Ulice Konohy
+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters
Strana 12 z 29
Strana 12 z 29 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29
Ulice Konohy
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Re: Ulice Konohy
Konečne som sa prestala smiať, nevládala som už ďalej. Až teraz som si všimla, že som sklzla zo stoličky na zem a tak som prudko vyskočila na nohy. A oprášila si tričko. Nyáh, zo smiechu sa chudne! Kritickým pohladom som sa premerala. Nevyzeralo to, že by sa moja postava nejako zmenila, asi sa budem musieť viac smiať! Héj, ešte nám fotku treba! Z kapsičky som vytiahla foťák a zapla ho. Následne som ho podala jednému okoloidúcemu s prosbou, aby nás odfotil. Vopchala som sa medzi tých dvoch, chytila ich za ramená a sladko sa do objektívu zazubila. Teda som sa o to snažila!
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Kriticky jsem si přeměřil obě dvě smějící se bytosti a položil si hlavu do dlaně. Někdy mám pocit, že jsem tu jediný normální... Zamumlal jsem.
Poté jsem si podrobněji prohlédl Fuu. Jako by jsi potřebovala zhubnout. Pokrčil jsem rameny. Na druhou stranu, hubenější budeš menší cíl. Zdvihl jsem palec a usmál se.
Když se mezi mě a Raikiho vecpala, mírně jsem se usmál do objektivu, a dal si levou ruku v bok. Pomalu a nenápadně jsem si pravou ruku dal za její hlavu a zdvihl prostředníček a ukazováček, tvoříc jí tak rohy. S trochou štěstí ji na to ten fotograf neupozorní.
Poté jsem si podrobněji prohlédl Fuu. Jako by jsi potřebovala zhubnout. Pokrčil jsem rameny. Na druhou stranu, hubenější budeš menší cíl. Zdvihl jsem palec a usmál se.
Když se mezi mě a Raikiho vecpala, mírně jsem se usmál do objektivu, a dal si levou ruku v bok. Pomalu a nenápadně jsem si pravou ruku dal za její hlavu a zdvihl prostředníček a ukazováček, tvoříc jí tak rohy. S trochou štěstí ji na to ten fotograf neupozorní.
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Chvíli jsem se jenom tak nechápavě díval kolem, ale pak jsem si uvědomil že nás jde někdo fotit. Rychle jsem se zazubeně usmál, jak to umím nejlíp. Koutkem oka jsem zpozoroval růžky na hlavě Fū. Původně jsem to chtěl udělat taky, ale nechal jsem to břemeno na Katashim. Dál jsem se už jenom usmíval a čekal, až vyletí ptáček.
Raiki Senju- Chuunin
- Počet příspěvků : 338
Ten chlapík konečne stlačil spúšť a fotka bola na svete! Ďakujemé! Pekne som sa poďakovala a foťák si vzala. Na displejisa zobrazila fotka, bola perfektná, až kým som si nevšimla rožky nad mojou hlavou. Zamračila som sa, ale hneď na to sa usmiala, komuby predsa vadila tá malichernosť? Akurát tu chýba sensei... Poznamenala som.
Hyūga Fū- Chuunin
Podíval jsem se Fuu přes rameno na fotku. Pěkná, růžky byly perfektní. Zamyšleně jsem přikývl. No, je to hokage. Poslední dobou má až moc práce. Pokrčil jsem rameny. Dalo se to čekat, byli jsme ve válce. Ale až bude po válce, určitě na to bude čas. Usmál jsem se a prokřupal si krk.
"Ukaž." řekl jsem podíval se na fotku. Růžkům jsem se trochu zasmál. Pohlédl jsem na sebe. Bylo to dobré. "Super, pořád jsem fešák." pochválil jsem se, aniž bych si uvědomil že mluvím nahlas. Nad zmínkou o strejdo-senseiovi jsem jenom pokyvoval.
Raiki Senju- Chuunin
Áno, to máš pravdu. Smutne som si povzdychla. My tú vojnu vyhráme...A docielime mier! Zazubila som sa. Áno, verila som tomu, že vyhráme, porazíme zlo a budeme si žiť, ako sa patrí. Žiadne zbytočné krviprelievanie a nezmyselné míňanie chakry! Už nikdy viac...
Nó, Raiki, nejak veľa si toho o sebe myslíš, nie? Uchechtla som sa s pohľadom upretým na displej. Ešte budem musieť zájsť do tej firmy, kde mi tú fotku vyvolajú!
Nó, Raiki, nejak veľa si toho o sebe myslíš, nie? Uchechtla som sa s pohľadom upretým na displej. Ešte budem musieť zájsť do tej firmy, kde mi tú fotku vyvolajú!
Hyūga Fū- Chuunin
Podíval jsem se na Raikiho a jen si odkašlal. Není na mně, abych soudil. Zazubil jsem se a podíval se zpět na Fuu. O míru si myslím své...ale máš pravdu. Vyhrajeme. I když je Iwa úctyhodný protivník, proti spojeným silám vesnic opravdu nemá šanci. Zamyšleně jsem přikývl a protáhl se.
A co vůbec máte v plánu teď?
A co vůbec máte v plánu teď?
Podíval jsem se na oba dva a zazubil se. "Sice se to řekne už potřetí, ale vim že vyhrajeme. Jsme silná vesnice a navíc jsme asi 4 vesnice proti jedné!" řekl jsem sebejistě. "Nevim, mně je to vcelku jedno." odpověděl jsem. Přemýšlel jsem, co bychom mohli dělat ale nic mě nenapadlo.
Raiki Senju- Chuunin
Jasné, že nemá šancu! Hlavne, keď sme tu my! Hrdo som zdvihla hlavu, na čo som sa uchechtla a zavrtela hlavou na znak, že to nemyslím vážne. Veď sme boli len geninovia. Ale silní geninovia! V srdciach nám predsa horí ohnivá vôľa, nemôžeme predsa nevyhrať. Obrátila som sa k Hokage Monumentom a uprela pohľad na Naruta Uzumakiho. Veď on sa o mier toľko snažil, toľko preň obetoval. Je jednou z najväčších legiend, aké kedy existovali. Ak nie rovno tou najväčšou. Vyhlásila som a pousmiala sa. No čo ti ja viem? Momentálne na pláne nič nemám! Uškrnula som sa. Ty snáď hej?
Hyūga Fū- Chuunin
Pousmál jsem se. Ani jeden z nich neměl nic na práci. Úžasné. Vlastně... mám. Vzal jsem si svitek s Housenka no Jutsu do podpaží. Co byste řekli na tréninkový zápas? Nemusí to být nutně všichni proti všem, ale měli bysme se naučit naše techniky použít v boji. Sice jsme už za sebou pár bojů měli, ale vždy to bylo se senseiem a proti někomu slabému. A navíc mě zajímali schopnosti obou dvou.
Podíval jsem se směrem na Naruta. Usmál jsem se. "Jo, Naruto je super. Je to můj hrdina, proto se oblíkám jako on." zašklebil jsem se. Také doufám, že jednou jako on budu.
Otočil jsem se na Katashiho. "Já to beru. Naučil jsem se novou techniku a docela rád bych ji vyzkoušel i v boji!" odpověděl jsem a odhodlaně jsem zvedl dlaň.
Otočil jsem se na Katashiho. "Já to beru. Naučil jsem se novou techniku a docela rád bych ji vyzkoušel i v boji!" odpověděl jsem a odhodlaně jsem zvedl dlaň.
Raiki Senju- Chuunin
Všimla som si! Premerala som si Raikiho od hlavy po päty, no čistý Naruto, čo iné si môžem myslieť. Pff, každý z vás má niečo nové. Len ja nič. To je tak nefér! Sčasti to bolo i preto, lebo som akosi zlenivela a učiť sa nové techniky sa mi nechcelo. Tréningový zápas? Chvíľu som zapremýšľala, kto vie, či by to dopadlo dobre, páč techniky členov klanu Hyuuga sú dosť drastické a ja som im rozhodne ublížiť nechcela. Možno keď tak vy dvaja, ja sa do toho pre istotu zapájať nebudem. Pokrčila som ramenami. Radšej vás budem len pozorovať.
Hyūga Fū- Chuunin
Pousmál jsem se a podíval se na Raikiho. Super. Čím víc ji budeš používat cvičně, tím líp ji použiješ v boji. Pak jsem se zaměřil na Fuu. Ale? Já sice znám, že nejlepší forma relaxace je když se dívám, jak někdo jiný maká, ale... Nestěžovala jsi si náhodou na svou tloušťku? Šťouchl jsem ji do boku. Když se budeš flákat, tak ta tvá vrstva tuku poroste, nezmenší se. Další šťouchnutí. Mrkl jsem na Raikiho, ať my s tím přesvědčováním trochu pomůže.
Zazubil jsem se, když si mě Fuu chvíli prohlížela. Poté jsem ještě kýval nad Katashiho slovy ohledně přemlouvání Fuu. Všiml jsem si jak Katashi mrknul a pak jsem pochopil. "Á, jasně. Myslím že trénink by ti velice prospěl. A o nás se bát nemusíš, my jsme chlapi a něco vydržíme." pomohl jsem Katashimu s přemlouváním a hrdě se bouchl do hrudníku. "Obzvlášť od holky." dodal jsem tišším hlasem. Napadlo mě totiž, že se o nás bojí i když bych na to moc nesázel.
Raiki Senju- Chuunin
No, keď si raz trošku zaleňoším, nepriberiem predsa štyri kilá nie? Oplatila som Katashimu tie štuchnutia a uškřrňala sa. No proste nie, bojujte si len vy dvaja, ja budem rozhodca! Usmiala som sa a prevrátila očami. Nato aby som sa do boja pustila, sa budú musieť viacej snažiť! Inak, nefandi si Raiki, jedným úderom by som ťa zložila na zem!
Hyūga Fū- Chuunin
Zamyslel jsem se a usmál se. To je sice možné, ale pro mě není problém vyhlásit, že členka klanu Hyuuga byla tak slabá a zbabělá, že odmítla i jen tréninkový souboj s námi. Věř mi, za dva měsíce se budou vesničané na Hyuugy koukat z vrchu. Usmál jsem se. Bylo to možná trochu vydírání, ale sám jsem se znal dost dobře na to, abych věděl, že bych to neudělal. Ale...blufování se povoluje. Navíc, Raikiho, nebo i mě bys možná na zem složila jednou ranou, ale ne oba najednou. Na to klidně vsadím. Zamyslel jsem se. Co budeš chtít. Řekl jsem nakonec.
Ušklebil jsem se. No , sice ona je Hyuuga, ale já jsem zase Senju. Poslouchal jsem Katashiho"Katashi má pravdu." řekl jsem a ještě chvíli přemýšlel, čím bych ji přemluvil. "Pokud si myslíš, že bys mě či nás dala na jednu ránu, tak nám to můžeš ukázat v tréninkovém zápase." řekl jsem. Napadl mě taky nápad se sázkou, ale už to řekl Katashi a bylo by blbý to říkat znova.
Raiki Senju- Chuunin
Vieš, že vyhrážať sa nevinnému dievčaťu nie je pekné. Jemne som sa naňho zamračila, čo bolo na tom, že som si chcela trošku odpočinúť? Som predsa človek, nie robot...Či? Založila som si ruky na hrudi a nafúkla lícia,. Muselo im dopnúť, že som sa práve urazila. Choďte si trénovať sami, ja jednoducho nejdem! Precedila som pomedzi zuby, bola som pekne tvrdohlavá. Museli sa teda snažiť ešte viac, najmä teraz, keď som sa spundžila!
Hyūga Fū- Chuunin
Pokrčil jsem rameny. Nevinnému možná. Ale ty máš do nevinnosti daleko. Usmál jsem se. Ale jakmile nafoukla líce, přesunul jsem svaly v obličeji do neutrálního výrazu. Po chvíli uvažování jsem klesl na jedno koleno, levou ruku si přimáčkl k hrudi a sklopil hlavu k zemi. Prosím, odpustte nám naši drzost, ó Nádherná a Mocná. My, ubozí smrtelníci, jen žádáme o čest střetnout se s vámi. Udělám pro to cokoli. Usmál jsem se. Je docela roztomilá, když se mračí. Prolétlo mi hlavou.
To že se naštvala mě trochu mrzelo. Můj pohled se změnil také na neutrální a díval jsem se na oba dva. Katashiho reakce mě mírně rozesmála a rozhodl jsem se taky něco udělat. Čekal jsem chvíli, co Katashi domluvil a pak jsem si klekl na kolena a ruce dal do prosící pózy. "PROSÍM! Odpusťte! Víme jakého jsme se dopustili hříchu, ale dokázala by nám taková milá a dobrá duše odpustit?" řekl jsem jak v dramatickém filmu a ještě jsem na ni zamrkal. Po chvilce jsem se mírně ušklíbl.
Raiki Senju- Chuunin
Nečakala som, že sa Katashi rozhodne urobiť niečo také. Po tomto som sa už jednoducho nedokázala hnevať, moje líca odrazu sčervenali a ja som sa len pousmiala. A potom...Čo sa ešte pridal Raiki... Ó, ďakujem vám, drahí páni! Zazubila som sa. Ste teraz takí rozomilí, nedá sa vám povedať nie! Naklonila som hlavu na stranu, pričom červeň zo mňa konečne opadla. Ale za prípadné zdravotné problémy neručím!
Hyūga Fū- Chuunin
Zvedl jsem se nohy a usmál. Jste příliš laskavá. Uklonil jsem se a zazubil. Takže, asi bude nejlepší, když ten souboj dáme na cvičišti 3. Je někdo proti? Rozhlédl jsem se.
"Arigato" poděkoval jsem Fuu.Ještě chvíli jsem tam tak seděl a pak jsem se zvedl. Zakroutil jsem hlavou. "Ne pane!" odpověděl jsem Katashimu a zazubil se. To hraní na podřízeného mě nějak bavilo, tak jsem tak řekl i Katashimu, ale jenom pro jednou.
Raiki Senju- Chuunin
Došel jsem do ulic a vyhledal Ichiraku Ramen stánek. Objednal jsem si jednu porci a něco na pití. Sedl jsem si tak, abych viděl i to, co se děje na ulici a když mi donesli ramen, tak jsem se do něj hned pustil a při tom sledoval dění.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
Strana 12 z 29 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29
Strana 12 z 29
Povolení tohoto fóra: