Ulice Konohy
+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters
Strana 7 z 29
Strana 7 z 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Ulice Konohy
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Re: Ulice Konohy
Ták som sa zľakla, keď sa mi v hlave ozval hlas, že zmrzlina, ktorú som držala v ruke, sa rozčapila na mojom tričku. Do prdele i s tým! Zanadávala som a nejak to zo seba dostala.
Až teraz som si uvedomila slová tej kunoichi...Útok bol zahájený...Boj...Konečne! Mala som pocit, že ma osvietilo. Ďakujem ti, Bože, ďakujem! So širokým úsmevom na perách som sa rozbehla k bráne. (presun)
Až teraz som si uvedomila slová tej kunoichi...Útok bol zahájený...Boj...Konečne! Mala som pocit, že ma osvietilo. Ďakujem ti, Bože, ďakujem! So širokým úsmevom na perách som sa rozbehla k bráne. (presun)
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Brána, ulice, kancelář, všude..prostě všude..najednou se na obloze objevila má projekce.
Začal jsem mluvit více než zřetelně. Můj bláznivý a veselý tón hlasu zmizel, zněl spíše hrůzostrašně, výhružně a temně.
"Vláda Ohnivé země padla. Celá země teď patří mě. Konoha no Shinobi, podvolte se mé síle a možná Konohu ušetřím. Jinak..budete rozprášeni. Země Ohně dále nechce Konohu na svém území!"
Začal jsem mluvit více než zřetelně. Můj bláznivý a veselý tón hlasu zmizel, zněl spíše hrůzostrašně, výhružně a temně.
"Vláda Ohnivé země padla. Celá země teď patří mě. Konoha no Shinobi, podvolte se mé síle a možná Konohu ušetřím. Jinak..budete rozprášeni. Země Ohně dále nechce Konohu na svém území!"
Tor Vizsla- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 78
Dosel jsem do ulice A zacal nahanet deti a lidi z ulice k nouzovym tunelum. Vetsina Obyvatel mela respekt k Shinobim a odebiraly se tam dobrovolne bez vetsich problemu. No deti to bylo jine kafe. Nakonec jsem tam pendloval jako blazen a nahanel deti aby se drzely svych rodicu. Nakonec jsem si jen povzdechl a Prohledaval kramek po kramku nez jsem si sedl na chvili a snazil se uklidnit a v hlave si dal dohromady kde jsem byl a nebyl. Tak to behani nasledovalo jeste asi pul hodiny nez byly vsichni z nejvetsi casti evakuovani z ulic. Diky lidem se to dostalo ik dalsima zpravy se rozsirily do vsech koutu ulic.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Objevila jsem se u opuštěného Dango stánku a vzala si pár porcí které jsem do sebe začala rvát. Masku jsem teď měla nahoře a spokojeně se rozhlížela po prázdné ulici.
Měla jsem v plánu jim tu pak nechat peníze ale nejdřív bylo potřeba se zbavit jídla které by se mohlo zkazit.
Měla jsem v plánu jim tu pak nechat peníze ale nejdřív bylo potřeba se zbavit jídla které by se mohlo zkazit.
Sabaku no Aiko- Počet příspěvků : 241
Zastavil som sa pri Aiko a stánku, z ktorého si hneď vzala Dango a začala to do seba hádzať.
Len som sa oprel rukami o stánok a čakal som, kedy sa presunieme zas k ďalšiemu.
Pritom som ju nenápadne sledoval s menším údivom, fakt bolo neuveriteľné, že toho do seba toľko vedela nahádzať.
Len som sa oprel rukami o stánok a čakal som, kedy sa presunieme zas k ďalšiemu.
Pritom som ju nenápadne sledoval s menším údivom, fakt bolo neuveriteľné, že toho do seba toľko vedela nahádzať.
Kaiji- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 230
Spokojeně jsem se ládovala a pak najednou trhla hlavou k němu a polkla.
Jó měla jsem pomalejší vedení a docvaklo mi to až teď...což bylo po dooost dlouhé době.
Odhodila jsem prázdné špejle do koše a obešla ho.
Když jsem byla za ním na nic jsem nečekala a vyhrnula mu tričko. Pak jsem se zatvářila jako vědec a začala pokyvovat hlavou přičemž jsem si prohlížela tetování na zádech, které jsem zahlédla když byl ve vodě.
"Hmm...Hmm..." Mrmlala jsem si pro sebe a přejela mu prstem po zádech.
"Máš ještě nějaký kromě těch dvou?"
Zeptala jsem se ho a nechala jeho tričko sklouznout zase dolů.
Jó měla jsem pomalejší vedení a docvaklo mi to až teď...což bylo po dooost dlouhé době.
Odhodila jsem prázdné špejle do koše a obešla ho.
Když jsem byla za ním na nic jsem nečekala a vyhrnula mu tričko. Pak jsem se zatvářila jako vědec a začala pokyvovat hlavou přičemž jsem si prohlížela tetování na zádech, které jsem zahlédla když byl ve vodě.
"Hmm...Hmm..." Mrmlala jsem si pro sebe a přejela mu prstem po zádech.
"Máš ještě nějaký kromě těch dvou?"
Zeptala jsem se ho a nechala jeho tričko sklouznout zase dolů.
Prekvapene som zaklipkal očami, keď mi len tak vyhrnula triko a otočil som trochu hlavu na ňu.
Netušil som, že ju vôbec zaujímajú moje tetovania, ale zjavne to tak bolo.
Hoc bolo aj divné, že mi len tak vyhrnula veci, navyše ma donútila aj zachvieť sa, keď mi prstom prebehla po chrbte.
Radšej som sa prudko vystrel a veci mi tak automaticky padli a zakryli chrbát, načo som sa k nej otočil čelom.
"Eh, nie, zatiaľ len tieto."
Odvetil som jej a z toho trochu prekvapenia som sa zas poškrabal vo vlasoch.
Divné, všimla si to až teraz?
Mal som pocit, že ak by sa o to chcela zaujímať, spravila by tak pri vode a nie teraz, na ulici ešte k tomu!
Ešteže boli ulice prázdne...
Netušil som, že ju vôbec zaujímajú moje tetovania, ale zjavne to tak bolo.
Hoc bolo aj divné, že mi len tak vyhrnula veci, navyše ma donútila aj zachvieť sa, keď mi prstom prebehla po chrbte.
Radšej som sa prudko vystrel a veci mi tak automaticky padli a zakryli chrbát, načo som sa k nej otočil čelom.
"Eh, nie, zatiaľ len tieto."
Odvetil som jej a z toho trochu prekvapenia som sa zas poškrabal vo vlasoch.
Divné, všimla si to až teraz?
Mal som pocit, že ak by sa o to chcela zaujímať, spravila by tak pri vode a nie teraz, na ulici ešte k tomu!
Ešteže boli ulice prázdne...
Kaiji- Tokubetsu Jounin
"Hmm.. fajn."
Zamrmlala jsem se když se otočil a pousmála se.
To by se divil kolik jich mám já.
V duchu jsem se zakřenila a vzala si další Dango.
Aww dobrota.
Spokojeně jsem přežvykovala a pak jsem se koukla zase na něj.
"A tohle.."
Zatáhla jsem mu pořádně za kšandy nebo co mu to vyselo od pasu dolů aby ho to bolelo a zakřenila se.
"To je dobrý."
Poznamenala jsem a udělala to znova.
Zamrmlala jsem se když se otočil a pousmála se.
To by se divil kolik jich mám já.
V duchu jsem se zakřenila a vzala si další Dango.
Aww dobrota.
Spokojeně jsem přežvykovala a pak jsem se koukla zase na něj.
"A tohle.."
Zatáhla jsem mu pořádně za kšandy nebo co mu to vyselo od pasu dolů aby ho to bolelo a zakřenila se.
"To je dobrý."
Poznamenala jsem a udělala to znova.
Pokrútil som hlavou, aby som si rozstrapatil vlasy, načo som si iba tým, že som si cez nich prešiel rukou, vytvoril taký dosť divný strih.. proste, ofina dole, zvyšok vlasov zas zvláštne hore.
Ale mne sa na hlave vždy nachádzal nejaký taký blbý príčesok, takže na mne to vyzeralo ako normálne!
Len som zostal mlčky opretý, už radšej chrbtom k stánku, pričom som nemo sledoval zem pod nohami.
Zas kým ale nechytila tie traky čo mi viseli z bokov, a neuvedomil som si, ako to poriadne natiahla.
"Ne, stop! Počk-áááu!"
Plesklo mi to o stehno a so smiechom i skuvíňaním zároveň som si chytil zasiahnuté miesto.
"Dobré, že to vyzerá dobre alebo len že to môžeš takto naťahovať?"
Stihol som zo seba rýchlo vysoliť otázku, načo som také plesknutie pocítil znova, už ale trochu slabšie, keďže si to odniesla skôr ruka.. no ale fakt to štípalo!
Nakoniec som spravil krok od nej, aby na to už nedočiahla a zažmúril som na ňu.
Ale mne sa na hlave vždy nachádzal nejaký taký blbý príčesok, takže na mne to vyzeralo ako normálne!
Len som zostal mlčky opretý, už radšej chrbtom k stánku, pričom som nemo sledoval zem pod nohami.
Zas kým ale nechytila tie traky čo mi viseli z bokov, a neuvedomil som si, ako to poriadne natiahla.
"Ne, stop! Počk-áááu!"
Plesklo mi to o stehno a so smiechom i skuvíňaním zároveň som si chytil zasiahnuté miesto.
"Dobré, že to vyzerá dobre alebo len že to môžeš takto naťahovať?"
Stihol som zo seba rýchlo vysoliť otázku, načo som také plesknutie pocítil znova, už ale trochu slabšie, keďže si to odniesla skôr ruka.. no ale fakt to štípalo!
Nakoniec som spravil krok od nej, aby na to už nedočiahla a zažmúril som na ňu.
Kaiji- Tokubetsu Jounin
Potichu jsem se zasmála když ho to plesklo a hodila další špejli do koše.
"Obojí."
Odpověděla jsem mu a se zákeřným úsměvem udělala krok k němu když on ustoupil.
"Snad by jsi se mě nebááál~"
Pronesla jsem sladce a natáhla k němu ruce.
"Obojí."
Odpověděla jsem mu a se zákeřným úsměvem udělala krok k němu když on ustoupil.
"Snad by jsi se mě nebááál~"
Pronesla jsem sladce a natáhla k němu ruce.
"Hmpf.."
Ticho som najprv odfrkol a prižmúril oči, načo som sa trochu pousmial.
"Dík."
Bral som to ako lichôtku, takže som ticho poďakoval a nato som už zas nahodil vážny výraz.
Natiahla ku mne ruky a sladko sa ozvala, to neveštilo nič dobré.
"Možno, keď už si objavila tie traky."
Zašomral som a radšej som ju za tie ruky chytil, aby nimi nemohla nikde skĺznuť a zas mi plesknúť trakmi.
Už by som mal potom stehná červené jak fras!
Ticho som najprv odfrkol a prižmúril oči, načo som sa trochu pousmial.
"Dík."
Bral som to ako lichôtku, takže som ticho poďakoval a nato som už zas nahodil vážny výraz.
Natiahla ku mne ruky a sladko sa ozvala, to neveštilo nič dobré.
"Možno, keď už si objavila tie traky."
Zašomral som a radšej som ju za tie ruky chytil, aby nimi nemohla nikde skĺznuť a zas mi plesknúť trakmi.
Už by som mal potom stehná červené jak fras!
Kaiji- Tokubetsu Jounin
"Alééé~"
Protáhla jsem a nafoukla tváře když mi chytil ruce a znemožnil mi znova natáhnout kšandy.
"Pfff Rai~íčku pusť mi ruceee"
Upřela jsem na něj psí oči a udělala ještě krok dopředu.
Jestli je pustí bude ho to hodně bolet.
Protáhla jsem a nafoukla tváře když mi chytil ruce a znemožnil mi znova natáhnout kšandy.
"Pfff Rai~íčku pusť mi ruceee"
Upřela jsem na něj psí oči a udělala ještě krok dopředu.
Jestli je pustí bude ho to hodně bolet.
"Nené, neverím ti."
Pokrútil som nesúhlasne hlavou a ďalej som ju držal, zároveň ale nie až tak silno, aby ju to samú začalo po chvíli bolieť.
