Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Konohy

+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters

Strana 21 z 29 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Next

Goto down

Ulice Konohy - Stránka 21 Empty Ulice Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:00 pm

First topic message reminder :

Ulice Konohy - Stránka 21 Nar-konoha-street1
Ulice Konohy - Stránka 21 Nar-konoha-street2
Ulice Konohy - Stránka 21 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Konohy - Stránka 21 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Ulice Konohy - Stránka 21 Empty Re: Ulice Konohy

Příspěvek pro Yuri Sarutobi Sat Jan 31, 2015 10:05 pm

Počúvala som ho, pre istotu s plnou pusou tento krát ja. Napchávala som si cez paličky nudle priamo do úst a vyzeralo to tak, že ma jeho rozprávanie naozaj baví! V jedení Rámenu som však bola naozja dobrá. Za chvíľku všetky nudle s mäsom zmizli a ja som sa ani raz nezadusila.. ani som k tomu nemala blízko.
"Sugoooi! Klan Senju je naozaj úžasný. Musíš byť skvelý a silný shinobi." Na znak kto vie čoho, som zamávala rukou nad sebou a v momente som do seba vyliala časť z polievky v rámene. Pri prežúvaní som sa na chvíľku zamyslela.
"Naruto Uzumaki?" Pozornejšie som si tohto modrookého chlapca prezrela. Od päty, až po končeky jeho špicatých vlasov. Len chvíľku po tom, čo som prehltla sústo polievky, som dalo by sa povedať vybuchla smiechom. Z očí mi vytrieskli slzy a ja som sa ich snažila utrieť. Dokonca sa mi aj začalo štikať.
"Keď.. keď.. ah.. tschah!" Nedokázala som zo seba dostať súvislú vetu. Musela som sa až pobúchať po hrudi. 
"... keď to tak spomínaš..." S úśkrnom som si ho znova prezrela.
"Yup, ako keby vedľa mňa sedel, vystrihnutý z nejakej knižky a uvedený do reality. Tá podoba je naozaj presná!" Ešte nejakú chvíľku som sa zmohla len na chichotanie a celé moje telo sa pri tom natriasalo. Očividne mi bolo lepšie, než pred chvíľkou. Prikývla som. Celkom trefne uhádol moju obľúbenú farbu. Čím to bude.
"Hai hai, Yuri Sarutobi z klanu Sarutobi. Mojim senseiom bol istý čas Sasuke Sarutobi, je to môj strýko!" Síce skôr bol, keďže bohužiaľ nežil no na tom teraz moc nezáležalo.
"Uuuhm čo by som o sebe povedala." Pokývla som hlavou na stranu. Nebola som zas o toľko staršia od Raikiho. Aspoň mi to tak teraz prišlo, keď som si ho bližšie prezerala.
"Hmmm povedzme že som už nejaký čas Jouninom. Dokonca som chvíľu účinkovala aj v Anbu!" Vypla som hrdo hruď a trocha vztýčila bradu do vzduchu. Musela som sa predsa pochváliť. 
"Každopádne .... moje dni shinobi už nie sú to, čo bývali heh. Bez teba by som si ani nedopriala tento úžasný rámen." Pozrela som sa do takmer prázdnej misky, v ktorej však ešte čo to zostalo a tak som začala to čo to vyjedať.
"Chuunin... musíš mať za sebou veľa zážitkov že?" Mala som na tvári až nostalgický úsmev. Spomenula som si na moje časy Chuunina. Takmer som sa pri tej predstave rozplakala od toho, ako rýchlo som stárla.
Yuri Sarutobi
Yuri Sarutobi

Počet příspěvků : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Feb 01, 2015 11:37 am

"Sarutobi klan taky není vůbec špatný." ujistil jsem ji. Trochu jsem ucukl, když vylila kousek té polévku a sjela mi velká anime kapka po vlasech.
Jakmile se začala smát, chvíli jsem ji sledoval neutrálním výrazem a překvapeně zamrkal.
(jak to asi vypadalo):
Pootevřel jsem pusu, jestli bych neměl něco říct, ale nakonec jsem se jenom usmál od ucha k uchu, protože bych se nejspíš taky začal smát, kdybych byl v její kůži. Přemýšlím, že bych změnil styl, už to začíná být divné.
Poslouchal jsem jí pozorně a u toho si občas usrkl trochu ramenu. Takže už je to jouninka.
"Ty si byla ANBU? Páne jo." hlesl jsem a zamyslel se. Nevypadá zase o tolik starší než já a už byla i ANBU. Ani nevím, jestli se ním někdy stanu i já.
"Když nad tím tak přemýšlím, celkem zážitků už mám. A to jich ještě nejspíš hodně bude." odpovím a hlavou mi proběhnou některé zážitky a vzpomínky od dob, co jsem se stal Shinobim. Celkem dost se toho odehrálo a změnilo za ten čas. A taky jsem už poznal hodně tváří, které vlastně už ani nevídám. "Ale zdaleka nemám ještě tolik zkušeností jako ty." mrkl jsem a spokojeně si dojedl svůj ramen. Po chvilce ticha jsem opět pravil:
"Poslyš, co se ti vůbec stalo? Teda jestli mi to chceš říct." zeptal jsem se zvědavě a naklonil hlavou na stranu.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 338

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuri Sarutobi Sun Feb 01, 2015 11:52 am

Hneď pri lavičke bol aj odpadkový kôš, preto som len paličky hodila do kelímku od rámenu a ten následne hodila do neho. Znova som sa začala venovať Raikimu a jeho slovám.
"Hai hai, určite si ich vždy uži úplne na plno a nikdy sa nedrž späť!" Po jeho slovách o tom, ako nemá toľko skúseností ako ja, som sa trocha podivne pousmiala. Bol to až bolestný a zároveň ironický úškrn, vôbec sa mi nehodil. Rýchlo som ho ale striasla.
"Dúfam, že presne také zážitky ani nikdy mať nebudeš." Znova som sa len veselo zasmiala, až som si povzdychla a začala si žmoliť ruky položené na stehnách.
"Hmm keď som bola Anbu, tak som zažila jeden ehm.. povedzme nešťastný boj s nepriateľskými shinobi. Odniesla som si z neho trvalé následky. Aj keď som teraz Jouninom, je pravdepodobné že by si ma v dlhšom súboji dokázal poraziť." Znova som sa len usmiala. Nebola to ... celá pravda. Vlastne len jedna veľmi veľmi malá časť. na tom však už teraz nezáležalo, bolo to minulosťou.
Na chvíľku som sa zamyslela, po čom som sa pozornejśie zapozerala na Raikiho. Po tváre sa mi roztiahol úsmev.

"Chceš vidieť čoho som schopná?" Môj úsmev pripomínal taký ten úsmev malého démona ktorý ma niečo v pláne. Samozrejme som s ním nechcela bojovať, len mu predviesť nejaké moje techniky na ktoré som bola tak hrdá, trebárs.. na nejaký terč či podobne.
Yuri Sarutobi
Yuri Sarutobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Feb 01, 2015 4:13 pm

Všiml jsem si toho odpadkového koše, kam Yuri vyhodila odpadky. Řekl jsem si, že bych měl taky dojíst a tak jsem naklonil kelímek a všechny zbytky ramenu jsem na ex nalil do sebe. Otřel jsem si ústa a jelikož jsem byl líný vstát, pokusil jsem se dohodit odpadky z mého místa do toho koše. Kupodivu se to povedlo já jenom tiše sykl "Yes", protože se mi to moc nestává.
Vyslechl jsem její příběh. Opravdu se jeví jako dobrý Shinobi, který toho už hodně zažil. Možná by mi později mohla s něčím pomoc.
"Tvoje schopnosti?" zopakoval jsem nejistě a ihned na to dodal: "Jasně že jo!" V očích se mi dal spatřit menší záblesk pln odhodlání. Mohl bych se třeba něco nového naučit.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuri Sarutobi Sun Feb 01, 2015 4:21 pm

Po jeho slovách som sa postavila na nohy a začala sa trocha naťahovať. Naozaj mi bolo lepšie. Tie prášky ktoré som brala mi pomáhali. Síce len dočasne, typovala som však že minimálne do večera žiadny ďalší záchvat mať nebudem. Ak to samozrejme nepreženiem.
"Heheee... tak poď!" Schmatla som Raikiho za ruku, po čom som ho začala ťahať za sebou. Nedržala som ho moc silno... vlastne by sa vedel úplne jednoducho vytrhnúť.
(presun)
Yuri Sarutobi
Yuri Sarutobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sun Feb 01, 2015 6:01 pm

"Yosh!" souhlasil jsem. S úšklebkem jsem rychle, hbitě a efektivně vyskočil na nohy a otočil se za ní. Tu mě popadla za ruku a začala mě táhnout neznámo kam. Napadlo mě se vytrhnout, ale stejně by mi to nijak nepomohlo. Akorát jsem doufal, že to není nějaký skrytý vrah co mě zavede někam do kouta a zabije mě...

/Přesun
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Mon Feb 02, 2015 11:17 pm

Procházela jsem ulicí. V tuhle denní nebo spíš noční dobu byla poloprázdná. Žádný problém. Pohledem jsem sledovala oblohu. Zatímco někdo odpočíval na monumentech a kochal se pohledem na vesnici shora, já ji milovala takhle zblízka. Ztichlou nocí, plnou příjemně chladivého nočního vzduchu, ospalou a svým způsobem snovou. Lampy vrhaly dostatek světla pro procházku, ale i pro stíny. Někdo se v noci bál. Nechápala jsem to. Ačkoli bát se toho, co nevidíme, je vlastně docela přirozené. Proto jsem zůstávala ve vesnici. Noční les zcela bez světel by mi už tak příjemný nebyl. 
Ještě pár minut tu zůstanu, párkrát obejdu vesnici a pak se asi vrátím domů. Zatím, koneckonců, nemám nic jiného na práci.
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 303

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Tue Feb 03, 2015 7:30 pm

KLON

Počkajte...Nechali ste si tu žiaka! Zvolala som ešte za Rinom, ale márne. Odišiel a Ryuuka tu nechal. No, asi budeš musieť ísť za ním, zrejme si ťa nevšimol. Pokrčila som ramenami a povzdychla si.
Otočila som sa a vydala som sa...Ani neviem kam. Len tak som si vykračovala ulicou, sem tam som sa na krátku chvíľu zastavila, keď som stretla niekoho známeho. Presne tak, za ten čas, čo som Hokage, som sa zoznámila s mnohými občanmi a teda som tu už nepôsobila ako vlk samotár, ako to teda bolo pôvodne.
Keď som pokračovala vo svojej prechádzke, všimla som si istú ženu, ktorej tvár mi bola tak povedomá. Yaeko-san! Zvolala som na ňu a vykročila priamo k nej, s úsmevom na perách.Dobrý večer prajem. Čo tu robíte sama v tak neskorý večer? Opýtala som sa, pričom som si strčila ruky do vreciek, začínala mi byť zima.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Tue Feb 03, 2015 7:38 pm

"Dobrý večer, Hokage-sama," spěšně jsem se uklonila.
"Měla jsem společnost, ale... nakonec jsme si nějak nesedly," pokrčila jsem rameny. "To se stává."
Nechala jsem ji, ať si pod tím představí cokoli bude chtít, ačkoli se ve mě ozval ten tichý hlas, který se vždy podvědomě svěřoval Assasinovi. Ona teď byla na jeho místě. To ale neznamenalo, že ji budu zahrnovat vlastními nepodstatnými problémy. Už mě to navíc ani nemrzelo.
"A také jsem vám byla vrátit plášť," dodala jsem. "Nechala jsem ho u úředníků ve vaší budově. Pravděpodobně už po návratu ho budete mít v kanceláři."
Měla jsem na jazyku otázku na to, jak to dopadlo s Nataem, ale nakonec jsem se rozhodla ji nepokládat. Proč také připomínat misi, která se mi zrovna nepovedla?
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Tue Feb 03, 2015 7:45 pm

KLON
Jej odpoveď ma tak trochu zaskočila. To je mi ľúto, ale hold, býva to už tak. Prekvapuje ma, že tak sympatická osoba, ako ste vy, si s niekým nesadne. Obdarila som ju povzbudivým úsmevom. Nechcela som pôsobiť tak vtieravo, preto som sa nepýtala, čo presne sa stalo. Jasné, ďakujem. Kývla som hlavou.
Cítila som, že treba zmeniť tému. Radšej. Nechceli by ste si zájsť na ramen? Navrhla som, dlho som nič nejedla, preto som bola pochopiteľne hladná a ten konožský rámen mi tak trochu zachutil...dobre, dobre, tak trochu viac...Eh...Jednoducho to je najlepší rámen aký som v živote jedla!
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Tue Feb 03, 2015 8:19 pm

Přikývla jsem. Nabídky od Kage se, koneckonců, neodmítají.
"Ráda," pousmála jsem se.
Velmi ráda. Ramen nám udal směr. Shodou okolností to od nás vůbec nebylo daleko, přesto však cesta dala příležitost k několika otázkám.
"Jak se vám v Konoze líbí?"
Zajímalo mě, jestli je její práce od předchozí nějak odlišná. Samozřejmě má víc papírování a  větší zodpovědnost, ale čím se asi liší správa Ame od té Konohagakurské? Čím se vůbec liší naše vesnice. Tak dobrý ramen jako u nás určitě v Ame není a je tam deštivo. To ale byly jediné dvě věci, kterými jsem si byla jistá.
Pak mě napadlo, že se tu musí cítit osaměle. Ještě tu nebyla dost dlouho na jakákoli opravdová přátelství a v Ame na ně už nebyla dost často.
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Tue Feb 03, 2015 8:35 pm

KLON

Môj návrh našťastie prijala, teda som na rámen nemusela ísť sama. Nerada trávim čas osamote, aj keď. Stáva sa mi to dosť často, pretože som od ostatných izolovaná stenami svojej kancelárie.
No, ak sa mám priznať Yaeko-san, oproti Ame je to príjemná zmena. Konoha je predsa len krásna dedina, sú tu milí a priateľskí ľudia, teda až na pár jedincov, ale tí sú všade. Nemyslela som nikoho iného než Azurashiho, ktorý mi pripadal dosť...divný. Raz sa správal tak, a inokedy zase inak, ako keby trpel schizofréniou alebo čo. Zvykla som si už na to vaše počasie, aj keď, dážď mám asi radšej, keďže sa stal takou mojou súčasťou za tie roky, ktoré som prežila v Ame. Aj keď...Povzdychla som si. Možno to už tušíte, ale cítim sa tu tak trochu sama. Nevyrastala som tu, nepoznám tu veľa ľudí. Ale i tí, s ktorými sa bavím, majú svoje povinnosti, a ja ich mám tiež, práve preto sa veľmi často v spoločnosti ľudí neobjavujem. Práca hlavy dediny, dokonca dvoch, je tak únavná. Posťažovala som sa. Každopádne. Som rada, že tu môžem byť, pôvodne som tu toľko času tráviť nemohla napriek tomu, že som nemala žiadne zlé úmysly. Usmiala som sa. Kentaro bol prípad sám o sebe, zaujímalo ma, čo sa s ním ale stalo, dlhú dobu som ho tu ani nevidela a to som si myslela, že sem za mnou príde a pokúsi sa ma zabiť. Nikdy mi nebol sympatický a som presvedčená, že ani ja jemu.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Tue Feb 03, 2015 8:51 pm

Soshi

Dostat se zpět do Konohy z mé první mise do Oto nebyl problém. Horší to ale už bylo s rozluštěním knihy. Zabíralo čas najít každou teček od špendlíku na stránce. Kniha t byla velká a Otogakure také. Ale přeci jen jsem to zvládl. Sepsal jsem celkem solidní hlášení o hlídkách v centru Otogakure a okolo ubytovny, přidal několik postřeh (počet lidí u brány, krystal okolo vesnice, intervaly stráží a ulice, ve kterých se nesvítilo.
Běžel jsem s tím rovnou za Hokage do kanceláře, ale cestou jsem ji potkal, jak jde s Yaeko na procházku. To, že je klon, mi vůbec nedošlo
Hluboce jsem se uklonil nejprve Lady Hokge a pak i Yaeko-sama.
"Dobrý den..." řekl jsem a podal jsem Hokage zprávu.
"Nebudu Vás zdržovat, tohle je zpráva z mé mise do Otogakure. Vesnice je moc krásná, hodně jsem si to tam prohlédl. Až mě zase budete potřebovat, řekněte."
Mile jsem se usmál a čekal na propuštění.
Soshi
Soshi
Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 225

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Tue Feb 03, 2015 9:14 pm

"Nemůžu říct, že to chápu," odpověděla jsem upřímně. "Odmala jsem se kromě krátkých misí nehnula z vesnice. Tím spíš ale mohu říct, že pokud se vám tu už teď líbí, pak je stoprocentně jisté, že si tu najdete nespočet přátel a možná i lásku."
Konoha pro to byla jako stvořená. Přívětivější než ostatní vesnice.

"Kdybyste potřebovala mou pomoc, v kanceláři nebo jakkoli jinak, stačí říct."
Jako řadový Jounin jsem toho kromě misí neměla moc na práci. Pro člověka, který byl zvyklý na pevnou pracovní dobu v kancelářích, archivech, knihovnách a tak dále to bylo skutečně nezvyklé. Najednou jsem mívala volné celé dny a považovala jsem to za peklo.
"Soshi-kun," pousmála jsem se a kývla na znamení pozdravu.

Přerušil nás, ale neřekla bych, že v nevhodnou chvíli. Zrovna jsme došli ke stánku a tak jsem využila jeho přítomnosti, abych si objednala ramen.

// WTF? Taky se vám zobrazuje místo normální bílé při psaní postu černé pozadí?
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu Feb 05, 2015 10:05 pm

//Tiež som to tak predtým mala O.o

KLON
Zrazu sa tu objavil Soshi. Vydýchla som si, pretože som sa vážne bála toho, že by to preňho mohlo byť veľa, ale on to...zvládol. Vrátil sa sem a dokonca úplne v poriadku. Až mi padol kameň zo srdca, keď som ho videla. Výborne, Soshi, odmenu ti dám neskôr, keď sa vrátim do kancelárie. Prevzala som si od neho tú knihu, kde pravdepodobne boli spísané všetky informácie, ktoré zistil. Pokiaľ chceš, môžeš s nami ísť na ramen, ktorý bude na mňa. Ak nie, máš teda voľno. Obdarovala som ho milým úsmevom a vošla do stánku za Yaeko, kde som si sadla pred pult a objednala si ramen.
Nad jej poznámkou som sa len usmiala. No, to uvidíme, ale dúfam, že máte pravdu, aj keď s tou láskou...neviem. Sklopila som pohľad a povzdychla si. Jasné, beriem na vedomie, ale zatiaľ to jakž takž zvládam a nechcem vás zbytočne zaťažovať tou nudnou prácou. Oprela som sa lakťami o pult a trpezlivo vyčkávala.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Sat Feb 07, 2015 2:19 pm

// Soshi dlouho neodpovídá, tak si dovolím přeskočit pořadí...

Její povzdech jsem brala jako znamení.
"Někdo na obzoru?" nadhodila jsem šibalský pohled.
Kterou ženu by to alespoň trochu nezajímalo?
I když byla pravda, že před Soshim to nebylo vhodné téma. Ne, protože by byl nedůvěryhodný, ale protože na to měl ještě dost času, než se začne víc zajímat o ženy. Možná mi to evokuje jeho vzhled, vypadá ještě mladší, než je. A nebo jsem o tom jednoduše přesvědčená, protože narozdíl od většiny shinobi v sobě nemá kapku "dospělého" elexíru vraždění, obětování lidí pro vyšší dobro a tak dále.
Proč si vlastně chladnokrevnost dostatečnou pro přežití shinobiho vysvětlujeme jako "dospělost?"
"A co ty, Soshi-kun?" obrátila jsem pozornost na chvíli k němu. "Už sis vybral, čím se chceš v budoucnosti zabývat?"

Mezitím nám donesli ramen a já si musela přiznat, že jsem hladová jako vlk. Při čekání na odpověď jsem se pustila do jídla.
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat Feb 07, 2015 5:37 pm

KLON
Pri jej otázke som si len odkašľala, odvrátila od nej svoju červenú tvár a divne sa zaškerila na svoje dlane, na ktoré som sa momentálne dívala. Hmmm...Možno, len...Nie som si istá, či z toho niečo bude. Neodtrhla som pohľad od svojich dlaní.
Ďalej sa čosi pýtala Soshiho, že by predsa len prišiel k nám na Rámen? Potešilo by ma to. Odrazu sa ale niečo stalo. Nevedela som určiť, čo presne, ale jednoducho...Cítila som, že sa niečo deje. S originálom. Nevedela som si to vysvetliť, len som podivne zbledla.
Na misku rámenu pred sebou som sa dívala zvláštne. Prešiel ma hlad, z ničoho nič, napriek tomu som sa doňho pustila a snažila sa tváriť, že sa nič nestalo. Sama som nemala ani páru, čím to môže byť spôsobené, ale to zistím, až sa teda originál vráti.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Sun Feb 08, 2015 8:01 pm

Soshi

"S odměnou si nelamte hlavu, dáte mi ji, až bude příležitost..." uklonil jsem se a na dotaz, zda půjdu na rámen, přišla poněkud nevhodně odpověď v podobě kručení v žaludku.
"No...teď by bylo hloupé říct "ne"." zasmál jsem se a ještě drobnou úklonou jsem poděkoval.
Když jsme vyrazili, Yaeko-sama se mě zeptala na mou budoucnost.
"Špeh... a myslím, že je to ze zcela zjevných důvodů. Přeci jen, Otogakurské stráže mě jen prohledali kvůli zbraním a svitkům a cestou nazpátek mě dokonce neprohledávali vůbec..."
Všem je totiž jasné, že jsme ještě děcko, se kterým si kdyžtak hravě poradí.
Soshi
Soshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Tue Feb 10, 2015 12:18 pm

Doufala jsem, že se mu nic nestane. S tímhle zaměstnáním jsem neměla mnoho zkušeností, ale nějaké by byly a věděla jsem jasně, že není pro mě. Nedokázala jsem skrýt, jak jsem v cizí vesnici nesvá. Sledovala jsem ho a přemítala, jak si s tímhle poradil on. 
"Budeš v tom dobrý," pousmála jsem se. "Jsem si tím jistá."
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Feb 10, 2015 3:21 pm

Bola to ako že náhoda, prešiel som cez Uchihovskú časť Konohy, kde povedzme bolo dosť pusto, objavil som sa v uliciach Konohy a mieril som tom ku kancelárií Hokage, podať hlásenie, ale zhodou náhod som natrafil na Hokage, teda presnejšie jej klona pri stánku. Na krku som mal nový červený náhrdelník, ktorý som získal na misií. Nakoniec som si prisadol k Hokage s otázkou. "Môžem?" Ani som nejak nečakal na odpoveď, bolo to viac menej formálne a ja som si aj tak prisadol vedľa Hany. "Zdravím.. a dobrú chuť" Nahodil som menší úsmev na ostatných prítomných. Kukol som sa na Hanu. Chvíľu počkal, nech doje svoj ramen. "Misiu som splnil, už by nemali byť problémy." Oboznámil som ju, možno to bolo nevhodné, lebo nebola v kancelárií, ale mne to bolo fuk. Čakal som na jej odpoveď a plánoval som už aj odísť. Všimol som si, že klon Hany nejako zbledol, ale tak robil som, že to nevidím.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Feb 13, 2015 11:07 am

KLON
Privrela som oči. Čo sa len mohlo stať? Bola som síce klon, ale nemala som žiadne magické putá ani nič s originálom, dokonca som ani nevidela cez jeho oči, že by som vedela, čo sa vlastne stalo.
Keď sa tu objavil Rokuro, venovala som mu pomerne milý úsmev. Teda, snažila som sa, aby tak vyzeral, i keď v skutočnosti som na to vôbec nemala náladu. Všimla som si ten jeho nový náhrdelník, ale ako k nemu prišiel, som sa nepýtala. Možno ho nejako získal počas misie, alebo mu ho len daroval niekto známy trebárs na narodeniny...možností bolo veľa. Ďakujem. Rýchlo som do seba narvala ten Rámen, pričom som rýchlo hodila peniaze na pult. Pre mňa, Soshiho i Yaeko. Pozývala som predsa nie?
Dobre, Rokuro, ideme do kancelárie. Soshi, neskôr sa tam zastav, hej? I jemu som venovala milý úsmev, bol to talentovaný chlapec. Iste jedného dňa bude špičkový špeh. A vám, Yaeko-san, ďakujem za príjemný rozhovor. Zostala by som tu dlhšie, ale ako vidíte, práca volá. Prajem teda pekný zvyšok večera. Jemne som sa uklonila a vybrala sa do kancelárie aj s knihou v ruke, snáď ma Rokuro nasledoval. (presun)
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Feb 13, 2015 3:12 pm

Chvíľu som tu tak sedel, ale dlho to nevydržalo, vypočul som Hanine slová. Netrvalo teda dlho a tiež som sa postavil, len  som mávol Yaeko a Soshimu a šiel za Hanou. Nemal som v pláne ísť do kancelárie, ale nič iné sa nedalo robiť, príkaz bol príkaz a ja som bol obyčajný shinobi. Čakal som skôr, že mi dá voľno a nebude treba ísť do kancelárie, bol som zvedavý či ma nejakú ďalšiu misiu alebo si bude chcieť vypočuť len podrobne správu z misie, čo bolo podľa mňa zbytočne. Moje kroky teda nasledovali Hanu.
Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Fri Feb 13, 2015 6:32 pm

Soshi

Seskočil jsem z židle a hluboce jsem se uklonil. Klon se mi zdál trochu pobledlý, ale těžko říct v tomhle šeru.
"Jak si přejete..." řekl jsem a opětoval jsem jí úsměv. Rokurovi jsem také zamával, ale když odešel, úsměv zmizel.
"Vždy jsem myslel, že jounini jsou starší. Nebo sešlí bojem..." řekl jsem polohlasně a sedl jsem si na židli.
Až pak mi došlo, že tu zůstala Yaeko. Otevřel jsem pusu, abych to nějak okecal, ale pak jsem ji opět zavřel. Schválně, co řekne. Nebylo přece špatné si to myslet, ne?
"Děkuji. Nezklamu Konohu." poděkoval jsem za její ujištění, že budu ve špionáži dobrý.
Soshi
Soshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Sun Feb 15, 2015 3:39 pm

Rozloučila jsem se s Hanou a Rokurem. Ji nejspíš volali povinnosti a on se tu také zdržel jen chvilku, ale já už ostatně také dojídala. Mezitím jsem zaslechla Soshiho slova a rozesmála jsem se. To byla roztomilá, naivní myšlenka.
"Nezáleží trochu na zaměření? Jouninem se může stát i člověk, který v životě neopustil vesnici a je pro ni přitom stejně důležitý jako ten, který se vrhá do každé bitvy," zkusila jsem na to zareagovat.
Těžko se mi hledala slova. Jako Jounin jsem si to brala trochu osobně.
"A povinnosti volají i na mě," dodala jsem a vstala. "Hezký zbytek dne, Soshi-kun."

// Přesun
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 17, 2015 8:37 pm

Z Oto jsem šel hned do konohy, byla tu spousta práce na dodělání výsledek však bude stát za to. Jakmile jsem prošel bránou namířil jsem si to na hlavní ulici promýšlejíc poslední detaily svého plánu.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 21 z 29 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Next

- Similar topics