Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 17 z 39
Strana 17 z 39 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Přikývl jsem, kousl se do prstu a rychle složil pár pečetí. Ruku jsem poté položil na zem. Kuchiyose no Jutsu!
Objevilo se 52 vran. Pohleďte na mou armádu. Usmál jsem se. Chiyo mi skočila na rameno a Wakana se na mě tázavě podívala. Potřeboval bych od vás, abyste doletěli do údolí Kukuřice a prozkoumali to tam. Jednak terén, jednak jestli se tam někdo neskrývá. Chiyo, ty zůstaň se mnou.
Wakana přikývla, zakrákala příkazy a brzo se hejno rozlétlo směrem k údolí.
Objevilo se 52 vran. Pohleďte na mou armádu. Usmál jsem se. Chiyo mi skočila na rameno a Wakana se na mě tázavě podívala. Potřeboval bych od vás, abyste doletěli do údolí Kukuřice a prozkoumali to tam. Jednak terén, jednak jestli se tam někdo neskrývá. Chiyo, ty zůstaň se mnou.
Wakana přikývla, zakrákala příkazy a brzo se hejno rozlétlo směrem k údolí.
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Šel jsem pomalu k bráně.
Hm jsem tu po prvé ,ale i tak chci se do vesnice podívat a zjistit si trochu podrobněji jak na tom jsou atd. Pomyslím si a směřuji dále k bráně. Masku jsem měl stále na sobě takže by mě nikdo neměl poznat. Přitom jak jsem šel k bráně jsem přemýšlel o tom Uchihovi o kterém nám říkala Mizukage.
Hm jsem tu po prvé ,ale i tak chci se do vesnice podívat a zjistit si trochu podrobněji jak na tom jsou atd. Pomyslím si a směřuji dále k bráně. Masku jsem měl stále na sobě takže by mě nikdo neměl poznat. Přitom jak jsem šel k bráně jsem přemýšlel o tom Uchihovi o kterém nám říkala Mizukage.
Kioshi Hoshigaki- Počet příspěvků : 109
To čekání na vrány mě vůbec nebavilo. Nevěděl jsem co dělat. Najednou jsem uslyšel nějaké kroky. Když jsem se podíval tím směrem, spatřil jsem nějakého muže v masce. Napadlo mě si zahrát na hlídku. Třeba to je nějaký špeh z Iwy. "Kdo jsi?!" zakřičel jsem na něj a vytáhl si svůj kunai.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
"RAIKI!" zakřičel jsem na něj a obalilo ho dřevo dřív než mohl na něj vyrazit.
"Takové masky mají Oininové z Kiri a jsi jen genin, zklidni se! Navíc máme vlastní misi.."
"Takové masky mají Oininové z Kiri a jsi jen genin, zklidni se! Navíc máme vlastní misi.."
Jsem Oinin. A prosím nekřič já na tebe taky nekřičím. Kdyžtak dokážu hokagemu ,že jsem Oinin. A dokonce i z Kirigakure no sato. Domluvím
To se takhle chováš normálně k lidem? zeptám se ho potom se podívám na Hokageho. Pokleknu
Dobrý den Hokage-sama. Promiňte ,že vás ruším ,ale rád bych se tu porozhlédl z důvodů co jsem slyšel ,že se stalo. Jestli chcete potvrdit ,že jsem Oinin tak vám ukáži i svou tvář ,aby jste si ji kdyžtak zapamatoval.
Domluvil jsem a čekal na jeho reakci.
To se takhle chováš normálně k lidem? zeptám se ho potom se podívám na Hokageho. Pokleknu
Dobrý den Hokage-sama. Promiňte ,že vás ruším ,ale rád bych se tu porozhlédl z důvodů co jsem slyšel ,že se stalo. Jestli chcete potvrdit ,že jsem Oinin tak vám ukáži i svou tvář ,aby jste si ji kdyžtak zapamatoval.
Domluvil jsem a čekal na jeho reakci.
Sedela som i keď sa tu objavil istý shinobi. Narozdiel od Raikiho som vedela, že to je oinin. Čítala som o týchto shinobi v jednej knihe, na ktorú som narazila v knižnici. Pomaličky som ale postavila a sama sa oininovi uklonila, aby si teda nepomyslel, že tu máme samých nevychovaných spratkov.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
"Gomenasai." zamumlal jsem a schoval si kunai. Uraženě jsem si sedl na zem a nevšímal si okolního světa.
Raiki Senju- Chuunin
Sedl jsem si na zem a s úsměvem pozoroval scénku. Alespoň něco vím o Raikim. Pomyslel jsem si.
Po pár minutách jsem zahlédl své hejno. Přistálo metr ode mě a Wakana začala na Chiyo krákat. Tázavě jsem se na ni podíval.
Prý jsou tam 4. Dle čakry to jsou shinobi a dle pásek na čele jsou z Iwy. Kývnutím jsem poděkoval a otočil se k senseiovi. Zaútočíme, nebo tam pošlete někoho jiného?
Po pár minutách jsem zahlédl své hejno. Přistálo metr ode mě a Wakana začala na Chiyo krákat. Tázavě jsem se na ni podíval.
Prý jsou tam 4. Dle čakry to jsou shinobi a dle pásek na čele jsou z Iwy. Kývnutím jsem poděkoval a otočil se k senseiovi. Zaútočíme, nebo tam pošlete někoho jiného?
"Zdravím, teď jsem na průzkumné misi, v kanceláři je můj zástup, prosím, abys za ním šel a vyřídil to s ním, my musíme jít," šel jsem za Raikim.
"Raiki, možná že už začala válka, zatím nemáme žádné informace, ale Iwagakure no sato je nebezpečná. Pokud budeš neobezřetný, zemřeš. Válka nikoho nešetří, děti, ženy, je to jedno..Snaž se, abys co nejdéle žil. Pokud je tvůj nepřítel silnější, uteč, bojovat můžeš i zítra.." vyslechl jsem si Katashiho zprávu.
"Půjdeme tam, Válka už tedy asi začala."
"Raiki, možná že už začala válka, zatím nemáme žádné informace, ale Iwagakure no sato je nebezpečná. Pokud budeš neobezřetný, zemřeš. Válka nikoho nešetří, děti, ženy, je to jedno..Snaž se, abys co nejdéle žil. Pokud je tvůj nepřítel silnější, uteč, bojovat můžeš i zítra.." vyslechl jsem si Katashiho zprávu.
"Půjdeme tam, Válka už tedy asi začala."
Přikývl jsem. Můžete jít. Chiyo, ty zůstaň. Možná tě budu ještě potřebovat. Wakana i s hejnem zmizeli. Vstal jsem a Chiyo mi vylétla na rameno. Protáhl jsem se a čekal jsem na senseie, abysme vyrazili.
Raiki?
Podíval jsem se na toho kluka.
Víš kolik už jsem musel zabít dětí jako jsi ty? Dávej si pozor. Řeknu mu a jdu dál. /přesun
Podíval jsem se na toho kluka.
Víš kolik už jsem musel zabít dětí jako jsi ty? Dávej si pozor. Řeknu mu a jdu dál. /přesun
Poslouchal jsem strejdovo/mistrovo kázaní. Vše co říkal byla ale pravda. "Vždyť já vím. Slibuju že si příště dám pozor a nebudu tak neopatrný." řekl jsem. Bylo to jediné co ze mě vylezlo. Pak na mě promluvil ještě ten oinin. Nasadil jsem naštvaný pohled ale hned jsem se uklidnil.
Raiki Senju- Chuunin
(Musím jít na nádraží, pořídit si IN kartu na cestování do školy xD, mezitím se dostaneme na údolí kukuřice xD)
"Tak, půjdeme, budeme se držet původního plánu. Já postavím okolo celého pole dřevěný plot, budete se snažit nějakým způsobem, aby Iwa Shinobi zůstali uvnitř. Zatímco budeme mapovat, sejmeme je."
přesun
https://nsgo.forumczech.com/t515-udoli-kukurice#9756
"Tak, půjdeme, budeme se držet původního plánu. Já postavím okolo celého pole dřevěný plot, budete se snažit nějakým způsobem, aby Iwa Shinobi zůstali uvnitř. Zatímco budeme mapovat, sejmeme je."
přesun
https://nsgo.forumczech.com/t515-udoli-kukurice#9756
Bolo teda na čase aktivovať Byakugan. Keď už teda sú tam štyria. Keď sa teda pokúsia o nečakané útoky, pre mňa nečakané rozhodne nebudú, pretože o nich už dávno budem vedieť. Postavila som sa vedľa senseia, vyzerala som už celkom v pohode, moja pleť konečne nabrala zdravšiu farbu. I keď bola pravda, že som bola dosť bledá i bez toho.
Uškrnula som sa na Raikiho, no čo dodať, bol to proste zabitý človek, a vybrala sa k tomu údoliu. (presun)
Uškrnula som sa na Raikiho, no čo dodať, bol to proste zabitý človek, a vybrala sa k tomu údoliu. (presun)
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Následoval jsem všechny ostatní. Přemítal jsem si pořád plán v hlavě. Tentokrát už něco udělat musím!
/Přesun
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
Pravý já zmizel pryč zpět do Kiri,
/přesun
/přesun
Spolu s Kuli jsem dosel k brane pak jsem se zatavil a jenom rekl. "Mezi nama, Pokud ti reknu ze mas utect. Tak to udelas. Neni to nic proti tobe ze jsem stebou nikam nechtel proste nechci mit Vedle sebe Geniny." Rekl jsem a jeji odpoved me zajimala.
(Presun)
(Presun)
Naposledy upravil Hikaru Hyuuga dne Thu Aug 29, 2013 8:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Průchod branou se mi moc nelíbil. Znamená to, že opouštím prozatím bezpečné místo. A zase se sem budu muset vrátit. A možná budu muset zase projít kontrolou, pořád jsem tu cizinec. Podívala jsem se na Hikarua.
"Uteču a pak mě obviní z toho, že jsem tě zabila. Jasně," prohodila jsem k němu se sarkastickým tónem hlasu. "Jsem sice genin, ale nejsem blbá. Když uteču a přežiju a ty ne, budou to všichni házet na mě. A to jako cizinka vůbec nepotřebuji." Nad druhou větou jsem jen mávla rukou. "Na to už jsem si zvykla. Lidé mě k sobě jednoduše nechtějí. Buď proto, že jsem genin, nebo proto, co v sobě mám." Jakmile jsem opustila hranice vesnice, pokračovala jsem směrem k cíli mise, tedy samozřejmě až za Hikarem.
(přesun)
"Uteču a pak mě obviní z toho, že jsem tě zabila. Jasně," prohodila jsem k němu se sarkastickým tónem hlasu. "Jsem sice genin, ale nejsem blbá. Když uteču a přežiju a ty ne, budou to všichni házet na mě. A to jako cizinka vůbec nepotřebuji." Nad druhou větou jsem jen mávla rukou. "Na to už jsem si zvykla. Lidé mě k sobě jednoduše nechtějí. Buď proto, že jsem genin, nebo proto, co v sobě mám." Jakmile jsem opustila hranice vesnice, pokračovala jsem směrem k cíli mise, tedy samozřejmě až za Hikarem.
(přesun)
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Přistáli jsme u brány.
"Tak, jděte domů, prospěte se, já musím letět," dořekl jsem a zmizel.
"Tak, jděte domů, prospěte se, já musím letět," dořekl jsem a zmizel.
Objevili jsme se před branou. Bohužel jsem nestihl strejdu zarazit, abychom se neteleportovali, ale už bylo pozdě. Svalil jsem se zase na zem a celej jsem zezelenal. Ani jsem mu nestihl pochválit dílo a už byl pryč. Chvíli jsem tam nečině ležel a díval se do prázdna a teprve po chvíli se mi udělalo zase líp. Příště musím být rychlejší. Vstal jsem a otočil se na Katashiho a Fuu. "Musím uznat že jsme byli dobří, tak zase někdy příště!" řekl jsem a dal nám palec nahoru.
Pak jsem jim zamával a odešel si odpočinout domů.
/Přesun
Pak jsem jim zamával a odešel si odpočinout domů.
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
Představila jsem se a odevzdala zbraně.
Už zase.
Ne, že by mi to nějak bránilo v osobním rozletu. Jako důvod své cesty jsem uvedla návštěvu Hokageho. Těšila jsem se na ni. Potřebovala jsem se ho vlastně zeptat jen na dvě věci a pak bych měla jít zase dál, ale když jsem tu už byla, napadlo mě, že bych mohla alespoň pár dní zůstat.
Přece jen mám volno!
Smysl pro povinnost mi to vymlouval a tak jsem ho vyhnala z hlavy a zamířila ke kanceláři.
//Přesun
Už zase.
Ne, že by mi to nějak bránilo v osobním rozletu. Jako důvod své cesty jsem uvedla návštěvu Hokageho. Těšila jsem se na ni. Potřebovala jsem se ho vlastně zeptat jen na dvě věci a pak bych měla jít zase dál, ale když jsem tu už byla, napadlo mě, že bych mohla alespoň pár dní zůstat.
Přece jen mám volno!
Smysl pro povinnost mi to vymlouval a tak jsem ho vyhnala z hlavy a zamířila ke kanceláři.
//Přesun
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Nedaleko Konohy se objevila tajemná postava, která vypadala opravdu hrůzostrašně. Popraskaná kůže, temné bělmo a mocná čakra. Čakra, která předvídala to nejhorší, co se mohlo v Konoze podít.
Dnes večer, se krystal zabarví do ruda. Postava vyskočila na nejvyšší strom. Zvláštní opět žít. Poskládala jsem několik pečetí.
"Shouton: Suishou meikyuu no jutsu!"
Celá Konoha byla uzavřena do Krystalové bariéry, nikdo nemohl ven, ani dovnitř. Kromě mě. Přeskočila jsem bránu a mířila do kanceláře Hokage, všichni, kdo mi chtěli vzdorovat byli zabiti.
Dnes večer, se krystal zabarví do ruda. Postava vyskočila na nejvyšší strom. Zvláštní opět žít. Poskládala jsem několik pečetí.
"Shouton: Suishou meikyuu no jutsu!"
Celá Konoha byla uzavřena do Krystalové bariéry, nikdo nemohl ven, ani dovnitř. Kromě mě. Přeskočila jsem bránu a mířila do kanceláře Hokage, všichni, kdo mi chtěli vzdorovat byli zabiti.
Senshi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 13
Kto vie, kto bol z tej cesty vynervovaný viac.. ja .. alebo kôň. Nie že by som zvieratá nemala v láske ale.. preferovala som predsa len tie mŕtve. Kôň to samozrejme cítil .. takú tú vzájomnú nenávisť no nemal moc na výber. Každopádne mne to natriasanie vôbec nerobilo dobre. Musela som sa však nejak dostať sem a sama by som po vlastných jednoducho nevládala. Nejakým zázrakom sa mi podarilo zliezť z koňa.. teda.. skôr ten kôň skolaboval a ja som sa už len zošuchla z jeho chrbta dole. Pri prvom pohľade mi to prišlo tak, že som si moc so strážami prácu robiť nemusela.. tak nejak bola okolo celej konohy nejaká väčšia bariéra. Samozrejme ma to nijak nezastavilo. Ani obrovské hory, moria či lávové údolia sa nemohli postaviť medzi mňa a Rin. Položila som na bariéru ruku a pod mojim dotykom sa začala rozpadávať.. proste som vyuźila jednu z mojich pekných techník na znegovanie ninjutsu ktoré sa pod mojím dotykom rozpadlo.. rovnako ako dosť veľký otvor v bariére, aby som tade mohla prejsť..
(presun)
(presun)
Atsuka- Juudaime Raikage
- Počet příspěvků : 267
Dorazili jsme před bránu Konohy, jenže tam nás v postupu zastavit nějaký krystal. Zamračila jsem se a položila jsem Hikarua na zem.
No to snad ne...
"Gome, ale budeme tu muset zastavit. Přes ten krystal zcela určitě neprojdeme." Zkusila jsem do něj praštit jednou rukou. Objevila se tam malinká prasklinka, ale zároveň mě bolela ruka v místě nárazu. "A ani rozbít to nejde. Budeme tu muset počkat, dokud se krystal neroztříští sám... " Klon jsem zrušila a sedla jsem si do tureckého sedu. Nejde s tím nic dělat, takže můžeme jen čekat, jestli se něco nestane samo.
Pak se sem přihnala nějaká dívka na koni, která kus bariéry jednoduše rozpustila. Okamžitě jsem vzala Hikarua a protáhla jsem jej dovnitř, kde jsem vytvořila znovu klon a pak jsme s ním zamířily do nemocnice.
(přesun)
No to snad ne...
"Gome, ale budeme tu muset zastavit. Přes ten krystal zcela určitě neprojdeme." Zkusila jsem do něj praštit jednou rukou. Objevila se tam malinká prasklinka, ale zároveň mě bolela ruka v místě nárazu. "A ani rozbít to nejde. Budeme tu muset počkat, dokud se krystal neroztříští sám... " Klon jsem zrušila a sedla jsem si do tureckého sedu. Nejde s tím nic dělat, takže můžeme jen čekat, jestli se něco nestane samo.
Pak se sem přihnala nějaká dívka na koni, která kus bariéry jednoduše rozpustila. Okamžitě jsem vzala Hikarua a protáhla jsem jej dovnitř, kde jsem vytvořila znovu klon a pak jsme s ním zamířily do nemocnice.
(přesun)
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
"Hej...." Chtel jsem neco namitnot aly mi jasne kam me taha do nemocnice. Mela jedine stesti a to ze jsem se nemohl hybat.
(Presun)
(Presun)
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Strana 17 z 39 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 39
Strana 17 z 39
Povolení tohoto fóra: