Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Konohy

+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters

Strana 20 z 29 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Next

Goto down

Ulice Konohy - Stránka 20 Empty Ulice Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:00 pm

First topic message reminder :

Ulice Konohy - Stránka 20 Nar-konoha-street1
Ulice Konohy - Stránka 20 Nar-konoha-street2
Ulice Konohy - Stránka 20 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Konohy - Stránka 20 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Ulice Konohy - Stránka 20 Empty Re: Ulice Konohy

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Thu Jan 22, 2015 7:17 pm

Azurashi Shiniko

Někdo mě oslovil? Či se mi to jen zdálo? Naklonil jsem hlavu pod níž, protože jsem byl vysoký a Genina si špatně všímal. Poměrně hloupá otázka jestli jsem Jounin či ne, ale asi nebyl moc zkušený. Já hned poznal, že se jedná o Genina, takže tohle pro mě nebyl vážně problém.  Postával jsem u zdi, přičemž jsem letmě koukal po ulicích a na Genina. "Myslíš, že jsem snad něco méně hodnotného? Že jsem odpad, který se nebyl schopen dostat na Jounina? Možná je mi teprve 16 a jsem jeden z nejmladších Jouninů, avšak zabil jsem víc lidí, než si dokážeš představit." Doufám, že toto jako odpověď stačila. Pravá ruka mi sjela na pouzdro katany. Bylo to nějaké gesto, či jsem si jí tam jen položil? Bude Kenji útočit? Bude zasahovat? Chtěl jsem si ho jakožto mladého trochu zkusit. "Jsem z vesnice Kirigakure, přišel jsem zabít Hokage a když víš mé plány, zabiju i tebe." Dodám a nakonec se usměji.
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 69

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Thu Jan 22, 2015 7:30 pm

Hm*Poviem a zasmejem sa trochu psychopaticky a poviem*Tak zabite mňa a hokage nezabíjajte*Popri tom si pripravujem čakru na techniku, ale stále ju ešte nepoužijem a len ťa sledujem, ale som ostražitý a jednou rukou vojdem do vrecka a na kunai si dám výbušný lístok. Bolo ki jasné, že na neho nemám šancu, ale zastavím ho, teda zdržím aspoň na chvíľu a predsa len som ešte nemohol zomrieť, ešte som neobnovil klan*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Počet příspěvků : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Thu Jan 22, 2015 8:21 pm

Azurashi Shiniko

Bylo docela naivní, že si Kenji ani neověřil správnost mých odpovědí. Vrchol demence bylo, když jsem měl na rameni dost viditelně čelenku Konohy. Trest ho prostě nemohl minout a zrovna jsem ho chtěl poučit jednoduchou technikou, která mu jako Geninovi musela dát zabrat.  "Fuuton: Juha Sho" Jednalo se o techniku, kdy jsem před sebe mávl rukou a to udělalo větrnou vlnu. Kenjiho by to mělo sfouknout minimálně přes celou ulici, pokud tedy nezapojí mozek a něco rychle nevymyslí. Nevypadal mladě jako většina Geninu, od oka jsem ho mohl tipnout tak na 15 let. Což byl skoro stejně starý jako já a to jsem v jeho věku byl již na úrovni Jounina. Vzhledem k tomu, že držel kunai tak ten mu nejspíš náporem techniky odletěl. Nedal jsem do toho moc chakry, ani jsem to neposílil svým tetováním. Pouze jsem ho chtěl sfouknout z cesty. Tak tedy začala má zkouška, měla ještě pokračovat. Pokud by si tohle bral Kenji nějak zle, opět by se projevilo, že nepředpovídá. Oba své žáky jsem skoro přizabil i s tím, že se členkou mého týmu vedu milostný vztah. Nejednalo se o nějaký projev nenávisti, ale prostě Kenji musel zabojovat, takto vypadali mé zkoušky. Bohužel si za to mohl sám, jeho projev se mi nezdál už od začátku a lekce prostě prospěje. Ruce jsem složil v pečeť a vytvořil klona, přesněji Kage Bunshin. Ten se vydal směrem pryč. "Tento klon je speciální, dokáže zabít Hokage, co teď uděláš? Když po něm půjdeš, sejmu tě já. Když půjdeš po mě, umře Hokage. A když už jsi to ty.. Nejsem tu sám, je tu elitní tým ANBU, kteří Hokage odrovnají. Jsme mistři skrývání a tichých vražd." Dodám a poté se znovu opřu o zeď.
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Thu Jan 22, 2015 9:08 pm

*Jak letím ulicou, tak premýšľam, čo mám spraviť. Keďže to bol krátky čas, za ktorý by aom ja nič nestihol, tak som tvrdo narazil do steny a potom som len tak sedel a premýšľal, čo mám spraviť. Nič ma nenapadalo. Z mojími schopnosťami by sa dalo povedať, že by som ho ani neškrabol. Vedel som tento fakt veľmi dobre, ale vzdať sa som nemal v pláne a tak som na tej zemi premýšľal celý čas čo mám robiť. Stále som premýšľal nad možnosťou záchrany hokage, aj keď to bolo už asi nemožné. Boli sme stratený a keďže som mal z toho útoku a svetiel zahmlený zrak, tak som ani nevidel, či si pri mne, alebo si už išiel aj ty za klonom si pre Hokage. Zo všetkého najdôležitejšie však podla mňa bola záchrana Hokage. Ale však po chvíli, keď sa mi už zaostril zrak a ja som videl nevinných civilistov, ako sa na mňa udivene pozerajú, tak som niečo pochopil.* Není dôležité, či Hokage prežije, môže ho nahradiť niekto iný, ale povinnosťou nás shinobi z Konohy je ochraňovať nevinných civilistov*Zakričím na teba aj keď som toto z Hokage nemyalel doslova a pomaly sa pozviecham zo zeme. Začal som sa pripravovať na smrť, ale bol som pripravený získať civilistom čo najviac času na útek*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Jan 23, 2015 9:03 pm

KLON
Kenji mal možno šťastie, že som práve prechádzala ulicou, vracajúc sa späť do kancelárie. Nemohla som nepočuť ten čudesný krik o tom, že samotný Hokage nie je dôležitý, dôležitejší sú občania. Nebola to tak úplne pravda, aspoň podľa mňa. Hokage bol dôležitý, avšak o nič viac než civilisti.
Myslím, že by som ťa mala vyviesť z omylu, Kenji. Ozval sa milý hlások za ním, mohlo ho to vystrašiť, ale nemuselo. Kage je tiež len človek, obyvateľ tejto dediny, rovnako ako i ostatní civilisti. Nie je o nič viac ani menej. Usmiala som sa naňho a rozstrapatila mu rukou vlasy. Je to niekto, kto by mal zlepšovať život obyvateľom dediny a zároveň niekto, kto je schopný obetovať sa pre dobro dediny, ak to je vážne nevyhnutné. Obzrela som sa a upriamila zrak na Azurashiho. Vysvetlíš mi láskavo, prečo si tomu chudákovi ublížil? Mierne som zvýšila hlas, aby cez ten hluk ulice počul moju otázku.
Netušila som, akým právom vôbec vztiahol ruku na Genina, ktorý ešte ani poriadne nezačal s tréningom. Nie že by som ho podceňovala, ale proti Jouninovi jednoducho šancu nemal, nech sa už snažil akokoľvek.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Sat Jan 24, 2015 12:16 pm

Azurashi Shiniko

Díky Hokage nastal zmatek, ale než přišla udělal Kenji velice zajímavý projev. Bylo to o něčem, jakože Hokage můžeme ztratit, ale chce chránit lidi. Jakobych někdy řekl něco o tom, že jdu lidi napadnout. Důvod proč Kenjiho lidé pozorovali byl asi ten, že jsem byl v Konoze o dost známější než on sám.  Ihned jsem se koukl na Kenjiho jak na idiota, když tedy začal přednášet o jeho zachraňování. "Tak hele, kdo tu mluvil o tom, že zemře někdo jiný, než Hokage? Chováš se vážně jak idiot, pokud to tvůj mozek nestíhá pobrat, tak ti to zopakuji. Jediný kdo zemře je Hokage.." V tom už se tu ale jako na zavolanou objevila. Začala se ihned zastávat toho neschopného idiota, což mohlo znamenat jen jedno. Mé tvrzení o ní se potvrdilo. "Je neschopná, Azurashi-kun, s ní půjde tato vesnice rychle do kytek." Řekl hlas v mé hlavě, nacož jsem opět přikývl. Můj pohled se změnil.  "Chudák? Spíš idiot, tahle vesnice potřebuje silné shinobi a někoho kdo je povede do války, ne kdo jim bude utírat pr*el. Poslyš Hokage, všichni jsou moc slabý, už mě to nebaví, pošli mě na misi, vezmu sebou tohohle idiota a Saniu. Mimochodem, hlásím, že Sania úspěšně pokračuje ve svém tréninku.."
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Sat Jan 24, 2015 1:04 pm

*Iba som zmetene sledoval čo sa deje. Keď sa ozvala Hana, tak som ju začal sledovať ako ducha. Čakal som už, že je mŕtva. Nevedel aom čo mám robiť. Nakoniec som Hana povedal*Pardon, nemyslel som to tak*Aj tak som sledoval Hana ako ducha. Nako iec som bol nezvykle ticho a čakal som, že čo sa ďalej stane*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat Jan 24, 2015 4:19 pm

KLON

Azurashi, asi máš mylné predstavy o Konohe samotnej. Toto nie je dedina, kde sa shinobi vychovávajú v duchu krutosti.Preniesla som pokojným hlasom, a rovnako pokojne som sa i tvárila. Nemienila som sa štvať s niekým, ako on. O ostatných vraví ako o niečom...Podradnom. Ako keby bol on kráľ sveta, nepochybne jeho ego presahuje veľkosť Everestu. Trebalo by ju schladiť.
Nevychovávame tu shinobi chladným a bezcitných. Naši shinobi sú plní lásky, citov a predovšetkým pevnej ohnivej vôle. Je mi ľúto, že to nevidíš. Geninov navyše rozhodne do bojov ani do vojen na smrť neposielam. Zamračila som sa naňho a chytila Kenjiho za rameno. Kenji má istý potenciál, pochádza z klanu Kurama, čiže je talentovaný v Genjutsu. Nemôžeš od neho čakať ilúzie na úrovni Tsukiyomi a už vôbec nie nejaké zručnosti v boji na blízko, pretože je o nich známe, že toto im ide najmenej. Ber ohľady na to, Azurashi. Verím, že ak bude na sebe makať, jedného dňa ťa predčí, pretože ty teda v Genjutsu bohvieako zručný nie si. Pokračovala som vo svojej reči a na jeho slová o misii som len zavrtela hlavou. Jeho s tebou na misiu určite nepošlem. So Saniou a svojim tímom si na misiu choď, ale Kenjiho ti rozhodne nezverím! Zamračila som sa naňho. Jediný idiot si tu momentálne ty, na to, že máš len šestnásť, si nejaký až mimoriadne drzý a hráš sa na dospeláka, ktorým nie si. Je mi jedno či si schizofrenik alebo nie, s takýmto prístupom skončíš rýchlo, ver mi. Mal by si si vstúpiť do svedomia, pretože takéto správanie nie je normálne. To, že mi ani nevykáš, to ti ešte tolerujem, ale to, že sa povyšuješ nad ostatných, hoc ti ešte tečie mlieko po brade, rozhodne nie! Môj tón hlasu sa nezmenil, bol stále rovnako pokojný.
Pohľad som presunula na Kenjiho a usmiala sa. To je v poriadku, Kenji, neberiem ti to vôbec za zlé.  
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Sat Jan 24, 2015 6:13 pm

Azurashi Shiniko

"Ty zase naděláš, Hokage.." Zasměji se a poté se kouknu na Kenjiho.. "Toho beru sebou, chci misi minimálně A-rank nebo B-rank, přežijou to.. To se neboj, chci je něco naučit." Povzdechnu a zamířím ke Kenjimu. "Ty se připrav, jdeš taky, sraz u hlavní brány, hned. Já ještě najdu zbytek týmu, jen nevím jestli půjde i Hideaki." Zasměji se a poté počkám na zadání od Hokage.
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Sat Jan 24, 2015 6:18 pm

Debil*Poviem sám pre seba a bez toho, aby mi Hokage niečo povedala sa pomaly otočím smerom k bráne.Som zvedavý čo nás chce naučiť Pomyslím si a ruky ai dám do nohavíc. Pozriem sa na večernú konohu a pomaly odídem ku bráne*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuk Sat Jan 24, 2015 6:34 pm

Procházel jsem se uličkami. Neměl jsem co na práci, protože jsem si to nedokázal zařídit v kanclu. Byla to moje chyba, měl jsem příležitost a já ji bohužel nevyužil, ale nedělal jsem si z toho vrásky na čele. Po delší době procházení po ulicích jsem narazil na Hokage a toho psychouše, co mě chtěl zabít. Radši jsem stál o podal, abych to zase neschytal. Stál jsem uprostřed ulice jako idiot a čekal až si to tam vypořádají..
Ryuuk
Ryuuk
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 125

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rino Hatake Sat Jan 24, 2015 8:02 pm

Pár dní jsem se jen potuloval a nechával si spoustu věcí projít hlavou, hlavně to s Airis. Snad jsem ji tím nijak neurazil, ale pravdou bylo, že by to  bylo špatné, pro nás pro oba. Ačkoliv jsem to nedělal na veřejnosti moc často, vytáhl jsem si cigaretu a svým benzinovým zapalovačem jsem si ji zapálil a pomalu nasával onen kouř, který mi tak dělal dobře.
Na ulici bylo rušno, jen co je pravda, ale jedné věci jsem si musel všimnout, toho deb*la z baru. To bych ještě pochopil, protože ačkoliv je mentálně zaostalý, je to člověk jako každý jiný. To co jsem však nechápal bylo to, že u něj stál klon Hokage-sama. Vzpomněl jsem si, že jsem s ní chtěl probrat žádost o vlastní tým, avšak tam nebyla, tak proč se jí nezeptat teď.
Došel jsem tedy k této rádoby skupince s kouřem linoucím se kolem mě a uklonil se před Hokage-sama. Bylo to slušnost a já neměl důvod jí neuznávat, na rozdíl od Azurashiho. 
Zdravím vás, Hokage-sama. Chtěl bych se vás zeptat, zda-li se pro mě našel tým, kterého bych se mohl na svá téměř důchodová kolena ujmout. Jako vždycky bez emocí a nebo nějakého zvýšeného zájmu na tvářích jsem pravil. Snad už pro mě aspoň něco bude. Byl už na to jistě nejvyšší čas.
Rino Hatake
Rino Hatake
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 94

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat Jan 24, 2015 8:46 pm

KLON

Prižmúrila som podozrievavo oči na Azurashiho. Tak si stál za tou misiou, že by som mu snáď aj nejakú dať mohla, ale A-rank to určite nebude, maximálne tak B-rank. Tak dobre, predpokladám, že chceš niečo...akčnejšie. Istej skupinke ľudí sa podarilo ukradnúť tajné zvitky s tajnými informáciami priamo z Archívu, je potrebné, aby ste ich vystopovali, zlikvidovali a zvitky vrátili tam, odkiaľ boli ukradnuté. Avšak musíte konať rýchlo, skôr, než bude neskoro, tie zvitky sa nesmú dostať do nesprávnych rúk. Počet nepriateľov sa odhaduje na štyri. Podľa dôveryhodných zdrojov sa momentálne nachádzajú v údolí kukurice (TU). Oboznámila som ho s misiou. Niečo takéto by snáď aj mohli zvládnuť.
Odrazu ku mne prehovoril niekto iný, na čo som sa k nemu otočila. Nebol to nikto iný než Rino Hatake, ktorého som hľadala. Dobrý deň prajem. Tím by som pre vás mala. Jeho členmi sú túto Ryuuk, Raiki Senju a Hyuuga Fuu. Raiki a Fuu sú žiakmi Assasina Senju, avšak ten je mimo Konohu, preto som ich musela priradiť k niekomu inému. Pôvodne mal byť vo vašom tíme Kenji, toho ale radšej priradím k Azurashimu, nech je medzi geninmi. Azurashi sa síce správa ako nevychovaný sopliak, ale ako sensei nesklamal. Tvárila som sa neutrálne, vlastne ako vždy.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Azurashi Shiniko Sat Jan 24, 2015 9:36 pm

Azurashi Shininko

Poděkuji Hokage za misi a odejdu. //přesun 
Azurashi Shiniko
Azurashi Shiniko
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rino Hatake Sat Jan 24, 2015 9:39 pm

Když poslouchám jména svých žáků, cítím se, jakoby na mě padalo obrovské břímě. Skutečně je dobrý nápad, aby člověk jako já byl hoden učit a nebo jinak vzdělávat učedníky samotného Assasina?! To asi vskutku není jeden z nejlepších nápadů, tedy alespoň podle mě. Neříkám, že bych se jich bál, to nikoliv, jen se bojím, že je nebudu mít čemu naučit. Ale byla to výzva, jen co je pravda.
Inu bude mi ctí je vést Hokage-sama. Řeknu a zamyslím se. V tom mi však dojde, že vlastně nevím, kde všichni jsou. Ještě jednou se podívám směrem na Hokage-sama a zeptám se jí ještě na jednu zásadní otázku. A kde je vlastně teď najdu?
Rino Hatake
Rino Hatake
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat Jan 24, 2015 9:50 pm

KLON
Dívala som sa na Azurashiho chrbát, keď odchádzal. Trochu som sa mračila. Snáď mu aspoň v tomto veriť môžem a nerobím chybu. Zrak som stočila k Rinovi a trochu sa zamyslela nad jeho otázkou. Myslím, že Fuu bude doma, čiže v sídle klanu Hyuuga a Raiki...Netuším kde je, ale snáď to Fuu bude vedieť, keď sa teda poznajú už dlhšiu dobu a len prednedávnom sa vrátili zo spoločnej misie. Odvetila som.  
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rino Hatake Sat Jan 24, 2015 9:56 pm

Když Hokage-sama domluví, jen letmě přikývnu na souhlas a otočím se směrem k sídlu klanu Hyuuga, tam jsem plánoval začít své stopování svých lenivých společníků. Pravdou je, že jsem na misi dlouho nebyl, takže byl čas se dát do kupy a opět ukázat Světu, že Shinobi Konohy jsou nejodvážnějšími Shinobi celého Světa... možná jsem se trochu moc nadchl, ale naštestí jen podvědomě.
Nevěděl jsem kdo je Ryuuki, ale snad on pozná mě, protože pro jeho spis se mi do archivu vážně chodit nechtělo.
//Přesun
Rino Hatake
Rino Hatake
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuri Sarutobi Sat Jan 31, 2015 8:12 pm

Nevedela som tomu zabrániť. nech som to potláčala akokoľvek, aj cez zavreté ústa a pritlačenou rukou na ne, som vyprskla malé množstvo krvi. Kvapky dopadli do kvetinového záhonu. Mala by som sa ospravedlniť. Každopádne som na nejaké ospravedlňovanie sa vôbec nemyslela. Cítila som sa pod psa. Bola som bledá a mala som pocit, že moje telo každú chvíľu vypovedá službu. Ani som netušila, ako sa stále držím na nohách. Samú seba som odvliekla z vedľajšej uličky, kde sa incident stal a začala som si ústa utierať vreckovkou, ktorú som zafarbila od mojej krvi. Vreckovku som v ruke spálila pomocou mojej chakry, ktorú sa mi nejakým zázrakom podarilo vyprodukovať. Odkvicla som však na prvej lavičke preklínajúc svoj vlastný život.
"Týmto tempom... mnou za chvíľku je*ne." Nebol to práve zvyk, nadávať. Naučila som sa to len pred nedávnom... a žilo sa mi vďaka tomu omnoho lepšie.
Yuri Sarutobi
Yuri Sarutobi

Počet příspěvků : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sat Jan 31, 2015 8:47 pm

Procházel jsem se Konohou a přemítal všelijaké myšlenky v hlavě. Už je to nějaký pátek, co jsem byl na misi, ale moc mi to nescházelo. Poslední mise byla celkem náročná, takže si zasloužím krátkou "dovolenou".
Zrovna jsem procházel jednou částí Konohy, rozhlížel se kolem a po pár metrech se zarazil. Zdálo se mi, že jsem někoho viděl ve jedné z vedlejších uliček. Bylo mi to divné, protože to se mi moc nestává. Nikdo nemá rád vedlejší uličky, jsou tmavé a nikdy nevíš, co tam je. Zacouval jsem zpátky a nahlédl do uličky. Byla tam nějaká holka a podle všeho krvácela. Nevypadala nijak slabě, ale i tak jsem se rozhodl k ní promluvit:
"Ehm, si v poho?" zeptal jsem se ji, povytáhl obočí a strčil jsem ruce do kapes. Je fakt, že mě nenapadla jediná věc, jak bych ji zrovna já mohl pomoc.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 338

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuri Sarutobi Sat Jan 31, 2015 8:51 pm

Momentálne som bola v stave, že som sa vládala iba opierať o lavičku a maximálne trocha pootočiť hlavou. Oslovil ma nejaký blonďaví chlapec. Nekričal, no moja hlava aj tak začala trešťať. Nehnevala som sa však za neho, on za to predsa len nemohol. Pozrela som sa k nemu a milo som sa usmiala. Trocha mi kvôli bolesti cukalo tvárou, no snažila som sa vyzerať skôr komicky, než zlomene. Dúfala som, že som si servítkou poriadne utrela ústa a že na nich neostala ani kvapka krvi. Vydrať zo seba hlásku, taktiež nebolo práve najľahšie.
"Hai hai, ďa..ďakujem za opýtanie." Sťažka som vydýchla a na chvíľku som otvorila zatvorila oči.
"Ako sa voláš chlapče?" Spýtala som sa s nehraným záujmom. Musela som len oddychovať. Na pol hodinku si posedieť a znova mi bude dobre.
Yuri Sarutobi
Yuri Sarutobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sat Jan 31, 2015 9:08 pm

Nevypadala moc dobře, i když tvrdila opak. Pokrčil jsem rameny a chtěl zase jít, ale zeptala se mě na jméno. Překvapeně jsem se na ni podíval a chvíli přemýšlel, jestli ji odpovědět. Vidim ji poprvé v životě a nevím, jestli se ji dá věřit. Naopak nevypadá, že by byla nějak zlá. Chvíli jsem si ji nevěřícně prohlížel a pak hlesl:
"Raiki, a vy? Nebo ty?" nechtěl jsem říct celé jméno, tohle snad neuškodí. Netušil jsem, jestli ji mám tykat nebo vykat, protože jsem nedokázal odhadnout, kolik ji tak je.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuri Sarutobi Sat Jan 31, 2015 9:17 pm

Musela som sa z jeho reakcie úprimne pousmiať. Vlastne by som sa z chuti zasmiala. Bol ešte tak mladý a nevinný. Nie že by som bola o toľko staršia. Sama som mala okolo šestnásť.
"Ty..." Ubezpečila som ho, že mi môže vykať a začala som sa hrabať vo vrecku v o niekoľko čísiel väčšej mikine.
"A volám sa Sarutobi Yuri, priatelia mi hovoria Yuri." Konečne som z mikiny vylovila veľkú peňaźenku nacpanú množstvom peňazí. To však on tak úplne nemusel vedieť.
"Počuj Raiki-kun, nepomohol by si mi s niečím? Kúsok odtiaľto by mal byť Ichiraku Rámen. Ak by si mi jeden doniesol, bola by som ti moc vďačná. Samozrejme by som ti dala peniaze aj na tvoju porciu." Popravde som mala neskutočný hlad. No sama by som to momentálne netrafila do žiadnej reštiky, ani keby som si z chakry vytvorila krídla a mala tam preletieť. Nemala som na to jednoducho silu.
Yuri Sarutobi
Yuri Sarutobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sat Jan 31, 2015 9:33 pm

"Dobře, Yuri, těší mě." pousmál jsem se a podrbal se ve vlasech. Sledoval jsem, jak se hrabe v mikině. Má opravdu originální styl. Modrá. To se jen tak nevidí.
Jakmile mě požádala o tu drobnost, neměl jsem vlastně jediný důvod nesouhlasit. "Nemám s tím problém. A svoji porci si klidně zaplatím sám. Zase tak chudej nejsem, i když tak možná vypadám." ujistil jsem ji. "Hned jsem zpět." mávl jsem na ni a rozeběhl se směrem k Ichiraku ramenu. Šel jsem tou cestou už tolikrát, že bych tam zvládl dojít i nazpaměť.

Zanedlouho jsem se vrátil s dvěma rameny v rukou. Už jsem neběžel, neboť bych to mohl převrhnout a to by mi akorát scházelo. Stálo mě to trochu víc, než jsem čekal, ale stejně za nic jiného neutrácím. Došel jsem k Yuri a podal ji jednu mísu s příbory. Sám jsem si sedl vedle ní a pustil se s chutí do jídla. "Itadakimasu!"
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuri Sarutobi Sat Jan 31, 2015 9:40 pm

"Chmmm ...nechcem ťa využívať Raiki-kun." Na chvíľku som nafúkla líca no neprotestovala som. 
"Uhm." Prikývla som a neostávalo mi nič iné, než čakať. Kým zháňal rámen, sama som si z vrecka vytiahla tento krát niečo úplne iné. Bola to krabička s červenými malými tabletkami. Otvorila som viečko, po čom som odtiaľ vybrala jednu a rýchlo som ju dala do úst. Robilo mi trocha problém, tabletku prehltnúť na sucho, no zvládla som to. Bola som na seba hrdá! Zašila som krabičku späť do vrecka a už som videla, ako sem kráča Raiki s dvoma rámenmi. 
Vďačne som od neho jeden prijala a chvíľku som si oň len zohrievala ruky. 
"Ďakujem, haai Itadakimasu!" Zasmiala som sa znova. Pre mňa bol každopádne ešte horúci a tak som Raikiho chvíľku sledovala. Po tom som sa však tiež rozhodla pustiť do jedla. Bolo príjemné,zmyť tú pachuť krvi z mojich úst.
"Raiki-kun uhm..." Prehltla som a kým som si na paličku natáčala ďalšie nudle, znova som spustila.
"... povedz mi niečo o sebe. Vidím že si tiež Shinobi." Vyzvala som ho. Mohol z toho usúdiť, že som shinobi aj ja. Len som na sebe momentálne nikde nemala čelenku, takže to bolo ťažké poznať.
Yuri Sarutobi
Yuri Sarutobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Sat Jan 31, 2015 9:53 pm

S plnou pusou jsem se podíval na Yuri a překvapeně zamrkal. Vztyčil jsem ukazováček jako znak, ať chvíli počká. Rozkousal jsem sousto a pak ho polkl. Bylo trochu větší, než jsem čekal a uvízlo mi asi uprostřed krku. Začal jsem kašlat, ale po chvíli se mi povedlo ho spořádat a já spokojeně vydechl.
"No..." přemýšlel jsem, čím bych mohl začít. "jsem z klanu Senju, i když spíš z té vedlejší rodiny. Hodností jsem chuunin. Mám rád jídlo, spánek a občas i mise, pokud to zrovna není hledání koťátek po vesnici. Jednou bych se chtěl podívat někam do světa, ale zatím se mi to moc nedaří. A pak taky, můj nevětší vzor je Uzumaki Naruto, což bys MOŽNÁ mohla poznat. Ale jenom pokud bys byla opravdu bystrá." tvářil jsem se vážně, ale po chvíli jsem se stejně zazubil jsem se a pokračoval: "A co ty? Říkáš, že si taky Shinobi?" zeptal jsem se jí a mírně se ušklíbl. Asi bych to ani nepoznal. "Mimochodem, budu hádat: Tvoje oblíbená barva je...modrá?" předváděl jsem, že váhám, i když mi odpověď ihned probleskla hlavou.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 29 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Next

- Similar topics