Ale akurát tak, aby nemohla nič spraviť!
Môže mi ublížiť keď ju pustím, alebo sa nejako vyvlečie a ublíži mi ešte viac, lebo som ju nepustil.
Napadlo mi, až som nakoniec trochu poľavil v držaní, ale iba jednej jej ruky.
Pravú ruku som jej stále pevne držal, pričom som sa už ale nemal ani kam posunúť, keď bola tak blízko.
Dosť blbá situácia... tséh...
Pokrútil som nesúhlasne hlavou a ďalej som ju držal, zároveň ale nie až tak silno, aby ju to samú začalo po chvíli bolieť.
Ale akurát tak, aby nemohla nič spraviť!
Môže mi ublížiť keď ju pustím, alebo sa nejako vyvlečie a ublíži mi ešte viac, lebo som ju nepustil.
Napadlo mi, až som nakoniec trochu poľavil v držaní, ale iba jednej jej ruky.
Pravú ruku som jej stále pevne držal, pričom som sa už ale nemal ani kam posunúť, keď bola tak blízko.
Dosť blbá situácia... tséh...
Kaiji- Tokubetsu Jounin
"To mě ranilo."
Zamumlala jsem uraženě ale když jsem ucítila že jednu ruku trochu povolil, zakřenila jsem se a tou rukou jsem se mu vyvlíkla. Druhou jsem nechala tak jak byla, mě stačila jedna.
Chvíli jsem svojí volnou ruku jen tak pozorovala a pak se koukla zase na něj.
"No vidíš.."
Poznamenala jsem a svěsila ruku dolů. Dál jsem stála u něj s jednou rukou kterou mi držel a naklonila hlavu na stranu.
"Jak poznáš že jsi zamilovaný?"
Zeptala jsem se ho naprosto vážně, a když jsem si byla jistá že ho to trochu vyvedlo z míry a nedává pozor v duchu jsem se zakřenila.
Teď..
Volnou rukou jsem čapla ty jeho kšandy a pořádně natáhla...a pak pustilá~.
Zamumlala jsem uraženě ale když jsem ucítila že jednu ruku trochu povolil, zakřenila jsem se a tou rukou jsem se mu vyvlíkla. Druhou jsem nechala tak jak byla, mě stačila jedna.
Chvíli jsem svojí volnou ruku jen tak pozorovala a pak se koukla zase na něj.
"No vidíš.."
Poznamenala jsem a svěsila ruku dolů. Dál jsem stála u něj s jednou rukou kterou mi držel a naklonila hlavu na stranu.
"Jak poznáš že jsi zamilovaný?"
Zeptala jsem se ho naprosto vážně, a když jsem si byla jistá že ho to trochu vyvedlo z míry a nedává pozor v duchu jsem se zakřenila.
Teď..
Volnou rukou jsem čapla ty jeho kšandy a pořádně natáhla...a pak pustilá~.
"Tak vidíš, sme si vyrovnaní."
Uškrnul som sa, mňa to však ranilo viac! A fyzicky!
Hoc, údajne je psychická bolesť vraj väčšia, ale tu to tak nebolo!
A napokon som aj tak nebol až tak neveriaci, keďže som jej tú ruku pustil... a to bola chyba...
Ruku síce len spustila a dívala sa na mňa, ale čo prišlo potom, ta otázka, to som fakt div nezhltol vlastný jazyk.
"He?!"
Vyvalil som iba oči, načo som asi pochopil, o čo jej tu šlo...
Zas tie traky natiahla a to poriadne, načo som už len silno zaklapol zuby a trochu posunul nohy, akoby som pred tým chcel ujsť.
Ale nakoniec mi nimi zas pleskla, pustil som jej ruku a trochu som sa skrčil, pričom som nespokojne zaskuvíňal, šúchajúc si dlaňami stehná.
Keby aspoň tie nohavice nemám mokré!
"Prečo.. mi to robííš?"
Pískol som o chvíľu, teraz som ju rozhodne nemal v pláne niesť zas na chrbte do Suny!
Po tomto určite nie!
Uškrnul som sa, mňa to však ranilo viac! A fyzicky!
Hoc, údajne je psychická bolesť vraj väčšia, ale tu to tak nebolo!
A napokon som aj tak nebol až tak neveriaci, keďže som jej tú ruku pustil... a to bola chyba...
Ruku síce len spustila a dívala sa na mňa, ale čo prišlo potom, ta otázka, to som fakt div nezhltol vlastný jazyk.
"He?!"
Vyvalil som iba oči, načo som asi pochopil, o čo jej tu šlo...
Zas tie traky natiahla a to poriadne, načo som už len silno zaklapol zuby a trochu posunul nohy, akoby som pred tým chcel ujsť.
Ale nakoniec mi nimi zas pleskla, pustil som jej ruku a trochu som sa skrčil, pričom som nespokojne zaskuvíňal, šúchajúc si dlaňami stehná.
Keby aspoň tie nohavice nemám mokré!
"Prečo.. mi to robííš?"
Pískol som o chvíľu, teraz som ju rozhodne nemal v pláne niesť zas na chrbte do Suny!
Po tomto určite nie!
Kaiji- Tokubetsu Jounin
Hlasitě jsem se začala smát a pak si zakryla ústa rukou abych se dusila potichu a nepřilákala nechtěnou pozornost kohokoliv.
"Baví mě to"
Odpověděla jsem po chvíli popravdě a na tváři mi hrál spokojený úsměv.
"Raiii~kuun."
Zakřenila jsem se a pohotově ho chytla za obě kšandy znova než mohl cokoliv udělat.
A držela jsem je, zatím jsem je nenatahovala...zatím.
"Nechceš abych to udělala co?"
Sledovala jsem ho s podivným úsměvem a stiskla ty kšandy víc aby mi je nějak nevytrhl.
"Tak co s tím uděláme...hmm."
Nadzvedla jsem obočí a pak se zase usmála, jenže ten úsměv ho měl spíš varovat.
"Polib mě a já nechám tvoje kšandy."
Znělo to trochu jako rozkaz a já se tvářila jako bych ho poprosila spíš o to jestli by mi něco nekoupil.
"Baví mě to"
Odpověděla jsem po chvíli popravdě a na tváři mi hrál spokojený úsměv.
"Raiii~kuun."
Zakřenila jsem se a pohotově ho chytla za obě kšandy znova než mohl cokoliv udělat.
A držela jsem je, zatím jsem je nenatahovala...zatím.
"Nechceš abych to udělala co?"
Sledovala jsem ho s podivným úsměvem a stiskla ty kšandy víc aby mi je nějak nevytrhl.
"Tak co s tím uděláme...hmm."
Nadzvedla jsem obočí a pak se zase usmála, jenže ten úsměv ho měl spíš varovat.
"Polib mě a já nechám tvoje kšandy."
Znělo to trochu jako rozkaz a já se tvářila jako bych ho poprosila spíš o to jestli by mi něco nekoupil.
"Baví... teba to baví... mňa ale nie!"
Zašomral som a konečne to už prestalo toľko štípať.
Vystrel som sa a po tom, čo vyslovila moje meno, mi zas tie traky chytila.
Zvesil som na moment hlavu, určite ma tým bude teraz týrať už furt!
A ani ju už nebudem môcť otravovať, lebo by to hneď použila!
To nebolo fakt fér!
"Ne, nechcu."
Ticho som zašomral a nespokojne na ňu pozrel.
Bol som v tom, že ich pustí hocikedy, ešte aj pri reči, ale to by nemohla povedať svoju poslednú poznámku, po ktorej som bol už fakt zmätený.
Vlastne, zmätený je ešte slabé slovo!
"Č-Čo?"
Zakoktal som a to beh nejakého pohybu.
Neveril som jej... toto už fakt nie!
Určite to bol zas len trik, aby ma ešte viac vyviedla z miery... a to sa jej aj podarilo!
Géz, ujdi a radšej jej tu tie traky nechaj!
Ozval sa hlas v mojej hlave, načo som sa ale divne uškrnul.
Sama to povedala, takže som iba hodlal poslúchnuť a aspoň to teda skúsiť, aj keby to bol fakt len bluf.
Spravil som krôčik dopredu, naklonil som sa a splnil jej rozkaz.
Zomrieš... mal si utekať.
Zašomral som a konečne to už prestalo toľko štípať.
Vystrel som sa a po tom, čo vyslovila moje meno, mi zas tie traky chytila.
Zvesil som na moment hlavu, určite ma tým bude teraz týrať už furt!
A ani ju už nebudem môcť otravovať, lebo by to hneď použila!
To nebolo fakt fér!
"Ne, nechcu."
Ticho som zašomral a nespokojne na ňu pozrel.
Bol som v tom, že ich pustí hocikedy, ešte aj pri reči, ale to by nemohla povedať svoju poslednú poznámku, po ktorej som bol už fakt zmätený.
Vlastne, zmätený je ešte slabé slovo!
"Č-Čo?"
Zakoktal som a to beh nejakého pohybu.
Neveril som jej... toto už fakt nie!
Určite to bol zas len trik, aby ma ešte viac vyviedla z miery... a to sa jej aj podarilo!
Géz, ujdi a radšej jej tu tie traky nechaj!
Ozval sa hlas v mojej hlave, načo som sa ale divne uškrnul.
Sama to povedala, takže som iba hodlal poslúchnuť a aspoň to teda skúsiť, aj keby to bol fakt len bluf.
Spravil som krôčik dopredu, naklonil som sa a splnil jej rozkaz.
Zomrieš... mal si utekať.
Kaiji- Tokubetsu Jounin
Chvíli jsem se kochala jeho výrazem a schválně si olízla rty.
"Slyšíš dobře.."
Ujistila jsem ho, když udělal krůček blíž a naklonil se přivřela jsem oči a ucítila jeho rty.
Polibek jsem mu krátce oplatila a pustila ty jeho kšandy, čímž jsem ho zase švihla.
"Dobře nechávám tvoje kšandy."
Zvedl jsem ruce nahoru jako bych se vzdávala a udělala pár kroků dozadu s širokým úsměvem.
"Pojď k bráně chci vidět kdy přijde útok...jestli vůbec nějaký bude."
Spokojeně jsem se zasmála a vyskočila na střechu a pak to brala po střechách k bráně.
"Slyšíš dobře.."
Ujistila jsem ho, když udělal krůček blíž a naklonil se přivřela jsem oči a ucítila jeho rty.
Polibek jsem mu krátce oplatila a pustila ty jeho kšandy, čímž jsem ho zase švihla.
"Dobře nechávám tvoje kšandy."
Zvedl jsem ruce nahoru jako bych se vzdávala a udělala pár kroků dozadu s širokým úsměvem.
"Pojď k bráně chci vidět kdy přijde útok...jestli vůbec nějaký bude."
Spokojeně jsem se zasmála a vyskočila na střechu a pak to brala po střechách k bráně.
~přesun~
Aspoň na ten krátky moment som s pokojom privrel oči, načo bol ale bozk už prerušený a ja som to zas schytal tými trakmi, takže som sa zas trošku skrčil, cúvol a ruky položil na miesto, kde mi to plesklo.
Viac som ju už iba sledoval, zmätene, netušiac, čo si vôbec myslieť.
Onedlho sa vydala k bráne, ale ja som zostal stáť na mieste a škrabať sa vo vlasoch.
"Dobre... fajn... tresnite ma niečím po hlave, chcem sa prebrať."
Zašomral som a akoby s nádejou som sa rozhliadol, či tu fakt niekto taký nieje. Nebol...
S povzdychom som vyskočil na strechu budovy a rozbehol som sa po druhých strechách k bráne...
Viac som ju už iba sledoval, zmätene, netušiac, čo si vôbec myslieť.
Onedlho sa vydala k bráne, ale ja som zostal stáť na mieste a škrabať sa vo vlasoch.
"Dobre... fajn... tresnite ma niečím po hlave, chcem sa prebrať."
Zašomral som a akoby s nádejou som sa rozhliadol, či tu fakt niekto taký nieje. Nebol...
S povzdychom som vyskočil na strechu budovy a rozbehol som sa po druhých strechách k bráne...
-Presun-
Kaiji- Tokubetsu Jounin
Po dlhej dobe som sa objavil v uliciach Konohy, bez masky a plášťa. Sadol som si len na lavičku a sledoval som okoloidúcich. Nemal som náladu niečo robiť ani len trochu. Hlava ma ešte bolela a ten hluk, naokolo to robil horším, preto som sa presunul na jednu z budov s plochou strechou a sedel som tam. Stále som mal takú tu hroznú náladu a nechcelo sa mi nič robiť.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Došel jsem do ulic a vůbec nevěděl, co budu dělat. Jako první jsem si v nějakém stánku koupil pití a něco na jídlo. Zatím jsem si sedl na lavičku a začal jíst. Sem tam se díval, co se děje na ulici.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
"Tsss ... to je nuda!"
Povedal som si sám pre seba, keď som ešte bol na tej streche nejakej budovy. Z budovy som zišiel behom sekundy a šiel som si do stánku vypýtať ramen a ešte vodu. Následne som si s tým vybehol na tú budovy s plochou strechou a tam som pomaly jedol. Nudil som sa, ale na misiu som ísť nechcel ani vo sne. Vôbec som sa na to necítil. Preto som sa proste radšej nudil a pomaly som sa pustil do jedla a vychutnával si menší pohľad na ulice Konohy.
Povedal som si sám pre seba, keď som ešte bol na tej streche nejakej budovy. Z budovy som zišiel behom sekundy a šiel som si do stánku vypýtať ramen a ešte vodu. Následne som si s tým vybehol na tú budovy s plochou strechou a tam som pomaly jedol. Nudil som sa, ale na misiu som ísť nechcel ani vo sne. Vôbec som sa na to necítil. Preto som sa proste radšej nudil a pomaly som sa pustil do jedla a vychutnával si menší pohľad na ulice Konohy.
Rokuro- Jounin
Ja ktorý som asi pred hodinou vstal som sa radšej po sprche a "ranajkách" vybral z domu kvôli tomu že som dostal hukoty za to kedy som prišiel. Ale jedno bolo isté vedel som kam som sa chcel zamerať. Preto som ale tak trochu potreboval vyhľadať senseiia ktorý som naozaj nevedel kde je. Mne stačilo keď sa ho popýtam zopár vecí a keby to vie stačí ak by mi ukázal ako na to ale kto vie či budem mať také šťastie predsa len môže byť kdekoľvek. Pri najhoršom som mal v pláne zájsť priamo za hokagem do kancelárie. Dúfam že nebudem hľadať celý deň, lebo mi stačilo to že som celý deň strávil v knižnici keby som to niekomu povedal kto ma pozná asi by si myslel že som chorý. Prebehlo mi hlavou počas mojej pátracej prechádzky pri ktorej som sa pozeral naokolo či teda nezahliadnem tú správnu osobu.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Dojedol som svoj ramen v umelej miske Zas som šiel dole z budovy a vyhodil tú umelú misku. Všimol som si Kena, asi ma hľadal alebo len tak tu bol. No proste som sa ho chcel od tej nudy opýtať niečo.
Namieril som to priamo na Kena, šiel som oproti nemu a zdvihol som ruku na pozdrav, pokiaľ ma zahliadol.
"Zdravím Ken... "
Pozdravil som a čakal, ako na to zareaguje.
Namieril som to priamo na Kena, šiel som oproti nemu a zdvihol som ruku na pozdrav, pokiaľ ma zahliadol.
"Zdravím Ken... "
Pozdravil som a čakal, ako na to zareaguje.
Rokuro- Jounin
Ako som sa tak prechádzal neprešlo poriadne ani 15 minút a senseiia som našiel ! Teda on si asi našiel mňa ale to už bolo irelevantné. On mohol vidieť ako sa mi rozžiarili oči keď som ho videl. Naozaj som bol akýsi hyperaktívny ešte že som dnes nemal s kým súťažiť. "Dobrý deň senseii. Hľadal som vás, lebo by som sa vás rád opýtal na pár vecí ak by vám to nevadilo." Prehovoril som naňho a čakal som na jeho reakciu dúfal som že bude kladná a vlastne mala by byť je to môj senseii a k tomu kto by mi nevyhovel? Hold niekedy to aj s mojím sebavedomím nebolo vôbec dobré keď je také veľké.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Strana 7 z 29 • 1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29
Strana 7 z 29
Povolení tohoto fóra: