Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Konohy

+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters

Strana 26 z 29 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Next

Goto down

Ulice Konohy - Stránka 26 Empty Ulice Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:00 pm

First topic message reminder :

Ulice Konohy - Stránka 26 Nar-konoha-street1
Ulice Konohy - Stránka 26 Nar-konoha-street2
Ulice Konohy - Stránka 26 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Konohy - Stránka 26 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Ulice Konohy - Stránka 26 Empty Re: Ulice Konohy

Příspěvek pro Ken Uchiha Wed Aug 12, 2015 12:59 pm

Ja ako vždy som sa stihol pripliesť niekam, kam som nemal. Ležal som na zemi a mal som pomerne zamlžené videnie a cítil som bolesť, ktorá pulzovala celým telom. Necítil som si pravú ruku, nohy boli nedávno doliečené a už teraz boli zasa zničené. A to som nehovoril o svojich rebrách, lebo ak by som sa pokúsil postaviť, asi by mi jedno z nich oko vypichlo. Alebo by vypichlo niečo úplne iné. Dýchal som pomerne sťažka ale mal som šťastie, že sa tam objavila tá medička, ktorá ma začala liečiť. Podarilo sa jej aspoň čiastočne zmierniť bolesť. Neviem ale mal som byť asi rád, že som hento nevedel ... To, či som mal už nejaké vnútorné krvácanie, otras mozgu alebo niečo iné som už ja nemohol vedieť, lebo to som už necítil. Aj keď som bol v takejto situácii a rozpoložení vôbec som sa netešil ísť zasa do nemocnice. Však ja si tam asi objednám izbu, ktorá bude navždy pridelená mne a budem tam bez nejakých výčitiek bývať. A to som nechcel ešte stretnúť Shizuku, tá ma zato asi skôr zabije, než tá líška. Asi bolo divné, že som sa teraz obával viac jej, ako samotnej Natsuki v 4 chvostoch.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Yoru Wed Aug 12, 2015 1:25 pm

Byla ráda, že s její námitkou souhlasí. Určitě by se nechtěla potit na sluníčku a přitom se koukat, jak se koupe v křišťálové studené vodě. To v žádném případě! Konečně jim přinesli ty dortíky, které Ken objednal. Musela uznat, že to vypadá skvěle. Dokonce líp, než na tom obrázku v meníčku. Na lžičku nabrala kousek zmrzliny a dala ji do úst. „Hmmm…“ rozplývala se. „To je vážně senzační!“ Dál už nic nehovořila a ládovala se zmrzlinou. Opravdu jí to moc chutnalo. Pak se Ken začal dávit, tak ho bouchla po zádech. Nedívala se z okna, takže neviděla boj, jen měla tokový divný pocit…
Zvedla hlavu od zmrzliny. „Co?“ Uslyšela nějaké bouchání, jako by se dělníci rozhodli zbořit několik budov. Podívala se z okna a nestačila se divit, co se tam děje. Pokývala na něj hlavou.
Shizuka si stoupla a šla za servírkami. „Okamžitě odtud ty lidi dostaňte!“ nařídila jim a utíkala ke dveřím, aby je mohla včas varovat, kdyby se to náhodou vymklo kontrole.
Sledovala okolí a pak najednou uslyšela, jak někdo volá medika. Okamžitě bez rozmýšlení se tam rozeběhla. „Tady!“ křikla už z dálky. Jelikož se při takovém útoku zraní spousta lidí, museli ji navést k těm nejzávažnějším. „Jsem lékařský ninja, kde mě potřebujete?“ Křičela ještě za běhu na Rokura.
Shizuka Yoru
Shizuka Yoru
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 99

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Wed Aug 12, 2015 1:30 pm

Aké to len bolo prekvapenie, keď môj útok nevyšiel, teda z časti. Rokura pred ním zachránil Akimichi, ktorý na mňa následne zaútočil. Len som sa trocha odtiahla dozadu, keď v tom do mňa vpálila gigantická päsť a mňa do zo zeme doslova vyrvalo. Nesnažila som sa tomu letu nijak brániť, skôr som sa nechala odhodiť až k ďalším budovám, do ktorých som znova vrazila cez.. no steny. Aspoň źe začali evakuovať ľudí ešte počas môjho súboja s Rokurom, inak by tých mŕtvych bolo omnoho viac. Tým že som sa odpáleniu vôbec nebránila, by som sa čisto teoreticky mala vyhnúť Narovým tieňom a zároveň im zmiznúť z dohľadu. Mohli však vedieť že som sa znova začala hýbať. Bolo dosť počuť, keď niečo prebúrava steny za stenou a pohybuje sa v popri budovách tak, aby bol z časti v kryte proti prípadným technikám. Všetky moje pohyby však boli skôr inštinktívne. Mohli pocítiť otrasy, dalo sa určiť kde približne som a tak tiež mohli dôjsť na to, že sa približujem k Narovi nepríjemnou rýchlosťou. Jedno som však vedela a uvedomovala som si to aj v tomto stave, alebo to bol znova len inštinkt? Stále sa tu nachádzalo mnoho shinobi. Niektorý sa hodili do prvej línie, niektorý nie.. prečo sa nezameriať na tých, ktorý sa do prvej línii rozhodne nehodili? V tom však všetok buchot ostal. Len poniektoré budovi to prerážanie stien nezvládli a začali sa rúcať.. ale mňa samotnú na chvíľu nebolo počuť.. aj keď úplne každý mohol dostať pomerne podivný pocit, že sa blížilo niečo veľmi, veľmi zlé... a silné. Človek ani nemusel byť senzibil, aby na podobnú skutočnosť došiel. Posledne ma však bolo možno zaregistrovať niekde v budove, na ktorej stál Nara. Bola som však stále tam? A čo ten podivný pocit? Poniektorý možno vedeli čo nasleduje, poniektorý pravdepodobne dúfali že to nie je pravda.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki
Tokubetsu Jounin (Kyuubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed Aug 12, 2015 2:32 pm

Situácia sa každou minútou len zhoršovala. Každou minútou umrel nejaký ten človek, ktorý ani nepatril k Shinobim. Nemal s tým nič spoločného, žil si svoj život a zrazu.. Nemal ani šancu pochopiť čo sa to stalo, keď Natsuki vo svojom móde prerazila ďalšie budovy v ktorých sa nachádzali ešte ľudia ktorých nestihli evakuovať. Nešlo ani predpokladať že nejaký Shinobi snažiaci sa pomôcť staršiemu páru v uličkách neschytal tento útok tiež. Besnenie Kyuubiho Jinchuuriky, tento deň bude určite patriť k čiernym dňom ktoré si ľudia budú pamätať ešte dlhý čas. Kto len mohol očakávať že sa stane niečo takéto, kto len mohol čakať že práve vzťah Natsuki k Hideovi vytvorí niečo takéto. Presne v ten moment ako zasiahli Kyuubiho a ten sa preletel cez pár budov, sa niečo zmenilo. Nebola tu vyslaná nejaká obyčajná jednotka ktorá bola bez šance proti niečomu takémuto .Boli vytvorený a trénovaný práve na tento moment a to sa ukázalo v okamihu ako Kyuubi dostal ranu a keďže ani on sám si neuvedomil že Navari stojí za ním, zasiahol aj ju.

Ako bolo spomínané, istá osoba stála po celý čas za Kyuubim. Presne na tento moment čakala. Dúfala že práve Akimichi a Nara spomínanú beštiu udržia na uzde, zatiaľ čo ona bude schopná previesť pečate aby mohla zlomenú pečať obnoviť. To sa však zdalo predsa len nemožné, nečakala že práve Kyuubi sa nechá takto ľahko zasiahnuť, až potom si uvedomila že je to len besniace stvorenie bez štipky rozumu. Besnilo a ničilo všetko okolo seba, bez toho aby myslelo na následky svojich krokov, alebo následky z toho že ho niekto zasiahne.
„Je to fakt zlé..“ Prebehlo mladej Uzumaki v hlave keď zahliadla ako na ňu letí obrovská masa červenej čakry. Jediné čo stihla v tú chvíľu urobiť bolo že pred seba nastavila ruku a otvorila ju do dlane, akoby chcela rýchlo letiace stvorenie zastaviť vlastnou rukou. Presne v ten moment ako telo dopadlo, musela Navari premýšľať na plné obrátky, pretože práve toto musela načasovať úplne presne na stotiny. A preto v okamihu ako sa dotkla Kyuubiho chrbta, pocítila ohromné pálenie. Čakala že to bude bolieť, ale práve takúto bolesť nečakala, ako sa pečie jej koža pod náporom ohromne silnej a nenávistnej čakry.
„Kyuubi, dúfala som že si sa vďaka Narutovi poučil..“ Len to prebehlo hlavou Navari, keď démon prerazil miestom kde doteraz stála a preletel sa cez pár budov. Namiesto toho aby však schytala plnou silou, pocítila len jej dlaň. Kyuubi, vlastne Natsuki, si vôbec neuvedomovala proti komu stála, majstrovi pečatiacich techník v Konohe. Prečo ju však rešpektovali snáď všetci bol práve fakt, že len na základe týchto skúsenosti ovládla techniku, ktorá ju práve zachránila. V momente ako do nej narazil Kyuubi sa ocitla priamo pri Rokurovi. Presne vedľa neho, trochu zadýchaná a hlavne držiaca si ruku, pretože ju dosť pálila. Nikto si asi neuvedomil o čo sa jedná, ale špeciálny tým vedel čo využila. Techniku boha hromu, Hiraishin. Nebola to majstrovská úroveň slávneho Minata Namikazeho ale pečať na Akimichim jej pomohla dostať sa z vážneho stavu, pričom sledovala len okolie pred sebou, ako sa ničia budovy a Kyuubi si to nakračuje k nim, keď všetko utíchlo a každý pocítil to zvláštne mrvenie v žalúdku a zlý pocit z toho čo sa chystá.
„Nie toto je zlé.. Všetci, okamžite odtiaľ utečte!“ Zavelila smerom k ostatným a každý to musel brať ako rozkaz, pretože práve jej hlas napovedal o tom aké vážne to je. Okamžite totiž vytiahla kunai a nasmerovala si to približne tam, kde približne stál kyuubi. Našťastie vydával ohromnú čakru a nenávisť okolo seba, že nebol až taký problém ho zamerať aj pre neskúseného senzibila. Či to bolo šťastie alebo samotný jej výcvik, ktorý jej dovoľoval cítiť to, alebo skôr výkrik od Yamanaki, na tom teraz nezáležalo. Musela urobiť všetko preto aby sa nestalo to najhoršie.

Na ďalšej fronte sa dialo niečo menej strašné, okamžite ako Rokura postavil Akimichi na nohy, sám sa zväčšil kompletne a pozrel sa priamo smerom odkiaľ k nim utekal Kyuubi. V rukách zvieral obrovskú tyč, možno dúfal že sa zväčší aj Rokuro vo svoje Susano, pretože pomoc sa hodila, zatiaľ im ich plán vychádzal presne ako chceli. Ich štvorka bola perfektne zohraná, preto až tak nepotrebovali pomoc. Elita v dedine ktorá bola práve kvôli tomuto vytvorená samotným Assasinom. V ten moment však vedel že bude zle nedobre aj Akimichi, rovnako ako Nara a Yamanaka, ktorá liečila Kena. Akonáhle sa objavila Shizuka, vedela že je to ešte horšie. Čím viac tu bude ľudí, tým horšie sa budú dať chrániť a niekto príde k úrazu, to nepotrebovali. Museli sa postarať o všetkých, to bola ich povinnosť, zastaviť Kyuubiho bez strát na životoch, čo už sa ale nedalo povedať že im výjde sto percentne.
„Tuto! Potrebujeme ťa tu, okamžite vezmi Kena a obaja vypadnite odtiaľ. Odveď ho do nemocnice a čo najrýchlejšie, inak ho stratíme..“ Ken bol na tom naozaj vážne a ona musela ostať tu aby pomohla svojmu tímu. To že sa tu vlastne Shizuka objavila hralo do karát a určite si ju zapamätáme ako niekoho, kto naozaj dopomohol k tomu aby samotný Kyuubi nič viac nezničil, keďže vďaka nej ostal celý tím pokope. Zdvihla Kena a podala ho práve spomínanej dievčine, načo sa otočila pocítila nenávisť. Bola senzibil, ako Yamanaka dokázala vycítiť presne všetko v okolí, aj napriek faktu že tú čakru cítil každý všade, ona vedela kde je to miesto.
„Je na jednej hodine od teba Navari! Medzi treťou a piatou budovou..“ Zrevala a ukázala na miesto, načo poskladala pečate. Formácia B, presne vedeli čo robiť. A tam kde ukázala, v blízkosti bol spomínaný Nara, ktorý nemal na výber ako uskočiť. Snažiac sa uskočiť zo strechy, sledoval ako sa pod ním rozpadáva dom a on sleduje samotného Kyuubiho čo pripravuje. Kto vie čo mu letelo hlavou, ale jeho výraz zdesenia bol jasný, že práve to neočakával. Neočakávali že stihne vytvoriť túto techniku v tak krátkom čase. Navari stála s Rokurom obďaleč, Akimichi stál nad nimi, rukou triafajúc miesto kde Yamanaka vykríkla, a Yamanaka práve predávala Kena Shizuke, zatiaľ čo Nara bol stále nad budovou vo vzduchu, sledujúc v diere niečo čo mu nepridalo pokoj na duši.

Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Aug 12, 2015 3:32 pm

Kyuubi sa nechal odhodiť, preletel cez pár budov a zrazu nám zmizol z dohľadu, v dráhe Kyuubiho bola aj tá ženská, na ktorej meno som si nevedel spomenúť. Zrazu sa objavila vedľa mňa. Shizuka taktiež, ale tá dostala rozkazy. Kyuubi bolo počuť, až do istej chvíle, keď to utíchlo. Tá ženská vedela, že sa deje niečo zlé, preto to aj dostatočne vykríkla. Dialo sa tu hrozne veľa vecí naraz, ja som čakal len na nejakú chvíľu, kedy by som mohol pomôcť. Nakoniec sme dostali pozíciu Kyuubiho a ja som sa smerom tam rozbehol. Znova som aktivoval Susano´o, tentokrát do finálnej formy a veľmi rýchlo som sa dostal do nebezpečnej blízkosti ku Kyuubimu. Dom, kde bol "ukrytý" Kyuubi spadol a mne sa naňho naskytol pohľad. Natsuki práve vytváral veľmi nebezpečnú techniku. Nebol som si istý, čo to je, ale už len pohľad na to bol vystrašujúci. Netušil som, aký má plán tá štvorka, ale rozhodol som sa presunúť túto nedokončenú Bijuudamu na iné miesto, pomocou Jīsa. Špeciálnej techniky mojich očí. Presnejšie za pár sekúnd by sa táto Bijuudama mala objaviť v lese smrti, ktorý som mal z tejto pozície na dohľad. Presun Bijuudami ma vyčerpal viac než dosť.
Využil som však túto chvíľu, keď som prekvapil Kyuubiho a schmatol som Líšku jednou rukou Susano´o, natočil som ju tak, aby sa pozrela mne do očí. Stále som dúfal v to, že pomocou sharingan genjutsu sa dokážem dostať do mysle Natsuki a pomôcť jej v tom dostať nad tým kontrolu alebo aspoň tak omráčiť Kyuubi, keď už nič viac.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Wed Aug 12, 2015 3:42 pm

Nabíjala som si Bijuudamu, budova spadla, Nara odskočil a Bijuudama spred môjho ksichtu niekam zmizla. Ako Kyuubi som sa tvárila naozaj prekvapene, až otrasene? Čo sa stalo? Chvíľkové pozastavenie ma stálo mnoho. Okolo krku ma zobrela ruka Susanaa ktorú som sa síce snažila chytiť do svojich a odtrhnúť, no nedalo sa to. V podstate sa moje biele oči stretli zo sharinganom, a na zlomok sekundy samotné moje telo úplne stuhlo. 

Inner world

Rokuro sa objavil do tmy.. no počul výkriky, moje výkriky. Niektoré boli bolestné, iné až šialené, ako keby ma niekto psychicky alebo inak mučil. Keď iśiel tmavou chodbou ďalej, mohol naraziť až na obrovskú miestnosť, v ktorej bola ešte väčšia brána. Videl červenú, až priam rudú čiarnu. Ja som kľačala pred touto bránou s rukami zaborenými v hlave a no.. kričala som. Celé moje telo až na tvár a končeky prstov bolo obalené Kyuubiho chakrou, ktorá vychádzala práve spomedzi mreží danej brány. Nevyzeralo to práve najlepšie.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Yoru Wed Aug 12, 2015 3:59 pm

Při běhu se rozhlížela po té spoušti, co jinchuuriki napáchal. Jen doufala, že všichni lidé z kavárny jsou v bezpečí daleko. Nemohla uvěřit svým očím, jak jeden člověk může tohle udělat. Čekala, že j odpoví Rokuro, ale promluvil někdo jiný. Byla to žena, která byla u nějakého člověka. Jen, co doběhla blíž, poznala, kdo to je. To snad ne… pomyslela si bezradně. Vždyť ho před chvílí vyléčila a už je zase zraněný. Nejen zraněný, ale spíše na pokraji svého života. „Rozumím,“ pravila. Musela ho co nejrychleji odnést do nemocnice, aby ho mohl její otec vyléčit.
Vzala Kena do rukou. Měla pocit, jako by měla nést kupu velkých kamenů. Měl by držet dietu, pomyslela si, jakmile ucítila jeho váhu. Hned nato si nadala, jak může v takové chvíli myslet na takovou prkotinu.
Na další pobídnutí nečekala. Jak se ujistila, že ho pevně drží, okamžitě vyrazila k nemocnici.
(Přesun)
Shizuka Yoru
Shizuka Yoru
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 99

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed Aug 12, 2015 5:04 pm

To čo sa dialo v uliciach Konohy neostalo nepovšimnuté ani vo vyšších radách a z okna to zahliadla samotná Satsuki Hyuuga, terajší správca Konohy ktorý zastupoval Hanu, podľa všetkého už bývalého Hokágeho Konohy. To čo sa práve udialo v uliciach nemohlo ostať len tak a hlavne nepotrestané. Kyuubi začal besnieť, každému kto bol v tom zasvätený, mu to dávalo zmysel. Predsa len hneď po Narutovej smrti sa porušili všetky dohody ktoré vznikli za čias Naruta. Práve preto okamžite vydala rozkaz, ktorý sa ozval štvorčlennému tímu v komunikačnom zariadení ktorý medzi sebou mali. Hlas znel jasne, rozkaz bol prostý. Zapečatiť do Natsuki späť Kyuubiho tým že sa obnoví pečať, následne čoho ju pripraviť o možnosť ešte niekedy nejako komunikovať s Kyuubim, využívať jeho čakru. Ak sa práve tento krok nepodarí, je jasné čo sa má stať, zabiť Natsuki za každú cenu skôr, než napácha ešte väčšie škody ako doteraz. Už tak mala na účte mnoho ľudí a k tomu pár Shinobi. Samozrejme, nebola to vina Natsuki, úplná, ale časť ju niesla ona sama, keď sa nechala tak ľahko ovplyvniť emóciami a hnevom.

Situácia vyzerala zle ale Rokuro sa zachoval ako správny Shinobi. Jeho excelentné vnímanie mu dovolilo urobiť niečo, čo v tejto chvíli extrémne pomohlo zúčastneným jednotkám aby mohli ešte včas zapečatiť Kyuubiho späť do Natsuki skôr, akoby bolo neskoro. Bolo nadmieru jasné že ak by sa objavil piaty chvost, podľa všetkého by to pre ňu automaticky znamenalo smrť, nikto by ju už tak ľahko nevedel zastaviť. Nanešťastie sa totiž v dedine nenachádzal nikto s Mokutonom. Nara len zahliadol ako sa pod ním objavilo Susano a donútilo Kyuubiho na malý okamih zamrznúť, nepohnúť sa. Videl že využil Sharingan a len s úškrnom a pochvalou v očiach vrhol kunai smerom k zemi. To mu stačilo nato aby predĺžil svoj tieň a teraz za pomoci svojej techniky, Kage Nui no Jutsu, za tú malú sekundu nechal obaliť celé telo v tieňových nitkách ktoré okamžite zastavili postup Kyuubiho aspoň na chvíľu. Pretože práve získaným časom sa zo zeme vytrhli zlaté reťaze klanu Uzumaki a tie kompletne obkolesili malú formu Kyuubiho, a úplne zastavili jeho postu, keďže práve tieto reťaze boli vytvorené aby dokázali kontrolovať Bijju, aspoň na ten malý okamih. Presne nato sa okolo Kyuubiho objavili 2 obrovské ruky, ktoré pripravené čakali na neúspech, a v tom prípade ak sa pečatenie Navari nepodarí, bude nútený Kyuubiho zabiť. Hnusilo sa mu pomyslenie nato že tak mladé a nevinné dievča umrie, ale na ochranu Konohy to museli urobiť. A práve v ten okamih kompletne uzavreli Kyuubiho v zlatých reťaziach, pričom pod jeho brucho skočila Yamanaka, ktorá už nemusela niesť Kenovo telo a ta odľahčená vytvorila formáciu B pri pečatení niečoho čo znehybnili. Bolo až úžasné sledovať ako títo štyria Shinobi dokážu perfektne spolupracovať bez jediného slova. Čo tam robila bolo takmer okamžite jasné každému, keď načiahla dlaň ku Kyuubimu na hruď, teda presnejšie na brucho, kde by sa mala nachádzať prasknutá pečať.

Navari Uzumaki zatiaľ stála obďaleč a bez pohybu, napriek tomu že bola Uzumaki kontrolovať tak veľké množstvo reťazí ju stálo dosť námahy a keby sa len na okamih pohla, utrhli by sa a Kyuubi by sa podľa všetkého mohol zase začať hýbať. Únava na nej bola poznať, využila Hiraishin ktorý nemala tak zvládnutý ako legendárny Minato alebo Seito. Preto nebola schopná využívať to viac krát a práve sa chystala na niečo oveľa ťažšie ako kedykoľvek pred tým, využívajúc všetky kúsky čakry čo v sebe mala. Natiahla ruku pred seba, pretože samotný Nara spojil Yamanaku a Uzumaki aby ich donútil imitovať samých seba. Aby boli presne v rovnakom uhle. Obidve dievky. A presne v okamih ako sa Yamanaka dotkla brucha za pomoci Hiraishinu si Navari vymenila miesto s Yamanakou a dotkla sa namiesto nej brucha Natsuki. V ten okamih zaznelo len jedno.
„HAKKE FUIN!“ Zakričala a v ten okamih sa začala vypaľovať diera v pečati, cez ktorú sa vypúšťala čakra. Dúfala že to výjde, že jej Rokuro spoločne so Sharinganom pomôže. Mimo to sa chystala ešte na jednú vec, okolo jej prstov sa vytvorili ďalšie malé pečate, mala v úmysle ju naozaj oddeliť od čakry Kyuubiho pečatiacou technikou. Tá teraz pomaly začala vypaľovať 5 elementov okolo pečate ktoré Natsuki mala, dúfajúc že to pomôže.
„Nevzdávaj to.. Natsuki.. Teraz nie! Veríme ti!“ Zakričala, vtedy znova z hrude vyleteli ďalšie reťaze a tie sa pokúšali prebiť cez povrch Kyuubiho, akoby dúfala samotná Navari že pomôžu vo vnútornom boji Natsuki s Kyuubim. Nemienila ju zabiť, mienila urobiť všetko preto aby ju zachránila, ale práve teraz to bolo len v jej rukách, oni jej len čo najviac pomáhali, späť na svetlo musela už ona sama.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Aug 12, 2015 5:28 pm

Inner world

Objavil som sa v tme, všetko temné a len som počul výkriky samotnej Natsuki, bolo to tu dosť strašidelné, ale vedel som, že Natsuki potrebuje pomôcť. Preto som šiel tmavou chodbou, až som sa dostal do tej obrovskej miestnosti s tou obroskou bránou. Videl som tam Natsuki obalenú chakrou, nebál som sa, lebo som si myslel, že teraz je to ona. "Ale no ták holka! " Ozvalo sa zpoza Natsuki. Môj hlas určite poznala. "Viem, že ťa naštval útok na Hidea a to, že som tam stál ako stĺp..." Začal som sa k nej prihovárať a kráčal som krok po kroku smerom k nej. "Lenže, ak v tom budeš ďalej pokračovať, zničí to polovicu Konohy." Nakoniec som sa priblížil až k nej a chytil som ju. Vytrhol som ju odtiaĺ. Dúfal som, že som nespravil nič zlé.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Wed Aug 12, 2015 5:44 pm

Snaha Konohagurčanou bola prinajmenšom dojemná a kupodivu aj veĺmi efektívna. Podarilo sa im úplne znehybniť moje telo ktoré viac pripomínalo Kyuubiho, než mňa. Akonáhle Uzumaki začala obnovovať pečať, mohla pocítiť nepríjemné pálenie. No ak to vydržala, pravdepodobne mi tým zachránila život.

Rokura som naozaj nevnímala, mala som dosť vlastných problémov a starostí. Jeho slová ma úplne minuli, no keď ma chytil a vytrhol z chakry, ktorá ma obklopovala, celé moje telo sa začalo znova vraciať do normálu. Ani sa nenazdal ako a z môjho vedomia "vypadol", pretože som ho sama strácala.

Kyuubi plášť sa začal sťahovať, no nebol to nijak príjemný pocit. Môj rev začal pripomínať čím ďalej, tým viac mňa. Vyzeralo, že ma to bolí.. a to bol pomerne ľahký výraz. Vrieskala som od bolesti, pretože za sebou chakra zanechávala spálenú pokožku a mäso. Moje telo bolo v kritickom stave a moje oči onedlho pohasli. Neumrela som, len som sa neudržala pri vedomí. Predsa len sa istým spôsobom telo pred bolesťou bráni, a práve do tejto "obrany" som sa teraz ponorila.. do hlbokého bezvedomia.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed Aug 12, 2015 7:00 pm

Pre celú Konohu bol práve dnešný deň smutný. Nešlo očakávať že práve tento pekný deň sa takto nepekne zvrtne. Zatiaľ čo v iných častiach dediny sa ľudia spokojne usmievali, priamo v jej epicentre sa stále zvádzal boj. Predsa len, napriek tomu všetkému chvíľu trvalo než sa dokázala Natsuki úplne zbaviť všetkej Kyuubiho čakry, pričom celý tento proces bol extrémne bolestivý, a tak všetci zúčastnený museli po celú túto dobu počúvať nárek Kyuubiho, ktorý sa miesil práve s výkrikmi od samotnej Natsuki. A tá to vlastne ani nemusela zvládnuť, predsa len tu nebol nikto kto by dokázal až tak perfektne odstrániť všetku Kyuubiho čakru a tak proces „zliezania z kože“ chvíľu trval. Medzi tým sa okolo začali schádzať všetci Shinobi z okolia aby sa na tu spúšť pozreli. Chvíľku to totiž vyzeralo že Konoha Natsuki stratí.

„Je v poriadku..“ Vydýchla si Navari, keď sa všetka čakra potratila a zmizla za novú pečať, ktorú Natsuki dostala. Tá bola nová, takže našťastie oveľa pevnejšia, mimo to tam dostala Natsuki poistku s ktorou nemohla viac krát používať čakru Kyuubiho. Preto si mohli Konožania vydýchnuť že sa niečo také znova stane. Čo sa stalo teda s jednotkou? Samozrejme Yamanaka chytila Natsuki do náruče a udržiavajúc svoju liečivú čakru okolo nej sa s ňou ponáhľala do nemocnice. Samotná Uzumaki sa nato zdvihla a ďakujúc Rokurovi že im pomohol sa vydala podať hlásenie. Akimichi sa trochu vzdialil, predsa len musel ísť zohnať mnohé veci na opravu dediny, zatiaľ čo Nara ostal na mieste aby ukľudnil všetkých ľudí a ak by potreboval, pomohol Rokurovi do nemocnice, ktorý nevyzeral práve najlepšie.

Hotová bilancia? Cez 30 mŕtvych a 50 zranených civilistov, množstvo rozbitých budov a stánkov, väčšina centra dediny úplne rozmetaná v sutinách a celkovo dym ktorý ohlasoval že sa niečo stalo, tento deň sa navždy zapamätá do dejín Konohy ako jeden z tých naozaj smutných. Aby sa toľko toho udialo v priebehu jedného dňa len kvôli jednej malej chybe, bolo až neuveriteľné. Jedno bolo jasné, Natsuki nastali horšie časy.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Aug 12, 2015 8:23 pm

Z jej vedomia som čoskoro vypadol, netušil som či ma počula alebo nie. Nuž momentálne mi to bolo jedno, lebo keď som sa dostal znova z jej vedomia. Dopadla na mňa tá únava, no nehovoriac o tom, že som sa dosť vyťažil. Už som mal normálne oči. Medzitým v ďalekom prázdnom lese vybuchla Bijuudama, tú ktorú som presunul... Nebola to istota, že bol prázdny, ale v tej rýchlosti som to nemal kam inam premiestniť.
Poďakoval som taktiež či už tej ženskej alebo tomu Reiovi, ktorý ma zachránil pred pár zlomeninami a tak. Najväčším zranením bola aj tak spálenina na nohe, za ktorú ma chytil Kyuubi. Nara mi ponúkol pomoc, ktorú som potreboval, pomohol mi dostať sa do nemocnice. Potreboval som si doplniť energiu a potreboval som, aby sa mi niekto postaral o tú spáleninu. Asi to bolo adrenalínom a napätím, že som necítil tu prvotnú bolesť, ale momentálne ma spálena koža na nohe slušne bolela.
Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Tue Aug 18, 2015 11:12 am

Stála som na jednej z budov už v mojom klasickom oblečení. Z nemocnice som odišla, či sa im to páčilo alebo nie. Necítila som potrebu tam naďalej oxidovať. Na čo som sa teraz pozerala? No na tu spúšť. Schválne som si ešte cez moju shinobi vestu dala aj plášť s kapucou, aby mimoc nebolo vidieť do tváre.. naozaj som toto všetko spôsobila ja? Ruky som mala zaťaté v päsť a triasla som sa od.. čoho? hnevu? Smútku? Bola to spúšť a že viac než veľká... pravdepodobne zahynulo viac než len skupinka ľudí. Predsal en tie diery v budovách.. a toľko ich bolo zrútených. Musela som sa túto silu naučiť kontrolovať.. niekde.. osamote. Otočila som sa a vytratila som sa z ulíc Konohy, ktoré viac pripomínali bojisko.
(presun)
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 18, 2015 11:53 pm

Z nemocnice som vyrazil znova do ulíc. Vypadalo to tu naozaj zdemolovane, začali prvé opravy. Nuž od tohto incidentu som nevidel Natsuki. Asi si ani nepamätala, že bojovala so mnou a s ostatnými. Všetky telá už našťastie boli zobrané a trosky sa začali zbierať. Len som premýšľal nad tým či toto bolo potrebné. Chcel by som vidieť Natsuki a vedieť v akom je stave, predsa len sa zobudila a zistila, čo spravila. Určite to nebolo len tak.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Tue Aug 25, 2015 9:42 pm

Jako duch jsem se vlekla ulicemi, které už bylo skoro opravné. Nikoho jsem si nevšímala a i když, tu bylo celkem dost lidí pro mě bylo v ulicích ticho jako na hřbitově. Neslyšela jsem žádný zvuky, neviděla jsem žádné barvy. Byla jsem tu sama ve svém světě. Zastavila jsme se přímo uprostřed a zvedla hlavu k nebi. Obvykle mi to dělalo dobře ale dneska jsem se cítila prázdná. Dál jsem tam stála a nikoho nevnímala. Bylo mi jedno, že mě musí obcházet. Bylo mi jedno, že si mrmlají o tom jak překážím. Bylo mi to jedno všechno. Jediné co mi nebylo jedno byly pohledy, kterými na mě ostatní členové klanu koukali spolu s otcem. Věděla jsem, že nejsem zrovna dokonalá členka, ale myslela jsem, že to pochopí. Že pochopí proč se chci vydat jiným směrem. Mýlila jsem se. Měla jsem v hlavě prázdno. Nevěděla jsem kam vlastně jdu, kdy se vrátím, co budu dělat. Ačkoliv byla takhle večer zima, měla jsem na sobě jen tričko a nevnímala to.
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Počet příspěvků : 48

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 25, 2015 10:09 pm

Bol už večer, celý čas som sa snažil pomôcť pri opravách a podobne, predsa len som bol ja ten, ktorý tu niečo z toho zničil, preto som sa činil pri opravách. Spokojne som šiel domov, zapozeral som sa do oblohy a pomaly som vykračoval po ulici, ktorá sa vyprázdňovala. Obloha začala pomaly tmavnúť a ja zapozeraný do oblohy som narazil do stojacej Minako. Určite ju to zhodilo, no skôr ako mohla ucítiť tvrdú zem som ju tesne nad ňou zachytil. Pomohol som jej sa postaviť "Gomene." Zareagoval som a milo sa usmial na to dievča, do ktorého som vrazil. "Naozaj som nechcel, mal by som sa pozerať viac na cestu a nie na oblohu." Dodal som a kukal na Minako či je v poriadku.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Tue Aug 25, 2015 10:13 pm

Nevnímala jsem a proto není divu, že do mě nakonec někdo vrazil. Bylo mi to jedno. Nakonec jsem ale bolest na kteoru jsem se připravovala necítila. Stihl mě nějakým způsobem chytit. Po jeho pomoci jsem na něj upřela oči bez výrazu. "Moje chyba. Omlouvám se." Odpověděla jsem mu a bylo to jako bych se koukala skrz něj. "Neměla jsem tu stát uprostřed ulice." Dodala jsem a uklonila jsem se abych se znova omluvila. Pak jsem udělala jen pár kroků stranou a sedla si na lavičku aby do mě zase nikdo nenarazil.
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 25, 2015 10:27 pm

Vedel som, že mi je od nekiaľ povedomá, nakoniec som aj na to prišiel, vtedy stála pred dverami kancelárie Satsuki, takže odtiaľ som ju poznal... Tentokrát však vypadala dosť.. prázdno? Ten jej prázdny pohľad vypadal, akoby ju niečo trápilo. Hneď na to spravila pár krokov a ešte sa mi ospravedlnila. Sadla si na lavičku. Nedalo mi to len tak ísť ďalej. Zmizol som na pár sekúnd, minút a vrátil sa späť k tej lavičke. V ruke som mal dve paličky s Dango. "Nech sa páči... " Povedal som celkom milo a sadol si k nej. No jop, nemohol som ju tu len tak nechať sedieť opustenú, bol som predsa dobrák... "Tak povedz, čo môže za ten prázdny pohľad?" Opýtal som sa a začal som pomaly pojedať svoje dango.
Ulice Konohy - Stránka 26 Tumblr_mcl8l7883o1rsrt78o2_500_zps6bc3b028
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Tue Aug 25, 2015 10:41 pm

Když se vrátil a promluvil na mě upřela jsem na něj nechápavý pohled. Proč nešel dál jako ostatní? Proč se vůbec se mnou tady zahazoval? Vzala jsem si dango a sklonila hlavu. "Děkuji." Zamumlala jsem a kousla do první kuličky. Jako vždy to bylo výborné. Po jeho otázce jsem přestala žvýkat a zírala do země. "Člověk nemůže mít občas špatnou náladu bez příčiny?" Špitla jsem a po chvíli se začala potichu smát, nakonec smích přešel do vzlyků a to už se mi po tváři opět kutálely slzy. "Dělám ostudu svému klanu." Marně jsem si otírala slzy hřbetem ruky.
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 25, 2015 10:51 pm

"Väčšinou, keď ma človek zlú náladu, nie je to len tak." Zareagoval som na jej slová. Dango som si dal, no moc mi to nechutilo, prečo ja idiot som radšej nekúpil nanuky. Našťastie jej to chutilo...
V tom sa Minako začala tak potichu smiať a prešlo to do vzlykov a nakoniec k slzám.. čo som povedal niečo zlé? No jop veci väčšinou len zhoršujem... "Ako si ich sklamala ak môžem vedieť? Určite to nebude nič hrozné... " Povedal som znova s tým milším úsmevom a bojoval som aby som to Dango dojedol.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Tue Aug 25, 2015 10:54 pm

Zakryla jsme si obličej jednou rukou a v druhé držela dango. "Nemám nadání jako ostatní z klanu. Chci být medikem ale musím se toho vzdát." Vzlykala jsem a snažila se zastavil slzy, bohužel to nešlo. Pokaždé když jsem si představila život bez nemocnice a pomoci ostatním se mi chtělo brečet víc a víc. "Nechci aby se za mě otec musel pořád stydět." Zahuhlala jsem a dál potichu brečela. Lidi co chodili okolo se občas koukli na Rokura jestli náhodou on není ten důvod proč tady brečím ale jinak si nás nevšímali.
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 25, 2015 11:05 pm

Ako vždy, všetkých naokolo som si nevšímal, nech sa čumia koľko len chcú. "Klan tu nie je od toho, aby ti určoval smer. Má to byť tvoja rodina, ktorá ťa podporuje v tom, čo robíš. No a v rodine by nemala byť nenávisť a smútok. Možno len málinko... Takto to chápem ja, no a keď sa raz stanem vodcom klanu Uchihov, tak budem sa toho držať a obnovím celý svoj klan! " Povedal som jej a na konci som sa nechal trošku uniesť. Klan už bol ako tak v hromade, len som chcel zrekonštruovať oblasť Uchihov, trochu to oživiť a ukázať ľudom, že nie sme len stroje nenávisti. Momentálne Uchiha štvrť bola naozaj v hroznom stave a nik tam nebol. "Nakoniec, môžeš naďalej tráviť tréningom ako medik v nemocnici, len tam stráviš menej času... No a ostatok ten voľný čas sa budeš pokúšať získať to nadanie, ktoré máš mať podľa klanu... A už neplakaj, pozerajú sa po mne ako po pedofilovi..." Povedal som s úškrnom na tvári a konečne som do seba napchal to Dango.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Tue Aug 25, 2015 11:13 pm

"Nepřipadám si jako by to byla moje rodina." Pípla jsem a znova se pokoušela otřít si slzy. To co ale potom řekl dávalo smysl. Budu dělat oboje a doufat, že na to nikdo nepřijde. Po jeho poznámce o pedofilovi jsem se potichu zasmála a zvedla hlavu. "Promiň." Usmála jsem se a popotáhla. Chvíli to trvalo než jsem přestala úplně ale podařilo se mi to. Došlo mi, že mám ještě to dango a snědla jsem další kuličku. "Nechci domů." Povzdechla jsem si a koukla se na oblohu, kde zářily hvězdy. "Taky jsi zažil někdy ten pocit, že by jsi šel kamkoliv jinam jen ne domu?"
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 25, 2015 11:23 pm

Aspoň sa mi ju podarilo utíšiť, keď nič viac. "Ani nie, ja som zažil ten pocit, že by som chcel ísť domov, ale žiaden som nemal. " Mrkol som na Minako a snažil sa jej tak povedať, že je dobré mat domov. "No a keď sme pri tom.. kam by si chcela ísť? Navštíviť nejaké iné dediny? Alebo ísť jednoducho do sveta?" Nadhodil som trošku inú tému, nechcel som sa jej vypytovať na nejaké detaily o klane a podobné veci. Skôr som len chcel rozprávať o niečom pozitívnom, o snoch napríklad. Vedel som aspoň to, že chce byť medikom... "Inač taktiež poznám jedného medika. Je to Airis Shiroyaki." Doplnila som a paličku z Dango som hodil do koša.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Tue Aug 25, 2015 11:28 pm

"Chtěla bych prostě pryč. Je mi jedno kam, pryč z vesnice." Sklonila jsem hlavu a hrála si se špejlí. "Aspoň na chvilku. Poznat kulturu někde jinde. Ale jsem genin, a ještě k tomu se neumím bránit. Takže se z vesnice asi jen tak nedostanu." Pokrčila jsem lhostejně rameny i když mi to jedno nebylo. Snědla jsem poslední kuličku a špejli zlomila. "Um znám jí od vidění. Chtěla bych jednou být jako ona." Pousmála jsem se a povzdechla si.
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 26 z 29 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27, 28, 29  Next

- Similar topics