Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 37 z 39
Strana 37 z 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Podíval jsem se na ně, poté na strážce vedle mě, pak na strážce u brány. "Myslím že jsme se dohodli že nebudete dělat problémy, takže mě prosím násladujte. Pochopte že jako hrozbu vás do vesnice vzít nemůžeme, máme na to speciální místa takže kdyby ste mě následovali ?" Oznámil jsem jim. Moc bych si nepomohl kdybych je vtáhl do vesnice, pak by sme se od tama museli dostat tři. Chvíli jsem čekal na jejich reakce a podíval se ke strážnému vedle mě. "Půjdete s námi, nebo půjdete oznámit že jsme zadrželi podezřelé ? Nebo se vrátíte na své stanoviště a budete hlídkovat dál ?" Poslední možnost jsem zdůraznil. Strážný si to mohl vysvětlit tak že ho a) nechci aby šel s náma nebo b) že chci aby šel dále plnit své povinnosti k bráně.
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
STRÁŽE
Pán strážny si len povzdychol. Vy zrejme nemáte ani tušenia, kde a kým sa výsluchy vykonávajú.. Zamrmlal. Pretože Yamanaka, ktorý je k tomu určený, je túto hneď za mnou. Bol to fail. A veľký fail, keď ani samotný veľký Kisuke nevedel, komu ho má vôbec predviesť. Nikto v tom nie je lepší, a teda si ich odvedieme tuto do budovy hneď za bránou. Nerád vám to vravím, ale ja som vždy pri takýchto výsluchoch, keďže mám prostriedky k tomu zastaviť brániace sa objekty. Odvetil mu tónom takým, ktorým jasne naznačil, že mu je jedno, či ho Kisuke niekde chce alebo nie. Mal to úplne u prdele. Poďte za mnou. Otočil sa na tých dvoch a následne sa vybral späť ku bráne.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Bola som zmätená, čo sa deje. Chlapík v maske tvrdil jedno a strážny druhé. Takže som netušila, čo mám robiť. Ten strážny znel presvedčivejšie a ja som začala tušiť, že chlapík v maske je možno náš Uchiha. Teda len ma to napadlo, malá nádej tu bola. A čím dlhšie som nad tým uvažovala, tak ma napadlo, že to tak je. "Uhm, snáď nám nechcete prehľadávať mozky za pomoci klanu Yamanaka. Sú to naše súkromné veci. Za to, že nás nejaký idiot vyhlasí za hrozbu, tak sa nám máte právo hrabať v hlave? " Začala som trošku nespokojne, teda rozhodne som neplánovala si nechať prehľadávať hlavu, a tak som teda stála na mieste a nič som nerobila. Zatiaľ som bola pokojná, až chladná. Napadlo ma, že ak je to Uchiha v tej maske, ktorého hľadáme, mohol by použiť na toho strážneho Sharingan Genjutsu, všetko by sa zjednodušilo a my by sme odišli. Zatiaľ som však stála a nič nerobila, všetko bolo v poriadku a ja som nemala dôvod robiť nejaké zbrklé závery. "Naviac by ste sa mali dohodnuť či my máme ísť k bráne alebo preč od brány." Dodala som na koniec, naprosto chladne, trošku som hrala urazenú, keďže sa to žiadalo...
Mizuki Netsu- Jounin
- Počet příspěvků : 425
Jen jsem se díval na to, jak se ten chlap v masce a ten strážný dohadují. Připadal jsem si jak v té pohádce Pat a Mat, ani jsem nevěděl, proč to napadlo. Každopádně se mi tato situace přestávala líbit, protože kdyby mi měl někdo koukat do hlavy, určitě a zcela okamžitě by on skončil bez své hlavinky. Proto jsem radši nic neříkal a jen koukal na tuto situaci. Kdyby bylo po mém, zabil bych ty strážné a pak rychle zmiznul. Navíc, Mizuki se mi zdála jako lepší typ pro klidnou konverzaci, kdybych začal mluvit já, stoprocentně by jsme skončili u boje. Bože můj, ta se ale taky rozjela. Pomyslel jsem si, když jsem pozoroval, že už začíná být neklidná a celkem naštvaná, proto jsem jí o trošku pevněji stiskl pas a podíval se na ní. Musel jsem se pousmát, bylo to zvláštní, ale i v této situaci byla sexy. A jo, bylo to momentálně nejspíš to jediné, co mě zajímalo, protože pokud se ti dva co nejrychleji nedomluví, vpustím se do toho já a to opravdu chce málo lidí, ale neměl bych na výběr.
Tatsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 396
(moc a moc se vám opět omlouvám.. Hokori vám myslím psal, tak to bylo snad naposled )
Ano, použít genjutsu by bylo vhodné, jenže bylo to riskatní. Mé genjutsu nebylo tak dobré pokud se nejednalo o genjutsu kde bych měl někomu ublížit. Něco mě však napadlo. Aby to nebylo nějak extra nápadné musí zůstat stát tak jak je, kdybych ho vtáhnul do svého tsukiyomi, přinejmenším by padnul na kolena a to by upoutalo pozornost ostatních strážných. Musel jsem ho nějak paralyzovat, k tomu mi sharingan mohl pomoci. Jakmile jsem domyslel svůj plán tak jsem se pomalým krokem postavil až před strážného, nahnul se jako bych mu chtěl něco říct a jelikož byla šance na oční kontakt skoro 100% mohl jsem ho chytit do mého genjutsu. Tělo strážného jakoby ocrhnulo, vše kolem něj zčernalo a oběvila se jen silueta mého mangekyou sharinganu. Už to samotné by stačilo aby to člověka pořádně vystrašilo, jenže do jeho těla se rázem zabodly obří pírka orla. Jako by byl ukřižován pírky ale místo na kříž tak na siluetu mého sharinganu. (genjutsu jak použil sasuke na beeho xD) "Měli bychom jít než se z toho dostane a svolá stráže, hezky v klidu a pomalu... jako by nich" Šeptnul jsem a gestem ruky jim naznačil že mě mají vést. Byla otázka času než ochromení pomine a svolá na nás desítky jednotek ANBU, v čele s Airis která by měla za zády Mikomi s Hanou se kterýmy ,aby je chránili, by šli i ostatní vysoce postavení shinobi.
Ano, použít genjutsu by bylo vhodné, jenže bylo to riskatní. Mé genjutsu nebylo tak dobré pokud se nejednalo o genjutsu kde bych měl někomu ublížit. Něco mě však napadlo. Aby to nebylo nějak extra nápadné musí zůstat stát tak jak je, kdybych ho vtáhnul do svého tsukiyomi, přinejmenším by padnul na kolena a to by upoutalo pozornost ostatních strážných. Musel jsem ho nějak paralyzovat, k tomu mi sharingan mohl pomoci. Jakmile jsem domyslel svůj plán tak jsem se pomalým krokem postavil až před strážného, nahnul se jako bych mu chtěl něco říct a jelikož byla šance na oční kontakt skoro 100% mohl jsem ho chytit do mého genjutsu. Tělo strážného jakoby ocrhnulo, vše kolem něj zčernalo a oběvila se jen silueta mého mangekyou sharinganu. Už to samotné by stačilo aby to člověka pořádně vystrašilo, jenže do jeho těla se rázem zabodly obří pírka orla. Jako by byl ukřižován pírky ale místo na kříž tak na siluetu mého sharinganu. (genjutsu jak použil sasuke na beeho xD) "Měli bychom jít než se z toho dostane a svolá stráže, hezky v klidu a pomalu... jako by nich" Šeptnul jsem a gestem ruky jim naznačil že mě mají vést. Byla otázka času než ochromení pomine a svolá na nás desítky jednotek ANBU, v čele s Airis která by měla za zády Mikomi s Hanou se kterýmy ,aby je chránili, by šli i ostatní vysoce postavení shinobi.
Čakala som, čo sa bude diať, keď v tom ten týpek v maske sa nahol k tomu druhému bez masky a zrazu ten bez masky ochrnul. Teda stál tam a nič nerobil. Vtedy sa moja teória o tom, že ten chlapík v maske je náš Uchiha potvrdila. Spravil to pomocou sharinganu. "Nebolo dvakrát múdre nás označiť za útočníkov." Nemohla som si odpustiť menšiu poznámku smerom k Uchihovi. Potom aj prehovoril, takže to bolo isté, otočila som sa na Tatsuyu, trochu sa usmiala a pomaly sa vybrala na cestu smerom do Otogakure no Sato. Dúfala som, že ďalej pôjde všetko naozaj jednoducho.
Presun Konoha - Hi no Kuni - Otogakure
Presun Konoha - Hi no Kuni - Otogakure
Mizuki Netsu- Jounin
- Počet příspěvků : 425
Ten chlapek v masce fakt dostal do genjutsu toho chcipaka?! No lol, zazubil jsem se a fakt nemohl uverit tomu, ze se ten hlidac chytl. "Boze muj, tupej shinobi." Zasmal jsem se. Mizuki samozrejme mela pravdu, vyhlasit nas za nukeniny nebyl nejlepsi napad, ale vyslo to, tak co uz. Otocil jsem se na pate, ujistil jsem se ze za nama jde ten Uchiha a odesel odtud, chtel jsem uz byt doma!(presun)
Tatsuya Kaguya- Jounin
- Počet příspěvků : 396
Nechystal jsem se jim nějak odpovídat, nereagoval jsem a jen je následoval. Modlil jsem se ať už jsme co nejdříve co nejdál od téhle stoky, toho bordela. Jsou to necelé dva roky co jsem přišel do téhle vesnice, téměř dva roky co jsem žil v omylu. Teď už jsem se ani neohlížel, nasadil si masku a pokračoval v cestě (přesun)
Soshi
Už se stmívalo, ale když jsem se díval na mapu, zjistil jsem, že když vyrazím svižnějším tempem, dostanu se až do malé vesničky Akagahara. Tam přespím a ráno se vydám na cestu k moři. Drobné na loď jsem měl v kapse, v batohu hlavně knihu (s několika prázdnými stránkami), psací potřeby, ZVN, stan, sušené jídlo na cestu a náhradní boty.
"A jde se..." řekl jsem a s optimistickým úsměvem jsem vyrazil svižným, leč vycházkovým tempem na východ.
//přesun F8, G9, G10, G11, G12, G13 a hurá Kiri!
Už se stmívalo, ale když jsem se díval na mapu, zjistil jsem, že když vyrazím svižnějším tempem, dostanu se až do malé vesničky Akagahara. Tam přespím a ráno se vydám na cestu k moři. Drobné na loď jsem měl v kapse, v batohu hlavně knihu (s několika prázdnými stránkami), psací potřeby, ZVN, stan, sušené jídlo na cestu a náhradní boty.
"A jde se..." řekl jsem a s optimistickým úsměvem jsem vyrazil svižným, leč vycházkovým tempem na východ.
//přesun F8, G9, G10, G11, G12, G13 a hurá Kiri!
Soshi- Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 225
Na poslední chvíli jsem se prosmýkla branou. Stráže se ji chystaly zavřít, avšak pár vteřin jsem si z jejich času ještě mohla ukrást. Kráčela jsem volným tempem a užívala si noc, která se v lesích před Konohou zdála vždy nádherná, neboť jediným zdrojem světla byly hvězdy na černočerné obloze.
Když jsem se dostatečně pokochala kulisou, kterou dokáže stvořit pouze příroda, složila jsem pečetě na kuchiyose a na cestě po sobě zanechala jedinou stopu. Kapičku krve. Objevil se majestátní tvor s křídly, která by snad unesla tíhu světa.
"Dlouho jsme se neviděli Kizoku-san." usmála jsem se na svého orla.
"Znamená to, že váš svět zažívá klidné časy?" opáčil dravec mezitím co jsem vyskočila na jeho hřbet.
"Neřekla bych. Většinou bývá ticho před bouří a pak..." nedokázala jsem ani dokončit myšlenku.
"Nicméně tvá křídla potřebuji abych doletěla na místo, které snad bude klidným místem plným radosti, nehledě na krveprolití, které jej nedávno postihlo. Kirigakure no sato."
"Noční let přes moře. Těším se. Ale doufám, že mi budeš vyprávět dlouhý příběh."
"Těch mám v zásobě vždycky dostatek." pousmála jsem se a v tom okamžiku jsme vzlétli.
Přesun - Přístav v Zemi Vody G11 (4 hodiny - letem zkráceno na 2 hodiny)
odtud cesta až do Kirigakure lodní dopravou (1 hodina)
Když jsem se dostatečně pokochala kulisou, kterou dokáže stvořit pouze příroda, složila jsem pečetě na kuchiyose a na cestě po sobě zanechala jedinou stopu. Kapičku krve. Objevil se majestátní tvor s křídly, která by snad unesla tíhu světa.
"Dlouho jsme se neviděli Kizoku-san." usmála jsem se na svého orla.
"Znamená to, že váš svět zažívá klidné časy?" opáčil dravec mezitím co jsem vyskočila na jeho hřbet.
"Neřekla bych. Většinou bývá ticho před bouří a pak..." nedokázala jsem ani dokončit myšlenku.
"Nicméně tvá křídla potřebuji abych doletěla na místo, které snad bude klidným místem plným radosti, nehledě na krveprolití, které jej nedávno postihlo. Kirigakure no sato."
"Noční let přes moře. Těším se. Ale doufám, že mi budeš vyprávět dlouhý příběh."
"Těch mám v zásobě vždycky dostatek." pousmála jsem se a v tom okamžiku jsme vzlétli.
Přesun - Přístav v Zemi Vody G11 (4 hodiny - letem zkráceno na 2 hodiny)
odtud cesta až do Kirigakure lodní dopravou (1 hodina)
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Ísť do Kirigakure no Sato alebo tam neísť ? Táto otázka mi blúdila v hlave už niekoľko dní, keď som momentálne nič nerobil. Už dlho som z dediny nevytiahol päty, takže to nebol najhorší nápad, ale otázkou bolo, čo tam budem robiť. Sám som nebol v poslednej dobe moc naladený na spoločenskú vlnu nálady. Jednoducho som posledné dni stravil viacej sám a trénoval, než by som mal zbytočne sa túlať po baroch. Rozhodoval som sa pri bráne či tam ísť alebo ostať v Konohe.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Dorazila som k bráne. Nie však vo svojej zvyčajnej zbroji, ale v mojom dlhom čiernom kabáte, pod ktorým sa skrývali korzetové šaty. Osobne som ich obľubovala a kedykoľvek som mala príležitosť vziať si ich, tak som to urobila. Bola by som len potichučky prešla, keby tu nestál muž, ktorého keď som uvidela, nahodila som ten taký poker face.
Predovšetkým preto, lebo som sa k nemu naposledy zachovala...nie veľmi pekne. Prakticky som ho oklamala, za čo som sa dosť hanbila. Zastavila som sa tesne za ním a zahryzla sa do dolnej pery. Ahoj. Pozdravila som ho, pričom som ho na vysokých opätkoch obišla a zahľadela sa mu priamo do tváre. Pozri, je mi ľúto, čo sa stalo naposledy, jednoducho...Ah. Prehrabla som si rukou svoje krvavo červené vlasy. Proste ma to vážne mrzí, chápem, ak sa hneváš, vošlo mi do toho niečo, čo som nemohla len tak oddialiť, mala som ti to oznámiť, ja viem. Povzdychla som si a strčila ruky do vreciek. Rada ti to vynahradím, ak budeš chcieť. Momentálne mierim do Kiri na tú slávnosť, potrebujem si už oddýchnuť, môžeš sa pridať, určite to bude super. Pery sa mi roztiahli do mierného úsmevu. Bolo to len na ňom.
To čo sa stalo, som v skutočnosti nebrala nijako tragicky, to, že som sa mu ospravedlnila, som urobila len zo slušnosti.
Predovšetkým preto, lebo som sa k nemu naposledy zachovala...nie veľmi pekne. Prakticky som ho oklamala, za čo som sa dosť hanbila. Zastavila som sa tesne za ním a zahryzla sa do dolnej pery. Ahoj. Pozdravila som ho, pričom som ho na vysokých opätkoch obišla a zahľadela sa mu priamo do tváre. Pozri, je mi ľúto, čo sa stalo naposledy, jednoducho...Ah. Prehrabla som si rukou svoje krvavo červené vlasy. Proste ma to vážne mrzí, chápem, ak sa hneváš, vošlo mi do toho niečo, čo som nemohla len tak oddialiť, mala som ti to oznámiť, ja viem. Povzdychla som si a strčila ruky do vreciek. Rada ti to vynahradím, ak budeš chcieť. Momentálne mierim do Kiri na tú slávnosť, potrebujem si už oddýchnuť, môžeš sa pridať, určite to bude super. Pery sa mi roztiahli do mierného úsmevu. Bolo to len na ňom.
To čo sa stalo, som v skutočnosti nebrala nijako tragicky, to, že som sa mu ospravedlnila, som urobila len zo slušnosti.
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Nemyslel som si, že uvidím Airis pri bráne. Teda prekvapila ma, keď sa za mnou objavila a pozdravila ma. "Ahoj." Odzdravil som ju, nuž nezabudol som na to ako ma nechala čakať a neprišla, ale nerobil som z toho drámu. To čo nasledovalo bolo jej ospravedlnenie, v podstate mi to stačilo na to, aby som na tú situáciu zabudol. No a v posledom rade som mal slabosť pre červenovlásky, takže sa na ňu hnevať jednoducho nedalo. "Hnevať sa kvôli takej blbosti nebudem... " Pokrčil som ramenami a trošku som sa usmial. Nakoniec som sa teda rozhodol, že na tú slávnosť pôjdem. Predsa len s Airis sa dalo v celku dobre porozprávať, zabaviť sa a podobne. "Uhm, tá slávnosť.... Tak dobre, rád sa pridám." Uškrnul som sa na ňu a vydal som sa smerom do Kiri aj s ňou. Trošku si ísť oddýchnuť nebol zlý nápad, síce som za poslednú dobu ani nič nerobil, žiadna ťažká misia na mňa nepadla.
//Presun(obaja) Konohagakure no Sato ---> Prístav Mizu no Kuni ---->Kirigakure no sato (4-5 hodín)
//Presun(obaja) Konohagakure no Sato ---> Prístav Mizu no Kuni ---->Kirigakure no sato (4-5 hodín)
Rokuro- Jounin
Nakoniec som sa taktiež rozhodla dostaviť sa na slávnosť v Kirigakure no sato. Predsa len som rada cestovala a v Kiri som ešte vôbec nebola. Aj keď pravdepodobne prídem neskôr, nevadí.. nejak to prežijem. Určite sa všetko nedialo len prvý deň. Takéto slávnosti predsa len trvali týždeň a podobne. Vlastne som bola jeden z tých ľudí, ktorý mali povolenie odchádzať z dediny tak, ako sa im zachcelo. Aj keď by som sa sama nenazývala práve saninom.. zatiaľ.
(presun - konoha - prístav mizu - kiri)
(presun - konoha - prístav mizu - kiri)
Natsuki Uzumaki- Tokubetsu Jounin (Kyuubi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 166
Dorazil jsem společně se Saradou k bráně. Už jsem se i docela těšil, až na chvíli vypadnu a slavnost byla dokonalé místo. ,,Směr Kiri." Podíval jsem se na ni a zároveň se pousmál. Bude to delší cesta, ale tak alespoň probereme více témat. Nic nám už nebránilo, tak jsme vyrazili.
(Přesun - Konoha - přístav Mizu no Kuni - Kiri.)
(Přesun - Konoha - přístav Mizu no Kuni - Kiri.)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Dorazili jsme před bránu. Ještě jsem si upravila vestu a podívala se na nebe. Pousmála jsem se a pohlédla na Seita ve chvíli, kdy řekl šmer Kiri. Jen jsem se do široka usmála a rozběhla se za ním. Nikdy jsem tam nebyla, ale zajímalo mě...jaká taková Kiri můžeš asi být?
Přesun-Mizuki no Kuni-Kiri
Přesun-Mizuki no Kuni-Kiri
Sarada- Chuunin
- Počet příspěvků : 82
Došla jsem ze střediska až sem. Ten muž z klanu Yamanaka mi zase rozjasnil mysl. Stala se ze mě troska, jen proto, že jsem byla psychicky nevyrovnaná a nechala jsem to všechno přenést i na svou sebekontrolu. Konohagakure no Sato na mě udělala velký dojem, proto jsem si byla jistá tím, že jim jejich službu jednou oplatím. Teď jsem si přes hlavu shodila kápi a vydala se do Kiri. Informace se tam v tento moment mohly sehnat strašně snadno. No kdo by o něco takového neměl zájem?
Přesun (Konoha-Mizu no Kuni-Kiri, přímo..4 hodiny, psot další den)
Přesun (Konoha-Mizu no Kuni-Kiri, přímo..4 hodiny, psot další den)
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
K branám Konohy dorazila postava s kápí a kočičí maskou. Na čele masky byl znak Otogakure. Postava nemluvila, jen předala strážím ručně psaný vzkaz podepsaný Lady Otokage, kde stálo, že žádá o vpuštění posla do vesnice i za případného doprovodu Konohagakurské stráže za Tobirem nebo Assasinem Senju, aby jim předal vzkaz. Nejednalo se o žádný podvod, postava složila i veškeré zbraně u brány dřív než se vyjádřila samotná stráž.
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Dorazili sme s Rokurom bráne. Cestou som sa s ním snažila komunikovať, napriek tomu sme však počas veľkej časti cesty boli ticho. Každý z nás premýšľal zrejme nad otázkou, ako to medzi nami vlastne je. Bola som z toho akási vykoľajená, spomienky z minulosti a útrapy, ktoré ma prenasledovali a ja som na nich nevedela len tak zabudnúť, mi bránili vôbec pomyslieť na Rokura, ako na niečo viac než len na kamaráta s výhodami.
Otázkou však bolo, čo vlastne chcel on? Vyhovovalo mu to tak? Nechcel sa viazať rovnako ako on? Zastavila som sa pred bránou. Ak budeš chcieť, môžeš potom za mnou zájsť do nemocnice. Tam potom vyriešíme tvoju otázku, ktorú som si mi položil na Slávnosti, áno? Povzdychla som si nahlas. Inak, ďakujem za tento príjemne strávený večer v tvojej spoločnosti. Bol si super. Venovala som mu jemný úsmev, na čo som sa zvrtla na opätku a zamierila priamo do nemocnice. Bolo mi jedno, v čom, aj tak sa tam prezlečiem.
Čudnej osobe zo Zvučnej som nevenovala absolútne žiadnu pozornosť.
Otázkou však bolo, čo vlastne chcel on? Vyhovovalo mu to tak? Nechcel sa viazať rovnako ako on? Zastavila som sa pred bránou. Ak budeš chcieť, môžeš potom za mnou zájsť do nemocnice. Tam potom vyriešíme tvoju otázku, ktorú som si mi položil na Slávnosti, áno? Povzdychla som si nahlas. Inak, ďakujem za tento príjemne strávený večer v tvojej spoločnosti. Bol si super. Venovala som mu jemný úsmev, na čo som sa zvrtla na opätku a zamierila priamo do nemocnice. Bolo mi jedno, v čom, aj tak sa tam prezlečiem.
Čudnej osobe zo Zvučnej som nevenovala absolútne žiadnu pozornosť.
-PRESUN-
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Teda cesta nebola moc zaujímavá, občas som s Airis prehodil slovo, ale nič viac. Skôr som pozoroval more pri plavbe a oblohu pri chôdzi. Teda samozrejme ma aj napadla otázka, čo ja a Airis, behalo mi to neustále po hlave. Nevedel som si na to však odpovedať, tak som to radšej nechal tak. "Určite sa tam stavím. " Odpovedal som jej, možno mala niečo na srdci, čo sa týkalo našej otázky alebo sa chcela o tom len bližšie porozprávať? Sám som netušil, čo presne bude nasledovať. "Yosh, to ty si bola lepšia." Mrkol som na ňu a sledoval som ju ako odchádza smerom do nemocnice. Kto vie či som bol pripravený počuť jej odpoveď...
Všimol som si taktiež čakajúcu osobu v maske, na ktorej mala znak Oto. Pomaly som k tej osobe s maskou prišiel. "Uhm, zdravím." Nepozdravil som danú osobu nejako formálne, skôr len tak... Osoba odovzdala zbrane a žiadala len to, aby šla za Assasínom a Tobiruom. Teda netušil som či sú v dedine, ale v Senju štvrti by sa mal jeden z nich nachádzať minimálne. Teda Tobiru.. "Následuj ma." Poslovi som oznámil a pomaly som dal do kroku smerom do Senju štvrte. Svoju pozornosť som mal stále na danej osobe v maske, bol som ostražitý.
Presun
Všimol som si taktiež čakajúcu osobu v maske, na ktorej mala znak Oto. Pomaly som k tej osobe s maskou prišiel. "Uhm, zdravím." Nepozdravil som danú osobu nejako formálne, skôr len tak... Osoba odovzdala zbrane a žiadala len to, aby šla za Assasínom a Tobiruom. Teda netušil som či sú v dedine, ale v Senju štvrti by sa mal jeden z nich nachádzať minimálne. Teda Tobiru.. "Následuj ma." Poslovi som oznámil a pomaly som dal do kroku smerom do Senju štvrte. Svoju pozornosť som mal stále na danej osobe v maske, bol som ostražitý.
Presun
Rokuro- Jounin
Osoba v masce na něj vděčně kývla a následovala Rokura dál do vesnice. Celou dobu šel mlčky ani nepromluvil jak měl ve zvyku.
(přesun)
(přesun)
Reina Kana- Otokage
Se Saradou jsme se společně objevili před bránou. Chvíli jsem počkal, až znovu popadne dech, protože teleportování nemusí být zrovna příjemné, když na to nejste zvyklí. Pak jsem ji položil ruku na rameno a podíval se na ni. ,,Musím jít něco zařídit. Důležitého." Mluvil jsem vážně a taky to vážně myslel. ,,Neboj, není to žádný souboj, takže ti nic neuteče." Přikývl jsem hlavou a trochu se pousmál. ,,Zatím můžeš trénovat, nebo odpočívat. To nechám na tobě. Zatím se měj." Nic víc už jsem neříkal a zamířil do Konohy.(přesun)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Když jsme se objevili před branou, otevřela jsem oči a mírně se mi točila hlava, ještě že jsem se před tím pořádně nadechla, jinak bych tu už házela šavly. Strýček mi položil ruku na rameno, zatímco já se opřela o své kolena a kývla hlavou. "V pořádku, buď opatrný." Usmála jsem se na něj. I když jsem byla mladá, byla jsem někdy až moc starostlivá a moc dobře jsem věděla, jak by i tyto vážné věci bez moje mohli dopadnout. Když strýček odešel, porozhlédla jsem se po okolí a šla tam, kam mě nohy zavedly.
Přesun
Přesun
Sarada- Chuunin
- Počet příspěvků : 82
Prišiel som k branám Konohy, zároveň s tým poslom z Oto. Myslel som si, že sa stavím v nemocnici čo najskôr, ale zrejme to bude ešte chvíľku trvať. Musel som predsa ten ďalší zvitok odovzdať Itachimu.
Keďže som sa zastavil pri bránach aj s tým poslom, len som sa naňho pozrel. "No bolo mi s tebou príjemne..." Povedal som ironicky. ".. ale obaja sme vedeli, že to musí skončiť. Maj sa." Trošku som si zavtipkoval sám pre seba, keďže ten posol ani slovo nepovedal a zrejme ani nepovie. Čakal som, kým ho uvidím odchádzať... Keď som ho videl odchádzať, vedel som, že moja prácička je hotová, teda takmer. Teraz som sa rozhodol ísť za Itachim.
Presun
Keďže som sa zastavil pri bránach aj s tým poslom, len som sa naňho pozrel. "No bolo mi s tebou príjemne..." Povedal som ironicky. ".. ale obaja sme vedeli, že to musí skončiť. Maj sa." Trošku som si zavtipkoval sám pre seba, keďže ten posol ani slovo nepovedal a zrejme ani nepovie. Čakal som, kým ho uvidím odchádzať... Keď som ho videl odchádzať, vedel som, že moja prácička je hotová, teda takmer. Teraz som sa rozhodol ísť za Itachim.
Presun
Rokuro- Jounin
Posel se zastavil u brány a vypočul si co Rokuro říkal. Na jeho slova se opět jenom uklonil , a pak si to rychlým krokem zamířil zpátky do Oto.
(cesta bude opět trvat tři hodiny - přesun)
(cesta bude opět trvat tři hodiny - přesun)
Reina Kana- Otokage
Strana 37 z 39 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39
Strana 37 z 39
Povolení tohoto fóra: