Ulice Konohy
+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters
Strana 8 z 29
Strana 8 z 29 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29
Ulice Konohy
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Re: Ulice Konohy
"Hai, preberieme to tu? Alebo poď do tejto vedľajšej uličky. Je tu moc hluku a po včerajšku mi hluk neprospieva."
Povedal som a ukázal na tú uličku, kde bolo málo ľudí. Nebola to hlavná ulica, takže tam bolo aj tichšie sadol som si na lavičku a poznamenal som na Kena...
"Počúvam"
Povedal som a ukázal na tú uličku, kde bolo málo ľudí. Nebola to hlavná ulica, takže tam bolo aj tichšie sadol som si na lavičku a poznamenal som na Kena...
"Počúvam"
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Ja som radšej ostal stáť pred lavičov a potom som ale spustil.
"Včera som celý deň dumal nad tým ako najľahšie zosíliť a začal som a dočítal som sa o technike privolania kde môžem privolať obrovské zviera. A v týchto časoch ako boli nedávno tieto boje by sa to určite hodilo a ja by som sa rád dozvedel ako by som dokázal privolávať napríklad hady." Pravdu povediac na hadou som sa dopracoval vďaka tomu že som si veľa prečítal o orochimarovi a naozaj ma to nadchlo. Bolo tam písané že bol naozaj veľmi silný a preto hoc neviem chcel by som sa učiť to čo on alebo Anko. Na konci tam bolo písané niečo o tom že strašne chcel sharingan a čo ak by som to ja dal nejako do kopy? Aj keď možno to bolo nemožné ja som to nevedel.
"Včera som celý deň dumal nad tým ako najľahšie zosíliť a začal som a dočítal som sa o technike privolania kde môžem privolať obrovské zviera. A v týchto časoch ako boli nedávno tieto boje by sa to určite hodilo a ja by som sa rád dozvedel ako by som dokázal privolávať napríklad hady." Pravdu povediac na hadou som sa dopracoval vďaka tomu že som si veľa prečítal o orochimarovi a naozaj ma to nadchlo. Bolo tam písané že bol naozaj veľmi silný a preto hoc neviem chcel by som sa učiť to čo on alebo Anko. Na konci tam bolo písané niečo o tom že strašne chcel sharingan a čo ak by som to ja dal nejako do kopy? Aj keď možno to bolo nemožné ja som to nevedel.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
"Hady... Musíš najprv podpísať zmluvu s hadmi a naučiť sa Kuchiyose no Jutsu"
Povedal som následne som mu ukázal aj Kuchiyose no Jutsu.
Urobil som všetko potrebné, na prste som mal svoju krv a urobil som pečate.
"Kuchiyose no Jutsu"
Povedal som a hneď sa tu objavil vedľa mňa tiger. Jeho meno bolo Sao, mal bielu srsť s čiernymi pruhmi a jeho dĺžka bola asi ako moja výška. Bol celkom veľký. Pokojne som ho poškrabal po srsti. On nič nehovoril. Ja som ho naďalej škrabkal a on bol stále taký pokojný.
"Inak vieš už chodiř po vode a po stene?"
Opýtal som sa Kena a rukou som Saovi prechádzal po srsti, ale už som ho neškrabal.
Povedal som následne som mu ukázal aj Kuchiyose no Jutsu.
Urobil som všetko potrebné, na prste som mal svoju krv a urobil som pečate.
"Kuchiyose no Jutsu"
Povedal som a hneď sa tu objavil vedľa mňa tiger. Jeho meno bolo Sao, mal bielu srsť s čiernymi pruhmi a jeho dĺžka bola asi ako moja výška. Bol celkom veľký. Pokojne som ho poškrabal po srsti. On nič nehovoril. Ja som ho naďalej škrabkal a on bol stále taký pokojný.
"Inak vieš už chodiř po vode a po stene?"
Opýtal som sa Kena a rukou som Saovi prechádzal po srsti, ale už som ho neškrabal.
Rokuro- Jounin
"Nó tak stene som sa chodiť naučil ale po vode ešte nie pamätám sa že som to skúšal ale akosi od toho odpadlo." Nevedel som ani prečo som to prestal cvičiť ale proste sa niečo stalo a už som akosi zabudol čo, asi to bolo niečo nepotrebné či nezaujímavé. "A ako vlastne zoženiem tu zmluvu na podpísanie ?" Opýtal som sa a v mojich očiach bol naozaj vidieť záujem. Ako som pozeral smerom k senseiiovi prezeral som si jeho sumonna. Oproti hadom som musel uznať bol naozaj pekný predsa len to bol Tiger.
Ken Uchiha- Chuunin
Šly jsme přes ulici do Hokageho kanceláře. Na lavičce jsem uviděl Rokura a jeho studenta. Zastavil jsem se u něj, měl jsem pro něj úkol. "Zdravím Rokuro, nechtěl bys misi?"
"Požiadaj o zmluvu Hokageho. A mal by si sa naučiť chodiť po vode."
Zareagoval som predtým, než sa tu dovalil.
"O čo ide Hokage-sama?"
Zareagoval som potom, ako sa tu Hokage-sama dovalil. Pri tom som sa aj postavil a mierne poklonil. Následne som sa vyrovnal.
Zareagoval som predtým, než sa tu dovalil.
"O čo ide Hokage-sama?"
Zareagoval som potom, ako sa tu Hokage-sama dovalil. Pri tom som sa aj postavil a mierne poklonil. Následne som sa vyrovnal.
Rokuro- Jounin
Zastavil jsem se za strejdou/mistrem a podíval jsem se na ty dva Uchihy. Oba dva jsem si prohlídl a pak jsem si sedl chvíli na zem.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
"Jde o to, že potřebuji odnést něco do Suny." řekl jsem a založil si ruce na hrudi. Stávalo se z toho zvyk. A taky mě zajímá situace v hlavním městě. Měl jsem docela obavy, co tam všechno najdu.
Na to čo mi povedal Rokuro o tom chodení po vode som len súhlasne prikývol."Dobrý deň Hokage sama." Pozdravil som aj ja predsa len to bol náš kage. A k tomu teraz prišiel aj práve v hod keďže som sa ho mohol opýtať na tú zmluvu lenže sa rozprávali takže som im nemohol skákať do reči. Dúfal som že ho stihnem potom osloviť predtým ako dohovoria a neodíde mi priamo spred očí.
Ken Uchiha- Chuunin
(Rokuro tu není, já docela spěchám)
"Hm, tak až budeš vědět, přijď do kanclu," protočil jsem očima, když dlouho přemýšlel. "Dobrý den Kene, potřebuješ něco?" zeptal jsem se a koukl na něj.
"Hm, tak až budeš vědět, přijď do kanclu," protočil jsem očima, když dlouho přemýšlel. "Dobrý den Kene, potřebuješ něco?" zeptal jsem se a koukl na něj.
"Tak bavil som sa tu tak s mojím senseiiom o privolaniach a dopočul som sa že asi vy máte zmluvu s hadmi nó alebo tak nejak a já by som sa chcel naučiť ako ich privolávať." Možno som teraz plietol prvé cez druhé ale dúfal som že pochopil čo chcem. Bolo ale trochu zvláštne že sa mi teraz plietol jazyk. Bolo to asi tým že som nevedel presne povedať čo chcem.
Ken Uchiha- Chuunin
Podíval jsem se na něj docela přísně, možná ještě víc než jsem chtěl. Což mi později bylo docela líto. "Takže chceš přivolávat hady, je pravda, že já mám hady. Hadi jsou docela problematičtí. Jako Kuchiyose jsou nestálí, nikomu nevěří a nemají rádi. Může se stát, že tě budou chtít sežrat. Uznávají sílu, myslíš, že na to máš? Navíc lidí, kteří přivolávají hady je trochu hodně.."
Ako on tom hovoril a ako som to počúval musel som skonštatovať že teraz som asi na to nemal. "Teraz na to asi nemám ale časom by som určite mal." Chvíľku som si dal pauzu a potom som zasa prehovoril ."Ono ide že som chcel čo najrýchlejšie zosíliť aby som v týchto zlých časoch nebol len príťaž a také privolanie by mohlo pomôcť viac ako ja. A k tomu som si včera veľa čítal o Orochimarovi, aj keď viem že bol nukenin bol silný a stále chcel sharingan a tak ma napadlo žeby som sa skúsil učiť "hadím" technikám." Bola pravda že to bolo asi šialené čo mi vyšlo s úst ale mojím snom bolo prekonať všetkých Uchihov čo sú a ako som počul od senseiia na Mangekyuu môžem zabudnúť predsa len o nikoho blízkeho nechcem príjsť preto som hľadal akúkoľvek cestu okrem teda tých kde treba veľa stratiť. A k tomu ja som bol aj tak vychovávaný tak aby som bojoval pre dedinu.
Ken Uchiha- Chuunin
Zamračil jsem se. Hadí techniky?
"K tomu být silný žádná zkratka nevede, jde o dlouhodobý proces, který vyžaduje těžkou dřinu, odhodlání nikdy se nevzdat a mít výdrž. To také znamená být ninjou." na chvíli jsem se odmlčel. Otočil jsem se a pohlédl na sochy Hokage, ke kanceláři to bylo dost blízko. "Rozmyslím se," odešel jsem do kanceláře s Raikim za sebou.
"K tomu být silný žádná zkratka nevede, jde o dlouhodobý proces, který vyžaduje těžkou dřinu, odhodlání nikdy se nevzdat a mít výdrž. To také znamená být ninjou." na chvíli jsem se odmlčel. Otočil jsem se a pohlédl na sochy Hokage, ke kanceláři to bylo dost blízko. "Rozmyslím se," odešel jsem do kanceláře s Raikim za sebou.
Všimol som si ako sa na mňa mračil a nie jeden krát až mi po chrbte prebehol mráz."Dovidenia ...." Ach ... to je tak keď neviem kade sa ubrať. Asi bude lepšie keď to nechám tak a nechám na senseiiovi čo sa budem učiť lebo sa ešte dostanem do problémov a rozoštvať si Hokageho nechcem. Prebehlo mi hlavou pri pohľade na Hokageho ako odchádzal. Trocha s otázníkom v očiach som sa otočil smerom na môjho senseiia.
Ken Uchiha- Chuunin
Vydal jsem se za strejdou a cestou jsem přemýšlel o tématu, se kterým se s tím klukem bavili. Kuchiyose no jutsu. Tu techniku jsem si přehrával v hlavě. Nebylo by špatně ji taky umět.
/Přesun
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
"Dovidenia Hokage-sama... Ken, je pravda, že tie techniky sú silné, ale na každú silnú techniku budeš musieť vynaložiť veľa síl. Takže, ak si myslíš, že máš na to a povolí ti to Hokage-sama. Tak ja budem len pre. "
Dodal som pokojne. Ich celý rozhovor no uberal sa dosť zlým smerom a Hokage-sama na Kena hádzal dosť podivný pohľad, ale ja som si myslel, že Ken na to má.
"No a keď že každý z nás musí trénovať, ja nie som výnimkou. Mal by som ísť na cvičisko si zopakovať pár nových jutsu. No ale to je vedľajšie. Potrebuješ ešte niečo? Mám ti pomôcť s tým chodením po vode? Si predsa môj žiak, tak by som ti mal pomôcť. Ak máš záujem tak budem na cvičisku číslo dva."
Pousmial som sa na Kena a moja zlá a zničujúca nálada odišla preč. Ja som mal toho ešte dosť na práci, hlavne na cvičisku. Zrazu som sa tam aj vybral.
Dodal som pokojne. Ich celý rozhovor no uberal sa dosť zlým smerom a Hokage-sama na Kena hádzal dosť podivný pohľad, ale ja som si myslel, že Ken na to má.
"No a keď že každý z nás musí trénovať, ja nie som výnimkou. Mal by som ísť na cvičisko si zopakovať pár nových jutsu. No ale to je vedľajšie. Potrebuješ ešte niečo? Mám ti pomôcť s tým chodením po vode? Si predsa môj žiak, tak by som ti mal pomôcť. Ak máš záujem tak budem na cvičisku číslo dva."
Pousmial som sa na Kena a moja zlá a zničujúca nálada odišla preč. Ja som mal toho ešte dosť na práci, hlavne na cvičisku. Zrazu som sa tam aj vybral.
Presun
Rokuro- Jounin
Už jsem se začínal nudit, tak jsem se zvedl z lavičky a pořádně se protáhl. Tak kam teď? Začal jsem uvažovat a pak se rozmyslel a zamířil si to na cvičiště.(přesun)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Po jeho rozhovore som šiel vlastne hneď za ním. Lebo som išiel na cvičisko kde sa doučím to chodenie po vode.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
Procházel jsem ulicemi. Cestou jsem se zastavil u stánku se zmrzlinou a jednu jsem si koupil. Chvíli jsem si sedl na lavičku,lízal u toho zmrzlinu a relaxoval. Všiml jsem si že ty dva Uchihové už odešli. Na lavičce se mi celkem líbilo a k Senju čtvrti to bylo celkem daleko, tak jsem se natáhl na lavičce a trochu si šel zdřímnout.
Raiki Senju- Chuunin
Měl jsem další divoký sen. Byla v něm chobotnice a začala mě lochtat. Začal jsem se smát a vrtět ze spaní, až jsem z lavičky spadl na zem. "Au!" zasténal jsem a otevřel oči. Teprve teď mi došlo kde vlastně jsem. Vstal jsem a u toho jsem se pořád držel za hlavu. To už je dneska po 3. kdy jsem se praštil do hlavy.pomyslel jsem si.Přemýšlel jsem kam jít. Bylo tu míň lidí než když sem usnul. Začalo mi kručet v břiše Asi se půjdu někam najíst. řekl jsem si.Neměl jsem vůbec tušení kolik je hodin, ani jak dlouho jsem spal. Moc mi to nevadilo. Je přece jedno jestli půjdu na oběd,večeři, snídani nebo svačinu. Vydal jsem se ulicemi hledat nějakou restauraci nebo tak něco.
/Přesun
/Přesun
Raiki Senju- Chuunin
Rozhodně už mi nebylo zle, ale vůbec se mi nelíbilo, že mě stále bolí oči. Nepřestalo to od "války" ani na chvíli.
Ačkoli možná ještě neskončila.
Opřela jsem se zády o jeden ze sloupů veřejného osvětlení a promnula jsem si spánky. Na pár vteřin jsem zavřela oči a když jsem se jimi znovu podívala na svět, měla jsem všechno rozmazané.
"Nande?!" šeptla jsem tiše spíš pro sebe, než-li pro ostatní.
Marně jsem v tu chvíli hledala mezi obrysy lidí před sebou známou tvář. Nepoznala bych ji. Musela jsem vypadat zmateně. Navíc jsem si tu povídala sama pro sebe.
"Tohle... Tohle se Hyuugům nestává! To není pravda!"
Nee-san!
Ačkoli možná ještě neskončila.
Opřela jsem se zády o jeden ze sloupů veřejného osvětlení a promnula jsem si spánky. Na pár vteřin jsem zavřela oči a když jsem se jimi znovu podívala na svět, měla jsem všechno rozmazané.
"Nande?!" šeptla jsem tiše spíš pro sebe, než-li pro ostatní.
Marně jsem v tu chvíli hledala mezi obrysy lidí před sebou známou tvář. Nepoznala bych ji. Musela jsem vypadat zmateně. Navíc jsem si tu povídala sama pro sebe.
"Tohle... Tohle se Hyuugům nestává! To není pravda!"
Nee-san!
Potom, čo som vyšiel z hospody som šiel po ulici. Nudne som sa túlal po uliciach ponorený vo svojich myšlienkach. Z myšlienok ma vytrhol pohľad na Shijin. Konečne som niekoho známeho zahliadol a možno by šiel na čaj alebo sake...
Prišiel som k Shijin, tá však vypadala pekne zmätene. To som chcel ísť aspoň na čaj. Zo mňa trošku tiahlo saké, ale nič mi nebolo výdrž som na alkohol mal celkom dosť.
"Všetko v poriadku Shijin-sama?"
Opýtal som sa, prečo práve prípona -sama? Asi ma to vtedy napadlo, lebo som bol pod jej velením cez vojnu.
Prišiel som k Shijin, tá však vypadala pekne zmätene. To som chcel ísť aspoň na čaj. Zo mňa trošku tiahlo saké, ale nič mi nebolo výdrž som na alkohol mal celkom dosť.
"Všetko v poriadku Shijin-sama?"
Opýtal som sa, prečo práve prípona -sama? Asi ma to vtedy napadlo, lebo som bol pod jej velením cez vojnu.
Rokuro- Jounin
Nakrčila jsem nos. Ucítila jsem, jak se z těla někoho blízko mě trochu šíří vůně saké. Nebyl to zápach, zřejmě jej nevypil hodně, ale vylekalo mě to. Černé vlasy. Čelenka. Tolik jsem dokázala rozeznat, ale uklidnil mě až hlas.
"To jste vy?"
Zvláštní otázka.
"Watashi... Watashi..."
Ani jsem nevnímala zdvořilou předponu.
"Já nevi... Já vás musím znovu požádat o pomoc."
Nemohla jsem říct přede všemi, že skoro nevidím. To nemohl nikdo z klanu Hyuuga. Natáhla jsem dlaň dopředu jako kdybych se chtěla přesvědčit, že přede mnou skutečně stojí nebo jako kdybych možná zjišťovala, jak je daleko.
"To jste vy?"
Zvláštní otázka.
"Watashi... Watashi..."
Ani jsem nevnímala zdvořilou předponu.
"Já nevi... Já vás musím znovu požádat o pomoc."
Nemohla jsem říct přede všemi, že skoro nevidím. To nemohl nikdo z klanu Hyuuga. Natáhla jsem dlaň dopředu jako kdybych se chtěla přesvědčit, že přede mnou skutečně stojí nebo jako kdybych možná zjišťovala, jak je daleko.
"Ale, to je v poriadku Shijin-sama. Tak čo to bude?"
Opýtal som sa, ale asi som vedel aj čím to bude. Vypadala, že nevidí práve najlepšie. Vlastne uistilo ma to, že natiahla ruku pred sebou. Takýto problém som raz zažil so sharinganom, od vtedy ho zapínam cez boj a nie cez zbytočné chodenie po cestičke a prehľadávania. Teraz ma zaujímal však stav Shijin, ktorá vypadala aj celkom znepokojene.
Opýtal som sa, ale asi som vedel aj čím to bude. Vypadala, že nevidí práve najlepšie. Vlastne uistilo ma to, že natiahla ruku pred sebou. Takýto problém som raz zažil so sharinganom, od vtedy ho zapínam cez boj a nie cez zbytočné chodenie po cestičke a prehľadávania. Teraz ma zaujímal však stav Shijin, ktorá vypadala aj celkom znepokojene.
Rokuro- Jounin
Strana 8 z 29 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29
Strana 8 z 29
Povolení tohoto fóra: