Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Konohy

+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters

Strana 14 z 29 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Next

Goto down

Ulice Konohy - Stránka 14 Empty Ulice Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:00 pm

First topic message reminder :

Ulice Konohy - Stránka 14 Nar-konoha-street1
Ulice Konohy - Stránka 14 Nar-konoha-street2
Ulice Konohy - Stránka 14 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Konohy - Stránka 14 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Ulice Konohy - Stránka 14 Empty Re: Ulice Konohy

Příspěvek pro Lucy Shiro Tue Oct 29, 2013 12:25 pm

Dala jsem si nohu přes nohu a svitek si založila do vesty a koukala na padající listí, které už mělo hezké podzimní barvy. Pohled jsem upřela na tichého Seita, byl opravdu opakem Assasina, který měl vždy pusu plnou slov, narozdíl od jeho bratra.
"Máš nějaké novinky? Cokoliv..." Usmála jsem se na něj. Myšlenky mě pořád vedli k jednomu muži, zapomenout bylo hodně těžké, a co víc, bolestivé.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 372

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Tue Oct 29, 2013 12:52 pm

,,No," zamyslel jsem se a díval se stále před sebe. ,,asi nic moc. Už dlouho jsem nebyl mimo vesnici, takže nevím, co se děje mimo Konohu. Tady je to pořád stejné." pousmál jsem se a podíval se na ni. ,,Ty?"
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Tue Oct 29, 2013 1:59 pm

"Vytáhnout paty odtud dá někdy dost práce." Zamyslela jsem se a podívala se na hodinky. Mise nebyla nijak časově náročná, spíš jsem měla v plánu si s sebou vzít nějakého schopného genina, který by měl zájem a možná i čas. I když...bylo to riskantní a pořád bych na něj musela dávat pozor, no, uvidíme. Pomalu jsem se zvedla a podívala se na Seita.
"Půjdem se projít?" Nadzvedla jsem obočí a pak se usmála. To sezení mě docela dost nudilo.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Tue Oct 29, 2013 4:41 pm

,,Můžeme." pousmál jsem se a následně se taky zvedl. Bylo to určitě lepší než jen sedět a čekat. ,,Nějaké speciální místo, kam půjdeme?" podíval jsem se na ni a čekal na její odpověď.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Oct 29, 2013 4:51 pm

Po dlouhé době jsem vzdychl a zandal si náhrdelník do kapsy. Chvíli jsem tam jen tak seděl a pohupoval nohama a nakonec jsem se zvedl a rozhodl někam vyrazit. S rukami v kapsách jsem se začal procházet po ulicích a rozhlížel jsem se všude kolem.
Najednou jsem spatřil Streita s nějakou holkou. Zastavil jsem se a sledoval je. Mohl bych ho jít pozdravit...
Po chvilce přemýšlení jsem se rozhodl že ho teda půjdu pozdravit. "Ahoj, Streito!" přiběhl jsem k němu a pozdravil. Pak jsem se podíval na tu holku. "A dobrý den." pozdravil jsem i jí. Neměl jsem nic na práci, tak mi nezbývalo nic jiného, než otravovat lidi Twisted Evil.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 338

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Tue Oct 29, 2013 8:46 pm

Pomalu jsem vyšla kupředu, vlastně jsem ani netušila kam jdu, ale prostě jsme šla. Když jsem něco chtěla říct, přišel sem nějaký genin. Otočila jsem se na něj a pousmála se s kývnutím na pozdrav. Kde vůbec může být...ne, musím zapomenout. Přivřela jsem oči a dívala se na genina, asi něco chtěl od Seita.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Tue Oct 29, 2013 8:55 pm

Podíval jsem se na Raikiho. ,,No, nazdar." pousmál jsem se a stále se na něj díval. ,,Co potřebuješ? Jestli vůbec něco potřebuješ?" Streito?! Lepší přezdívku mi fakt vymyslet nemohl, ale už jsem si pomalu začal zvykat.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Oct 29, 2013 9:00 pm

Usmál jsem se na ně. Při Streitově otázce co potřebuju jsem se trochu zarazil. "No..." zamyslel jsem se. Neměl jsem nic na práci takže...by se šikla mise. První, co mě tedy napadlo bylo, se ho zeptat jestli se druhý strejda v kanceláři. Nic jiného mě momentálně nenapadlo
"Nevíš kde je teď strejda Assasin?" zeptal jsem se ho tedy. Bylo logické, že je nejspíš v kanceláři, ale jistota je jistota.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Tue Oct 29, 2013 9:15 pm

,,Myslím, že by měl být v kanceláři. Když jsem odcházel, tak tam ještě byl. Ale znáš ho, teď může být kdekoliv." pousmál jsem se a podíval se na něj. Čekal jsem, jestli nebude potřebovat ještě něco, ale zase jsem nechtěl zdržovat Lucy. Zatím však vypadala, že je v pohodě.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Oct 29, 2013 9:28 pm

Pokyvoval jsem hlavou a pak se usmál. "Ok, půjdu se tam podívat. Myslím že to je vše. Tak se zatím měj a vy také, mladá paní." rozloučil jsem se s nimi. Už jsem se chtěl rozeběhnout pryč, když tu jsem si ještě vzpomněl. "Jo a Streito, nevím jestli jsem ti už říkal, ale díky za tu radu s timi psy. Celkem si s nimi rozumim." poděkoval jsem mu. Naposledy jsem jim zamával a rozeběhl se směrem ke kanceláři. Poslední dobou výdám Streita se samými holkami. Zajímavé.
/Přesun
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Tue Oct 29, 2013 9:36 pm

,,Taky se měj a není zač. Myslím, že se budou k tobě hodit." pousmál jsem a sledoval, jak mizí v dáli. Po chvíli jsem se otočil na Lucy. ,,Tak kam máme namířeno?"
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Wed Oct 30, 2013 2:28 pm

Pohledem jsem sklouzla na genina, který se zdál, že má opravdu vychování. Usoudila jsem především podle toho, že mi řekl mladá paní, určitě si tím šplhnul. V moment kdy odešel, jsem pohled přesunula znovu na Seita.
"Mám celkem hlad, něco na kousnutí by se hodilo." Usmála jsme se a zamířila k nějaké restauraci.

Přesun
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Wed Oct 30, 2013 3:15 pm

,,Máš pravdu, něco by se hodilo." pousmál jsem se a vyrazil hned za ní. Když jsme se teď zmínile o jídle, tak jsem začal mít celkem hlad. Už je to nějaká hodina, co jsem naposledy jedl, takže jsem se na to docela těšil.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Oct 30, 2013 5:10 pm

Objavili sme sa s Katashim v zaľudnených uliciach Konohy. Stisla som mu pevnejšie ruku a predrala sa pomedzi dav ľudí až k Ichiraku Ramen, kde som si sadla na stoličku a objednala si ramen. Premýšľam nad tým, čo by mi mama bola schopná urobiť, keby zistila, že spolu chodíme. Nahodila som taký zamyslený výraz a uškrnula sa. Mala na výber ztisícok možností, ja sama neviem, ktorú z nich by si presne vybrala. A myslím, že by chcela i nejak uškodiť Katashimu. Moja mama bola na prvý pohľad veľmi milý človek, ale...Ak dostane nervy, je to čistý diabol.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Wed Oct 30, 2013 5:40 pm

Přišel jsem zpět do ulic, odkud jsem před chvíli odešel. Nevěděl jsem co dělat. Protáhl jsem se a rozhlédl se kolem, po něčem zajímavém. Najednou mi zakručelo v břiše. A to neznamenalo nic jiného, než jít na ramen! Škoda jen, že tu nebyl Katashi, který mi jich už několik dlužil.
Tak jsem se veselým krokem vydal k Ichiraku ramenu. Najednou jsem se zarazil. Byl jsem už pár metrů od mého oblíbeného stánku a koho tam nevidim. Katashi a Fuu se rozhodli dát si ramen beze mě. A to obrovský hřích.
Hleděl jsem tam na ně nějak takto:
Ulice Konohy - Stránka 14 Hqdefault(jako Kon-ten lev)
Poté jsem se na ně naštval a nasadil rozzlobený výraz:
Ulice Konohy - Stránka 14 185px-DP016_2
A nakonec jsem se k nim rozeběhl:
Ulice Konohy - Stránka 14 Hqdefault
Doběhl jsem k nim a ukázal zle na ně."To co to je? Jak se opovažujete opouštět chudáčka Raikiho.Víte co jsem si musel prožít? A ještě k tomu jíst ramen bez něho. Vy padouši!" vynadal jsem jim a po tváři mi tekly proudy slz. I když...bylo to jen pár hodin. Rychle jsem se sebral a skřižil ruce na hrudi. "Mimochodem Katashi...kolik už mi dlužíš ramenů????" naklonil jsem hlavu podezíravě k němu a sedl si k nim. "A nevíte náhodou jak jsme dopadli ve zkouškách?" zeptal jsem se jich jako poslední mé slovo a začal jsem trucovat. Taková drzost!
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Oct 30, 2013 6:22 pm

Šel jsem za Fuu do Ichiraku. Sedl jsem si vedle ní a objednal si. Těžko říct. Zatím neznám tvou mámu. Moje by byla celkem překvapená. Pokrčil jsem rameny a periferním viděním zahlédl povědomou postavičku, běžící neuvěřitelnou rychlostí směrem k nám. Hele, Raiki. Upozornil jsem Fuu. Nicméně to už byl u nás. Nazdar, Rairaii. Tahle přezdívka mě včera z nějakého důvodu napadla a já ji hodlal použít. Poslechl jsem si jeho projev a s labužnickým výrazem spolkl další sousto.
Co jsi si musel prožít? Ehm... příjemnou noc ve vašem nádherném sídle? Navrhl jsem a spolkl další sousto. Zdál se překvapivě rozlícen. Rámen ti dlužím jeden, ale ty mě dlužíš praní mého prádla, pokud se nemýlím. Zamyšleně jsem se poťukal hůlkami na bradě. Je pravda, že máma by menší pomoc využila. A dělá skvělé onigiri. Zamumlal jsem, ale dost nahlas, aby to slyšel. A co se týče zkoušek... měli bychom poté zajít za senseiem. Ten nám řekne co a jak. Když jsem viděl jak je uražený, strčil jsem mu pod nos rámen. Hůlky jsem si samozřejmě schoval do kapsy.
Ulice Konohy - Stránka 14 Naruto_ramen_01
Tohle by mohlo fungovat.
Katashi Souta
Katashi Souta

Počet příspěvků : 329

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Oct 30, 2013 8:50 pm

Buď rád že nie. Zabrblala som popod nos. Mala som síce svoju mamu veľmi rada, ale občas sami zdalo, že má až príliš prehnané reakcie. A myslím, že inak by to nebolo ani v tomto prípade. Zase by robila z komára somára...Uškrnula som sa, keď sem dorazil Raiki, naštvaný ako nikdy predtým. Fakt som ho takého ešte nevidela. Ale nech už bol naštvaný, koľko chcel, vyzeral komicky. Preto ten úškrn. Jéééžiš Kristus, odrazu máš rečí ako babka na trhu. Prevrátila som očami a zavrtela hlavou. Hneď na to som sa pustila do Rámenu.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Wed Oct 30, 2013 9:02 pm

"Raraii?" podivil jsem se nad přezdívkou, kterou mi dal Katashi. No i když, já také nevymýšlím zrovna super přezdívky. "Ehm, no. Popravdě jsem celou noc byl na ulici." přiznal jsem se a podrbal se ztrapněně ve vlasech. "A kde jste byli vy? Vidím, že už máš svou vestu." řekl jsem a prohlédl si Katashiho vestu. Jakmile si vzpomněl na prádlo, zarazil jsem se. "Ehm, é...no..." snažil jsem se vymyslet nějakou výmluvu, ale nic mě nenapadlo. Zklamaně jsem položil hlavu na stůl, ale jakmile se zmínil o onigiri, moje představa na praní Katashiho prádla se trochu zlepšila. Onigiri patří hned po Dangu a Ramenu k mým oblíbeným jídlům. Trochu jsem se protáhl. Pořád jsem byl na ně naštvaný. Pak ke mě Katashi přisunul ten ramen. Jedním okem jsem ho sledoval a snažil se odolat, ale nakonec to ve mě prasklo a já se pustil do jídla. Vyndal jsem si vlastní hůlky a dlabal jsem. "Ok, odpouštím vám." odpustil jsem jim za tu nehoráznost s plnou pusou.
Ulice Konohy - Stránka 14 Tumblr_lbh1cxMX4Y1qb6jd9o1_250
Fuunina poznámka o babce na trhu mě trochu zarazila. "Cože?!" otočil jsem se na ni s naštvaným pohledem. "Pokud vím, ještě nejsem tak starý a už vůbec ne babka!" odsekl jsem a snědl celý svůj ramen. Už jsem dlouho nejedl a tak jsem to měl zdlábnutý hned. Spokojeně jsem odsunul ramen a poplácal se po svém plném bříšku.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Wed Oct 30, 2013 9:08 pm

Vážně jsem se na něj podíval. Na ulici? Proč? Sensei tě vyhodil z domu? Při otázce, kde jsme byli my jsem mírně zrudnul a podíval se na Fuu. Tak...všude možně. Odhodlal jsem se k diplomatické odpovědi a vrátil se pohledem k němu. Zdálo se, že rámen mu chutná, ale to se dalo čekat. Zasmál jsem se, když nám odpustil. Děkuji vám za vaši schovívavost náš pane. Zeširoka jsem se usmál. A když měl dojedeno, zvedl jsem se a zaplatil. I za Fuu. No, až se Fuu nají tak bych zašel za senseiem ohledně další části zkoušek.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Oct 30, 2013 9:28 pm

Až mi rámen zabehol, keď Raiki spomenul, že celú noc trčal na ulici. Zaujímalo ma prečo, ale keďže sa už pýtal Katashi, neozvala som sa. Ďalej som sa venovala jedlu, ignorujúc ich rozhovor. Dokonca som nereagovala ani na Raikiho otázku, kde sme vlastne boli my. Akoby sa ma to ani netýkalo. Rýchlo som dojedla a spokojne sa usmiala. No to je síce od teba pekné, že mi platíš rámen, ale...Cítim sa ako príživník, takže nabudúce si ho zaplatím sama, okéy? Rozstrapatila som mu vlasy. Póčkať, póčkať...A čo ak ešte tá kunoichi neodišla? Viete čo? Choďte si sami, ja tam pre istotu nejdem...Nechcem senseia rušiť. Založila som si ruky na hrudi.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Wed Oct 30, 2013 9:38 pm

Zapřemýšlel jsem, proč jsem vlastně byl na ulici. Že bych...usnul? "No...myslím že jsem usnul na lavičce." zavzpomínal jsem a ještě se protáhl. Jo, musel jsem usnout, jinak by mě asi tak hodně neboleli všechny kosti.
Už jsem se málem chtěl zase opřít, ale včas jsem si vzpomněl a minulá záležitost se neopakovala. Nad Katashiho komplimentem jsem se pousmál. Takhle bych mohl žít i každý den. Už vím, jak se Fuu cítí když ji takhle pořád chválíme.
Fuu měla pravdu. "Yop, ta ženská tam pořád je. Před chvíli jsem se tam byl kouknout a byli zavřený dveře..." odmlčel jsem se a uchichtl se. "Když jsem se odtamtud vracel, narazil jsem právě na vás, takže to není taková doba. V největší pravděpodobností tam ještě je." řekl jsem a podepřel jsem si zezadu rukama hlavu.
Ulice Konohy - Stránka 14 Narutohappy (asi nějak takto)
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Thu Oct 31, 2013 7:27 pm

Zvedl jsem obočí nad Raikiho odpovědí. Na lavičce? No... raději se nebudu ptát proč. Oprášil jsem si kalhoty. Nad jejich námitkami jsem se zamyslel. No, i když bych ho hrozně rád vyrušil, asi bych nepřežil zkoušky, takže máte pravdu. Rušit je nebudeme. Uznal jsem a opřel se o stěnu. Jenže v tom případě nám zbývá jen jedna věc co dělat. Trénink. Zazubil jsem se na oba a prokřupal si krk.
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Fri Nov 01, 2013 9:08 pm

Nadvihla som obočie. Nemyslela som si, že patrí práve k t škodoradostnému typu človeka. Kaziť niekomu radosť, v tomto prípade senseiovi...To sa mi naňho fakt nehodilo. Tréning? Tentoraz nič proti nemám... Pokrčila som ramenami. Rada by som si už konečne zatrénovala. Akurát som ešte chcela poprosiť senseia, aby ma naučil vyžívať chakru tak, aby som si zvýšila silu, ktorá by neskôr tvorila nebezpečnú kombináciu s mojim juukenom. Ale to až neskôr, teraz je sensei "zaneprázdnený". Tak teda poďme! Uškrnula som sa a zamierila rovno k cvičisku. (presun)
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Fri Nov 01, 2013 11:26 pm

Byl jsem rád, že se mě nadále nevyptávali ohledně mého přenocování na ulici, neboť sám jsem si moc dobře nepamatoval proč k tomu tak došlo. Nejspíš jsem byl jenom hrozně unavený, že jsem byl líný dojít domů.
Slovo trénink se mi velmi zamlouvalo a navíc, pokud jsme se dostali do druhé části zkoušek, tak bychom trénovat měli. Třeba to potom dokonce i nějak uplatníme. I když chtělo by to nějakou novou techniku. Škoda že je strejda zaměstnán. "Souhlas!" souhlasil jsem s tréninkem a seskočil ze židle. V břiše mi už trochu vytrávilo a já byl plný energie, kterou dokážu vyplýtvat jen na tréninku. Vydal jsem se tedy s Fuu a Katashim na cvičiště.
/Přesun
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Sat Nov 02, 2013 9:25 am

Pousmál jsem se. Jednostranný souhlas náš tým už dlouho nezažil. Super. Vyrazil jsem za nimi. Docela by mě zajímalo, co má pro nás sensei v rukávu dalšího... Prolétlo mi hlavou a já se tiše zasmál.
//přesun
Katashi Souta
Katashi Souta

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 29 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: