Ulice Konohy
+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters
Strana 15 z 29
Strana 15 z 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Ulice Konohy
First topic message reminder :
Noční Konoha ^^ xD
Noční Konoha ^^ xD
- Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Shushuya- saké bar
Restaurace Yakiniku Kyu
Ichiraku Ramen
Dango obchod
Konohagakure park
Yamanaka květinářství
Re: Ulice Konohy
Maximálne znudený, že sa nič nedeje, ale stále pozitívne naladený som sa potuloval pomedzi zatvorené stánky s občerstvením. Nikto zaujímavý tu nebol a vlastne sa tu nič podstatné nedialo... Takže som sa naďalej len tak pozeral. Stále som nemal žiadnu správu od Hokageho a ani sa mi tam nechcelo ísť ho otravovať, preto som sa naďalej potuloval po uliciach. Navyše bolo pekne neskoro, vlastne by som mal ísť sa pozrieť naspäť domov a poriadne sa vyspať.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Jak se zdá Rokurova nuda brzy skončí, protože ani ne pět minut po tom co se vydal jen tak toulat ulicemi, mohl zasléchnout výbuch ze směru od brány. Co se mohlo stát? V tuto pozdní dobu? Bylo to podezřelé, a jak sám už rozum Rokurovi napovídal i nebezpečné, a však toto je jeho práce Anbu: Plivat nebezpečí do tváře XD. I když nyní, protože mu byli svěřeni studenti, závazky Anbu nevykonával, i přes to by se nejspíš měl podívat co se tam stalo... v zájmu Nás všech XD. Kdyby se odhodlal přece jen záležitost prozkoumat, narazil by cestou na Anbu, který měl podat hlášení centrále, možná by byl Anbu ochoten mu záležitost u brány podrobněji popsat.
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
//A to som sa chcel ísť učiť, že sa nudím ...
Kto by to čakal, moje nudné prechádzanie prebudil výbuch práve od brány, myšlienkami mi behalo hneď niekoľko možností, čo sa mohlo stať. Rozhodol som sa to preskúmať. Cestou som narazil na niekoľko Anbu, čo to len mohlo byť, ta kto som naozaj nechápal, asi útok na dedinu? Zvedavosť mi kázala to preskúmať, a tak som si pohol aby som sa dostal k bráne.
Kto by to čakal, moje nudné prechádzanie prebudil výbuch práve od brány, myšlienkami mi behalo hneď niekoľko možností, čo sa mohlo stať. Rozhodol som sa to preskúmať. Cestou som narazil na niekoľko Anbu, čo to len mohlo byť, ta kto som naozaj nechápal, asi útok na dedinu? Zvedavosť mi kázala to preskúmať, a tak som si pohol aby som sa dostal k bráne.
Presun
Rokuro- Jounin
S Marem, kterého jsem držela za límec jsem se dostala až do ulic Konohy. Kdo ví, co jsem měla v plánu. Jeho narážka na klan Senju mě ale pobavila. Jo, s jejich klanem jsem měla velmi dobré vztahy, byli to moc dobří přátelé, to byla pravda.
Zastavila jsem se a pustila ho. Trošku jsem se k němu sehla a cvrnkla ho do čela.
"Poslyš Maro, co tě to napadlo na tom bojišti." Zamračila jsem se, chytla ho za kotletky a odtáhla k jednomu stánku. Jo, mohlo to docela bolet! Kooupila jsem dva nanuky a jeden mu podala. Hned jak si ho vzal, jsem mu dala menší pohlavek.
"Ještě jednou něco takového uvidím a buď tě zabiju já, nebo to nechám na Assasinovi." Řekla jsem velmi vážně, ale pak se na něj jen pousmála. Na druhou stranu byl docela roztomilý...
"Teď ale k věci. Mám pro tebe jeden velice důležitý úkol." Můj pohled se změnil na velice vážný, šlo vidět, že to nebude jen tak něco!
Zastavila jsem se a pustila ho. Trošku jsem se k němu sehla a cvrnkla ho do čela.
"Poslyš Maro, co tě to napadlo na tom bojišti." Zamračila jsem se, chytla ho za kotletky a odtáhla k jednomu stánku. Jo, mohlo to docela bolet! Kooupila jsem dva nanuky a jeden mu podala. Hned jak si ho vzal, jsem mu dala menší pohlavek.
"Ještě jednou něco takového uvidím a buď tě zabiju já, nebo to nechám na Assasinovi." Řekla jsem velmi vážně, ale pak se na něj jen pousmála. Na druhou stranu byl docela roztomilý...
"Teď ale k věci. Mám pro tebe jeden velice důležitý úkol." Můj pohled se změnil na velice vážný, šlo vidět, že to nebude jen tak něco!
Lucy Shiro- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 372
Žel pro Lucy jsem její taktiku prokoukl, což byl hodný a zlý polda zároven. Vše tomu nasvědčovalo. Začalo to nevinným bouchnutím do čela, poté zmrzlina. Dále pohlavek, a pak ten úsměv, který působil tak uklidnujíc... Chtěla mě zmást!!! A Já to věděl jenže na mě byla krátka!!! Když se mi chystala zadat úkol, šíleně jsem se pousmál. Následně následoval vyděšený výraz, slzy v očích a slova: "Omlouvám se madam, ale víte... chtěl jsem Vám pomoct..." Jakmile jsem tohle dořekl, byly na řadě psí očka s další částí mé věty. "... Co by jste řekla na nějakou společnou večeři... Vy, Seito a Já? Seito je dobrý chlapík víte... je na něj spoleh, a proto nechápu proč si ještě nikoho nenašel." Vše šlo podle plánu, a tak pokud by to přijala... byla by zde možnost další tety!!! Byl jsem z toho celý bez sebe, že jsem si neuvědomil, že jsem omylem začal lízat ten nanuk, který mi Lucy kouila, což byla chyba, protože něco takového jsem ještě nikdy před tím vážně neměl. Byla to jednoduše mnamka!!! Ta chut toho nanuku byla neodolatelná. Jak se zdálo dostala mě obyčejná kunoichi, kdo by to kdy čekal, že mocného Mara porazí jeden obyčejný nanuk? Já si svou budoucnost teda rozhodně předstovaoval jinak... zemřít při obraně krásné, vspanělé princeeznu před hrůzostrašným drakem...
Senju Maro- Počet příspěvků : 140
Pohled do jeho očí mě částečně odzbrojil, kdo by řekl, že dítě dokáže takovéto pohledy, za které by dospělý udělal cokoliv, ale já jsem byla silná a nedala se jen tak lehko napálit. Moc dobře jsem věděla, že Maro je hyperaktivní a docela lajdák, taky dost úchylný dítě. Vykouzlilo mi to ale menší úsměv.
"Ovšem, ale příště se drž zpátky. Až zesílíš na úroveň chunina, možná ti i zasalutuju, při nějaké bitvě, kterou povedeš. Ale prozatím máš čas." Rozcuchla jsem mu s úsměvem vlasy a šla pomalou chůzí dál. Samozřejmě, já budu aktivní za delší dobu. To už možná bude i joninem. Každopádně to je Senju, dotáhne to daleko...Pokud samozřejmě nebude preferovat více funkci nějakého striptéra nebo děvkaře ve vesnici, to už by byl menší zádrhel.
No, můj názor se nezměnil, spíš jen osvědčil při jeho pokusu o dohazování chlapa, navíc Seita, který pro mě byl spíše bratrem. Zasmála jsem se.
"Víš, Seito je opravdu moc dobrý muž. Jenže já k němu cítím city spíš jako k bratrovi, než k milenci. Navíc..." Koukla jsem na své břicho a usmála se. "O mě by momentálně stejně žádný jiný chlap než otec mého dítěte nestál." Zasmála jsem se a lehce mu píchla do jeho roztomiloučké tváře.
"Ale pravda, Seito by si už měl někoho najít. S takovouto brzo bude nefunkční." Pravda, momentálně jsem měla já na mysli úchylnější věci, ale co už. Která zbouchnutá ženská na takovéto věci nemyslí.
"Ovšem, ale příště se drž zpátky. Až zesílíš na úroveň chunina, možná ti i zasalutuju, při nějaké bitvě, kterou povedeš. Ale prozatím máš čas." Rozcuchla jsem mu s úsměvem vlasy a šla pomalou chůzí dál. Samozřejmě, já budu aktivní za delší dobu. To už možná bude i joninem. Každopádně to je Senju, dotáhne to daleko...Pokud samozřejmě nebude preferovat více funkci nějakého striptéra nebo děvkaře ve vesnici, to už by byl menší zádrhel.
No, můj názor se nezměnil, spíš jen osvědčil při jeho pokusu o dohazování chlapa, navíc Seita, který pro mě byl spíše bratrem. Zasmála jsem se.
"Víš, Seito je opravdu moc dobrý muž. Jenže já k němu cítím city spíš jako k bratrovi, než k milenci. Navíc..." Koukla jsem na své břicho a usmála se. "O mě by momentálně stejně žádný jiný chlap než otec mého dítěte nestál." Zasmála jsem se a lehce mu píchla do jeho roztomiloučké tváře.
"Ale pravda, Seito by si už měl někoho najít. S takovouto brzo bude nefunkční." Pravda, momentálně jsem měla já na mysli úchylnější věci, ale co už. Která zbouchnutá ženská na takovéto věci nemyslí.
Lucy Shiro- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 372
Když řekla, že je Seito pro ní spíše bratrem, napadla mě zlomyslná myšlenka. V historii lidstva se přece jen nejednou stala tato odchylka od normy, kdy si chlap bere nesourozence. Takže když se to stalo již kdysi, proč né dnes? A však když jsem se ji to snažil vysvětlit, řekla něco o nějakém dítěti a Otci. "No počkat. Však ted právě řekla, že ze Seitem nic nemá!!! Leda že..." Hluboce jsem se zamyslel, což šlo poznat i na první pohled. Nějak jsem to nemohl dát dohromady... Seito a Lucy ne, ale při tom Seito a Lucy čekat dítě. Těmito primitivními větami jsem si to snažil nějak vysvětlit. Co se mi po půl hodině i povedlo. Došel jsem k závěru, že otcem je někdo jiný než Seito. "Ten parchant... jak Já ho uvidím!!!" Při této mé myšlence jsem se představil jak stojím nad panem otazníkem a mlátím ho basebollouvou pálkou za to, že mě připravil o možnost další tety. "Kdo je ten štastný?... Můžu se s nim někdy setkat, rád bych mu tottiž osobně pogratuloval." Promluvil jsem k Lucy s úsměvem na tváři, aby nemohla odhalit mé zlomyslné plány. Plány na pomstu panu otazníkovi/neznámému. Po chvíli jsem se opět věnoval svému nanuku, který nešel zlízat. Ta úžasná/bombastická chut nanuku mě přivedla opět na jiné myšlenky, a tak jak už to u mladších dětí bývá... vše co se stalo před chvílí jsem hodil za hlavu a věnoval se na 100% své aktuální činnosti, nevnímajíc při tom okolí.
Senju Maro- Počet příspěvků : 140
<< Cvičiště 2
Cestou ze cvičiště jsme šli s Murim celou dobu vedle sebe. Když jsme, ale došli do ulic Konohy, rozhodl se můj psí společník, že půjde za mnou. Alespoň jsme se tak nemuseli vyhýbat tolika lidem, protože když jsme šli vedle sebe zabírali jsme akorát hodně místa.
Po celou dobu co jsme šli si mi stěžoval na to jak je unavený. Často jsem se smála, a protože jsem ho slyšela jen já někteří lidé, kteří procházeli kolem mě a následně kolem Murasakiho mě mohli mít za blázna. Mě to nijak nevadilo. "Zajdeme na nějaké jídlo, Muri?" Zeptala jsem se svého psíka, který jen zavrčel a já se opět rozesmála díky čemuž jsem si vysloužila pád divný pohledů od kolemjdoucích.
Cestou ze cvičiště jsme šli s Murim celou dobu vedle sebe. Když jsme, ale došli do ulic Konohy, rozhodl se můj psí společník, že půjde za mnou. Alespoň jsme se tak nemuseli vyhýbat tolika lidem, protože když jsme šli vedle sebe zabírali jsme akorát hodně místa.
Po celou dobu co jsme šli si mi stěžoval na to jak je unavený. Často jsem se smála, a protože jsem ho slyšela jen já někteří lidé, kteří procházeli kolem mě a následně kolem Murasakiho mě mohli mít za blázna. Mě to nijak nevadilo. "Zajdeme na nějaké jídlo, Muri?" Zeptala jsem se svého psíka, který jen zavrčel a já se opět rozesmála díky čemuž jsem si vysloužila pád divný pohledů od kolemjdoucích.
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 47
Prišiel som z kancelárie hokageho. Bol som dosť zamyslený, hlavne kvôli tomu vojnovému stavu, ktorý je vyhlásený v Konohe. Naviac Sunagakure bola cela zničená, ako niekto mohol zničiť celú dedinu? Bola to taká menšia záhada...
Ako som kráčal po ulici a pozeral som sa skôr do okolia než pred seba a bol som zamyslený. Nechtiac som doslova narazil na nejaku ružovlásku(Shisen). Bol som o niečo vyšší a ťažší, preto keď som do nej vrazil nejako som sa na ňu zvalil a obaja sme skončili na zemi. Etoo ako sme padali, tak som jej ľavou rukou podoprel hlavu, aby ju to nebolelo. Taký menší reflex a pravú ruku som použil aby som sa podoprel a nedopadol tvrdo na ňu.
"Ahoj."
Uškrnul som sa, a tak nejako som tam nad ňou zamrzol, pozeral so msa jej do očí.
Ako som kráčal po ulici a pozeral som sa skôr do okolia než pred seba a bol som zamyslený. Nechtiac som doslova narazil na nejaku ružovlásku(Shisen). Bol som o niečo vyšší a ťažší, preto keď som do nej vrazil nejako som sa na ňu zvalil a obaja sme skončili na zemi. Etoo ako sme padali, tak som jej ľavou rukou podoprel hlavu, aby ju to nebolelo. Taký menší reflex a pravú ruku som použil aby som sa podoprel a nedopadol tvrdo na ňu.
"Ahoj."
Uškrnul som sa, a tak nejako som tam nad ňou zamrzol, pozeral so msa jej do očí.
Rokuro- Jounin
Po dlouhém.. velmi dlouhém čtení jsem se vydal do ulic. Byl jsem jako stín, jediné čeho si lidé mohli všimnout byl velký znak klanu Uchiha na plášti, připevněném k mému ramenu, vlajícím ve větru. Byl jsem oblečen v černém, jako vždy, takže kdyby zde nebyli lampy nemohli by mě vidět, nikdo. Kápě na hlavě zakrývala můj chladný pohled do ulice, taková stoka tady. Tohle místo se mi hnusilo. Nemyslím jen ulici.. ale Konohu jako takovou. Vzpomínal jsem na Konohu kterou jsem znal já.. plnou štastných lidí, a hlavně dobře obydlenou klanem Uchiha, a dnes ? Dnes jsem dle mých informací byl jediný žijící Uchiha.
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
Jednoduše jsem si vykračovala ulicemi Konohy míříc na ramen se svým psím společníkem, když z ničeho nic cosi tedy kdosi do mě narazil. Nestihla jsem nijak zareagovat a ani Murasaki ne, protože se lekl a uskočil kousek dále. A než jsem se já nadále, už jsem ležela na zemi, hlavu jsem měla podloženou čísi dlaní a na mě ležel jakýsi černovlasý muž a díval se mi drze do očí. Ke všemu mě ještě pozdravil jako by se nic nedělo. "Slez ze mě," sykla jsem rozčíleně přičemž jsem se snažila z pod jeho těla vykroutit. Nechápala jsem jak může mít někdo takovou drzost někoho povalit takhle na zem a ještě se mu neomluvit.
Murasaki se po chvilkovém leknutí konečně vzpamatoval a přispěchal mi na pomoc. Na neznámého černookého muže začal vrčet a vypadalo to, že ho brzy kousne do nohy/ruky či jiné části těla pokud se urychleně ze mě nezvedne.
Murasaki se po chvilkovém leknutí konečně vzpamatoval a přispěchal mi na pomoc. Na neznámého černookého muže začal vrčet a vypadalo to, že ho brzy kousne do nohy/ruky či jiné části těla pokud se urychleně ze mě nezvedne.
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
Samozrejme hneď po mojom pozdrave a pár sekundách som sa zdvihol na nohy a ponúkol jej ruku, nech sa Shisen chytí a pomohol by som jej postaviť sa.
"Prepáč, bola to moja chyba. Nabudúce sa budem pozerať pred seba."
Povedal som s menším úsmevom. Všimol som si aj Mirasakiho, celkom veľký a pekný pes. Trošku som sa ho bál, že ma hrýzne. Jeho veľkosť ma troška zaskočila, pripomínala psov z klanu Inuzuka.
"Prepáč, bola to moja chyba. Nabudúce sa budem pozerať pred seba."
Povedal som s menším úsmevom. Všimol som si aj Mirasakiho, celkom veľký a pekný pes. Trošku som sa ho bál, že ma hrýzne. Jeho veľkosť ma troška zaskočila, pripomínala psov z klanu Inuzuka.
Rokuro- Jounin
Když se konečně ze mě zvedl, postavila jsem se na nohy bez jeho pomoci. Chtěla jsem působit, alespoň trochu důstojně a jeho pomoc jsem vážně nepotřebovala. Muri si hned na to stoupl vedle mě a vypadalo to, že pokud se černovlasý přiblíží ještě kousek k nim, vážně ho kousne. Ani omluva mu nestačila, protože stále vrčel. Teprve má ruka na jeho hlavě ho trochu uklidnila i když to stále vypadalo, jako by chtěl Rokura zakousnout. "To by jsi tedy měl," odvětím jako bych si jeho předešlé omluvy vůbec nevšimla a chvíli jsem ho probodávala zlým pohledem. "To nic," odvětím po chvíli k jeho omluvě a mávnu nad tím rukou. Murasaki se zdál být taky o něco klidnější. Zničeho nic jsem se zasmála a hned na to jsem provrtala psíka pohledem. "Omlouvám se za Murasakiho, vždycky takhle vyvádí když se mi něco stane," dodám svou omluvu přičemž se musím opět zasmát. Kdyby Černovlasý věděl co o něm všechno Muri říkal asi by se radši vytratil pryč.
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
Moju pomocnú ruku odmietla, chcela si najskôr udržať nejakú dôstojnosť.
"Môžem to nejako odčiniť ? Pozvať na večeru alebo na kávu ?"
Spýtal som sa s úsmevom, chcel som to nejako odčiniť. Naviac to bola moja chyba, naozaj som sa mal pozerať pred seba.
"Samozrejme platím ja, všetko čo si vyberiete."
Nevykal som jej, myslel som aj na toho psa, ktorý bol naozaj hrozivý, keď ceril na mňa tie zuby. Psov som sa moc nebál, ale mal som pred nimi prírodzený rešpekt.
"Môžem to nejako odčiniť ? Pozvať na večeru alebo na kávu ?"
Spýtal som sa s úsmevom, chcel som to nejako odčiniť. Naviac to bola moja chyba, naozaj som sa mal pozerať pred seba.
"Samozrejme platím ja, všetko čo si vyberiete."
Nevykal som jej, myslel som aj na toho psa, ktorý bol naozaj hrozivý, keď ceril na mňa tie zuby. Psov som sa moc nebál, ale mal som pred nimi prírodzený rešpekt.
Rokuro- Jounin
Nad otázkou zda to může nějak odčinit jsem docela váhala. Tohle bylo dneska už druhé pozvání na večeři a já nevěděla zda to přijmout či ne. I když se mi strašně líbila ta nabídka, že platí cokoliv si s Murasakim vybereme což bylo veliké plus. Oba jsme toho snědli vždycky hodně a nějaké peníze se vždycky hodili tak proč neušetřit za večeři?
"Beru," zamumlám k němu. Teď už jsem musela vybrat jen správnou restauraci ve které bych si s Murim pochutnala. Můj tázavý pohled proto směřoval právě k mému psímu společníkovi. "Souhlasím," brouknu vesele k Murasakimu. "Takže zajdeme na dango.." Nebyla to ani tak otázka jako spíše oznámení černovlasému muži. Přeci řekl, že zaplatí cokoliv co si vybereme, ne? A my dva jsme dango prostě milovali. "Mimochodem jsem Inuzuka Shisen a jak jsem už řekla, tohle je Murasaki," prohlásím poté s menším úsměvem. Už jsem se nemohla dočkat toho až si sednu za stůl a pustím se do danga.
"Beru," zamumlám k němu. Teď už jsem musela vybrat jen správnou restauraci ve které bych si s Murim pochutnala. Můj tázavý pohled proto směřoval právě k mému psímu společníkovi. "Souhlasím," brouknu vesele k Murasakimu. "Takže zajdeme na dango.." Nebyla to ani tak otázka jako spíše oznámení černovlasému muži. Přeci řekl, že zaplatí cokoliv co si vybereme, ne? A my dva jsme dango prostě milovali. "Mimochodem jsem Inuzuka Shisen a jak jsem už řekla, tohle je Murasaki," prohlásím poté s menším úsměvem. Už jsem se nemohla dočkat toho až si sednu za stůl a pustím se do danga.
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
Pozvanie prijala. I ja som to prijal s tým, že moja peňaženka nebude po tomto stretnutí tak plná, ako je teraz...
"Dango som nemal ani nepamätám."
Poznamenal som a rukou som sa poškrab al vo vlasoch. Teraz som šiel vedľa Shisen a dúfal, že si nevyberie nejakú extrémne drahú reštauráciu.
"Ja som Rokuro Uchiha."
To ,,uchiha" som povedal potichšie, nie vždy tu ľudia na to meno reagovali priateľsky.
"Tvoj spoločník má krásnu srsť... "
Nuž psov som mal rád a vlastne aj mačky a všetko možné. K zvieratám som mal pozitívny vzťah i keď som nikdy nemal žiadne, okrem summona.
"Dango som nemal ani nepamätám."
Poznamenal som a rukou som sa poškrab al vo vlasoch. Teraz som šiel vedľa Shisen a dúfal, že si nevyberie nejakú extrémne drahú reštauráciu.
"Ja som Rokuro Uchiha."
To ,,uchiha" som povedal potichšie, nie vždy tu ľudia na to meno reagovali priateľsky.
"Tvoj spoločník má krásnu srsť... "
Nuž psov som mal rád a vlastne aj mačky a všetko možné. K zvieratám som mal pozitívny vzťah i keď som nikdy nemal žiadne, okrem summona.
Rokuro- Jounin
Procházel jsem zrovna kolem páru dvou lidí.. dvou a psa. Divní už od pohledu, ale to co mě rozhodilo bylo to že jsem slyšel představovat se .. Uchiha ? vážně ? .. na toho si potom posvítím, hodil by se mi další pár očí k mému plánu... dva Uchihové, vést vzpouru spolu ? Nedal jsem nic znát a prošel kolem něj, doufal jsem že si všimne znaku na mém plášti. Pár metrů za nimi byla lavička, na tu jsem si sedl a chystal se je co nejnenápadněji pozorovat.
Kisuke Uchiha- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 459
Ten kdo mě zval na večeři musel prostě vědět, že přijde o hodně peněz, protože já a Murasaki jsme měli veliký žaludek. Byli jsme jako kyselina, zvláště ve chvílích kdy jsme byli na jídlo pozvaní. Občas to vypadalo jako bychom týdny nejedli.
"My ho měli včera, viď Muri?" Psík štěkl a já se usmála. Na dango jsme chodili skoro každý den, protože nám strašně chutnalo. Vlastně nám chutnalo cokoliv kde bylo maso.
"Hm, těší mě," prohodila jsem poté a věnovala Rukorovi další úsměv. Nad jménem "uchiha" jsem se nijak nepozastavila, protože to byl prostě jen další klan, sice s lepšími schopnostmi, ale i tak to byl pouhý klan.
Když zmínil srst Muriho, psík ho provrtal pohledem typu: "Jestli si myslíš, že to tímhle vyžehlíš, tak se pleteš." Poté se jednoduše zas otočil na cestu a pokračoval dále. Já jsem se ušklíbla. "Jo to vím, taky se o ní musím starat, aby vypadala takhle krásně," prohodím k Tmavovlasému. Výběr restaurace s dangem jsem se rozhodla nechat na něm, protože mě lákalo vybrat tu nejdražší což by se Rukurovi asi nelíbilo.
"My ho měli včera, viď Muri?" Psík štěkl a já se usmála. Na dango jsme chodili skoro každý den, protože nám strašně chutnalo. Vlastně nám chutnalo cokoliv kde bylo maso.
"Hm, těší mě," prohodila jsem poté a věnovala Rukorovi další úsměv. Nad jménem "uchiha" jsem se nijak nepozastavila, protože to byl prostě jen další klan, sice s lepšími schopnostmi, ale i tak to byl pouhý klan.
Když zmínil srst Muriho, psík ho provrtal pohledem typu: "Jestli si myslíš, že to tímhle vyžehlíš, tak se pleteš." Poté se jednoduše zas otočil na cestu a pokračoval dále. Já jsem se ušklíbla. "Jo to vím, taky se o ní musím starat, aby vypadala takhle krásně," prohodím k Tmavovlasému. Výběr restaurace s dangem jsem se rozhodla nechat na něm, protože mě lákalo vybrat tu nejdražší což by se Rukurovi asi nelíbilo.
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
Pozorne som sledoval Shisen, to meno sa mi zdalo zaujímavé a páčilo sa mi, ale nedal som jej to najavo, bola by to klasická veta .. Máš pekné meno. Tsss... strašné klišé....
Medzitým, čo som sa už aj pozeral pred seba na cestu prešiel okolo mňa niekto. Znak na plášti mi bol príliš známy.
*A tu začínajú problémy.
Prešlo mi hlavou, chcel som si urobiť pokojný večer, dnes som predsa prišiel z misie, takže som sa nad tým radšej nepozastavoval.
"Tak musí sa uznať, že Murasaki ma zodpovednú a krásnu majiteľku."
Znovu som sa usmial na ňu a pomaly som kráčal po uliciach. Prešli sme už niekoľko ulíc. A ja so zazrel nejakú reštauráciu. Nevedel som o nej nič, ale prečo by som si to tam nemal ísť pozrieť?
"Čo táto?"
Opýtal som sa Shisen a pozastavil som sa pred tou reštauráciou.
Medzitým, čo som sa už aj pozeral pred seba na cestu prešiel okolo mňa niekto. Znak na plášti mi bol príliš známy.
*A tu začínajú problémy.
Prešlo mi hlavou, chcel som si urobiť pokojný večer, dnes som predsa prišiel z misie, takže som sa nad tým radšej nepozastavoval.
"Tak musí sa uznať, že Murasaki ma zodpovednú a krásnu majiteľku."
Znovu som sa usmial na ňu a pomaly som kráčal po uliciach. Prešli sme už niekoľko ulíc. A ja so zazrel nejakú reštauráciu. Nevedel som o nej nič, ale prečo by som si to tam nemal ísť pozrieť?
"Čo táto?"
Opýtal som sa Shisen a pozastavil som sa pred tou reštauráciou.
Rokuro- Jounin
Na rozdíl od Rokura jsem si procházejícího muže s pláštěm a znakem klanu Uchihů nevšimla. Nevěnovala jsem totiž pozornost skoro nikomu kdo procházel kolem nás. Většinu času jsem totiž sledovala cestu, Muriho nebo Roku. Proč bych se také měla zabývat okolními lidmi?
Nad slovy, které vyšli z úst Tmavovlasého jsem se chvíli pozastavila. To myslel vážně? Mé tváře nabrali lehce červenou barvu a já sklopila pohled. Tuhle atmosféru, kterou jsem si užívala, narušil můj psí společník, který vycenil zuby a s protočením očí mi zdělil, že tohle je to nejhorší klišé na světě. V tu chvíli jsem znovu vyprskla smíchy a podrbala jsem Murasakiho na hlavě. "Ale no tak," broukla jsem k němu pobaveně a mé tváře se zas zbarvili do normální barvy. Tento "kompliment" už jsem dále raději nekomentovala jinak bych asi opět zrudla a Muri by tady kvůli mě asi omdlel.
"Klidně," přikývla jsem s menším úsměvem a hned na to jsem vstoupila dovnitř s Murasakim v závěsu. Chvíli jsem si rozmýšlela kam si sedneme, ale místo nakonec vybral Muri. Tedy co nejdále ode dveří, aby na něho netáhlo. Posadila jsem se tedy na dřevěnou lavičku ke stolu přičemž psík se mi svalil k nohám.
Nad slovy, které vyšli z úst Tmavovlasého jsem se chvíli pozastavila. To myslel vážně? Mé tváře nabrali lehce červenou barvu a já sklopila pohled. Tuhle atmosféru, kterou jsem si užívala, narušil můj psí společník, který vycenil zuby a s protočením očí mi zdělil, že tohle je to nejhorší klišé na světě. V tu chvíli jsem znovu vyprskla smíchy a podrbala jsem Murasakiho na hlavě. "Ale no tak," broukla jsem k němu pobaveně a mé tváře se zas zbarvili do normální barvy. Tento "kompliment" už jsem dále raději nekomentovala jinak bych asi opět zrudla a Muri by tady kvůli mě asi omdlel.
"Klidně," přikývla jsem s menším úsměvem a hned na to jsem vstoupila dovnitř s Murasakim v závěsu. Chvíli jsem si rozmýšlela kam si sedneme, ale místo nakonec vybral Muri. Tedy co nejdále ode dveří, aby na něho netáhlo. Posadila jsem se tedy na dřevěnou lavičku ke stolu přičemž psík se mi svalil k nohám.
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
"Čo si vy dvaja tu naznačujete?"
Opýtal som sa zvedavo. Asi ma ten pes moc nemal rád, kto vie prečo. Vlastne som vedel prečo narazil som do jeho majiteľky.
Potom ako sme vošli som si sadol oproti Shisen a čakal, kedy príde nejaká obsluha.
"Ty mu aj rozumieš, Murasakimu?"
Spýtal som sa, najskôr mu dobre rozumela. Ja som nevedel ako je to možné, asi to bolo klanové tajmstvo alebo skôr puto počas všetkých tých rokoch čo spolu sú.
Opýtal som sa zvedavo. Asi ma ten pes moc nemal rád, kto vie prečo. Vlastne som vedel prečo narazil som do jeho majiteľky.
Potom ako sme vošli som si sadol oproti Shisen a čakal, kedy príde nejaká obsluha.
"Ty mu aj rozumieš, Murasakimu?"
Spýtal som sa, najskôr mu dobre rozumela. Ja som nevedel ako je to možné, asi to bolo klanové tajmstvo alebo skôr puto počas všetkých tých rokoch čo spolu sú.
Rokuro- Jounin
"Nic," odvětila jsem rychle s pokrčením ramen. Když jsme se posadili začala jsem si hrát s pramínkem vlasů přičemž jsem sledovala Tmavovlasého, který se posadil naproti mě. Tiše jsem doufala, že mu Muri neposlintá nohy(což dělal rád), nekousne ho či ho nezalehne. Neměla jsem v tuto chvíli náladu mu vysvětlovat, že se tohle nedělá.
"Samozřejmě, viď Muri?" Prohodila jsem vesele a sehnula jsem se pod stůl, abych mohla psíka podrbat na hlavě. Když k nám přišla obsluha objednala jsem si pro sebe zelený čaj, pro Muriho misku vody a ještě několik tyček s dangem. "Začala jsem mu rozumět už na akademii," dodám po chvíli s pokrčením ramen. Vlastně jsem vůbec netušila díky čemu to je, že rozumím svého psímu společníkovi, ostatním psům jsem totiž nerozuměla. Možná za to mohlo naše zvláštní spojení.
"Samozřejmě, viď Muri?" Prohodila jsem vesele a sehnula jsem se pod stůl, abych mohla psíka podrbat na hlavě. Když k nám přišla obsluha objednala jsem si pro sebe zelený čaj, pro Muriho misku vody a ještě několik tyček s dangem. "Začala jsem mu rozumět už na akademii," dodám po chvíli s pokrčením ramen. Vlastně jsem vůbec netušila díky čemu to je, že rozumím svého psímu společníkovi, ostatním psům jsem totiž nerozuměla. Možná za to mohlo naše zvláštní spojení.
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
Objednal som si to isté. Bolo mi jedno čo budem jesť, hlavne som sa však chcel poriadne najesť. Obsluha odišla a ja som sa zas pozeral Shisen do očí.
"Stále mám dojem, že ťa poznám z akadémie. Ružové vlasy, ten pes, tie hlboké modré oči, klan Inuzuka, trošku väčšia výška oproti ostatným dievčatám a to meno. Určite sme boli v rovnakom ročníku akadémie. "
Komentoval som jej hlavné znaky, asi som ju naozaj stretol na akadémií. Ja som akadémiou prešiel ihneď v 12tich...
Na akadémií bolo veľa ľudí, ja som si zapamätal len tých čo ma zaujali. Jej vlasy a ten pes ma zaujali teraz, a tak to mohlo byť aj pred rokmi.
"Ty si už jounin? Alebo pracuješ v Anbu jednotkách?"
Opýtal som sa. Neprišla mi však ako Anbu, tí su predsa tichý a majú trošku menej citu. Neustále som sa pozeral na jej modré oči. Boli sexy, nuž rád som študoval oči ľudí a tieto sa mi naozaj páčili.
"A ešte si ťa pamätám na jouninských skúškach, to som bol už v Anbu jednotkách a robil som tam hliadku. Asi preto si sa mi zdala povedomá."
Začalo sa mi vybavovať ako bojovala, ale o chvíľku táto spomienka zmizla.
"Stále mám dojem, že ťa poznám z akadémie. Ružové vlasy, ten pes, tie hlboké modré oči, klan Inuzuka, trošku väčšia výška oproti ostatným dievčatám a to meno. Určite sme boli v rovnakom ročníku akadémie. "
Komentoval som jej hlavné znaky, asi som ju naozaj stretol na akadémií. Ja som akadémiou prešiel ihneď v 12tich...
Na akadémií bolo veľa ľudí, ja som si zapamätal len tých čo ma zaujali. Jej vlasy a ten pes ma zaujali teraz, a tak to mohlo byť aj pred rokmi.
"Ty si už jounin? Alebo pracuješ v Anbu jednotkách?"
Opýtal som sa. Neprišla mi však ako Anbu, tí su predsa tichý a majú trošku menej citu. Neustále som sa pozeral na jej modré oči. Boli sexy, nuž rád som študoval oči ľudí a tieto sa mi naozaj páčili.
"A ešte si ťa pamätám na jouninských skúškach, to som bol už v Anbu jednotkách a robil som tam hliadku. Asi preto si sa mi zdala povedomá."
Začalo sa mi vybavovať ako bojovala, ale o chvíľku táto spomienka zmizla.
Rokuro- Jounin
Nad slovy toho Uchihy jsem se musela zamyslet. Mě nepřipadal nějak povědomí. Na akademii jsem měla jen pár přátel a o ostatní jsem se nějak nezajímala, protože mi nepřipadali nějak zajímavý. "Možná jsi byl v nižším ročníku?" Pronesu po chvíli zamyšleně. Sklonila jsem se dolů pod stůl a vypadalo to, že ani Muri ho neznal podle toho co mi právě řekl. "Já vystudovala akademii v jedenácti," dodám hned poté co se narovnám a trochu se pousměju. "A jinak na akademii studovalo několik lidí z mého klanu," vlastně jméno, které mám já má docela dost lidí z mého klanu. Přeci jen se všichni jmenujeme po nějaké části psího těla, takže bylo pravděpodobné, že slyšel o někom jiném z mé klanu.
"Jounin," byla to jednoduchá odpověď na jednoduchou otázku. Už už jsem se chtěla zeptat jeho na to samé, ovšem předběhl mě když začal mluvit o jouninských zkouškách. "Já si tě nepamatuju," pronesla jsem zamyšleně. Hold jsem jména a obličeje zapomínala. Když jsem vystudovala akademii dělalo mi strašně veliké problémy zapamatovat si mého senseie.
Konečně nám donesli naší objednávku. Poděkovala jsem obsluze a opět jsem se sehnula, abych dala misku s vodou Murimu na zem. Podrbala jsem ho rychle na hlavě a zase jsem se napřímila. "Itadakimasu," popřála jsem dobrou chuť a hned na to jsem se pustila do danga. Samozřejmě jsem nezapomínala házet občas kuličky masa dolů Murasakimu, který dole vesele mlaskal.
"Jounin," byla to jednoduchá odpověď na jednoduchou otázku. Už už jsem se chtěla zeptat jeho na to samé, ovšem předběhl mě když začal mluvit o jouninských zkouškách. "Já si tě nepamatuju," pronesla jsem zamyšleně. Hold jsem jména a obličeje zapomínala. Když jsem vystudovala akademii dělalo mi strašně veliké problémy zapamatovat si mého senseie.
Konečně nám donesli naší objednávku. Poděkovala jsem obsluze a opět jsem se sehnula, abych dala misku s vodou Murimu na zem. Podrbala jsem ho rychle na hlavě a zase jsem se napřímila. "Itadakimasu," popřála jsem dobrou chuť a hned na to jsem se pustila do danga. Samozřejmě jsem nezapomínala házet občas kuličky masa dolů Murasakimu, který dole vesele mlaskal.
Inuzuka Shisen- Mrtvý/á
"To bude tým, že som mal Anbu masku.. baka."
Odpovedal som jej na to, prečo si asi moju tvár nepamätá.
"Nuž a teraz som niečo medzi Jouninom a Anbu.. no naposledy ma premenil Hokage na Jounina, mal som tým.. teraz už žiaden nemám a chodím na misie. Tak neviem ..."
Uškrnul som sa a keď prišlo dango.
"Itadakimasu"
Odpovedal som a pustil som sa do jedenia.
Odpovedal som jej na to, prečo si asi moju tvár nepamätá.
"Nuž a teraz som niečo medzi Jouninom a Anbu.. no naposledy ma premenil Hokage na Jounina, mal som tým.. teraz už žiaden nemám a chodím na misie. Tak neviem ..."
Uškrnul som sa a keď prišlo dango.
"Itadakimasu"
Odpovedal som a pustil som sa do jedenia.
Rokuro- Jounin
Strana 15 z 29 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29
Strana 15 z 29
Povolení tohoto fóra: