Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brána Konohy

+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters

Strana 36 z 39 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Next

Goto down

Brána Konohy - Stránka 36 Empty Brána Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:59 pm

First topic message reminder :

Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!

Brána Konohy - Stránka 36 2227291227_988d74eeb1

Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Brána Konohy - Stránka 36 Empty Re: Brána Konohy

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Sun Apr 19, 2015 7:13 pm

Do široka jsem se usmál, když zmínila sprchu. Fakt jsem nevěděl, co jí tak žralo na to, že jsem tam byl! Bylo to super, já se rád sprchuju s někým, je takový, no...má to spoustu výhod. Když zmínila toho Uchihu, už jsem si jen povzdechl a chtěl odejít, ale pořád jsem tu byl, tudíž by si toho měl vážit.
"Já mám pocit, že se nic nestane. Vidíš ty stráže? Odcházejí, to je dobré znamení." Podotkl jsem k této situaci tady, ale ten Uchiha mě začal štvát už teď a to jsem ho ještě ani nepotkal.
Mizukina otázka mě ale docela překvapila, vlastně úplně. Jen jsem se na ní nechápavě podíval. Pak jsem zrak přesunul zpět na okolí a usmál se.
"Ano i ne. Náš klan má vždy bílé vlasy a máme znak na čele. Dvě červené tečky. Já a brácha jsme se narodili s bílými vlasy a i se značkou. Jenže jsme už od mala byli jiní a proto naše matka nám nechala přebarvit vlasy na modro, od té doby mi to zůstalo. Asi je to jutsu, nebo nevím. Když to ale udělala, zmizel i znak. Já a bratr netrpíme klanovou nemocí, nebo alespoň zatím. Časem se to projeví i nám, nejspíš." Do široka jsem se na ní usmál. Nebyl ale čas na depky, já neumírám jen tak snadno, takže jsem se tím ani netrápil. Naše mamka byla odjakživa magor, takže jsem se tomu ani nedivil. Ale to už bylo jedno. Já i bratr jsme odlišní od ostatních v klanu, jak vzhledem, tak z části i povahou.
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 396

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Sun Apr 19, 2015 7:31 pm

"Veď počkáme, nakoniec snáď príde. " Poznamenala som na tému Uchihu. "Čo sa o tebe nedozviem." Uškrnula som sa premýšľala som, čo sa ho opýtam. "Povieš mi niečo viac o tvojej minulosti? Niečo o rodine, prvej láske? " Opýtala som sa, nemyslela som to zle, chcela som o ňom vedieť naozaj čo najviac. "Viem, že si to nemal ľahké v minulosti, ale to nikto. Ja ti za to odpoviem tiež na hociktorú otázku." Poznamenala som, keďže som očakávala, že aj on možno o mne niečo chcel vedieť. Ja som nemala zaujímavý život, bol príliš jednoduchý.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 425

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Sun Apr 19, 2015 8:00 pm

Když se ptala na mou minulost, vzpomněl jsem si jaký jsem tehdy byl. Za všechno jsem si vlastně mohl sám a nevěděl jsem, jestli bych to Mizuki měl říkat, nebo ne. Změnila by na mě názor? Každopádně, byli jsme uprostřed mise a já doufal, že v moment kdybych to dořekl, tak příjde ten Uchiha.
Otočil jsem pohled znovu k ní. Moje minulost nebyla uplně černá co se týkalo ostatních, ten černý jsem byl já.
"Dobře, ale pamatuj, že ty jsi to chtěla vědět. Jak víš, mám bratra, dvojče, je o dvě minuty starší. Celý život jsem byl s ním, opravdu, každá minuta byla s ním. Měli jsem tým, sensei se kvůli nám zabit. Měl jsem i otce, nesnášel jsem ho, nemohl jsem ho vystát. Nezajímal se o rodinu, ale jen o klan a o svou pověst. Já a Tetsuya jsme nikdy nebyli hodní, byli jsme rebelové a den před Joninskýma zkouškama otec umřel. Selhalo mu srdce a máma nás vyhodila z domu. Miloval jsem jí, ale jako mladší jsem dělal jen samé problémy. Co se týče Arisu. Byla to dívka kterou jsem miloval, jediná, donedávna. Moje touha po moci byla ale větší a já ji nechal spadnout. Umřela jen proto, že jsem chtěl dohnat bratra, být v něčem lepší než on. Byl jsem první co probudil Kekkei Genkai. Ale Arisu kvůli tomu přišla o život. Nikdy jsem nebyl svědkem vraždy někoho z blízkých, protože já s bratrem jsme byli ti, kteří je zabili. Nemuseli jsme na ně ani šáhnout, stačilo na ně mluvit a oni se zabili sami. Otec byl má největší noční můra, zbavil jsem se ho. Arisina smrt mi v tu dobu šla jedním uchem tam a druhým ven, až s přibývajícím věkem jsem si začal uvědomovat, kým jsem byl. A moje matka žije nejspíš někde v Kiri. Žili jsme tam s bratrem 16 let. Pak jsem došel do Oto a poznal Reinu. Byla jediná, která se nezabila, protože už je tak jako tak mrtvá." Snažil jsem se jí to shrnout nějak rychle. Neusmíval jsem se, styděl jsem se za svou minulost. Já vlastně zabil spoustu lidí, ale své blízké jen svou vlastní vinou a to je něco, co si nikdy neodpustím, to jakým jsem byl.
"A co ty? ANBU už od malička?"
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Sun Apr 19, 2015 8:36 pm

Pozorne som počúvala každé jedno slovo. Nemal to v živote ľahké, možno spravil pár nesprávnych rozhodnutí, ale to nemenilo nič na tom, čo k nemu cítim. Každý sme mali nejakú minulosť. "Yosh, na svojich rodičov si ani len nepamätám. Len matne a veľmi málo. Môj život v podstate začal v tréningovom centre, komplexe alebo neviem ako to mám nazvať. Už ako dieťa som bola vychovávaná ako stroj, bez citov. Nemala som kamarátov, rodičov, príbuzných. Vôbec nič. Veď ani som neoslavovala narodeniny a všetko okolo toho. Celý život som len počúvala rozkazy a plnila ich, bez opýtania a zamýšľania sa. Uhm, narodeniny som oslávila len raz... Ak ťa to zaujíma, tak akurát vtedy som sa opila naozaj veľa, lebo prvykrát som skúšala alkohol a zobudila som sa... to je jedno...Vlastne ti ani nemám čo povedať, bolo to také jednotvárne, stále len misia-tréning-odpočinok... Teda až do chvíle, pred niekoľkými mesiacmi, keď som prvykrát nezabila svoj cieľ. Malé dievča. Vtedy bol iný Otokage-sama, dosť krutý a ja som nedokázala prvykrát splniť misiu. Potom ma vyhodili z ANBU jednotiek a nakoniec som spoznala teba. Nikdy som o nikoho neprišla, lebo som nikoho nemala. Nikdy som nikoho nemilovala a k nikomu som necítila žiadne city, pokiaľ si neprišiel ty... A neprevrátil mi život hore nohami." Zasmiala som sa, tá posledná veta tam naozaj sadla, presne to sa stalo.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Sun Apr 19, 2015 9:05 pm

Když na moji minulost reagovala Mizuki klidně, znovu jsem vykulil oči. Nečekal jsem to, spíš jsem si myslel, že její reakce bude ve stylu, že už mě nikdy nechce vidět, jak to bývalo u všech lidí, kterým jsem to řekl. Vždy to ale bylo jen ve stavu opilosti, nebo mírného zfetování.
Vyslechl jsem si tedy její minulost. Při tom jsem dokázal i sledovat okolí. Po chvilce jsem zjistil, že my dva jsme vlastně úplně jiní. Ona pravidla dodržovala od malička, já je nikdy neplnil a neakceptoval. Její poslední věty mě zaskočili.
Znovu a opět jsem hlavu otočil k ní a měl pusu mírně pootevřenou. Do toho jsem se do široka usmál a potichu se zasmál.
"Jak tak koukám, ty jsi měla vážně sakra nudnej život. Doufám že ti tato změna nevadí." Cuknul jsem obočím nahoru s lišáckým úsměvem. Pak jsem zrak znovu namířil k bráně.
"A to jsi ještě semnou ani nespala, by the way. Pak se ti teprve život otočí vzhůru nohama." Nemohl jsem si pomoc jí nepodpíchnout. Prostě jsem to musel říct. Semnou fakt ještě nikdy nespala a ať to všichni ví! Byla to držák, ale já to akceptoval a možná mě to i přitahovalo, takže jsem s tím ani neměl AŽ takový problém. Vadilo mi to, ale ne tak, že bych si kvůli tomu řezal žíly.
I přes to mi to nedalo a znovu jsem se k ní otočil a usmál se. Prostě jsem se na ní jen díval, nepřetržitě s přimhouřenýma očima a jedním koutkem pozvednutým k uchu.
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Sun Apr 19, 2015 9:53 pm

"Život je predsa zmena." Pokrčila som ramenami, keďže nastal ten čas sa trocha zmeniť. Uvedomila som si to, proste ma ten život už nebavil. Stále počúvať len rozkazy, nemôcť sa ani len voľne rozprávať...
"Stále sa len vychvaľuješ. Len aby sa tebe ten život neotočil o 180 stupňov.." Odpovedala som s úsmevom, stále som len počúvala aký je úžasný... Prišlo mi to skôr vtipné ako sa stále vychvaľoval.
Všimla som si, ako sa občas Tatsuya občas pozrel na bránu alebo na okolie, zatiaľ čo ja som z neho oči nespustila. Keď sa ku mne otočil, naše pohľady sa stretli a ja som si len trošku zahrýzla do spodnej pery. "Uhm, občas mám problém sa ovládať v tvojej prítomnosti. Rozrušuješ ma. Nemali by sme ani len chodiť spoločne na misie." Povedala som tichšie. Bola to presne táto situácia, viac som sa sústredila naňho, než na misiu. Na chvíľku som dokonca prestala kontrolovať blízke okolie či tu niekto nie je s chakrou.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Mon Apr 20, 2015 1:04 pm

Pootevrel jsem pusu a potichu se zasmal. Vzdyt ja se nijak nevychvaloval! Byl jsem jeno uprimny, popravde jsem moc nechapal, co na me vidi, kdyz semnou jeste anj nespala, ale vazil jsem si toho, ale radsi se neobhajoval.
Pak jsem si vsiml jejiho pohledu na cuknul obocim nahoru.
"Vidim to tak, ze to pyzamko prijde na scenu hned po misi, hm?" Zazubil jsem se od ucha k uchu. Ocividne jsem ji celkem rozptyloval. Vzdyt ja byl ted ten, kdo daval pozor na okoli! A to bylo co rict. Navic, kdyz si skousla spodni ret, trosku me to rozdrazdilo, ale ja se udrzet dokazal! Tvrdy treningy, ty se poznaj.
"Toto uz nedelej, jinak se na tu misi fakt vybodnu, kso. Ze ja te "nezneuzil" hned." Vyplazl jsem na ni jazyk a usmal se. Bylo mi uz jasne ze toto nema rada, proto jsem ji pritahl rukou za jeji pas k sobe a polibil ji na celo. Mezi tim jsem stale udrzoval nasi chakru nizko a stejne tak i okoli. Ten Uchiha mel zpozdeni, dlouhe zpozdeni.
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Mon Apr 20, 2015 2:33 pm

"Veď ja vôbec nič nerobím. " Pousmiala som sa, nechcela som ho provokovať, ale tak stalo sa.
"To by si si ty nedovolil.. " Uškrnula som sa, potom ma trošku bližšie pritiahol a ja som dostala pusu na čelo. Hlavu som oprela o jeho hruď a počúvala som, ako mu bije srdce.
"O pyžamku pouvažujem, pokiaľ budeš poslúchať a nerobiť hlúposti..." Povedala som mu a stále som sa oňho opierala. Znova som si však uvedomila, že sme na misií, vystrela som sa a spravila aspoň dva kroky od neho. Znova som sa nechala rozptyľovať a to bola chyba, boli sme predsa na misií.
"Nechajme si to radšej na Oto, teraz nie je vhodná chvíľa sa rozptyľovať." Povedala som a svoj pohľad som od neho odvrátila smerom na brány Konohy.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Mon Apr 20, 2015 2:39 pm

STRÁŽE

Pred bránou stal chlap. Vyzeral tak na 35 rokov. Obdialeč postávali jeho trochu mladší kolegovia a hrali karty, avšak on si dával ozaj pozor. Konal svoju prácu poctivo. Na ženu, ktorá k nemu prehovorila, len povytiahol obočie a vydýchol dym z cigarety, ktorú následne hodil na zem a nohou zapučil. Vyzeralo to, že jej ani neodpovie.
Mladá slečna. Obrátil k nej po krátkej chvíli svoje ebenovo čierne oči, z ktorých sršal chlad. Zjazvená tvár z neho robila človeka, z ktorého priam sršal rešpekt. Nemáte právo sa starať do toho, kto tu stráži, nemáte právo sa tu vôbec miešať. Toto je práca moja a mojich kolegov. Na chvíľu sa odmlčal, pričom ju spaľoval neúprosným pohľadom.Rozkazy prijímame jedine priamo od Hokage-sama a rovnako vysoko postavených Shinobi. Pokiaľ viem, nie ste ani člen Rady, ani feudálna pani a dokonca ani veliteľka Jouninov, jednoducho nikto, kto by nám mohol takto rozkazovať. Zamračil sa na ňu. Nespúšťal z nej zrak. Zdalo sa, že s ňou jedná tak, ako keby ani vedel, kto to je. Nebolo to tak. Vedel, že Airis je Sannin. V jeho očiach, ako aj v očiach iných Shinobi, to nebola hodnosť, ktorá by danej osobe dávala nejaké práva navyše, okrem teda možného odchodu z dediny. Nedávalo to právo zasahovať do chodu dediny, do jej politiky a usporiadania.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Mon Apr 20, 2015 3:14 pm

Když stráže neposlechli to, co jsem řekla, s povzdechem jsem si protřela tvář podívala se na něj. Neměla jsem z něj strach, potkávala jsem na cestách mnohem horší lidi s vražedným obličeje. Jen jsem se nad jeho slovy pousmála, spíš mi vyletěl koutek o něco málo víš k uchu, ale nic jsem neříkala, spíš jsem se ho snažila nějakým způsobem zaměstnat. Kde je ten Assasin, když ho u člověk potřebuje do háje.
S povzdechem jsem se podívala na ostatní shinobi za ním a pak k vesnici. Pak jsem jen pokrčila rameny a stoupla si na druhou stranu brány, dál od nich. Kso, jak já ty Uchihy nesnáším. Zase jsem dělala věc, kterou bych neměla dělat, ale pomyšlení na to, že já byla vázana k Assasinovi a ne k vesnici mě celkem uklidňovalo.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Mon Apr 20, 2015 3:18 pm

Bylo to vážně celkem vtipné, neměl jsem jí rozptylovat a i přes to se ke mě namáčkla a já jí objal rukou kolem pasu. Pořád jsme čekali, už mi to začínalo sakra vadit, fakt neskutečně moc.
Nic jsem ale neříkal a když se Mizuki zase odtáhl, jen jsem si povzdechl a koukl na situaci před branou, z dálky samozřejmě.
"Ty jsi tu jediná, kdo se rozptyluje, zrzko." Zazubil jsem se, já byl v klidu, spíš mi to bylo příjemné, to její chování.
"Ten Uchiha by fakt mohl pohnout kostrou, už mě to začíná hodně vadit." Zamračil jsem se když jsem zaostřil a viděl možná rozmazaně, ale i tak k té bráně. Byli tam pořád strážní a přišla tam i nějaká ženská.
"Bože, že by se mi splnil sen o tom, dát někomu přes tlamu?" Nadzvedl jsem obočí, nebyl jsem z toho vůbec špatný, spíš naopak. Celkem mě to potěšilo!
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Mon Apr 20, 2015 5:01 pm

"Nikomu sa cez tlamu nebude dávať!" Zamračila som sa naňho a založila si ruky na prsiach. Nemali sme robiť problémy, takže ak niečo nastane a nebude sa to týkať toho Uchihu, tak jednoducho nebudeme zasahovať.
"Neprajem si, aby si zbytočne zasahoval do udalostí, máme tu len počkať na toho Uchihu, takže čakaj a nič nerob.. jasné?" Dala som mu jasne najavo, že nie sme tu na to, aby sme niekomu davali na tlamu. Chýbali mi tie misie, keď som niekomu mohla dať na tlamu ja...

Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Tue Apr 21, 2015 1:32 pm

(Ospravedlňujem sa, že odpisujem tak neskoro ale už to bude lepšie, teraz som nemal toľko času, lebo som mal praktické ale už mám po nich.)

Ako som tam tak stál o chvíľu prišla Killunia, ktorá sa postavila pomerne ďaleko odo mňa. Nevedel som, či má proti mne niečo, alebo sa ma bojí ale asi to bola skôr tá prvá možnosť, však som Uchiha. "Hej som." Potvrdil som jej to a pozeral k nej. "Práve som na niečo také myslel a dúfal som, že vy dve budete ovládať niečo iné. No nevadí, nejako to určite zvládneme." Priateľsky som sa na ňu zazubil a očami si ju celú prezrel. Nebolo to nijak úchylne ale skôr zo zvedavosti a vlastne, však som chalan no nie?
Nestáli sme tu ani dlho a po nejakej dobe sa tu ukázala aj Kameko, ktorá bola pomerne udýchaná. "Takže, keď už sme tu všetci, mohli by sme vyraziť. Neviem, či si budeme chcieť robiť nejaký plán už teraz alebo až po tom, čo odhalíme nepriateľov by sme improvizovali, však po ceste sa ešte dohodneme no nie?" Opýtal som sa oboch dievčat a vybral som sa z brány von smerom do mesta Hasayaki.
(presun = https://nsgo.forumczech.com/t326-hasayaki)
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Tue Apr 21, 2015 6:58 pm

Zvedl jsem obočí trošku nahoru a povzdechl si. Vzhledem k tomu že to byl Uchiha a že všude okolo byly stráže, jsem myslel jen na to špatný, to je snad jasný!
"Podívej se kolik jich tu je, okolo jsou určitě i ANBU a on je Uchiha, toho si tam budou hlídat. Kdyby to bylo jen tak, přece by nepotřeboval doprovod." Zakryl jsem si pusu a zívnul si, už mě to tu celkem unavovalo. Pohled jsem stočil na chvilku na mizuki a tázavě se na ní podíval.
"Ty snad nemáš chuť někomu dát po tlamě? Poslední dobou dostávám až příliš nudný mise, kde se nic neděje." Opět jsem to kritizoval, ano, doufal jsem, že tu bude nějaká akce a ne že to bude jak minule, jinak by mě Reina vážně naštvala. Takže jsem se za to i tak trošku modlil.
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Apr 21, 2015 7:45 pm

Pro útěchu Otogakurských shinobi jsem konečně dorazil. Abych však mohl spořádaně utéct musel jsem nějak přesvědčit stráže, a ja už věděl jak. Doběhl jsem k bráně a zacal bít na poplach. Otogakurští to slyšet nemohli. "Naléhavá zpráva a rozkaz rady. Před Konohou se nachází pár nebezpečných nukeninů chystajících útok na konohu, máte splnit povinnost a pomoct mi je zadržet !" Volil sem schválně slova která by nemohla prozradit mé plány. Nevěděl jsem ani kolik jich tam je ani jak jsou blízko. Airis jsem si nevšímal NEMOHLA vědět co mám v plánu. Stale jsem byl člen Sabisu a tudíž byla tato tvrzení nanejvíš důvěryhodná.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed Apr 22, 2015 7:38 pm

STRÁŽE

Chlapík sa k Airis už viac nevyjadroval, len si odpľul na zem a ďalej pozorne pozoroval okolie, keď tu odrazu k nemu dobehol sám veľký Kisuke Uchiha. Jeho ego bolo celosvetovo známe, rovnako i ako jeho prelietavá povaha a predovšetkým "zmysel pre humor". Chlapík sa naňho zaškeril. Myslím, že ak by tam boli ozaj nukenini, pre útok by si povolali niekoho iného, ale budiš. Preverím to a boh ťa chráň, ak tam nikto nebude. Zavrčal naňho a vydal príkaz jednému zo senzibilov odbialeč, aby pátral po známkach chakry cudzincov.
Pane, sú tu dvaja týmto smerom. Oznámil a ukázal prstom na miesto, kde údajne tí dvaja stáli. Máš šťastie. Tááákže, je na čase niekomu rozbiť držku. Konečne. Zvolal pomerne nadšeným tónom, ale i naďalej si zachovával svoju nezlomiteľnú chladnosť. Ty poď za mnou, ostatní hliadkujú ďalej. Rozdal rozkazy a vybral sa pomaly smerom k tým dvom neznámym. Však on im ukáže!
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Wed Apr 22, 2015 7:50 pm

"Pfff.. Nejde tu o to, že by som si rada zabojovala. Sme na území Konohy, ak nastane konflikt, pôjde za nami stovka shinobi a ak pôjdeme do Oto, tak sa prezradíme. Takže nie, bojovať fakt nemám za potreby." Objasnila som Tatsuyovi svoj postoj, keď v tom sa k nám bližili dvaja shinobi z Konohagakure no Sato. "Uhm.. niekto sa blíži, nechaj to na mňa a žiaden konflikt..." Zdôraznila som hlavne posledné dve slová. Bojovať pred Konohou by bola maximálna hlúposť.
Počkala som si, kým prídu k nám tí shinobi z Konohy, tvárila som sa celkom pokojne. Neočakávala som, že by na nás útočili, predsa sme zatiaľ nespravili nič. Žiaden čin proti Konohagakure no Sato. Nič som nehovorila, len som tam stála a čakala, nech začnú oni.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Wed Apr 22, 2015 9:22 pm

Odfrkl jsem si, jak já se těšil na to, že po dlouhé době budu moc někoho pořádně zmlátit. A ta situace se mi naskytovala v moment, kdy k nám běžel nějaký shinobi z Konohy. Avšak, dřív než jsem stačil jakkoliv zareagovat, se přede mě nasoukala Mizuki, že to chce vyřešit bez konfliktů. Ženskýýý, slovama se řeší všechno, jasný. Ale to že se to dá řešit i pěstí nikoho nenapadne, graaah. Pomyslel jsem si a ještě před tím, než sem ten konožský shinobi přiběhl, jsem promluvil na Mizuki šeptem.
"Jeden hnusnej pohled, hmat po tobě, nebo urážky na mou osobnost a skončí bez hlavy." Řekl jsem to tak, že to mohla slyšet jenom ona. Stál jsem těsně za ní a než přišel ten chlapík, usmíval jsem se. Byli jsme přeci jen turisti, nebo kolemjdoucí na předsvatební cestě, no ne?! Každopádně, třetího člena mužského pohlaví do postele rozhodně neberem, aby bylo jasno!
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Sun Apr 26, 2015 10:22 am

Azurashi Shiniko

Nastal čas, kdy i já jsem se musel dát do pohybu. Nejdříve jsem se ujistil, že mám všechno nutné. Následně jsem se vydal pryč od brány. Kam jsem měl namířeno? Kdo ví, ale nyní můj směr byl do neznáma Země Ohně. Bylo to pouze na mě kam zamířím. //přesun -> Hasayaki (Hi no Kuni)
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 69

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Sun Apr 26, 2015 7:55 pm

Díky Hiraishinu jsem se objevil přímo u brány. Všechny potřebné věci jsem měl u sebe, takže stačilo už jen vyrazit. Ještě jednou jsem se ohlédl na Konohu, protože jsem nevěděl, za jak dlouho se zase vrátím.
Pak jsem se otočil zpátky a dal se do běhu. Chtěl jsem začít s hledáním v Hi no Kuni. Itama čeká... Blesklo mi hlavou, ale to už jsem byl od brány hodně vzdálen. (přesun > Hi no Kuni.)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Apr 28, 2015 5:13 am

(omlouvám se že postuji tak pozdě, došlo k omylu, a včera jsem se nějak nedostal už k netu...) Když mi "rozkázal" jít s ním šel jsem. Než však mohli rozeznat mou tvář, už jsem si nasazoval masku. Byl jsem připraven na jakýkoli kontakt. V jednom rukávu schovanou kouřovou bombu a v druhém připravenou vysouvací čepel. Jakmile jsme se dostali až k nim promluvil jsem. "Byli ste nahlášeni jako nukenini chystající se na útok na konohu. Mám vás dovést k výslechu, klidně za pomocí síly." Neměli by mě poznat. Diky kápi a masce byl můj obličej dostatečně maskován.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Tue Apr 28, 2015 7:02 pm

STRÁŽE

Chlap s nepríjemným výrazom v tvári dorazil k tým dvom údajným nukeninom chystajúcich útok na Konohu. No, nevyzerali tak, že by vôbec niečo chystali, avšak pohybovali sa v okolí Konohy...alebo skôr, si len tak postávali na mieste. Obdivovali krásy prírody? O tom chlap pochyboval. Jednak preto, že táto časť bola rušná, keďže tadiaľ viedla hlavná cesta, ktorou bežne prechádzali obchodníci, Shinobi, ktokoľvek.
Čo tu teda robili? Vážne boli tak nebezpeční? Nebudem chodiť okolo horúcej kaše, rovno vám poviem, že sa ku mne dostala informácia, že vraj chystáte útok na Konohu. Bohužiaľ, nech sa už budete obhajovať akokoľvek, je mojou povinnosťou vás odviesť na výsluch, kde sa už zistí, či ste vinní alebo nie. Prehováral k nim chladným tónom. Riešiť všetko najprv mierovou cestou, ak tá zlyhá, až vtedy použiť násilné prostriedky. Nikdy sa mu to pravidlo nepozdávalo.
Dvaja Shinobi len tak za ním postávali a pozorovali tých dvoch podozrivých.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Tue Apr 28, 2015 7:14 pm

Stála som v tieni a s neutrálnym výrazom sledovala dianie pri bráne. Čo mal Kisuke za lubom? Ťahal stráže za nos? Kto vie. Jeho priority mi boli záhadou. Rovno sa priznám, že ak by som mohla, rovno by som mu jednu pretiahla cez gebuľu. Ani si neviete predstaviť, ako dobre by som sa po tom cítila.
V mojich očiach pôsobil ako neschopný jedinec. Premýšľala som nad tým, čo na ňom sestra videla. Priťahoval ju snáď fyzicky? Psychicky? Nevidela som na ňom nič dobré. Tak čím bol pre ňu tak úžasný? Tou pýchou a egom? Pche. Neoprela by som oňho ani rozhajganý, zhrdzavetý, starý bicykel s defektom.
Ešte sa uvidíme, Kisuke. Šepla som do vzduchu. Nepočul to, bol odo mňa príliš ďaleko. Avšak na bojovom poli a tam ťa šetriť nebudem. S týmito slovami som sa otočila späť ku bráne a prešla ňou späť do Konohy. Nebudem sa ním zaoberať. Aspoň nie teraz. (presun)
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Tue Apr 28, 2015 7:39 pm

Nuž nečakala som, že sa to bude takto vyvíjať. Bolo celkom komické, že práve človek, ktorého sme mali podľa misie sprevádzať do Oto nás sám udal ako útočníkov na Konohu a keďže mal masku, nemohla som ho spoznať, tak isto aj Tatsuya. Nechápala som vôbec ich logike, dvaja ľudia a napadnúť celú Konohu? Nepodobala som sa predsa na Reinu, ktorá čo ja viem je schopná všetkého...
Bojovať som nechcela z viac príčin. Nevýhodné postavenie, neďaleko boli posily a behom sekundy by sa tu zbehlo niekoľko ANBU, a tak som sa na začiatok len pousmiala. "Dobrý deň." Pozdravila som a uklonila som sa. "Nie sme hrozba, sme len pár..." Uškrnula, otočila som sa na Tatsuyu a dala mu krátky bozk, chvíľku predtým som naňho žmurkla na znak toho, nech to nechá na mne. Bola som tým shinobim z Konohy otočená chrbtom, tak si to nemohli všimnúť. Znova som sa otočila na toho shinobiho od brány a Kisukeho. "Ak sa vám zdáme ako hrozba, nevadí. Radi sa podrobíme výsluchu... " Znova som sa roztomilo usmiala a trošku som sa natiahla do vzduchu. Nakoniec by sme si s Tatsuyom mohli spraviť výlet do Konohy, predsa len som chcela skúsiť tie kúpele a ramen. "Hlavne nech to máme čo najskôr za sebou dnes chceme toho veľa stihnúť." Poznamenala som, aby som to zahrala na trochu netrpezlivú, potom som len čakala, kedy tých shinobi máme nasledovať
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Wed Apr 29, 2015 6:20 pm

Ten chlápek co k nám přišel se mi fakt nezdál a už vůbec jsem nepochápal, proč ten muž v masce to na nás bonzl. V podvědomí jsem tak nějak hádal, jestli je to ten Uchiha, pro kterého jdem, nebyl jsem si ale jistý, proto jsem nedával najevo nějaký zájem, nebo cokoliv podobného. Jen jsem se mu stále díval na masku a zorničkama lehce mžiknul. Měl snad Sharingan, měl by si všimnout i menšího signálu, jako byl například tento. Potřeboval jsem zjistit, jestli to je, nebo není on. Z toho mě ale vyrušila Mizuki, která mi dala pusu a mrkla na mě. Pochopil jsem, že to taky mám hrát, proto jsem jí dal ruku přes ramena a usmál se na stráže.
"Jasný, svatební cesta. Dlouho jsme přemýšleli o nějakém výletu a Konoha je proslulá svými koupelemi a především i rámenem." Zazubil jsem se do široka. Byl jsem dobrý herec a vlastně na tom něco bylo. Pokud by se nám podařilo Kisukeho v klidu odejít z vesnice, mohli by jsme tu ukecat různé ochranky a stráže a on by se mezi tím mohl vytratit do Oto. Avšak, za předpokladu že to není on, bych musel už zakročit svou metodou. Zatím jsem se ale držel Mizuki a snažil se to vzít po dobrým, i když jsem to nesnášel, musel jsem se podrobit. Kdyby tu totiž došlo k útoku, tak tři, nebo dva proti celé vesnici...no, asi bych si mohl vybrat peníze na pohřeb.
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 36 z 39 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39  Next

- Similar topics