Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Konohy

+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters

Strana 27 z 29 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29  Next

Goto down

Ulice Konohy - Stránka 27 Empty Ulice Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:00 pm

First topic message reminder :

Ulice Konohy - Stránka 27 Nar-konoha-street1
Ulice Konohy - Stránka 27 Nar-konoha-street2
Ulice Konohy - Stránka 27 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Konohy - Stránka 27 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Ulice Konohy - Stránka 27 Empty Re: Ulice Konohy

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 25, 2015 11:47 pm

"Chcela by si byť ako Airis? No neviem, nemá nikdy čas.... Stále je len vyťažená, no tak s ňou nemôžem tráviť ani ja moc času... No na druhú stranu, zachraňuje veľa životov. " Pousmial som sa a kukol sa znova na oblohu. "No vidíš, keď to chceš, tak si to splň. Keď chceš ísť niekam inam, tak trénuj, buď silnejšia a nakoniec budeš môcť ísť. Aj keď bol som už na mnohých miestach. Musím povedať, že Konoha má svoje čaro aj cez niektorých ľudí, ktorý tu žijú." Poznamenal som a naďalej som hľadel na oblohu, ruky som si dal za hlavu. Bol celkom pekný večer.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Wed Aug 26, 2015 3:09 pm

"Ale hodně toho umí a je pro lidi užitečná!" Zazubila jsem se a pak zase zvážněla. "Jenže, jak mám trénovat když zatím nemám žádné nadání?" Zamrmlala jsem a vyhodila obě půlky špejle do koše. "Um..chtěla sem se na něco zeptat." Letmo jsem se na něj koukla a pak uhnula pohledem. "To je jedno. Není to důležité." Zavrtěla jsem hlavou a pousmála se. Chtěla jsem se zeptat na Natsuki, protože jsem ho s ní před kanceláří viděla, ale rozmyslela jsem si to. Ať už Natsuki byla Jinchuuriki a nebo ne bylo to jedno. "Děkuji za...zvednutí nálady." Usmála jsem se na něj vděčně a začala houpat nohama.
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Počet příspěvků : 48

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Aug 26, 2015 5:37 pm

"Ono sa to prejaví, skôr či neskôr to nadanie príde... No a ak nie, tak sa s tým tvoj klan bude musieť naučiť žiť." Pousmial som sa a pinknul som ju do čela. Minako sa chcela niečo opýtať, ale ževraj to nie je dôležité... Nechal som to tak a po jej poďakovaniu som sa len uškrnul a dodal "Nie je zač.. "
"No a čo si potrebovala od Satsuki-sama ? Ak teda smiem vedieť." Nadhodil som otázku a stále som vzhliadal k oblohe. Na oblohe bolo čím ďalej viac hviezd, až pokiaľ nenastala tma.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Wed Aug 26, 2015 5:52 pm

Když mě pinknul do čela nafoukla jsem tváře a mnula si čelo. "Chtěla jsem tým. Ale prý žádný volný není. Další věc kvůli, které mám doma zle." Zamrmlala jsem. "Jak mám teda trénovat když ani nemám nikoho kdo by mi radil hm?" Zamračila jsem se a přestala houpat nohama. Nebylo to fér, že za tohle byl na mě otec naštvaný...copak jsem mohla za to, že nebyl žádný tým k dispozici?!
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Aug 26, 2015 7:08 pm

"Napríklad ja mám nekompletný tým a vlastne ani nie som najlepší sensei.. Kena som nevidel pekne dlho. Teda naposledy na ulici, keď ho Kyuubi nepekne otrieskal o zem... Asi by som ho mal ísť navštíviť... No ale chcem sa dostať k tomu, že ak budeš chcieť nejaké rady, tak povedz. Nie som síce ukážkový shinobi, ale určite ti budem vedieť nejako poradiť." Zažiaril mi úsmev na perách a postavil som sa z lavičky. "Yo.. keďže si genin, mala by si sa ako prvé naučiť chodiť po vode, tak ako sa učí každý genin na začiatku, teda pokiaľ to nevieš." Pokrčil som ramenami a neisto som sa poškrabal vo vlasoch.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Wed Aug 26, 2015 7:45 pm

"Um takže ty jsi sensei Kena a Natsuki." Poznamenala jsem a pousmála se. Proto si ty dva byli tak blízký když byli z jednoho týmu. Jakmile se nabídl, že by mi občas mohl poradit rozzářily se mi oči a zeširoka jsem se usmála. "Pokud by ti to nevadilo ráda tvou nabídku využiji." Usmívala jsme se najednou jako měsíček na hnoji a když se zmínil o chození po vodě zmateně jsem naklonila hlavu na stranu. "Um to umí každý genin?" Sklonila jsem hlavu a hrála si s prsty. Ostatní genini byli určitě o dost napřed než já.
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Aug 26, 2015 8:26 pm

"Nie ja som len sensei Kena.. asi bývalý sensei Kena.. sám neviem. Natsuki som len pomohol s tréningom Kage bushin no Jutsu. " Opravil som Minako, aby nebola v omyle. Keď som videl ako sa Minako rozžiarili oči, pri tom ako som jej ponúkol pomoc. Trošku som sa pousmial. "No každý genin sa to na začiatku tréningu učí. Je to dosť užitočná vec. Dá sa s tým lepšie liezť po stromoch, skákať po budovách a tak... " Usmial som sa na Minako a potom som sa opýtal. "Ty to ešte nevieš?" Bol som troška zvedavý, nemusela to vedieť, bola geninka, ktorá nie je ani v týmu..
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Wed Aug 26, 2015 8:38 pm

"Aha." Dál jsem sledovala svoje ruce a pokrčila rameny. "Ne." Odpověděla jsem mu na jeho otázku. Já jsem vlastně neuměla zhola nic. To je trapný. Povzdechla jsem si a znova začala houpat nohama abych tam neseděla jen tak jako úplný trotl co se lituje. "Já jsem po tom co jsem dokončila akademii...neměla ani jeden trénink. Vlastně měla..ale to se nedá počítat. Otec ve mě jen mermomocí chtěl probudit nadání ale nic mě nenaučil." Zamumlala jsem a zvedla k němu hlavu s podivným úsměvem. "Umím jenom obvazovat zranění."
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Aug 26, 2015 9:59 pm

"No tak sa naučíš chodiť po stromoch, vode a ták. " Uškrnul som sa, no a ukázal som na stenu, tej celkom vysokej budovy. "Je to úplne jednoduché, sústrediš sa a presunieš chakru do nôh no a potom, potom sa jednoducho rozbehneš a budeš sa snažiť čo najvyššie ísť. Sú také typi ľudí, ktorým to šlo hneď. Mne to trvalo celkom dosť hodín... Takto sa trénuje manipulácia s chakrou. Môžeš si to vyskúšať.. " Pousmial som sa a mrkol na Minako. "Keď to zvládneš, môžeš to isté skúsiť s vodou, to pôjde už ľahšie, pokiaľ toto budeš mať natrénované" Dodal som a poškrabal som sa vo vlasoch.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Thu Aug 27, 2015 10:33 pm

Koukla jsem se na stěnu a zavrtěla hlavou. "Ehm...rozeběhnu se a nabiju si." Zvedla jsem ruce před sebe a odmítavě vrtěla hlavou. "Není lehčí začínat na té vodě?" Nadzvedla jsem zvědavě obočí. Přece jen u vody hrozí pouze to, že budu mokrá. Kdežto tady bych si natloukla a asi by to nebylo nic extra příjemného.
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Aug 28, 2015 10:06 am

Minako vypadala trošku vtipne, keď to odmietala, asi sa vážne bála. "Jak chceš." Prekrútil som očami a nahlas si povzdýchol. "No nie je už neskoro aby niekto ako ty bol takto vonku? Rodičia sa nebudú báť?" Nadhodil som ďalšiu otázku. Predsa len na oblohe boli už hviezdy a bola tma. Síce som tušil, že Minako sa asi domov moc nechce, hlavne preto v akom stave som ju tu našiel...
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Minako Nara Fri Aug 28, 2015 1:54 pm

Protočila jsem lehce očima, domů se mi fakt nechtělo. "Jo...měla bych jít. Aby neměli strach." Vykouzlila jsem na tváři úsměv a postavila se. "Um ještě jednou děkuji. " Prohrábla jsem si vlasy a strčila ruce do kapes. "Tak já jdu." Oznámila jsem a s úsměvem vyrazila pryč, po pár krocích jsem se ještě zastavila a zamávala mu. Pak jsem zmizela v uličkách.
-přesun-
Minako Nara
Minako Nara
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hodnostári Thu Sep 03, 2015 2:42 pm

HYUUGA SATSUKI - radná

Netrvalo dlho a ocitla som sa uprostred relatívne zaľudnených ulíc. Predsa len sa hlavná úradná budova nachádzala v centre dediny, čiže není divu, že sa tadiaľ vždy voľakto potuloval. Naháňať ma preto pre Benjira muselo byť o dosť namáhavejšie, no pravdou je, že som mu to aj čiastočne zámerne uľahčovala tým, že som nepretržito vyvolávala.
"Zastavte ho! Zastavte tamtoho blázna, Gobi no Benjira, skôr než zabije mňa či snáď kohokoľvek iného!" kričala som takmer z plných pľúc, pobúriac tak pochopiteľne nejedného shinobiho. Mala som síce mierny náskok, ale Uchiha bol samozrejme rýchlejší, takže som bola nútená využívať prítomnosť okolitých ľudí vo svoj vlastný prospech.

Reakcie boli vskutku pozoruhodne rôznorodé. Zopár ninjov sa ihneď bez váhania vrhlo predo mňa, zatarasiac Benjirovi cestu, iní shinobi začali vypratávať ulice a evakuovať civilistov, kdežto sa pochopiteľne našlo zopár takých, ktorí len neveriacky kráčali naproti Benjirovi v snahe presvedčiť ho, aby s tým prestal, nech sa už pokúša o čokoľvek. Nik ho však doposiaľ nemal vôľu napadnúť, až na blížiacich sa ANBU, ktorých pred malou chvíľou Uchiha oslepil dymovou bombou. Isteže to všetko ale nejakú dobu aj trvalo, takže ak útočník reagoval rýchlo, ešte stále mal nejakú šancu eliminovať ma. Čím ofenzívnejšie k tomu však pristupoval, tým vyššia pravdepodobnosť bola, že priláka čoraz viac a viac nežiadanej pozornosti. Bude do toho asi nútený vložiť naozaj všetko, čo má, ak chce uspieť.
Hodnostári
Hodnostári
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 60

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Haki Thu Sep 03, 2015 3:35 pm

Po krásném večeru a krásném spánku jsem se probudil do již ne tak nádherného dne.Doma jsem sice měl uklizeno, ale neměl jsem tam skoro nic, nicméně jsem z toho byl ještě schopen uvařit.Udělal jsem si ze svých zásob poslední jídlo a najedl se.Pak jsem po sobě uklidil a vzal si své peníze a vydám se směrem do města, abych nakoupil na další týden.Po cestě se nic nedělo, takže jsem ani nijak extra nevnímal co se kolem děje.Najednou ale slyším naříkání nějaké stařenky.Netušil jsem co se děje.Nějaký Gobi no Benjiro nahání nějakou stařenku, která vypadala, jako z vysoké pozice.V tu chvíli jsem netušil co se pořádně děje, byl jsem zmatený.Nicméně mi přišlo logické ochránit spíš jí, než jí zastavit.Vzal jsem tři kunaie s navázanými lanky a hodil je na kříž přes ulici.Druhou stranu jsem připevnil dalšími.Sice ho to pravděpodobně nezastaví, ale alespoň by ho to mělo zdržet, než se stařenky chopí někdo silnější nebo stačí utéct sama.
Haki
Haki
Genin
Genin

Počet příspěvků : 55

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Thu Sep 03, 2015 8:47 pm

Utíkala. Jsem na tom už asi vážně psychicky špatně, protože při pohledu na ní jsem se začal hlasitě smát. Moc dobře si uvědomovala, že ji jde o život, a tak nezpomalovala. Potřebovala posily, takže pořád řvala: Benjiro! Benjiro! Uaaa! Benjiro mě pronásleduje! V životě jsem neslyšel někoho říct tolik krát moje jméno. Mezi lidmi v ulicích kličkovala šikovně. Moc ji to ale nepomáhalo. Dýchal jsem ji na záda! Úskok do práva, abych nevrazil do jedné ženy. Jesle mezi nohama kuchaře, který v ulici mlátil nějakého grázla, co mu nezaplatil za jídlo. Skok přes malé dítě, které lízalo vanilkovou zmrzlinu. U toho skoku jsem úplně cítil tu zmrzlinu! Voněla hezky, i když... neřekl bych, že byla vanilková.
"Satsuki-sama!" Zakřičel jsem jejím směrem, abych ji motivoval k intenzivnějšímu běhu. Byl jsem totiž stále blíž a blíž. Na scéně se objevili zpátky ti anbu z kanceláře. Poznal jsem tři jejich masky. Byly totožné s těmi v kanceláři. To nemůže být náhoda. Podobné masky existovat můžou, ale že by měli stejné zastoupení v týmu? Nemožné. Anbu na mě neútočili, protože jsem tak, jak Satsuki, kličkoval mezi lidmi, a oni by jim neradi ublížili. Mě ovšem na zdraví okolních lidí čím dál tím více nezáleželo. Mám jediný cíl, kterým je eliminace Satsuki. Jestli u toho zemřou dva nevinní lidé, na tom nezáleží! Když to se Satsuki teď nevyřeším, zemře jich v budoucnu daleko víc. Neomezenou vládu nad Konohou už získala, ale to ji stačit nebude. Kdyby se omezila jen na Konohu, nezvolila by tak rychlý způsob získání kompletní vlády nad ní.
V cestě se mi pokusil zabránit nějaký amatér. Co si o sobě myslí? Nemám čas si s ním tady hrát! Jeho snaha je pochopitelná. Plní svou povinnost shinobiho, ochraňujíce své vedení. Toto je ale nad jeho schopnosti. Že se vůbec snažil... před tou provizorní pavučinou jsem použil shunshin no jutsu. Sharingan mám aktivovaný už od doby, co jsem opustil kancelář. Trochu se mi opět mlžilo před očima, ale nebylo to tak strašné, jak potom souboji s Hanou, Kyuudaime Hokage. Výsledkem bylo to, že jsem se z nenadání objevil za ním a uštědřil mu silnou ránu mezi lopatky. Není vyloučeno, že jsem mu vyrazil dech. Jak pak to bylo možné? Sharinganem jsem byl schopný vidět přesně ty tři vlákna, která tvořila tu pavučinu. Nebylo těžké mezi nimi pak proskočit..

Ulice Konohy - Stránka 27 Tumblr_m7r37cOdpe1r9uuuso1_500

"Utíkej, Satsuki-sama!" Vykřikl jsem a aktivoval Susano, tentokrát pokročilejší verzi od té, co jsem předvedl v kanceláři. Tato měla svou zbraň, kopí. Mnohým už jistě došlo k čemu jsem ho hodlal využít. Nemá cenu Satsuki nahánět po celé vesnici. Za chvíli mě kompletně obklíčí, a já promarním svou příležitost! Sundám ji na dálku tím kopí. Jedna rána a spí, jak vrána. Musel jsem ale zůstat na místě, abych mohl zamířit. Neměl bych to protahovat, protože mě za chvíli vyruší ti anbu, kteří mě pronásledují od té kanceláře, a do teď nezaútočili kvůli těm lidem okolo.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Počet příspěvků : 171

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Thu Sep 03, 2015 9:13 pm

V uliciach som bol tento deň stále, bol tu celkom pokoj až pokiaľ ho nevyrušila nejaká stará ženská. Satsuki kričala, aby zastavili Gobi no Benjira. Neveril som vlastným ušiam, predsa len Benjiro bol polomŕtvy, keď som bol v nemocnici za ním a teraz sa snaží zabiť Satsuki?
Nechápal som tomu asi tak ako tej historke v nemocnici. Ja som vlastne ani nevedel, čo sa stalo posledné dni. Nuž fuck it, možno sa to teraz dozviem.
V momente som si všimol bežiaceho Benjira. ANBU sa zdržali útoku, bolo tu moc civilistov. Nejaký shinobi zaútočil, no najskôr mu to nevyšlo a potom Benjiro aktivoval Susano´o. No to už mohol vidieť Benjiro pred sebou ďalšieho človeka pred sebou. Stál som priamo pred ním. Netušil som, prečo sa snaží zabiť Satsuki. Teda momentálne som bol na jej strane. Vždy sa všetko dalo vyriešiť bez zbytočného násilia. No a šlo tu skôr o to, že Benjiro ohrozoval nevinných, preto som sa postavil oproti nemu a čakal na jeho reakciu. V očiach mi zas žiaril Sharingan. *Čo sa to tu ku*va deje* pomyslel som si. Mohlo mu napadnúť, že ho len tak nepustím zraniť jedinú vysoko postavenú radnú v Konohe. Na to by mi musel dať dôvod.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Haki Fri Sep 04, 2015 3:36 pm

Nečekal jsem bůhví jak ho to zpomalí, ale cokoliv se počítá.Nepočítal jsem ale s tím, že půjde po mně.I fakt, že má sharingan a takže tak učiní rychle, mě překvapil a tak jsem nebyl schopen reakce a schytal jsem pořádnou ránu mezi lopatky.Byl to pořádně bolestivý zásah, nicméně se mi nic vážného nestalo.Pak pokračoval dál, dokavaď ho nezastavil nějaký jiný Uchiha.Měl zapnuté susanoo, netušil jsem co to je, ale vypadalo to úžasně a velmi silně.Nějak moc jsem nepřemýšlel a hodil jsem po Benjirovi kunai s výbušným lístkem ve chvíli, kdy se koukal před sebe, abych ho minimálně překvapil.Mezitím jsem vytáhl poslední  kunai a vytvořil kolem něj ohnivé ostří a čekal jsem, co se bude dít dál.Netušil jsem jaké budou jejich schopnosti, ale něco mi říkalo, že to nebude zrovna nic lehkého.
Haki
Haki
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Sat Sep 05, 2015 7:02 pm

Už jsem ji zaměřil. Když jsem však kopí chtěl hodit, před Satsuki se postavil Rokuro. Díval se na mě sharinganem pohledem jako bych chtěl zničit celou vesnici. Hádám, že on přišel, aby se ujal role zachránce vesnice! Musím jej ale zklamat. Mým jediným cílem je zabít Satsuki, a ne zničit vesnici. Pravda, přijde o život nejspíš pár nevinných lidí, abych dosáhl svého, ale nemá smysl hubit celou vesnici. Vše, co dělám, bylo a je vždy pro vesnici... stejně tak i smrt Satsuki. Kdybych u toho zničil celou Konohu, eliminace té staré babizny bude k ničemu.
Najednou něco v blízkosti mého Susana vybuchlo. Ti všímavější si všimli, že se jednalo o Hakiho kunai s výbušným lístkem. Ten spratek asi nemá dost. Nesnáším lidi, kteří neumí poznat, co je nad jejich síly. Dlouho jsem nad ním nepřemýšlel. Zabíjet jej nehodlám. Soudě podle jeho útoku, neovládá potřebné techniky, aby mě ohrozil, a nemá ani potřebné zkušenosti. To, že tu překáží, je můj plus. Pokud bude potřeba k zabití Satsuki Hakiho smrt, pak jej zabiji, ale teď jen překáží ostatním anbu a shinobi v tom, aby konali svou povinnost. Nemůžou přeci použít něco silnějšího, když se tu toulá namyšlený genín.
Jeden výbušný lístek na Susano nestačil. Posloužil však dobře k tomu, abych mohl nečekaně zaútočit. Výbuch rozvířil prach kolem, čím trochu zhoršil viditelnost. Z toho výbuchu tu bylo i trochu kouře, který mi taky hrál do karet. Nikoli však k tomu, aby si Satsuki s Rokurem nevšimli chvíle, kdy budu útočit, ti mají své doujutsu, díky kterému jsou vždy připraveni, ale znemožnili okolním anbu podpořit Rokura v obraně Satsuki. Toto je má chvíle! Susano rychle hodilo směrem na Satsuki a Rokura své kopí. Jejich polohu v tom kouři jsem mohl určit snadno díky sharinganu, který je schopen vnímat chakru v okolí. Netrápil jsem se tím, že můžu ublížit Rokurovi. Nic proti němu nemám, ale stojí mi v cestě.
Nemohl bych snad Rokurovi jaksi vysvětlit, o co tu jde? A nebo o všem ví, ale stojí na straně Satsuki? Neuvěří mi, když mu to budu vysvětlovat slovo po slově. Už v nemocnici mi nevěřil, když jsem mu řekl část příběhu. Co teprve, když mu ho řeknu celý? Navíc není na to čas. Čím déle tu budu trčet, tím více shinobi tu dorazí s pomocí Satsuki. Co nějaké genjutsu, kterým bych Rokurovi vše ukázal? Něco na styl toho, co použil Itachi na Sasukeho, když mu ukázal své vzpomínky z té pro Uchíhy tragické noci? Je tu možnost, že by se Rokuro bránil. Sharignan přeci dokáže vzdorovat sharignanu. Ani té iluzi by nejspíš neuvěřil. Nač se tedy trápit vysvětlováním? Po hodu kopí jsem běžel ke kraji ulice, a pak použil shunshin, abych se objevil u Satsuki. Hned jsem jej používat nemohl, protože mi tu stojí v cestě Rokuro. Proto jsem musel změnit bod, z kterého shunshin no jutsu použiji.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sun Sep 06, 2015 4:15 pm

Hneď som tušil, že ide vrhnúť kopiu mojím smerom. Videl som len snahu genina niečo spraviť, no bolo to zbytočné. Benjiro sa dostal do dymu, vďaka sharinganu som videl, čo presne ide spraviť. Vrhol kopiu po mne no a aj po Satsuki, stála predsa za mnou. Pravé oko mi začalo krvácať a kopiu pohltilo moje Mangekyou Sharingan. Satsuki sa mohla sústrediť na vlastnú obranu pred Benjirom. Momentálne Benjiro nebol v mojom zornom poli, predsa len ja som sa musel postarať o kopiu a on sa zatiaľ presunul na roh ulice a použil shunshin. Preto som si ho moc nevšimol. Nuž Satsuki sa musela obraniť pred ním aj sama predsa. 
Proti Benjirovi som nemal nič, nevedel som, čo sa mu stalo, že práve on útočí na Satsuki alebo naopak, čo spravila také Satsuki, že na ňu Benjiro útoči. Mojou úlohou tu bolo však to, aby tu neprišlo k ujmám na životoch, prečo sa útočí a kto je za tým všetkým som plánoval zistiť až po tomto všetkom. Civilisti sa našťastie od nás rozbehli čo najďalej, to bolo šťastie, lenže bol tu stále ten genín, nie že by som ho podceňoval, ale Benjiro bol minimálne na mojej úrovni, ak nebol silnejší, preto som usudzoval, že by sa genin mal radšej vzdialiť, čo najďalej...
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Haki Sun Sep 06, 2015 5:08 pm

Pochopil jsem, že to co je okolo něj je nějaká technika, která chakrou vytvoří ochranu, proto mu ten výbuch téměr nic neudělal.Chvíli jsem přemýšlel, ale než mě cokoliv napadlo, tak Benjiro zmizel, teda aspoň pro mě.Pak se najednou objevil u té babičky.Vezmu si druhý kunai ze země a tasím v obou rukách ohnivé ostří Hi no Ha.Chvíli je pozoruji, ale pak mnou projde divný pocit.Strach, tento pocit jsem již dlouho nezažil, ani když po mne útočili tenkrát anbu, tak jsem se bál až když jsem věděl, že už nemám šanci.Po chvilce mi došlo, jak bych mohl být využitelný.Své ostří jsem zhasnul a okamžitě vyběhl směrem ke cvičišti, kde jsme byli se Shiranui.Běžel jsem ze všech sil, abych tam byl co nejrychleji.Během cesty přemýšlím, co za mocnou techniku to ten Benjiro ovládal, že ho uchránila před výbuchem.Musí být opravdu silný.S někým jako je on se nemůžu ani při nejmenším měřit.Můžu ale pomoct jinak.Doběhnu před vodu a vidím jí tam.
/Přesun

Haki
Haki
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hodnostári Sun Sep 06, 2015 7:15 pm

HYUUGA SATSUKI - radná

Navzdory tomu, že som sa zámerne obklopovala čo najväčším počtom ľudí, netrvalo dlho a Benjiro ma predsa len dohnal. Jeho vôľa za každú cenu ma pripraviť o holý život bola bezpochyby výrazne obdivuhodná. Našťastie pre mňa v tom čase okolo postávalo niekoľko ninjov, takže ako už aj sám uviedol, nemohol si dovoliť zachádzať priďaleko. Som presvedčená o tom, že keby hneď vytiahol svoje najdeštruktívnejšie techniky, ani ja sama by som sa asi neobránila, obzvlášť v spolupráci s gobim, ale takto? Ťažko povedať. V najlepších rokoch som vonkoncom bývala známa ako najsilnejšia Hyūga z vedľajšej rodiny, čo je jeden z dôvodov, prečo som sa na staré kolená dostala k tak vysokej pozícii.

"Takže takto to napokon je, Benjiro-san. Predsa len som sa vo vás nemýlila. Verejné napadnutie radných a neskôr aj samotnej hokage-dono za bieleho dňa sa vskutku náramne podobajú tomu, čo tu vyvádzate teraz," prehovorila som tentokrát už dosť nahlas, aby to všetci okolo mňa mali možnosť počuť, zároveň s čím som sa zdanlivo pripravovala na protiútok. Ďalšie utekanie by mi na popularite a zrejme ani na nádeji na prežitie nepridávalo.
"Povedzte mi, zmanipulovali ste aj moju ochranku, Katsumi-san, alebo ste jej pešiakom vy? Nie že by na tom moc záležalo. Väzenie vás po tomto incidente tak či tak neminie. Chcete dokončiť vaše masové vyvražďovanie? Len smelo do toho, ale ľahko sa nedám," riekla som sebavedomo napriek tomu, že na mne bol poznať strach a nervozita. Uvedomovala som si, že mi smrť dýcha na chrbát, no aj keby ma tu fakticky zabil, tešila ma aspoň predstava, že po tomto definitívne skysne za mrežami. Vražda nadriadeného je jedna z najhorších foriem vlastizrady.

Nemá zmysel pokúšať sa o extrémne silné genjutsu s toľkými ľuďmi a tak málom času, pričom podradnejšie ilúzie môj byakugan určite prekukne. Ak to myslí vážne, bude musieť preraziť môj Insatsu Jūken (印刷柔拳, ??).
Uchiha si mal možnosť povšimnúť, že som zaujala bojový postoj pripomínajúci formáciu Hakke. To som bola naozaj tak bláznivá, aby som sa snáď snažila vyrovnať Susanu s niečím takýmto? Dokonca aj netrpezlivý Benjiro si musel uvedomiť, že v tom asi bude i niečo viac, či už sa riadil inštinktom, mierne odlišným postojom od zvyšku klanu, alebo prekvapivo nebezpečnou aurou.
Hodnostári
Hodnostári
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 60

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Mon Sep 07, 2015 5:54 pm

Ten genín si to nakonec rozmyslel a odešel. Škoda. Byla výhoda ho tu mít. Budu si muset poradit bez něj. Dostal jsem se úspěšně ke Satsuki. Zdá se, že můj plán vyšel. Dým z výbuchu zabránil okolním anbu Satsuki pomoct, a Rokuro byl zaměstnán mým kopím. To pohltil jakýmsi záhadným způsobem. Že by totéž, co kdysi ovládal Obito a Kakashi? Není to pravděpodobné. Schopnosti daného mangekyou sharinganu bývají ojedinělé, pokud daný jedinec, jak v případě Itachiho a Sasukeho, nepředá všechny své techniky dál. Kakashi a ani Obito už nežijí, takže se Rokuro s nimi neměl možnost setkat.
Dokud nezjistím, jaká je schopnost jeho mangekyou sharinganu, musím si na něj dát nejspíš větší pozor než na Satsuki. Nemusí ovládat nic silného, ale i ta nejslabší technika správně využita dokáže dost znepříjemnit život. Když jsem se ocitl u Satsuki s aktivovaným susano, zaujala, jak přísluší na Hyuugu, svůj bojový taijutsu postoj. Satsuki není zrovna v nejlepším věku, aby mohla předvést jakési taijutsu kousky ne z této planety, ale i tak ji nehodlám podcenit. Kdybych tak učinil, a ona mě kvůli toho porazila, neodpustil bych si, že jsem takto zmarnil svou jedinečnou příležitost. V rukou mého susana se objevilo další kopí.
Jak pak to je možné? Používám teď pokročilejší verzi susana, a to mívá různé zbraně. Shisuiho mělo jakýsi rotující zelený bodec, Sasukeho mělo kuši. Po výstřelu z ní byl Sasuke schopen vytvořit v ní další šíp. Tak i já jsem vytvořil v pravé ruce susana další kopí. Neváhal jsem, a hned jej hodil po Satsuki. Mlžilo se mi před očima čím dál tím více. Vědom si toho, že, i když jsem vyléčen ze své nemoci, nemusím být dlouho boje schopný, jsem zvažoval další postup. Pokud to bude nutné, přivolám Gobiho. Byli by zničeny budovy vesnice a riziko, že někdo nevinný přijde o život, by bylo větší, ale, jestli se mi díky tomu povede zabít Satsuki, nebudu toho litovat.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Mon Sep 07, 2015 7:11 pm

Nevedel som, prečo presne tu bojujem proti vlastnej krvi. Nebolo mi to práve po chuti, no musel som obrániť Satsuki. Potom čo som využil Mangekyou Sharingan som sa spamätal a vytvoril Susano´o. Tentokrát v plnej zbroji s mečom a so štítom. O to viac mi to bralo chakru a bolo to namáhavejšie. Takto som však mohol ochraniť Satsuki dosť jednoducho. Objavil som sa pred ňou a štítom Susano´o som tú jeho kopiu zastavil. Prvýkrát som použil ten štít pri Susano´o. 
Na to, čo všetko som použil, moje oči boli stále v celkom optimálnom stave. Dokázal som vydržať ešte dosť. V minulosti by mi to robilo poriadný problém, ale tie bunky Senju Mara robili svoje. Dalo by sa povedať, že som bol vo výhode, avšak stále tu bolo niečo, čomu by som asi nedokázal vzdorovať. Gobi... Slová Satsuki som ani nepočúval. 
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Mon Sep 07, 2015 7:52 pm

Kso. Rokura jsem podcenil. Počítal jsem s tím, že nebude hned po pohlcení mého kopí schopen něčeho dalšího. Pletl jsem se. Aktivoval susano a zastavil to kopí. Že ho to baví. Pro nikoho z předešlých Kagů se tolik neobětoval. Nejspíš odložím mou omluvu. Nač se omlouvat někomu, kdo svým chováním ničí vesnici, a kvůli koho zemřou nevinní? Rokuro si neuvědomuje, kam až daleko jsem schopen zajít, abych Satsuki zabil. Kdyby znal pravdu, zachoval by se stejně. Chtěl by ji zabít za každou cenu!
Možná se ale pletu, a kdyby věděl pravdu o Haně, Kurumi a Satsuki, stál by někde bokem, a jen by se přihlížel, jak osoba, která odstranila všechno vedení vesnice krom sebe, využívá Konohu ke svým zvráceným cílům. Po tom, jak odrazil mé kopí, jsem uskočil zpátky o pár metrů, kousaje se do palce a skládaje pečetě. Nemá cenu se snažit Satsuki z něčeho obvinit, když ona stojí úplně na vrcholku všech úřadů. Zabiji ji a bude hotovo. Budou mě chtít zajmout a obvinit z její smrti nebo přímo zabít. Chápu to. Budu vinný, ale to ještě neznamená, že se nechám chytit ba dokonce zabít. Dokáži žít s vědomím, že jsem ji zabil.

Ulice Konohy - Stránka 27 Tumblr_mbqmsmVJLC1r5d414o2_r1_500

Jako správný anbu jsem byl vychován tak, abych žil jako stín Konohagakure no sato. Můj pohled na vesnici a můj život se mnohokrát změnil, ale podstata se zdá být pořád stejná. Ta je v souladu s mou anbu výchovou. Netoužím být zachráncem vesnice a spravedlivě bez prolití nevinné krve proti Satsuki bojovat. Možná by se mi podařilo Rokura a ostatní přesvědčit. Nestojím však o to. Zachráním vesnici, i když si to ona neuvědomí. Budou mě považovat za nukenína. Nadávat na mě a spousta dalšího. Když tak nad tím přemýšlím. Rokuro měl pravdu. Vážně jsem Itachimu podobný.
Čeká nás stejný osud. Když jsem poskládal poslední pečeť,  udeřil jsem rukou do země. Následovalo PUF, obláček kouře a odhalení dalšího protivníka, jehož se Rokuro i Satsuki obávali. "Původně jsem tě Kokuo nechtěl využívat jako zbraň, ale ukázalo se, že se neliším od mých předků." Řekl jsem si spíše sám pro sebe hned po tom, co jsem se objevil na jeho hlavě.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Mon Sep 07, 2015 8:20 pm

Pre nikoho z bývalých Kage som sa neobetoval, pretože som nemal tú možnosť... Či už pre Assasína alebo Hanu by som položil život. Satsuki bola jediná na vrchole Konohy, ktorá ho držala pokope, ak by zomrela, Konohe by nikto nevládol a zavládol by tu chaos. Takto to bolo v mojich očiach.
Nemal som však dostatok informácií o tom, čoho sa dopustila Satsuki, vedieť to, tak nie som proti Benjirovi. Vlastne ani momentálne som neútočil, len som sa bránil. Kopia, ktorú pohltilo moje Mangekyou Sharingan sa objavila kus odomňa z ničoho nič. Mohol som ju použiť na útok proti Kokuovi avšak nespravil som tak.
Benjiro zašiel až tak ďaleko, že vyvolal Gobiho, len som zaujal obranný postoj. Tak isto spravilo aj moje Susano´o. 
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 27 z 29 Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28, 29  Next

- Similar topics