahodila som tému a teraz, mi doplo, že naozaj mohol to byť Mareo tá Reina v bare, ale tiež to tak nemuselo byť a možno to bolo genjutsu, lenže čo by z toho niekto mal? Pravdepodobne nič.
Momentálne nám aj tak nehrozilo okolie, neboli sme útočníci, proste sme tu len tak stáli a nič zlé nerobili, takže nikto nemal dôvod sa s nami zaoberať. "Napadlo ma, že ten človek, čo sa premenil za Reinu bol jeden starý známy. Dokázal napodobňovať aj chakru danej osoby, najlepší špión na svete akého poznám." Nahodila som tému a teraz, mi doplo, že naozaj mohol to byť Mareo tá Reina v bare, ale tiež to tak nemuselo byť a možno to bolo genjutsu, lenže čo by z toho niekto mal? Pravdepodobne nič.
Mizuki Netsu- Jounin
- Počet příspěvků : 425
Když řekla věc, na kterou jsem se snažil zapomenout, jen jsem se zamračil. Ostatní to brali jako blbost, ale mě ten člověk urazil. Hrát si na Reinu, kterou beru jako rodinu a ještě ze mě dělat hlupáka, ten chlap umře.
"Jak se jmenuje? Protože ne počkej. Už teď má před svým jménem vyryté R.I.P." Z mého výrazu v obličeji bylo jasně vidět, že ten chlap, už je mrtvej chlap. Ať už to byl kdokoliv, dalšího měsíce se nedožije. Už dlouho mě takto někdo neurazil, neztrapnil a vůbec, ten chlap mě absolutně ponížil. Byla to věc, kterou já neodpouštím. Grah, zase mě to vytáčí, ksoo!
"Jak se jmenuje? Protože ne počkej. Už teď má před svým jménem vyryté R.I.P." Z mého výrazu v obličeji bylo jasně vidět, že ten chlap, už je mrtvej chlap. Ať už to byl kdokoliv, dalšího měsíce se nedožije. Už dlouho mě takto někdo neurazil, neztrapnil a vůbec, ten chlap mě absolutně ponížil. Byla to věc, kterou já neodpouštím. Grah, zase mě to vytáčí, ksoo!
Tatsuya Kaguya- Jounin
"Ale noták!" Povedala som trošku zúfalejšie, Mareo bol v podstate môj starý známy a nechcela som, aby sa mu niečo stalo. "Tentokrát to prehnal, ale zas nespravil takú zlú vec, že by si ho musel zabíjať." Obhajila som ho, síce za Otokage-sama by sa nemal vydávať. "Predstav si, čo s ním spraví Reina.. To bude stačiť.." Povedala som a priblížila som sa k Tatsuyovi, trošku som ho pritiskla k stromu a nalepila som sa naňho. "Sprav to pre mňa, jednu malú láskavosť, nechaj to tak." Povedala som mu a ešte viac som sa naňho nalepila. Prečo som takto obhajovala Marea? No bude to najskôr tým, že ak to bol on, tak ho Reina dostatočne potrestá. Pochybovala som o tom, že to nechá len tak. Pozerala som sa do Tatsuyovich očí naozaj z blízka, jeho pery boli na dosah, ale ja som nič nerobila, len čakala na jeho odpoveď. Dúfala som, že sa rozhodne správne.
Mizuki Netsu- Jounin
Mizuki ho zacala obhajovat. Se zamracenym vyrazem v obliceji jsem ji pozoroval. Jen, jddnu vec o me nevedela. Kdyz se rozhodnu pro nejakou vec a reknu ji nahlas, tak to vazne udelam.
Ale, kdyz se ke me tak rychle priblizila a ja za sebou uz citil jen strom, uvazoval jsem nad zmenou mehk usudku. Pak se mi ale v ocich prehrala minulost, lzi, podrazy, predvadeni se, ponizovani a odsuzovani.
"Gomen, Mizuki." Podival jsem se ji do oci a potom na jeji rty. Srdce mi busilo, o tom zadna, ale po tom co jsem zamitnul ze ho necham byt, jsem se musel ovladat.
"Kso, tak kde je ten Uchiha." Otocil jsem svuj zrak jinam a snazil se zmenit tema, protoze ja si byl jisty v tom ze nazor nezmenim. Kvuli ni jsem ale uvnitr citil ten hnusnej pocit, uzkostlivej, kdyz jsem ji nevyhovel.
Ale, kdyz se ke me tak rychle priblizila a ja za sebou uz citil jen strom, uvazoval jsem nad zmenou mehk usudku. Pak se mi ale v ocich prehrala minulost, lzi, podrazy, predvadeni se, ponizovani a odsuzovani.
"Gomen, Mizuki." Podival jsem se ji do oci a potom na jeji rty. Srdce mi busilo, o tom zadna, ale po tom co jsem zamitnul ze ho necham byt, jsem se musel ovladat.
"Kso, tak kde je ten Uchiha." Otocil jsem svuj zrak jinam a snazil se zmenit tema, protoze ja si byl jisty v tom ze nazor nezmenim. Kvuli ni jsem ale uvnitr citil ten hnusnej pocit, uzkostlivej, kdyz jsem ji nevyhovel.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Nezabralo to aj napriek tomu, že som ho poprosila neustúpil. Bol strašne tvrdohlavý, to mi bolo jasné od začiatku, jednoducho bol dominantný a s tým som nemohla nič spraviť. "Pfff, no tak to pyžamo si ešte počká..." Povedala som a vyplazila som naňho jazyk. Potom som mu prstom štuchla do tváre. Snažil sa odbočiť od tej témy, všimla som si to a tiež som sa nevracala k téme Marea, predsa som si nebola istá, že to bol on, ale bolo to pravdepodobné...
"Yosh, to by aj mňa zaujímalo, trvá mu to..." Potvrdila som to, čo povedal. Už by sa tu mohol aj ukázať, ale bola som trpezlivá. Nakoniec som sa od Tatsuyu odlepila a sadla si do trávy. "Zatiaľ v blízkom okolí necítim žiadnu chakru. Čo budeme robiť?" Opýtala som sa a trošku som sa usmiala.
"Yosh, to by aj mňa zaujímalo, trvá mu to..." Potvrdila som to, čo povedal. Už by sa tu mohol aj ukázať, ale bola som trpezlivá. Nakoniec som sa od Tatsuyu odlepila a sadla si do trávy. "Zatiaľ v blízkom okolí necítim žiadnu chakru. Čo budeme robiť?" Opýtala som sa a trošku som sa usmiala.
Mizuki Netsu- Jounin
Usmál jsem se na ní. Nečekaně zmínila to pyžamo a ani mě to nepřekvapovalo, bylo jako...něco za něco a já to něco neudělal. Když si sedla do trávy, opřel jsem se o strom a utrhl květinu z keře. Byla bílá. Neměl jsem rád bílou barvu, i přes to, že mé vlasy byly přírodně bílé, nesnesl jsem to. Kousl jsem se do prstu a květinu zbarvil krví a usmál se.
"Nevím, dám mu limit. Budu po kouskách zbarvovat okvětní lístky krví, pomalu a pokud nepříjde do doby, co všechny lístky budou zbarveny, kašlu na něj." Pokrčil jsem rameny s povzdechem. Zazubil jsem se, samozřejmě jsem to nemyslel tak, že bych odešel, ale moje netrpělivost tomu moc nepřidávala, proto jsem se snažil uklidňovat aspoň tímto.
"Poslyš, ty máš určitě nějaké Kekkei Genkai, viď?" Podíval jsem se na ní a byl jsem zvědavý. Bojovat jsem jí ještě neviděl, ale když je zaměřená na taijutsu, musí mít nějaký svůj unikátní styl, nebo eso v rukávu. Navíc je bývalá ANBU a sám dobře vím, že každý ANBU je jedinečný svým stylem v boji a schopnostmi. Takže mě zajímalo, co dokáže ona, okrem toho že preferuje tiché zabíjení.
"Nevím, dám mu limit. Budu po kouskách zbarvovat okvětní lístky krví, pomalu a pokud nepříjde do doby, co všechny lístky budou zbarveny, kašlu na něj." Pokrčil jsem rameny s povzdechem. Zazubil jsem se, samozřejmě jsem to nemyslel tak, že bych odešel, ale moje netrpělivost tomu moc nepřidávala, proto jsem se snažil uklidňovat aspoň tímto.
"Poslyš, ty máš určitě nějaké Kekkei Genkai, viď?" Podíval jsem se na ní a byl jsem zvědavý. Bojovat jsem jí ještě neviděl, ale když je zaměřená na taijutsu, musí mít nějaký svůj unikátní styl, nebo eso v rukávu. Navíc je bývalá ANBU a sám dobře vím, že každý ANBU je jedinečný svým stylem v boji a schopnostmi. Takže mě zajímalo, co dokáže ona, okrem toho že preferuje tiché zabíjení.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Ani moje slová o pyžame neuspeli. Nahlas som vydýchla a kukla sa na Tatsuyu opierajúceho sa o strom. "Áno mám. To by si musel vidieť, keď ti poviem, že mojou kekkei genkai je rýchlosť, tak si to asi ťažko vieš predstaviť." Odpovedala som mu na jeho otázku. Moje Kekkei Genkai sa v minulosti objavilo veľmi málo a nebolo vôbec známe, takže som pochybovala, že on pozná Jinton, element rýchlosti. "Niekedy by som ti to mohla predviesť." Pousmiala som sa a pozerala som sa na oblohu. "Bol si niekedy v Konohe? V tých povestných kúpeľoch?" Opýtala som sa, celkom ma to zaujímalo, lebo sa k mojim ušiam dopočulo o tom, že sú tam skvelé kúpele, tak ako aj ramen.
Mizuki Netsu- Jounin
Jinton, hm? Zamyslel jsem se. Já se opravdu nezdál, ale už od mala do mě rodina šrotila historii, už jen kvůli tomu, že moje Kekkei Genkai bylo velmi vzácné a ovládala ho sama Kaguya. Proto mi bylo do hlavy vtloukáno snad všechno.
Usmál jsem se, protože toto její Kekkei Genkai bylo vzácné.
"Znám ho. Četl jsem o něm, nebo spíš...četli mi o něm. Nikdy jsem to v praxi ale neviděl, to je fakt. Takže budu jen rád, když mi to někdy ukážeš." Usmál jsem se na ní a pak stejně jak ona jsem se podíval na oblohu, mezi čímž jsem se stále prstem dotýkal bílé květiny. V tom začala mluvit o Konoze.
"Ne, nikdy jsem v ní nebyl. Nesnáším tuto vesnici. Lidé si tu navzájem lžou, podvádějí se a hrají si na hrdiny. Říkají že mají ohnivou vůli, ale je to kec. Tím si jenom dodávají sebevědomí. Jejich tréningy jsou mírné, když je čeká skutečný boj ve světě, padnou. Jsou tu vyjímky jako byl Naruto, nebo Sasuke. Ale ti dva byli vyvolení." Byla to pravda, já tuto vesnici nesnášel. Byl jsem jedním z potomků samotné Kaguyi a náš klan umíral pro svou nemoc. Před pár lety byl sice vynalezen lék, který mou nemoc vyléčil, aspoň na nějaký čas. Ale i přes to byl celý náš klan vyvražděn a Uchihové se zase šíří. Byla to takový moje závist vůči nim.
Podíval jsem se zpět na Mizuki a pousmál se.
"Ale...dobré koupele tu opravdu mají, stejně jako nejlepší rámen, v tom se nepletou."
Usmál jsem se, protože toto její Kekkei Genkai bylo vzácné.
"Znám ho. Četl jsem o něm, nebo spíš...četli mi o něm. Nikdy jsem to v praxi ale neviděl, to je fakt. Takže budu jen rád, když mi to někdy ukážeš." Usmál jsem se na ní a pak stejně jak ona jsem se podíval na oblohu, mezi čímž jsem se stále prstem dotýkal bílé květiny. V tom začala mluvit o Konoze.
"Ne, nikdy jsem v ní nebyl. Nesnáším tuto vesnici. Lidé si tu navzájem lžou, podvádějí se a hrají si na hrdiny. Říkají že mají ohnivou vůli, ale je to kec. Tím si jenom dodávají sebevědomí. Jejich tréningy jsou mírné, když je čeká skutečný boj ve světě, padnou. Jsou tu vyjímky jako byl Naruto, nebo Sasuke. Ale ti dva byli vyvolení." Byla to pravda, já tuto vesnici nesnášel. Byl jsem jedním z potomků samotné Kaguyi a náš klan umíral pro svou nemoc. Před pár lety byl sice vynalezen lék, který mou nemoc vyléčil, aspoň na nějaký čas. Ale i přes to byl celý náš klan vyvražděn a Uchihové se zase šíří. Byla to takový moje závist vůči nim.
Podíval jsem se zpět na Mizuki a pousmál se.
"Ale...dobré koupele tu opravdu mají, stejně jako nejlepší rámen, v tom se nepletou."
Tatsuya Kaguya- Jounin
"To je dobré, že ho poznáš, aspoň vieš, že si so mnou nemáš zahrávať." Uškrnula som sa, možno to vyznelo trošku arogantne, ale verila som v mojich schopnostiach.
"Ja som tam bola len pracovne." Poznamenala som, keď sme sa začali baviť o Konohe.
"Keď otvoríš poriadne oči, všade uvidíš špinu. Všade si ľudia klamu, zabíjajú sa a podvadzajú... Lenže, keď otvoríš oči uvidíš aj takých, ktorý to nerobia. Každá minca má dve stránky. Takže aj tam sú lepší ľudia, než ich popisuješ, ale sú aj horší. " Doplnila som a natiahla som sa smerom k nebu. Potom som sa postavila a čakala, ten Uchiha tu už mal byť nejakú tu chvíľku.
"Mala by som prestať s tebou tráviť toľko času... Teda to skôr ty so mnou.. Od poslednej sme stále spolu..." Usmiala som sa a znova som sa k nemu priblížila. "Dávaj si pozor, aby som si na teba nezvykla." Varovala som ho a zároveň som sa zasmiala.
"Ja som tam bola len pracovne." Poznamenala som, keď sme sa začali baviť o Konohe.
"Keď otvoríš poriadne oči, všade uvidíš špinu. Všade si ľudia klamu, zabíjajú sa a podvadzajú... Lenže, keď otvoríš oči uvidíš aj takých, ktorý to nerobia. Každá minca má dve stránky. Takže aj tam sú lepší ľudia, než ich popisuješ, ale sú aj horší. " Doplnila som a natiahla som sa smerom k nebu. Potom som sa postavila a čakala, ten Uchiha tu už mal byť nejakú tu chvíľku.
"Mala by som prestať s tebou tráviť toľko času... Teda to skôr ty so mnou.. Od poslednej sme stále spolu..." Usmiala som sa a znova som sa k nemu priblížila. "Dávaj si pozor, aby som si na teba nezvykla." Varovala som ho a zároveň som sa zasmiala.
Mizuki Netsu- Jounin
Vyslechl jsem si jí, ale nic neříkal. Mince má dvě strany, stejně jako člověk. Byla to pravda, ale to byl právě ten problém. Všichni na tomto světě se přetvařovali, dokonce občas i já.
Když se ke mě přiblížila, usmál jsem se.
"Mám ten pocit, že jsi si už zvykla." Přimhouřil jsem oči a políbil jí na čelo. Pak jsem se jen podíval k bráně a čekal. Okolo byly nějaké hlídky a kdo ví, jestli někde poblíž nebyli i ANBU. Kso, tak kde je... Upustil jsem-již rudou-květinu na zem a celým tělem se otočil ve směru k bráně.
Když se ke mě přiblížila, usmál jsem se.
"Mám ten pocit, že jsi si už zvykla." Přimhouřil jsem oči a políbil jí na čelo. Pak jsem se jen podíval k bráně a čekal. Okolo byly nějaké hlídky a kdo ví, jestli někde poblíž nebyli i ANBU. Kso, tak kde je... Upustil jsem-již rudou-květinu na zem a celým tělem se otočil ve směru k bráně.
Tatsuya Kaguya- Jounin
Doběhla jsem rovnou k bráně. Opřela jsem se o zeď a ruce si založila do sebe. Čekala jsem na někoho? Možná ano. Kdo ví. Celou dobu mi v hlavě ale lítalo spoustu věcí. Od dětí až po něj. Že já se celoživotně cpu do nějakých průseru. Povzdechla jsem si a došla za muži u brány.
"Chlapci, převezmu tu teď hlídku. Byl to rozkaz." Mile jsem se na ně usmála. Byla jsem Sanin, chodívala jsem tam a zpět nepřetržitě. Bylo mi ale taky jasné, že mě sledují a nejen mě, proto jsem neměla moc času. Byla jsem si ale jistá, že Kisuke odejde, jinak by tolik naspěch neměl a jediná cesta byla před bránu, proto jsem došla až sem a snažila se všechny hlídky odstranit.
"Chlapci, převezmu tu teď hlídku. Byl to rozkaz." Mile jsem se na ně usmála. Byla jsem Sanin, chodívala jsem tam a zpět nepřetržitě. Bylo mi ale taky jasné, že mě sledují a nejen mě, proto jsem neměla moc času. Byla jsem si ale jistá, že Kisuke odejde, jinak by tolik naspěch neměl a jediná cesta byla před bránu, proto jsem došla až sem a snažila se všechny hlídky odstranit.
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
"No.. zas si o sebe nemysli. Ani si nemôžem v pokoji dáť sprchu. Síce umývanie chrbta bolo fajn..." Usmiala som sa a mrkla som naňho. Pozeral sa smerom na bránu. "Tomu Uchihovi to naozaj trvá.." Povedala som už známu vec, už sa mi moc nechcelo čakať, ale stále sa nedalo čo robiť. "V poslednej dobe som nebola na nejakej akčnej misií. Ako by to bolo nejaké ticho pred búrkou a čoskoro sa niečo veľké udeje. " Poznamenala som, len tak... Celkom tu bola nuda a my sme mohli len čakať. "Tvoja farba vlasov je prírodná?" Nasledovala otázka, lebo sa mi nepozdávala. Teda mohlo to tak byť, tá moja bola, ale Kaguya klan má biele vlasy nie?
Mizuki Netsu- Jounin
Strana 35 z 39 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39
Strana 35 z 39
Povolení tohoto fóra: