Ulice Konohy
+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters
Strana 22 z 29
Strana 22 z 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Ulice Konohy
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Re: Ulice Konohy
Došla jsem do ulic. Jako vždy jsem měla ruce v kapsách od bundy, oči k nebi a trošku němý výraz. Uvnitř jsem se cítila prázdná, ale zároveň i šťastná, když jsem se podívala po Konoze. Při mém rozhlížení se, mi padl do oka muž, kterého jsem před tím hledala. Kisuke... Stejným tempem jsem šla k němu a zastavila se kus před ním. Rudé vlasy mi vlály ve větru, jako vždy.
"Zdravím, Kisuke. Máš chvilku?" Pohlédla jsem na něj, ale do obličeje jsem mu zatím neviděla.
"Zdravím, Kisuke. Máš chvilku?" Pohlédla jsem na něj, ale do obličeje jsem mu zatím neviděla.
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Z mého dumání mě vytrhl ženský hlas. "Eh ? Známe se ?" Vypadlo ze mě jakmile jsem se na osobu podíval. Byla mi jistým způsobem povědomá, jenže od kud jsem ji mohl znát ? V konoze jsem moc lidí neznal, spíše jsem se s nikým nestýkal. Žeby to byla jedna z dívek kterou jsem měl tu čest pozvat do své postele ?
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
Z mého dumání mě vytrhl ženský hlas. "Eh ? Známe se ?" Vypadlo ze mě jakmile jsem se na osobu podíval. Byla mi jistým způsobem povědomá, jenže od kud jsem ji mohl znát ? V konoze jsem moc lidí neznal, spíše jsem se s nikým nestýkal. Žeby to byla jedna z dívek kterou jsem měl tu čest pozvat do své postele ?
Nadzvedla jsem obočí a v hlavě se mi vybavovalo spoustu scén, jak tohoto chlapa zlikvidovat, ale byly to pouze moje představy. Povzdechla jsem si a pousmála se.
"Viděli jsme se při tom incidentu, kdy Lucy umřela. Jsem Airis Shiro, její sestra, Sanin, medik? Říká vám to něco?" Koutek mi cukl nahoru a pak hnedka zase spadl do neutrálního výrazu. Nic jsem proti němu neměla, že jo. Bylo to hold mojí osobností, která neměla ráda lidi, obzvlášť muže, když jsem nebyla zrovna na káry.
"Viděli jsme se při tom incidentu, kdy Lucy umřela. Jsem Airis Shiro, její sestra, Sanin, medik? Říká vám to něco?" Koutek mi cukl nahoru a pak hnedka zase spadl do neutrálního výrazu. Nic jsem proti němu neměla, že jo. Bylo to hold mojí osobností, která neměla ráda lidi, obzvlášť muže, když jsem nebyla zrovna na káry.
Airis Shiroyaki- Sannin
(omlouvám se za doubble post xD .. mobilní internet 4ever) Chvilku jsem se na ní zadíval a pak jsem si vzpomněl. Vybavovat se mi s ní zrovna dvakrát nechtělo tak jsem řekl co jsem řekl. "Promiňte ale nějak se mi nevybavujete, jestli to bylo vše ?" A chystal jsem se pokračovat ve své procházce.
Moje emoce vyjadřoval jeden jediný gif. Všechno jsem to prožívala zevnitř, ale na venek jsem byla naprosto klidná, až na nepatrné cuknutí oka. Než mě hodlal odbít, před jeho otočením se ke mě zády jsem ho chytla za límec a přitáhla k sobě.
"Já si chci jen promluvit o těch dětech, o které se..." porozhlédla jsem se okolo. "...zjevně nestaráš." Usmála jsem se a pustila ho.
"Takže...kdo je má v péči,hm?"
"Já si chci jen promluvit o těch dětech, o které se..." porozhlédla jsem se okolo. "...zjevně nestaráš." Usmála jsem se a pustila ho.
"Takže...kdo je má v péči,hm?"
Airis Shiroyaki- Sannin
Když me chytla za límec a škubla se mnou prudce jsem se otočil a z mého rukávu se vysunula čepel kterou jsem jí dal ke krku. "Mé děti jsou tam kde mají být a s kým mají být. Jsem v první řadě shinobi, až potom otec, a vaše chování k mé osobě mě uráží" Promluvil jsem hořce.
Musela jsem se začít potichu smát, když vytáhl čepel. Za límec jsem ho už nedržela a jen jsem pokroutila hlavou.
"Chování k vaší osobě je jen takové, jaké si zasloužíte. Toť vše. Chci je do vlastní péče." Přiložila jsem ukazováček na hrot jeho čepele a odsunula ho ze směru mé maličkosti. Při tom jsem lehce nahla hlavu na stranu s lehkým úsměvem.
"Toto bych schovala, než tu dojde k nějakým úrazům." Můj úsměv byl jaksi víc výserský, ale prostě...nebyla bych to jinak já, kdybych se takto nechovala.
"Chování k vaší osobě je jen takové, jaké si zasloužíte. Toť vše. Chci je do vlastní péče." Přiložila jsem ukazováček na hrot jeho čepele a odsunula ho ze směru mé maličkosti. Při tom jsem lehce nahla hlavu na stranu s lehkým úsměvem.
"Toto bych schovala, než tu dojde k nějakým úrazům." Můj úsměv byl jaksi víc výserský, ale prostě...nebyla bych to jinak já, kdybych se takto nechovala.
Airis Shiroyaki- Sannin
"Na to můžete zapomenout." Promluvil jsem a čepel skryl. "Uchihy bude vychovávat uchiha, a hlavně jejich otec.. jestly chcete děti, udělejte si laskavě svoje, nebo otravujte někoho jiného" Nahodil jsem úsměv tak falešný že by to i dítě poznalo a o to šlo. Deti už mají skoro rok, uz skoro půl roku jsou bez matky a ona se o ně teď hrdinsky přihlásí ? To ani omylem.
Přimhouřila jsem na něj oči. "Ty děti potřebují otce, co je bude vychovávat, ne shinobiho, co bude každý den na misi. Přeci nechcete, aby jejich dětství proběhlo ve strachu o otce. Já jsem Sannin, nejsem tolik vázaná na vesnici a mise můžu i odmítnout. Jestli mi je nechcete dát do péče, tak se s nimi chci aspoň vídat. Jsou to děti mé sestry, mám na to právo." Mluvila jsem s ním teď zcela vážně, tady ta falešná usměvavá potyčka mě už fakt nebavila a o těchto věcech by se mělo mluvit vážně, i když jsem byla trošku nervní, protože s tímto mužem to fakt nešlo. Bože, Lucy měla uplně jinou povahu než já, očividně.
Airis Shiroyaki- Sannin
Hluboce jsem se nadechl a opět ji odmítl. "Ne, vy nárok nemáte, ne po takové době" Její tón hlasu se mi sice zrovna nevyhovoval ale dále jsem na to nereagoval. "Nesvěřím vám své děti, neznám vás a nevěřím vám, jestli už je to vše ?"
"Proudí v nich krev mé sestry, jsou moje rodina. Je mi jedno, po jaké době vám to říkám. Lucy jste nejspíš moc neznal, mají právo se také dozvědět něco o jejich matce." Zamračila jsem se, když mě chtěla zase odbít. Nenechala jsem ho. Ty děti byly momentálně jediná rodina, co jsem měla. Otec a matka o mě nestáli, vyrůstala jsem v rodině, kde jsem byla odpadlíkem bez lásky, vlastně mě vychovala spíš Sakura. Když se mi naskytla příležitost stát se aspoň polovičním opatrovníkem, nenechala jsem si jí proklouznout jen tak mezi prsty.
Airis Shiroyaki- Sannin
"Vsadím se že by ste se na mém místě chovala stejně... nesvěřím děti cloveku kterého neznám a nevěřím mu. A o tom že jsem Lucy neznal ani slovo, proč ste se nestýkaly když se znáte tak perfektně ? Očividně vám ani ona nevěřila. Mé poslední slovo" Vyčetl jsem jí. Nechápal jsem proč zde ztrácela čas, berana nepřesvědčí.
"Dobře, berme to tak, že bych je neměla v plné péči, ale nějaké dny bych...s nimi chtěla trávit čas." Bylo na mém obličeji poznat, že už se chýlím k zoufalým činům, kdy moje zamračení už nebylo tak zlostné, spíš to zoufalé. "To že jsme se nestýkali neznamená, že jsme se odcizili. Jako malá jsem jí sledovala, rodiče jí milovali, mě nikoliv. Byla jediná, kdo mě miloval, pokud vás to tak zajímá. Nezdědila bohužel žádný talent na ninjutsu, tak se učila taijutsu. Jako malé jsme si byly velmi blízké, ale po tom, co já dokázala ovládat svou chakru na perfektní urovni, vytvořila se mezi námi rivalita. Ve všem. Byly jsme ale děti. Celý život jsem jí sledovala a dávala na ní pozor i přes to, že byla starší. Vyhýbala jsem se jí, protože jsem jí tehdy řekla pár špatných slov. Poslední slova, která si vzala až do hrobu, protože jsem se bála s ní mluvit. Byla s vámi šťastná, to mi stačilo. I když nechápu, proč zrovna s váma, v lidech viděla vždy něco víc. To já bohužel nepodědila. Tak mi aspoň...ukažte ty děti, prosím." Řekla jsem to rychle a slovo prosím jsem řekla dost neochotně. Nechovala jsem se často takto, ale zoufalé situaci si vyžadují zoufalé činy. To, že se zeptal na Lucy, doufala jsem, že mu to alespoň v podrobnosti vysvětlím a že to aspoň pochopí.
Airis Shiroyaki- Sannin
Začala znít opravdu zoufale, to však mé kamenné já neprolomilo. "Ublížila ste ji, ublížila ste mě tím že ste se postavila na stranu, člověka zodpovědného za smrt Lucy, Assasina a chcete po mě abych vás pustil za dětmi ? Assasinův přítel je můj nepřítel, jak me chcete přesvědčit o opaku ? Svou šanci ste již dávno zahodila slečno Shiroyaki, dříve než ste ji vůbec dostala" Stále jsem byl neoblomný. Už jen z důvodu že byla na straně Assasina byl důvod je k dětem nepouštět.
Usmála jsem se a pohlédla znovu na oblohu. Tak nějak letmo mé myšlenky jsem zakroutila hlavou a začala se smát.
"Ty očividně vůbec nic nevíš, Kisuke Uchiho. Smrt Lucy nebyla Assasinova vina. Bylo v tom mnohem víc. Jejich cíl totiž nebyla Lucy, byly to děti, které Lucy porodila. Nejen z toho důvodu, že pochází z klanu Uchiha, ale také o pravděpodobnosti, že zdědí rodinný talent Shiro. Uchiha s Sharinganem a dokonalým ovládáním vlastní chakry už od malička, představ si jak silné genjutsu by to mohlo být,hm?" Opět jsem se trošku pobavila nad jeho nevědomostí o této situaci.
"Ten kdo jí zabil jí ke všemu znal, to by jsi taky měl vědět." Už jsem se jen pousmála a povzdechla si. Nečekala jsem na jeho svolení. "Děti navštěvovat budu, už i z důvodu bezpečnosti. Jsi možná jejich otec, ale je to i má rodina, budu je učit i naše zvyky. Protože kdyby skončily jak ty...chraň bůh všechny, kdo by je potkaly." Mrkla jsem na něj s úsměvem, ruce složila do pečetě a zmizela jsem pryč.
Přesun
"Ty očividně vůbec nic nevíš, Kisuke Uchiho. Smrt Lucy nebyla Assasinova vina. Bylo v tom mnohem víc. Jejich cíl totiž nebyla Lucy, byly to děti, které Lucy porodila. Nejen z toho důvodu, že pochází z klanu Uchiha, ale také o pravděpodobnosti, že zdědí rodinný talent Shiro. Uchiha s Sharinganem a dokonalým ovládáním vlastní chakry už od malička, představ si jak silné genjutsu by to mohlo být,hm?" Opět jsem se trošku pobavila nad jeho nevědomostí o této situaci.
"Ten kdo jí zabil jí ke všemu znal, to by jsi taky měl vědět." Už jsem se jen pousmála a povzdechla si. Nečekala jsem na jeho svolení. "Děti navštěvovat budu, už i z důvodu bezpečnosti. Jsi možná jejich otec, ale je to i má rodina, budu je učit i naše zvyky. Protože kdyby skončily jak ty...chraň bůh všechny, kdo by je potkaly." Mrkla jsem na něj s úsměvem, ruce složila do pečetě a zmizela jsem pryč.
Přesun
Airis Shiroyaki- Sannin
"To si jen myslíš" Šeptnul jse jakmile odcházela. Musím se přiznat že jakmile se ke mě otočila zády můj pohled sjel na její pozadí. "Takže ji jsem ještě neměl jo ? To v budoucnu napravím Blesklo mi hlavou. Plán až na nějaké drobnosti byl vymyšlen, co teď ? Napadlo mě jediné a to zkontrolovat zda je tady už Hana, vydal jem se tedy dp kanclu. (přesun)
Soshi
Uklonil jsem se, kdy6 Yaeko odcházela, a jal jsem se dojíst jídlo, které po nich zbylo. Přeci jen, kluk s tak malým platem si nemůže dovolit takovou hostinu moc často.
Zatímco jsem jedl, na ulici za mými zády se něco dělo. I přes bujaré veselí hostí se dal rozhovor docela dobře odposlechnout. I když jsem neznal toho Uchihu ani Lucy, věděl jsem, kdo je jedním ze Sanninů. Bavili se o dětech a jejich zesnulé matce. Zkoušel jsem si na nich své pozorovací schopnosti. Ten muž bude horkokrevný muž vědomný svého vysokého postavení a rodu, neboť nikdo nemůže být tak hloupý, aby se pokusil ohrozit Sannina.
Když jsem ale slyšel slovo genjutsu, zbystřil jsem. Pokud skutečně existuje možnost, že se spojí klany Shiro a Uchiha, a vznikne to, o čem Airis mluvila, pak je to něco, co může ohrozit mého otce. A to není dobré. Slyšel jsem o tom, že náš klan má nejsilnější genjutsu na světě, ale také, že Mizukage je na své schopnosti velice pyšný. Jistě se moc nezdráhá a své konkurenty likviduje i jinak, než zápasem v iluzivních technikách.
Chtěl jsem za nimi vyběhnout a něco jim navrhnout, ale odcházeli.
Šel jsem tedy za nimi.
//přesun
Uklonil jsem se, kdy6 Yaeko odcházela, a jal jsem se dojíst jídlo, které po nich zbylo. Přeci jen, kluk s tak malým platem si nemůže dovolit takovou hostinu moc často.
Zatímco jsem jedl, na ulici za mými zády se něco dělo. I přes bujaré veselí hostí se dal rozhovor docela dobře odposlechnout. I když jsem neznal toho Uchihu ani Lucy, věděl jsem, kdo je jedním ze Sanninů. Bavili se o dětech a jejich zesnulé matce. Zkoušel jsem si na nich své pozorovací schopnosti. Ten muž bude horkokrevný muž vědomný svého vysokého postavení a rodu, neboť nikdo nemůže být tak hloupý, aby se pokusil ohrozit Sannina.
Když jsem ale slyšel slovo genjutsu, zbystřil jsem. Pokud skutečně existuje možnost, že se spojí klany Shiro a Uchiha, a vznikne to, o čem Airis mluvila, pak je to něco, co může ohrozit mého otce. A to není dobré. Slyšel jsem o tom, že náš klan má nejsilnější genjutsu na světě, ale také, že Mizukage je na své schopnosti velice pyšný. Jistě se moc nezdráhá a své konkurenty likviduje i jinak, než zápasem v iluzivních technikách.
Chtěl jsem za nimi vyběhnout a něco jim navrhnout, ale odcházeli.
Šel jsem tedy za nimi.
//přesun
Soshi- Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 225
Od brány jsem šel nejdříve domů a pak se objevil tady na ulici. Doma jsem se jen rychle umyl a převlékl se, abych zase na chvíli vypadal jako člověk. Zde na ulici jsem měl v úmyslu zajít někde na jídlo a taky na pití.
Pravý podnik pro mě jsem hledal jen chvíli. Byla to malá budova, kde dobře vařili a měli na výběr i chutné lihoviny. Objednal jsem si tedy jejich specialitu na jídlo a k tomu rovnou i láhev sake.
Když mi donesli jídlo, opatrně jsem se na to podíval. Abych pravdu řekl, tak vůbec nevím, co to jídlo mělo připomínat, ale chutnalo to skvěle. Za chvíli byl talíř prázdný a já teď mohl jen v klidu popíjet a sledovat dění na ulici. Neměl jsem náladu na nic a tak jsem jen seděl a nechával tomu volný průběh...
Pravý podnik pro mě jsem hledal jen chvíli. Byla to malá budova, kde dobře vařili a měli na výběr i chutné lihoviny. Objednal jsem si tedy jejich specialitu na jídlo a k tomu rovnou i láhev sake.
Když mi donesli jídlo, opatrně jsem se na to podíval. Abych pravdu řekl, tak vůbec nevím, co to jídlo mělo připomínat, ale chutnalo to skvěle. Za chvíli byl talíř prázdný a já teď mohl jen v klidu popíjet a sledovat dění na ulici. Neměl jsem náladu na nic a tak jsem jen seděl a nechával tomu volný průběh...
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Po tréningu jsem měla v plánu zajít do nemocnice, aby se mi podívali na ruce, ale vykašlala jsem se na to. Nikdy jsem je neměla v lásce a bylo pro mě příjemnější, když jsem si tam dezinfekci nalila sama a pak si je obvázala. Popravdě, byla jsem celkem vyčerpaná a hladová. Naučit se za dva dny nový element pro mě byl pokrok. Nejspíš jsem se do toho konečně dostala a moje teorie byla na výbornou, stejně jako praxe na chvalitebnou.
S povzdechem jsem se dívala okolo. Všude byli lidé s čelenkami Konohagakure. Už jsem zapomněla jaké to je stát se znovu poustevníkem, mít volnost a nebýt vázaná na vesnici. Bylo to uspokojující.
Došla jsem k jedné z budov, kde prodávali jídlo i pití. Seděl tu nějaký muž, v tváři se podobal jednomu z Kagů, měl stejné vlasy a stejně tak i jízvy na tváři. Podle jeho úboru jsem poznala, že to bude Jonin, stejně tak jako jeho znaku klanu Senju. Jeho vesta se lišila tím, že na rameni se jeho barva zbarvovala do modra a ne do tradiční zelené, tudíž ovládal jen jeden element. Tmavě modrá byl znak vody a světle, až tyrkysově vzduchu. Proto jsem usoudila, že tento muž se vzhledově podobá Druhému Hokagemu.
Ale zase jsem to dělala. Dedukce z lidí mi vždycky řekla skoro všechno, ale mohla jsem se i splést, ale nedala jsem nic znát. Stačilo se jen zaměřit na drobnosti, které lidé přehlíželi.
"Dám si rámen a vodu, prosím." Usmála jsem se na kuchaře, který se mě zeptal, co bych si dala. Peněz jsem tu měla dost. Nebyla jsem moc upovídaný typ člověka, nebo typ, který by si hledal kamarády, ale byla jsem zvědavá, zda-li jsem se ve své dedukci spletla.
Proto jsem se na toho muže podívala, ani jsem se nezeptala na jméno, zajímalo mě pouze jedno.
"Suiton, nebo Fuuton?" Opravdu jsem si tím nebyla jistá.
S povzdechem jsem se dívala okolo. Všude byli lidé s čelenkami Konohagakure. Už jsem zapomněla jaké to je stát se znovu poustevníkem, mít volnost a nebýt vázaná na vesnici. Bylo to uspokojující.
Došla jsem k jedné z budov, kde prodávali jídlo i pití. Seděl tu nějaký muž, v tváři se podobal jednomu z Kagů, měl stejné vlasy a stejně tak i jízvy na tváři. Podle jeho úboru jsem poznala, že to bude Jonin, stejně tak jako jeho znaku klanu Senju. Jeho vesta se lišila tím, že na rameni se jeho barva zbarvovala do modra a ne do tradiční zelené, tudíž ovládal jen jeden element. Tmavě modrá byl znak vody a světle, až tyrkysově vzduchu. Proto jsem usoudila, že tento muž se vzhledově podobá Druhému Hokagemu.
Ale zase jsem to dělala. Dedukce z lidí mi vždycky řekla skoro všechno, ale mohla jsem se i splést, ale nedala jsem nic znát. Stačilo se jen zaměřit na drobnosti, které lidé přehlíželi.
"Dám si rámen a vodu, prosím." Usmála jsem se na kuchaře, který se mě zeptal, co bych si dala. Peněz jsem tu měla dost. Nebyla jsem moc upovídaný typ člověka, nebo typ, který by si hledal kamarády, ale byla jsem zvědavá, zda-li jsem se ve své dedukci spletla.
Proto jsem se na toho muže podívala, ani jsem se nezeptala na jméno, zajímalo mě pouze jedno.
"Suiton, nebo Fuuton?" Opravdu jsem si tím nebyla jistá.
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Malou část láhve jsem už měl vypitou. Dneska mi však nejelo ani to dobré pití. Takové dny se prostě bohužel někdy dostaví. Někdo ale přišel a sedl si vedle mě. Na chvíli jsem se na danou osobu podíval, ale pak jsem zrak odvrátil a díval se zase na ulici. Neznal jsem ji, takže jsem předpokládal, že bude asi z jiné vesnice. Jenom mě vůbec nenapadalo z které by mohla být.
Její otázka mě trochu zaskočila. Už dlouho jsem se nesetkal s člověkem, který by se ptal hned na element. Možná to bylo tím, že jsem spíše v poslední době nebyl až tak ve velkém kontaktu s lidmi. ,,Suiton i Fuuton." Neviděl jsem žádný problém v tom, abych ji na otázku odpověděl, takže jsem tak i udělal. Nic dalšího jsem zatím neříkal a dále pozoroval lidi za sklem.
Její otázka mě trochu zaskočila. Už dlouho jsem se nesetkal s člověkem, který by se ptal hned na element. Možná to bylo tím, že jsem spíše v poslední době nebyl až tak ve velkém kontaktu s lidmi. ,,Suiton i Fuuton." Neviděl jsem žádný problém v tom, abych ji na otázku odpověděl, takže jsem tak i udělal. Nic dalšího jsem zatím neříkal a dále pozoroval lidi za sklem.
Seito Senju- Jounin
Když mi ten muž odpověděl, jen jsem se pousmála. Typovala jsem si pouze jeden element, přeci jen moje dedukce nebyla ještě stoprocentní. Spokojeně jsem se podívala na rámen před sebou, vzala do ruky hůlky.
"Itadakimasu." Řekla jsem potichu pro sebe a dala se do jídla. V Konoze měli vždy skvělý rámen, byla jsem ráda, že jsem zase tu. Přeci jen, i chování lidí tu bylo jiné, příjemnější.
Když jsem dojedla, otřela jsem si pusu kapesníkem, napila se vody a objednala si do ruky ještě zmrzlinu.
Ten muž byl v něčem zvláštní. Bylo těžké z něj něco zjistit. Jeho pohled byl prázdný, jeho hlas ale naopak milý. Je vzhled mohl ale i klamat. Pořád jsem si ho přeměřovala pohledem, dala si nohu přes nohu a opřela se o stolek. Bylo sice neslušné na někoho takto koukat, ale já se stále snažila přijít na víc. Mezi tím jsem jedla zmrzlinu.
"Itadakimasu." Řekla jsem potichu pro sebe a dala se do jídla. V Konoze měli vždy skvělý rámen, byla jsem ráda, že jsem zase tu. Přeci jen, i chování lidí tu bylo jiné, příjemnější.
Když jsem dojedla, otřela jsem si pusu kapesníkem, napila se vody a objednala si do ruky ještě zmrzlinu.
Ten muž byl v něčem zvláštní. Bylo těžké z něj něco zjistit. Jeho pohled byl prázdný, jeho hlas ale naopak milý. Je vzhled mohl ale i klamat. Pořád jsem si ho přeměřovala pohledem, dala si nohu přes nohu a opřela se o stolek. Bylo sice neslušné na někoho takto koukat, ale já se stále snažila přijít na víc. Mezi tím jsem jedla zmrzlinu.
Akemi Kagayaki- Jounin
V odrazu skla jsem si všiml, že se chystá jíst rámen, který ji před chvíli donesli. ,,Dobrou chuť." Když už seděla u stejného stolu, tak mi to přišlo jako slušnost. Nedíval jsem se na ni, zatímco jedla, ale jen si hrál s prázdnou skleničkou.
Za chvíli to měla hotové a začala jíst zmrzlinu. Mezitím jsem stále cítil její pohled, jak se na mě dívá. Vůbec mi to nevadilo. I tak jsem o trochu pohnul hlavou a podíval se jí do očí. ,,Měla bys ten obvaz uvázat lépe." Byla to jediná věc, co mě zrovna napadla, tak jsem to řekl. Její obvázané dlaně jsem totiž zaregistroval při prvním pohledu na ni. Nebyl jsem zrovna nějaký medik, ale prostě mi přišlo, že to měla až nějak moc volné. Každopádně to byla její věc.
Za chvíli to měla hotové a začala jíst zmrzlinu. Mezitím jsem stále cítil její pohled, jak se na mě dívá. Vůbec mi to nevadilo. I tak jsem o trochu pohnul hlavou a podíval se jí do očí. ,,Měla bys ten obvaz uvázat lépe." Byla to jediná věc, co mě zrovna napadla, tak jsem to řekl. Její obvázané dlaně jsem totiž zaregistroval při prvním pohledu na ni. Nebyl jsem zrovna nějaký medik, ale prostě mi přišlo, že to měla až nějak moc volné. Každopádně to byla její věc.
Seito Senju- Jounin
Když mi řekl dobrou chuť, vykulila jsem oči. Už dlouho mi to nikdo neřekl, proto jsem byla mírně v šoku a zamračila se. Vážně jsem se sem šla pouze najíst, jen, staré zvyky jsou staré zvyky a mě začínali chybět. Proto jsem se na něj neustále dívala, ale něco mi pořád nebylo jasné.
Navíc, když zmínil mé obvazy, pohlédla jsem na své dlaně a pousmála se. Zmrzlinu jsem položila na stůl a obvazy si utáhla. Pak jsem se opřela o kole a stále na něj koukala.
"Dobře, nechávám se podat. Jste Jonin, z klanu Senju. Váš vzhled je velmi podobný Druhému Hokagemu. Vaše podstata je Suiton a Fuuton. Podle vaší vesty, která se kombinuje s tmavě modrou barvou hádám, že primární je Suiton, stejně jako druhého Hokage. Ten měl však bratra, který ovládl Kekkei Genkai. Znám z vyprávění pouze jednoho žijícího a to je Assasin Senju, který je kdo ví kde. Takže budete jeho příbuzný, hádám bratr, nebo bratranec? Váš vzor je právě Druhý Hokage a podobáte se mu tolik, že pomalu ztrácíte sám sebe, ale zatím si to ani neuvědomujete, že jste už teď kopií někoho mrtvého. Lidé z klanu Senju jsou opravdu fascinující, ale být vámi, začala bych trošku s originalitou." Pousmála jsme se na něj a mrkla. Už dlouho mi toto chybělo, každý detail na jeho tělo vypovídal o mnoho víc, každý jeho pohyb jsem přečetla a fascinoval mě čím dál tím víc, protože tito Senju se každou generací snažili být jako jejich předci a já se celý život ptala jenom na jedno. Proč?
Navíc, když zmínil mé obvazy, pohlédla jsem na své dlaně a pousmála se. Zmrzlinu jsem položila na stůl a obvazy si utáhla. Pak jsem se opřela o kole a stále na něj koukala.
"Dobře, nechávám se podat. Jste Jonin, z klanu Senju. Váš vzhled je velmi podobný Druhému Hokagemu. Vaše podstata je Suiton a Fuuton. Podle vaší vesty, která se kombinuje s tmavě modrou barvou hádám, že primární je Suiton, stejně jako druhého Hokage. Ten měl však bratra, který ovládl Kekkei Genkai. Znám z vyprávění pouze jednoho žijícího a to je Assasin Senju, který je kdo ví kde. Takže budete jeho příbuzný, hádám bratr, nebo bratranec? Váš vzor je právě Druhý Hokage a podobáte se mu tolik, že pomalu ztrácíte sám sebe, ale zatím si to ani neuvědomujete, že jste už teď kopií někoho mrtvého. Lidé z klanu Senju jsou opravdu fascinující, ale být vámi, začala bych trošku s originalitou." Pousmála jsme se na něj a mrkla. Už dlouho mi toto chybělo, každý detail na jeho tělo vypovídal o mnoho víc, každý jeho pohyb jsem přečetla a fascinoval mě čím dál tím víc, protože tito Senju se každou generací snažili být jako jejich předci a já se celý život ptala jenom na jedno. Proč?
Akemi Kagayaki- Jounin
Díval jsem se, jak si utahuje obvazy. Teď už to vypadalo, že je to v pořádku. Pak jsem se jí znovu začal dívat do očí. Po chvíli začala mluvit. Nečekal jsem, že toho najednou řekne tolik. Každopádně si uměla dát věci pěkně dohromady. Mě osobně však zarazily její poslední věty. Tohle mi ještě nikdo nikdy neřekl, takže mě to donutilo k zamyšlení.
Nastalo trochu delší ticho a já pořád uvažoval o tom, jestli opravdu ztrácím sám sebe. ,,Ve většině bodů máte pravdu. Assasin je můj bratr." Při vzpomínce na něho jsem si trochu povzdechnul. Kdybych alespoň věděl, kde teď je, tak by se mi žilo lépe. Ještě jsem však chtěl zareagovat právě na její poslední zmínky o mně. ,,Že ztrácím sám sebe? Nevím, jak se to pozná, ale já jsem se sebou spokojený." Zatím jsem to více nerozváděl, ale v hlavě jsem o tom pořád uvažoval. Ta mi teď tedy zasadila dobrého brouka do hlavy.
Nastalo trochu delší ticho a já pořád uvažoval o tom, jestli opravdu ztrácím sám sebe. ,,Ve většině bodů máte pravdu. Assasin je můj bratr." Při vzpomínce na něho jsem si trochu povzdechnul. Kdybych alespoň věděl, kde teď je, tak by se mi žilo lépe. Ještě jsem však chtěl zareagovat právě na její poslední zmínky o mně. ,,Že ztrácím sám sebe? Nevím, jak se to pozná, ale já jsem se sebou spokojený." Zatím jsem to více nerozváděl, ale v hlavě jsem o tom pořád uvažoval. Ta mi teď tedy zasadila dobrého brouka do hlavy.
Seito Senju- Jounin
Strana 22 z 29 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 25 ... 29
Strana 22 z 29
Povolení tohoto fóra: